[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tutorialkening

3402 posts

TOP POSTS

Belanja sket #tutorialkening #eyebrowtutorial utk adik kakak semua.
1- sikat kening bagi kemas
2. Buat frame. Kakfaz pakai cyber color in dark brown code
3. Fill in. Kakfaz pakai tarte in dark brown code juga.
4. Conceal bagi kemas. Part conceal tu lupe pulak kakfaz nk record. Tehehe.

Enjoiceee πŸ˜˜πŸ’‹ #fazsfaozimakeup

For you πŸ’•#tutorialkening

makeup class by @_hidayahaziz_ ❀️❀️ lets stay tune and join her next class!πŸ’„ #kelasmakeup #tutorialkening

Tutorial will do soon ok? Bagi idea sikit nak makeup mcm manaπŸ‘ŒπŸ» #makeuptutorial #caralukiskening #makeup #makeupartist #tutorialkening

Sekarang trend inai kan kening pulak ye. Idok la inai jadi oren pulak kening awak. Tapi boleh pilih nak warna Hitam ke Brown?
_
Senang dah macam ni. Kalut kalut pagi pagi takpayah dah nak lukis kening. Seminggu sekali je lukis. Seketul inai ni boleh tahan guna banyak kali. Share pakai reramai satu family pun bolehhhh
_
RM22 exc postage gais! Kalau ambik combo 2 warna (greyish black+brown) dapat free eyebrow brush - RM50 including postage
_
Postage RM8 SM/RM12 SS
_
#inaikening #tutorialkening #hibrow

Dari haritu lagi sis ckp nak kongsi cmne lukis kening ni tp mcm sibuk sgt smpi trlupe hehehe... nti insyaAllah sis free sis bt bedio share cmne uruskan kening xterurus hehe... lipstick powerful pink from marykay ofkos 😘😘😘😘 #marykay #makeupbybellaz #makeupsikitjapun #tutorialkening

Set kening 2 menet. Dapat satu berus konsiler, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah.
.
πŸ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN πŸ’•
.
Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni???
.
1 celak
1 berus blend & brush serong
.
HARGA RM25
POSTAGE RM8SM RM12SS
.
#eyebrowpencil
#pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow
#tutorialkening

MOST RECENT

hai semua.. sis nk share tutorial kening dengan anda tanpa cukur kening.. 😁😁😁😁
klw korng rase takut untuk mencuba lukis dan tak tahu bagai mana nk bentuk kening anda.. anda boleh join kelas sis sama ade personal atau by group, WS sis untuk lock tarikh .. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
πŸ“² 018-2892044 (ZANA) πŸ“² 017-6735325 (INA)
#tutorial #bukanmakciktomyam #bukanhagimaru
#jualmakeup #jualmurah #eyeshadow #murah #terlajakmurah #area #gombΓ‘k #batucaves #ampang #morphie
#makeup #gombak #gombakprima #murah
#makeuptutorial #makeupmurah
#kelasmakeup
#keningtupenting
#tutorialkening #muagombak #makeuplook #makeuplover #jurusolek #jurusolekwanita #malaywedding #engagement #belajarmakeup #barangmurahmalaysia

restock SET KENING 2 MENET

Set kening 2 menet. Dapat satu berus konsiler, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah. πŸ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN πŸ’•

Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni???
.
➑1 celak
➑1 berus blend & brush serong

Cod πŸš— kajang bangi semenyih
#eyebrowpencil
#pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow
#tutorialkening
#kakmiekosmetiknsupplement
#kosmetik
#supplements
#murahmurah

Cantikkan akak ni ?? Yesss betul , anda tak perlu lagi makeup kening lama2 selepas pemakaian inai kening ni ..abih2 just conceal je bg kemas . Mudahkan ? Jom dapatkan hibrow ni . .
.
HARGA : RM22 TAK TERMASUK POS .
.
.
πŸ” UTK ORDER TEKAN LINK DI BIO
πŸ” UTK ORDER TEKAN LINK DI BIO
πŸ” UTK ORDER TEKAN LINK DI BIO
.
.
#inaikening#hibrow#inaimeletop#lukiskening#pensilkening#tutorialkening#hennakening#henna#mesrawudhuk#kosmetik#gengKSC

Set kening 2 menet. Dapat satu berus konsiler, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah. πŸ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN πŸ’•

Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni??? 1 celak
1 berus blend & brush serong

HARGA RM25
POSTAGE RM8SM RM12SS

#eyebrowpencil
#pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow
#tutorialkening

SET KENING 2 MENET

Set kening 2 menet. Dapat satu berus konsiler, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah. πŸ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN πŸ’•

Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni??? 1 celak
1 berus blend & brush serong

Wasap.my/60182711971

#eyebrowpencil
#pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow
#tutorialkening
#kajang
#jalanreko
#bangi
#semenyih

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
πŸ‘‰πŸ’―Organic Henna Brow Tint πŸ‘‰PREMIUM QUALITY Henna Tint
πŸ‘‰ MESRA WUDHU
πŸ‘‰ BOLEH BAWA SOLAT πŸ‘‰15-30 kali pemakaian . πŸ‘‰1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali πŸ‘‰1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
πŸ“²WhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di ☝☝.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... πŸ‘€πŸ‘€
.
πŸ“² whatsapp 0167025472
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
πŸ‘‰πŸ’―Organic Henna Brow Tint πŸ‘‰PREMIUM QUALITY Henna Tint
πŸ‘‰ MESRA WUDHU
πŸ‘‰ BOLEH BAWA SOLAT πŸ‘‰15-30 kali pemakaian . πŸ‘‰1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali πŸ‘‰1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
πŸ“²WhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

HIBROWS MEMBANTU AWAK YG ADA MASALAH KENING KONTOT SENDU DAN SEDIH !
.
"DAH TAK PAYAH LUKIS KENING setiap hari dan WUDHUK FRIENDLY BOLEH DIBAWA SOLAT "
.
"KENING SAYA TUMBUH sbb dulu waktu muda2 suka bercukur kenibg"
.
"LAWA la bila mix dua code GREY dan BROWN, perghhh warna kening NATURAL dan TAK NAMPAK FAKE LANGSUNG"
.
"JIMAT DUIT sebab TAK PERLU THREADING AND TRIMMING KENING dekat spa"
.
(Semua testimonial di atas ini adalah asli daripada pengguna Hibrows)
.
#YouAreBrowsome #keningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows #hibrow #hibrowmalaysia #keningcantiktanpacukur #keningcantik #makeupkening #lukiskening #yourbrowsome #hibrowawesome #hibrowjb #hibrowsjb #hibrowjohor #hibrowsjohor #codjb #codbbu #codutm

Most Popular Instagram Hashtags