#tudungsyria

MOST RECENT

Assalamualaikum
Tudung sekolah Instant Soft Awning dan set Syria & Inner warna putih serta warna-warna lain (hitam, pink, hijau cair, kuning, biru gelap, biru pengawas dan coklat gelap) sudah boleh ditempah 😍

Tudung sekolah dari SweetHijab sangat selesa, material lycra yg sejuk dan boleh dibasuh dengan mesin basuh. Paling penting tudung tidak perlu digosok kerana awning cantik terletak apabila dipakai. ========================================= Harga tudung soft awning
Saiz S & M RM20
Saiz L RM22

Harga tudung Syria + Inner
Saiz S & M RM25
Saiz L RM27

Pembelian lebih dari 3 helai ada diskaun.
Harga tertera tidak termasuk postage. =========================================== PM atau Whatsapp di no 019-2165969 untuk tempahan.
Terima kasih

#tudungputih #tudungsekolah #tudungsoftawning #tudungsyria #tudungbudak #tudungkanakkanak #tudungkanak2 #tudungawninglembut #tudungkids #tudungsarung

LONG COTTON PREMIUM WIDESHAWL
-

Shawl malass 👻 Pilihan bajet ekonomi dengan jahitan overlock. Kain cotton sejukk selesa, tak berbulu dan travel friendly ❤️
.
Material: Premium cotton
Measurement: 1.8Mx0.7M
.
🌸Warna2 random sahaja
.
Harga termasuk postage :
✨20pcs RM184 SM/RM194 SS
✨10pcs RM110 SM/RM120 SS
.
Whatsapp untuk order +6010-9113330
-
#tudungsarung #jerseyshawl #lycrashawl #shawlmalas #cottonshawl #tudungsarungbudak #tudungsyria #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungdenim #tudungsarungchiffon #tudungsarungsoftawning #tudungborong #instantmosscrepe #instantdenim #instantshawl #instantsarung #cottonshawl #expresshawl #tudungsarungexpress #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

PREMIUM LONG COTTON WIDESHAWL (BABY SEAM/KELIM LIPAT)
-

Shawl malass 👻 Jahitan baby seam/kelim lipat nampak lebih exclusive. Kain cotton sejukk lembut selesa, tak berbulu dan travel friendly ❤️
.
Material: Premium cotton
Measurement: 1.8Mx0.7M
.
🌸Warna2 random sahaja
.
Harga termasuk postage :
✨20pcs RM205 SM/RM215 SS
✨10pcs RM120 SM/RM130 SS
.
Whatsapp untuk order +6010-9113330
-
#tudungsarung #jerseyshawl #lycrashawl #shawlmalas #cottonshawl #tudungsarungbudak #tudungsyria #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungdenim #tudungsarungchiffon #tudungsarungsoftawning #tudungborong #instantmosscrepe #instantdenim #instantshawl #instantsarung #cottonshawl #expresshawl #tudungsarungexpress #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

PREMIUM LONG COTTON WIDESHAWL (BABY SEAM/KELIM LIPAT)
-

Shawl malass 👻 Jahitan baby seam/kelim lipat nampak lebih exclusive. Kain cotton sejukk lembut selesa, tak berbulu dan travel friendly ❤️
.
Material: Premium cotton
Measurement: 1.8Mx0.7M
.
🌸Warna2 random sahaja
.
Harga termasuk postage :
✨20pcs RM205 SM/RM215 SS
✨10pcs RM120 SM/RM130 SS
.
Whatsapp untuk order +6010-9113330
-
#tudungsarung #jerseyshawl #lycrashawl #shawlmalas #cottonshawl #tudungsarungbudak #tudungsyria #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungdenim #tudungsarungchiffon #tudungsarungsoftawning #tudungborong #instantmosscrepe #instantdenim #instantshawl #instantsarung #cottonshawl #expresshawl #tudungsarungexpress #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

SEMI INSTANT SHAWL SILANG
-

Shawl malasss 👻. Now dengan inner silang attach skali hanya sarung sahaja. Nampak lebih cantik 😍 Kain cotton sejukk lembut selesa, tak berbulu dan travel friendly ❤️
.
Material: Premium cotton
Measurement: 1.8Mx0.7M
.
🌸Warna2 random sahaja
.
Harga termasuk postage :
✨20pcs RM250 SM/RM260 SS
✨10pcs RM150 SM/RM160 SS
.
Whatsapp untuk order +6010-9113330
-
#tudungsarung #jerseyshawl #lycrashawl #shawlmalas #cottonshawl #tudungsarungbudak #tudungsyria #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungdenim #tudungsarungchiffon #tudungsarungsoftawning #tudungborong #instantmosscrepe #instantdenim #instantshawl #instantsarung #cottonshawl #expresshawl #tudungsarungexpress #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

SEMI INSTANT COTTON PREMIUM
-

Shawl malasss 👻. Instant shawl hanya sarung sahaja. Nampak lebih cantik 😍 Kain cotton sejukk lembut selesa, tak berbulu dan travel friendly ❤️
.
Material: Premium cotton
Measurement: 1.8Mx0.7M
.
🌸Warna2 random sahaja
.
Harga termasuk postage :
✨20pcs RM184 SM/RM194 SS
✨10pcs RM110 SM/RM120 SS
.
Whatsapp untuk order +6010-9113330
-
#tudungsarung #jerseyshawl #lycrashawl #shawlmalas #cottonshawl #tudungsarungbudak #tudungsyria #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungdenim #tudungsarungchiffon #tudungsarungsoftawning #tudungborong #instantmosscrepe #instantdenim #instantshawl #instantsarung #cottonshawl #expresshawl #tudungsarungexpress #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

SEMI INSTANT COTTON PREMIUM
-

Shawl malasss 👻. Instant shawl hanya sarung sahaja. Nampak lebih cantik 😍 Kain cotton sejukk lembut selesa, tak berbulu dan travel friendly ❤️
.
Material: Premium cotton
Measurement: 1.8Mx0.7M
.
🌸Warna2 random sahaja
.
Harga termasuk postage :
✨20pcs RM184 SM/RM194 SS
✨10pcs RM110 SM/RM120 SS
.
Whatsapp untuk order +6010-9113330
-
#tudungsarung #jerseyshawl #lycrashawl #shawlmalas #cottonshawl #tudungsarungbudak #tudungsyria #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungdenim #tudungsarungchiffon #tudungsarungsoftawning #tudungborong #instantmosscrepe #instantdenim #instantshawl #instantsarung #cottonshawl #expresshawl #tudungsarungexpress #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

BAWAL EKSPRESS
-

Instant bawal with inner. Lebih mudah, jimat masa dan travel friendly. Boleh adjust labuhkan. Kain sejuk, lembut dan tak pekak telinga 😍
.
Material: Premium cotton
.
🌸Warna2 random sahaja
.
Harga termasuk postage :
✨20pcs RM210 SM/RM220 SS
✨10pcs RM125 SM/RM135 SS
.
Whatsapp untuk order +6010-9113330
-
#tudungsarung #jerseyshawl #instantbawal #instantexpress #semiinstantshawl #lycrashawl #shawlmalas #cottonshawl #tudungsarungbudak #tudungsyria #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungdenim #tudungsarungchiffon #tudungsarungsoftawning #tudungborong #instantmosscrepe #instantdenim #instantshawl #instantsarung #cottonshawl #expresshawl #tudungsarungexpress #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

BAWAL EKSPRESS
-

Instant bawal with inner. Lebih mudah, jimat masa dan travel friendly. Boleh adjust labuhkan. Kain sejuk, lembut dan tak pekak telinga 😍
.
Material: Premium cotton
.
🌸Warna2 random sahaja
.
Harga termasuk postage :
✨20pcs RM210 SM/RM220 SS
✨10pcs RM125 SM/RM135 SS
.
Whatsapp untuk order +6010-9113330
-
#tudungsarung #jerseyshawl #instantbawal #instantexpress #semiinstantshawl #lycrashawl #shawlmalas #cottonshawl #tudungsarungbudak #tudungsyria #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungdenim #tudungsarungchiffon #tudungsarungsoftawning #tudungborong #instantmosscrepe #instantdenim #instantshawl #instantsarung #cottonshawl #expresshawl #tudungsarungexpress #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

SYRIA BABY BLUE
.
. 🌺KEISTIMEWAAN 👧🏻 💯 Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
👧🏻 Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
👧🏻 Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
👧🏻 Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
👧🏻 Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... 😱😱😱
.
👧🏻 Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun 👭 👧🏻 Setahun kebawah sudah boleh mula memakai 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak 👧🏻👭? 😉😉😉
.
.
🌸XXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 9.5 inci
.
🌸XS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 10/11 inci
.
🌸S (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 12.5 inci
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

SYRIA SOFT ORANGE
.
. 🌺KEISTIMEWAAN 👧🏻 💯 Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
👧🏻 Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
👧🏻 Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
👧🏻 Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
👧🏻 Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... 😱😱😱
.
👧🏻 Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun 👭 👧🏻 Setahun kebawah sudah boleh mula memakai 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak 👧🏻👭? 😉😉😉
.
.
🌸XXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 9.5 inci
.
🌸XS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 10/11 inci
.
🌸S (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 12.5 inci
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

.
.
#TUDUNG_SEKOLAH AWNING LEMBUT Istimewa dari TudungSiComel
.
.
🌻Dihasilkan dengan kain Lycra Korea berkualiti, Sejuk, Lembut dan Gebu.
🌻Ada yang murah lagi, tapi kain kurang berkualiti. Maaf, kami hanya berikan kepada rakan-rakan kami kain yg berkualiti sahaja.
🌻Awning Lembut yang mudah dipakai dan dibasuh ,Mudah dan Selesa.
🌻4-15 tahun (Saiz.dewasa pon ada) 💝💝
.
.
1 helai RM16.90
4 helai RM15
.
.
pos
rm8 sm rm11ss
.
.
Boleh order di shopee untuk claim FREE POS
.
.
dm @ whatsapp

0129543454
0129543454
0129543454

.
.
#TUDUNG_SEKOLAH AWNING LEMBUT Istimewa dari TudungSiComel
.
.
🌻Dihasilkan dengan kain Lycra Korea berkualiti, Sejuk, Lembut dan Gebu.
🌻Ada yang murah lagi, tapi kain kurang berkualiti. Maaf, kami hanya berikan kepada rakan-rakan kami kain yg berkualiti sahaja.
🌻Awning Lembut yang mudah dipakai dan dibasuh ,Mudah dan Selesa.
🌻4-15 tahun (Saiz.dewasa pon ada) 💝💝
.
.
1 helai RM16.90
4 helai RM15
.
.
pos
rm8 sm rm11ss
.
.
Boleh order di shopee untuk claim FREE POS
.
.
dm @ whatsapp

0129543454
0129543454
0129543454

Suka dengan Tudung Souk BCF yang plain?
Mesti kakak semua akan jatuh cinta juga dengan Tudung Souk Printed BCF ni!

Dah la warna lawa, awning maintain elok.
Awning besar boleh cover kegebuan pipi kakak semua tu, nampak runcing gitu 😉
.
Nak cuba?
RM49 sahaja sehelai, 2 helai kita bagi FREE postage!

www.wasap.my/60135925829
www.wasap.my/60135925829
www.wasap.my/60135925829
.
.
#thesouk #thesoukbcf #thesoukhafifazulkiflixbcf #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsouk #tudungsoukberhantu #tudungsoukviral #tudungberhantu #snowcapberhantubychefiza #snowcapberhantu #snowcapviral #tudungviral #tudungsarungviral #tudungsarungcottonviscose #tudungsarungcotton #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungplain #tudungsoukselesa #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudunglabuhcotton #tudungsyria #tudungsyriamurah #tudungsarungcottonmurah #tudungbcf #thesoukhafifazulkifli #tudungsoukprinted

Suka dengan Tudung Souk BCF yang plain?
Mesti kakak semua akan jatuh cinta juga dengan Tudung Souk Printed BCF ni!

Dah la warna lawa, awning maintain elok.
Awning besar boleh cover kegebuan pipi kakak semua tu, nampak runcing gitu 😉
.
Nak cuba?
RM49 sahaja sehelai, 2 helai kita bagi FREE postage!

www.wasap.my/60135925829
www.wasap.my/60135925829
www.wasap.my/60135925829
.
.
#thesouk #thesoukbcf #thesoukhafifazulkiflixbcf #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsouk #tudungsoukberhantu #tudungsoukviral #tudungberhantu #snowcapberhantubychefiza #snowcapberhantu #snowcapviral #tudungviral #tudungsarungviral #tudungsarungcottonviscose #tudungsarungcotton #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungplain #tudungsoukselesa #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudunglabuhcotton #tudungsyria #tudungsyriamurah #tudungsarungcottonmurah #tudungbcf #thesoukhafifazulkifli #tudungsoukprinted

Suka dengan Tudung Souk BCF yang plain?
Mesti kakak semua akan jatuh cinta juga dengan Tudung Souk Printed BCF ni!

Dah la warna lawa, awning maintain elok.
Awning besar boleh cover kegebuan pipi kakak semua tu, nampak runcing gitu 😉
.
Nak cuba?
RM49 sahaja sehelai, 2 helai kita bagi FREE postage!

www.wasap.my/60135925829
www.wasap.my/60135925829
www.wasap.my/60135925829
.
.
#thesouk #thesoukbcf #thesoukhafifazulkiflixbcf #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsouk #tudungsoukberhantu #tudungsoukviral #tudungberhantu #snowcapberhantubychefiza #snowcapberhantu #snowcapviral #tudungviral #tudungsarungviral #tudungsarungcottonviscose #tudungsarungcotton #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungplain #tudungsoukselesa #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudunglabuhcotton #tudungsyria #tudungsyriamurah #tudungsarungcottonmurah #tudungbcf #thesoukhafifazulkifli #tudungsoukprinted

RIJA INSTANT PRINTED
.
Kita ni kadang-kadang nak cepat, tak sempat nak iron tudung kan. Tak payah pening dah..kalau ada Rija ni, ambil terus sarung je kat kepala. Senang..tak de masalah. Kalau tiba-tiba ada orang datang rumah ke, nak ambil anak sekolah, nak pergi beriadah..kita mesti nak tudung yang senang pakai & selesa kan. Memang Rija Instant Printed ni la jawapan dia.
Harga berpatutan..RM55 sehelai. Apa lagi? Jom order. DM atau WhatsApp 0123544182 😁
.
#AlhumairaRijaPrinted #AlhumairaRija #alhumairafans #alhumairacontemporary #alhumaira #alhumairaagent #alhumairashawl #alhumairaagent #alhumairainner #dewtiebackinner #tiffanyinnerneck #shawllabuh #shawlmurah #shawlmalaysia #sayajualtudung #innerhantu #innersejuk #agentputrajaya #sayajualtudung #tudungsyria #tudungsarung #tudunginstant #tudungbawal #tudungcantik #tudungmurah #hijabistamalaysia #hijabmalaysia #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlmalaysia #instantshawlplain #instantshawlduamuka

Most Popular Instagram Hashtags