#turkeywithqatar

MOST RECENT

Turizmi hallall zhvillohet dukshem ne Turqi
Industria turke e turizmit prej 26 miliarde dollaresh eshte goditur nga frika e sigurise dhe mosmarreveshjet politike gjate viteve te fundit, por nje cep i tregut po rritet ne heshtje – pushimet ne plazh per myslimanet konservatore. Dhjetra hotele dhe vendpushime ne brigjet e Turqise, ofrojne pishina dhe plazhe te ndara per burrat dhe grate per te permbushur kufizimet fetare ne modesti, po terheqin familje nga Turqia, Lindja e Mesme dhe komunitetet myslimane ne Perendim. Turizmi miqesor hallall po lulezon gjate gjithe kesaj periudhe sipas Ufuk Secgin i halalbooking.com, i cili promovon festat nderkombetare islame.

#turkey #turkeyday #turkeystagram #turkeyphotooftheday #turkeyvisitguide #turkeyhunting #turkeyhome #turkeys #turkeykadraj34 #turkeydinner #turkeyburger #turkeytime #turkeytrot #turkeybacon #turkeyinstagram #turkeygirl #turkeyleg #turkeyfood #turkey2017 #turkeywithqatar #turkeytravel #turkeyqatar #turkeyseason #turkeydays #TurkeySausage #turkeyhair #turkeyphoto #turkeywedding #turkeytrip #turkeychili

Most Popular Instagram Hashtags