#tutorialkening

2090 posts

TOP POSTS

Belanja sket #tutorialkening #eyebrowtutorial utk adik kakak semua.
1- sikat kening bagi kemas
2. Buat frame. Kakfaz pakai cyber color in dark brown code
3. Fill in. Kakfaz pakai tarte in dark brown code juga.
4. Conceal bagi kemas. Part conceal tu lupe pulak kakfaz nk record. Tehehe.

Enjoiceee 😘💋 #fazsfaozimakeup

Tutorial will do soon ok? Bagi idea sikit nak makeup mcm mana👌🏻 #makeuptutorial #caralukiskening #makeup #makeupartist #tutorialkening

Kening letop guna je eyeshadow untuk tambah tebalkan lagi kening tu ok !! ☺️
.
Credit @klaxtniel ❤️
.
#tutorialkening #lukiskening #makeuptutorialmalaysia #belajarmakeup

#tutorialkening #concealkening
.
any inquiries regarding makeup service or personal class, please pm/ wsp 0132808616 or email : atiharunent@gmail.com

Dah lama Adaa nak share tutorial makeup so yang sudi tgok n follow tu blh la belajar cara Adaa ni k 😉 video sikit2 Adaa masukkan k 😘 #tutorialkening #1

.
Part 2
.
#tutorialkening guna #cpgbrowdefiner & #candydollfoundation
Berminat leh whatsapp kak senah 01137422142
.
#stokiskotabharu
#stokiscpgcosmetics

MOST RECENT

Hibrow henna first in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

PREORDER ETA 1-3 weeks
Eyebrow class 3 in 1
RM 0.20
Whatapp 0111 274 9588
#makeupmalaysia #eyebrowclassmalaysia #tutorialkening

#HiBrows
.
Inai kening tahan 5-7hari sekali apply.
Jimat masa nak mekup.
Mesra wuduk.
.
RM22 shj. Beli 2 RM50 free pos. COD Ampang. Whatsapp 01161187166. #inaikening #sayajualinai #inaikeninghalal #sayajualmakeup #kelantan #selangor #kajang #kening #tutorialmakeup #tutorialkening

Hai korang :) sis nak jual #HiBrows by iHenna. Dijamin halal sbb hanya diperbuat daripada inai ditambah essential oils untuk bagi bulu kening bertambah sihat dan lebat. Semestinya mesra wuduk dont worry.
Apa yang paling best pasal HiBrows ni? Sekali pakai kat kening tahan 5-7hari taw hehe jimat masa utk makeup lukis kening nanti :)
Sesuai la utk ibu2 yg busy jaga anak tapi teringin tampil cantik, wanita2 berkejaya yang tiada masa nak makeup lama2 also untuk para remaja sekalian.
Harga? Tak mahal pun awak. RM22 shj exclude pos dpt free eyebrow brush. Beli 2 sis bagi RM50 free pos skli dpt free eyebrow brush. Pakat ajak la kawan2 beli sama.
Boleh whatsapp sis 01161187166 atau nak COD kat Ampang pun boleh 😃 #inaikening #sayajualinai #inaikeninghalal #sayajualmakeup #kelantan #selangor #kajang #kening #tutorialmakeup #tutorialkening

HIBROWS BLACK
.
Mcm seram je color black ni rata2 macam takut nk purchase color black sebab takut jadi kening shin chan
.
Jgn risau korang..even dia hitam pun tetap menawan 😍 natural gitu
.
Kalau xnk hitam sgt letak light2 sahaja ❤
.
.
Whatsapp : 017 6624 269 (Wana)
.
.
#YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#rhomlon
#rhomloneyebrow
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#henna
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

Hai korang :) sis nak jual #HiBrows by iHenna. Dijamin halal sbb hanya diperbuat daripada inai ditambah essential oils untuk bagi bulu kening bertambah sihat dan lebat. Semestinya mesra wuduk dont worry.
Apa yang paling best pasal HiBrows ni? Sekali pakai kat kening tahan 5-7hari taw hehe jimat masa utk makeup lukis kening nanti :)
Sesuai la utk ibu2 yg busy jaga anak tapi teringin tampil cantik, wanita2 berkejaya yang tiada masa nak makeup lama2 also untuk para remaja sekalian.
Harga? Tak mahal pun awak. RM22 shj exclude pos dpt free eyebrow brush. Beli 2 sis bagi RM50 free pos skli dpt free eyebrow brush. Pakat ajak la kawan2 beli sama.
Boleh whatsapp sis 01161187166 atau nak COD kat Ampang pun boleh 😃 #inaikening #sayajualinai #inaikeninghalal #sayajualmakeup #kelantan #selangor #kajang #kening #tutorialmakeup #tutorialkening

Most Popular Instagram Hashtags