#tv9

MOST RECENT

Alhamdulillah, mana2 pelanggan yang datang ke kedai Inai HENNA NOOR di Uptown Shah Alam , Akan rambang mata sbb kami sediakan corak yg banyak utk anda pilih. Dan JANGAN risau setiap gambar kami sudah Pon diletakkan harga. Jadi mudah bagi anda utk buat pilihan.
.
Henna design by @norishhenna 0173276405
Henna paste by @djarimerah_by_norishmoralee_hq
Location #uptownshahalam
KEDAI INAI UPTOWN SHAH ALAM
LOT TAPAU, T14,(Lorong belakang dekat kedai makan).
WhatsApp 0173276405 @norishhenna
.
#bridalmakeup #makeupartist#hennadesign #studiohennapertamamalaysia#inaikualalumpur#inaishahalam#inaiselangor#inailukis#inaiukir#inaicelup#inai#mahligaicinta#butikpengantin#raikancinta#malamberinai#norishhenna#mehndi#mehndidesign#whitehenna#kerjakawen#astro#tv9#uptown#uptownshahalam#whitehenna

Alahai comel je ๐Ÿ˜‚ aq tukang tgkap gmbr je ๐Ÿ˜œ @tv9malaysia @tv3malaysia #terimakasih #bazaarterimakasih #tv9 #tv9malaysia

#throwback to our unplanned and unprepared interview about FIFA World Cup 2018. It was fun! But behind the scene.. secretly we got our football knowledge from #MawaRaf and the crew ๐Ÿคฃ
.
๐Ÿ“ธ: @edidrus
.
#tv9 #mediaprima #fifa18 #fifaworldcup #fifa2018 #moscow #1Malaysia #salamperantauan

Hai koraannggg โค๏ธ Ingat tak semalam yang kita cerita pasal Datin Ros tu? Haaa tengok niiii ๐Ÿ‘€ Beli tengah hari semalam, malam terus whatsapp mama bagi feedback ๐Ÿ™Š Mesti lepas balik terawih, terus cari cookies mama nak sambung moreh pulak kan Datin โ˜บ๏ธ Bertambah tambah bahagia la Datin ni dapat dating dengan cookies mama ๐Ÿ˜ Datin borong 30 botol, tapi nak ambik langkah selamat yang lain kena sorok dulu. Bukak 2 botol je Choc Chip & Matcha Cookie Cream hehehe ๐Ÿคฉ Tapi kan kan erm ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š Mesti bila 2 botol ni dah habis, yang lain yang kena sorok tu tak boleh diselamatkan dah ๐Ÿคฃ Mana boleh tahan kaaan ๐Ÿ˜… Walaupun kita sorok, tapi terngiang ngiang kat telinga ni cookies mama cakap โ€œbukak lah saya, makan lah sayaโ€ ๐Ÿคช Takpe Datin, nanti kalau habis borong la lagi kikiki ๐Ÿ˜† Korang kalau lambat, ashelamat tinggal lah ye ๐Ÿ™Š Byeeee hehehehe ๐Ÿคฃ#yummyliciouscookies #chocolatechipcookies #chocolate #kuihraya #brownies #crunchycookies #aurawhite #deejacosmetic #dherbs #syurgayangkedua #olicandy #glowglowing #ruangrezekihanania #alhamdulillah #tv3 #tv9 #melodi #whi #assalamualaikum #fattzura #mentorotai #hotfm #ceriamegastar #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #kaklinapompom #belofa #jomsinggah #cookiesmalaysia #ctdk

Menu nasi goreng sihat + ikan/salmon bakar oleh coachee2 sempena bulan Ramadan.. Sangat menyelerakan dan yg penting sihat dan complete ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..
.
#dietsihatdankurus
#teamrafiqrazali
.
Personal Online Weight Loss Coach
๐Ÿ“ž Coach Faiq - 0182518931
.
#lowcarbdiet #diet #dietplan #tipsdiet #lunch #hidupsihat #tipskurus #food #sayanakkurus #instafood #kurussihat #weightloss #fatburner #foodgasm #unikl #uitmshahalam #shahalam #kahwin #hotfm #jubahmoden #breastfeedingmom #fitmama #tv9 #onlineshopping #naelofarhijab #tudungbawal #shawlmurah #kurussebelumraya

๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค.. Menu mealplan coachee sempena bulan Ramadan ni.. Sedap dan sihat.. Barulah proses Autolisis boleh berjalan dengan sempurna.. InshaAllah..
.
#dietsihatdankurus
#teamrafiqrazali
.
Personal Online Weight Loss Coach
๐Ÿ“ž Coach Faiq - 0182518931
.
#lowcarbdiet #diet #dietplan #tipsdiet #lunch #hidupsihat #tipskurus #food #sayanakkurus #instafood #kurussihat #weightloss #fatburner #foodgasm #unikl #uitmshahalam #shahalam #kahwin #hotfm #jubahmoden #breastfeedingmom #fitmama #tv9 #onlineshopping #naelofarhijab #tudungbawal #shawlmurah #kurussebelumraya

โ€ข
Alhamdullillah.
Thank you.
SELAMAT BERTUNANG โ˜บ๏ธ
โ€ข
โ€ข
Nak inai raya mcm ni?
BOLEH,corak ni boleh bawa ke depan โ˜บ๏ธ
โ€ข
โ€ข
โญ๏ธ๐ŸŒ™ BERINAI PUASA RAYA โญ๏ธ๐ŸŒ™
โ—๏ธ โŒ BUKAN DI KHEMAH DEPAN PENTAS TAU โŒ โ—๏ธ
** direction nak kesini , scroll bawah sikit ada gambar KEDAI INAI tu.
โ€ข
โ€ข
CARI KEDAI INAI PALING MERIAH KAT UPTOWN SHAH ALAM โ—๏ธ
โ€ข
UPTOWN SHAH ALAM SEPANJANG BULAN PUASA.
โœ…HARGA SERENDAH RM5 dan keatas untuk sebelah tangan.
โœ…PALING SENANG BAGI JE BUDGET BERAPA,KITA TERUS LUKIS ,tak payah selak selak album. Inshaallah di JAMIN PUAS HATI KAW KAW ๐Ÿ˜
โ€ข
BUKA SAMPAI MALAM RAYA
9 malam - 1 pagi
(Seminggu raya nak raya 8 mlm - 4 pagi)
โ€ข
โ€ข
0129747239
0129747239
0129747239
โ€ข
โ€ข
#MORALEE #MORALEEHENNA #STUDIOHENNAPERTAMAMALAYSIA #studiohenna #studiohennanoor #inaikualalumpur #favoritedesign #mahligaicinta #raikancinta #inai #inaiukir #inaicelup #inailukis #inaipengantin #whitehenna #malamberinai #malaysia #meknathebest #mehndidesign #mendi #mehndi #tv9 #astro #butikpengantin #kerjakawen #inaishahalam #uptown #uptownshahalamseksyen24

Ngakak bareng abioso bro.. sambil menemani sahur. Ojok lali yo... #sahurbarengtv9 #sabrangband #abioso #tv9 #tv9nusantra #tv9menyejukkanindonesia #sahurbareng #sahur #rame2 #ketawa

Hari ni terpggl nak up byk2 gambar mummy shark... comel! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Aktiviti duta2 terima kasih sempena ramadhan. .
๐Ÿ“ธ credit to #tv3 #tv9
#FarahNabilah
#TerimaKasih

Perempuan paling pantang bila sebut โ€˜gemukโ€™ tapi paling mudah tak percaya bila ada orang puji dia โ€˜kurusโ€™. Sebut gemuk salah, sebut kurus pun salah. Apa kau nak sebenarnya? .
Biasalah yang dikejar juga adalah perkataan โ€˜kurusโ€™. Pasti ada diantara pembaca pernah mencuba pelbagai jenis diet tapi satu apa pun tiada hasil bukan? Berat langsung tidak turun, malah lagi naik ada lah! Masalah diet yang tak pernah menjadi ini bukan sahaja mendatangkan rasa kecewa, malah ada yang putus asa kemudian kembali ke gaya hidup pemakanan yang tidak sihat. Bagi mereka kalau diet pun tiada hasil. lebih baik tidak payah diet langsung. .
Kami ada cara yang dan method yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Ianya telah terbukti. Setiap bulan peserta-peserta telah berjaya turunkan berat. Semua cara online. Sila daftar segera untuk program WLC musim ke 34.
.
.
Coach menurunkan berat badan secara online di rumah
Coach amir 0125181005
Coach mala 0125061718
.
.
#fitcouple_amirmala #weightlostchallengeonline #tipskurus #jomkurus #shawlmurahmalaysia #kurus #slim #tipsdiet #bajuraya #fitness #weightlostfast #sayanakkurus #raya2018 #siakapkeli #airasia #ramadan2018 #bajubesar #tv9 #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #astroria #nealofarhijab #erafm #tipsdiet #noradanish #ramadan2018 #kurussihat #artismalaysia #turunlemak #eatclean #eathealthy

Selamat Berpuasa Guys!!! Orang Kedah, Perlis Penang jom kita mengimarahkan #JomMasjid & #BazarTerimaKasih HARI INI kat Sungai Petani.. Pelbagai aktiviti yang telah disediakan khas untuk semua tau!!! Bersama kita beramal Dan tambah pahala di bulan puasa ini !!! โคโคโค
.
#tv3 #tv9 #dramasangat #terimakasih #JomMasjid #BazarTerimaKasih #Repost @dramasangat with @insta.save.repost โ€ข โ€ข โ€ข

๐Ÿ“ฝ๏ธ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ TV9 Borak Kopitiam Raya : When You Need To Prepare The Contents ! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐ŸŽฌ
๐ŸŽฅ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ็ฌฌไน้ข‘้“ : ๅฝ“ไฝ ้œ€่ฆๅ‡†ๅค‡ๅ†…ๅฎนๆ—ถ ! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐ŸŽฌ
#tv9 #BorakKopitiam #rayaprogram #producer #tv9borakkopitiam #mediaprima #tvpersonality #tvprograms #raya #hideaki_1125 #fashiondesigner #tv9borakkopitiamraya #fashionista #cyberfashiondesigner #fashionist #cyberfashion #pelikfesyenraya #pelikfesyen #perekafesyenpelik #perekafesyenmalaysia #fashions #perekafesyen #fashionaddict #fashionanak #hideakilim #sungaipelek #budakkampung #kampongboy #tvprogram #tvproducer

WORKOUT sewaktu berpuasa.. Boleh ke? Ramai yg tanya soalan ni.. Untuk kebanyakan mereka yg mmg suka workout bulan Ramadan mmg agak mencabar untuk susun jadual workout.. Bila nk pg workout asyik terfikir.. Kalau pergi sebelum berbuka nanti haus.. Kalau pergi lepas berbuka takot termiss terawih pulak..
.
So macam mana? Sebenarnya boleh ke nk workout semasa berpuasa ni? Jom follow tips ni untuk workout masa Ramadhan ni..
1. Kurangkan intensiti routine exercise serendah mungkin, cukup utk target mantain muscle mass..
2. Cuba buat senaman kardio 30-45 minit sebelum berbuka..
3. Buat secara berperingkat sepanjang bulan puasa..
4. Bersahur dan berbuka dgn pilihan mknn sihat yg kaya dgn nutrisi dan protein baik dan berkualiti yg badan perlukan..
.
#dietsihatdankurus
#teamrafiqrazali
.
Personal Online Weight Loss Coach
๐Ÿ“ž Coach Faiq - 0182518931
.
#lowcarbdiet #diet #dietplan #tipsdiet #lunch #hidupsihat #tipskurus #food #sayanakkurus #instafood #kurussihat #weightloss #fatburner #foodgasm #unikl #uitmshahalam #shahalam #kahwin #hotfm #jubahmoden #breastfeedingmom #fitmama #tv9 #onlineshopping #naelofarhijab #tudungbawal #shawlmurah #kurussebelumraya

Most Popular Instagram Hashtags