#tudungcotton

MOST RECENT

Tudung manis macam #tiarossa ni boleh pikat hati awak tak #kekaboolovers 😘😘 #bawallovers
#bruneionlineshopping
#tudungcotton

Hai! Korang da try blom bawal cotton voile ni? Confirm jatuh cinta! 😍💖 .
.
BAWAL COTTON PLAIN BIDANG 45 | Variasi warna menarik bawal cotton voile berkualiti tinggi! Material superb selesa, xjarang, mudah bentuk, mmg tegak cantik terletak pabila digayakan. Mmg onnzz!🔥 .
.
So, girls..on x on? Hihi. Jom refer Instagram katalog @mbp_catalogue utk senarai warna koleksi ini. MERDEKA SPECIAL PROMO 4pcs RM60 Free Postage + Free Hijab Pin

Whatsapp | +6013 918 3472 to order or click on our bio above without saving hp number. 😊 Limited time ONLY. First pay, First serve! 💖 #tudungcotton #cottonvoile

Hai adik kakak, takkan tengok-tngok saja ADRA ni, jangan la peram perasaan teringin lama-lama, hee..moh la try beramai-ramai 😂
.
.
.
Paling kurang pun setiap orang mesti ada warna basic mcm dark choc ni. Dah ramai customer cakap warna ni nampak macam hitam walaupun bila tengok betul² bukan warna hitam 😅
.
.
.
Ok la kan tu lebih kurang hitam jugak. Boleh match dengan semua warna baju dan boleh pakai bila-bila masa 😊
.
.
.
Ok yang model pakai ni saiz L, labuh depan 18 inci. Harga RM40 sahaja
.
.
.

Material high grade cotton lycra. Kain tebal dan berat, terletak elok di bahu je bila pakai 😊 So takdela nak jatuh2 ke bawah bahu bagi yang jenis suka pakai tudung elok2 atas bahu
.
.
.
Yang tergugat tak boleh tengok saja dah tu,cecepat whatsapp 0139656214 to grab yours 😊

Code: Denim .
.
SASA SQUARE SCARF💎

material:premium cotton voile✔️
bidang: 45✔️
harga: RM10 (including deliveryyy terus sampai dekat korang area Klang, Shah Alam & Ampang )
add rm8 sm , rm12 ss postage 😉🚘 Lets grab your favourite colour.
@sasascarf @sasascarf @sasascarf
DM or whatsapp teruss +60178890298 !!!!!!
klik link dekat bio 📲
#tudungklang #tudungshahalam #tudungdelivery #sasascarf #satinscarf #tudungexpress #tudungampang #shawlsatinmurah #shawlplain #codklang #codshahalam #codampang #tudungcantik #bawalovers #tudungsetialam #setiaalam #tudungmurah #shawlmurah #shawlsatinmurah #tudunguitmshahalam #shawlsatin #uitmshahalam #icityshahalam #bawalcotton #cottonvoile #premiumcottonvoile #bawallover #bawalplain #bawalcantik #bawalmurah #tudungcotton

Siapa yg belum grab SASA SQUARE SCARF boleh dapatkan, kalini 8 pilihan warna yg cecantik untuk korang 😃
.
.
SASA SQUARE SCARF💎

material:premium cotton voile✔️
bidang: 45✔️
harga: RM 10 (including deliveryyy terus sampai dekat korang area Klang, Shah Alam & Ampang )
add rm8 sm , rm12 ss postage 😉🚘 Lets grab your favourite colour.
@sasascarf @sasascarf @sasascarf
DM or whatsapp teruss +60178890298 !!!!!!
klik link dekat bio 📲
#tudungklang #tudungshahalam #tudungdelivery #sasascarf #satinscarf #tudungexpress #tudungampang #shawlsatinmurah #shawlplain #codklang #codshahalam #codampang #tudungcantik #bawalovers #tudungsetialam #setiaalam #tudungmurah #shawlmurah #shawlsatinmurah #tudunguitmshahalam #shawlsatin #uitmshahalam #icityshahalam #bawalcotton #cottonvoile #premiumcottonvoile #bawallover #bawalplain #bawalcantik #bawalmurah #tudungcotton

❌SOLD OUT❌
Code : LEMONADE PINK
Material : High quality moss crepe
Measurement : Face (17'),Length(63'),Back Length(35')
Price : RM 69
AZ Sarah Tieback with Exclusive Box

To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔

#ameerazainiofficial #ameerazaini #AZEyelashes #azauthorizedreseller #azeyelashessquare #cotton #tudungcotton #scarf #tudungbawal #bawaleyelash #custommade #azreseller #kotabharu #uitm #umk #kelantan #kelate #ampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #syjual #bazarpaknil #vendor #butikkelantan #butikvendor #amlover #trend #2018 #SarahTiebackScarf #AZSters

❌SOLD OUT❌
Code : LEMONADE PINK
Material : High quality moss crepe
Measurement : Face (17'),Length(63'),Back Length(35')
Price : RM 69
AZ Sarah Tieback with Exclusive Box

To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔

#ameerazainiofficial #ameerazaini #AZEyelashes #azauthorizedreseller #azeyelashessquare #cotton #tudungcotton #scarf #tudungbawal #bawaleyelash #custommade #azreseller #kotabharu #uitm #umk #kelantan #kelate #ampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #syjual #bazarpaknil #vendor #butikkelantan #butikvendor #amlover #trend #2018 #SarahTiebackScarf #AZSters

❌SOLD OUT❌
Code : LEMONADE PINK
Material : High quality moss crepe
Measurement : Face (17'),Length(63'),Back Length(35')
Price : RM 69
AZ Sarah Tieback with Exclusive Box

To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔

#ameerazainiofficial #ameerazaini #AZEyelashes #azauthorizedreseller #azeyelashessquare #cotton #tudungcotton #scarf #tudungbawal #bawaleyelash #custommade #azreseller #kotabharu #uitm #umk #kelantan #kelate #ampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #syjual #bazarpaknil #vendor #butikkelantan #butikvendor #amlover #trend #2018 #SarahTiebackScarf #AZSters

❌SOLD OUT❌
Code : NUDE
Material : High quality moss crepe
Measurement : Face (17'),Length(63'),Back Length(35')
Price : RM 69
AZ Sarah Tieback with Exclusive Box

To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔

#ameerazainiofficial #ameerazaini #AZEyelashes #azauthorizedreseller #azeyelashessquare #cotton #tudungcotton #scarf #tudungbawal #bawaleyelash #custommade #azreseller #kotabharu #uitm #umk #kelantan #kelate #ampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #syjual #bazarpaknil #vendor #butikkelantan #butikvendor #amlover #trend #2018 #SarahTiebackScarf #AZSters

❌SOLD OUT❌
Code : NUDE
Material : High quality moss crepe
Measurement : Face (17'),Length(63'),Back Length(35')
Price : RM 69
AZ Sarah Tieback with Exclusive Box

To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔

#ameerazainiofficial #ameerazaini #AZEyelashes #azauthorizedreseller #azeyelashessquare #cotton #tudungcotton #scarf #tudungbawal #bawaleyelash #custommade #azreseller #kotabharu #uitm #umk #kelantan #kelate #ampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #syjual #bazarpaknil #vendor #butikkelantan #butikvendor #amlover #trend #2018 #SarahTiebackScarf #AZSters

❌SOLD OUT❌
Code : NUDE
Material : High quality moss crepe
Measurement : Face (17'),Length(63'),Back Length(35')
Price : RM 69
AZ Sarah Tieback with Exclusive Box

To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔

#ameerazainiofficial #ameerazaini #AZEyelashes #azauthorizedreseller #azeyelashessquare #cotton #tudungcotton #scarf #tudungbawal #bawaleyelash #custommade #azreseller #kotabharu #uitm #umk #kelantan #kelate #ampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #syjual #bazarpaknil #vendor #butikkelantan #butikvendor #amlover #trend #2018 #SarahTiebackScarf #AZSters

Subhanallah. .
Damainya mata yang memandang.
Istimewa warna dipakai, menyerlahkan keayuan. .
AKEL Plain, kod 75, Copper Rose bidang 60
.
.
Awak tak teringin nak menggayakannya?
Marilah risik sebelum dipinang orang. 😉
.
Tekan saja link di BIO.
Kita sembang panjang.
.
.
#BawalAkel #AkelPlain #BawalBidangBesar #TudungBawal #JualTudung #TudungAkel #TestimoniAkel #BawalStripes #BawalTurki #BawalCotton #CottonTurki #TudungCotton #BawalCorak #IronFree #FeedbackAkel #Feedback #AkelStripes #VefaStripes #TudungBidangBesar #Bidang50 #Bidang60 #JualOnline #TudungMurah #TudungBawalMurah #BazarPakNil #BorongTudung #Sale
#Arazan
#ArazanTudungAyu
#TeamBidadariHouse

SALAM MAGHRIB "Fikirkan hal-hal yang paling hebat, Dan kamu akan menjadi terhebat. Tetapkan akal pada hal tertinggi, Dan kamu akan mencapai yang tertinggi'' #tudungrifdatu #tudungcotton #comingsoon

Stock #SarahTiebackScarf mmg dah nipisss sgt2 dh ni. Sbb tudung best material best mudah senang bentuk xpayah iron xpayah inner kan. Mmg lajuuu je.
.
Whatsapp 0187830230 atau klik link di bio ye
.
@Regran_ed from @nadyasyahera - #sarahtiebackscarf dari @ameerazainiofficial . Lovee sangat sbb tak payah iron dan sangat sesuai kalau bawak travel. macam nak pi beli semua jer. haha
Korang pi usya ootd lawa owner @ameerazainiofficial ni dekat ig dia @ameerazaini okay😘 - #regrann
.
#azprintflamingo #ameerazaini #tudungameerazaini
#SarahTieBackScarf #azeyelashes #azeyelashessquare #azeyelasheschiffon
#ameerazainicollection #ameerazainionline #ameerazainishahalam #sayajualtudung #bawalcantik #bawalruffle #tudungcotton #tudungcantikmurah #tudungcantik #bawalsenangbentuk #bawalsenangjadi #bawalcottonvoile #bawalviral #bawalmurah #tudunglawa #tudungmurah #tudungplain #bawalplain #bawalchiffon #azprintbedaisyse #ameerazainibyNA #azflamingo

Most Popular Instagram Hashtags