#tutorialkening

2434 posts

TOP POSTS

Tutorial will do soon ok? Bagi idea sikit nak makeup mcm mana๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #makeuptutorial #caralukiskening #makeup #makeupartist #tutorialkening

Belanja sket #tutorialkening #eyebrowtutorial utk adik kakak semua.
1- sikat kening bagi kemas
2. Buat frame. Kakfaz pakai cyber color in dark brown code
3. Fill in. Kakfaz pakai tarte in dark brown code juga.
4. Conceal bagi kemas. Part conceal tu lupe pulak kakfaz nk record. Tehehe.

Enjoiceee ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ #fazsfaozimakeup

maaf lah spa yg dm nk tutorial kening alaa korea x jd *hari2 i buat* hrni bru free nak tnjukkan ๐Ÿ˜„
#tutorialkening #akupunyasuka #haha

Ramai yg req hakak buat tutorial video kening.. dah lame sangat menunggu kan.. ok la nah hakak bagi.. tgk ulang2 pon x pa na... .
#tutorialkening #lukiskening #muamalaysia #muakl #videotutorial

Meh nak share tutorial kening yang simple utk yg baru nk belajar buat kening tu ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š Yg dh pandai diam2 yee ๐Ÿ˜œ Good luck guys ๐Ÿ’•
#tutorialkening #eyebrowtutorialvideo #siscuba #jangankecamsis

first Hibrow henna in Malaysia! .
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿ’ฏOrganic Henna Brow Tint ๐Ÿ‘‰PREMIUM QUALITY Henna Tint
๐Ÿ‘‰ MESRA WUDHU
๐Ÿ‘‰ BOLEH BAWA SOLAT ๐Ÿ‘‰15-30 kali pemakaian . ๐Ÿ‘‰1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali ๐Ÿ‘‰1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
๐Ÿ“ฒWhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

MOST RECENT

.
Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di โ˜โ˜.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 017-769-1976
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di โ˜โ˜.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0167025472
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Selalu rasa berat je kan nak bayar postage? Dengar je barang exclude pos terus rasa alaaaa ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
.
Haa nah! Inilah masanyaaaa! Masa tuk awak grab PERCUMA JA POSTAGE! Sab lanje okay! Korang just bayar harga barang je. Dan lagi satu bukan setakat dapat PERCUMA POSTAGE tapi dapat lagi ITEM PERCUMA yang Sab nak bagi๐Ÿค—๐Ÿ˜
.
.
#AmouraLover ##amoura #amouracosmetic #makeup #beauty #lipstick #lipsmatte #feverglam #fame #famecosmetic #tutorialmakeup #tutorialkening #skincaremurah #skincaremalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #hudabeauty #aydajebat #dherbs #terlajaklaris #bazarpaknil #sales #promomerdeka #jualmurah #lipstickmurah #sableza

Selalu rasa berat je kan nak bayar postage? Dengar je barang exclude pos terus rasa alaaaa ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
.
Haa nah! Inilah masanyaaaa! Masa tuk awak grab PERCUMA JA POSTAGE! Sab lanje okay! Korang just bayar harga barang je. Dan lagi satu bukan setakat dapat PERCUMA POSTAGE tapi dapat lagi ITEM PERCUMA yang Sab nak bagi๐Ÿค—๐Ÿ˜
.
.
#AmouraLover ##amoura #amouracosmetic #makeup #beauty #lipstick #lipsmatte #feverglam #fame #famecosmetic #tutorialmakeup #tutorialkening #skincaremurah #skincaremalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #hudabeauty #aydajebat #dherbs #terlajaklaris #bazarpaknil #sales #promomerdeka #jualmurah #lipstickmurah #sableza

Selalu rasa berat je kan nak bayar postage? Dengar je barang exclude pos terus rasa alaaaa ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
.
Haa nah! Inilah masanyaaaa! Masa tuk awak grab PERCUMA JA POSTAGE! Sab lanje okay! Korang just bayar harga barang je. Dan lagi satu bukan setakat dapat PERCUMA POSTAGE tapi dapat lagi ITEM PERCUMA yang Sab nak bagi๐Ÿค—๐Ÿ˜
.
.
#AmouraLover ##amoura #amouracosmetic #makeup #beauty #lipstick #lipsmatte #feverglam #fame #famecosmetic #tutorialmakeup #tutorialkening #skincaremurah #skincaremalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #hudabeauty #aydajebat #dherbs #terlajaklaris #bazarpaknil #sales #promomerdeka #jualmurah #lipstickmurah #sableza

@Regrann from @aryaqilah -
โ˜ ๏ธmy baddie makeup lookโ˜ ๏ธ btw my lipmatte today is from @fame_cosmetics collab with @nuex_rosli code RIRIโฃ๏ธ yay or nay? ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
_____

FAMExNUEXROSLI RM45.
WhatsApp 01136577088 to order.
Grab now while stocks last or cry later ๐Ÿ˜‰
.
.
.
#makeuplovers #makeuptutorial #tutorialmakeup #videomakeup #tutorialkening #mascaramalaysia #eyelinermalaysia #foundation #bbcushionmalaysia #mattelipstick #lipstickmurah #foundationmalaysia #lipstickoriginalmalaysia #makeupmurah #lipmatte #lipstickhalal #makeuphalal #sayajual #bazarpaknil #drugstoremalaysia #MUAmalaysia #malaysia #rayasebulan #haelhusaini #hannadelisha #jampi #cushionblusher #blushermalaysia #blusher #muamurah

first Hibrow henna in Malaysia! .
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿ’ฏOrganic Henna Brow Tint ๐Ÿ‘‰PREMIUM QUALITY Henna Tint
๐Ÿ‘‰ MESRA WUDHU
๐Ÿ‘‰ BOLEH BAWA SOLAT ๐Ÿ‘‰15-30 kali pemakaian . ๐Ÿ‘‰1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali ๐Ÿ‘‰1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
๐Ÿ“ฒWhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Hi aunties and uncles ! Ai is baby Sephia. Ai is apply the Sephia on my hair !
.
" Dulu dulu ai botak, my bonda botakkan ai, pastu lepas dah pakai SEPHIA ARGAN OIL ALL-IN-ONE, my hair grown well ! Puas hati. Thank you bonda applykan Sephia kat kepala ai. Ai is selalu wangi wangi. Rambut ai is lembut lembut. Rambut ai is lebat lebat. Em em emmm. Suka sangat ! "
.
Kata2 dari Sephia baby user ๐Ÿ˜†
Yeayyy ! Uolss mommies tak kan tgk aii je. Jom laa apply sekali.
.
Only RM39.90. WhatsApp me 01136577088 to order ๐Ÿ’‹
.
.
.
#sayapakaisayajual #arganoilserum #arganoil #sayangketatsendatpadat #bazaarpaknil #bazarpaknil #makeup #sayajual #arganoilmalaysia #arganoilmurah #sayajualmurah #shampoosantan #shampoomalaysia #cosmeticsmalaysia #makeupremover #makeupremovermalaysia #hannadelisha #malaysia #tutorialmakeupmalaysia #tutorialmakeup #videomakeup #tutorialkening #haelhusaini #muamurah #mencintaimumrphotographer #muamalaysia #drugstoremalaysia #jampi #inikanraya #minyakargan

first Hibrow henna in Malaysia! .
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿ’ฏOrganic Henna Brow Tint ๐Ÿ‘‰PREMIUM QUALITY Henna Tint
๐Ÿ‘‰ MESRA WUDHU
๐Ÿ‘‰ BOLEH BAWA SOLAT ๐Ÿ‘‰15-30 kali pemakaian . ๐Ÿ‘‰1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali ๐Ÿ‘‰1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
๐Ÿ“ฒWhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Set kening 2 menet. Dapat satu berus concealer, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah
.
๐Ÿ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN ๐Ÿ’•
.
Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni??? 1 celak
1 berus blend & brush serong

HARGA RM25
POSTAGE RM8SM RM12SS

UNTUK ORDER WHATSAPP 019-3880402

#eyebrowpencil #paknilreviewpercuma #bazaarpaknil #pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow #kualalumpur #effabeautycentre
#tutorialkening #muamalaysia

Set kening 2 menet. Dapat satu berus concealer, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah
.
๐Ÿ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN ๐Ÿ’•
.
Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni??? 1 celak
1 berus blend & brush serong

HARGA RM25
POSTAGE RM8SM RM12SS

UNTUK ORDER WHATSAPP 019-3880402

#eyebrowpencil #paknilreviewpercuma #bazaarpaknil #pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow #kualalumpur #effabeautycentre
#tutorialkening #muamalaysia

Set kening 2 menet. Dapat satu berus concealer, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah
.
๐Ÿ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN ๐Ÿ’•
.
Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni??? 1 celak
1 berus blend & brush serong

HARGA RM25
POSTAGE RM8SM RM12SS

UNTUK ORDER WHATSAPP 019-3880402

#eyebrowpencil #paknilreviewpercuma #bazaarpaknil #pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow #kualalumpur #effabeautycentre
#tutorialkening #muamalaysia

Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di โ˜โ˜.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0167025472
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Hibrow henna first in Malaysia! ๐Ÿ‘‰๐Ÿ’ฏOrganic Henna Brow Tint ๐Ÿ‘‰PREMIUM QUALITY Henna Tint ๐Ÿ‘‰ MESRA WUDHU ๐Ÿ‘‰ BOLEH BAWA SOLAT ๐Ÿ‘‰15-30 kali pemakaian . ๐Ÿ‘‰1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali ๐Ÿ‘‰1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
________________________________________________
RM22
POSTAGE: Rm8 sm/Rm12 ss
________________________________________________
๐Ÿ“ฒWhatsApp (fast reply): 014 639 8897 โ—โ—โ—โ—โ—โ— #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #rhomlon #rhomloneyebrow #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows

Set kening 2 menet. Dapat satu berus konsiler, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah. ๐Ÿ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN ๐Ÿ’•

Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni??? 1 celak
1 berus blend & brush serong

HARGA RM25
POSTAGE RM8SM RM12SS

#eyebrowpencil
#pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow
#tutorialkening

Most Popular Instagram Hashtags