[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tudunglabuhbidang60

28000 posts

TOP POSTS

Happy weekend everyone! 💞 Buat apa tu semua hari ni? Pergi wedding ke jalan2 ke? Hee
.
Kak mira nak attend kenduri counsin hari ni. Of course wajib pakai #naurahhijab! 😍 This time kak mira pilih #naurahhijab dusty pink bidang 60. Suka sgt warna ni. Ni warna best seller tau dkt @harmoneehijab 🔥🔥 Dah la memang senang sgt bentuk, senang handle. Haihh semua senang la senang kata haha
.
Tapi nak tau apa special tudung kak mira pakai ni? Ni bukan #naurahhijab biasa tau hihi Siapa nampak and tauu? 🙋🏻 hiks Nnt tgk next gmbr ya 😘 Dah nak release tak lama lagi 😀 hihi tazabarrrrr 😇😉
.
Selamat berhujung minggu semua ❤️
.
#naurahhijab #bawalchiffon #tudunglabuhbidang50 #tudunglabuhbidang60

🌹Chiffon Lily🌹
.
Bawal Heavy Chiffon bidang 60'
.
RM17 only 😍😍😍
Pos RM7(SM), RM9(SS) untuk 1-2 helai tudung
.
.
www.wasap.my/60182075912
.
#tudunglabuhbidang60
#tudungchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawal

Sungguh ajaib dalam urusan orang mukmin!

Sesungguhnya setiap urusannya baginya ada kebaikan dan perkara ini tidak berlaku melainkan kepada orang mukmin.

Sekiranya dia diberi dengan sesuatu yang menggembirakan lalu dia bersyukur maka kebaikan baginya.

Dan sekiranya apabila dia ditimpa kesusahan lalu dia bersabar maka kebaikan baginya. (HR Muslim)
.
.
.

Semoga tiada monday bluess😄

Sis cantik ni pakai Sofea kod Khaki 😊

#tudungbidang60 #bawallabuhbidang60 #bawalbidang60 #tudungbidang60 #bawallabuhbidang60 #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuh #tudungkoshibo #instantshawl

Ramai yg berkenan dgn color blue denim 😍

#tudunglabuhbidang60
#Tudungbidang60
#Instantshawl
#HayatHijab
#fairyflare

Khimar awning bawal paling mudah nak bentuk 😍
.
Zunaidah Khimar ❤️
.
✅ cover aurat dengan baik
✅ boleh terus di bawa solat
✅ banyak gaya ( boleh dipakai labuh atau belit seperti shawl )
✅ mudah dibentuk
✅ banyak pilihan warna
✅ Material chiffon crepe
.

Price
.

1 pcs RM 46
2 pcs RM 80
.
whatsapp ke 017-6168062 atau 014-5438698 untuk selit order ❤️
.
follow @zuzasdotes_heejab sekali ok ❤️
.
#tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalmurah #bawal #tudunglabuhlover #tudunglabuhcantik #tudunglabuhonline #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhbrunei #tudunglabuhmuslimah #khimarmalaysia #khimarbrunei #tudunglabuhsingapore #tudunglabuhchiffon #khimarsyari

Morning awak😍😘 selamat bekerja untuk semua. Pergi keja menggayakan #zunaidahkhimar, ofkos selesa sepanjang hari 😎
_
Zunaidah Khimar ready stock! @zuzasdotes_exclusive

#LDmyPromote
@cintaaqiela & @cintaqiela_hijab
~ Tudung Bawal Manis ~
.
Video “Bawal Manis🍭🍬”Khassss buatt semua peminat #BawalManis✨🍬🍭
.
Tolong jangan menangisss tau tengok video ni♥😂
.
Kalau korang beli tudung “Bawal Manis” ni sure korang akan kelihatan cantek sama macam model @cintaqiela_hijab gayakan ni. Sejukk je hati tengok kan. Yang mana² kakak adik yang sebenarnyaa lama dah teringin nak mencuba untuk pakai tudung labuh. Boleh la try beli “bawal Manis🍬🍭” harga murah sangat dah banyak sangat kelebihan yang awak dapat dari “Bawal Manis🍬🍭” ni.
.
Banyakk sangatt kelebihan “Bawal Manis🍭🍬”
ni antaranya :
✅Senang Bentuk
- "sekali sarung, terus elok terletak dimuka"
✅Senang Gosok
- "5 minit gosok dah siap!"
✅Ringan
- "nampak 'flowy' bila pakai"
✅❎Tak Jarang & Tak Kejung
- "tak perlu pakai inner pun takpe"
✅Tahan Lasak
- "tahan renyuk”
✅Labuh depan belakang
- "Ada 2 saiz | bidang 50"/60"
☑♻Harga yang sangat berpatutan✨
Rm35 free postage😍
✅Akan dapat freegift 4biji pin yang comel².
.
Cepat dapatkan koleksi “Bawal Manis🍭💋” by @cintaqiela_hijab sebelom kehabisan stock. Sebab baru sehari release bawal manisss da nak abiss stock seriuss talk ni jujur ikhlas dari hati tak tipu😌 Kalau berkenan je terus order dengan kakak kat 0184055548✨♥🍭🌹
.
#BawalManis #BawalLimitedEditon #CintaQielaHijab #TudungLabuhMurah #TudungLabuhBidang60 #TudungLabuhLover #TudungLabuhExclusive #TudungLabuhMurah #TudungLabuhPlain #TudungMaterialGliter #BawalGlitter

Model : @cintaaqiela @_ayunadhiera

Photorapher : @heyrahhh
Tajuk lagu : Wanita syurga bidadari dunia
singer @okisetianadewi
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
👉DIPERSILAKAN 👈
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #لوكيسن_دعوه_اسلام #LukisanDakwahIslam #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ .
kepada yang mula nak belajar pakai tudung labuh tu sangat disarankan cuba Zunaidah Khimar ni, sebab boleh pakai dua cara, tudung labuh & belit macam shawl. BEST SANGAT! .
Zunaidah Khimar ❤️
.
✅ cover aurat dengan baik
✅ boleh terus di bawa solat
✅ banyak gaya ( boleh dipakai labuh atau belit seperti shawl )
✅ mudah dibentuk
✅ banyak pilihan warna
✅ Material chiffon crepe
.

Price
.

1 pcs RM 46
2 pcs RM 80
.
whatsapp ke 017-6168062 atau 014-5438698 untuk order ❤️
.
follow @zuzasdotes_heejab sekali ok ❤️
.
#tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalmurah #bawal #tudunglabuhlover #tudunglabuhcantik #tudunglabuhonline #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhbrunei #tudunglabuhmuslimah #khimarmalaysia #khimarbrunei #tudunglabuhsingapore #tudunglabuhchiffon #khimarsyari

Balik kampung jumpa mak ani,
Bawal masyarabia berhantu release harini.
_
Hehe, pat2 beli pantun kita pagi ni 😁
_
Jangan lupa follow @almarimaz.catalogue siap2 kalau taknak terlepas. 😉

#bawalmasyarabia
#Almarimaz

MOST RECENT

.
💁‍♀️24/11/2017 Jumaat.
.
.
📮Done pos.
Terima kasih dear. Spray Mrs.iron Pakar Menyelesaikan Masalah Tudung hijabers.
🙋‍♀️@radhiahcun👉New Customer
.
.
🚙Done cod di Bandar Baru, Sentul.
Terima kasih dear. Spray Mrs.iron Pakar Menyelesaikan Masalah Tudung hijabers.
🙋‍♀️Ku Shariffah👉New Customer
.
.
Wow !!!! Hebatnya penangan spray pengeras tudung Mrs.iron ni.😱
.
.
Sekali cuba, terus jatuh hati.🤩
Meracau dibuatnya kalau tak dak Mrs.iron.
Meh cuba sebotol dulu, pasti anda tersenyum dengan hasilnya.

.
PENGERAS TUDUNG MRS.IRON nie besar bukan kecik tau.
.
.
Bukan 100ml, bukan 200ml, bukan 300ml dan bukan 400ml, TAPI 👉 450ml.😱
.
.
Berbaloi ! Berpatutan ! Tahan Lama ! Jimat !👍
Jadilah pengguna yang bijak.🌟

.
Kebaikan Spray Pengeras Tudung Mrs.iron👇
.
.
🌿Untuk memudahkan kerja memakai tudung BAWAL yang lembek & susah nak bentuk.
🌿Untuk membaiki & memperelokkan AWNING tudung yang patah dan rosak.
🌿Untuk SHAWL yang melekat di dahi, yang berwajah bulat, nak wajah nampak lebih runcing.

TUDUNG SARUNG IDAMAN SURI !
tak dapat kan so rugi .
Dah dapat ... wow ! Febret dalam lemari ! .
.
.
Tudung sarung stock basahan dah tiba ! Alah tudung layang terobang time nak merempit pantas ke kedai runcit pak mat hujung pekan tu ! .
.
.
Selain stock merelip merelap blink blink gituuu .stock macam ni jugak la menjadi sentuhan setiap hari tau ! . Main sarung pon helokk je kejadian nye . kedut langsung tak muncul ! .
. .
Cuti cuti sekolah ni banyak kenduri kawen . Memang helokk sangat borong sesiap buat stock merewang !
DM/whatsapp 017 338 0146
.
.
.
.
.
.
.
#tudunglabuhmuslimahwardrobe #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudunglabuhbidang60 #tudungxxl #sarimadagu #Sarimasoftawninglabuh #sarimasoftawning #sarimasoftawningxxl #softawningxxl #hijabstyle #muslimah #borongtudungmalaysia #borongtudunglabuh #borongtudunglabuhmurah #tudunglabuhheavychiffon #bazarpakniltudung #bazartudung #raya #kids ### #hashtag

Jom layan #hijabtutorial Zunaidah Khimar ni 😘😘😘
.
.
Dah ad ke koleksi ni..Apa? Takda lagi...Camtu kena cecepat beli taw! Rugi kalau tak cuba 😊 Apa pun have a nice & safe weekend guys 😘
.
.
ZUNAIDAH KHIMAR - 🌸Mesra solat 🌸 Mesra Gaya 🌸Mesra Aurat .
.
BERMINAT??? Dm/Wassap admin 011.2432.4552 for more details😉
.
.
#heejab #hijab #hijabi #hijabfashion #hijabtutorial #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbulat #tudunglawa #hijabbrunei #hijabsingapore #hijabindonesia #hijabmalaysia #khimar #minikhimar #khimarmalaysia #khimarmurah #khimarwarna

Kak Mumu in love ❤ with this pastel colour omaigod! Cantik sangat warna ini, kan😍 Tak perlu banyak accessories, warna ni sahaja pun dah boleh catching everyones' eyes.
.
MAYRA Premium Chiffon Shawl warna Lavender ini hanya RM6.50😍
.
MAYRA Premium Chiffon Shawl
Fabrik: Premium Chiffon
Ukuran: 2m x 0.75m
Bidang: 60 [saiz xl]
Jahitan: Baby Seam [kelim]
.
📲 Untuk order / pertanyaan:
Whatsapp Mumu 013 754 9070. Jom mudah je klik link kat bio 👆 dear😊
.
#endcurveshawl #shawlkeknis #chiffonshawl #shawlkeknismurah #shawlheavychiffon #tudunglabuhbidang60 #shawlbidang60 #bajumuslimah #makmakmenyusu #satinsilkshawl #dullsatin #bajukurungmurah #printedshawl #tudunglabuhmurah #mesrawuduk #satinshawl #puccishawl #shawls #endcurveshawl #nursingblouse #nursingmom #senawang #instantshawlmurah #jamususukdara #satinshawl #instantshawl #terapiinstagram #ajimaura #fattzura #seremban2 #ShawlbyMumu

Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis?
bukan.. bukan😄
.
inilah DRESS NAZNEEN
dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu
.
jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen .
💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus .
💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. .
💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. .
💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi
. 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 .
💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.
.
harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 .
Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres .
stok sangat limited. Cepat order hari ini 😊
.
Whatsapp 0132170927

#jubahdress #jubahbesar #ootdmalaysia #hijabista #hijabistamalaysia #shoppingmalaysia #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #jubahmoden #jubahplain #dressmoden #dressplain #dressmurahmalaysia #jubahnursing #jubahnursingfriendly #dressnursing #dressnursingmurah #dressjubahmurah #dressjubah #jubahmoden #jubahmodenmurah #dressmoden #tudunglabuhlover #tudungbawalmurah #tudunglabuhbidang60

Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis?
bukan.. bukan😄
.
inilah DRESS NAZNEEN
dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu
.
jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen .
💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus .
💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. .
💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. .
💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi
. 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 .
💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.
.
harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 .
Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres .
stok sangat limited. Cepat order hari ini 😊
.
Whatsapp 0132170927

#jubahdress #jubahbesar #ootdmalaysia #hijabista #hijabistamalaysia #shoppingmalaysia #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #jubahmoden #jubahplain #dressmoden #dressplain #dressmurahmalaysia #jubahnursing #jubahnursingfriendly #dressnursing #dressnursingmurah #dressjubahmurah #dressjubah #jubahmoden #jubahmodenmurah #dressmoden #tudunglabuhlover #tudungbawalmurah #tudunglabuhbidang60

MashaAllah, 10 pilihan warna meletopss untuk Zunaidah Khimar, tak kira warna apa pun confirm cantik di pakai 😍 #zunaidahkhimar
.
.
Zunaidah Khimar ❤️
.
✅ cover aurat dengan baik
✅ boleh terus di bawa solat
✅ banyak gaya ( boleh dipakai labuh atau belit seperti shawl )
✅ mudah dibentuk
✅ banyak pilihan warna
✅ Material chiffon crepe
.

Price
.

1 pcs RM 46
2 pcs RM 80
.
.
Jom follow @gulamanisbyfea sekali ok ❤️
.
*warna mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor cahaya* .
.
BERMINAT??? Dm/Wassap fea 011.2432.4552 for more details😉
.
.
#heejab #hijab #hijabi #hijabfashion #hijabtutorial #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbulat #tudunglawa #hijabbrunei #hijabsingapore #hijabindonesia #hijabmalaysia #khimar #minikhimar #khimarmalaysia #khimarmurah #khimarwarna

Ramai yang puji warna cantik & lembut, senang diuruskan dan tak jarang. Alhamdulillah terima kasih banyak-banyak Puan Faridah, siap promote kat kawan lagi 😊.
.
Defect Sale masih berlangsung dan tudung-tudung yang masih available (lihat post sebelum ini untuk warna-warna yang masih available):
🌸 Durra
🌸 Zarra
🌸 Qayla totally SOLD OUT
.
Direct Whatsapp link pada bio, atau DM pun boleh.
.
#tudungbidang60 #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudunglabuhbidang60 #dropshiprannarasyeeqa #feedback #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualtudunglabuh #sayajualtudungmurah #feedbackminteamuslimah

MashaAllah, 10 pilihan warna meletopss untuk Zunaidah Khimar, tak kira warna apa pun confirm cantik di pakai 😍 #zunaidahkhimar
.
.
#tudunglabuhzip VIRAL with #hiddenzip ni memang terbaik untuk korang taw! InsyaAllah memudahkan & selesa + all in 1 😘 .
.
.
Why should choose Mini Khimar zunaidah? ✔HARGA TERMURAH DIPASARAN UNTUK TUDUNG SEUMPAMANYA
✔Mesra Solat
✔Mesra Aurat
✔Mesra Gaya
✔On the go tudung
✔Ada HIDDEN ZIP - Mudah nak solat bila travel
✔Senang bentuk takyah starch bagai
✔10 colors readystock + also almost 60++ colors can be request
✔Fabrik super duper selesa
✔Almost every customer yang dah cuba PUAS HATI .
.
.
Design : Mini Khimar Zunaidah
Harga : RM46/pcs @ RM80/2pcs
Material : Chiffon
.
.
🌸Mesra solat 🌸 Mesra Gaya 🌸Mesra Aurat .
.
BERMINAT??? Dm/Wassap fea 011.2432.4552 for more details😉
.
.
#heejab #hijab #hijabi #hijabfashion #hijabtutorial #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbulat #tudunglawa #hijabbrunei #hijabsingapore #hijabindonesia #hijabmalaysia #khimar #minikhimar #khimarmalaysia #khimarmurah #khimarwarna

JILBAB SUPER COMFY!
-
✅ Abam posmen datang hantar barang terus je sarung jilbab, zappp siap!
-
✅ Tak perlu bawa telekung ke mana2 lagi. Boleh terus solat dengan jilbab super comfy ni.
-
"SINCE 2015, RECOMMENDED! 👍"
.
.
#tudungsoftawning #tudungsoftawningberdagu #tudungsarung #tudungsarungsoftawning #tudungsarungberdagu #tudungsarungsoftawningberdagu #tudungsarunglabuh #tudungsarungxl #tudungsarungxxl #tudungsarungxxxl #tudungsoftlycra #tudungreadysolat #tudungmesrasolat #tudungtravel #tudunglabuh #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang55 #tudunglabuhbidang50

Most Popular Instagram Hashtags