#tudunghalfmoon

MOST RECENT

Thank you adik manees sayang
"Ingat je shawl mesti ingat kak Lyss"
.
.
Dah berpuluh helai dah collection butterfly luvelia shawl adik manees kita nie.
.
.
Berseri taw pakai kaler merah cili nie.
.
.
Nanti ada lucky draw taw pada yang share picture raya dengan shawlbylac.Kita annouce lepas raya haji ye.Sempat la uolsss share picture manees uolss tue dengan kak Lyss lagi.
.
.
Nak bagi loket viral, nanti kak Lyss share picture loket okayyy 😇
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis
#tutorialshawl #plainshawl
#ootdraya #tudungraya

Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Ni halfmoon premium gray. Light gray untuk lebih detail. Kaler dia very soft dan sangat cantik. Banyak yang cari light gray kan. Sis suggest korang try halfmoon premium ni. Material chiffon crepe yang gebu. Best sangat sampai korang takkan menyesal beli. Cuba la. Kalau korang suka material georgette korang boleh try halfmoon basic evening shadow. Pun best dan lawa bangattt 😊💖💖💖.
.
.
🍉HALFMOON PREMIUM PUJAAN RAMAI🍉
.
■TYPE : Halfmoon Shawl.
■COLOR: Gray.
■LENGTH: 1.5 mtr × 0.7 mtr (approximately).
■MATERIAL: Premium Quality Italian Chiffon Crepe Cerruti.
■NET PRICE : RM39.
🎉🎉SALE PRICE : RM32🎉🎉.
■POSTAGE : RM8 (Peninsular) / RM11 (Sabah, Sarawak).
.
.
HOW TO ORDER? 👇.
.
.
■WA 017.439.9189.
■WA 017.439.9189.
■WA 017.439.9189. .
.
#aaraexquisite
#halfmoonshawl
#shawlhalfmoon
#ootd
#aor
#sayajualshawl
#sayajualmurah
#sayajual
#bazaronlinemalaysia
#bazarpaknil
#tudunghalfmoon
#ootd
#chiffonshawl
#shawls
#ootd💗
#shawlmurah
#shawlcantik
#chiffonshawlmurah
#shawlchiffonmurah
#shawllovers
#chiffoncrepe
#chiffongeorgette
#bangisentral
#tudung
#sayajualtudung
#bajuraya2018

Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Love ke tidak kaler ni? Korang kena love tau sebab kaler ni ramaiiii sangat dah yang beli dan mereka sangat berpuas hati. Kaler ni lawa pastu material pun sama best macam halfmoon basic jugak. Kami sangat fussy about material ya. Jangan ragu2 beli tau 😊💟💟💟.
.
.
🍉HALFMOON PREMIUM PUJAAN RAMAI🍉
.
■TYPE : Halfmoon Shawl.
■COLOR: Cinnamon.
■LENGTH: 1.5 mtr × 0.7 mtr (approximately).
■MATERIAL: Premium Quality Italian Chiffon Crepe Cerruti.
■NET PRICE : RM39.
🎉🎉SALE PRICE : RM32🎉🎉.
■POSTAGE : RM8 (Peninsular) / RM11 (Sabah, Sarawak).
.
.
HOW TO ORDER? 👇.
.
.
■WA 017.439.9189.
■WA 017.439.9189.
■WA 017.439.9189. .
.
#aaraexquisite
#halfmoonshawl
#shawlhalfmoon
#ootd
#aor
#sayajualshawl
#sayajualmurah
#sayajual
#bazaronlinemalaysia
#bazarpaknil
#tudunghalfmoon
#ootd
#chiffonshawl
#shawls
#ootd💗
#shawlmurah
#shawlcantik
#chiffonshawlmurah
#shawlchiffonmurah
#shawllovers
#chiffoncrepe
#chiffongeorgette
#bangisentral
#tudung
#sayajualtudung
#bajuraya2018

🍉HALFMOON PREMIUM PUJAAN RAMAI🍉
.
■TYPE : Halfmoon Shawl.
■COLOR: Kelly Green.
■LENGTH: 1.5 mtr × 0.7 mtr (approximately).
■MATERIAL: Premium Quality Italian Chiffon Crepe Cerruti.
■NET PRICE : RM39.
🎉🎉SALE PRICE : RM32🎉🎉.
■POSTAGE : RM8 (Peninsular) / RM11 (Sabah, Sarawak).
.
.
HOW TO ORDER? 👇.
.
.
■WA 017.439.9189.
■WA 017.439.9189.
■WA 017.439.9189. .
.
#aaraexquisite
#halfmoonshawl
#shawlhalfmoon
#ootd
#aor
#sayajualshawl
#sayajualmurah
#sayajual
#bazaronlinemalaysia
#bajurayamurah
#tudunghalfmoon
#ootd
#chiffonshawl
#shawls
#ootd💗
#shawlmurah
#shawlcantik
#chiffonshawlmurah
#shawlchiffonmurah
#shawllovers
#chiffoncrepe
#chiffongeorgette
#bangisentral
#malaywedding
#tudung
#sayajualtudung
#bajuraya2018

Thank you adik manees loyal customer shawlbylac.Nak pakai shawl untuk event terdekat nie
.
.
Mana area putrajaya,cyberjaya,puchong boleh delivery terus taw.Add on sikit delivery charge lebih kurang harga postage. Minima 4 helai shawl taw.Terus sampai kat tangan uolsss
.
.
Wassap ye 0122451376 untuk pilihan warna
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis
#tutorialshawl #plainshawl
#ootdraya #tudungraya

Assalamualaikum. Selamat pagi. Sis semua suka kaler biru tak? Suka kan. Biru kan kaler pujaan ramai. Peminat biru kalau nak tambah koleksi shawl biru sila lah beli halfmoon premium cerulean blue ni sebab lawaaaa sangat. Pastu material best..senang bentuk..sekali lilit ja. Tak sampai seminit dah siap pakai cantik terletak. Murah pulak tu untuk kualiti yang tahan bertahun2. Jangan iron sampai terbakar ja. Yang tu sis tak dapat tolong 😂. Tak mau ka? Lawa teruk kaler ni. Bergetar hati tengok 💓💖💙💖.
.
.
🍉HALFMOON PREMIUM PUJAAN RAMAI🍉
.
■TYPE : Halfmoon Shawl.
■COLOR: Cerulean Blue.
■LENGTH: 1.5 mtr × 0.7 mtr (approximately).
■MATERIAL: Premium Quality Italian Chiffon Crepe Cerruti.
■NET PRICE : RM39.
🎉🎉SALE PRICE : RM32🎉🎉.
■POSTAGE : RM8 (Peninsular) / RM11 (Sabah, Sarawak).
.
.
HOW TO ORDER? 👇.
.
.
■WA 017.439.9189.
■WA 017.439.9189.
■WA 017.439.9189. .
.
#aaraexquisite
#halfmoonshawl
#shawlhalfmoon
#syawal2018
#aor
#sayajualshawl
#sayajualmurah
#sayajual
#bazaronlinemalaysia
#bajurayamurah
#tudunghalfmoon
#ootd
#chiffonshawl
#shawls
#ootd💗
#shawlmurah
#shawlcantik
#chiffonshawlmurah
#shawlchiffonmurah
#shawllovers
#chiffoncrepe
#chiffongeorgette
#bangisentral
#tudung
#sayajualtudung
#bajuraya2018murah
#tudungraya

Rasa nangis sekali nak melompat bintang bila kakak manees wassap collection Butterfly Shawl dengan ShawlbyLAC.
.
.
Terharu sangat dan terima kasih memilih ShawlbyLAC.
.
.
Kak Lyss tak sabar tunggu restock nie.Semoga dipermudahkan dan siap on time .
.
.

#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis
#tutorialshawl #plainshawl
#ootdraya #tudungraya

Wiken nie banyak open house lagi ke?Even raya nak abis.
.
.
Lepas nie banyak juga jemputan kawen kan.
.
.
Cantik kan warna butterfly shawl nie😇
.
.
Kak Lyss rekemen uolss mesti ada warna nie taw.Masuk sekali dalam list warna yang nak beli ye😁
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis
#tutorialshawl #plainshawl
#ootdraya #tudungraya

HALFMOON AWNING BAWAL HARGA CLEARSTOCK JIMAT RM19! 😰😍 • Najwa Halfmoon •

Harga Asal : RM39.00
HARGA PROMO RM20!
Material : Italian Crepe (HQ)
Jenis : Halfmoon Shawl (Awning ala Bawal)
Ukuran : 1.8m x 0.73m

Kelebihan :-
Tak jarang kecuali warna cerah
100% mudah terbentuk
Design yang unik
Bebas digaya
Kelabuhan adjustable
Misteri

P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor cahaya studio/cahaya alam/skrin/edit/penglihatan anda

#halfmooncantik #tudunghalfmoon #tudunghalfmoonmurah #tudungcantik #tudungmurah #tudunglabuh #tudunghalfmoonmalaysia #tudunghalfmoonplain #tudungistimewa #shawlawningbawal

HALFMOON AWNING BAWAL HARGA CLEARSTOCK JIMAT RM19! 😰😍 • Najwa Halfmoon •

Harga Asal : RM39.00
HARGA PROMO RM20!
Material : Italian Crepe (HQ)
Jenis : Halfmoon Shawl (Awning ala Bawal)
Ukuran : 1.8m x 0.73m

Kelebihan :-
Tak jarang kecuali warna cerah
100% mudah terbentuk
Design yang unik
Bebas digaya
Kelabuhan adjustable
Misteri

P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor cahaya studio/cahaya alam/skrin/edit/penglihatan anda

#halfmooncantik #tudunghalfmoon #tudunghalfmoonmurah #tudungcantik #tudungmurah #tudunglabuh #tudunghalfmoonmalaysia #tudunghalfmoonplain #tudungistimewa #shawlawningbawal

Antara yang laris macam brownies terlajak manees di booth raya ShawlbyLAC.
.
.
Long Shawl Luva.
Digayakan dengan brooch flower memang cantik sangat.Pin je taw.Nak cuci buka je brooch tue.
Ramai yang diy sendiri shawl raya.Lain dari yang lain.
.
.
Harga pun berbaloi.
.
.
Wassap 0122451376 untuk warna yang masih available
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis
#tutorialshawl #plainshawl
#ootdraya #tudungraya

Masih ramai yang suka gayakan halfmoon shawl.Mudah dipakai dan kemas je.
.
.
Sesuai je gayakan kemana-mana. Fevret kakak dan adik manees opis nie.
.
.
Tengah pilih 30 warna nak restock. Fuhhh pening nak pilih.Ada lebih 90 warna untuk dipilih
.
.
Promo 2pcs RM50 akan berakhir dah.So cecepat wassap taw. .
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis
#tutorialshawl #plainshawl
#ootdraya #tudungraya

Sape tengah tunggu Shawl bersulam halus ni?Kalau kami restok, ada yang nak order tak? Cer komen "SAYA NAK" pleaseee.

Wahhh cantiknya manees taw. .
.
Thank You ye banyak borong shawl halfmoon. Senang dah nak ke open house.Pilih je matching warna yang sesuai.
.
.
Jap lagi ada postage ye. .
Ada yang nak tengok warna halfmoon yang masih available wassap ye 0122451376
.
.
Promo 2pcs RM50 akan berakhir dah.So cecepat wassap taw. .
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis
#tutorialshawl #plainshawl
#ootdraya #tudungraya

.
Bila wedding melilit ShawlByLAC memang tak rasa panas. Walaupun cuaca panas lit lit. Material high kualiti chiffon yang lembut dan sejuk je fabrik shawl. .
.
Cantik taw Ct melilit shawlbyLAC. Manees sangat. Mekaseh dear
.
.
Jommm sambung raya 😇
.
.
Wassap 0122451376 taw
.
.
Promo 2pcs RM50 akan berakhir dah.So cecepat wassap taw. .
.
.
#SalesTudung #ShawlExclusiveTermurah
#HalfmoonShawl #Shawlhalfmoon
#Halfmoontudung #tudunghalfmoon
#Dshapeshawl #Dshapehalfmoon
#HalfmoonChiffon #ChiffonHalfmoon
#ButterflyShawl #shawlbutterfly
#hijabMalaysia #butterflytudung
#TudungCantik #ShoppingTudung
#tudunglawa #OOTDshawl
#ShawlbyLAC #TestimoniTudung
#TudungMurah #plainshawlmurah #tudungkeknis
#tutorialshawl #plainshawl
#ootdraya #tudungraya

Most Popular Instagram Hashtags