[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tudunglabuh

767669 posts

TOP POSTS

Happy preety look with Alya Mini Khimar Soft Salem ๐Ÿ˜
.

Thanks Bunda @azharanita fir this lovely pict ๐Ÿ˜˜
.

www.ceriamuslim.com
- Sahabat Muslimah Dinamisย 
Line : @ceriamuslim
WA : 08128407872
BB : D12521F0
Ig : ceriamuslim
FB :ย www.facebook.com/cermus
Shopee :ย www.shopee.co.id/cermus
Tokopedia :ย www.tokopedia.com/ceriamuslim

#minikhimar #alyaminikhimar #alyaminikhimarbydarahijab #testimonialyaminikhimar #ceriamuslimtestimoni #KhimarPolos #Khimarcerutipremium #TudungLabuh #TudungSyari #HijabSyari #MostPopular #Hijabers #KhimarDaily #DailyKhimar #CeriamuslimHijab #khimarharian #khimarsimple #khimartrendy #hijabsimple #jilbabharian #originalbyfahijab #hijabbranded #premiumceruti #khimarcerutipolos #dailyhijab #dailykhimar #khimarminibabysalem #minikhimarsoftsalem #khimarbabysalem #jilbabbabysalem

Hari bertenang.. Ada ank2 kecil mmg penat, kdg2 tak terlayan permintaan ank5 ni.. Sbg ibu, sabar je laaaa hadap apa juga situasi ๐Ÿ˜˜
.
.

#tudunglabuh warna baru.. Siapa suka boleh tempah ya ๐Ÿ’๐Ÿ’š

"NAK PAKAI BAWAL TAPI TAK JUMPA AWNING BEST? SHAWL MMG TAK SESUAI DENGAN MUKA PLAK๐Ÿ˜ญ!".
.
.
Di @milala.attire Ada Bawal Anti Gelembung & Anti Starch๐Ÿ˜ฑ OMG BIAR BENAR?.
.
Terdapat Dalam Dua Bidang & Pelbagai Warnaa Trend! JARANG REGULAR CUST BELI SEHELAI DUA๐Ÿ˜. Nak Terhegeh Sampai Habis Licin Je Ke?.
.
๐Ÿ“ฃFOLLOW AND TAG KAWAN AMPAA SEKARANG๐Ÿ“ฃ!.
@milala.attire @milala.attire
@milala.attire @milala.attire
@milala.attire @milala.attire .
.
DORANG BARU JA RESTOCK SEMUA WARNA๐Ÿคฉโ€ผ๏ธ
For Full Catalogue Follow Terus @milalacatalogue .
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tutorialbawal #tutorialshawl

#giftreviewbywawa .
.
Hariney p melawat baby orang ๐Ÿ‘ถ Teruja tengok baby comel ๐Ÿ˜ Bau baby MasyaAllah perfume paling wangi dekat dunia! Rindu nak bau baby ๐Ÿ˜˜Hehe Hujungยฒ bulan ney ramai betul yang dapat baby.Mommy duk tengok baby orang jela dulu.Baby sendiri tak keluar lagi ๐Ÿ˜„
.
.
Btw ootd mommy hariney pakai tudung bawal lip lap lip lap yang super labuh dari @n3_inspirations ๐Ÿ˜๐Ÿ’•Serius memg Best gila pakai tudung bawal ney. Sebab senang bentuk n labuh kemain tutup perut habis..Jadi uolss tak perlu wasยฒ dah pakai tudung dari @n3_inspirations ney! Tudung dia memg lawo dan labuh tak risau dah nak pakai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Really love this tudung ๐Ÿ’•๐Ÿ’ž
.
.
#wawareview #tudunglabuh #igreview #purdah #niqab #niqabmalaysia #niqabis #instadairy #love #photoshoot #model #muslimah #niqabis #review #terapiinstagram #ajimaura #freedom #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #jutawan #bussinesswomen #instagram #instashop #tudung #letscantik

Antara design yang telah Kami hasilkan untuk customer.
Woven label termurah dipasaran.
.
.
Harga Promosi!! DM me your Phone Number, ill give you best price!!! .
.
ATAU
Watsapp- 0198892310
Watsapp- 0198892310
Watsapp- 0198892310
Watsapp- 0198892310
.
.
#labelclothing #label
#labelshawl #woven #wovenlabel #woven #wovendamask #shawlmalaysia #instentshawl #LabelMurah #bajumuslim #bajumuslimah #terbaik #malaysia #shawlchiffon #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlmurah #shawlsatin #tudungmurah #tudung #tudunglabuh #sarung #sarungbantal #tudungonline #labelmurahmalaysia #labelbaju #labeltudung #labelmurah #wovenlabel #labeltudungmurah #labelbajumurah #labelsulam #labelsulammurah

Jazakillah kak @meloffa support @therareniqabis โค btw akak cantik sangat , moga akak dimurahkan rezeki ๐Ÿ˜˜ Ameen!
.
.
YEAR END SALE DAH START , yang nak tahu harga bole tekan link dekat bio ๐Ÿ‘Œ .
.
JANGAN LUPA JOIN CONTEST OOTD THERARENIQABIS untuk memenangi wang tunai RM150 ๐Ÿ˜‰

#niqabissisters
#ootdtherareniqabis
#Contesttherareniqabis
#dropshipaarabella
#dropshipeffiraexclusive
#dropshipsheikhasouq
#tudungmurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#purdahmurah
#purdahdiamond
#abayadubai
#abayamurah
#barangsunnah

"NAK PAKAI BAWAL TAPI TAK JUMPA AWNING BEST? SHAWL MMG TAK SESUAI DENGAN MUKA PLAK๐Ÿ˜ญ!".
.
.
Di @milala.attire Ada Bawal Anti Gelembung & Anti Starch๐Ÿ˜ฑ OMG BIAR BENAR?.
.
Terdapat Dalam Dua Bidang & Pelbagai Warnaa Trend! JARANG REGULAR CUST BELI SEHELAI DUA๐Ÿ˜. Nak Terhegeh Sampai Habis Licin Je Ke?.
.
๐Ÿ“ฃFOLLOW AND TAG KAWAN AMPAA SEKARANG๐Ÿ“ฃ!.
@milala.attire @milala.attire
@milala.attire @milala.attire
@milala.attire @milala.attire .
.
DORANG BARU JA RESTOCK SEMUA WARNA๐Ÿคฉโ€ผ
For Full Catalogue Follow Terus @milalacatalogue .
.
#diariluahanhatireviews
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tutorialbawal #tutorialshawl

Siapa suka warna Olive ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ..boleh geng ler lah ngan k lin ๐Ÿ™Œ๐Ÿป...
yang model pakai ni size Extra Large yer..tapi size ni dah SOLD OUT...yang masih ada hanya size MEDIUM sahaja
.
.
Berminat boleh order dengan k lin yer..just whatsapp 0196460526
.
.
Harga SALE โ€ผ๏ธ
.
๐ŸMEDIUM
1 pc RM33
3 pcs RM90
.
๐ŸEXTRA LARGE
1 pc RM35
3 pcs RM100
.
(Exclude Postage)
.
.

#bawalinstant #bawalshawl #tudunglabuh #tudungbawalinstant #tudungbawalshawl #muslimah #muslimahwear #dakwahmudah #dakwahsentap

MECCA TUDUNG LABUH.
Mecca BERCORAK

RM 29 sehelai
Beli 5 helai : RM 27 sehelai

Tambahan set purdah hanya RM 10 sehelai
Material : Chiffon bubble.
Saiz : 50, 55, 60

Dijahit tepi dgn jahitan mesin tudung industri.

9 pilihan bercorak :

1-BLACK BIRD
2- GREEN PEPATUNG
3- ROYAL BLUE PEPATUNG
4- YELLOW PEPATUNG
5- CREAM PEPATUNG
6- BLUE FLOWER
7- GREEN FLOWER
8- MAROON FLOWER
9- SWEET FLOWER

Wassup 011 1468 1032

#MECCAtudunglabuh
#tudunglabuh

Jom follow @exclusiveasiahcollection @meccatudunglabuh

MOST RECENT

KHIMAR ALMA
.
.
New comer #khimarAlmaAthiyyah~
Khimar Alma hadir untuk memudahkan #shalihathiyyah yang punya segudang aktivitas dan suka yang simpel simpel aja.
Khimar sederhana yang membuatmu semakin bersahaja โค
.
.
๐ŸŒธ Khimar instan 1 lapis
๐ŸŒธ Bahan Wollycrepe, bahan berkualitas dengan tekstur agak berpasir tapi halus, adem, tidak terawang, tidak mudah lecek, super nyaman untuk aktivitas seharian
๐ŸŒธ Jahit di bagian dagu jadi bisa dikreasikan sesuka hati
๐ŸŒธ Jahitan rapih
๐ŸŒธ Pet spesial kokoh antem (anti tembem)
๐ŸŒธ Packing pouch eksklusif serbaguna
.
.
๐ŸŒธ Warna
.
๐ŸŒฟBlack ๐ŸŒฟNavy ๐ŸŒฟMaroon ๐ŸŒฟTosca ๐ŸŒฟHazelnut ๐ŸŒฟCloud ๐ŸŒฟChoco ๐ŸŒฟBlossom
.
.
๐ŸŒธ Ready size
.
โค M : Panjang depan 75cm, Panjang belakang 105cm
โค L :Panjang depan 85cm, Panjang belakang 115cm
.
.
๐ŸŒธ Harga
.
โค M IDR 115.00
โค L IDR 125.000

Order dan Info :
089679762223 / line : fruitandsalad

#almakhimar #khimaralma #dailyinstan #khimardaily #khimarinstan #fatimahkhimar #khimarfatima #athiyyahhijab #khimarantem #petantem #khimarrenda #pashminasyarii #pashmina #pashminantem #khimarzarifa #khimarserut #khimarfatima #kiranakhimar #tudunglabuh #zarifakhimar #khimarpet #khimarkirana #ootdhijab #tudung #hijab

SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
BAWAL INSTANT ZAFA
Material: Heavy Chiffon
4 pcs @ RM100
4 pcs @ RM100
Jimat RM20!
.
Normal price 1 pc @ RM30
PROMO PRICE 1 pc @ RM27 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp โ–ถโ–ถ0177125260 โ—€โ—€ sekarang
.
#bawalinstant #bawalexclusive #bawalplain #bawalsatin #bawalterbaru #bawalterkini #bawalshawl #bawaldiamond #bawalprinted #tudungbawal #bawalkangaroo #shawlmurah #shawlcantik #bawalcantik #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffon #instantbawal #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #tudungterbaru #tudungterkini #tudunglabuh #duckscarf #clevergirlmalaysia #veilpengantin #tudungbawal #bellaammara #duckscarves

SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
BAWAL INSTANT ZAFA
Material: Heavy Chiffon
4 pcs @ RM100
4 pcs @ RM100
Jimat RM20!
.
Normal price 1 pc @ RM30
PROMO PRICE 1 pc @ RM27 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp โ–ถโ–ถ0177125260 โ—€โ—€ sekarang
.
#bawalinstant #bawalexclusive #bawalplain #bawalsatin #bawalterbaru #bawalterkini #bawalshawl #bawaldiamond #bawalprinted #tudungbawal #bawalkangaroo #shawlmurah #shawlcantik #bawalcantik #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffon #instantbawal #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #tudungterbaru #tudungterkini #tudunglabuh #duckscarf #clevergirlmalaysia #veilpengantin #tudungbawal #bellaammara #duckscarves

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

Feedback โ™ฅ๏ธ
-
-
Alhamdulillah ๐Ÿ˜ Cepat grab satu instant shawl 3 saat sekarang! Senang je nak order, tekan jee link dkt websitu tu haa tak payah susah susah save number sis โ˜บ๏ธ -
-
#tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudunglabuhlover #tudunglabuhcantik #tudunglabuhinstant

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
MELISANDRE BATCH 2
.
Tudung sarung express berkain denim dah released batch yang kedua ni ha. Kain memang tiptop, denim tapi tak panas pon
.
Tengok detail tudung jom!
.
Melisandre
๐Ÿ“ŒTudung Express Sarung with piping
๐Ÿ“ŒSoft Awnin
๐Ÿ“ŒCara pakai : Sarung je siap!
.
Ukuran L Size:
๐Ÿ 19-20 inch dari dagu
๐Ÿ 27-28 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10.5 - 11inch
.
Ukuran M size:
๐Ÿ 17-18 inch dari dagu
๐Ÿ 25-26 inch dari belakang
๐Ÿ Size Muka: 10-10.5 inch

Material: Cotton Denim
๐Ÿ’˜ Macam kain Soft Jeans
๐Ÿ’˜ Semestinya tak panas
๐Ÿ’˜ Lembut
๐Ÿ’˜ Ironless / tak perlu iron langsung
.
Harga SEHELAI:
๐Ÿ“Œ RM49/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ Less 10% untuk 3 helai dan ke atas
๐Ÿ“Œ FREE POSTAGE untuk pembelian RM150 dan ke atas
.
Cepat order cepat!
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒCara terbaru, just click link kat info profile saya, tak perlu save no untuk whatsapp lagi
๐Ÿ“Œclick di perkataan www.wasap.my/60136289354 (terus direct ke whatsapp saya)
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #melisandre #instantshawldenim #shawlcantik #melisandremurah #tudungsarungdenim #tudunginstantdenim
#tudungindondenim #tudungsarunglycra #tudungsarungmurah #wafiycloset #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

[ Y.E.S PROMO ] - KINI 2 HELAI HANYA RM118 UNTUK AMEENA PLAIN .

DERITA MENGAYAKAN TUDUNG BAKAL BERAKHIR DENGAN KOLEKSIย  AMEENA๐Ÿ˜˜. .
Hanya sarung & siap . . .

Sangat mudah digayakan. Setiap hari uolls bakal jimat 15 -30 minit sebab tak perlu jenuh melilit untuk tampil anggun setiap hari. .

Jom dapatkan koleksi #AMEENA , Kak ida JAMIN uolls pasti tak akan menyesal. Promosi Kak ida minggu ni, 2 helai koleksi Ameena plain hanya rm118 termasuk postage . .

Cepat ! Cepat !
Kak ida bagi amaran keras, stok Ameena memang LIMITED. Lekas2 PM kak ida kalo tak nak berputih mata. .

Untuk sebarang pertanyaan atau penjelasan lanjut ,ย  boleh whtsapp customer servis NUREEDA : .
klik link untuk whatsapp kak ida tanpa save no.

www.wasap.my/60196584956/PROMOYES ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 019-658 4956 .
.

LOVE
kak ida

#nureeda #nureedaboutique #gemas #negerisembilan #tampin #segamat #tangkak #johor #baju #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglycr #jubah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahmoden #tudung #tudungonline #shawl #tempahan #sedondon #tudungbudak #tudunglabuh #tudunginstant

[ Y.E.S PROMO ] - KINI 2 HELAI HANYA RM118 UNTUK AMEENA PLAIN .

DERITA MENGAYAKAN TUDUNG BAKAL BERAKHIR DENGAN KOLEKSIย  AMEENA๐Ÿ˜˜. .
Hanya sarung & siap . . .

Sangat mudah digayakan. Setiap hari uolls bakal jimat 15 -30 minit sebab tak perlu jenuh melilit untuk tampil anggun setiap hari. .

Jom dapatkan koleksi #AMEENA , Kak ida JAMIN uolls pasti tak akan menyesal. Promosi Kak ida minggu ni, 2 helai koleksi Ameena plain hanya rm118 termasuk postage . .

Cepat ! Cepat !
Kak ida bagi amaran keras, stok Ameena memang LIMITED. Lekas2 PM kak ida kalo tak nak berputih mata. .

Untuk sebarang pertanyaan atau penjelasan lanjut ,ย  boleh whtsapp customer servis NUREEDA : .
klik link untuk whatsapp kak ida tanpa save no.

www.wasap.my/60196584956/PROMOYES ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 019-658 4956 .
.

LOVE
kak ida

#nureeda #nureedaboutique #gemas #negerisembilan #tampin #segamat #tangkak #johor #baju #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglycr #jubah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahmoden #tudung #tudungonline #shawl #tempahan #sedondon #tudungbudak #tudunglabuh #tudunginstant

.
Jangan Lupa, Kunjungi Kami di semua sosmed kami:
* https://fb.me/HNAsli
* https://fb.me/NuePolie
* https://fb.me/PMCMDS
* https://fb.me/DSCKlinik
* https://fb.me/HijabIrene
* https://fb.me/KojicAcidLime
* https://fb.me/EdukasiMainan
* https://fb.me/HerbaliSlimming
* https://fb.me/WarungWonkito
* https://fb.me/WarungWonkito2
* https://fb.me/WarungWongkito
.
* https://Instagram.com/Herbalii
* https://Instagram.com/PMCMDS
* https://Instagram.com/HijabIrene
* https://Instagram.com/DSCJakarta
* https://Instagram.com/WW.Kiriman
* https://Instagram.com/WW.Testimoni
* https://Instagram.com/WW.Transferan
* https://Instagram.com/HettyNugrahati
* https://Instagram.com/WarungWonkito
* https://Instagram.com/WarungWongkito
.
* https://Twitter.com/IreneHijab
* https://Twitter.com/WarungWonkito
* https://Twitter.com/WarungWongkito
.
.
Semua MarketPlace Kami:
* https://Shopee.co.id/WarungWongkito
* https://TokoPedia.com/WarungWonkito
* https://TokoPedia.com/WarungWongkito
* https://BukaLapak.com/WarungWonkito
* https://BukaLapak.com/WarungWongkito
.
.
@HijabIrene @WarungWonkito @WarungWongkito @DSCJakarta @PMCMDS @HettyNugrahati @Herbalii @WW.Kiriman @Wonkito @WW.Testimoni .
#irenehijab #hijabirene #warungwonkito #warungwongkito #gamisirene #irenegamis #bajukurungmodencantik #bajukurungmoderncantik #kurungmodern #kurungmoden #bajucantik #bajumodern #bajumoden #bajukurung #labuh #bajulabuh #tudunglabuh #dresslabuh #blouselabuh #jubahlabuh #kurunglabuh #labuhcantik #dressmurah #jubahraya #bajulabuhraya #bajuraya #gamisindonesia #highquality #madeinindonesia #iloveindonesia

[ Y.E.S PROMO ] - KINI 2 HELAI HANYA RM118 UNTUK AMEENA PLAIN .

DERITA MENGAYAKAN TUDUNG BAKAL BERAKHIR DENGAN KOLEKSIย  AMEENA๐Ÿ˜˜. .
Hanya sarung & siap . . .

Sangat mudah digayakan. Setiap hari uolls bakal jimat 15 -30 minit sebab tak perlu jenuh melilit untuk tampil anggun setiap hari. .

Jom dapatkan koleksi #AMEENA , Kak ida JAMIN uolls pasti tak akan menyesal. Promosi Kak ida minggu ni, 2 helai koleksi Ameena plain hanya rm118 termasuk postage . .

Cepat ! Cepat !
Kak ida bagi amaran keras, stok Ameena memang LIMITED. Lekas2 PM kak ida kalo tak nak berputih mata. .

Untuk sebarang pertanyaan atau penjelasan lanjut ,ย  boleh whtsapp customer servis NUREEDA : .
klik link untuk whatsapp kak ida tanpa save no.

www.wasap.my/60196584956/PROMOYES ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 019-658 4956 .
.

LOVE
kak ida

#nureeda #nureedaboutique #gemas #negerisembilan #tampin #segamat #tangkak #johor #baju #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglycr #jubah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahmoden #tudung #tudungonline #shawl #tempahan #sedondon #tudungbudak #tudunglabuh #tudunginstant

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

APA PERSAMAAN AARA BASIC AND PREMIUM?.
.
Both dihasilkan daripada tekstur kain yang sama. Semestinya material kami lembut dan flowy as you can see๐Ÿ˜˜.
.
We love to spoil you with choices! Stok tak banyak dah!.
.
KLIK LINK ๐Ÿ“ฒWHATSAPP SEGERA UNTUK ORDER SECARA PANTAS.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala1109 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

Instan savina
.
Instan unik gaya suka2.
Bisa 4 bahkan 5 style.coba deh
Gaya santai, gaya ke pesta jg cocok bgt.tinggal slup gak perlu ribet2 lagi.
Detail:
*bahan buble crepe
*size standar, tidak jumbo tdk pula kecil.
size depan kurang lebih 80-85cm, belakang 115-120cm.ukuran tidak mutlak ya, tergantung cara pakai.karna ini bentukny pasmina tapi instan.
*tali kiri kanan yg bisa diaplikasikan sesuka hati.
*satu lubang tinggal slup, non pet. .
Tersedia 15 warna:
-dustyungu
-hitam
-abu
-abumuda
-milo
-green
-mint
-skyblue
-yellow
-magenta
-marun
-dongker
-pink
-birel
-dustypink .harga?115rb?
NO
Berapa dong?
heeee....95rb aja lo udah gitu FREE CADAR. Asik bgt kan? *note:utk wrn skyblue &milo texture bahan/ permukaannya lebih besar lebih terlihat texture babatnya

#jilbabinstan #jilbabinstansyari #jilbabinstanstyle #jilbabunik #jilbablucu #khimarjalan #khimarwalimah #khimarelegan #jilbabelegan #hootd #tudunglabuh #jilbabinstantali #jilbabfreecadar #jilbabcadar #cadarset #jilbabbset #khimarset #hijabers

Instan savina
.
Instan unik gaya suka2.
Bisa 4 bahkan 5 style.coba deh
Gaya santai, gaya ke pesta jg cocok bgt.tinggal slup gak perlu ribet2 lagi.
Detail:
*bahan buble crepe
*size standar, tidak jumbo tdk pula kecil.
size depan kurang lebih 80-85cm, belakang 115-120cm.ukuran tidak mutlak ya, tergantung cara pakai.karna ini bentukny pasmina tapi instan.
*tali kiri kanan yg bisa diaplikasikan sesuka hati.
*satu lubang tinggal slup, non pet. .
Tersedia 15 warna:
-dustyungu
-hitam
-abu
-abumuda
-milo
-green
-mint
-skyblue
-yellow
-magenta
-marun
-dongker
-pink
-birel
-dustypink .harga?115rb?
NO
Berapa dong?
heeee....95rb aja lo udah gitu FREE CADAR. Asik bgt kan? *note:utk wrn skyblue &milo texture bahan/ permukaannya lebih besar lebih terlihat texture babatnya

#jilbabinstan #jilbabinstansyari #jilbabinstanstyle #jilbabunik #jilbablucu #khimarjalan #khimarwalimah #khimarelegan #jilbabelegan #hootd #tudunglabuh #jilbabinstantali #jilbabfreecadar #jilbabcadar #cadarset #jilbabbset #khimarset

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

Instan savina
.
Instan unik gaya suka2.
Bisa 4 bahkan 5 style.coba deh
Gaya santai, gaya ke pesta jg cocok bgt.tinggal slup gak perlu ribet2 lagi.
Detail:
*bahan buble crepe
*size standar, tidak jumbo tdk pula kecil.
size depan kurang lebih 80-85cm, belakang 115-120cm.ukuran tidak mutlak ya, tergantung cara pakai.karna ini bentukny pasmina tapi instan.
*tali kiri kanan yg bisa diaplikasikan sesuka hati.
*satu lubang tinggal slup, non pet. .
Tersedia 15 warna:
-dustyungu
-hitam
-abu
-abumuda
-milo
-green
-mint
-skyblue
-yellow
-magenta
-marun
-dongker
-pink
-birel
-dustypink .harga?115rb?
NO
Berapa dong?
heeee....95rb aja lo udah gitu FREE CADAR. Asik bgt kan? *note:utk wrn skyblue &milo texture bahan/ permukaannya lebih besar lebih terlihat texture babatnya

#jilbabinstan #jilbabinstansyari #jilbabinstanstyle #jilbabunik #jilbablucu #khimarjalan #khimarwalimah #khimarelegan #jilbabelegan #hootd #tudunglabuh #jilbabinstantali #jilbabfreecadar #jilbabcadar #cadarset #jilbabbset #khimarset

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

Instan savina
.
Instan unik gaya suka2.
Bisa 4 bahkan 5 style.coba deh
Gaya santai, gaya ke pesta jg cocok bgt.tinggal slup gak perlu ribet2 lagi.
Detail:
*bahan buble crepe
*size standar, tidak jumbo tdk pula kecil.
size depan kurang lebih 80-85cm, belakang 115-120cm.ukuran tidak mutlak ya, tergantung cara pakai.karna ini bentukny pasmina tapi instan.
*tali kiri kanan yg bisa diaplikasikan sesuka hati.
*satu lubang tinggal slup, non pet. .
Tersedia 15 warna:
-dustyungu
-hitam
-abu
-abumuda
-milo
-green
-mint
-skyblue
-yellow
-magenta
-marun
-dongker
-pink
-birel
-dustypink .harga?115rb?
NO
Berapa dong?
heeee....95rb aja lo udah gitu FREE CADAR. Asik bgt kan? *note:utk wrn skyblue &milo texture bahan/ permukaannya lebih besar lebih terlihat texture babatnya

#jilbabinstan #jilbabinstansyari #jilbabinstanstyle #jilbabunik #jilbablucu #khimarjalan #khimarwalimah #khimarelegan #jilbabelegan #hootd #tudunglabuh #jilbabinstantali #jilbabfreecadar #jilbabcadar #cadarset #jilbabbset #khimarset

Instan savina
.
Instan unik gaya suka2.
Bisa 4 bahkan 5 style.coba deh
Gaya santai, gaya ke pesta jg cocok bgt.tinggal slup gak perlu ribet2 lagi.
Detail:
*bahan buble crepe
*size standar, tidak jumbo tdk pula kecil.
size depan kurang lebih 80-85cm, belakang 115-120cm.ukuran tidak mutlak ya, tergantung cara pakai.karna ini bentukny pasmina tapi instan.
*tali kiri kanan yg bisa diaplikasikan sesuka hati.
*satu lubang tinggal slup, non pet. .
Tersedia 15 warna:
-dustyungu
-hitam
-abu
-abumuda
-milo
-green
-mint
-skyblue
-yellow
-magenta
-marun
-dongker
-pink
-birel
-dustypink .harga?115rb?
NO
Berapa dong?
heeee....95rb aja lo udah gitu FREE CADAR. Asik bgt kan? *note:utk wrn skyblue &milo texture bahan/ permukaannya lebih besar lebih terlihat texture babatnya

#jilbabinstan #jilbabinstansyari #jilbabinstanstyle #jilbabunik #jilbablucu #khimarjalan #khimarwalimah #khimarelegan #jilbabelegan #hootd #tudunglabuh #jilbabinstantali #jilbabfreecadar #jilbabcadar #cadarset #jilbabbset #khimarset

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

Instan savina
.
Instan unik gaya suka2.
Bisa 4 bahkan 5 style.coba deh
Gaya santai, gaya ke pesta jg cocok bgt.tinggal slup gak perlu ribet2 lagi.
Detail:
*bahan buble crepe
*size standar, tidak jumbo tdk pula kecil.
size depan kurang lebih 80-85cm, belakang 115-120cm.ukuran tidak mutlak ya, tergantung cara pakai.karna ini bentukny pasmina tapi instan.
*tali kiri kanan yg bisa diaplikasikan sesuka hati.
*satu lubang tinggal slup, non pet. .
Tersedia 15 warna:
-dustyungu
-hitam
-abu
-abumuda
-milo
-green
-mint
-skyblue
-yellow
-magenta
-marun
-dongker
-pink
-birel
-dustypink .harga?115rb?
NO
Berapa dong?
heeee....95rb aja lo udah gitu FREE CADAR. Asik bgt kan? *note:utk wrn skyblue &milo texture bahan/ permukaannya lebih besar lebih terlihat texture babatnya

#jilbabinstan #jilbabinstansyari #jilbabinstanstyle #jilbabunik #jilbablucu #khimarjalan #khimarwalimah #khimarelegan #jilbabelegan #hootd #tudunglabuh #jilbabinstantali #jilbabfreecadar #jilbabcadar #cadarset #jilbabbset #khimarset #hijabers

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

Shawl bawal ? Memang tengah hot sekarang ni uolls..sis sendiri terpikat ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’ฆRM25 sahaja
.
โ„mudah dibentuk
โ„saiz pelbagai bidang 45,50,55 dan 60

Ape tunggu lagi..
.
๐Ÿ“ฒ wasap๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป 0178220688
.
#hybridshawlbyiizzah
#shawlbawalmurah
#tudungmajlis
#tudunglabuh

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

Instan savina
.
Instan unik gaya suka2.
Bisa 4 bahkan 5 style.coba deh
Gaya santai, gaya ke pesta jg cocok bgt.tinggal slup gak perlu ribet2 lagi.
Detail:
*bahan buble crepe
*size standar, tidak jumbo tdk pula kecil.
size depan kurang lebih 80-85cm, belakang 115-120cm.ukuran tidak mutlak ya, tergantung cara pakai.karna ini bentukny pasmina tapi instan.
*tali kiri kanan yg bisa diaplikasikan sesuka hati.
*satu lubang tinggal slup, non pet. .
Tersedia 15 warna:
-dustyungu
-hitam
-abu
-abumuda
-milo
-green
-mint
-skyblue
-yellow
-magenta
-marun
-dongker
-pink
-birel
-dustypink .harga?115rb?
NO
Berapa dong?
heeee....95rb aja lo udah gitu FREE CADAR. Asik bgt kan? *note:utk wrn skyblue &milo texture bahan/ permukaannya lebih besar lebih terlihat texture babatnya

#jilbabinstan #jilbabinstansyari #jilbabinstanstyle #jilbabunik #jilbablucu #khimarjalan #khimarwalimah #khimarelegan #jilbabelegan #hootd #tudunglabuh #jilbabinstantali #jilbabfreecadar #jilbabcadar #cadarset #jilbabbset #khimarset

๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Ala tomeii2 je niqa instant magic spray ni.
.
Comel kan? Kecik dan ringan nak bawak ke mana2.
.
Nak tunggu sampai bile tu baru nak beli? Tgh ada yearend sale ni.
.
Whatsapl sekarang 0134218531.
.
#niqahijabwashhq #niqahijabwash #niqa #hijabwash #pencucitudung #pencucitudungmurah #murah #sayajual #yearendsale #yearendsales #yearend #niqainstantmagicspray #niqab #niqa #tudung #tudungbawal #shawl #shawllabuh #shawllace #shawls #bawalmurah #bawalcrepe #bawalmurah #bawal #tudunglabuh #shawlinstant #duck #duckscarves #bawalexclusive #duckies #duckscarf #Hijabwash

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Merecikk! Cayaq weh... meleleh air lioq tengok corak maryam ni
.
Dah, tolong la grab cecepat sebelum corak korang nak sold out. Siyes cakap, whatsapp akak sekarang! Tekan je link whatsapp kt profile insta akak tu
.
Maryam Exclusive M dan L
๐Ÿ‘ Tudung Express Sarung with piping
๐Ÿ‘ Soft Awning (cotton denim)
๐Ÿ‘ Korang sarung je dah boleh keluar dah. Sonang ajee
.
Size M
๐Ÿ’˜ 16-17inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 26-27inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10-10.5inch size bahagian muka
.
Size L
๐Ÿ’˜ 18-19inch dari bawah dagu
๐Ÿ’˜ 28-29inch dari belakang
๐Ÿ’˜ 10.5-11inch size bahagian muka

Material:
Awning: Cotton Denim
๐ŸMacam kain Soft Jeans

Tudung: Mosscrepe Lycra (custom printed)
๐ŸTak Jarang
๐ŸTak terlalu ringan, tak terlalu berat
๐ŸSejuk and Ironless weh

Harga: RM59/pc + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐ŸŒนbeli 3pcs less 10% RM159 anddd FREE POSTAGE!
.
Whatsapp sekarang!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
.
๐Ÿ“ŒPegi insta profile, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #bajuraya #instantshawldenim #shawlcantik #jubahmurah #wafiycloset #maryamexclusive #instanthijabL #jubahperempuan #jubahperempuanmurah #bajukurung #maryamexclusivemurah #tudunginstantlycra #tudunginstantlycralabuh

Most Popular Instagram Hashtags