[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tumericmask

2824 posts

TOP POSTS

@naturylglow Naturyl Glow Sun Inspired Face Mask uses 100% natural ingredients.

Our key ingredient turmeric, has been used for centuries in traditional societies to beautify the skin and treat a variety of ailments. Sun Inspired Face Mask combines the properties of turmeric, almonds, lemons and grapefruit, which can help: - Improve elasticity for younger looking skin - Nourish and purify skin - Balance oil production and pH levels - Enhance overall skin complexion

FOR MORE INFORMATION CHECK OUT @naturylglow 😘
#skin #skincare #facemask #tumericmask #brightskin

As I get older this is what my Saturday night becomes...and I love it 😊 #homemade #diy #facemask #tumericmask #haldinight 😂

Before and after pics of #tumericmask #nofilter #noedit

Both ill on a Friday night but that doesn't mean we can't have fun 😏 @mrbrownesykes 💕 #fridaynight #facemasks #tumericmask #neemleaf #bunead #werecool

New shirt up on the website. Screen printed by @dogwigprinting on a US made Bella Canvas blank. Art done by an all time dream team @shawnrylander & @angelicacheech
#tumericmask

I wish I could caption this "my haldi ceremony" but I'm too young for that shit. Also take a moment to appreciate my uneven nostrils only extremely special people are blessed with such features.
👼
#beautiful #tumericmask #haldi #diyremedies

Happy Mother's Day ! Today I'm sharing my at-home #tumericmask #tumeric has MANY health benefits, Turmeric is high in antioxidants that slow down cell damage.
It’s widely used as a skin exfoliant and improves skin’s texture.
It helps with inflammatory skin conditions, such as acne, dry skin, psoriasis and eczema.
It helps reduce pigmentation and even out the skin tone.
It is also said to diminish wrinkles.
Ingredients for your at home turmeric mask, 🍋LEMON 🍯RAW HONEY 🔶TUMERIC ⬜️PLAIN GREEK YOGURT. • make sure ! To wear something you don't mind possibly getting stained! TUMERIC is very pigmented . Pamper you and mom today with this all natural benefiting mask. Cheers ladies !

Self Care Night #tumericmask

Hetast just nu i hudvård är Gurkmeja! Kolla in min blogg för alla fördelar med denna lilla magiker, tips på produkter där du hittar den i och recept på hälsoshot för insidan & utsidan. Länk i profil👆🏻 #gurkmeja #tumeric #tumericmask

MOST RECENT

Muka putih tangan hitam! Auchhh .
-
Malunya bila ada orang tegur macam tu. Muka je asyik kena jaga. Tepek itu ini tapi tangan kaki tak jaga pun. Tak bagi dia protection pun. Kesian dia.
-
Jadi, nak tahu tak apa penyelesaian masalah awak yang sering kena kutuk gitu? Ni haa Whitening Lotion made of Gluta
-
Whitening lotion gluta The Beauty Hacks adalah LOTION yang mengandungi SPF50 , lemon , madu dan agen pencerah kulit semulajadi (GLUTA dan ARBUTIN)
-

Gluta berperanan menukarkan pigmentasi gelap kepada pigment yang lebih cerah . Selain itu dapat melindungi kulit daripada sinaran UV, pencemaran udara, dan mencerahkan kulit tanpa penghakisan dan pengelupasan -

Pengunaan gluta whitening lotion secara konsisten boleh : -
👉Mencerahkan kulit , melembapkan dan mengatasi kulit yang meradang .
👉Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan .
👉Tona kulit lebih sekata

Gluta juga kaya dengan VIT E untuk membantu memutihkan kulit dan VIT C untuk merawat parut .
-
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

BIBIR KUSAM DAN KERING?
-
-
Ada tak yang mengalami masalah bibir kering, kusam, merekah, mengelupas? Pakai lipmatte pun nampak tak cantik sebab bibir kering. Kalau tak pakai bibir pulak nampak kusam dan gelap
. -
Haaa jangan risau. Sekarang ada lips scrub rose lollypop yang boleh melembabkan bibir dan membuang sel kulit mati pada permukaan bibir
. -
Lips scrub ni bukan hanya boleh berscrub malah boleh dijadikan lip balm before apply lipmatte or lipstick. Jadi bila pakai bibir takkan jadi kering
. -
Lip Scrub Rose Lollypop RM22 (12g)
-
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Golden Turmeric Mask 150gram RM39
-
Nak bermasker sambil scrub kulit? Well, ni lah masker 2 in 1 uols boleh try. Bila pakai ni rasa macam kena sedut je kulit. -

Kandungan dalam ni ada oatmeal, beras, kunyit, epsom salt dan aloevera. Ni betul betul handmade without bahan kimia yang berbahaya. -

Lagipun Masker ni mampu membuang sel kulit mati, menglowingkan wajah, merawar jerawat, mengawal minyak di muka, menegangkan kulit dan menghilangkan bintik hitam. -

Jom dapatkan dengan ika sekarang!
-
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Apa manfaat Hermosa Remedies Clay Mask ni?
.
👉menguatkan akar rambut
👉mengurangkan rambut berminyak
👉mencerahkan kulit muka
👉mencerahkan dan memudarkan segala jenis parut jerawat
👉memudarkan jeragat
👉menghilangkan & mengecutkan jerawar nanah dan jerawat pasir
👉mengecilkan liang pori muka
👉mengurangkan muka berminyak
👉menghilangkan dan memgecutkan jerawat di badan
👉memudarkan parut di badan 👍sesuai digunakan pada rambut, muka dan seluruh badan.
Spend RM20 je sayang, boleh apply 1 badan dari hujung rambut sampai hujung kaki.
NAK KE NAK?

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi 01136302570 atau dm kami.

#dabdabteruscantik
#teamvilla
#maskmurah #claymaskmalaysia #maskmalaysia #claymaskmurah
#bazarpaknil
#claymaskborong
#skincaresemulajadi
#skincareberkesan
#skincaremurah
#tudungborong
#tudungmurah
#shawlmurah
#shawlborong
#scrubmurahmalaysia
#greenteascrub
#tumericscrub
#tumericmask
#tipskecantikan
#dabdabteruscantik
#makeupmurah
#organik
#nakcantik

FACE CREAM -
Meh sini, kami nak bagitahu FACE CREAM made of Honey & Aloe Vera, bunyi organik sangat kan? Tetapi ianya bukan organik, dua bahan itu hanyalah ekstrak sahaja. -

Faham dok?
-
Bahan yang lain adalah seperti:
📍kojic acid . 📍citric acid (vitamin c) . 📍olive oil
📍arbutin
📍lecithin . 📍glutathione & linoleic acid
-
For your information, kojic acid adalah agen pencerahan yang popular yang digunakan di Jepun. So pada sesiapa yang nak kulit cerah ni, hampa semua bolehlah pakat cuba produk ni sebab ia paling sesuai dan selamat. -
Arbutin? Selalu dengar dalam produk Korea tak? Ianya jugak untuk mencerahkan kulit.
-
Glutathione? Popular dalam produk kecantikan. Wajib ada dalam tu untuk mencerahkan kulit dan anti penuaan. Nak lagi?
-
Linoleic acid. Ianya pula terdapat dalam bunga matahari, bunga saf (safflower), ianya sebagai pelembap sangat baik untuk kulit. -

Letichin pula bagus untuk menghilangkan jerawat, menganjalkan kulit dan anti penuaan. -

Nampak tak? Best kan Face Cream TBH ni. Macam macam benefit korang dapat. Dah takyah risau, sebab produk TBH ni takde bahan kimia yang berbahaya 😘 -

Face Cream RM45 (25gram) -
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Self Care Night #tumericmask

Kalau yg lelaki mesti tak tahu masker ni ape kan? Haaaa!! Baik mengaku.. Masker ni sejenis topeng muka yang digunakan utk kecantikan. Ade pelbagai jenis masker di pasaran.. jenis peel off, jenis clay atau jenis tisu muka. *FUNGSI MASKER NI APA?* Masker berfungsi utk membuang sel kulit mati di bahagian lapisan atas kulit di samping melembapkan kulit muka. Sekiranya korang mengamalkan pemakaian masker ini secara konsisten, kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan gebu. In fact, masker juga berfungsi melambat process kedutan juga menegangkan kulit muka agar anjal. *SIAPA PERLU PAKAI CLAY MASK NI?* Sesiapa pun bole je pakai mask..tak kira lelaki dan perempuan.. Yg kulit tona x sekata, yg berjerawat, yg berjeragat, yg berminyak semua pun boleh la .. Paling best nt kitaorg akan consult korang cara nak pakai tau! *BILA NAK PAKAI CLAY MASK NI?* biasanya dipakai di waktu malam atau free time la.. biasanya mengambil masa 15-20 minit atau lebih utk kering keseluruhannya.

Mudahkan?? 😄😄😄 Jom dm atau whatsapps sy di 0125270907 . Kita sembang2 mcm mana nak atasi masalah kulit awak semua okay!!! #dabdabteruscantik #teamvilla #maskmurah #claymaskmalaysia #maskmalaysia #claymaskmurah
#bazarpaknil #claymaskborong #skincaresemulajadi #skincareberkesan #skincaremurah #tudungborong #tudungmurah #shawlmurah #shawlborong #scrubmurahmalaysia #greenteascrub #tumericscrub #tumericmask #tipskecantikan #dabdabteruscantik #makeupmurah #organik #nakcantik #mohcantiksesama

Kalau yg lelaki mesti tak tahu masker ni ape kan? Haaaa!! Baik mengaku.. Masker ni sejenis topeng muka yang digunakan utk kecantikan. Ade pelbagai jenis masker di pasaran.. jenis peel off, jenis clay atau jenis tisu muka.
.
*FUNGSI MASKER NI APA?*
.
Masker berfungsi utk membuang sel kulit mati di bahagian lapisan atas kulit di samping melembapkan kulit muka. Sekiranya korang mengamalkan pemakaian masker ini secara konsisten, kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan gebu. In fact, masker juga berfungsi melambat process kedutan juga menegangkan kulit muka agar anjal.
.
*SIAPA PERLU PAKAI CLAY MASK NI?*
.
Sesiapa pun bole je pakai mask..tak kira lelaki dan perempuan.. Yg kulit tona x sekata, yg berjerawat, yg berjeragat, yg berminyak semua pun boleh la .. Paling best nt kitaorg akan consult korang cara nak pakai tau!
.
*BILA NAK PAKAI CLAY MASK NI?*
.
biasanya dipakai di waktu malam atau free time la.. biasanya mengambil masa 15-20 minit atau lebih utk kering keseluruhannya.

Mudahkan?? 😄😄😄 Jom dm atau whatsapps sy di 01136302570 Kita sembang2 mcm mana nak atasi masalah kulit awak semua okay!!! #dabdabteruscantik
#teamvilla
#maskmurah #claymaskmalaysia #maskmalaysia #claymaskmurah
#bazarpaknil
#claymaskborong
#skincaresemulajadi
#skincareberkesan
#skincaremurah
#tudungborong
#tudungmurah
#shawlmurah
#shawlborong
#scrubmurahmalaysia
#greenteascrub
#tumericscrub
#tumericmask
#tipskecantikan
#dabdabteruscantik
#makeupmurah
#organik
#nakcantik

🔥BASIC SET🔥
(soap bar + body scrub)
RM45

WhatsApp 0122095816

#lipsscrub #facemask #bodyscrub #facescrub #tumeric #tumericmask #bodyscrubtumeric #thebeauty #thebeautyhacks

Kalau yg lelaki mesti tak tahu masker ni ape kan? Haaaa!! Baik mengaku.. Masker ni sejenis topeng muka yang digunakan utk kecantikan. Ade pelbagai jenis masker di pasaran.. jenis peel off, jenis clay atau jenis tisu muka. .
🌸FUNGSI MASKER NI APA?🌸Masker berfungsi utk membuang sel kulit mati di bahagian lapisan atas kulit di samping melembapkan kulit muka. Sekiranya korang mengamalkan pemakaian masker ini secara konsisten, kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan gebu. In fact, masker juga berfungsi melambat process kedutan juga menegangkan kulit muka agar anjal. .
🌸SIAPA PERLU PAKAI CLAY MASK NI?🌸 Sesiapa pun bole je pakai mask..tak kira lelaki dan perempuan.. Yg kulit tona x sekata, yg berjerawat, yg berjeragat, yg berminyak semua pun boleh la .. Paling best nt kitaorg akan consult korang cara nak pakai tau! .
🌸BILA NAK PAKAI CLAY MASK NI?🌸 biasanya dipakai di waktu malam atau free time la.. biasanya mengambil masa 15-20 minit atau lebih utk kering keseluruhannya.

Mudahkan?? 😄😄😄 Jom dm atau whatsapps sy di 0197829197 ❤️Kita sembang2 mcm mana nak atasi masalah kulit awak semua okay!!!
.
#dabdabteruscantik
#teamvilla
#maskmurah #claymaskmalaysia #maskmalaysia #claymaskmurah
#bazarpaknil
#claymaskborong
#skincaresemulajadi
#skincareberkesan
#skincaremurah
#tudungborong
#tudungmurah
#shawlmurah
#shawlborong
#scrubmurahmalaysia
#greenteascrub
#tumericscrub
#tumericmask
#tipskecantikan
#dabdabteruscantik
#makeupmurah
#organik
#nakcantik

Kalau yg lelaki mesti tak tahu masker ni ape kan? Haaaa!! Baik mengaku.. Masker ni sejenis topeng muka yang digunakan utk kecantikan. Ade pelbagai jenis masker di pasaran.. jenis peel off, jenis clay atau jenis tisu muka. *FUNGSI MASKER NI APA?* Masker berfungsi utk membuang sel kulit mati di bahagian lapisan atas kulit di samping melembapkan kulit muka. Sekiranya korang mengamalkan pemakaian masker ini secara konsisten, kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan gebu. In fact, masker juga berfungsi melambat process kedutan juga menegangkan kulit muka agar anjal. *SIAPA PERLU PAKAI CLAY MASK NI?* Sesiapa pun bole je pakai mask..tak kira lelaki dan perempuan.. Yg kulit tona x sekata, yg berjerawat, yg berjeragat, yg berminyak semua pun boleh la .. Paling best nt kitaorg akan consult korang cara nak pakai tau! *BILA NAK PAKAI CLAY MASK NI?* biasanya dipakai di waktu malam atau free time la.. biasanya mengambil masa 15-20 minit atau lebih utk kering keseluruhannya.

Mudahkan?? 😄😄😄 Jom dm atau whatsapps sy di 0195402454 Kita sembang2 mcm mana nak atasi masalah kulit awak semua okay!!! #dabdabteruscantik
#teamvilla
#maskmurah #claymaskmalaysia #maskmalaysia #claymaskmurah
#bazarpaknil
#claymaskborong
#skincaresemulajadi
#skincareberkesan
#skincaremurah
#tudungborong
#tudungmurah
#shawlmurah
#shawlborong
#scrubmurahmalaysia
#greenteascrub
#tumericscrub
#tumericmask
#tipskecantikan
#dabdabteruscantik
#makeupmurah
#organik
#nakcantik

Kalau yg lelaki mesti tak tahu masker ni ape kan? Haaaa!! Baik mengaku.. .
Masker ni sejenis topeng muka yang digunakan utk kecantikan. Ade pelbagai jenis masker di pasaran.. jenis peel off, jenis clay atau jenis tisu muka. .
.
*FUNGSI MASKER NI APA?*
Masker berfungsi utk membuang sel kulit mati di bahagian lapisan atas kulit di samping melembapkan kulit muka. Sekiranya korang mengamalkan pemakaian masker ini secara konsisten, kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan gebu. In fact, masker juga berfungsi melambat process kedutan juga menegangkan kulit muka agar anjal.
.
.
*SIAPA PERLU PAKAI CLAY MASK NI?*
Sesiapa pun bole je pakai mask..tak kira lelaki dan perempuan.. Yg kulit tona x sekata, yg berjerawat, yg berjeragat, yg berminyak semua pun boleh la .. Paling best nt kitaorg akan consult korang cara nak pakai tau!
.
.
*BILA NAK PAKAI CLAY MASK NI?*
biasanya dipakai di waktu malam atau free time la.. biasanya mengambil masa 15-20 minit atau lebih utk kering keseluruhannya.

Mudahkan?? 😄😄😄 Jom dm atau whatsapps sy di 0175770428. Kita borak2 mcm mana nak atasi masalah kulit awak semua okay!! #dabdabteruscantik #teamvilla
#maskmurah #claymaskmalaysia #maskmalaysia #claymaskmurah #bazarpaknil
#claymaskborong #skincaresemulajadi
#skincareberkesan #skincaremurah #tudungborong #tudungmurah
#shawlmurah #shawlborong
#scrubmurahmalaysia
#greenteascrub
#tumericscrub
#tumericmask
#tipskecantikan
#dabdabteruscantik
#makeupmurah
#organik
#nakcantik

TBH PRUDOCT
🔥🔥🔥🔥🔥🔥
WHITENING LOTION
RM43 (160g)

whatsapps 0122095816

#lipsscrub #facemask #bodyscrub #facescrub #tumeric #tumericmask #bodyscrubtumeric #thebeauty #thebeautyhacks

TBH PRODUCT
🔥🔥🔥🔥🔥
FACE MASK TURMERIC
RM29 (40g)

whatsapps 0122095816

#lipsscrub #facemask #bodyscrub #facescrub #tumeric #tumericmask #bodyscrubtumeric #thebeauty #thebeautyhacks

Most Popular Instagram Hashtags