#tudunghalfmoon

MOST RECENT

.
Zaman sekarang semua kalau boleh nak jimatkan
.
Uolss kalau nak jimat bergaya selesa boleh je beli borong taw #ShawlByLAC.
.
.
Borong minima hanya 10pcs sahaja.Nak nyaman bershawl dan inner yang kemas dan cantik.Semua ada kat ShawlbyLAC .
.
🌸Halfmoon Luna
🌸Butterfly Luvelia
🌸Long Shawl Luva
🌸Relax Shawl Laz
🌸Inner sarung Love
🌸Inner neck
🌸Inner runcing
🌸Inner dagu
.
*Hanya Halfmoon dan Butterfly Luvelia boleh mix.
.
.
Nak buat start bisnes pun bole taw.Kak Lyss bole bantu uolss mulakan bisnes sendiri
.
.
Wassap 0122779675 untuk pilihan kaler ye uolss
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #borongshawl
#borongtudung #pinshawlmurah
#pinshawlborong #shawlmalas
#shawltravel #shawlcottonlycra
#boronginner

Time holiday atau family gathering memang banyak aktiviti. .
.
Tapi sibuk plak nak gosok shawl,baju dan memacam lagi la.Yelar setiap masa nak nampak cantikkan. Banyak acara selpie berjemaah.
.
Tak yah risau lagi. Amik je shawl relax sarung inner love dan libas je kiri dan kanan shawl relax. Dah siapppp cantik cun melecun
.
.
Bolelah makan,berlari,melompat dan bergumbira dengan tenangnya .
.
Wassap 0122779675 untuk pilihan kaler ye uolss
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #perfumemurah
#perfumemalaysia #pinshawlmurah
#pinshawlborong #shawlmalas
#shawltravel #shawlcottonlycra

.
Relax je sekarang bila anak tarik shawl mummy.
.
.
Tak de lagi senget benget lepas tue amik masa nak betul kan. Sampai opis pun sempat scroll fesbuk sambil layan lagu Zamani hee.
.
.
Shawl relax nie pakai ke opis pun sesuai taw.Material kain cantik macam berkilat sikit.Nampak elegant je uolss.Memang kena torai baru bole fefeling kain yang geboo dan tak de adegan shawl basah berpeluh. Kain jenis sejuk macam ada kipas seketul dalam shawl.
.
Inner pun best taw inner sarung love .
Melekat elok je tutup dahi Kak Lyss yang luas padang bola tue. Pandai dok diam-diam tak jejalan sana sini.
.
Wassap kak Lyss 0122779675
Bole pilih kaler yang berkenan
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #perfumemurah
#perfumemalaysia #pinshawlmurah
#pinshawlborong #shawlmalas
#shawltravel #shawlcottonlycra

Kakak manees sorang nie nak ke jepun malam nie.Sempat lagi grab shawl relax nak pakai masa travel.
.
.
Untuk perfume LAC Kate Perfume kan ada senang taw je simpan dalam beg.Kecil 10ml tapi wangi yakmat. Travel pun maintain wangi
.
.
Mekacehhh 😍😍😍
Cantik ke weolsss melilit shawl relax je nie
.
.
Wassap 0122779675 untuk pembelian online
.
..
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #perfumemurah
#perfumemalaysia #pinshawlmurah
#pinshawlborong #shawlmalas
#shawltravel #shawlcottonlycra

Terima kasih shopping di booth #ShawlByLAC. .
.
Antara yang menjadi kesukaan adik dan kakak manees. Cup cake pin shawl dan pin shawl.
.
.
Yang available sekarang pin shawl beads.Nanti kak Lyss restock pin shawl swarovski ye
.
.
Wassap 0122779675 untuk pembelian online
.
..
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #perfumemurah
#perfumemalaysia #pinshawlmurah
#pinshawlborong

.
Semalam kak Lyss #relax tepi kolam renang.
Lilit je shawl relax nie.

Memang nyaman la sejuk je macam ada salji dalam shawl. Melilit shawl pun sambil gelak- gelak yelar tak yah rushing gosok.

Nampak kan relax sungguh kak Lyss 😁
.
.
Wassap 0122779675 taw untuk harga promosi.
Jimat banyak dah nie
.
.
Sempena cuti deepavali nie.
Kak Lyss nak bagi harga promosi uolss.
RM20 je taw dari harga asal RM30.
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #shawlzumba
#shawltakyahgosok #shawlmalas
#shawlcottonlycra #shawllycra

Shawl relax memang best sangat pakai masa holiday
.
.
.💕Tak perlu gosok
. 💕Boleh melilit pelbagai style
. 💕kain sejuk selesa
.
.
Wassap 0122779675 taw untuk harga promosi.Jimat banyak dah nie
.
.
Sempena cuti deepavali nie.
Kak Lyss nak bagi harga promosi uolss.RM20 je taw dari harga asal RM30.
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #shawlzumba
#shawltakyahgosok #shawlmalas
#shawlcottonlycra #shawllycra

Tengah relax ke tue?
Dah lama lagi cuti musim sekolah.Adik kakak manees dah request kat kak Lyss shawl tak yah gosok,sempoi dan selesa yakmat bila pakai.
.
Nama pun holiday kan mesti nak relax je tak nak serabut nak siap.
Material kain cotton lycra yang gebooo.Paling best ramai gak kata shawl nie best pakai masa zumba.Peluh merencik pun tak rimas taw.
.
.
Sempena cuti deepavali nie.
Kak Lyss nak bagi harga promosi uolss.RM20 je taw dari harga asal RM25.
.
.
Cepat wassap ye 0122779675
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #shawlzumba
#shawltakyahgosok #shawlmalas
#shawlcottonlycra #shawllycra

Masa event booth hari tue kan,
Kakak manees nie singgah booth masa dah nak tutup.
.
.
Kakak manees nie pegang la kain shawl yang masih tergantung.Dia terkejut bila Kak lyss bagitaw harga.
.
.
"Material kain macam nie mahal kan.Murahnya harga awak jual."
.
.
Dengan muka excited terus grab promosi 3pcs.
Memang berbaloi shopping shawlbyLAC taw 😍
.
.
Wassap 0122779675 untuk pembelian online
2pcs hanya RM50 jer
..
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #perfumemurah
#perfumemalaysia #tmbangsar
#menaratelekom #tmcyber

Terima kasih pada semua adik kakak manees yang support #ShawlByLAC.
.
.
Terharu dan syukur Alhamdulillah ramai yang fall in love dengan kualiti dan keselesaan mengayakan ShawlbyLAC.
.
.
Kak Lyss faham sangat kita sebagai mak-mak nie dalam naluri still ingin kelihatan cantik dan bergaya walaupun masa macam tak cukup nafas rushing buat itu ini.
.
.
Dengan melilit #ShawlbyLAC mak-mak tak perlu risau dah melilit tak jadi atau tudung senget benget. Sekali zasss je melilit dan cantik terbentuk dan kemas je taw.
.
.
Masa mak-mak pun #jimat uruskan family tersayang dan kerja yang bertimbun tue.Tapi tetap maintain cantik bergaya sweet macam anak dara gitew
.
.
Sales Baby Shower dah berakhir semalam.Combo 2pcs RM50 masih onz ye.Berbaloi juga grab taw.
.
.
Wassap 0122779675 untuk pembelian online
.
..
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #perfumemurah
#perfumemalaysia #pinshawlmurah
#pinshawlborong

Mekacehhhh Zura manees datang singgah booth ShawlbyLAC.Lawa kan Zura melilit halfmoon luna kaler biru nie.Dalam picture nampak macam grey.
.
.
Tadi grab lagi halfmoon luna.Suka pakai katanya.
.
.
Mekacehhhh ye fall in loveee dengan ShawlbyLAC
.
.
Wassap 0122779675 untuk pembelian online
.
..
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #perfumemurah
#perfumemalaysia #tmbangsar
#menaratelekom #tmcyber

Terima kasih kakak manees.
Banyak dah koleksi halfmoon luna.
.
.
Mudah pakai katanya.
Yang buat lagi jatuh hati material lembut je dan bila pakai cantik jatuh terletak.
.
.
Anak dara kakak manees nie pun suka pakai shawlbyLAC.
.
.
Umpama dalam hati ada taman taw hepinya Lyss bila kastemer hepi 😍
.
.
Esok last ye promo 3pcs RM70
Dan last day booth di Menara TM Bangsar
.
.
Wassap 0122779675 untuk pembelian online
.
..
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis #perfumemurah
#perfumemalaysia #tmbangsar
#menaratelekom #tmcyber

Most Popular Instagram Hashtags