#tudungonline

MOST RECENT

Kan dah kataaaaa... Sini ramai artis yg datang. Inilah penangan jika booth berhadapan dengan artis. Ramai serbu tau.

Jom shopping Aidijuma di sini. Setiap Pembelian RM100 akan menerima kupon cabutan bertuah tau.

Jangan lupa singgah ke Booth Aidijuma di Festival Ramadhan Putrajaya tau. Cari Vee di booth 177, berhadapan dgn booth Saiful Apek. .

Tudung rayaa.. Tudung rayaaa.. Nie semua Ready Stok tau.

Ada harga promosi Letop Meletop.

Jom whatsapps Vee dulu.

Klik link di bio utk lebih pantas tau. πŸ’–β™₯οΈπŸ’–β™₯οΈπŸ’–β™₯️. Sempena Promosi Bulan Ramadhan, setiap Pembelian RM50 akan menerima Sampul Raya Aidijuma by #TeamZunnurAinCollection secara PERCUMA.!!. Kiranya kalau sis beli RM200, sis akan dapat 4 peket Sampul Raya.

Seronokkan?

Meh wasap Vee segera untuk shopping Tudung Aidijuma.

Ingat @aidijuma ingat@aidijuma.zunnuraincollection

@aidijuma
@aidijuma.zunnuraincollection
@aidijuma
@aidijuma.zunnuraincollection

We Lead Others Follow.

Your Trusted Seller
Vee Zunnur Ain
012-6498084
Reseller Aidijuma
#TeamZunnurAinCollection

#frp2018
#aidijuma
#aidijumalovers
#AidijumaPuchong
#aidijumaputrajaya
#aidijumaentrepreneur
#entrepreneurtudung
#syantik
#putrajaya
#ramadhan
#rayapilihan
#moodrepublik
#tudungmurah
#tudungonline
#tudungcantik
#tudungraya
#hariraya
#tudungaidijuma
#pemborongterbesarAidijuma
#resellerAidijuma
#bajuraya
#ctdk
#moodrepublik

[RAYA TAHUN NI BAJU PLAIN TAKKAN NAK PAKAI TUDUNG PLAIN JUGAK YE TAK?] Tudung Printed yg harga mampu milik tapi letop ada tak? Gila tak ada?
Ni ha Larnie Scarves ada keluarkan banyak kaler2 dan design yg letops2 utk korang sempena raya ni. Kualiti standard sama mcm tudung retis u olls.
Kalau x percaya cubalah beli gerenti tak nyesal. Bangga lagi ada la sebab orang dok tanya beli kat mana tudung cantik ni.
Korang jangan lupa flipkan tudung letop korang sambil tunjuk metal tag Larnie pada yg bertanya tu ya😍. Beli cepat uolls.
Ambil gambar & tag Larnie scarves kuala lumpur sama ada di fb atau instagram.
Mana tau anda salah seorang yang bertuah untuk menerima hadiah misteri dari kami. Apa lagi dapatkan sekarang!
Type : square scarves
Size : 45 (Bidang 45) just nice je labuh dia di bhg hadapan dan belakang
Material : Sateen
Price: RM37.00 (exclude postage)

http://www.wasap.my/60193672918
.
.
#premiumscarves #bawaltrendy #bawallovers #bawalsatin #muslimah #exclusive #casual #muslimahfashion #larniescarveskualalumpur #nohatejustlove #spreadlove❀#lovecollection
.Cepat2 grab nnt melepas . WhatsApp 0132571964
#online #tudung #muslimah #ootd #travelog #scarves
#larniescarves #ootd #tudungonline #tudungbawal #malaysia #Brunei #Singapore #tudung #bawalterkini #tudungsatin #warnahot #bawalsatinPrintedHighQuality #bawalsatinMurah #tudungraya2018

Design : Bawal Berlian Eclipse
Colour : Lebih 70 pilihan warna (Boleh request nak warna apa) πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šβ€
Bidang : 45
Bawal : Premium πŸ‘‰ Material Cotton Miyuki
Bawal : Exclusive πŸ‘‰ Material Bawal Asli No. 1 & Jahitan Eyelash
Harga : Mengikut Jenis Kain Yang Anda Pilih ✨
Whatsapp admin +60179103638πŸ’ŒπŸ’˜
.
.
#bawalcotton #bawalmanik #bawaltabur #bawalviral #bawalmurah #bawalplain #bawalraya #bawalcantik #bawalborongmurah #bawalovers #tudungbawalmurah #tudungonline #tudungraya #tudungparti #tudungviral #tudungrayamurah

Design : Bawal Air Mata
Colour : Lebih 70 pilihan warna (Boleh request nak warna apa) πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šβ€
Bidang : 45
Bawal : Premium πŸ‘‰ Material Cotton Miyuki
Bawal : Exclusive πŸ‘‰ Material Bawal Asli No. 1 & Jahitan Eyelash
Harga : Mengikut Jenis Kain Yang Anda Pilih ✨
Whatsapp admin +60179103638πŸ’ŒπŸ’˜
.
.
#bawalcotton #bawalmanik #bawaltabur #bawalviral #bawalmurah #bawalplain #bawalraya #bawalcantik #bawalborongmurah #bawalovers #tudungbawalmurah #tudungonline #tudungraya #tudungparti #tudungviral #tudungrayamurah

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

Assalamualaikum πŸ™‹β€β™€οΈ
.
.
Meh sini usya2 bawal airis/artie ni. Yg penting senang bentukk weh 😍😍 tak spoilkan hari korang pun.
Sebab senang bentuk sgt2 πŸ€—πŸ€— .
.
Siapa nak pakai pergi kelas? Sesuai sgt pakai tudung macam ni. Sarung je terus hehe . .
.
Ada yg mencari tudung raya jugak ke ? Mehh laa cari kat sini. Awak nak corak macam mana boleh request tauu 😊 harga pun kita boleh bincang .
.
Boleh direct whatsapp mira, tekan link dekat bio tauu ☺☺ .
.
#tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungraya #tudungkerja #tudungjalan #tudungcantik #tudungonline #sayajualtudung #bawal #bawalmurah #bawalmanik #sayajualonline #pahang #malaysiashopping #onlineshopping #trustseller #sayajual #sayajualmurah #jualanhebat #jualanmurah #jualanhargaruntuh #sale3helairm50 #3helairm50 #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #tudungborong

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

Assalamualaikum πŸ™‹β€β™€οΈ
.
.
Meh sini usya2 bawal airis/artie ni. Yg penting senang bentukk weh 😍😍 tak spoilkan hari korang pun.
Sebab senang bentuk sgt2 πŸ€—πŸ€— .
.
Siapa nak pakai pergi kelas? Sesuai sgt pakai tudung macam ni. Sarung je terus hehe . .
.
Ada yg mencari tudung raya jugak ke ? Mehh laa cari kat sini. Awak nak corak macam mana boleh request tauu 😊 harga pun kita boleh bincang .
.
Boleh direct whatsapp mira, tekan link dekat bio tauu ☺☺ .
.
#tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungraya #tudungkerja #tudungjalan #tudungcantik #tudungonline #sayajualtudung #bawal #bawalmurah #bawalmanik #sayajualonline #pahang #malaysiashopping #onlineshopping #trustseller #sayajual #sayajualmurah #jualanhebat #jualanmurah #jualanhargaruntuh #sale3helairm50 #3helairm50 #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #tudungborong

#DILANCARKAN! πŸŽ‰ πŸŽ‰
.

BAWAL SARUNG AAFIYA AISYA RAYA EDITION
.

Material : High Quality Italian Original Chiffon

Perhiasan : Flower Beads + Diamond + Piping
Ukuran : Bidang 55'
.

Ciri-ciri istimewa
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Mudah bentuk
βœ… Minima Iron
βœ… Didatangkan dengan 12 pilihan warna yang menarik (BOLD and PASTEL COLOUR)
.

HARGA RETAIL
RM59 sehelai
.
#PROMO_PRE_RELEASE
RM55 sahaja
RM55 sahaja
RM55 sahaja **Postage 1-3helai RM8 SM @ RM11 SS
.

Whatsapp Sekarang Untuk Order‡‡
Kak Bib 014-8438393
Kak Bib 014-8438393
Kak Bib 014-8438393

Jom order while stock last
.
#tudung #tudungmurah #tudunglabuh #tudungrayalabuh #tudungrayamurah #tudungbawal #sayajualtudung #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #tudungbawalmurah #tudungraya #tudungmalaysia #tudungborong #tudungsarung #tudunglabuhmurah #tudungbidang60 #tudungsatin #tudungmurahmalaysia #tudungchiffon #tudungmuslimah #tudungterkini #tudungbawalinstant #tudungviral #tudungborongmurah #tudungbidang50 #tudungbawallabuh #bazaarpaknil

Assalamualaikum πŸ™‹β€β™€οΈ
.
.
Meh sini usya2 bawal airis/artie ni. Yg penting senang bentukk weh 😍😍 tak spoilkan hari korang pun.
Sebab senang bentuk sgt2 πŸ€—πŸ€— .
.
Siapa nak pakai pergi kelas? Sesuai sgt pakai tudung macam ni. Sarung je terus hehe . .
.
Ada yg mencari tudung raya jugak ke ? Mehh laa cari kat sini. Awak nak corak macam mana boleh request tauu 😊 harga pun kita boleh bincang .
.
Boleh direct whatsapp mira, tekan link dekat bio tauu ☺☺ .
.
#tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungraya #tudungkerja #tudungjalan #tudungcantik #tudungonline #sayajualtudung #bawal #bawalmurah #bawalmanik #sayajualonline #pahang #malaysiashopping #onlineshopping #trustseller #sayajual #sayajualmurah #jualanhebat #jualanmurah #jualanhargaruntuh #sale3helairm50 #3helairm50 #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #tudungborong

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

#DILANCARKAN! πŸŽ‰ πŸŽ‰
.

BAWAL SARUNG AAFIYA AISYA RAYA EDITION
.

Material : High Quality Italian Original Chiffon

Perhiasan : Flower Beads + Diamond + Piping
Ukuran : Bidang 55'
.

Ciri-ciri istimewa
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Mudah bentuk
βœ… Minima Iron
βœ… Didatangkan dengan 12 pilihan warna yang menarik (BOLD and PASTEL COLOUR)
.

HARGA RETAIL
RM59 sehelai
.
#PROMO_PRE_RELEASE
RM55 sahaja
RM55 sahaja
RM55 sahaja **Postage 1-3helai RM8 SM @ RM11 SS
.

Whatsapp Sekarang Untuk Order‡‡
Kak Bib 014-8438393
Kak Bib 014-8438393
Kak Bib 014-8438393

Jom order while stock last
.
#tudung #tudungmurah #tudunglabuh #tudungrayalabuh #tudungrayamurah #tudungbawal #sayajualtudung #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #tudungbawalmurah #tudungraya #tudungmalaysia #tudungborong #tudungsarung #tudunglabuhmurah #tudungbidang60 #tudungsatin #tudungmurahmalaysia #tudungchiffon #tudungmuslimah #tudungterkini #tudungbawalinstant #tudungviral #tudungborongmurah #tudungbidang50 #tudungbawallabuh #bazaarpaknil

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

[NEW COLLECTION] DREAM LUXE
DESIGN: Express Scarves
-----------
COLOR: 15 colors
………………..
1) DREAM LUXE
.
Special Price Combo (17 Mei 2018 - 17 Jun 2018) :
.
SAIZ M :
Normal price = RM49/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM90 (RM45 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM120 (RM40 sehelai)
.
SAIZ L :
Normal price = RM53/sehelai
Combo 2 price = 2pcs RM100 (RM50 sehelai)
Combo 3 price = 3pcs RM135 (RM45 sehelai) .
ALL price tak termasuk postage
.
Lagi best ada lagi free gift nya tau. Hah, nak tahu tak free gift ni?? Untuk pembelian combo 3pcs keats shj akan dpt 3 free gift!! Selagi stock masih ada!!
1) Sampul Raya Limitied Edition
2) Pin Tudung Limited Edition
3) Eco Bag Spceial Limited Edition
.
#raya2018 #tudung #tudunginstant #tudungonline #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #hanami #hanamilovers #tudungsarung #bazarpaknil #bazaaronline #barangpanas #sayajualmurah #sayajualonline #mestibelishop

#DILANCARKAN! πŸŽ‰ πŸŽ‰
.

BAWAL SARUNG AAFIYA AISYA RAYA EDITION
.

Material : High Quality Italian Original Chiffon

Perhiasan : Flower Beads + Diamond + Piping
Ukuran : Bidang 55'
.

Ciri-ciri istimewa
βœ… Tidak Jarang (Opaque)
βœ… Tidak Panas
βœ… Flowy
βœ… Mudah bentuk
βœ… Minima Iron
βœ… Didatangkan dengan 12 pilihan warna yang menarik (BOLD and PASTEL COLOUR)
.

HARGA RETAIL
RM59 sehelai
.
#PROMO_PRE_RELEASE
RM55 sahaja
RM55 sahaja
RM55 sahaja **Postage 1-3helai RM8 SM @ RM11 SS
.

Whatsapp Sekarang Untuk Order‡‡
Kak Bib 014-8438393
Kak Bib 014-8438393
Kak Bib 014-8438393

Jom order while stock last
.
#tudung #tudungmurah #tudunglabuh #tudungrayalabuh #tudungrayamurah #tudungbawal #sayajualtudung #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #tudungbawalmurah #tudungraya #tudungmalaysia #tudungborong #tudungsarung #tudunglabuhmurah #tudungbidang60 #tudungsatin #tudungmurahmalaysia #tudungchiffon #tudungmuslimah #tudungterkini #tudungbawalinstant #tudungviral #tudungborongmurah #tudungbidang50 #tudungbawallabuh #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags