#tunabdullahbadawi

27 posts

TOP POSTS

Dah lama kami tak makan pasemboq. Dulu Tun Paklah selalu belanja bila balik kawasan. #negarawan #icon #idol #oldmemoriestalk #TunAbdullahBadawi

So, at work today, with the Former Prime Minister of Malaysia. #tunabdullahbadawihrsummit #executivesearch #asli #tunabdullahbadawi #hrsummir

so sweet.. copy from fb page YAB Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak @najib_razak .. serius masa terima tempahan #pulutkuningberhias ini saya tak tau pun ini programme @gpmsofficial .. saya cuma diberitahu untuk birthday #TunAbdullahBadawi .. pada mulanya saya tolak sbb dah tak larat sebab banyak sangat dah tempahan #pulutkuning minggu lepas. Bila tiba di lokasi majlis, saya ternampak bunting GPMS terus terkezutss.. sambil sambil doq setting pulut tu, terdengar pula lagu "anak kecil main api" pergghh.. meremang bulu tengkok.. sungguh menggamit memori.. sebenarnya dulu suami saya en mohd aseri sangat aktif dalam GPMS dan pernah berkhidmat di bawah naungan Tun Abdullah.. so, dimana ada dia, pasti ada saya mengekori.. hehee.. hidup GPMS! ** tq juga kerana tetiba #pulutkuningberhias akak dapoq popular di merata rata dada akhbar 😍😍

Thank you #TunAbdullahBadawi for visit at my auto garage on the first day of work in 2017

#BarisanNasional: Tun Abdullah Badawi berada di Mekah menunaikan umrah bersama keluarga. Semoga ibadah diterima Allah SWT
#TunAbdullahBadawi #Mekah #menunaikanumrah #keluarga #ibadah #AllahSWT #Islam #IslamItuIndah #2015

...menerima kunjungan pemimpin kesayangan, YAB Tun Abdullah Ahmad Badawi.. welcome to Phnom Penh sir!..
#malaysiacambodia60years #aseanspirit #aseanambassador #tunabdullahbadawi #thisispilah #keepthefaith

Best wishes from us to Tun Abdullah Ahmad Badawi, former Prime Minister of Malaysia.

New appointed Advisor for Petroliam Nasional Bhd. (Petronas)

MARC Law Office
Sg. Petani & Jitra, Kedah

#marclawoffice
#lawyerlife
#law
#sgpetani
#sungaipetani
#jitrakedah
#jitra
#kedahdarulaman
#malaysia
#advocates
#solicitors
#tunabdullahbadawi
#petroliam
#petronas
#formerprimeminister

MOST RECENT

...menerima kunjungan pemimpin kesayangan, YAB Tun Abdullah Ahmad Badawi.. welcome to Phnom Penh sir!..
#malaysiacambodia60years #aseanspirit #aseanambassador #tunabdullahbadawi #thisispilah #keepthefaith

Dah lama kami tak makan pasemboq. Dulu Tun Paklah selalu belanja bila balik kawasan. #negarawan #icon #idol #oldmemoriestalk #TunAbdullahBadawi

Thank you #TunAbdullahBadawi for visit at my auto garage on the first day of work in 2017

so sweet.. copy from fb page YAB Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak @najib_razak .. serius masa terima tempahan #pulutkuningberhias ini saya tak tau pun ini programme @gpmsofficial .. saya cuma diberitahu untuk birthday #TunAbdullahBadawi .. pada mulanya saya tolak sbb dah tak larat sebab banyak sangat dah tempahan #pulutkuning minggu lepas. Bila tiba di lokasi majlis, saya ternampak bunting GPMS terus terkezutss.. sambil sambil doq setting pulut tu, terdengar pula lagu "anak kecil main api" pergghh.. meremang bulu tengkok.. sungguh menggamit memori.. sebenarnya dulu suami saya en mohd aseri sangat aktif dalam GPMS dan pernah berkhidmat di bawah naungan Tun Abdullah.. so, dimana ada dia, pasti ada saya mengekori.. hehee.. hidup GPMS! ** tq juga kerana tetiba #pulutkuningberhias akak dapoq popular di merata rata dada akhbar 😍😍

really made my day.. 😍😍😍 syukur alhamdulillah Pulut Kuning Berhias kini semakin mendapat tempat di hati masyarakat dan terus diangkat oleh golongan VVIP.. Memang ini impian saya, melihat sesuatu yang menjadi warisan budaya melayu kita diberi keutamaan, tidak luput ditelan zaman dan terus dikenali oleh generasi akan datang.

tq so much to team @gpmsofficial kerana memberi ruang ini kepada saya. sesungguhnya ini adalah sesuatu yang sangat bermakna.

Tahniah buat Y.A.Bhg Tun Abdullah di atas pengkurniaan Anugerah Tokoh GPMS Terbilang Sepanjang Zaman dan tidak lupa juga, "Selamat hari Lahir".. semoga Tun diberi kesihatan yg baik dan dirahmati Allah sentiasa. aameenn.. #pulutkuningberhias #tunabdullahbadawi
#vegetablescarving #byshieladdapoq
#utktempahan #whatsapp @ 0132096113

PROGRAM LAWATAN KE GALERI TUN ABDULLAH AHMAD BADAWI - Seramai 40 orang pelajar dari Sekolah Kebangsaan Kuala Gris, Kelantan menyertai program lawatan sambil belajar. #education #educationtrip #pendidikan #lawatansambilbelajar #putrajaya #galeri #tun #tunabdullah #tunabdullahbadawi #student #students #pelajar #pelajarsekolahrendah #wecare #prihatin #prihatinbersama

PROGRAM LAWATAN KE GALERI TUN ABDULLAH AHMAD BADAWI - Lawatan pelajar sekolah ke Galeri Tun Abdullah di mana galeri ini mempamerkan koleksi Pingat/Darjah Kebesaran, Anugerah Doktor Kehormat, cenderamata, dokumen, gambar, lukisan, keratan akhbar dan buku-buku yang dihadiahkan oleh Jabatan Kerajaan, swasta, orang perseorangan serta Ketua-ketua Negara semasa YABhg. Tun berkhidmat sebagai Timbalan Perdana Menteri sehingga beliau menjawat Perdana Menteri Malaysia ke-5.
#education #educationtrip #pendidikan #lawatansambilbelajar #putrajaya #galeri #tun #tunabdullah #tunabdullahbadawi #student #students #pelajar #pelajarsekolah #pelajarsekolahrendah #wecare #prihatin #prihatinbersama

Special privilege moments in my professional life. Photos taken of two former prime ministers of Malaysia, Dr.Mahathir Mohammad and Abdullah Ahmad Badawi together with their spouse when they are still in office. #lifeasaphotographer #photojournalist #press #photographer #media #malaysia #primeminister #tunmahathir #tunabdullahbadawi #thevisualartofsenimanmenangis

πŸ™‡ Tun Dr. Mahathir
πŸ™‡ Dato Alif Shukri Terlajak Laris
πŸ™‡ Dr. Azizan Osman
πŸ™‡ Irfan Khairi
πŸ™‡ IM Nazrul

Antara INDIVIDU HEBAT yg memberi nasihat supaya MENYIMPAN EMAS!🌟 πŸ’Ά BELI EMAS DAPAT EMAS🌟
πŸ’° TUKAR RM KEPADA EMAS🌟

Kalau Insan Hebat pesan macam tu, apa yg kita rasa?
Tak rasa pelik ke?
Mesti ada SEBAB kan?

Sebabnya SIMPANAN EMAS akan lebih menjamin masa depan dari simpan wang di bank hanya mengharapkan faedah/dividen tahunan yg xseberapa.. Simpan EMAS ??? Berganda-ganda nilai EMAS kita nanti... Nak @ x Sahaja ..😊😊 Saya sudah pun menyahut saranan mantan PM kita.. Anda bila lagi ??? ~
#emasedisitun
#tunmahathirmohamad
#tunhusseinonn
#tunabdulrazak
#tunkuabdrahman
#tunabdullahbadawi
#datoserinajibtunrazak
#stokissahpowergold.biz
~
sebarang pertanyaan boleh hubungi
@wassap 014-6267939

Most Popular Instagram Hashtags