#tumericmask

MOST RECENT

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . πŸ’–
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Tonight’s skincare routine πŸ’πŸ»β€β™€οΈ what’s in yours? .........
β€’
β€’
β€’
#skin #skincare #routine #skincareroutine #veneffect #poreminimizing #cleanser #microexfoliant #raeka #tumeric #tumericmask #mask #teatree #toner #lush #neutrogena #hydroboost #serum #love #happy #happiness #selfcare #selflove

One of our favourite beauty discoveries for the year so far would be turmeric face masks. They’re perfect for brightening the skin and removing dark spots. What beauty β€˜secret’ have you discovered?
Let us know in the comments below: β€’ β€’ β€’
Lashes- @bcdistributions
Model- @chloejoseph17
πŸ’‘ @fourteenohfive
πŸ“Έ @idouglasphoto
πŸ’„ @makeupbyarry_
πŸ’‡πŸ»β€β™€οΈ @lizannhairdesigns

NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO HAVE U SEE IT YET🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEOπŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½ GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½ #loc #naturalhairstyles #tumericmask #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½ πŸ‘‰πŸ½ON @makeupbyamica page B4 u comment below please and tkns

NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO HAVE U SEE IT YET🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEOπŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½ GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½ #loc #naturalhairstyles #tumericmask #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½

Tumeric & Marshmallow Root Face & Body Scrub
Treats problematic & acne prone skin

Who doesn’t want clean glowing skin?
Our Tumeric & marshmallow root Face & Body Scrub is perfect for you.

You may be wondering what is marshmallow root ?
It’s a powerful healing powder that makes wonders happen towards the skin.
It is wonderful for reducing fine wrinkles around it eyes thanks to ya hydrating properties. It helps to retain moisture which gives your skin a more youthful look. It is a great antioxidants and contains multiple vitamins which makes it great to incorporate with other ingredients.

Tumeric is greatly known for its brightening factor. It helps to reduce acne and any resulting scarring. The anti inflammatory properties targets your pores and clams the skin.
Tumeric is also said to be a great cure for stretch marks by penetrating into the cells membrane.
Rosehip seed powder is contains antioxidants and beta carotene properties which may help to prevent signs of aging
The vitamin A is known for combating wrinkles,sun damage and uneven skin tones.

Selamat malam uols. Jgn lupa tau sebelum tdur calit detox mask kat muka. Jerawat makin hari makin kecut tau😍 kandungan yg sgt premium boleh merawat masalah kulit uols. Dah rmai yg cuba dan repeat orderπŸ™ˆ awk tu bila lg nk berdetox? Keluarkan segala kotoran dr dlm kulit okk! Baru kulit jd sihatπŸ˜‹
-
-
CODπŸš™ Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

Holidays are for pampering.....let’s pamper ur skin for you with our herbal facials and make u fly and beautiful. Thank you Fozo for coming through.
Dm or call 08035886792 to book you appointment
Home service also available#facials#acneandpimplesfacials#herbal#tumericmask#neemmask#organic#organicskincare#pamper#stayfly#staybeautiful

NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEOπŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½ GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½ #loc #naturalhairstyles #tumericmask #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ˆπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½

"Husnaaa, jerawat dah kecut! Best tau pakai detox mask ni. Nak repeat order. Tggal skit lg jerawat dan parut. Tak sabar nk floles sblum raya!"
-
Yazzz jerawat cust dh kecut uols. Parut pun dah pudar. In sha allah sempat je nk ploles sblum raya hihi. Amalkan detox mask setiap hari untuk bersihkan kulit dr dalam. Bila dalam kulit dh bersih, pertumbuhan miss J dah tak berlaku. Yeayy. Tekstur detox mask pekat likat, disiap bancuh dgn 3 bahan premium seperti manuka honey, geranium oil & kunyit asli. Khasiat dlm detox mask nk sgt kaya tauu dan bagus utk merawat kulit muka. Dh rmai yg cuba plus repeat order pun ada! Jom cuba😘 pembelian rm80 ke atas akan dapat free paperbag temyracle. πŸ’•
-
-
CODπŸš™ Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

#selfcare can be engaged in many ways. I gave away most of my commercial #healthandbeauty products to go #allnatural. I'm using my own whipped #sheabutter with peppermint for some #aromatherapy, my own #tumericmask, and @burtsbees bug repellent. I'll be showing a before and after soon. πŸ˜™πŸ˜™

Over 40 makes you feel you need to do crazy rituals to stay young. But realizing there is more out there shows in crazy ways.... I know who I am....#heartsfindme #tumericmask #41andproud

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . πŸ’–
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Betul ke peach face scrub ni blh melambatkan penuaan kulit? Aishh kenapa tak betulnyaa. Ofkoslah betul sebab extract peach yg ada dlm peach face scrub tu mengandungi antioksidan yg sgt tinggi dan berpotensi melambatkan penuaan diri trhdp kulit uols. Bkn tu je grapeseed oil pun boleh melambatkan penuaan kulit. Jom dptkan peach face scrub skrg! Confirm tak nyesalπŸ’•
-
CODπŸš™ Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

Saturday night masking! #tumericmask #sofreshandsoclean #freckleface

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . πŸ’–
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Most Popular Instagram Hashtags