#tv3

502155 posts

TOP POSTS

Creat a LIFE you LOVE 🦋
G O O D M O R N I N G🎀
#cintahatibatu
#tv3
#slotlestary
#TeamAnith
#comingsoon

Pk Kodi mewakili team Jkk nk ucapkan ribuan trema kaseh pd smua yg menonton Jkk season 3 Episode ke 2 sebentar td dan trema kaseh jgk wt peminat smua krn sentiasa memberikan sepenuh sokongan yg x prh henti . Trema kaseh diucapkan . Jgn lupa temujanji kita pd minggu hadapan pd hari dan waktu yg sama ..😂😂😂😍😍
@ebbyyusoriginal @isseyfazlisham @erynesa @acapbadan @hasief_roslan @jepsepahtu @sariyanti @yuumiinsea @salmanalfarisiofficial @ainsufiaa @mymal_808 @chiwan_chilok @entahlamak @bro_qaid @hwadrin @azurakarim_ @artstation_gallery @alliff @ninatj66 @fendyzz #tv3 #jkkseason3

Padjaklubi alustab sel sügisel JUBA 8. hooajaga! 😱👯👯 #padjaklubi #8hooaeg #tv3

#
عادل فردوسي پور در جشن نخبگان موسسه نگاره به همراه مهندس مقصودي
@milad.maghsoudi
پ ن: امشب آخرين دوشنبه بدون نود بود و از ٩ مرداد نود بازهم شروع خواهدشد
#
#عادل_فردوسى_پور#عادل#فردوسى_پور#فردوسيپور
#عادل_فردوسيپور#نود#فوتبال#دوشنبه#عادل_فردوسي_پور
#adelferdosipour#adelferdowsipour#adel
#ferdosipour#adelferdosipoor#ferdosipour#
#IRIB#tv3#iribtv3

Selama ni org tertanya tanya siapa Cinderella yg sbenanya kan? .
Nah.. ini jawapan yg tepat .. Kakak lina pom pom lah cinderella sebenar di alam semester ini.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
.
#MakNahCoba
.
#Ghazara
#tv3
#Samarinda
#40Episod 📺🎬📽

Kebaaboommm❤❤❤
slot samarinda #dekatkanjarakkita
@syafiqkylez
Jom Letopkan samarinda "Dekatkan Jarak Kita"
#dekatkanjarakkita , #dramasangat
#samarinda
#tv3 #Repost @sheilaggofans with @insta.save.repost • • •

MOST RECENT

Coklat untuk kulit wajah? ❓
.
Bukan hanya sedap dimakan, coklat juga sebenarnya sangat baik untuk kulit wajah 😋🍫
.
Ianya mengandungi flavonoid yang menentang penuaan kulit. Lebih menarik lagi, coklat juga boleh dijadikan sebagai pelindung sinar UV dengan hanya melumurkan pada wajah seperti lotion kerana ianya mengandungi antioksidan yang tinggi. Anda hanya melumurkan pada wajah seketika dan kemudiannya bilas 😍💦
.
Menarik, kan? Tiada lagi alasan untuk tidak mendapatkan kulit wajah yang sempurna ✅
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Berminat untuk belajar vokal? Untuk keterangan , HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!
________________________________☎ 010-2999101
☎ 010-2999101
☎ 010- 2999101
📑 Whatsapp ONLY/ 7am-6pm
📩 vocalclassbysarahismail@gmail.com
🏤 E-STUDIOS: @estudiosmy
________________________________

INSTAGRAM : vocalclassbysarahismail
FACEBOOK : Sarahismailofficial
TWITTER : vcbysarahismail

#vocalclassbysarahismail #estudiosmy #vocalclass #singing #kilauanemas5 #vocalclassinampang #vocalclassinkl #singer #tunggusekejap
#singingcompetition #pertandingankaraoke #pertandingannyanyian #karaoke #kakikaraoke #kelasvokal #tv3 #astroria #ceriapopstar #redbox #cikguvokal #KakiSeni #iM4Ufm #3juara #mentormilenia #rockanova #bakatrockanova2017 #gempaklive #astroprima #mayahd #QspaceStudio

แดดดี๊ส่งมาให้ดู นางทั้งสองตั้งอกตั้งใจดูรายการ #ดีเบต มากกกกก 😆 เรื่องการเปลี่ยนแปลง พรบ. คุ้มครองสัตว์ จาก "อุทาหรณ์สุนัขกัดเด็ก 5 ขวบ เย็บกว่า 40 เข็ม" แหมมมม ก็มันเรื่องใกล้ตัวนี่เนอะ 😅😅 สุดท้ายรู้ตัวว่าโดนแอบถ่ายเลยหันมามองแบบเคืองๆ ว่าอย่ารบกวนสิฮะ.!! 😂😂😂 #debate #tv3 #ch3 #ch33 #dogs #doglover #dogofinstagram #kobewagyudogs #twinnyfrenchies #frenchie #frenchbulldog #frenchiesofinstagram #frenchbulldogsofinstagram #วากิวตัวน้อง #โกเบตัวพี่

Milline kaunitar! 😍😍 Katrin Lust kirjeldas uut "Kuuuurija" hooega ühe sõnaga: metsik! 😄 Jääme põnevusega ootama! #kuuuurija #katrinlust #tv3 #4hooaeg

Kesan utama Perfect Beauty Shot adalah untuk memastikan anda mendapat kesan kulit yang halus dan bebas dari jerawat 😍
.
Ianya mengurangkan penumbuhan jerawat serta menyerikan kulit wajah agar lebih cerah dan bermaya ❤️
.
Perfect Beauty Shot is definitely the answer!👏🏻😄
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #glamwhite #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Something new is coming… 😉
.
A whole new beauty elevation 🔝
.
Coming to you real soon 👏🏻
.
Glamwhite ✨
.
With 7 in 1 benefits, it’s time for Total Beauty Transformation ❤️
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #glamwhite #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Selamat berhujung minggu! Hari ini Glamora ingin berkongsi dengan anda cara terbaik untuk menggunakan serum pada kulit wajah 😍
.
Walaupun serum yang anda gunakan sangat efektif, penggunaan secara berlebihan hanya akan membuatkan kulit wajah anda lebih berminyak. Jadi anda perlu gunakan pada kadar yang sesuai ✔️
.
Anda juga digalakkan untuk menggunakan serum terlebih dahulu sebelum menggunakan pelembab. Apabila serum telah pun diserap ke dalam wajah, biarkan seketika dan gunakan pelembab pula bagi melindungi kulit ❤️✨
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

This is what you invest in! 💯
.
Glamora menggunakan bahan kandungan yang berkualiti tinggi dan terbaik dalam setiap produk kami bagi menjamin keselamatan dan hasil yang berbaloi 👍🏻👍🏻
.
Nak tahu apa yang terkandung dalam Luminate Fairness Face Serum? 😍
.
Tiada yang lain tetapi hanya bahan berkualiti tinggi dari bahan aktif mineral semua jadi👏🏻😄✨
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Krim pemutihan intensif dengan kandungan bahan aktif mineral semula jadi dan organik terbaik buat kulit anda 💯✨
.
Katakan selamat tinggal pada blackhead, whitehead dan tona kulit tidak sekata! 👋🏻
.
Produk: LUMINATE Day & Night Brightening & Perfecting ICE CREAM ❄️
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Sudah tiba masa tengah hari, pastinya kulit anda sudah terdedah pada banyak kotoran semasa di luar, kan? 😩🤔
.
Jadi pastikan anda memulakan hari anda selepas ini dengan toner pencuci wajah bagi lapisan perlindungan kulit dan memastikan kulit kekal segar sentiasa ✔️❤️
.
Produk: Rose Secret Water Hydrating Toner Mist 🌹
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Quality skincare products = quality skin 💡
.
Kenapa Luminate Fairness Face Serum dan Luminate Day & Night Brightening & Perfecting ICE CREAM ini menjadi sebutan dan pilihan ramai? 😘
.
Jika anda nak tahu, setiap kandungan di dalam produk ini menggunakan bahan aktif mineral semula jadi yang mampu untuk mencerahkan dan meningkatkan kualiti kulit wajah tanpa sebarang kesan sampingan kerana ianya bebas dari bahan kimia berbahaya 👏🏻💯
.
Kulit bermasalah seperti kulit sensitif, jerawat, jeragat, blackhead, whitehead, tona kulit tidak sekata dan bermacam macam lagi? 😩🤔
.
Jangan bimbang, PM kami dan team beauty consultant kami sedia untuk membantu ✔️
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Coklat untuk kulit wajah? ❓
.
Bukan hanya sedap dimakan, coklat juga sebenarnya sangat baik untuk kulit wajah 😋🍫
.
Ianya mengandungi flavonoid yang menentang penuaan kulit. Lebih menarik lagi, coklat juga boleh dijadikan sebagai pelindung sinar UV dengan hanya melumurkan pada wajah seperti lotion kerana ianya mengandungi antioksidan yang tinggi. Anda hanya melumurkan pada wajah seketika dan kemudiannya bilas 😍💦
.
Menarik, kan? Tiada lagi alasan untuk tidak mendapatkan kulit wajah yang sempurna ✅
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Fakta menarik! Buah zaitun mempunyai pelbagai manfaat untuk kulit wajah yang tersedia untuk anda 👏🏻
.
Antara kelebihannya adalah buah zaitun mampu mengatasi masalah kulit merekah akibat kekurangan hidrasi dan nutrisi. Ia juga mampu mengatasi masalah kulit berminyak serta mengurangkan kantung mata apabila anda melumurkan buah zaitun pada wajah 😄👍🏻
.
Bukan itu saja, buah zaitun juga dapat menyihatkan badan serta mencegah dari kolestrol, diabetes, penyakit jantung dan juga kanser 💗☺️
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Scrub + Mask yang menggunakan scrubber walnut yang halus serta menggunakan 100% buah oren dan kulit oren ❤️
.
Berupaya untuk mengeluarkan kesan kotoran dari liang-liang kulit wajah agar tidak tersumbat ✅
.
Apabila kulit bersih, wajah pun bebas dari jerawat dan jeragat! ✨😊
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Most Popular Instagram Hashtags