[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tulisyangbaikbaik

MOST RECENT

Bismillah.

Okay, di sebabkan malam nie pakcik belanja gambaq dia sekeping. Saya belanja lagu pakcik satu.

Original suara pakcik taw . Lagu dari filem 29 Febuari.

Masa #LUNCHWITHREMYISHAK saya duduk di meja bertajuk 29 Febuari nie. Meja kamilah paling gamat, havoc dan ceria. Habis orang pandang πŸ™ˆπŸ˜πŸ˜Yang bestnya, meja nie walau baru jumpa kenal macam bertahun. Rindu pula kenangan nie.Paling havoc ada sorang kakak di meja kami nie buat hal drama dengan pakcikπŸ˜‚πŸ˜­ Sampai saya rasa nak gigit meja kerusi. Hakikatnya begitulah.

Lagu nie memang pakcik yang nyanyi sendiri. Tak da cover atau apa pon. Tak caya dengaq. Korang boleh nilai sedapa atau tak. Bagi saya sedap di dengar sebagai halwa telinga .

Dengarlah kelip-kelip dari pakcik @remyishak.

Kak @eija_wahab saya jumpa juga akhirnya lagu nie.

#doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #komenyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik

Bismillah.

Rindu anakanda kelas tahun lepas.

Mula-mula dapat tittle "ustazah singa jantan" dari dyeoranglah. Masing-masing ada karenah yang tersendiri.

Saya mengaku, saya sangat garang dan paling garang πŸ™ˆTapi saya tahu nak letakkan kegarangan tu tahap mana. Bila mendidik saya dan partner bukan hanya fokus pada pandai membaca,mengeja,mengira dan mengaji. Tetapi juga kami mengajar bagaimana caranya hidup berdikari. Buat sendiri tanpa kami suruh atau bantu. Tetapi semua tu sudah di tunjukkan terlebih dahulu. Walau dyeorang baru 5/6 tahun, kami treat dyeorang macam budak sekolah yang dah besar. Alhamdulillah setiap target yang di letakkan berjaya di capai.

Saya mengajar tajwid pada dyeorang sama macam saya ajar orang dewasa. Saya hanya cuba tapi tak sangka dyeorang dapat tangkap😱 Nielah anak murid terbaik saya. Garang-garang saya tak sangka rupanya di sayangi juga. Kalau hari guru, kamilah terima hadiah paling banyak😍Rindu sangat moment dengan dyeorang.

Dan paling best kerana ibu bapa mereka adalah ibu bapa yang sangat memahami😘Tak pernah merungut atau komen apa yang kami buat. Mereka terima asalkan ada hasil yang terbaik. Siap ada yang nak bagi rotan kalau anak nakal. Rindunyaaa❀Jangan tak tahu dyeorang nie menghafaz surah pon banyak. Hafaz hadith pon boleh. Kadang tak sampai 1 minggu masa yang di beri. Ustazah pon nakal suka mengusik, kadang kena hafaz 5 ayat yang panjang, esok pastikan dapat. Tapi tak pernah mengecewakan dyeorang nie.

Rindu 😭😭nak jumpa lagi.
Sayang semuanya.

#doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #komenyangbaikbaik

Bismillah.

Peringatan buat diri saya hamba yang hina lagi kerdil. Juga perkongsian buat shabat-sahabat yang di kasihi. Semoga Allah redha di atas segala perbuatan kita di dunia ini.

Tak suka lebih baik kita diam. Dan jika kita tahu tentang sesuatu perkara tidak perlu kita hebahkan kerana takut jika sampai kepada yang lain akan terjadi satu umpatan bersama. Lebih baik diam sahaja.

Zaman dulu nak mengumpat kena kumpul sampai 10 orang duduk kat tangga bukan mudah. Zaman sekarang nie senang, buat 1 group whatsapp tolak je nama si fulan yang kita nak mengumpat. Letaklah macam-macam nama group. Mudah [Ustazah Norhafizah musa] betul kan.

Regrann from @tazkirahmalamjumaat - Antara tips yang kita sama-sama boleh praktikkan untuk episod kali #janganmengata . Semoga program @tazkirahmalamjumaat serba sedikit dapat membantu memperbaiki kelemahan diri kita semua, insyaallah😊

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj
#malamjumaatbuatapa - #regrann
#doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #peringatanbersama #perkongsianbersama #komenyangbaikbaik

Lots of love πŸ’™πŸ’—
#Repost @hidayatul_1206 with @get_repost
・・・
Bismillah.

Buatmu yang bergelar LELAKI.

Ψ§Ω„Ψ±Ψ¬Ψ§Ω„ Ω‚ΩˆΨ§Ω…ΩˆΩ† ΨΉΩ„Ω‰ Ψ§Ω„Ω†Ψ³Ψ§Ψ‘.
Lelaki itu adalah pemimpin bagi kaum wanita.

Pic @missfazura @fattahaminz -
#lotsoflove #lessofhate #buatyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #doayangbaikbaik #komenyangbaikbaik #perkongsianbersama

#Repost @kaklongchepah (@get_repost)
・・・
Daripada pencerahan panjang lebar ni dapat disimpulkan bahawa Zul hanya menjalankan tugas yang diamanahkan kepadanya dengan penuh profesional dan dedikasi...
Kita lihat sahaja hasilnya nanti..kita sokong kerjaya Zul semoga lebih banyak kejayaan dicipta pada tahun ni..kita tak nak Zul sedih2 dah...Semoga Allah permudahkan segala urusan Zul seterusnya...Amiin Ya Rabbal Alamin..
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE,
VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG @farahnabilahofficial @zul_ariffin πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
@farahnabilahofficial @zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity

Roh dan Jiwa bersatu..
Rasai Getarannya...Kalau ada jiwa dan Ikhlas, tak payah hafal skrip...spontan keluar ayat melantun2 macam tu...dan sangat terkesan di hati penonton...bukan senang lelaki nak menangis di hadapan seorang wanita kalau tidak benar2 "meant it" #titiancinta #bestdramaever πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE,
VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG @farahnabilahofficial @zul_ariffin πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Doa untuk ZAFN, sahabat2 dan kaum keluarga agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
@farahnabilahofficial @zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong

Jika sesebuah lakonan itu dipersembahkan dengan sepenuh JIWA dan ROH yg masuk ke dalamnya, GETARAN RASA itu akan sampai kpd penonton..tak perlu penerangan yang panjang lebar untuk menjelaskan apa perasaan pelakonnya ketika on set...hanya kata2 yang ringkas padat, berbunga2 bertaman2 asmaradana ini yg akan ditaip cukup utk menggambarkan perasaannya selebihnya biarlah gambar yang berbicara....
so #jomberfikir - This is why @zul_ariffin cakap, gandingan dengan @farahnabilahofficial adalah satu KEAJAIBAN
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE,
VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG @farahnabilahofficial @zul_ariffin πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Doa untuk ZAFN, sahabat2 dan kaum keluarga agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
@farahnabilahofficial @zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong

Bismillah.

Page 50 of 365.

Bila datang lelaki yang comel agamanya walaupon dia bukan ustaz, bukan tok guru, bukan ulama hanya orang biasa. Tetapi solat 5 waktu, tak makan benda yang haram, tutup aurat, dan bila ada kuliah di surau atau masjid-masjid dia tidak menguzurkan diri walaupon pergi hanya seminggu 2 kali pon sudah di kira baik di sisi agama. Kahwinkan segera dengan lelaki baik, walaupon dia jalan kaki, naik motor, tak ada kereta tapi dia sudah berkemampuan. Kerana rezeki itu di tangan Allah, bukan di tangan manusia. [ustaz Azhar Idrus] .

2o Febuari 2018.

#lotsoflove #lessofhate #buatyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #komenyangbaikbaik #perkongsianbersama

Setiap yang terjadi mesti ada sebabnya dan setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya...
.
Bukalah mata, hati dan minda..Lihatlah dari sudut yang berbeza... Jangan biar sangkaan melindung apa yang nyata...
.
Kerna kita semua sama,
hanya manusia yang tidak sempurna...
.
#fikiryangbaikbaik
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#buatyangbaikbaik
#tulisyangbaikbaik
Picture from Google😊

Regrann from @kaklongchepah - Daripada pencerahan panjang lebar ni dapat disimpulkan bahawa Zul hanya menjalankan tugas yang diamanahkan kepadanya dengan penuh profesional dan dedikasi...
Kita lihat sahaja hasilnya nanti..kita sokong kerjaya Zul semoga lebih banyak kejayaan dicipta pada tahun ni..kita tak nak Zul sedih2 dah...Semoga Allah permudahkan segala urusan Zul seterusnya...Amiin Ya Rabbal Alamin..
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE,
VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG @farahnabilahofficial @zul_ariffin πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
@farahnabilahofficial @zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity - #regrann

Assalamualaikum dan Selamat Pagi
ALHAMDULILLAH
DENGAN MENGINGATI ALLAH HATI AKAN MENJADI TENANG
❀ Hamba ALLAH yang sejati adalah yang menggunakan segala daya dan upayanya untuk mentaati ALLAH SWT, menurut segala perintahnya tanpa hujah, tanpa tangguh, tanpa ragu-ragu dan pada masa yang sama hatinya yakin sungguh-sungguh kepada ketuhanan ALLAH SWT yang memelihara, menjaga, melindungi, menguruskan segala sesuatu dengan cara yang paling baik❀
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE,
VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG #farahnabilahofficial #zul_ariffin πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Doa untuk ZAFN, sahabat2 dan kaum keluarga agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
#farahnabilahofficial #zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong

Bismillah.

Suka lagu nie. Ost Awak Suka Saya Tak.

Suara @amanazizofficial pon best cover lagu nie. Suka dengar kalau dia buat cover. Suara masuk gitu orang cakap. Kalau nak dengar boleh dengar kat youtube.

Jangan tak tahu aman pon ada single taw tajuknya SULIT. Dan kalau korang nak tahu, dalam lirik lagu nie tak da langsung perkataan SULIT. Tak caya pi dengaq sedap. Gud luck aman untuk single nie.

Regrann from @amanazizofficial - Siapa dah dengar aman cover jangan @azizharun212 ? Kalau belum dgr boleh search dkt youtube dan jgn lupa subscribe channel #amanaziz #sulitamanaziz -
#regrann #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #komenyangbaikbaik

Daripada pencerahan panjang lebar ni dapat disimpulkan bahawa Zul hanya menjalankan tugas yang diamanahkan kepadanya dengan penuh profesional dan dedikasi...
Kita lihat sahaja hasilnya nanti..kita sokong kerjaya Zul semoga lebih banyak kejayaan dicipta pada tahun ni..kita tak nak Zul sedih2 dah...Semoga Allah permudahkan segala urusan Zul seterusnya...Amiin Ya Rabbal Alamin..
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE,
VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG @farahnabilahofficial @zul_ariffin πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
@farahnabilahofficial @zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity
#jodohpastibertemu #MeantToBe

Bismillah.

Buatmu yang bergelar LELAKI.

Ψ§Ω„Ψ±Ψ¬Ψ§Ω„ Ω‚ΩˆΨ§Ω…ΩˆΩ† ΨΉΩ„Ω‰ Ψ§Ω„Ω†Ψ³Ψ§Ψ‘.
Lelaki itu adalah pemimpin bagi kaum wanita.

Pic @missfazura @fattahaminz -
#lotsoflove #lessofhate #buatyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #doayangbaikbaik #komenyangbaikbaik #perkongsianbersama

Bismillah.

Moga Allah permudahkan segalanya dan memelihara dari apa yang kita cuba elakkan.

@haqiemrusli98_ moga terus kekal dengan apa yang di mulakan. Jangan terhenti di pertengahan jalan. Mungkin awak asbab untuk ramai yang berubah. Siapa tahu kan.

Allah lebih mengetahui segalanya.

Alhamdulillah 'Ala Kulli Hal.

Peringatan buat diri saya terutamanya.

#doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #komenyangbaikbaik #perkongsianbersama #peringatanbersama #JanganKecamSaya

ZUL : Dia tutup muka sbb dia malu, itu yang MAHAL..so saya gunalah moment tu sebaik-baiknya sbb tu penonton npk scene tu real tak dibuat2..
FAWAA : Korang suka la scene2 macam ni eaaa...gatai naaa korang ni....huhu..Aisy takkkk kuaaddd...Aisy malu2 😹
- Wanita Yang Malu lebih menawan hati lelaki daripada Wanita Tak Tahu Malu kerana Malu itu MAHAL-
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE,
VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG @farahnabilahofficial @zul_ariffin πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Doa untuk ZAFN agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan dan kalau ada #jodohpastibertemu
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
@farahnabilahofficial @zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity
#tiamosweethearttilljannah β€πŸ’‹
#halalkanhatiyangkucuritilljannah
#MeantToBe #JodohTakSalahAlamat

Regrann from @kaklongchepah - Tadi baru kaklong tanya sedang apa dan dimana....rupanya malam ni nak masak lobster yer sayangku...hati2 yer masak lobster tu nanti kena sepit..hihihihi...mmg masak tu terapi stress yang paling best..lg best lps masak boleh ngapp puas2...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚kaklong nk g masak jgk lah...jom masakkkk....
Ini pic @chu_wan6406 yang punyeee..πŸ˜‚
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Doa untuk ZAFN agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan dan kalau ada #jodohpastibertemu
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
@farahnabilahofficial @zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity
#tiamosweethearttilljannah β€πŸ’‹
#halalkanhatiyangkucuritilljannahβ€πŸ’‹
#MeantToBe #JodohTakSalahAlamat - #regrann

Abang....nak g mana tu menonong jer jalan?....tak nampak ke TIAisy Amo abang kat sini ni...😘😘😘😘hihihi... -cuba korang cari mommy spy daddy kat mana dlm pic ni...hahahahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE,
VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG @farahnabilahofficial @zul_ariffin πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Doa untuk ZAFN agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan dan kalau ada #jodohpastibertemu
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–Follow ig
@zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami
@farahnabilahofficial @zul_ariffin
#AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck
#zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan
#mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove
#tulisyangbaikbaik #positivebibes
#Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity
#tiamosweethearttilljannah β€πŸ’‹
#halalkanhatiyangkucuritilljannah β€πŸ’‹
#MeantToBe #JodohTakSalahAlamat

Bismillah.

Persahabatan bukan mengajarkan kita lemah, tetapi membangkitkan kekuatan.

Persahabatan bukan mengajar kita menjauhkan diri, tetapi mendekatkan hati.

Persahabatan bukan melemahkan semangat, tetapi membangkitkan semangat.

Hargailah erti dan nilai sebuah persahabatan itu.

Sahabat yang baik adalah sahabat yang sentiasa menegur dan memperbetulkan kita tatkala kita melakukan kesalahan atau kesilapan . Bukan yang hanya sekadar mengiyakan segala perbuatan kita hatta yang salah sekalipon.

Sahabat Sampai Syurga.
Muhasabah Diri.

Saya rindu awak sahabat.

#lotsoflove #lessofhate #buatyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #komenyangbaikbaik #perkongsianbersama

Most Popular Instagram Hashtags