#turbantutorial

MOST RECENT

VIDEO 🎥 3 tutos turban 👳🏻‍♀️ en mode #retrovibes 😁
Je pense créer une série sur ma chaîne avec différents tutos en fonction du type de foulard utilisé.
Ici j'ai utilisé des maxi foulards carrés et soyeux. Je dis qu'ils font 1m50 dans la vidéo mais c'est en fait 1m20 ... désolée pour cette erreur c'est mon côté marseillais 😅😅😅
La matière a aussi son importance car pour des foulards soyeux on a généralement besoin d'une ou 2 épingles pour fixer si on veut que ça tienne toute la journée.
N'hésitez pas à me dire si cette idée série vous intéresse et à me suggérer des types de voile : jersey, soie, mousseline, maxi ou plus petits ... je serai ravie de m'atteler au tutos 😉
J'espère que la vidéo vous plaira 😘😘😘
......................................................
TENUE 👗
• Le foulard bleu vient de chez @promod
, les 2 autres de chez @hm • Ma tunique vient de chez @neyssa_shop
.......................................................
LIEN DE LA VIDEO EN BIO 😉⬆️
.......................................................
#turban #tutoturban #turbantutorial #turbanista #hijabista #hijabtutorial #tutohijab #tuto #modest #modestfashion #muslimfashion #muslimstyle

Mom hack alert! 🚨 🚨 🚨 Slip on a hand made turban, a pair of big hoops, and you’re good to go!! #outthedoor ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easypeasy #momlife #momhacks #momhair #keepitsimple #turbanlife #turbanista #turbanstyle #biggerthehoop #turbanselfie #turbantutorial #handmadeturbans #handmadegoods #handmadewithlove #itsturbantime

#BASICDUALTURBAN ni kalau orang copy 💯 bentuk turban ni mmg e boleh tahu. Masa e reka bentuk #turban ini dari 4 tahun lepas masih tiada #instantturban yang jual di pasaran begini. Not even in international market. Even pernah seorang doktor dari London beli turban ini dan email kami nak collaborate with @ilhamechenta tapi disebabkan kami tidak kenal utk berkolaborasi. Dia tiru sebiji #basicdualturban ini dan join #PureLondon2017 . E redha nak buat mcm mana takkan nak saman. Duit bukannya banyak. Tapi rezeki tak pernah salah alamat. Alhamdulillah makin ramai yang meniru makin ada rezeki utk e. Tahun ini berjaya jejak kaki ke #PureLondon2018 dgn duit hasil kesabaran kami suami isteri berbisnes dgn modal kecil sahaja (yang paling penting nawaitu & jujur). Sepanjang e menjadi #turbandesigner , mmg ramai yang di luar sana yang lagi mahir ikat turban dari e menggunakan shawl tapi untuk mencipta #instantturban bukan perkara yang petik jari aja siap. Malah nak buat reference ttg turban pun balik-balik #turban bentuk serkup bukan yang bertali seperti yang turban yang e reka dari tahun 2011. Mmg personal touch skit turban yang e reka coz e sendiri yang nak pakai so kita sendiri yg cipta bentuk yang ikut kepala e. Sekali tiru kita sabar tapi dah byk kali tiru mmg melampaulah kan. Pesan e, kita berniaga secara sihat walafiat walaupun dalam industry fashion yang kurang sihat ini 😩😩😩
.
.
#turbantutorial #makeuptutorial #kamimudahkanandamemakai #bukanmudahkanandatirusebiji #barangnaktiru #captionnaktiru #nimestimasasekolahkuatmeniruni 😂😂😂 #luahanhatipenjualturban #oklahnaktidur #esokanaksekolah

Check previous post for this look #turbantutorial

#turbantitorialbybelle part II. Upon request. Check this #turbantutorial by me 🙈🤦🏻‍♀️ Thank you for watching & please drop your comments yeaa 💋

Ps: lipat dua* still nervous 😟
#becauseDMnWhatsappissodifficultfortutorial #becauseiddelaythistutorialvideofortooooooolong #becausenowonlyihavetime #jangankecamsis 🙈

#turbantutorialbybelle. Upon request. Check this #turbantutorial by me 🙈🤦🏻‍♀️ Thank you for watching & please drop your comments yeaa 💋

#becauseDMnWhatsappissodifficultfortutorial #becauseiddelaythistutorialvideofortooooooolong #becausenowonlyihavetime #jangankecamsis 🙈

Dusty Brown Stripe Turban ✔ Material Strecht
✔ Harga 40rb/pcs.
✔ Bisa digunakan untuk yang berhijab maupun non hijab.

Apabila sudah fix order mohon kirimkan Format Order langsung.
Nama :
Alamat :
No Telp :
Pesanan : (nama barang & jumlah)

#turbaninstant #turbankaos #turban #hijabinstant #turbanyoga #turbanolahraga #hijabinstant #jilbabinstant #hootd #pastan #pashminainstant #turbantutorial #tutorialturban #hijabtutorial #casualhijab

Navy Stripe Turban ✔ Material Strecht
✔ Harga 40rb/pcs.
✔ Bisa digunakan untuk yang berhijab maupun non hijab.

Apabila sudah fix order mohon kirimkan Format Order langsung.
Nama :
Alamat :
No Telp :
Pesanan : (nama barang & jumlah)

#turbaninstant #turbankaos #turban #hijabinstant #turbanyoga #turbanolahraga #hijabinstant #jilbabinstant #hootd #pastan #pashminainstant #turbantutorial #tutorialturban #hijabtutorial #casualhijab

Light Grey Stripe Turban ✔ Material Strecht
✔ Harga 40rb/pcs.
✔ Bisa digunakan untuk yang berhijab maupun non hijab.

Apabila sudah fix order mohon kirimkan Format Order langsung.
Nama :
Alamat :
No Telp :
Pesanan : (nama barang & jumlah)

#turbaninstant #turbankaos #turban #hijabinstant #turbanyoga #turbanolahraga #hijabinstant #jilbabinstant #hootd #pastan #pashminainstant #turbantutorial #tutorialturban #hijabtutorial #casualhijab

Top haaaat!!!
____________

Our turbans are versatile and easy to wear plus you have so many options to choose from. Loops, Ajoke, Braids caps, side frill caps, headwraps etc. We are here at your service always.
_____________
YOU GET THE BEST TURBANS HERE. JUST CLICK LINK IN BIO 👆👆👆 OR SLIDE INTO THE DM. THANK YOU.
_____________
#turbans #headwraps #turban #bmpro #kano #kaduna #ikoyi #lekki #abuja #naijamarket #lekkiphase1 #naijabusiness #naijabrandchick #abujabusiness #lagosmums #turbanstyle #turbanstore #naijamums #muslimahfashion #muslimah #arewafashion #turbantutorial #gele #alalconcept #mamzabeauty
#turbantempest #naturalhair #jideofstola #servicevendors

Most Popular Instagram Hashtags