#tudunglabuhbidang60

MOST RECENT

Gemerlapan tak tudung bawal glitter takyah gosok kami? Cun kan warna2 tudung kami... Oke.. Admin nak sambung packing tudung untuk post out esok... Stay tuned 😘

Jenis² warna Tudung Bawal Bubble Glitter by Glitter Club.
1 : nude ivory
2 : white
3 : black
4 : grey ( evening shadow )
5 : grey ( cool ashes )
6 : baby blue
7 : blue ( mystified valspar )
8 : green mint
9 : army green
10 : nude ( chanel innatendu)
11 : purple lavender
12 : dolce & gabbana beige
13 : brown
14 : mannequin cream
15 : chanel jade rose
16 : purple rasin
17 : light grey
18 : rosewood
19 : dusty pink light
20 : dusty rose dark
#tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #tudungterkini #tudungraya2018 #tudungbawallabuh #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #tudunglabuhbidang60 #tudungbawalmalaysia #tudungbawalchiffonmalaysia #tudngbawalglitter #muslim #muslimfashion #iconmuslimah #kerudungmurah #fesyenmuslimahterkini

Kawanlah dengan orang yang suka beri nasihat dekat kita . Beri semangat dekat kita dan jenis tak pernah lupakan kita kerana itulah kawan kita yang sebenar. #shareforshare 😄
-
-
-
SALE HARI MALAYSIA DAH TAMAT(20/9/2018) 👐👐
Sapa yang tak sempat nak capai peluang Sale EL Qamar nii jangan sedih dan menangis.. Jangan risau.. ✋😁 Insha Allah EQ Qina akan buat Sale lagi.. Rebut peluang itu tau! -
-
-
#tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudungbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhcantik #tudunglabuhborong #tudunglabuhbrunei #tudunglabuhberdagu #bawallabuh #tudungmurah #tudunglabuhplain #tudunglabuhprinted #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhbidang50 #tudunglabuhsarung #tudungbidang50 #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhmuslimah #shawllabuh #tudungbawal #instantshawl #tudunglabuhrm10 #bawal

SAPE LAGI NAK JADI BIDADARI DI HATI SUAMI?
.
Tak perlu beli pakaian sampai beratus ringgit...
.
Tak perlu buat rawatan muka sampai biru-ribu...
.
Sarungkan Zahra (tak sampai 20 saat) dan pimpin tangan suami.
.
Tentu dia rasa bertuah kerana memiliki mu.
.
Nak tahu detail Zahra? Klik link di bawah :

www.wasap.my/60145105875/Zahra

Model : @dewwissiti
Terima kasih dewi mudah sangat baso 😍

#tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudungmalaysia #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhborong

Korang dah ready ke cikBunga nak tunjuk design full koleksi #lovejimmy ni ?

Special collection dengan special prop lagi tau. 😂😂 Siapa yang ada collection #lovejimy ni memang bertuah sebab collection ni rare sangat dan limited edition tau!

P/s: sekarang harga promo kaw kaw jimat,sayang sangat kalau tak amek 😉

#lovejimmy
#jimmyscarves #bunganurizza
#specialcollection #shawllabuh #shawlbidang60 .
#tudunglabuhbidang65 #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudungbidang65 #tudungmurah #tudunglabuhmurah #shawl #shawlmurah #shawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instant #sale

ESOK (20 SEPTEMBER) DAH HARI TERAKHIR SALE HARI MALAYSIA!! Cepat!! Korang masih sempat nak grab :
-
🇲🇾Hana Blings
🇲🇾Maira Square
🇲🇾Hubbi Bawal
🇲🇾Arabic Crown
🇲🇾Wedding Crown
🇲🇾Wedding Veil
🇲🇾Wedding Lace Handsock

Dengan harga PROMOSI!!
-
📲 WHATSAPP 0132967252 @ PM
❣️Kalau serius nak beli, tira boleh book terus siap2 utk korang❣️
-
#tudunglabuh #TudungMurah #TudungRaya #TudungLabuhBidang60 #TudungLabuhMurah #bawalbidang60murah #promositudung #bawalbidang60 #bawalbatutabur #bawalbatutaburbidang60 #freepostage #freegift #Malaysia #Indonesia #Brunei #Singapore #giftreview #freegiftreview

Assalamualaikum.hye!😊 Ok malam ni nawal nak bagi pencerahan sikit pasal perbezaan tona bagi warna kitty pink.😚kalau ikutkan sebelum ni kita ada wrna kitty pink saje kan?warna dia lembut lembut ayu gitu😄tapi disebabkan oleh keinginan untuk mengurangkan kadar kebosanan terhadap tona warna kitty pink jadi terwujudlah warna dark kitty pink ni😁warna gelap sikit dari kitty pink tapi still lagi mengekalkan keayuan warna itu😅oleh itu adik kakak kesayangan semua boleh la ya kiranya dm/wasap 0176687712 untuk mendapatkan lagi pencerahan terhadap warna-warna yang ada dalam koleksi handsocks BELLA😆

Psssttt..jangan lupa niat puasa Asyura ya😘

Dear all our lovely customer... Hq dah banyak kali restock warna black kesukaan ramai nie... Ramai sgt suka black sebab effect shining glitter kami nampak mewah berkilauan dibawah terik matahari mahupon pada waktu malam... Jgn risau... Hq akan cuba restock warna kesukaan ramai ini secepat mungkin.... Sementara itu... Moh laaa grab warna lain dulu 😂

Jenis² warna Tudung Bawal Bubble Glitter by Glitter Club.
1 : nude ivory
2 : white
3 : black
4 : grey ( evening shadow )
5 : grey ( cool ashes )
6 : baby blue
7 : blue ( mystified valspar )
8 : green mint
9 : army green
10 : nude ( chanel innatendu)
11 : purple lavender
12 : dolce & gabbana beige
13 : brown
14 : mannequien cream
15 : chanel jade rose
16 : purple rasin
17 : light grey
18 : rosewood
19 : dusty pink light
20 : dusty rose dark
#tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #tudungterkini #tudungraya2018 #tudungbawallabuh #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #tudunglabuhbidang60 #tudungbawalmalaysia #tudungbawalchiffonmalaysia #tudngbawalglitter #muslim #muslimfashion #iconmuslimah #kerudungmurah #fesyenmuslimahterkini

Wahhh hari ni berdesup2 order... Xmenang tangan lah... Alhamdulillah... Customer kami always mcm nie... Mula2 nak grab 1... Eh xjadilah... Kawan pon nak pakai jugak... Terima kasih kerana mempercayai kami... Bawal glitter tak yah gosok by @_glitterclub rm20 ajeww chuollsss.... Jenis² warna Tudung Bawal Bubble Glitter by Glitter Club.
1 : nude ivory
2 : white
3 : black
4 : grey ( evening shadow )
5 : grey ( cool ashes )
6 : baby blue
7 : blue ( mystified valspar )
8 : green mint
9 : army green
10 : nude ( chanel innatendu)
11 : purple lavender
12 : dolce & gabbana beige
13 : brown
14 : mannequin cream
15 : chanel jade rose
16 : purple rasin
17 : light grey
18 : rosewood
19 : dusty pink light
20 : dusty rose dark
#tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #tudungterkini #tudungraya2018 #tudungbawallabuh #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #tudunglabuhbidang60 #tudungbawalmalaysia #tudungbawalchiffonmalaysia #tudngbawalglitter #muslim #muslimfashion #iconmuslimah #kerudungmurah #fesyenmuslimahterkini

Kadangkala kita doa untuk dikurniakan pasangan yang baik tetapi Tuhan hantar kawan-kawan baru yang baik.
.
Kadangkala kita doa untuk dapat anak, namun dikurniakan tambahan kewangan.
.
Kita doa untuk begini, tapi Tuhan bagi yang begitu. Mungkin buat waktu ini kita lebih perlu..
.
untuk berada dalam keadaan sekarang. Tuhan lebih tahu. Apapun teruskan doa & usaha,
.
kerana rezeki itu ada, cuma berbeza ceritanya. Sabar, ya? Ganjaran sabar sangat tidak terbatas.
.
Dan pasti ada sesuatu yang indah menanti. Yakin saja dengan perancangan Tuhan. InsyaAllah.
.
Who loves you lillahitaala,
PERFSCARVES.
"We are exclusive"
.
#tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #tudunglabuhexclusive #niqabmurah #niqab #niqabi #niqabis #niqabista #niqabistamalaysia #niqabismalaysia #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #purdah #purdahmurah #purdahhalf #purdahhitam #hijrah #tudunglabuhexclusive #niqabwalimah #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhwalimah #tudungnikah #shawlnikah #purdahwalimah

Alhamdulillah, MasyaAllah cepatnya pengantin baru kita ni share gambar nikahnya 😍
.
Orang appy memang camtukan? 😘 InshaAllah dalam post seterusnya.. ka ija akan share gambar beliau ..
.
Pakai niqab coklat pulak. Stay tune 😘
.
Who loves you lillahitaala,
PERFSCARVES.
"We are exclusive"
.
#tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #tudunglabuhexclusive #niqabmurah #niqab #niqabi #niqabis #niqabista #niqabistamalaysia #niqabismalaysia #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #purdah #purdahmurah #purdahhalf #purdahhitam #hijrah #tudunglabuhexclusive #niqabwalimah #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhwalimah #tudungnikah #shawlnikah #purdahwalimah

SET TUDUNG DAN NIQAB 💕

Arina's hijab keluaran terbaru mrnyediakan set tudung dan niqab yang cantik dan selesa khas untuk anda. 🤗🌼 #tudunglabuhlover
#tudungcantik
#tudunglabuhbidang60
#tudunglabuhmurah
#tudungonline
#tudungraya2018
#tudungbawal

Harga PROMO KAW KAW!

MESEJ KHAS - UNTUK IBU2 MUDA YG NAK CEPAT SIAP TAPI MASIH MAHU BERGAYA DGN TUDUNG CUSTOM PRINTED! 🎊

Hi semua. Ada ke yg dah tak sabar2 nak tengok full collection terbaru by JIMMYSCARVES? Dah bosan pakai tudung lama? Ini hari kita kasi bocor… hihi
.
Ok, Jimmy nak bagitahu, kita akan buat pre-launch selama 7 hari bermula 18-24/9/2018. So, korang boleh la start menabung siap2 k. 😉😇
.
❤ Kain high quality chiffon – lembut & selesa!
❤ Custom printed. Limited edition.
❤ Ada soft awning untuk efek muka runcing.
.
“Kenapa koleksi ni nama LoveJimmy?” Fyi, ia diambil sempena hari lahir kita la. So, corak kali ni direka khas utk keluar #SETAHUN #SEKALI jer tau. Untung la yg sempat grab nanti.. 😌😌🙃
.
Jgn sampai tertinggal kapal lg k..
.
Berkonsepkan warna pastel yg lembut.
#tudunglabuhbidang65 #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudungbidang65 #tudungmurah #tudunglabuhmurah #shawl #shawlmurah #shawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instant #sale

Tudiaaa... Warga kuantan siapa tak kenal kak ina... Tak tahu lah... Pakar dalam urutan badan dan perbidanan utk wanita... Thanks kak ina... Always support business mek... Haritu dah grab 24K Gold Beauty serum by @jelitawannegarahq ... Kali ni kak ina hempas lagi... Grab 3helai bawal glitter takyah gosok by @_glitterclub. chuolls tggu apa lagi... Jgn smp pilihan color chuollss dah habes yerk... Kang nangis xberlagu hehhehe... 😂😂😂 Jenis² warna Tudung Bawal Bubble Glitter by Glitter Club.
1 : nude ivory
2 : white
3 : black
4 : grey ( evening shadow )
5 : grey ( cool ashes )
6 : baby blue
7 : blue ( mystified valspar )
8 : green mint
9 : army green
10 : nude ( chanel innatendu)
11 : purple lavender
12 : dolce & gabbana beige
13 : brown
14 : mannequin cream
15 : chanel jade rose
16 : purple rasin
17 : light grey
18 : rosewood
19 : dusty pink light
20 : dusty rose dark ======================
nak servis mengurut/bidan selepas bersalin dirumah? Contact kak ina www.wasap.my/0179537736

#tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #tudungterkini #tudungraya2018 #tudungbawallabuh #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #tudunglabuhbidang60 #tudungbawalmalaysia #tudungbawalchiffonmalaysia #tudngbawalglitter #muslim #muslimfashion #iconmuslimah #kerudungmurah #fesyenmuslimahterkini

Harga PROMO KAW KAW!

MESEJ KHAS - UNTUK IBU2 MUDA YG NAK CEPAT SIAP TAPI MASIH MAHU BERGAYA DGN TUDUNG CUSTOM PRINTED! 🎊

Hi semua. Ada ke yg dah tak sabar2 nak tengok full collection terbaru by JIMMYSCARVES? Dah bosan pakai tudung lama? Ini hari kita kasi bocor… hihi
.
Ok, Jimmy nak bagitahu, kita akan buat pre-launch selama 7 hari bermula 18-24/9/2018. So, korang boleh la start menabung siap2 k. 😉😇
.
❤ Kain high quality chiffon – lembut & selesa!
❤ Custom printed. Limited edition.
❤ Ada soft awning untuk efek muka runcing.
.
“Kenapa koleksi ni nama LoveJimmy?” Fyi, ia diambil sempena hari lahir kita la. So, corak kali ni direka khas utk keluar #SETAHUN #SEKALI jer tau. Untung la yg sempat grab nanti.. 😌😌🙃
.
Jgn sampai tertinggal kapal lg k..
.
Berkonsepkan warna pastel yg lembut.
#tudunglabuhbidang65 #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudungbidang65 #tudungmurah #tudunglabuhmurah #shawl #shawlmurah #shawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instant #sale

Assalamualaikum 💕

Tudung Bawal Sakura Bidang 50 & 60
.
.
Warna: BIEGE .

2 bucu bulat
2 bucu tajam
_______________________________

Material Chiffon Sakura/ Aritachi
.
.
⏩Lebih ringan & tidak jarang
⏩ Tekstur kainnya halus
⏩ Lembut & Terletak bila dipakai
⏩ Sangat selesa dipakai walaupun cuaca panas
⏩ Awning mudah bentuk..JANGAN RISAU 🤗
.
.
HARGA💸
.
➡️SEHELAI RM35 EXC POSTAGE....untuk SEMUA SIZE‼️😱
.
NAK LAGI JIMAT‼️💰
➡️3 PCS RM100
EXC POSTAGE
.
NAK JIMAT BERGANDA‼️💰💸
➡️4 PCS RM140
FREE POSTAGE
.
Boleh ORDER sekarang 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽
.
📲whatsapp 0196460526
.
📲whatsapp 0196460525
.
.
#tudunglabuh #tudungmurah #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50dan60

Khadijah Hijab Batch 4 dalam proses nak sold out ! Hanya RM35 sehelai😍 Available bidang 50 dan bidang 60 sahaja
Postage SM RM8 SS RM11

Banyak design yang dah sold out😭kalau taknak terlepas peluang grab yang masih ada dalam stok baik order dengan sis sekarang !

Untuk order dan detail boleh dm atau tekan link di bio sis ok !

#igshop#murah#handsockmuslimah#handsockmurah#handsock#handsockcute#igshopmurah#tudunglabuhbidang60#tudungbawalmurah#tudungbidang50#shawlprinted#shawlmurah#tudungplain#niqab#niqabis#tudungbudak#sekolahagama#UIA#tudungstudent#muslimah#sarungtangan#sarunglengan#tudungviral#innersilang#viral

Your soul needs prayer like your lung needs air.

Selamat menunaikan fardhu Zohor!😘 Credit:MuslimPro

Most Popular Instagram Hashtags