#tudungsekolah

MOST RECENT

“ALAMAK, RUGINYA KALAU TERLEPAS‼️”
.
Harga runtuh di Butik MBJ! 😱
.
Yeee kakak2, adik2, makcik2 semua...Butik MBJ akan mengadakan jualan akhir tahun #YES2018
.
P/s: ini kami kasi teaser je dlu ye also untuk ahli #SahabatMBJ akan ada harga istimewa tau 😍😍
.
🚗Waze / Google Maps: Butik MBJ
https://waze.com/ul/hw22rqf5sp
https://goo.gl/maps/a5M7afXNFAR2
📍 No. 130, Jalan S2 B21, Centrio Seremban 2
⏰ Sabtu-Khamis, 10am-8pm (Jumaat cuti)
☎️ 06-6013400 / 017-5912990
https://wa.me/60175912990/butikmbj
.
#butikmbj #pusatpakaiansehenti #kelengkapanhajiumrah #kelengkapanhaji #kelengkapanumrah #kelengkapansekolah #bajusekolah #pakaiansekolah #tudungsekolah #tudungsekolahbudak #kembalikesekolah #backtoschool #promosiakhirtahun #jualanakhirtahun #seremban #seremban2 #serembanmacammacamada #enstek #sendayan #nilai #senawang #negerisembilan #malaysia

Banyak mana pun tudung dalam wardrobe kita, black colours wajib ada dalam collections kan. Betul tak?😘 Hehe. Kak Hajar yakin & percaya, wanita & warna hitam tak dapat dipisahkan. Easy & faster to wear instantly!😍
.
👉1 helai - RM29 (exclude postage)
👉Combo discount 4 helai - RM123 sm/RM127 ss (include postage)
👉Combo discount 4 set with niqab - RM183 sm/RM187 ss (include postage)
.
📫Caj postage:
1 helai: +RM8 sm/RM12 ss
2 helai: +RM9 sm/RM13 ss
3 helai: +RM11 sm/RM15 ss
.
Bagaimana nak order?
📲 Klik link whatsapp di profile instagram @muslimwearchannel
.
.
#mwcteam #muslimwearchannel #mwcraudhahbasic #raudhahbasic #tudunglabuh#tudunglabuhmurah#tudunglabuhmurahmalaysia#tudunglabuhmalaysia #tudungkoshibo#tudunglabuhkoshibo#tudunglabuhkoshibomurah#tudungkoshibomurah #tudungsarung#tudungsarungmurah#tudungsarungmalaysia #tudungsekolah#hijabsg #tudungsekolahmurah#tudunglabuhbidang50 #tudunglabuhsg #tudungsekolahsoftawning #tudungbidang60#tudunglabuhbidang60#tudungpondok#tudungbawallabuh #tudunglabuhinstant#tudunglabuhbidang60murah#tudungmudahbentuk #tudunglabuhbidang55 #tudungwanita

Open order tudung sekolah @by.aldani_
Click ' call ' di bio untuk whatsapp .

size .
• s .
• m .
• l .
• xl .

colour .
• white .
• blue .
• black .

#tudungsekolah
#byaldani #tudungbawal

BACK TO SCHOOL 📢 🧕 TUDUNG SEKOLAH DAGU BERGETAH VIRAL‼

Berita baik untuk mommies semua...!
Kami ada sediakan tudung sekolah yg sangat trendy dan moden serta selesa utk anak anda... 📢Tudung sekolah tanpa pin pertama di Malaysia!!! Kemasnyaa tengok anak pakai.. ✔awning tegap
✔getah didagu
✔potongan tirus di bahu
✔Kain selesa, lembut & tidak panas
✔size XS, S, M, L 👍Selamat tinggal Brooch
👍Sesuai utk kulit sensitif
👍Tiada lg parut hitam dan gatal dibawah leher
👍Tiada lagi tudung berlubang dan koyak

Dapatkan tudung sekolah viral ni sekarang ya!!! #tudunglawa #tudungkanakkanakmurah #tudungsekolah #tudungsekolahviral #tudungkanakkanak

SYRIA HOT PINK
.
. 🌺KEISTIMEWAAN 👧🏻 💯 Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
👧🏻 Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
👧🏻 Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
👧🏻 Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
👧🏻 Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... 😱😱😱
.
👧🏻 Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun 👭 👧🏻 Setahun kebawah sudah boleh mula memakai 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak 👧🏻👭? 😉😉😉
.
.
🌸XXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 9.5 inci
.
🌸XS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 10/11 inci
.
🌸S (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 12.5 inci
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Open order tudung sekolah @by.aldani_
Click ' call ' di bio untuk whatsapp .

size .
• s .
• m .
• l .
• xl .

colour .
• white .
• blue .
• black .

#tudungsekolah
#byaldani #tudungbawal

Open order tudung sekolah @by.aldani_
Click ' call ' di bio untuk whatsapp .

size .
• s .
• m .
• l .
• xl .

colour .
• white .
• blue .
• black .

#tudungsekolah
#byaldani #tudungbawal

Kenapa ada yang murah rm10 saja?
——
Choppp
Itu mestilah tak sama puan.
Tudung getah dagu ni Himayya dah keluarkan sejak 2017 lagi.
Tudung tiruan baru keluar bulan ni.

Biasalah puan,
bidang fesyen ni cepat je orang lain tiru.
Tapi satu je la,
Design boleh tiru.
Kualiti inshaAllah tak sama yang original dengan yang tiruan.

Macam kita kan,
masak sama je ikut resepi yang mak ajar tapi tak dapat rasa sama macam mak masak 😂

Gambar kat atas ni contoh pengalaman team kami puan.
Dia pun terbeli yang tak ori
Akibatnya tak happy
Lepas tu beli yang ori juga akhirnya.
Lepas tu terus jadi agen Himayya.

Yang tak ori tu tak comei katanya.
Kerepot awning kerepot dagu.
Anak dia pun taknak pakai.
Kecewa si anak.
Lepastu mama beli Himayya juga.

Niat nak jimat tapi makin membazir sebab beli 2 kali 😌😌 Pm atau wasap 0135928156

#tudungsekolah #tudungputih #tudungsekolahawninglembut #mayyairdina

PRE ORDER!
Tudung Sekolah Qasdina
Material : Japanese Crepe
Bentuk Segitiga 2 lapis
Sangat senang dan mudah dibentuk😍
Jom grab sekarang untuk persediaan persekolahan tahun 2019..
#adiqqascollection
#tudungsekolah
#tudungsekolahqasdina
#tudungsekolahviral
#tudungsekolahcantik

TUDUNG SEKOLAH SOFT AWNING (BERGETAH DI DAGU)❗
.
RETAIL PRICE
SS RM 12
S RM 14
M RM16
L RM18
.
GRAB PROMO NOVEMBER 6PCS MIX SIZE ONLY
RM55❗❗
RM55❗❗
.
Whatsapp 0179046983
.
#TUDUNGSEKOLAH #tudungbudaksekolah #tudungtqs #tudungsekolahtheqieys #tudungsekolahsoftawning #softawning #putihnila

Comeyyynyaaa 😍😍😍
Alhamdulillah, anak suka ibu happy. 😍😍 Anak susah nak meragam tudung tak betul, tak selesa lepas cuba tudung awning lembut dan satu set baju sekolah lengan biasa. .
.
#shareyourhappinesswithtudungsicomel untuk lihat feedback
.
.
Tekan link di bio atau link ini www.wasap.my/60176372213/nak+tudung+sekolah untuk order

Bajet 2019 dah keluar.

Awak pula, bila nak keluarkan bajet untuk TL NAURAH ni ? 😜😜
.
.
jom rebut SET COMBO ni guyss.. RM107 ja untuk 5 hehlai Termasuk Pos ke sm. 👉 SEMUA YANG MODEL PAKAI BIDANG 60 / SAIZ L
Tinggi model antara
161-165 cm
Warna ada sedikit perbezaan atas faktor cahaya✨

t.me/gerobokmuslimah
#bawalsquare #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tlnaurah #bawalkoshibo #koshibolabuh #bolehbeliborong #tudungsekolah
#annafidelliaexclusive

Bajet 2019 dah keluar.

Awak pula, bila nak keluarkan bajet untuk TL NAURAH ni ? 😜😜
.
.
jom rebut SET COMBO ni guyss.. RM107 ja untuk 5 hehlai Termasuk Pos ke sm. 👉 SEMUA YANG MODEL PAKAI BIDANG 60 / SAIZ L
Tinggi model antara
161-165 cm
Warna ada sedikit perbezaan atas faktor cahaya✨

t.me/gerobokmuslimah
#bawalsquare #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tlnaurah #bawalkoshibo #koshibolabuh #bolehbeliborong #tudungsekolah
#annafidelliaexclusive

Bajet 2019 dah keluar.

Awak pula, bila nak keluarkan bajet untuk TL NAURAH ni ? 😜😜
.
.
jom rebut SET COMBO ni guyss.. RM107 ja untuk 5 hehlai Termasuk Pos ke sm. 👉 SEMUA YANG MODEL PAKAI BIDANG 60 / SAIZ L
Tinggi model antara
161-165 cm
Warna ada sedikit perbezaan atas faktor cahaya✨

t.me/gerobokmuslimah
#bawalsquare #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tlnaurah #bawalkoshibo #koshibolabuh #bolehbeliborong #tudungsekolah
#annafidelliaexclusive

Bajet 2019 dah keluar.

Awak pula, bila nak keluarkan bajet untuk TL NAURAH ni ? 😜😜
.
.
jom rebut SET COMBO ni guyss.. RM107 ja untuk 5 hehlai Termasuk Pos ke sm. 👉 SEMUA YANG MODEL PAKAI BIDANG 60 / SAIZ L
Tinggi model antara
161-165 cm
Warna ada sedikit perbezaan atas faktor cahaya✨

t.me/gerobokmuslimah
#bawalsquare #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tlnaurah #bawalkoshibo #koshibolabuh #bolehbeliborong #tudungsekolah
#annafidelliaexclusive

Most Popular Instagram Hashtags