#twinsister

165725 posts

TOP POSTS

Parte de lo que fue el trabajo con estas twins 👯
Modelos: @barbiebetancourt07 & @nancheska1

🥀

이제 사투리까지 쓰는 아가씨들덕에 또 한바탕 웃었던 저녁,
👯 하지마야. 엄마 괴롭히면 내가 맴매 해줄꺼다!
아빠한테 배운 전라도 사투리가 참 구수하다 못해 고소하니 귀엽네 ㅋ ㅋ 😂
-
#33개월#쌍둥이#육아#딸둥이#애스타그램#딸#딸스타그램#집스타그램#육아스타그램#홈스타그램#하우스그램#맘스타그램#거실#twins#twinsister

Выгуливаем детей и себя 👩‍👩‍👧‍👦 #twinsister 💕

MOST RECENT

August 23nd 1990

dear @ismiamihassin
you are always be the first wisher for the our birthday shoutout

in stead of me 'eh u kenapa tetiba call i pukul 12mlm ni, i tengah siapkan section i, besok nak crit dengan lecturer, u tak ngantuk ke da lewat ni p tido sana (when i was studying at Perak back then but till today macam ni jugak bila tiap kali 12mlm 23 ogos)
then u reply me, 'it's 12 malam da u,so its mean the tarikh dah turn to 23 so HAPPY BIRTHDAY!!!' (you sounds excited gila like mintak i wish bersama sama dengan u)

but me still blurrr, 'eh dah sampai tarikh birthday kita ke u?'
.
.
.
nampak tak di situ kakak dengan dunia fantasi sendiri sampai birthday sendiri pun tak sedar

but eventho i am pelupa about our birthday, u still tak putus asa wishing us happy birthday and always be the FIRST one

i am so lucky to have u as my wombpartner
SELAMAT HARI LAHIR U, YOU ARE MY FOREVAH OTHER HALF (walaupun da kawen nanti), nobody cant replace u

wishing u were here adik,
take care kat sana, sorry i couldnt be there for u all the time

sayang you to the moon lah #muahciked

#wombpartner #twinsister #birthday #wish #vsco #instaphotos #hnm

That's my bestfrannnn 👯

დ ე ა
რთულია, იყო ძლიერი
D E A, my #twinsister
we are making the history of Georgia
#autcaesarautnihil
#sisters proud of my sisters 💫
#wehaveagoal

去年的今天醫生說「恭喜妳🎉,你懷孕了」當下腦袋一片空白,原本以為不會成功居然一次就中了,照超音波時醫生又再告知我「恭喜妳🎊是雙胞胎」,真的很開心!懷孕過程很辛苦,也終於熬過來了,如今妳們都4個月多,辛苦都是值得的✌️✌️#twins #twinsister #mybabygirl #love 💛#懷孕好辛苦#雙胞胎#一年前的今天#很開心有妳們

Parte de lo que fue el trabajo con estas twins 👯
Modelos: @barbiebetancourt07 & @nancheska1

I love her so much!! My beautiful twin sister!! #twinsister #twinkies #hooyah #love

🙊🙊 RIGHT?
Comment and tag your twin and twin friends below👇👇👇

Twinning Store - for twins by twins. Sign up on http://twinningstore.com to be in the loop and to enter in our monthly gift card giveaway. Tag your photos with #twinfluencer for features.

#twins #twin #twinsies #twinstagram #littletwinstars #tvilling #zwillinge #momoftwins #twinset #identicaltwins #twinsisters #littletwinstar #twinsofinstagram #fraternaltwins #gemela #gemelo #boygirltwins #instatwins #twinstuesday #twinsister #twinsoul #bucktwins #mytwins #gemello #twinstars #birthdaytwins #twinsouls #memes #meme

Most Popular Instagram Hashtags