[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tumericmask

3878 posts

TOP POSTS

most beauty products are loaded with tons of toxic chemicals that disrupts our endocrine system and hormones - so I started to make my own! mixed some high vibrational ingredients together for this coffee scrub and this is the result! It leaves a little dewy glow afterwords too ✨
. .

#lazysundayz #nontoxiclife #newmoonvibes

❤️💕🤗 Want to have a soft & supple feeling skin for this climate !! I got y’all 😊🙌🏽👍🏼 _____________________________________________________________

1️⃣ EGG 🥚- it helps to tighten and close up your large #pores using #eggwhite while the #eggyolk helps to lock moisture into ur skin cells, leaving your face soft and #supple
2️⃣ RAW HONEY 🐝- it is a natural #antibacterial & so it’s great for #acnetreatment and prevention

3️⃣ TUMERIC - helps with reducing its #acnescarring and the #antiinflammatory Qualities can target the pores and calms ur skin.

4️⃣ 1wedge LEMON JUICE 🍋- helps to heal #acne, #blackheads, #darkspots , #blemishes, get rid of #oilyskin.. 5️⃣ 3tsp COCONUT FLOUR 🌴- it is Rich in #antioxidant , aids in #skinlightening , breaks down oils and skin debris and encouraging for #skinrenewal
6️⃣ @simpleskincare MICELLAR cleansing water - helps in hydrating and nourishing ur skin, helps in Nainar aiming a #clearskin , removes dirt & picks up any stubborn sebum and more 💕

7️⃣ ROSE WATER - anti inflammatory properties that can help reduce the redness of #irritatedskin . It is also a great cleaner and acts as a natural toner to freshen up your skin !
8️⃣ @auracacia nurturing SWEET ALMOND OIL - it gently dislodge debris from deep within skin pores and follicles, help prevent future acne problems because of its VITAMIN A Content #vitamina
#organicskincare #organicfacemask #facemasks #diyfacemask #tumericmask #eggmask #coconutmask

New shirt up on the website. Screen printed by @dogwigprinting on a US made Bella Canvas blank. Art done by an all time dream team @shawnrylander & @angelicacheech
#tumericmask

Happy Mother's Day ! Today I'm sharing my at-home #tumericmask #tumeric has MANY health benefits, Turmeric is high in antioxidants that slow down cell damage.
It’s widely used as a skin exfoliant and improves skin’s texture.
It helps with inflammatory skin conditions, such as acne, dry skin, psoriasis and eczema.
It helps reduce pigmentation and even out the skin tone.
It is also said to diminish wrinkles.
Ingredients for your at home turmeric mask, 🍋LEMON 🍯RAW HONEY 🔶TUMERIC ⬜️PLAIN GREEK YOGURT. • make sure ! To wear something you don't mind possibly getting stained! TUMERIC is very pigmented . Pamper you and mom today with this all natural benefiting mask. Cheers ladies !

Before and after pics of #tumericmask #nofilter #noedit

Chaneling my inner Simson 😂😂 #facemask #tumericmask #yellow #funny

Hello guys,it has been a while ☺️
It’s a 🧖🏽‍♀️ day😘💆🏽‍♀️ My everyday tumeric face mask is my holy grail✨🌈
• Turmeric contains antioxidants and anti-inflammatory components. These characteristics may provide glow and luster to the skin. It may also revive your skin by bringing out its natural glow.
•You can mix small amounts of Greek yogurt, honey, and turmeric together and apply to your face. Keep the mask on for 15 minutes and then wash off with water.💦
• It heals wounds • helps psoriasis
•Acne scarring
•fading away dark spots
•helping to reduce hyperpigmentation • Sunburn
And much more!
Do this treatment every day and u will see huge results. 😉
Enjoy the rest of your week #kisses💋
#skincare #tumericmask #tumeric #facemask #naturalproducts #africa #africangirl #hijabi #hijabigirl #darkskin #melanin #melaninlove

Hetast just nu i hudvård är Gurkmeja! Kolla in min blogg för alla fördelar med denna lilla magiker, tips på produkter där du hittar den i och recept på hälsoshot för insidan & utsidan. Länk i profil👆🏻 #gurkmeja #tumeric #tumericmask

MOST RECENT

20+ minutes later🙃

#tumericmask #facemask

JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

Tumeric Powder.
Honey.
Yogurt.
Coconut Oil.
Lemon Juice.

#tumericmask #facialmasks #diyfacemask #facemask #tumerichoneymask

TESTIMONI pengguna scrub kunyit MK Beauty.
.
Jerawat,blackhead,whitehead hilang terus!!
.

Sebarkan kebaikan kepada semua
.
Is barang boooeeekkkkk💖💖💖
.
Whatsapp
📲0194422493
📲0194422493
📲0194422493
.
50g : RM25
100g : RM45
.
Open Agent RM150 sahaja!
.
#scrub
#facescrub
#facialscrub
#ajimaura
#terapiinstagram
#sakab6
#cspscs
#jengka
#jerantut
#temerloh
#kuantan
#pahang
#scrubmuka
#scrubkunyit
#neelofa
#love
#azizanosman
#scrubkunyitmadu
#scrubkunyitbancuh
#tumericmask
#scrubkunyithomemade
#naturalhomeremedy
#originalhomemade
#mkscrub
#mkbeautyscrub
#bazarpaknil
#jerawat
#mkbeautyfeedback
#uitm
#ukm

BERJANGKIT-JANGKIT BILA GUNA SCRUB KUNYIT MADU NIH!
.
Mana taknya,sekali guna dah puas hati. Jerawat yang mencanak-canak naik dah terkubur penangan scrub kunyit MK Beauty. Bila dah dapat result memuaskan hati, mula si emak melihat perubahan pada anaknya. Lalu nak menolong anak saudara yang mengalami masalah yang sama.
.
Sebarkan kebaikan kepada semua
.
Is barang boooeeekkkkk💖💖💖
.
Whatsapp
📲0194422493
📲0194422493
📲0194422493
.
50g : RM25
100g : RM45
.
Open Agent RM150 sahaja!
.
#scrub
#facescrub
#facialscrub
#ajimaura
#terapiinstagram
#sakab6
#cspscs
#jengka
#jerantut
#temerloh
#kuantan
#pahang
#scrubmuka
#scrubkunyit
#neelofa
#love
#azizanosman
#scrubkunyitmadu
#scrubkunyitbancuh
#tumericmask
#scrubkunyithomemade
#naturalhomeremedy
#originalhomemade
#mkscrub
#mkbeautyscrub
#bazarpaknil
#jerawat
#mkbeautyfeedback
#uitm
#ukm

TESTIMONI pengguna Scrub kunyit MK Beauty.
.
Pagi2 pun muka nampak BERSIH. Parut bekas jerawat makin pudar. Consintant pakai sure terturap la semua kesan parut nanti😊
.
Whatsapp
📲0194422493
📲0194422493
📲0194422493
.
Open Agent RM150 sahaja!
.
#scrub
#facescrub
#facialscrub
#ajimaura
#terapiinstagram
#sakab6
#cspscs
#jengka
#jerantut
#temerloh
#kuantan
#pahang
#scrubmuka
#scrubkunyit
#neelofa
#love
#azizanosman
#scrubkunyitmadu
#scrubkunyitbancuh
#tumericmask
#scrubkunyithomemade
#naturalhomeremedy
#originalhomemade
#mkscrub
#mkbeautyscrub
#bazarpaknil
#jerawat
#mkbeautyfeedback
#uitm
#ukm

WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍
-
Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣
-
Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞
-
Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu

JERAGAT, JERAWAT, KULIT BERMINYAK DAH TAKDE. HAPPYNYA!🙈😍
-
Ish kalau ada Masalah2 mcmtu☝🏻️🙃 confirm rasa down je. Lebih2 lg nk berbual dgn org kan? Time berbual mesti org tilik je muka kita😥😥 arh malunyaaa! Kalau duk tgh panas lgi berkilat muka ni ha sebab kulit terlalu berminyak. Sakit hati betul 😢 face scrub ni mmmg berkesan uols jika dipakai secara konsisten🙈 uol takkan mnyesal beli dgn harga RM29 jee uols. Jimaaat abis😍😍👍🏻 dh rmai yg cuba, retis pun ada yg cuba. So uols bila lagi yer? Stock face scrub yg mcmni takkan dikeluarkan dah. So stok yg sgt2 terhad. Tggu apa lagi boleh DM Atau whtsapp Husna😊
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

Hi uoollss, harini husna nak bgthu ttg lips scrub kesukaan org ramai yg rasa manis dengan wangi buah. Bibir uollls terasa amat lembut after di scrub kan dengan lipsscrub ni. Uolls patut cuba👄. After scrub bolehlah pakai lipstick dan hasilnya lipstik tak nampak merekah sayang!😍
-
LIPSCRUB💯👍🏻
✅memerahkan bibir
✅melembutkan bibir
✅menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstik yang tahan lama
✅menanggalkan sel sel mati yang menyebabkan bibir mengelupas
✅menjadikan bibir lincin tanpa sebarang rekahan
-
Cara untuk menggunakan lips scrub👇🏻👄
-
💫Basahkan bibir dengan air , sapu scrub dengan rata sambil gosok lembut. Biarkan seketika dan basuh dengan air. Tadaa senang sgt kan? So tak ada masalah langsung kalau uoollss nk pakai lipsscrub kan? Tanak cakap banyak, meh beli satu. Murah je sayang, RM9 sahaja exc postage. Kat Mana lagi nak cari lips scrub murah + wangi + berkesan? So meh grab product temyracle ok😊👍💯
_
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

most beauty products are loaded with tons of toxic chemicals that disrupts our endocrine system and hormones - so I started to make my own! mixed some high vibrational ingredients together for this coffee scrub and this is the result! It leaves a little dewy glow afterwords too ✨
. .

#lazysundayz #nontoxiclife #newmoonvibes

YEAR END SALE!🎉
-
Alhamdulillah, Y.E.S berlangsung dgn begitu meriah skali uols. Whtsp tk putus2 masuk nak order. Bkn satu je order, mesti lebih dr dua sebab skrg ada sale la uolsss. Dh berebut cust nk grab FACE TOWEL limited edition uols. Nak remove makeup srsly senang sgt. Those yg beli FULLSET temyracle akn dpt free face towel🙈
-
Lets place ur order now! ☺️😘...
COD🚙 Kuala Terengganu -
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu

"KONSISTEN PAKAI COFFEE SCRUB" ❤️✅💕🌸💞☝🏻️✔️💖👍🏻
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

"MUKA LEMBAP & RASA LICIN" 💕😍😊❤️💞😘💖💘🌸
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

"WHITEHEAD PUN MAKIN BERKURANG!" 🙈😘😍😊💞✔️💕
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

"REPEAT ORDER" 💘💖💕💞👍🏻✔️💘
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @fatehaaa.temyracle . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

FUHH KULIT SAYA DAH FLAWLESS SEKARANG! JERAWAT DAH TAK MUNCUL2 LAGI🙈 SUNBURN PUN DAH BERLALU PERGI!
-
Jerawat penuh satu muka dh boleh buat kita hilang keyakinan diri utk berdepan dgn semua org! Huhh, tak pasal2 kena pakai foundation tebal2 untuk tutup jerawat! Stressnya mcm ni hari2. Org pun asyik duk pandang je muka kita ni. Mcm kita ni ada buat salah. Perasaan sedih pun dtg tiba2. 😢😢
-
Dulu kulit sy pun burnnn sgt disebabkan terdedah dgn matahari. Sekarang dh beransur pulih dgn adanya Coffee Scrub! Takes time jugak tp mmg berkesan. Skrg skit je lgi nk hlgkan burn kt muka. Yeayy so happy! Kulit pun dah makin lembut je bila usap🙈😍 jerawat pun dh tak berani nak muncul! Happy giler uosl. uols tanak cuba ke? Dh rmai yg cuba, artis2 dan retisss pun dah cuba, kulit bersih dan sihat! Awk bila lagi? 🙈 stok coffee scrub dh tk banyak. Cepat2 beli sblum habis. Nk restock balik taktahu lg ni. Haaa jom order🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍
-
Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu! So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

YEAR END SALE☝🏻️❤️
-
Wow apa yg istimewanya Y.E.S kali ini?👇🏻💕
-
For those yg purchase FULLSET TEMYRACLE akn dpt FREE FACE TOWEL yg LIMITED EDITION, bestnyaa. -
Kalau xbeli fullset pun dpt discount jgk, beli 1item dpt less rm2, beli 4item dpt less RM8. Haa uols nk cuba temyracle grab skrg. 😍😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu

Selamat petang uolsss. ✨😍
-
Sebelum ni ramai yang tertanya kenapa detox mask harganya jauh berbeza dari yang lain, so ianya sebab kandungan detox mask mempunyai geranium oil which is berkualiti tinggi dan sangat mahal dan di extract dari this beautiful flower (pure tau) ✨
-
Geranium oil ni bagi impact yang cukup besar untuk merawat kulit yang berjerawat dan bantu untuk percepatkan proses untuk parut pudar. Selain tu this oil bantu untuk menghalang bakteria untuk merebak ke tempat luka yang lain. Contohnya uolss pernah tak, naik jerawat satu je, then jerawat tu merebak ke habis seluruh muka. Of course uolls malu nk berhdpn dgn org ramainkan? So this oil really helpful tau. Harganya boleh sampai beribu tau uolss. So, kalau nak jimat, jangan risau dalam detox mask dah ada. Jom guna Temyracle😍 dah cuba pasti takkan nyesal dan nk repeat order tau✅
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Hi uolls👋🏻 Today Husna nak share dgn uolls ttg KHASIAT KUNYIT👍
-
For ur information, Kunyit mempunyai ciri2 luar biasa anti-radang, anti-septik, anti-bakteria dan anti-penuaan yang boleh menjadikannya sbg bahan mask muka yang sangat baik. Ia sangat berkesan terhadap jerawat kerana ia mengandungi ciri2 anti bakteria yang kuat dan ia juga membantu memudarkan parut jerawat uolls! Best ke idok? Hiks😁
-
Then Kunyit jgk mengandungi sebatian yang dikenali sebagai ‘curcumin’ yang membentuk pigmen kuning; seterusnya berfungsi sebagai pewarna untuk memberi warna kulit yang lebih cerah. Uolls yg ad masalah burn boleh buat masker dgn kunyit tp uolls jgk boleh dptkan detox mask drpd temyracle😍
-
If diambil secara dalaman, kunyit bertindak sebagai pembersih darah yang berkesan, seterusnya membantu untuk memperbaiki keadaan kulit sayang2. Hebat btl kan penangan kunyit ni kan?
-
Kunyit merupakan anti-oksidan yang membantu dalam menyerang radikal bebas untuk memberikan kulit kelihatan muda, tanpa ruam dan gangguan lain.
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Hey uols, uols dh ada body scrub blum eh kt rmh? Ha belum? Ohya uols jgn risau sebab @fatehaaa.temyracle ada jual tau. Bodyscrub yg sgt2 wangi dan ada 3flavour tau by temyracle! U guys mesti pernah dgr kan temyracle? 💯% natural ingredients and sgt berkesan jika menggunakan secara konsisten. So uols yg mmpunyai masalah bdn berbau, berdaki, selulit dan bdn uols burn boleh guna bodyscrub☝🏻️😊 dptkan 1botol sorg kt rumah😍😍
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Hey uoools, siapa kat sni peminat tegar #bodyscrubtemyracle ? Uols suka flavour apa? Husna suka mixed fruit😍 bestnya uols pagi2 dh scrub bdn dgn body scrub. Bau yg wangi dan seeeegar, plus dpt mghaluskan lagi kulit kita. Waww superbbb👍🏻👍🏻 bdn bersisik pun dh ghaib uols. Haa uols bolehlah grab skrg smntara Y.E.S masih ada🙈🙈
-
COD🚙 Kuala Terengganu
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu

"WHITENING BODY SCRUB SUPERBB" 💞🌸💕😘❤️😍
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @fatehaaa.temyracle . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Hello uollss, mcm mana hari uollss, stress dgn beban kerja? Uollss boleh rilek2ka minda bersama berscrub dgn COFFEESCRUB🙈
Ia berfungsi👇🏻✨👍🏻
-
✔️mencerahkan kulit
✔️melembapkan kulit
✔️mengurangkan selulit
bertindak sebagai anti stress
✔️di gunakan 2-3 kali seminggu sahaja
✔️menghilangkan parut baru dan lama
✔️menjadikan kulit lembut dan glowing
-
Cara untuk scrub menggunakan scrub coffee 👇🏻✨👍🏻
-
Basahkan bahagian yang hendak di scrub , jika badan eloklah di buat sebelum mandi. Jika muka teruskan basahkan muka dan gosok secara membulat secara perlahan-lahan. Biarkan sekejap dan basuh. Nanti tengok hasil nya. Best sangat uols. 😍😍💯✔️☺️
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

"LEMBAP DAN LEMBUT" 🌸💕💞💕❤️😊😊😘
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @fatehaaa.temyracle . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Uollss katergori KULIT BERMINYAK? Oh no msti uollss tak selesa nak berhdpn dgn org ramai. Btl tak? Sebab asyik org pandang je muka kita sebab terlebih minyak! Haa uollss jgn risau sgt tau sebab temyracle ada product yg bakal mnghilangkan myk di wajah uollss. RICE MILK SOAP! ~~
Sabun beras ni akan akan membantu mengurai minyak yang menyumbat pori serta membunuh bakteri penyebab jerawat dengan zat aktifnya underlynic acid. Thats why, sabun beras rice milk soap ini sangat bangus untuk kulit berminyak. Tak kira lelaki @ perempuan, boleh pakai sabun ni. Srsly uollss pasti berpuas hati dgn hasilnya. Konsisten tau! Husna guide uolls utk dptkan kulit yg natural gitteww😘😘
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

"REPEAT ORDER" 🌸💕❤️💞😍😘
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Diy scrub in cube!👍💯
-
Uols pernah cuba tak buat diy mcmni? Tak pernah lagi? Cuba buat confirm kulit uols licin, ploles moles & glowing uols🙈😍 -
Bkn tu je, malah liang pori kt muka uolss dh tutup rapat. Xde dah liang pori terbuka! Sebab cube kan ais then liang pori ni bila kena mnde2 sejuk dia akn tertutup but kena konsisten la kalo mmg nk berkesan 😊
-
Bahan2 yg sgt mudah utk dbuat☝🏻️❤️ so uols boleh cuba☺️ yg blum ada coffee scrub boleh order dgn @anjellshopbeautycare tau. 💞
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

FUHH KULIT SAYA DAH FLAWLESS SEKARANG! JERAWAT DAH TAK MUNCUL2 LAGI🙈 SUNBURN PUN DAH BERLALU PERGI!
-
Jerawat penuh satu muka dh boleh buat kita hilang keyakinan diri utk berdepan dgn semua org! Huhh, tak pasal2 kena pakai foundation tebal2 untuk tutup jerawat! Stressnya mcm ni hari2. Org pun asyik duk pandang je muka kita ni. Mcm kita ni ada buat salah. Perasaan sedih pun dtg tiba2. 😢😢
-
Dulu kulit sy pun burnnn sgt disebabkan terdedah dgn matahari. Sekarang dh beransur pulih dgn adanya Coffee Scrub! Takes time jugak tp mmg berkesan. Skrg skit je lgi nk hlgkan burn kt muka. Yeayy so happy! Kulit pun dah makin lembut je bila usap🙈😍 jerawat pun dh tak berani nak muncul! Happy giler uosl. uols tanak cuba ke? Dh rmai yg cuba, artis2 dan retisss pun dah cuba, kulit bersih dan sihat! Awk bila lagi? 🙈 stok coffee scrub dh tk banyak. Cepat2 beli sblum habis. Nk restock balik taktahu lg ni. Haaa jom order🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

"TEMYRACLE BEST!" 🌸💕😘❤️🙈🌸 -
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @fatehaaa.temyracle . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

"HAPPY MUKA DAH BERUBAH"
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Hey uols, uols dh ada body scrub blum eh kt rmh? Ha belum? Ohya uols jgn risau sebab @scrub.husna ada jual tau. Bodyscrub yg sgt2 wangi dan ada 3flavour tau by temyracle! U guys mesti pernah dgr kan temyracle? 💯% natural ingredients and sgt berkesan jika menggunakan secara konsisten. So uols yg mmpunyai masalah bdn berbau, berdaki, selulit dan bdn uols burn boleh guna bodyscrub☝🏻️😊 dptkan 1botol sorg kt rumah😍😍
-
RM20 shj uols, murah sangat dah. Tak mahal pun.tahan selama 5bulan uols! Jimat takkk? So grab yours now💞👍
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Nak muka flawless? Nak putih? Kulit muka sun burn? Bekas parut jerawat?
Tapi taknak product yg ada bahan kimia?
Nak cleankn muka dari semua tu?
Haa ni dia.....
Masker homemade! Organic mask! .
.
CLEAR SKIN MASK RM40 shj...
.
.
#kissmeradiant #flawless #flawlesskin #organic #tumericmask #clearskinmask #natural #aummm!!scrub #homemademask #kualalumpur #shahalam #my #detoxmask #detoxmalaysia #detoxmasker

Happynya!!! Seminggu dah nampak perubahan kulit yang makin flawless! Sunburn pun dah tak ada. Pasti tak menyesal mencuba scrub kunyit madu MK Beauty💖💖💖
.
Whatsapp
📲0194422493
📲0194422493
📲0194422493
.
#scrub
#facescrub
#facialscrub
#ajimaura
#terapiinstagram
#sakab6
#cspscs
#jengka
#jerantut
#temerloh
#kuantan
#pahang
#scrubmuka
#scrubkunyit
#neelofa
#love
#azizanosman
#scrubkunyitmadu
#scrubkunyitbancuh
#tumericmask
#scrubkunyithomemade
#naturalhomeremedy
#originalhomemade
#mkscrubfeedback
#mkbeautyscrub
#bazarpaknil
#jerawat
#ump
#uitm
#ukm

Masalah tangan gelap? Malu nak tunjuk tangan bila bergambar? Haa jangan risau TBH mampu selesai masalah anda!
.
Set rice & Whitening Lotion ni sangat sesuai untuk orang yang ada masalah takde self confident bila bergambar. Asyik kena sorok je tangan tu sebab tangan gelap lagi dari muka.
.

Tengok macam dalam gambar tu hasil dia guna 3 item ni secara konsisten nahh dia dapat kesan makin cerah
. .
🍑Body Scrub Rice - membantu menanggalkan sel kulit mati. Rm33 each
🍑Soap Bar Rice - mencerahkan kulit dan merawat kulit kusam. Rm12
🍑Whitening Lotion - mempunyai agen pelembap yang baik, memutihkan kulit, mempunyai Spf50. Rm43
.
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #dahliansandco #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Results of my tumeric mask. With regular use, this helped to reduce my hypers pigmentation from breakouts and also helped to even out my skin tone and give me glowing skin! Head to my channel to see how I made this tumeric facial mask!
.
.
.
#youtube #subscribe #newvideo #tumeric #tumericmask #teatreeoil #manukahoney #diy #facial #facialmask #skincare #routine #skincareroutine #selfcare #doityourself #homemade #acne #acnetreatment #clearskin #beforeandafter

Have you checked out my DIY Tumeric Mask video yet? This mask definitely helps to sooth your skin from this harsh winter cold! Link in bio ☺
.
.
.
#youtube #subscribe #newvideo #tumeric #tumericmask #diy #demo #routine #skincare #winter #selfcare #relax #manukahoney #teatreeoil #melanin #smoothskin #healthyskin #health #skin #clearskin #acne #acnetreatment

My skin gets all upset when I’m stressed and this time of year is one of the most stressful times for a lot of us am I right?! I am obsessed with Turmeric so I got pretty excited when I found this mask. It will make your skin glow. Turmeric has anti-bacterial properties so is amazing for those pesky breakouts. Australian made, 100% Natural, Vegan and cruelty free 🙌

Looking like cheese😂🧀 if anyone has darkspots or scars to get rid of. I recommend a turmeric and lime juice mask daily. It works wonders! #skinroutine #lookingorange #cheesin #tumericmask #tumericandlime #clearskin

Nampak tak kat atas ni lipscrub yang cute miut ni dirumus khas dari organic sugar, honey and olive oil untuk merawat masalah bibir kering dan merekah sayang2. Bibir kering? Bibir hitam? Bibir merekah? Bibir pucat? Okay, jangan risau lipscrub kan ada.👍
-
Sayang jgn lupa scrub dulu sebelum oles lipstick di bibir. Hanya memerlukan beberapa minit je then terus siap. Cakap nak bibir pink merah merekah bak delima? So jangan malas2 tau🙈🙊
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu

-YEAR END SALE☝🏻️❤️
-
Uollss dah guna belum body scrub by temyracle ni? Jangan lupa tau. So untuk pengetahuan uolss semua. Ni antara benefit of body scrub:
1. Mencerahkan kulit serta merta
2. Menanggalkan daki & hitam di celah-celah
3. Melembut dan melembapkan kulit serta merta
4. Menghilangkan bau badan
5. Menghilangkan sunburn
6. Bau wangi dan tahan lama😊🌺 ~~
-
Jangan lupa mandi untuk malam ni scrub dulu badan bagi wangi barulah tak bau busuk huhu. Then temyracle ada 3flavour tau. Semua wangi2.Tapi ingat tau, jangan pakai pada tempat yang luka, takut uollss pedih. Kesian pulak nanti😢. Jom dapatkan sekarang! ~~
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik

kelebihan Face Mask Turmeric ni .
🌸Mengatasi kulit berminyak
🌸Menghaluskan kulit wajah
🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
🌸Mengatasi pigmentasi
🌸Mengeluarkan Sel kulit mati
🌸Mengatasi masalah jerawat .
🌸Mengurangkan kedutan .
🌸Mengurangkan parut belas jerawat
🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸Mencegah penuaan
.
Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya.
.
So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍
.
Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g)
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Nak kulit cantik berseri Mesti lah dengan golden turmeric mask & scrub. Confirm glowing lembut selembutnya kulit awak tauu. Hehe. Shop with us now, girls 💛

#skingoldkajang #skingoldbangi #tumericmask #tumericscrub #facemaskmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia

Cara nak pakai Face Scrub Milk The Beauty Hacks. .
Kalau nak tahu dalam tu ada butir warna coklat iaitu kacang walnut yang membantu menyingkirkan sel kulit mati. Selain itu, ia juga dapat membantu mengecilkan liang pori, merawat sunburn, merawat kulit kusam dan mencerahkan kulit. Bagi yang ada masalah kulit sensitif tu memang sesuai untuk yang ni
.
.
Seketul cuma RM33 (50g) dan tahan sehingga 2 bulan penggunaan sebab kita tak pakai hari hari. Dicadangkan guna 2 3 kali seminggu je
.
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Most Popular Instagram Hashtags