#tudungsekolah

MOST RECENT

BELI 3 PERCUMA 1 !
Kalau tahun lepas promosi kita Beli 3 percuma inner. Kalini kita bagi PERCUMA TUDUNG.
Best kan? .
Tudung Sekolah Soft Awning
.
. 💕Ciri Istimewa
.
🔸100% Original Lycra dari Korea (280 gsm)
🔸Kain sejuk dan selesa
🔸Bentuk dan jahitan yg kemas
🔸Soft awning dan awning tahan lama
🔸Mudah dipakai. Hanya sarung dan siap! .
🔸Tak perlu pakai pin
🔸Tahan lasak.
🔸Mudah dicuci. Boleh masuk mesin basuh
.
. 💕Saiz (labuh dr dagu)
.
🔸SS:12 inci (4-7 tahun)
🔸S:14 inci (7-9 tahun)
🔸M:16 inci (10-12 tahun)
🔸L:18 inci (12-15 tahun) .
.
Harga: RM 18.50/pcs
Beli 3 Percuma 1 helai lagi 😱
Boleh campur warna dan saiz tau. .
.
-------------------------------------------
WHATSAPP 011-26397874
-------------------------------------------
.
.
#TudungSekolahTudungAnakku
#tudungsekolah #tudungkokurikulum #tudungtadika
#tudungsekolahsarung
#tudungsekolahinstant
#tudungsekolahsales
#tudungsekolahmurah
#tudungsekolahanak
#tudungsekolahnasuheart
#tudungsekolahsoftawning
#tudungsekolahawninglembut
#tudungsekolahrendah

BELI 3 PERCUMA 1 !
Kalau tahun lepas promosi kita Beli 3 percuma inner. Kalini kita bagi PERCUMA TUDUNG.
Best kan? .
Tudung Sekolah Soft Awning
.
. 💕Ciri Istimewa
.
🔸100% Original Lycra dari Korea (280 gsm)
🔸Kain sejuk dan selesa
🔸Bentuk dan jahitan yg kemas
🔸Soft awning dan awning tahan lama
🔸Mudah dipakai. Hanya sarung dan siap! .
🔸Tak perlu pakai pin
🔸Tahan lasak.
🔸Mudah dicuci. Boleh masuk mesin basuh
.
. 💕Saiz (labuh dr dagu)
.
🔸SS:12 inci (4-7 tahun)
🔸S:14 inci (7-9 tahun)
🔸M:16 inci (10-12 tahun)
🔸L:18 inci (12-15 tahun) .
.
Harga: RM 18.50/pcs
Beli 3 Percuma 1 helai lagi 😱
Boleh campur warna dan saiz tau. .
.
-------------------------------------------
WHATSAPP 011-26397874
-------------------------------------------
.
.
#TudungSekolahTudungAnakku
#tudungsekolah #tudungkokurikulum #tudungtadika
#tudungsekolahsarung
#tudungsekolahinstant
#tudungsekolahsales
#tudungsekolahmurah
#tudungsekolahanak
#tudungsekolahnasuheart
#tudungsekolahsoftawning
#tudungsekolahawninglembut
#tudungsekolahrendah

🌺 RAUDHAH BASIC
.
❤️Material Dyed Koshibo sangat best & selesa. Awning tudung korang wajib on point gituww!😍
.
Tudung
RM 29 per pieces exclude postage
Add on niqab RM 12
.
➡Harga Postage:
1 - 2 helai - RM 8 sm/RM 10 ss
3 - 6 helai - RM 11 sm/RM 17 ss
.
Nak order? Whatsapp admin sekarang guys.
📲 Whatsapp admin dengan klik link whatsapp di profile instagram @muslimwearchannel
.
#mwcteam #muslimwearchannel #mwcraudhahbasic #raudhahbasic #tudunglabuh#tudunglabuhmurah#tudunglabuhmurahmalaysia#tudunglabuhmalaysia #tudungkoshibo#tudunglabuhkoshibo#tudunglabuhkoshibomurah#tudungkoshibomurah #tudungsarung#tudungsarungmurah#tudungsarungmalaysia #tudungsekolah#tudungsekolahmurah#tudungsekolahmurah#tudungsekolahsoftawning #tudungbidang60#tudungbidangbesar #tudungpondok#tudung #tudunglabuhinstant#tudunglabuhbidang60murah#tudungmudahbentuk #tudungmurah#tudungawninglembut #tudungwanita#tudungmuslimah#tudungmuslimahmalaysia

🌺 RAUDHAH BASIC
.
❤️Material Dyed Koshibo sangat best & selesa. Awning tudung korang wajib on point gituww!😍
.
Tudung
RM 29 per pieces exclude postage
Add on niqab RM 12
.
➡Harga Postage:
1 - 2 helai - RM 8 sm/RM 10 ss
3 - 6 helai - RM 11 sm/RM 17 ss
.
Nak order? Whatsapp admin sekarang guys.
📲 Whatsapp admin dengan klik link whatsapp di profile instagram @muslimwearchannel
.
#mwcteam #muslimwearchannel #mwcraudhahbasic #raudhahbasic #tudunglabuh#tudunglabuhmurah#tudunglabuhmurahmalaysia#tudunglabuhmalaysia #tudungkoshibo#tudunglabuhkoshibo#tudunglabuhkoshibomurah#tudungkoshibomurah #tudungsarung#tudungsarungmurah#tudungsarungmalaysia #tudungsekolah#tudungsekolahmurah#tudungsekolahmurah#tudungsekolahsoftawning #tudungbidang60#tudungbidangbesar #tudungpondok#tudung #tudunglabuhinstant#tudunglabuhbidang60murah#tudungmudahbentuk #tudungmurah#tudungawninglembut #tudungwanita#tudungmuslimah#tudungmuslimahmalaysia

🌺 RAUDHAH BASIC
.
❤️Material Dyed Koshibo sangat best & selesa. Awning tudung korang wajib on point gituww!😍
.
Tudung
RM 29 per pieces exclude postage
Add on niqab RM 12
.
➡Harga Postage:
1 - 2 helai - RM 8 sm/RM 10 ss
3 - 6 helai - RM 11 sm/RM 17 ss
.
Nak order? Whatsapp admin sekarang guys.
📲 Whatsapp admin dengan klik link whatsapp di profile instagram @muslimwearchannel
.
#mwcteam #muslimwearchannel #mwcraudhahbasic #raudhahbasic #tudunglabuh#tudunglabuhmurah#tudunglabuhmurahmalaysia#tudunglabuhmalaysia #tudungkoshibo#tudunglabuhkoshibo#tudunglabuhkoshibomurah#tudungkoshibomurah #tudungsarung#tudungsarungmurah#tudungsarungmalaysia #tudungsekolah#tudungsekolahmurah#tudungsekolahmurah#tudungsekolahsoftawning #tudungbidang60#tudungbidangbesar #tudungpondok#tudung #tudunglabuhinstant#tudunglabuhbidang60murah#tudungmudahbentuk #tudungmurah#tudungawninglembut #tudungwanita#tudungmuslimah#tudungmuslimahmalaysia

"Cantik, senang pakai, tak licin" .
.
Tudung Sekolah Soft Awning
BELI 3 PERCUMA 1.
Promosi terhad hingga kuota free habis. .
12 warna pilihan dengan 4 saiz dari 4-15 tahun. .
Boleh campur2 warna dan saiz.
.
WHATSAPP 011-26397874
.
.
#TudungSekolahTudungAnakku
#tudungsekolah #tudungkokurikulum #tudungtadika
#tudungsekolahsarung
#tudungsekolahinstant
#tudungsekolahsales
#tudungsekolahmurah
#tudungsekolahanak
#tudungsekolahnasuheart
#tudungsekolahsoftawning
#tudungsekolahawninglembut
#tudungsekolahrendah

Tudung Kanak-kanak by F&D.. 😘😘
.
.
Saiz 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja.. 👍👍
.
.
Cepat-cepat wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊
.
.
Ribbon & bunga dijual berasingan 🎀🌼🎀🌼🎀
.
.
#hijab #raya2018 #raya #sales #baby #tudungsarung #tudunginstant #hijabkanakkanak #shawlbudak #instantshawl #tudungraya #kekasihpaksarela #tudungcotton #tudungsekolah #tudungtadika #bayi #bayicomel #comel #cute #lafazkankalimahcintamu #babycomel #lycracotton #hijabkids #kidshijab #takadacintasepertimu

Suka pakai tudung plain...😍😍😍
.
Sekarang semua jenis tudung tak kira tdg RM5 sampai RM5k, mesti ada warna cantik2..❤❤❤
.
Tapi masalahnya buat saya yang aktif ni,
Peluh agak memalukan bila pakai tudung plain...😭😭😭
.
Area tepi dagu, leher...
Jelas pulak tu...😂😂😂
.
Nak bersihkan, kena tenyeh sabun mandi, atau rendam... kekadang kesan tak hilang pun...arrgghhh!...😣😣😣
.
Kalaulah ada yang sembur-sembur je hilang, kan senang...
Takdelah malu lagi depan student, depan jiran macam sekarang ni...😁😁😁
Terpaksa tayang kesan peluh2 ni...😆😆😆
.
Apa susah, #hijabspray kan ada... tak perlu air pun, kotoran hilang...👍👍👍
.
❤❤❤KOTORAN HILANG 30 SAAT❤❤❤
- KAK SYA, www.wasap.my/60108200824 - #exclusivehijabbysya

🎉🎉 PROMOSI !!! 🎉🎉
.
..
🌼 TUDUNG SEKOLAH SOFT AWNING 🌼
.
..
🎀CIRI ISTIMEWA
.
..
🔸kain lycra sejuk dan lembut dan elok terletak
🔸sarung, tak perlu pakai pin
🔸soft awning & awning tahan lama
🔸jimat masa-anak sarung je, basuh pulak masuk je dalam mesen basuh
🔸bentuk tudung yang kemas, tidak terlalu pendek dan tidak terlalu labuh
.
..
🎀SAIZ
.
..
🔸SS: 12 inci (4-7 tahun)
🔸S: 14 inci (7-9 tahun)
🔸M: 16 inci (10-12 tahun)
🔸L: 18 inci (12-15 tahun)
.
..
🎀 19 WARNA PILIHAN
🔸putih mutiara
🔸putih nila
🔸biru pengawas
🔸hitam
🔸blue black
🔸cream
🔸kuning jagung
🔸pink
🔸purple
🔸biru
🔸peach
🔸merah
🔸hijau tua
🔸kelabu
🔸mint green
🔸maroon
🔸coklat
🔸hijau lembut
🔸soft purple
.
..
🎀HARGA:RM18.50/helai
.
..
🎉PROMOSI:
.
..
🔸Beli kombo 3 helai, FREE TUDUNG SEKOLAH SEHELAI (boleh campur warna & saiz) 😍
.
..
🔸FREE GIFT 🎁🎁 dengan setiap pembelian kombo 3 helai 👇👇
.
..
✔ sabun basuh
✔ nonwoven beg Nasuheart
.
..
Postage : RM 7 (sm) RM 9 (ss)
.
..
🎀CARA NAK BELI 👇👇
.
..
🔸Whatsapp : 019 5530150
.
..
#tudungsekolahbudak
#tudungsekolahkoshibo
#tudungsekolahmenengah
#serkupbudak
#anaktudungbudak
#innertudungbudak
#tudungsekolahnasuheart
#tudungsekolah
#tudungsekolahsarung
#tudungsekolahinstant
#tudungsekolahmurah
#tudungsekolahlycra
#tudungsekolahrendah

MAYYA IRDINA 🌸Tudung sekolah mayya irdina mempunyai getah didagu. 🌸Awning lembut mudah dibentuk sangat selesa bagi kanak-kanak memakainya di sekolah. 🌸kain sejuk lycra Pandora stretchy dan tak panas. 🌸Dengan jahitan kemas. 🌸Tudung sekolah (tudung sarung getah didagu). Order sekarang!! Whatsapp 📲 0137002804 untuk tempahan.

#tudungkanakkanak
#tudunggetahdidagu
#tudungsekolah
#mayyairdina
#tudungpalingselesa
#teamhimayya

BELI 3 PERCUMA 1 !
Kalau tahun lepas promosi kita Beli 3 percuma inner. Kalini kita bagi PERCUMA TUDUNG.
Best kan? .
Tudung Sekolah Soft Awning
.
. 💕Ciri Istimewa
.
🔸100% Original Lycra dari Korea (280 gsm)
🔸Kain sejuk dan selesa
🔸Bentuk dan jahitan yg kemas
🔸Soft awning dan awning tahan lama
🔸Mudah dipakai. Hanya sarung dan siap! .
🔸Tak perlu pakai pin
🔸Tahan lasak.
🔸Mudah dicuci. Boleh masuk mesin basuh
.
. 💕Saiz (labuh dr dagu)
.
🔸SS:12 inci (4-7 tahun)
🔸S:14 inci (7-9 tahun)
🔸M:16 inci (10-12 tahun)
🔸L:18 inci (12-15 tahun) .
.
Harga: RM 18.50/pcs
Beli 3 Percuma 1 helai lagi 😱
Boleh campur warna dan saiz tau. .
.
-------------------------------------------
WHATSAPP 011-26397874
-------------------------------------------
.
.
#TudungSekolahTudungAnakku
#tudungsekolah #tudungkokurikulum #tudungtadika
#tudungsekolahsarung
#tudungsekolahinstant
#tudungsekolahsales
#tudungsekolahmurah
#tudungsekolahanak
#tudungsekolahnasuheart
#tudungsekolahsoftawning
#tudungsekolahawninglembut
#tudungsekolahrendah

Sekarang kita ada promosi BELI 3 HELAI KE ATAS TUDUNG SEKOLAH, PERCUMA SEHELAI INNER RAINBOW
.
Keistimewaan Inner Rainbow :
.
1. Dihasilkan dari material Lycra Korea ORIGINAL yang lembut, meregang dan SELESA
2. Membuatkan Si Comel puan rasa lebih SELESA bertudung ke sekolah
3. Material yang sama dengan Tudung Sekolah, jadi ianya tidak kelihatan apabila dipakai, lebih KEMAS.
4. Melekap elok di muka
5. Rambut tak terkeluar lagi dan tidak rimas bertudung
.
Offer ini sah sehingga 31/7/2018 😃
.
Jangan lepaskan peluang yang jarang-jarang ada ni tau 😉
.
.
#tudung #tudungmurah #tudungonline #tudungmalaysia #tudungshawl #tudungterkini #tudungsekolah
#tudungsekolahbudak #tudunginstantmurah #tudunginstantshawl #tudungbudak #tudungbudakmurah #tudungbudaksoftawning #tudungbudaksarung #tudungbudakinstant #tudungbudakcomel #tudungsekolahsoftswning #tudungsekolahawninglembut #tudungsekolahlycra #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtudung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #tudungsekolahputih #tudungsekolahDuha #duhakids

⛔⚠️ ADA SIKIT LAGI, SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😘

Kita ada STOK BARU tudung REJEK KILANG, tapi tak banyak sangat la... siapa sempat dia sempat hehe... In shaa Allah masih elok untuk dipakai... siapa pernah beli mesti tau kualitinya bagaimana hehe... 😊
.
Kesian anak pakai tudung lusuh-lusuh pergi sekolah, nak tunggu hujung tahun lambat sangat lagi, ganti baru tak sampai sepuloh ringgit pun sehelai 💖
.
.
⛔ SAMBAR SEKARANG SEBELUM KEHABISAN
.
KLIK SINI>> Www.wasap.my/60165584556/factoryreject
.
ATAU
.
Komen di bawah untuk kami hubungi dan bantu puan dengan segera 🤗

.
Comel tak saya??😘😘❤️
.
.
🌈Kids Scarf🌈

1) 0-1yrs-rm10
2) 1-2yrs-RM12
3) 3-4yrs-rm14
4) 5-6yrs-rm16
5) 7-10yrs-rm18
6) 11-12yrs-rm20 .
.
~tambah riben Rm3, tambah bunga Rm5
~material cotton lycra
~PREORDER 3-5 hari
~warna pilihan sendiri, boleh mix n match
.
WhatsApp⏩012-7617852

#tudungbudak
#tudungbaby
#tudungbawal
#jubahibuanak
#jubahbaby
#jubahbudak
#jubahperempuan
#jubahmurah
#tudungmurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah #tudungmurah
#jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah
#tudungmurah
#tudungkanak2
#tudungkanakkanak
#tudungbayi
#tudungkids
#bajukurungbaby
#bajukurungbudak
#bajubudak
#bajuraya2018
#tudungsarungbudak
#tudungsarung
#tudungsekolah
#tudungsekolahbudak
#Bajuraya
#tadika
#sabah
#sarawak

.
Comel tak saya??😘😘❤️
.
.
🌈Kids Scarf🌈

1) 0-1yrs-rm10
2) 1-2yrs-RM12
3) 3-4yrs-rm14
4) 5-6yrs-rm16
5) 7-10yrs-rm18
6) 11-12yrs-rm20 .
.
~tambah riben Rm3, tambah bunga Rm5
~material cotton lycra
~PREORDER 3-5 hari
~warna pilihan sendiri, boleh mix n match
.
WhatsApp⏩012-7617852

#tudungbudak
#tudungbaby
#tudungbawal
#jubahibuanak
#jubahbaby
#jubahbudak
#jubahperempuan
#jubahmurah
#tudungmurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah #tudungmurah
#jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah
#tudungmurah
#tudungkanak2
#tudungkanakkanak
#tudungbayi
#tudungkids
#bajukurungbaby
#bajukurungbudak
#bajubudak
#bajuraya2018
#tudungsarungbudak
#tudungsarung
#tudungsekolah
#tudungsekolahbudak
#Bajuraya
#tadika
#sabah
#sarawak

.
Comel tak saya??😘😘❤️
.
.
🌈Kids Scarf🌈

1) 0-1yrs-rm10
2) 1-2yrs-RM12
3) 3-4yrs-rm14
4) 5-6yrs-rm16
5) 7-10yrs-rm18
6) 11-12yrs-rm20 .
.
~tambah riben Rm3, tambah bunga Rm5
~material cotton lycra
~PREORDER 3-5 hari
~warna pilihan sendiri, boleh mix n match
.
WhatsApp⏩012-7617852

#tudungbudak
#tudungbaby
#tudungbawal
#jubahibuanak
#jubahbaby
#jubahbudak
#jubahperempuan
#jubahmurah
#tudungmurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah #tudungmurah
#jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah
#tudungmurah
#tudungkanak2
#tudungkanakkanak
#tudungbayi
#tudungkids
#bajukurungbaby
#bajukurungbudak
#bajubudak
#bajuraya2018
#tudungsarungbudak
#tudungsarung
#tudungsekolah
#tudungsekolahbudak
#Bajuraya
#tadika
#sabah
#sarawak

Sebelum siapkan sample kuih utk hakak jiran, kite snap pic #tudungsekolah #neeneejahit sebelum cod ptg ni.. Sape kate kite dah tak nak jahit?? Still onz tau cume waive bajet tuk kelas menjahit..kite start pi klas kuih then baking plak..dah nk msk 7yrs blaja jahit it's time for new things..sblm start jahit mmg dah berkire kire nak baking or jahit..tapi kite start jahit dulu so mission blaja jahit dah accomplished cume kene sentiasa practice for a better quality✂✂ #syukurselalu #dowhatyoulove #nextnakblajabuatkuehmelayu

Most Popular Instagram Hashtags