#tudungbebulus

MOST RECENT

Tercari-cari tudung yang selesa dan kemas digayakan untuk Aidiladha bakal menjelang nanti?
.
.
Jom singgah @adivaboutique Ayer8 Putrajaya dan dapatkan tudung-tudung menariks dan original keluaran Tudung Ruffle.
.
.
#chicnones #chicruffle #tudungruffle #tudungruffleputrajaya #tudungbebulus #bawaleyelashswarovski #bawaleyelash #rufflecrochet #bawalrufflefeather

Ada yg minat tudung bebulus x?? Kalau minat mai pm kita ada bnyk lagi colour cantik2 nnti kita update lagi..... Ada dua jenis tudung shawl & bawal..... Boleh la melaram utk raya haji nntikan...... Nmpk vouge gedevas gitu..... #codbatucavesselayanggombak
#tudungbebulus

Tik tok tik tok..dah nak lunch time kejap lagi. Perut dah muak makan menu raya,#trprincess makan apa kejap lagi?
.
.
Ada yang memandang je nanti bila pakai #tudungbebulus ni 😍😍😍 santekkkk sgt
.
.
#tudungruffleputrajaya #trstokisputrajaya #tudungraya2017 #rufflefeather #trstokis

Morning #trprincess
.
.
Dah overdose dengan lemang, ketupat dan rendang di pagi Isnin yang sendu 😷
.
.
#moodkerjakelaut ke tu? Post raya terlebih makan sambil menekan calculator mengira baki gaji yang dah nazak πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Apa-apa pun, ceriakan hidup anda dengan senyuman 😊😊😊
.
.
#tudungbebulus #rufflefeather #tudungraya2017 #trstokisputrajaya #tudungruffleputrajaya #trstokis

Meletop kebabommmm #tudungbebulus ni
.
.
Jelingan manis buat abam tak tidur malam penangan #tudungbebulus by @tudungruffle_putrajaya .
.
Lawa sangat kan? Tak sabar nak tunggu HQ open new order ❀️❀️❀️
.
.
#trprincess #rufflefeather #tudungruffleputrajaya #trstokisputrajaya #tudungraya2017

Salam Lebaran #trprincess ❀️❀️❀️
.
.
Ceriakan hari-hari Raya anda dengan #tudungbebulus
.
.
#Repost @diyanahayani (@get_repost)
・・・
Senyum lebar sikit😁
.
Tudung bawal by @tudungruffle
#ootdbytudungruffle
#rufflefeathe
#trwonderaya2017

#tudungbebulus memang mantapppp, tampak glamour pada si pemakai .
.
Tak sabar nak tunggu HQ @tudungruffle open new order ❀️❀️❀️ #trstokis #rufflefeather #tudungraya2017 #trprincess

Phewittttt #tudungbebulus inda house 😎😎😎
.
.
#Repost @etyzlkfli (@get_repost)
・・・
Bila everyone tgh makan and me buat tutorial tudung πŸ˜‚#EidMubarakπŸ•Œ #TakutNakMakanBanyak #Salam1Syawal

Hampa nampak dak penangan #tudungbebulus 😎😎😎
.
.
Segak bukan main lagi kalau pakai #tudungbebulus ni,persis Ratu gitewwww (sambil betulkan crown kat ataih kepala)
.
.
Tak sabaqqq nak tunggu HQ open new order utk #trstokis #wewantmoretudungbebulus ❀️❀️❀️
.
.
#Repost @diyanahayani (@get_repost)
・・・
Awal awal sopan dulu 😁
.
. * baju ditempah khas dari @emaspesonawedding
Tudung bawal by @tudungruffle .
#NanaOotdRaya
#ootdbytudungruffle
#rufflefeather

Alhamdulillah,tudung bebulus selamat sampai ke tangan #trprincess
.
.
Semua berpuas hati cumaaaaa
.
.
Ada yang nak warna-warna lain tapi dah habis stok πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”
.
.
Takpe,nanti kita usulkan untuk HQ produce banyak sikit. Siapa sangka jualan tudung bebulus meletop pop pop
.
.
#trprincess jangan lupa tag @tudungruffle_putrajaya tau ❀️❀️❀️
.
.
#tudungbebulus #rufflefeather #tudungraya2017 #tudungbebulus #trprincess #trstokis

Alhamdulillah,tudung bebulus selamat sampai ke tangan #trprincess
.
.
Semua berpuas hati cumaaaaa
.
.
Ada yang nak warna-warna lain tapi dah habis stok πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”
.
.
Takpe,nanti kita usulkan untuk HQ produce banyak sikit. Siapa sangka jualan tudung bebulus meletop pop pop
.
.
#trprincess jangan lupa tag @tudungruffle_putrajaya tau ❀️❀️❀️
.
.
#tudungbebulus #rufflefeather #tudungraya2017 #tudungbebulus #trprincess #trstokis

Maka dengan ini Admin TRPutrajaya mengisytiharkan bahawa stok Tudung Ruffle #tudungbebulus TELAH SOLD OUT
.
.
Alhamdulillah, Admin TRPutrajaya berjaya menghantar postage tengahari tadi kepada #trprincess yang tidak jemu-jemu bertarung #misicarisampaidapat tudung viral ini
.
.
Di kesempatan ini, Admin TRPutrajaya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pelanggan #trprincess yang membeli dengan @tudungruffle_putrajaya stokis sah Tudung Ruffle di Putrajaya
.
.
Selamat Melaram dengan Tudung Bebulusss
.
.
#tudungruffleputrajaya #tudungraya2017 #rufflefeather #tudungbebulus #trprincess #chicnones #chicruffle

Wajah-wajah kesayangan Tudung Ruffle bila memasing dapat menggayakan Tudung Ruffle Feathers #tudungbebulus di pagi lebaran.
.
.
Yang tak nak keluar rumah sebab tak dapat beli tudung bebulus tu, jangan bersedih OK.
.
.
Masih belum terlambat untuk singgah di butik TR Bangi Sentral atau KL Raya Fest hujung minggu ini.
.
.
Jom amik gambar pre-raya dengan tudung bebulus
.
.
Say CHEESEEEEEE 😁😁😁
.
.
#karnivalmegaraya #klrayafest2017 #trstokis #trprincess #tudungbebulus #rufflefeathers #tudungraya2017 #tudungruffleputrajaya

Makin berseri-seri cik mek molek kita di pagi lebaran nanti bila menggayakan tudung bebulus terhangat di pasaran πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Tazabarrrrr nak gayakan tudung-tudung tu #fliptudung .
.
#tudungraya2017 #tudungbebulus #trstokis #trprincess #rufflefeather #karnivalmegaraya

Phewitttt
.
.
Kemain bergaya lagi Cik Hartaty kite, 2 tudung bebulus disambar. Terima kasih banyak-banyak sebab sentiasa sabar menunggu stok tudung bebulus sampai.
.
.
Dah boleh tidur malam dan fikirkan nak gayakan tudung bebulus di hari raya yang pertama ke kedua ke ketiga etc 😘😘😘
.
.
#tudungbebulus #rufflefeathers #trprincess #trstokis #tudungruffleputrajaya #tudungraya2017 #karnivalmegaraya

Hmmmm...jap nak pikir dulu. Kak Nana pening nak pilih yang mana satu - semua warna lawa gilsss
.
.
Kepopularan tudung bebulus bakal menakluki carta Top 10 Tudung Raya 2017 2 minggu berturut-turut.
.
.
Jangan sentap kalau tudung bebulus dah habis. Tak dapat bulu ostrich, jangan giat mencabut bulu ayam ternakan Wak Seman pulak 😹😹😹
.
.
Tak pun,ada yang menangis tutup pintu sambil potong fringe langsir nak sambung dekat tudung.
.
.
Yang pasti - beli tudung bebulus #rufflefeather yang ORIGINAL semestinya dari stokis yang sah.
.
.
Pesanan khidmat masyarakat dari Kak Bedah yang telah memiliki semua warna dan semua jenis koleksi Tudung Ruffle #fliptudung
.
.
#tudungruffleputrajaya #trprincess #trstokis #tudungbebulus #rufflefeather #tudungraya2017 #ERAfm #karnivalmegaraya

Gegaran TUDUNG BEBULUS melanda Putrajaya
.
.
Tak senang duduk selagi tak dapat di tangan
.
.
Tasik Putrajaya sanggup diredah demi nak dapatkan tudung bebulus untuk digayakan di pagi lebaran
.
.
Cik Puan Asma SUDAH
.
.
Anda bila lagi?
#fliptudung #akuyangpakaikauyangpanas #sabarmenanti #customerbackout #sistabah
#tudungbebulus #rufflefeather #tudungruffleputrajaya #trstokis #trprincess .
.

Tudiaaaa...sepantas kilat adik manis sambar 2 lagi tudung bebulus 😍😍😍
.
.
Raya sakan dengan @tudungruffle_putrajaya
.
.
#trprincess #trstokis #rufflefeather #tudungruffleputrajaya #tudungbebulus

Fenomena Tudung Bebulus buat adik manis tak tidur malam πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Ni mesti sebab nak bergaya dengan tudung bebulus di pagi lebaran nanti #fliptudung #kepuk bebulus
.
.
Semoga RAYA tahun ini lebih vogue de vassss dengan tudung bebulus semestinya dari @tudungruffle_putrajaya 😘😘😘
.
.
#akuyangpakaikauyangpanas #tudungbebulus #tudungruffleputrajaya #rufflefeather #trstokis #trprincess

Happy betul adik manis ni dapat #rufflefeather yang ditunggu-tunggu.
.
.
Semoga bertambah ceria di pagi lebaran dengan tudung bebulus idaman ramai πŸ’πŸ’πŸ’
.
.
#tudungbebulus #rufflefeathers #trstokis #putrajaya #tudungruffleputrajaya #chicnones #trprincess

Most Popular Instagram Hashtags