#twc

MOST RECENT

今日嘅oday得以順利進行除咗多得各位oc嘅無私付出😀,更加有賴咁多位fm嘅熱情參與同埋投入😎。見到你地玩得咁開心😢,我地都慶幸我地嘅努力無白費😭。黎緊26號就係第二日oday喇😋,期待嚮嗰日見到大家呀😘💙!
#nuriver#nursing#twc#nursoc#2018twc#twcnursoc#twcnursing#nurse#東華#東華學院#護理#護士#oday#ocamp

Tak perlu pakai foundation & tak ada lagi masalah bibir kering.

Dua item ini dah boleh jadi cantik tak sampai berjam-jam uolls😉

jom,kita sama-sama grab dua item ini dalam satu harga. Sementara combo sales masih berjalan😘

🚘CASH ON DELIVERY🚘
.
Sya COD Area Semenyih, Kajang & Area lain yg berdekatan di Selangor 😉
Klau yg jauh tu , Don't Worry Sya pos parcel by Pos Laju 📦 Lagipun Free Postage SM ( Untuk mereka yg beli #TWC )
.
Cara nak join COD ?
Mudah sahaja anda hanya perlu 👇
📌 Dm / Ws sya 017 333 1185
atau klik je link di bio ☝
1⃣ Anda perlu screenshot apa yg awak nak ( Pic ambil di Feed )
2⃣ Nyatakan alamat penuh anda ❤
P/s : Ada Freegift naa 😍
.
.
#thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #semenyih #twcselangor #TWC #putihdalam48jam #codselangor #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahkulitkusam #masalahkulitgelap
#feedbacktwc #twcselangori #Thesuriaroses #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #semenyih #twcselangor #TWC #putihdalam48jam #codselangor #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahkulitkusam #masalahkulitgelap
#kesanseawal2hari #feedbackSuriaSoap #feedbackselangor #selangor #breakout #masalahmukaberminyak #sunburn #SuriaSoap #SS #collagen #detox #merawat #2in1 #putih #1harikemam1sachetjurr

#InTheMeantime | Cold selfs o2

EKSKLUSIF !
Hadiah Bernilai RM 29.90 Dengan Logo Thesuriaroses Lagi.
_
MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 rasa mcm nak lompat ke bumbungg, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
Info/Order klik link di bio sis okay!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

MERDEKA RAYA SALE !!!
Promosi datang lagikk😱 Yes! Bulan ni bulan istimewa😍 byk hari hari istimewa so kami bermurah hati nak bg hampa semua rasai serbuk collagen ajaib & sabun bebola ajaib nihh🍀
_
Dengan harga mampu milik (dpt diskaun + dpt free pos + dpt free gift) + (dpt kesan seawal 48jam + dpt kulit cantik putih bersih flawless + dpt sihat tubuh badan)
_
Produk thesuriaroses yg menjadi kegilaan ramai kerana kesannya yg ajaib.. Kami ckp ni berdasarkan feedback dari pengguna thesuriaroses. Jadi sapa yg tgh duk berjimat tuh blh laa borong time nihh💕
_
Sapa yg dah cuba, tau laa kesan dia mcm mana.. Tp kalau hampa yg first time nk cuba tuu, bila dah kena sekali, pasti jatuh cintaa💘 bagaikan nak lompat ke langit, yg ni lah yg hampa cari selama ni, serius!
_
_
#promosi#twc#thesuriaroseswhiteningcollagen#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#selangor#upsi#ipoh#perak#johor#kelantan#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses

kalau beli sekotak hampa dapat potongan harga dgn free postage.
.
beli 2 kotak sekaligus
✔POTONGAN HARGA
✔FREE POSTAGE
💥💥BEKAS AIR THE SURIA ROSES 750 ML
.
TWC dapat bantu hampa yg ada masalah breakout, kulit bermasalah, sembelit, tona kulit tk sekata, kulit kering dan masalah period.
.
nak cantik raya haji dgn merdeka ni? grab TWC hampa HARINI!!!! http://thesuriarosesika.wasap.my/

http://thesuriarosesika.wasap.my/
.
#kolagen #detoks #cerah #gebu #flawless #thesuriaroses #thewhiteningcollagen #nakcantik #twc #teamsaleaor #hajatchallenge #hajat #hael #kedah #alorsetar

Santos rosewood with a stainless steel liner and double white gold inlays..

Most Popular Instagram Hashtags