#tudungbayi

PALING TERBARU

Purple Plum + Dusty Pink.. πŸŽ€πŸŽ€
.
.
Saiz 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja.. πŸ‘πŸ‘
.
.
Cepat-cepat wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊
.
.
Ribbon dijual berasingan πŸŽ€πŸŒΌπŸŽ€πŸŒΌπŸŽ€
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#tudung #tudungbaby #tudungbudak #tudungbayi #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungcomel #tudungbabycomel #tudungbabymurah #sayajualtudung #sayajualtudungbudak #sayajualtudungbaby #homemade #madeinmalaysia #malaysiaonlineshop #madeforkids #fndcouture #malaysia #instashop #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #kedaionline #bazaarmalaysia #customfnd

Bestnya ada tudung sarung yang super selesa ni!!! πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
.
Warna2 yang sangat comel sesuai dengan umur mereka.😎😎
.
.
Paling best custome made tau. Pilihan warna mengikut citarasa ibu2 atau warna kesukaan anak. 😚
.
.
Material lembut dari cotton lycra taw. Serap peluh gitu.. Selesalah! 😍😍😍
.
.
Preorder 5-10 hari bekerja πŸ˜‰
Tak lama pun. Pejam celik sampai abang posmen depan pintu. Nak order boleh order awal ya 😍
.
.
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci (6m-2y)
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci (2y-4y)
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci (5y-7y)
.
Harga Jualan
.
βœ…Saiz 1 RM20
βœ…Saiz 2 RM24
βœ…Saiz 3 RM28
.
Pengeposan RM8 SM RM11 SS .
.
Whatsapp terus cikzai atau klik di bio tanpa perlu save number .
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #dressbayi #ibubapa #tudungsyria #tudungpasti #littlecaliph #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungtadika #rahsiahatiperempuan #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #cintabukankristal #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #tudungsekolah

HILZEA INSTANT SHAWL
#SHAWLT4A
.
STOK: XS, S, M
.
LILIT SEPANTAS 1,2,3..SEMUDAH A B C. SIAP!! TADAAA...COMEL KAN???
.
KELEBIHAN HILZEA INSTANT SHAWL:
.
πŸ”΄ANTI Kedut
πŸ”΄ANTI Iron
πŸ”΄ANTI Pin
πŸ”΄ANTI Panas
πŸ”΄ANTI Comot
.
Semuanya ANTI ! Eh tudung apa nie yang memang BEST sangat nie? .
Kalau mommy nak tau..HILZEA INSTANT SHAWL nie boleh buat si comel bertambah dan berganda-ganda lagi kecomelan tu.
.
Dengan HILZEA INSTANT SHAWL ni juga, mommy boleh mix and match kan dengan bermacam-macam jenis baju. Mampu juga tahan lama sebab designnya yang praktikal dan tak akan ketinggalan zaman. Pendek kata superbb berbaloilah untuk dimiliki !!
.
SEBAB WAJIB MILIK HILZEA INSTANT SHAWL:
.
MATERIAL MESRA KANAK-KANAK
.
❀️Material kain COTTON TSHIRT yang tak panas, sejuk dan tak merimaskan.
.
❀️ANTI IRON jadi tak payah nak bazir masa menghadap iron. Anak-anak pun maintain comel walaupun lasak dan aktif.
.
❀️Kainnya tidak berbulu, sejuk, flowly dan tak perlu pakai inner. Sarung jea dah tak nampak rambut.
.
❀️REKAAN YANG SUNGGUH PRAKTIKAL
.
βœ” Tak susah pun nak melilit.Tak terbelit okey..Sebabnya dah sediakan butang siap-siap untuk kemasan.Silap-silap si comel pun boleh buat sendiri tau!
.
30 WARNA YANG KEBABOOM
.
βœ” Susahkan nak dapatkan tudung budak yang banyakkk pilihan warna nie.Kami tampilkan khas semua warna bak tudung mommy dalam almari tuuuu. Si comel sekarang pun dah boleh matching-matching ..kalah mommy tau!
.
SAIZ APA YANG ADA???
βœ” XS : 45 cm x 110 cm (1-3 thn)
βœ” S : 50 cm x 115 cm (4-6 thn)
βœ” M : 55 cm x 120 cm (7-9 thn)
βœ” L : 60 cm x 125 cm (9-11 thn)
.
HARGA
XS dan S : RM37
M dan L : RM39
POSTAGE RM7 WM RM11 EM
WASSAP 0175414252 UNTUK ORDER TQ
.
#instantshawl #kidsshawl #kidstudung #tudunganak #tudungkanak2murah #tudungkanak2 #tudungbudak #tudungsarung #tudunganak #kidshijab #tudunganakcomel #tudungsicomel #tudungsarung #tudungbayi #tudungputeri #kedaitudungonline #tudungonline

TUDUNG TWINKLE SARUNG
.
Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! 😍😍😍
.
Metal tag ekslusif dari aljoofre memberi nilai tambah ekslusif pada tudung! 🀩🀩🀩
.
ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! 🀭)
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-5 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga RM30
.
Saiz S
Sesuai untuk 5-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga RM32
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-12 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga RM34
.
Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga RM38
.
Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Eh dah 8bulan anak2 bersekolah. Ada tak yg perasan tudung anak2 dah comot macam tudung cicah belacan?
.
.
Ada jugak tudung yang dah berlubang terkena iron, ada yang terkena baju luntur, ada yang dah tercarik terkena kerusi tajam..
.
Kami sedia berkhidmat untuk menjadikan anak anda lebih selesa dan yakin ke sekolah!
.
Kami ada tudung sekolah warna;
Putih nila
Putih mutiara
Hitam
Kuning
Krim
Ungu
Biru
Merah Jambu
.
Harga RM17 SAHAJA!
.
Size SS (Labuh dari dagu 12inci) sesuai untuk usia 4 - 8 tahun.
.
Size S (Labuh dari dagu 14 inci) sesuai untuk usia 8 - 10 tahun.
.
Size M (Labuh dari dagu 16inci) sesuai untuk usia 10-12 tahun.
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #tudunghitam #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #aafiyah #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #shawlbudak #sitiaafiyah

Pre order bawal serene dah dibuka.
_
Pre order hanya dibuka dalam masa 3 hari sahaja. Sekiranya code colour sudah terlebih kouta pihak HQ akan stop pre order. So sementara kouta masih ada lagi cepat cepat order korang punya ❀️
_
Belian 10 helai ke atas berhak mendapat 1 botol clean sprayz @cleansprayzofficial_ secara percuma yang berharga RM35
_
Promo price (harga tidak termasuk postage)
1 - RM35
3- RM100
10 - RM335 PERCUMA 1 BOTOL CLEAN SPRAYZ (Pencuci Fabrik)
_
Cara order?
_
Klik link bio
_
Atau tekan dm ❀️

Pre order bawal serene dah dibuka.
_
Pre order hanya dibuka dalam masa 3 hari sahaja. Sekiranya code colour sudah terlebih kouta pihak HQ akan stop pre order. So sementara kouta masih ada lagi cepat cepat order korang punya ❀️
_
Belian 10 helai ke atas berhak mendapat 1 botol clean sprayz @cleansprayzofficial_ secara percuma yang berharga RM35
_
Promo price (harga tidak termasuk postage)
1 - RM35
3- RM100
10 - RM335 PERCUMA 1 BOTOL CLEAN SPRAYZ (Pencuci Fabrik)
_
Cara order?
_
Klik link bio
_
Atau tekan dm ❀️

Pre order bawal serene dah dibuka.
_
Pre order hanya dibuka dalam masa 3 hari sahaja. Sekiranya code colour sudah terlebih kouta pihak HQ akan stop pre order. So sementara kouta masih ada lagi cepat cepat order korang punya ❀️
_
Belian 10 helai ke atas berhak mendapat 1 botol clean sprayz @cleansprayzofficial_ secara percuma yang berharga RM35
_
Promo price (harga tidak termasuk postage)
1 - RM35
3- RM100
10 - RM335 PERCUMA 1 BOTOL CLEAN SPRAYZ (Pencuci Fabrik)
_
Cara order?
_
Klik link bio
_
Atau tekan dm ❀️

Pre order bawal serene dah dibuka.
_
Pre order hanya dibuka dalam masa 3 hari sahaja. Sekiranya code colour sudah terlebih kouta pihak HQ akan stop pre order. So sementara kouta masih ada lagi cepat cepat order korang punya ❀️
_
Belian 10 helai ke atas berhak mendapat 1 botol clean sprayz @cleansprayzofficial_ secara percuma yang berharga RM35
_
Promo price (harga tidak termasuk postage)
1 - RM35
3- RM100
10 - RM335 PERCUMA 1 BOTOL CLEAN SPRAYZ (Pencuci Fabrik)
_
Cara order?
_
Klik link bio
_
Atau tekan dm ❀️

Pre order bawal serene dah dibuka.
_
Pre order hanya dibuka dalam masa 3 hari sahaja. Sekiranya code colour sudah terlebih kouta pihak HQ akan stop pre order. So sementara kouta masih ada lagi cepat cepat order korang punya ❀️
_
Belian 10 helai ke atas berhak mendapat 1 botol clean sprayz @cleansprayzofficial_ secara percuma yang berharga RM35
_
Promo price (harga tidak termasuk postage)
1 - RM35
3- RM100
10 - RM335 PERCUMA 1 BOTOL CLEAN SPRAYZ (Pencuci Fabrik)
_
Cara order?
_
Klik link bio
_
Atau tekan dm ❀️

Soft Grey + Maroon.. πŸŽ€πŸŽ€
.
.
Saiz 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja.. πŸ‘πŸ‘
.
.
Cepat-cepat wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊
.
.
Ribbon dijual berasingan πŸŽ€πŸŒΌπŸŽ€πŸŒΌπŸŽ€
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#tudung #tudungbaby #tudungbudak #tudungbayi #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungcomel #tudungbabycomel #tudungbabymurah #sayajualtudung #sayajualtudungbudak #sayajualtudungbaby #homemade #madeinmalaysia #malaysiaonlineshop #madeforkids #fndcouture #malaysia #instashop #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #kedaionline #bazaarmalaysia #customfnd

Dark Grey + Soft Grey.. πŸ’•πŸ’•
.
.
Saiz 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja.. πŸ‘πŸ‘
.
.
Cepat-cepat wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊
.
.
Ribbon dijual berasingan πŸŽ€πŸŒΌπŸŽ€πŸŒΌπŸŽ€
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#tudung #tudungbaby #tudungbudak #tudungbayi #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungcomel #tudungbabycomel #tudungbabymurah #sayajualtudung #sayajualtudungbudak #sayajualtudungbaby #homemade #madeinmalaysia #malaysiaonlineshop #madeforkids #fndcouture #malaysia #instashop #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #kedaionline #bazaarmalaysia #customfnd

MashaaAllah comeynyaaaa
.
Sicomel ni pakai Mayya Khadeeja baby size!!
Haih melting Kita dibuatnya wak
.
😘😘😘
.
Terus ke website
www.himayya.com/mayya-khadeeja
.
Atau whatsapp admin kami. Klik link dibawah
www.wasap.my/601156717769/Mayya+khadeeja
.
#salesale
#salerayahaji
#salehimayya
#saleraya
#tudungswarovski
#tudungsarungmurah
#bazarpaknil
#tudungsedondon
#tudungbudakmurah
#tudungrayamurah
#tudungbaby
#mayyakhadeeja
#tudungbayi

🎁 LD AUFA 🎁
#TUDUNGSARUNGT4A
.
STOK: M, L
.
KEISTIMEWAAN TUDUNG LD AUFA
.
πŸŽ€ Material Lycra berkualiti
πŸŽ€ Awning lembut dan tidak mudah rosak
πŸŽ€ Tak panas
πŸŽ€ Tak perlu iron
πŸŽ€ Mesra travel
πŸŽ€ Warna kesukaan anak anak
πŸŽ€ Mudah dibasuh
πŸŽ€ Percuma brooch
.
πŸŽ€ SAIZ/UKURAN/UMUR

Aufa saiz S (8bln-3thn)
🌼 Labuh depan -/+10"
🌼 Labuh belakang -/+14"
🌼 Muka -/+8"
.
Aufa saiz M (4thn-6thn)
🌼 Labuh depan -/+ 13"
🌼 Labuh belakang -/+ 18"
🌼 Muka 8.5"
.
Aufa saiz L ( 7thn-10thn)
🌼 Labuh depan 14"-/+ 🌼 Labuh belakang 20 "-/+
🌼 Muka 9"
.
MATERIAL
πŸŽ€ LycraΒ Berkualiti yang Sejuk
.
🏷 HARGA : RM29.00
POSTAGE RM7 WM RM11 EM
WASSAP 0175414252 UNTUK ORDER TQ
.
πŸŽ€ Nota: Warna mungkin sedikit berbeza berikutan pencahayaan semasa penggambaran.
.
#instantshawl #kidsshawl #kidstudung #tudunganak #tudungkanak2murah #tudungkanak2 #tudungbudak #tudungsarung #tudunganak #kidshijab #tudunganakcomel #tudungkanakkanak #tudungsarung #tudungbayi #tudungputeri #tudungraya

🎁 LD AUFA 🎁
#TUDUNGSARUNGT4A
.
STOK: S, M, L
.
KEISTIMEWAAN TUDUNG LD AUFA
.
πŸŽ€ Material Lycra berkualiti
πŸŽ€ Awning lembut dan tidak mudah rosak
πŸŽ€ Tak panas
πŸŽ€ Tak perlu iron
πŸŽ€ Mesra travel
πŸŽ€ Warna kesukaan anak anak
πŸŽ€ Mudah dibasuh
πŸŽ€ Percuma brooch
.
πŸŽ€ SAIZ/UKURAN/UMUR

Aufa saiz S (8bln-3thn)
🌼 Labuh depan -/+10"
🌼 Labuh belakang -/+14"
🌼 Muka -/+8"
.
Aufa saiz M (4thn-6thn)
🌼 Labuh depan -/+ 13"
🌼 Labuh belakang -/+ 18"
🌼 Muka 8.5"
.
Aufa saiz L ( 7thn-10thn)
🌼 Labuh depan 14"-/+ 🌼 Labuh belakang 20 "-/+
🌼 Muka 9"
.
MATERIAL
πŸŽ€ LycraΒ Berkualiti yang Sejuk
.
🏷 HARGA : RM29.00
POSTAGE RM7 WM RM11 EM
WASSAP 0175414252 UNTUK ORDER TQ
.
πŸŽ€ Nota: Warna mungkin sedikit berbeza berikutan pencahayaan semasa penggambaran.
.
#instantshawl #kidsshawl #kidstudung #tudunganak #tudungkanak2murah #tudungkanak2 #tudungbudak #tudungsarung #tudunganak #kidshijab #tudunganakcomel #tudungkanakkanak #tudungsarung #tudungbayi #tudungputeri #tudungraya

🎁 LD AUFA 🎁
#TUDUNGSARUNGT4A
.
STOK: S, M, L
.
KEISTIMEWAAN TUDUNG LD AUFA
.
πŸŽ€ Material Lycra berkualiti
πŸŽ€ Awning lembut dan tidak mudah rosak
πŸŽ€ Tak panas
πŸŽ€ Tak perlu iron
πŸŽ€ Mesra travel
πŸŽ€ Warna kesukaan anak anak
πŸŽ€ Mudah dibasuh
πŸŽ€ Percuma brooch
.
πŸŽ€ SAIZ/UKURAN/UMUR

Aufa saiz S (8bln-3thn)
🌼 Labuh depan -/+10"
🌼 Labuh belakang -/+14"
🌼 Muka -/+8"
.
Aufa saiz M (4thn-6thn)
🌼 Labuh depan -/+ 13"
🌼 Labuh belakang -/+ 18"
🌼 Muka 8.5"
.
Aufa saiz L ( 7thn-10thn)
🌼 Labuh depan 14"-/+ 🌼 Labuh belakang 20 "-/+
🌼 Muka 9"
.
MATERIAL
πŸŽ€ LycraΒ Berkualiti yang Sejuk
.
🏷 HARGA : RM29.00
POSTAGE RM7 WM RM11 EM
WASSAP 0175414252 UNTUK ORDER TQ
.
πŸŽ€ Nota: Warna mungkin sedikit berbeza berikutan pencahayaan semasa penggambaran.
.
#instantshawl #kidsshawl #kidstudung #tudunganak #tudungkanak2murah #tudungkanak2 #tudungbudak #tudungsarung #tudunganak #kidshijab #tudunganakcomel #tudungkanakkanak #tudungsarung #tudungbayi #tudungputeri #tudungraya

🎁 LD AUFA 🎁
#TUDUNGSARUNGT4A
.
STOK: S, M, L
.
KEISTIMEWAAN TUDUNG LD AUFA
.
πŸŽ€ Material Lycra berkualiti
πŸŽ€ Awning lembut dan tidak mudah rosak
πŸŽ€ Tak panas
πŸŽ€ Tak perlu iron
πŸŽ€ Mesra travel
πŸŽ€ Warna kesukaan anak anak
πŸŽ€ Mudah dibasuh
πŸŽ€ Percuma brooch
.
πŸŽ€ SAIZ/UKURAN/UMUR

Aufa saiz S (8bln-3thn)
🌼 Labuh depan -/+10"
🌼 Labuh belakang -/+14"
🌼 Muka -/+8"
.
Aufa saiz M (4thn-6thn)
🌼 Labuh depan -/+ 13"
🌼 Labuh belakang -/+ 18"
🌼 Muka 8.5"
.
Aufa saiz L ( 7thn-10thn)
🌼 Labuh depan 14"-/+ 🌼 Labuh belakang 20 "-/+
🌼 Muka 9"
.
MATERIAL
πŸŽ€ LycraΒ Berkualiti yang Sejuk
.
🏷 HARGA : RM29.00
POSTAGE RM7 WM RM11 EM
WASSAP 0175414252 UNTUK ORDER TQ
.
πŸŽ€ Nota: Warna mungkin sedikit berbeza berikutan pencahayaan semasa penggambaran.
.
#instantshawl #kidsshawl #kidstudung #tudunganak #tudungkanak2murah #tudungkanak2 #tudungbudak #tudungsarung #tudunganak #kidshijab #tudunganakcomel #tudungkanakkanak #tudungsarung #tudungbayi #tudungputeri #tudungraya

Paling Populer Instagram Hashtag