[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tutorialkening

1875 posts

TOP POSTS

Tutorial will do soon ok? Bagi idea sikit nak makeup mcm mana๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #makeuptutorial #caralukiskening #makeup #makeupartist #tutorialkening

Belanja sket #tutorialkening #eyebrowtutorial utk adik kakak semua.
1- sikat kening bagi kemas
2. Buat frame. Kakfaz pakai cyber color in dark brown code
3. Fill in. Kakfaz pakai tarte in dark brown code juga.
4. Conceal bagi kemas. Part conceal tu lupe pulak kakfaz nk record. Tehehe.

Enjoiceee ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ #fazsfaozimakeup

Sue nak survey ni ada dok dalam friend list sue ni hok berminat nak belajar cara kemaskan kening macam sue buat ni tanpa cukur? Jumpa sue depan2 deh kita selfie dan share ilmu PERCUMA ni sama-sama.

Sue akan ada dekat bella beauty machang selama 2 hari. Komen 'nak' sapo nak sue ajar dia teknik kening ni? ๐Ÿ™‹
#caraukirkeningtanpacukur
#tutorialkening
#kelaspercuma

#tutorialkening
#eyebrowtutorial
gel ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ@tartecosmetics
concealer ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ@narsissist

Tak sabar nak raya โœจMake up by me ๐Ÿ’›

Set kening 2 menet. Dapat satu berus konsiler, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah. ๐Ÿ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN ๐Ÿ’•

Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni??? 1 celak
1 berus blend & brush serong

#eyebrowpencil
#pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow
#tutorialkening

MOST RECENT

Tak sabar nak raya โœจMake up by me ๐Ÿ’›

TUTORIAL KENING 3

Ini pula perkongsian langkah demi langkah dari mua hebat kak Faz.. Kak Faz guna eyebrow pencil kegemaran admin juga iaitu cybercolor kod 6.. Admin harap kening korang semua ON FLEEK raya nanti ๐Ÿ˜

@Regrann from @fazs.faozi - Belanja sket #tutorialkening #eyebrowtutorial utk adik kakak semua.
1- sikat kening bagi kemas
2. Buat frame. Kakfaz pakai cyber color in dark brown code
3. Fill in. Kakfaz pakai tarte in dark brown code juga.
4. Conceal bagi kemas. Part conceal tu lupe pulak kakfaz nk record. Tehehe.

Enjoiceee ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ #fazsfaozimakeup - #regrann

TUTORIAL KENING 2

Ok yang ni pula khusus untuk korang yang pening nak lukis curve kening macam mana.. Penggunaan mousse brow gel bagi admin masih mesra tapi korang kena pandai kawal tekanan berus pada kening.. Kalau tak yakin nak lukis frame, nasihat admin lukis dulu titik titik seperti dalam video barulah sambungkan.. Selamat mencuba! #tutorialmekap #tutorialkening #kelasmekap #kelasmekapmurah #kelasmekapshahalam #kelasmekapklang #kelasmekapkl #makeupclass #zerotobasicmakeupclass #mekapmurah #muamalaysia #muashahalam #muaklang #muakl #mekappengantin #mekapdinner #mekapkonvo #mekaptunang #mekapnikah #mekapmurah #koreanlook

TUTORIAL KENING 1

Harini admin kongsi beberapa tutorial lukis kening yang mudah dan mesra newby.. Tutorial yang ni sangat sesuai untuk daily look.. Kemas dan natural je kan?
#tutorialmekap #tutorialkening #kelasmekap #kelasmekapmurah #kelasmekapshahalam #kelasmekapklang #kelasmekapkl #makeupclass #zerotobasicmakeupclass #mekapmurah #muamalaysia #muashahalam #muaklang #muakl #mekappengantin #mekapdinner #mekapkonvo #mekaptunang #mekapnikah #mekapmurah

Thank you ladies ๐Ÿ˜
.
Semua barang smpi sebelum raya. Alhamdulillah โ˜บ
.
Ramai2 kening on fleek lps ni. Sama2 cantik โค X payah susah2 lukis kening everyday dah taw. Jimat masa nk bersiap.
.
Ada yg nk order lgi boleh whatsapp terus โœŒ
.
.
Whatsapp : 017 6624 269 (Wana)
.
.
#YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#rhomlon
#rhomloneyebrow
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#henna
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

LAST CALL
.
Sebelum start cuti raya 22/6/17 dan akan beroperasi balik pada 1/7/17. Sesiapa yg nak beli set kening tanpa cukur ni.

Direct whatsapp +6017-5832175
Direct whatsapp +6017-5832175

#setkeningtanpacukur #tutorialkening #teknikkeningtanpacukur #bgm #bgmlipmatte #feedbackbgm #makeupshopping #motd #foundationgebuno1malaysia #lipmattebgm #cantikrayananti #readystok #makeuptutorial #sesuaiutksemuajeniskulit #kulitkering #kulitkusam #kulitparutjerawat #makeupstuff #alhamdulillah #syukur

DAH LA MURAH. TAHAN LAMA PULAK
.
๐Ÿ‘‰Foundation bertexture ringan
๐Ÿ‘‰ Tahan lebih 12 jam
๐Ÿ‘‰ Semakin lama semakin glowing
๐Ÿ‘‰ Sesuai digunakan sebagai makeup daily / event / pengantin
๐Ÿ‘‰ Cantik sambil merawat ๐Ÿ‘‰ Mengandungi SPF 30
๐Ÿ‘‰ Mempunyai 3 pilihan warna foundation
๐Ÿ‘‰ Jimat penggunaan sehingga 6 bulan ๐Ÿ‘‰ Mempunyai KKM & HALAL

#setkeningtanpacukur #tutorialkening #teknikkeningtanpacukur #bgm #bgmlipmatte #feedbackbgm #makeupshopping #motd #foundationgebuno1malaysia #lipmattebgm #cantikrayananti #readystok #makeuptutorial #sesuaiutksemuajeniskulit #kulitkering #kulitkusam #kulitparutjerawat #makeupstuff #alhamdulillah #syukur

Set kening 2 menet. Dapat satu berus konsiler, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah.
.
.
๐Ÿ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN ๐Ÿ’•
.
.
Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni???
.
.
1 celak
1 berus blend
1 brush serong

HARGA RM25
POSTAGE RM8SM RM12SS

#eyebrowpencil
#pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow
#tutorialkening

Set kening 2 menet. Dapat satu berus konsiler, berus bulu kening dan sebatang celak pensil basah. ๐Ÿ’•SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN ๐Ÿ’•

Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni??? 1 celak
1 berus blend & berus serong

HARGA RM25
POSTAGE RM8SM RM12SS

#eyebrowpencil
#pensilkening2menit
#setkening2menit
#eyebrow
#tutorialkening

FEEDBACK
.
Pepagi sahur dpt feedback mcm ni.
Nak marah betul rasa ๐Ÿ˜ก
Marah sebab kenapa tak kenal BGM dri dulu. Kalau pakai dari dulu segak lama dah. Muka gebu flawless lama dah kan.
Terima kasih cik adik manis segak sungguh dia ni.
FULLSET BGM
#setkeningtanpacukur #tutorialkening #teknikkeningtanpacukur #bgm #bgmlipmatte #feedbackbgm #makeupshopping #motd #foundationgebuno1malaysia #lipmattebgm #cantikrayananti #readystok #makeuptutorial #sesuaiutksemuajeniskulit #kulitkering #kulitkusam #kulitparutjerawat #makeupstuff #alhamdulillah #syukur

Sebelum korang melelapkan mata, sis nk share customer sis yg dah dpt brg sebelum raya
.
Alhamdulillah โ˜บ
.
Sis dah closed order taw. Sis akan update customer yg dpt item cm ni from time to time ok ๐Ÿ˜˜
.
Raya ni SEMUA MY CUSTOMERS kening on fleek โค
.
.
Whatsapp : 017 6624 269 (Wana)
.
.
#YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#rhomlon
#rhomloneyebrow
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#henna
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

E K A for a annual company dinner. Thank you so much babe for having me @ekaa_93 ๐Ÿ’› Base make up am using Beauty Drops from @verdeluna_ it helps moisturise the skin, glowing effect after make up, won't let your skin dry when using full coverage foundation, won't let your foundation look cakey and also helps your make up long last ๐Ÿ’š Thank you so much @verdeluna_ for the beauty drops โ˜บ๏ธ

Hibrow henna first in Malaysia! ๐Ÿ‘‰๐Ÿ’ฏOrganic Henna Brow Tint ๐Ÿ‘‰PREMIUM QUALITY Henna Tint ๐Ÿ‘‰ MESRA WUDHU ๐Ÿ‘‰ BOLEH BAWA SOLAT ๐Ÿ‘‰15-30 kali pemakaian . ๐Ÿ‘‰1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali ๐Ÿ‘‰1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
________________________________________________
RM22
POSTAGE: Rm9 sm/Rm12 ss
________________________________________________
๐Ÿ“ฒWhatsApp (fast reply): 0168242035 โ—โ—โ—โ—โ—โ— #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #rhomlon #rhomloneyebrow #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows

Hibrow henna first in Malaysia! ๐Ÿ‘‰๐Ÿ’ฏOrganic Henna Brow Tint ๐Ÿ‘‰PREMIUM QUALITY Henna Tint ๐Ÿ‘‰ MESRA WUDHU ๐Ÿ‘‰ BOLEH BAWA SOLAT ๐Ÿ‘‰15-30 kali pemakaian . ๐Ÿ‘‰1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali ๐Ÿ‘‰1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
________________________________________________
RM22
POSTAGE: Rm9 sm/Rm12 ss
________________________________________________
๐Ÿ“ฒWhatsApp (fast reply): 0168242035 โ—โ—โ—โ—โ—โ— #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #rhomlon #rhomloneyebrow #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows

Most Popular Instagram Hashtags