[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tvi109

41 posts

TOP POSTS

My talented friend/Chef ada show baru!! #Repost @chef_zam
・・・
Ada sesiapa yang suka baking & nakkan resipi-resipi kek & biskut meletopzzz & merechiksss utk Ramadhan & Syawal ni? Kalau nak, jgn lupa tonton rancangan #Biscotti di @tvi_rtm saluran 109 setiap hari Jumaat, Sabtu & Ahad bermula esok 28hb Mei jam 9am & ulangannya jam 4pm.
Sila tekan Like FB #BiscottibyChefZam & kat situ nanti saya akan muat-naik resipi2nya untuk anda bagi setiap episod.
Anda juga boleh join "Peraduan Tiru Chef Zam" & pemenang akan dapat hadiah2 barangan dapur elektrik sumbangan @philips_my bernilai RM1,000 untuk setiap episod. Pilih je barangan dapur Philips apa yang anda suka...PERCUMA!! Nak taaaakkkk?? πŸ˜πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ #kuihraya #biskutraya #TVi109 #ChefZam #tvshow #RTMMobile #kekraya @rtm_malaysia @tv1_rtm @astroriamalaysia @rancangantvrtmsarawak @asianfoodchannel @maytag #filming @kuppersbuschiranofficial #bloopers

Alhamdulillah dah selesai rakaman 13 episod #BiscottibyChefZam musim kedua. Lunyainya usah diragui namun berbaloi. TQVM @tvi_rtm @rtm_malaysia #Brandt @giantmalaysia #HouseofPresentation for your undying support. Deeply appreciated! πŸ™πŸ‘β€οΈπŸ‘¨β€πŸ³πŸŽ₯πŸ–₯πŸ’«πŸ…πŸ”₯ #tvshow #chef #homebaking #ChefZam #chefslife #chefatwork #TVi109 #RTMMobile #biskutraya #Ramadhan2018 #bakingisfun #recording #tvproduction #teamwork #sweets #desserts #cakes #cookies

Pemenang kategori "Wanita Tergagah Asia" digondoli oleh @nottynutty 🀣🀣πŸ–₯πŸŽ₯πŸ‘¨β€πŸ³ #biskutraya #filming #BiscottibyChefZam #ChefZam #chefatwork #chefslife #bakingshow #TVi109 #RTMMobile #behindthescene

Tak sabar nak tunggu siarannya Ahad ini jam 9am & 4pm di TVi saluran 109. Jangan lupa sertai "Peraduan Tiru Chef Zam". Hadiah-hadiah barangan dapur elektrik sumbangan Philips bernilai RM1,000/ setiap episod. Pilih je barangan apa yang anda suka. Anda boleh dapatkan 26 jenis resipi-resipi kek & biskut termasuk tip-tip membuat kuih raya yang enak & unik dari FB #BiscottibyChefZam πŸ˜πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³β€οΈβ€οΈπŸ‘ #tvshow #ChefZam #tvchef #letsbake #tvproduction #chefatwork #bakingathome #TVi109 #Ramadhan #kuihraya #kek @rtm_malaysia @tvi_rtm @tv1_rtm @hiburantvrtm #RTMMobile @rancangantvrtmsarawak @ua_butik #RTMSucikanHati #pastrychef

Siapa nak hadiah-hadiah barangan dapur #Philips bernilai RM1,000? Kalau nak, jgn lupa tonton rancangan buat kek & biskut raya saya #Biscotti bermula Ahad ini jam 9am & 4pm di @tvi_rtm saluran 109 & sertai "Peraduan Tiru Chef Zam" ye. Semua details & resipi-resipi ada di FB #BiscottibyChefZam . Jom kita buat kuih! Mohon #repost ye. πŸ‘¨β€πŸ³πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ #RTMMobile #tvshow #ChefZam #TVi109 #tvchef ##biskutraya #ramadan2017 #RTMSucikanHati #chef

Pulut hitam chiffon cake with candied fruits & drizzled with passion fruit concentrate. Yummy! πŸ˜‹πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³πŸ’« #filming #BiscottibyChefZam #bakingisfun #chef #chefatwork #tvshow #TVi109 #RTM #ChefZam #Brandt #HouseofPresentation

Although making tv shows can be very gruesome for many people considering the long hours, getting the perfect shots & products fit for TV + my fussiness & sometimes puting beliung yang melanda. But having the opportunity to work with some true passionate professionals who know their exact roles & executing them seamlessly has proven to be so much fun, resulting in awesome results. TQVM @tvi_rtm for granting me the chance & freedom to berkarya again as I deem fitting to what the audience wants. I am truly blessed! πŸ™β€οΈπŸ‘¨β€πŸ³πŸ’«πŸ”₯πŸ–₯πŸŽ₯ #tvshow #filming #BiscottibyChefZam #Biscotti2 #biskutraya #ChefZam #chefatwork #chefslife #tvchef #teamwork #TVi109 #Ramadhan2018 #Brandt #HouseofPresentation #Chefology @silverspoon_edu @asianfoodchannel @tvalhijrah114 @tv3malaysia @tv9malaysia @mytv2 @jjcmtv3 @ceo_tvalhijrah @divatvasia @foodnetwork @foodtv.dk @brunei.commercial.tv @foodshow_esfahan @matrade_hq #foodshow #bakingisfun

Jeng....jeng....jeng... Ahad ni 28hb Mei bakal ditayangkan program terbaru #Biscotti yang saya produced & hosted sendiri di @tvi_rtm saluran 109 pada jam 9am & ulangannya pada 4pm. Lepas tu tiap-tiap Jumaat, Sabtu & Ahad untuk episod-episod seterusnya...13 episod in total disepanjang Ramadhan. Nak resipi2nya & join "Peraduan Tiru Chef Zam"? Jgn lupa tekan Like di FB #BiscottibyChefZam. Semuanya ada di situ. Hadiah2 meriaaahhhh sumbangan @philips_my bernilai RM1,000/episod. Anda pilih je apa yang berkenan dihati. Mohon repost ye πŸ˜πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜β€οΈβ€οΈ #bakingathome #tvproduction #tvshow #ChefZam #kuihraya #biskutraya #hariraya #peraduanmemasak #tvchef #bakingvideo #chef #TVi109 #RTMMobile #RTMSucikanHati #pastrychef

MOST RECENT

Although making tv shows can be very gruesome for many people considering the long hours, getting the perfect shots & products fit for TV + my fussiness & sometimes puting beliung yang melanda. But having the opportunity to work with some true passionate professionals who know their exact roles & executing them seamlessly has proven to be so much fun, resulting in awesome results. TQVM @tvi_rtm for granting me the chance & freedom to berkarya again as I deem fitting to what the audience wants. I am truly blessed! πŸ™β€οΈπŸ‘¨β€πŸ³πŸ’«πŸ”₯πŸ–₯πŸŽ₯ #tvshow #filming #BiscottibyChefZam #Biscotti2 #biskutraya #ChefZam #chefatwork #chefslife #tvchef #teamwork #TVi109 #Ramadhan2018 #Brandt #HouseofPresentation #Chefology @silverspoon_edu @asianfoodchannel @tvalhijrah114 @tv3malaysia @tv9malaysia @mytv2 @jjcmtv3 @ceo_tvalhijrah @divatvasia @foodnetwork @foodtv.dk @brunei.commercial.tv @foodshow_esfahan @matrade_hq #foodshow #bakingisfun

#Repost @chef_zam (@get_repost)
・・・
Pemenang kategori "Wanita Tergagah Asia" digondoli oleh @nottynutty 🀣🀣πŸ–₯πŸŽ₯πŸ‘¨β€πŸ³ #biskutraya #filming #BiscottibyChefZam #ChefZam #chefatwork #chefslife #bakingshow #TVi109 #RTMMobile #behindthescene

Alhamdulillah dah selesai rakaman 13 episod #BiscottibyChefZam musim kedua. Lunyainya usah diragui namun berbaloi. TQVM @tvi_rtm @rtm_malaysia #Brandt @giantmalaysia #HouseofPresentation for your undying support. Deeply appreciated! πŸ™πŸ‘β€οΈπŸ‘¨β€πŸ³πŸŽ₯πŸ–₯πŸ’«πŸ…πŸ”₯ #tvshow #chef #homebaking #ChefZam #chefslife #chefatwork #TVi109 #RTMMobile #biskutraya #Ramadhan2018 #bakingisfun #recording #tvproduction #teamwork #sweets #desserts #cakes #cookies

Siapa naaaakkkkkkkkk?? πŸ‘¨β€πŸ³πŸ˜œπŸ˜‹πŸ˜πŸ˜ #cupcakes #BiscottibyChefZam #tvshow #tvi109 #chefatwork #baking #ChefZam #chef #chefatwork #chefslife #HouseofPresentation #Brandt

Kepenatan yang tertahan demi mencari sesuap nasi πŸ˜¬πŸ˜†πŸ‘πŸ’«βœ¨πŸ˜˜β€οΈ #BiscottibyChefZam #tvproduction #filming #chef #ChefZam #recording #tvi109 #RTMMobile #baking #chefatwork #chefslife #masak #Brandt #HouseofPresentation @giantmalaysia @RTMMobile @tvi_rtm @tv1_rtm @rtm_malaysia

Happy baking! πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³πŸ˜πŸ’«πŸ‘ŒπŸ‘ #filming #tvshow #ChefZam #chefatwork #BiscottibyChefZam #homebaking #chef #tvi109 #Ramadhan2018 #RTM #Brandt #GiantHypermarket #HouseofPresentation

Pulut hitam chiffon cake with candied fruits & drizzled with passion fruit concentrate. Yummy! πŸ˜‹πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³πŸ’« #filming #BiscottibyChefZam #bakingisfun #chef #chefatwork #tvshow #TVi109 #RTM #ChefZam #Brandt #HouseofPresentation

I'll be having a real ball making & baking 26 types of cakes & cookies using these high-quality, pretty, chic & super convenient bakewares I got from #HouseofPersentation located at Bangsar Village for my #BiscottibyChefZam season 2. Can't wait for esok pagi to begin! πŸ‘¨β€πŸ³πŸ˜πŸ˜‹πŸ’ͺβœ¨πŸ’« #JosephJoseph #MasonCash #Trudeau #Mastrad #emilehenryfrance #Cookut #geram #MasterClass #Wiltshire #siliconebakeware #bakingisfun #tvshow #ChefZam #chefslife #tvproduction #filming #chefatwork #naikhantu #homebaking #Ramadhan2018 #TVi109

#Repost @chef_zam (@get_repost)
・・・
Red Velvet Madeleine with cream cheese topping would be perfect for your Aidilfitri, no? Get the full recipe featured on #Biscotti from FB: 'Biscotti by Chef Zam'. Saya baru ju uploaded πŸ˜‹πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³ #BiscottibyChefZam #Ramadhan2017 #kuihraya #tvshow #ChefZam #tvchef #chefatwork #masak #bakingathome #TVi109 #RTMMobile #RTMSucikanHati #EidMubarak

Red Velvet Madeleine with cream cheese topping would be perfect for your Aidilfitri, no? Get the full recipe featured on #Biscotti from FB: 'Biscotti by Chef Zam'. Saya baru ju uploaded πŸ˜‹πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³ #BiscottibyChefZam #Ramadhan2017 #kuihraya #tvshow #ChefZam #tvchef #chefatwork #masak #bakingathome #TVi109 #RTMMobile #RTMSucikanHati #EidMubarak

Kek pandan kukus dengan sos gula Melaka dalam episod ke 4 program #BiscottibyChefZam hari ni. Senang dibuat & sedaaapppp dimamah panas-panas ketika berbuka atau moreh nanti. #kekdanbiskut #biskutraya #Biscotti #bakingtips #steamedcake #apamkukus #ChefZam #chefatwork #chefslife #tvshow #tvchef #TVi109 @rtm_malaysia @tvi_rtm @tv1_rtm @rancangantvrtmsarawak @philips_my @philips @philipssg @philipshomeliving

Jangan lupa temujanji kita hari ini & esok (Sabtu & Ahad) jam 9am & 4pm di @tvi_rtm saluran 109. Apa pulak gamaknya 4 buah lagi resipi-resipi biskut serta kek raya menarik, enak & mudah bakal saya kongsikan dengan anda ye?

Nak resipinya? Tak perlu menggelupur menyalin bagai ketika rancangan "Biscotti" bersiaran kerana semuanya akan saya muat-naik di FB "Biscotti by Chef Zam" nanti.
Pulak tu, semua penonton layak & amat digalakkan menyertai peraduan "Tiru Chef Zam" kerana hadiah-hadiahnya meriaaahhhhh wa cakap luuuuu! πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘¨β€πŸ³πŸ‘πŸ‹οΈβ€β™€οΈπŸ€Έβ€β™€οΈ. How to join? Cuba tengok klip video peraduan yang saya sertakan di FB tu dan juga diakhir setiap episod. Ikut je....tak susah pun! Kita jumpa nanti ye! πŸ˜€πŸ˜€ #BiscottibyChefZam #biskutraya #cookies #bakingathome #ChefZam #tvchef #chef #tvshow #bakingisfun #Ramadhan2017 #RTMMobile @rtm_malaysia #RTMSucikanHati #TVi109 @tvi_rtm @philips_my @philipssg @philips @philips_at_gardens_mall @philipshomeliving @silverspoon_edu @rancangantvrtmsarawak

Terkesima den kejap dengorkan jawapan @mrhazama1 . Pandai gak dia auta ek...kena atas butir pulak tu! @indahruhaila apa dah jadi? πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘¨β€πŸ³ #BiscottibyChefZam #RTMSucikanHati #RTMMobile #TVi109 @tvi_rtm @rtm_malaysia @tv1_rtm #tvchef #chefslife #ChefZam #tvshow #PastryChef #Ramadhan2017 @ua_butik

My talented friend/Chef ada show baru!! #Repost @chef_zam
・・・
Ada sesiapa yang suka baking & nakkan resipi-resipi kek & biskut meletopzzz & merechiksss utk Ramadhan & Syawal ni? Kalau nak, jgn lupa tonton rancangan #Biscotti di @tvi_rtm saluran 109 setiap hari Jumaat, Sabtu & Ahad bermula esok 28hb Mei jam 9am & ulangannya jam 4pm.
Sila tekan Like FB #BiscottibyChefZam & kat situ nanti saya akan muat-naik resipi2nya untuk anda bagi setiap episod.
Anda juga boleh join "Peraduan Tiru Chef Zam" & pemenang akan dapat hadiah2 barangan dapur elektrik sumbangan @philips_my bernilai RM1,000 untuk setiap episod. Pilih je barangan dapur Philips apa yang anda suka...PERCUMA!! Nak taaaakkkk?? πŸ˜πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ #kuihraya #biskutraya #TVi109 #ChefZam #tvshow #RTMMobile #kekraya @rtm_malaysia @tv1_rtm @astroriamalaysia @rancangantvrtmsarawak @asianfoodchannel @maytag #filming @kuppersbuschiranofficial #bloopers

Jangan lupa jam 4ptg nanti OK ! Jangan tak tengok 😝 -------------------------------------#Repost @chef_zam (@get_repost)
・・・
Ada sesiapa yang suka baking & nakkan resipi-resipi kek & biskut meletopzzz & merechiksss utk Ramadhan & Syawal ni? Kalau nak, jgn lupa tonton rancangan #Biscotti di @tvi_rtm saluran 109 setiap hari Jumaat, Sabtu & Ahad bermula esok 28hb Mei jam 9am & ulangannya jam 4pm.
Sila tekan Like FB #BiscottibyChefZam & kat situ nanti saya akan muat-naik resipi2nya untuk anda bagi setiap episod.
Anda juga boleh join "Peraduan Tiru Chef Zam" & pemenang akan dapat hadiah2 barangan dapur elektrik sumbangan @philips_my bernilai RM1,000 untuk setiap episod. Pilih je barangan dapur Philips apa yang anda suka...PERCUMA!! Nak taaaakkkk?? πŸ˜πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ³πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ #kuihraya #biskutraya #TVi109 #ChefZam #tvshow #RTMMobile #kekraya @rtm_malaysia @tv1_rtm @astroriamalaysia @rancangantvrtmsarawak @asianfoodchannel @maytag #filming @kuppersbuschiranofficial #bloopers

Most Popular Instagram Hashtags