[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tudungcute

1314 posts

TOP POSTS

Akak nak buat jugakk.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚
#comelpulaktengok
#lakijgntry
#tudungcute

πŸ“·TESTIMONI πŸ“·

SKU > Shopkins
Warna > Dusty Candy
Saiz > L

Assalamualaikum w.b.t

Tudung Shopkins & Tudung Ribbon & Button
S: RM37.90
M: RM39.90
L: RM39.90

Tudung Amani Ribbon
S: RM34
M: RM36
L: RM36

Postage RM8 (wm), RM11 (em)

Size S cadangan umur 6 bulan-2 tahun
(Labuh dari dagu 9inci +/- 1 inci, lilitan muka 14 inci)

Size M cadangan umur 3-5 tahun (Labuh dari dagu 12inci +/- 1 inci, lilitan muka 16 inci)

Size L cadangan umur 6-8 tahun (Labuh dari dagu 14inci +/- 1 inci, lilitan muka 18 inci)

#shopkins
#tudungcomel
#tudunglawa
#tudungbudak
#tudungcute

Last restock before Raya!!
Last postage 16 June Mommies!!
.
Mai order lekaihh..Wassap lajuΒ² naa..
.
Size dan warnaΒ² lain ada lagi sikit..meh bisikΒ² kt tepi color apa yg tinggal
.
#littledariena #tudungkanakkanaktermasyur #tudungkanakkanakcantik #kanakkanaksolehah #girllikeit #girlloveit #tudungcomel #tudungcute
#fashionkanakkanak
#shawlkanakkanak
#instantshawlkanakkanak

Alahai cutenye awak pakai tudung comel ni.

Ada mommy yang nak anak pakai tudung comel meh pm
www.wasap.my/60172965251

#tudungbudak #tudungcute #cikguseo

Terima kasih Mimi comel

Kepada ibu2 yang nak tgk anak2 comel bergaya dgn shawl yg selesa & cute mcm Mimi ni... boleh dapatkan instant shawl dari cookiescarf junior

Boleh whatsapp 013-5849387 utk pembelian on9
Atau
Datang terus ke butik @haiyani_beauty di Taman Sri Impian, Kluang, Johor

#instantshawlbudak_
#shawlbudak
#tudungcute

. TUdung cute pencetus fenomena .
Cute cam nak gigit2 je tudung-tudung ni.
.

LUNA EXCLUSIVE

SARUNG aje
Confirm tak JARANG
Tiada masalah PIN hilang
🌸MINIMAL IRONING 🌸UKURAN: BIDANG 55' 🌸MATERIAL: CHIFFON CRYSTAL
🌸MUDAH DIBENTUK, SARUNG TERUS TERLETAK .
6 warna cute . 🌸HARGA : RM 56 (exclude postage) .
WhatsApp cheqsu lelaju 0139151585
#dsproperhijab #tudungcute #tudung #bawalinstant #bawalreben

Tqvm agent!
Warna warni aidilfitri nampaknya πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Ada yg masih mencari tudung raya utk anak2 ?
.
Whatsapp 0192217194 .
.
#tudungcomelkanak2 #tudungcute #hijabsfashion #hijabfest #kidshijab

MOST RECENT

bawal instant roseπŸ’Ÿ
:-kain heavy chiffon
:-instant 2 muka
:-saiz untuk muka yg kecil
:-pilihan warna di bawah gamba tudung
:-whatssapp link di bio
πŸš—cod:penang(pulau)

hargaπŸ’²:RM25 exclude postage
postage :RM8 SM / RM 12 SS

#tudung #bawalinstantmurah #bawalinstant #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungpenang #codpenang #malaysia #hijab #instanthijab #pinless #tudungcantik #tutupaurat #tudungcute #bawal #bawalmurah #businesspenang #tudungpinless #tudungpink

πŸ’Ÿbawal instant roseπŸ’Ÿ
:-kain heavy chiffon
:-instant 2 muka
:-saiz untuk muka yg kecil
:-pilihan warna di bawah gamba tudung
:-whatssapp link di bio
πŸš—cod:penang(pulau)

hargaπŸ’²:RM25 exclude postage
postage :RM8 SM / RM 12 SS

#tudung #bawalinstantmurah #bawalinstant #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungpenang #codpenang #malaysia #hijab #instanthijab #pinless #tudungcantik #tutupaurat #tudungcute #bawal #bawalmurah #businesspenang #tudungpinless #tudungpink

Assalamualaikum! Tudung Amani Ribbon datang lagi dengan warna baru DUSTY BLUE AND SAND! Warna lembut je, sapa yang gemar color pastel mesti suka tudung ni kan.
.
Amani 6 tahun pakai saiz M. Dah boleh order dengan Wawa tau, jangan malu-malu whatsapp je Wawa yang mesra tu ☺️
.
Saiz dan harga:
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Nak order whatsapp Wawa:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

Masha Allah comelnya Irine dan anak-anak. Irine tak macam anak 3 pun πŸ˜‚ #theelsvvip .
Hasya pakai tudung RIBBON & BUTTON color Baby Pink. Kak Nina pulak pakai AMANI RIBBON color BaBy Blue & Sand. Tudung Kak Nina pakai ada stok sekarang. Tudung macam Hasya pulak akan restock next week.
.
#Repost @irine_nadia with @repostapp
・・・
Ibu Nina Hasya😘

Color kegemaran anak perempuan sangat ni 😍
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
RIBBON & BUTTON COLOR SHOCK PINK PURPLE
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.9p (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Jom order sekarang sementara masih ada stok, bila dah habis lamaaaa ambil masa nak restock. Kesian tunggu lelama nanti.
.
Whatsapp Wawa untuk order:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

Assalamualaikum 🌷
.
Color kegemaran anak perempuan sangat ni 😍
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
RIBBON & BUTTON COLOR SHOCK PINK PURPLE
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.9p (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Jom order sekarang sementara masih ada stok, bila dah habis lamaaaa ambil masa nak restock. Kesian tunggu lelama nanti.
.
Whatsapp Wawa untuk order:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

.
πŸ”₯OUR BEST COLOR OF THE YEARπŸ”₯
.
Dah restock ni! TERHAD‼️ Susah betul Aunty El nak restock color ni tau, lamaaaaaa sangat tunggu baru dapat color ni. Tu pun sikit sahaja dapat restock.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
SHOPKINS: CUPCAKE QUEEN
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Ok sapa nak bertindak sekarang ya, whatsapp je assistant Aunty El nama Wawa di:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

.
πŸ”₯OUR BEST COLOR OF THE YEARπŸ”₯
.
Dah restock ni! TERHAD‼️ Susah betul Aunty El nak restock color ni tau, lamaaaaaa sangat tunggu baru dapat color ni. Tu pun sikit sahaja dapat restock.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
SHOPKINS: CUPCAKE QUEEN
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Ok sapa nak bertindak sekarang ya, whatsapp je assistant Aunty El nama Wawa di:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
RIBBON & BUTTON COLOR SWEET BERRIES βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.9p (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Material: Cotton Melange (nipis, lembut dan mudah regang)
.
Jom order sekarang sementara masih ada stok, bila dah habis lamaaaa ambil masa nak restock. Kesian tunggu lelama nanti.
.
Whatsapp Wawa untuk order:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
RIBBON & BUTTON COLOR SWEET BERRIES βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.9p (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Material: Cotton Melange (nipis, lembut dan mudah regang)
.
Jom order sekarang sementara masih ada stok, bila dah habis lamaaaa ambil masa nak restock. Kesian tunggu lelama nanti.
.
Whatsapp Wawa untuk order:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

.
KHAS BUAT PEMINAT WARNA NATURAL
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
SHOPKINS: CHOCOLATE MILK
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Material: Tebal, mudah bentuk, ringan dan lembut.
.
Saiz:
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Untuk order whatsapp Wawa:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

.
KHAS BUAT PEMINAT WARNA NATURAL
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
SHOPKINS: CHOCOLATE MILK
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Material: Tebal, mudah bentuk, ringan dan lembut.
.
Saiz:
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Untuk order whatsapp Wawa:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

Assalamualaikum dan selamat pagi 🌷
.
Tudung Shopkins warna mesra sekolah Al Baghdadi TERHAD kepada saiz M sahaja.
.
Saiz M: RM39.90
Postage RM7
.
Whatsapp Wawa untuk order:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

Assalamualaikum dan selamat pagi 🌷
.
Tudung Shopkins warna mesra sekolah Al Baghdadi TERHAD kepada saiz M sahaja.
.
Saiz M: RM39.90
Postage RM7
.
Whatsapp Wawa untuk order:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

.
KHAS BUAT PEMINAT WARNA NATURAL
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
SHOPKINS: CHOCOLATE MILK
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Material: Tebal, mudah bentuk, ringan dan lembut.
.
Saiz:
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Untuk order whatsapp Wawa:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

HAURAA KIDS LAUNCHπŸ’™πŸ’™πŸ’™ Alhamdulillah. Hanani Boutique berjaya keluarkan tudung kanak2 yang superb selesa.
Jahitan yang sangat kemas. Material gerenti tak panas. Anak anak pasti tak akan meragam😘😘 Kami ingin membantu para ibu yang ada masalah sukar untuk ajar anak pakai tudung. Dengan riben yang tersedia ada pasti membuatkan anak2 tak sabr untuk memakai😍😍 Jom grab sekarang pada harga promosi. 10% hq bagi diskaun untuk yang cepat😍😍 Berminat? Tinggalkan nom anda atau boleh pm direct dengan saya. 😍

#HauraaKidsLaunch
#SelesaSweetSimple
#ByHananiBoutique
#tudungkanakkanak
#tudungviral
#tudungcute
#tudungselesa
#tudungcomel

HAURAA KIDS LAUNCHπŸ’™πŸ’™πŸ’™ Alhamdulillah. Hanani Boutique berjaya keluarkan tudung kanak2 yang superb selesa.
Jahitan yang sangat kemas. Material gerenti tak panas. Anak anak pasti tak akan meragam😘😘 Kami ingin membantu para ibu yang ada masalah sukar untuk ajar anak pakai tudung. Dengan riben yang tersedia ada pasti membuatkan anak2 tak sabr untuk memakai😍😍 Jom grab sekarang pada harga promosi. 10% hq bagi diskaun untuk yang cepat😍😍 Berminat? Tinggalkan nom anda atau boleh pm direct dengan saya. 😍

#HauraaKidsLaunch
#SelesaSweetSimple
#ByHananiBoutique
#tudungkanakkanak
#tudungviral
#tudungcute
#tudungselesa
#tudungcomel

HAURAA KIDS LAUNCHπŸ’™πŸ’™πŸ’™ Alhamdulillah. Hanani Boutique berjaya keluarkan tudung kanak2 yang superb selesa.
Jahitan yang sangat kemas. Material gerenti tak panas. Anak anak pasti tak akan meragam😘😘 Kami ingin membantu para ibu yang ada masalah sukar untuk ajar anak pakai tudung. Dengan riben yang tersedia ada pasti membuatkan anak2 tak sabr untuk memakai😍😍 Jom grab sekarang pada harga promosi. 10% hq bagi diskaun untuk yang cepat😍😍 Berminat? Tinggalkan nom anda atau boleh pm direct dengan saya. 😍

#HauraaKidsLaunch
#SelesaSweetSimple
#ByHananiBoutique
#tudungkanakkanak
#tudungviral
#tudungcute
#tudungselesa
#tudungcomel

HAURAA KIDS LAUNCHπŸ’™πŸ’™πŸ’™ Alhamdulillah. Hanani Boutique berjaya keluarkan tudung kanak2 yang superb selesa.
Jahitan yang sangat kemas. Material gerenti tak panas. Anak anak pasti tak akan meragam😘😘 Kami ingin membantu para ibu yang ada masalah sukar untuk ajar anak pakai tudung. Dengan riben yang tersedia ada pasti membuatkan anak2 tak sabr untuk memakai😍😍 Jom grab sekarang pada harga promosi. 10% hq bagi diskaun untuk yang cepat😍😍 Berminat? Tinggalkan nom anda atau boleh pm direct dengan saya. 😍

#HauraaKidsLaunch
#SelesaSweetSimple
#ByHananiBoutique
#tudungkanakkanak
#tudungviral
#tudungcute
#tudungselesa
#tudungcomel

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak #newproject #bawalovers #premiumshawl #bawalcute

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak #newproject #bawalovers #premiumshawl #bawalcute

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak #newproject #bawalovers #premiumshawl #bawalcute

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak #newproject #bawalovers #premiumshawl #bawalcute

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak #newproject #bawalovers #premiumshawl #bawalcute

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak #newproject #bawalovers #premiumshawl #bawalcute

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

Assalamualaikum dan selamat pagi! Tudung Amani Ribbon datang lagi dengan warna baru DUSTY BLUE AND SAND! Warna lembut je, sapa yang gemar color pastel mesti suka tudung ni kan. Dah boleh order dengan Wawa tau, jangan malu-malu whatsapp je Wawa yang mesra tu ☺️
.
Saiz dan harga:
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7 Semenanjung
.
Nak order whatsapp Wawa:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

Tudung sarung buat si comel!!
Harga Rm30
Postage FREE!

Nak lebih jimat? Boleh ctc or whatsapp
017-4005148
012-4469711

#cute #tudungcute #tudungbudak #smile #tudungmurah #tudungosem #tudungborong #tudungstyle #tudunginstant #tudung #tudungcomel #tudungjimat

JENG! JENG! JENG! TUDUNG WARNA MESRA LITTLE CALIPH DAH KELUAR 🌻
.
Nak pakai untuk santai-santai pon boleh, nak bawa ke sekolah pon boleh!
.
Ibu-ibu tak pening dah nak cari tudung sekolah lagi, tudung jenjalan lagi.
.
Ada 3 saiz sahaja:
.
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
Postage RM7/ RM11
.
Cepat ya sapa yang nak order, limited sangat Aunty buat ni. Sapa paling laju dia dapat ya. Ok boleh whatsapp Wawa sekarang! πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

πŸ’—BawalCute byVEILISTA SHAWLπŸ’—
.
013-9754238
013-9754238
013-9754238
.
.
*BawalCute Veilista* kali ini menampilkan edisi yg lbh menarik! Riben cute dgn warna contra pastel dari warna tudung anda. Dan kualiti fabric chiffon kali ini lbh cantik dan berkualiti tinggi dgn jahitan baby seam yg kemas insyaaAllah πŸ‘
.
.
MATERIAL TERPILIH :
βœ” High quality heavy chiffon
βœ” Mudah bentuk
βœ” Tidak jarang
.
.
*HARGA MENARIK DARI KAMI : *BawalCute* *SIZE* :
S (Bidg 45) : Rm45
M (Bidg 50) : Rm49
L (Bidg 60) : Rm59
.
.
Postage :
Rm8 SM
Rm11 SS
.
.

#ootd #saya #jual #murahmeriah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #bawal #bawalcute #tudungbawal #visitmyig #visitmyigmy #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tudunglabuh #tudunglawa #muslimah #tudungcute #tudunglabuh #ootdtudungcantik #terengganu #ipoh #perak #ipohperak

.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
RIBBON & BUTTON: VANILLA PEACH COLOR
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Kredit: @syaima_halim syaima_halim
.
🌻Dijahit dengan penuh teliti di bahagian tepi tudung dan juga di kepala.
🌻Hiasan handmade dijahit terus untuk mengelak mudah tercabut
🌻Senang dipakai sekali sarung sahaja terus kemas
🌻Saiz untuk 6 bulan hingga 12 tahun!
🌻Selesa, mudah dan bergaya!
.
Saiz available:
S: RM37.90 (6m-2y
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7/ RM11
.
Untuk order jom Whatsapp Wawa:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
TUDUNG SELESA DIPAKAI LAMA DAN WARNA TRENDY BERGAYA KHAS UNTUK KANAK-KANAK
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
🌻Dijahit dengan penuh teliti di bahagian tepi tudung dan juga di kepala.
🌻Hiasan handmade dijahit terus untuk mengelak mudah tercabut
🌻Senang dipakai sekali sarung sahaja terus kemas
🌻Saiz untuk 6 bulan hingga 12 tahun!
🌻Selesa, mudah dan bergaya!
.
Saiz available:
S: RM37.90 (6m-2y
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7/ RM11
.
Untuk order jom Whatsapp Wawa:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360

Tudung soft awning sarung terus siap! Yang penting senang dan selesa 😘
.
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
XL: RM41.90 (9y-12y)
Postage RM7/ RM11
.
Jom whatsapp Wawa:
.
+60104546360
.
+60104546360
.
+60104546360
.

Bertudung makin nampak comel kan πŸ˜‚
.
Available saiz:
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
Postage RM8/ RM12
.
Sapa nak order whatsapp cla:
.
+60126738507

#availablebyfasheillahassan_fh
#cutehijabs #tudungcute #tudungbayi #tudungbaby #tudungsoftawningkids #cutescarf #tudungshopkins #tudunganak

#Repost @theelsshop with @repostapp
・・・
Bertudung makin nampak comel kan πŸ˜‚
.
Available saiz:
S: RM37.90 (6m-2y)
M: RM39.90 (3y-5y)
L: RM39.90 (6y-8y)
Postage RM7/ RM11
.
Sapa nak order whatsapp Wawa:
.
0104546360
.
0104546360
.
0104546360
.
#tudungcute #tudungbayi #tudungbaby #tudungsoftawningkids #tudungshopkins #tudunganak

Alahai cutenye awak pakai tudung comel ni.

Ada mommy yang nak anak pakai tudung comel meh pm
www.wasap.my/60172965251

#tudungbudak #tudungcute #cikguseo

Terima kasih Mimi comel

Kepada ibu2 yang nak tgk anak2 comel bergaya dgn shawl yg selesa & cute mcm Mimi ni... boleh dapatkan instant shawl dari cookiescarf junior

Boleh whatsapp 013-5849387 utk pembelian on9
Atau
Datang terus ke butik @haiyani_beauty di Taman Sri Impian, Kluang, Johor

#instantshawlbudak_
#shawlbudak
#tudungcute

Most Popular Instagram Hashtags