[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tungguuuu

373 posts

TOP POSTS

New programme soon. #iamunique #tungguuuu

With my director for upcoming telemovie #azrulbendul @shuhaimilua_director ✌🏻️ #shooting #inthemaking #tungguuuu

Assalamualaikum n Happy Holidays to all #beautiful #gorgeous #minazloversfcmember
Utk kesayangan kami @pijaminaz "selamat beristirehat dan berpantang ye adik manisss'

Plan kemana harini semua ya?
Jangan lupa singgah butik kami yang berhampiran.... 😉😉😉
#adakejutan
#tungguuuu

Kami Akan Beraksi Dalam Filem LEKIR #epicfilm #lekir tak lama lagi.. Kami Antara Cast dlm Filem Lekir.. Antara Cast dlm Filem Lekir : Amerul Affendi, Farid Kamil, Adi Putra, Hasnul Rahmat, Johan Assari, Azlan Komeng, Zul Huzaimi, Zahiril Adzim, Zalif Sidek, Wan Hanafi Su, dan Ramai lagi.. #terciptasejarahbaru #melaka #lekir
@eccentro.my Producer, Director, Production 📽🎬

Hi korang...kalau nak tahu dia ni lah @darwennahsiska @preciousbysiska designer bakal mengegar kan KLFW tahun ni.Rajin kan dia 😄 org beraya dia masih berkerja tau.Dia adalah mentor designer yg dah meletop tau.Nak tahu siapa! Dia ialah @_riwanpa 👑 Good luck both of u k.Love n korang #tungguuuu#klfwrtw2016

#tungguuuu .....

❤Sahabat baru PKN Melaka

#JUMPA KAT TRG TAHUN 2017
#Tungguuuu..

MOST RECENT

#bffkosmetikhq #charity #jiwa #syarikatkosmetik #wecare #kosmetikori #ladybosslifestyle #hati
Inilah jiwa dan hati #ladyboss . lantaran dulu aktif membantu melalui #persatuan yg ditubuhkan beliau dan kini sedang dalam perangkaan untuk mewujudkam #kelab #kebajikan dan #rekreasi dibawah #bffkosmetikmalaysia . Seperti yg semua sedia tahu #ladyboss kita ni suka nak beramai ramai.. makanya #tungguuuu , kerana segalanya akan berlaku kerana #Allah

#allahuakbar
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#insyaallah
#allahkanada

Alhamdulilah safely arrived!! Ok next vacay on plan! #homesweethome🏡 #banyaklagigambartakpost #postsampaimuntah #tungguuuu #tidoseround

Akan datang...2.5g
#ktjgold
#tungguuuu

Assalamualaikum

kami nak Tanya ni... Ada yang

#surirumah
#sedangbekerja
#student
#takdeduit
#carikerja
#cariduit

Jika jawapan ya utk salah satu di atas, boleh baca seterusnya... boleh jana rm1000-rm2000 (atau lebih, ikut tahap rajin😊) hanya dengan bekerja dari rumah... 2-3 jam sehari sahaja..!! Ada smartfon/laptop...? Ada..? Ooo ok bagus... Tambah tenet je dah boleh on dah business, kalau tak g kedai mamak, order air, tompang wifi😜...(sementara je, dah ada duit boleh beli top up tenet iye)

Sebab anda hanya copy paste dari iklan HQ, dan post... Itu sahaja...!!! Takyah simpan stok/post, kami yang buat semua tu... Senang bukan... Whatsapp 0196998562 ... Atau tinggalkan nombor... kami WhatsApp satu2...
@ klik www.wasap.my/60196998562

Jom sama2 buat extra income... #agentswanted
#dropshipswanted
#produkbarucomingsoon
#tungguuuu

Hey guys! Bring to you our 2nd performer in APAcS Annual Gala Dinner 2017! Here Comes July! Want to know more about them? Join us! Our promotion is still going on!
Ani... angkat kain jemuran...hujan dah turun... Eh...ni bukan hujan yg turun TAPI... *ANNUAL DINNER fee* yg trun !!! Cobaan...
Cobaan....
Cobaan.... Ini betul betul la bukan cobaan 🌻 *10% diskaun* seorang
🌻 *15% diskaun* untuk satu meja (8 orang) ⏰ *Happy hours (12PM - 5PM)* for 20% diskaun, just contact Farhana (017-9569334)
#LimitedTime #SiapaLambatDiaYangNangis #HappyHour #JamDuaBelasSampaiLima #DaftarBayar #Surprise #Tungguuuu

Last registration: 10/10/2017So what are you waiting for?! Register now at bit.ly/APAcSAnnualDinner2017 . See you guys there!

Feels excited to join us now after watching this? Yes?! Then come, sign up to our APAcS Annual Gala Dinner 2017! Oh hey! We have some promotion going on now!
Ani... angkat kain jemuran...hujan dah turun... Eh...ni bukan hujan yg turun TAPI... *ANNUAL DINNER fee* yg trun !!! Cobaan...
Cobaan....
Cobaan.... Ini betul betul la bukan cobaan 🌻 *10% diskaun* seorang
🌻 *15% diskaun* untuk satu meja (8 orang) ⏰ *Happy hours (12PM - 5PM)* for 20% diskaun, just contact Farhana (017-9569334)
#LimitedTime #SiapaLambatDiaYangNangis #HappyHour #JamDuaBelasSampaiLima #DaftarBayar #Surprise #Tungguuuu

So what are you waiting for?! Register now at bit.ly/APAcSAnnualDinner2017 . See you guys there!

dady birthday suprise .
#tungguuuu haha

Ani... angkat kain jemuran...hujan dah turun... Eh...ni bukan hujan yg turun TAPI... *ANNUAL DINNER fee* yg trun !!! Cobaan...
Cobaan....
Cobaan.... Ini betul betul la bukan cobaan 🌻 *10% diskaun* seorang
🌻 *15% diskaun* untuk satu meja (8 orang) ⏰ *Happy hours (12PM - 5PM)* for 20% diskaun, just contact Farhana (017-9569334)
#LimitedTime #SiapaLambatDiaYangNangis #HappyHour #JamDuaBelasSampaiLima #DaftarBayar #Surprise #Tungguuuu
@apacs14

Most Popular Instagram Hashtags