#tudungbayi

MOST RECENT

Tudung sarung printed! Awning boleh request any colours ๐Ÿ˜ฑ
.
.
*Preorder 5-10 hari bekerja* ๐Ÿ˜‰
Tak lama pun. Pejam celik sampai abang posmen depan pintu. Nak order boleh order awal ya ๐Ÿ˜

Untuk mengikut saiz kelabuhan yang diinginkan, digalakkan ukur dahulu sebelum pilih saiz . Saiz ketinggian budak tidak sama kan ๐Ÿค—
.
๐ŸฃSaiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci (6m-2y)
๐ŸฃSaiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci (2y-4y)
๐ŸฃSaiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci (5y-7y)
๐ŸฃSaiz XS : Labuh dari dagu - 15 inci
๐ŸฃSaiz S : labuh dari dagu - 16 inci
๐ŸฃSaiz M : labuh dari dagu - 17 inci
๐ŸฃSaiz L : labuh dari dagu - 19 inci
๐ŸฃSaiz XL : labuh dari dagu - 20 inci
.
๐ŸฌSaiz 1 : RM23
๐ŸฌSaiz 2 : RM27
๐ŸฌSaiz 3 : RM31
๐ŸฌSaiz XS : RM35
๐ŸฌSaiz S - L : Rm39
.
๐ŸŽ€ Reben : RM3 (Pin sahaja)
๐ŸŒธ Bunga : RM3 (Dijahit)
.
.
Pengeposan
1-3 helai RM8 SM RM11 SS .
4 helai ke atas RM9 SM RM12 SS .
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Bestnya ada tudung sarung yang super selesa ni!!! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Warna2 yang sangat comel sesuai dengan umur mereka.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Paling best custome made tau. Pilihan warna mengikut citarasa ibu2 atau warna kesukaan anak. ๐Ÿ˜š
.
.
Material lembut dari cotton lycra taw. Serap peluh gitu.. Selesalah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Preorder 5-10 hari bekerja ๐Ÿ˜‰
Tak lama pun. Pejam celik sampai abang posmen depan pintu. Nak order boleh order awal ya ๐Ÿ˜
.
.
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci (6m-2y)
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci (2y-4y)
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci (5y-7y)
.
Harga Jualan
.
โœ…Saiz 1 RM20
โœ…Saiz 2 RM24
โœ…Saiz 3 RM28
.
Pengeposan RM8 SM RM11 SS .
.
Whatsapp terus cikzai atau klik di bio tanpa perlu save number .
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #dressbayi #ibubapa #tudungsyria #tudungpasti #littlecaliph #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungtadika #rahsiahatiperempuan #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #kekasihpaksarela #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #tudungsekolah

Emerald Green + Light Camel.. ๐ŸŽ€๐ŸŽ€
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun)
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun)
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun)
.

Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1...RM20
Saiz 2...RM24
Saiz 3...RM28
.
.
Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Ribbon dijual berasingan
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#tudung #tudungbaby #tudungbudak #tudungbayi #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungcomel #tudungbabycomel #tudungbabymurah #sayajualtudung #sayajualtudungbudak #sayajualtudungbaby #homemade #madeinmalaysia #malaysiaonlineshop #madeforkids #fndcouture #malaysia #instashop #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #kedaionline #bazaarmalaysia #customfnd

Apa tema baju raya kawan-kawan tahun ni? .
.
Dah beli baju. Jom beli tudung plak ikut warna tema. Senang je. Xperlu susah2 pergi kedai cari warna yang sama kan ๐Ÿ˜‰
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Koleksi raya from Aljoofre!

Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!

WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0176536520 for details
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0176536520 for details
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0176536520 for details

or tekan je link di Profile

#tudungraya #tudungbayi #tudungkanak2comel #tudung #tudungbudak #bazaarpaknil # #tudungonline #tudungsyria #tudungsyriabudak #aljoofree #kidsraya #tudungrayabudak #raya2018 #tudungglitters #viral2018 #tudungonline #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungrayabudak

Syria twinkle best lah. Ada inner buat rambut si comel tak mudah terkeluar. Nampak comel je kan ๐Ÿค—
.
Material lycra glitters yg bersinar2 dari kejauhan bak bintang2 di langit malam agar kelihatan sangat menyerlah ketika memakainya!
.
Selesa, sejuk, kemas, tahan lasak, mudah dicuci dan tak perlu iron!
.
Highly recommended!
.
Size XS - labuh 14" (Sesuai untuk 0-4 tahun)
Harga RM28
.
Size M - labuh 20" (sesuai untuk 7-10 tahun)
Harga RM32
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Kiraan labuh akan sedikit berbeza apabila dipakai atas faktor lipatan di leher.
.
To order kindly whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number. .
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #littlecaliph #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #ketukketukramadhan

SALAM SI COMEEI๐Ÿญ
.
๐ŸญKoleksi Raya tudung kanak2 aljoofre dah keluar lah! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
๐ŸญSparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
๐ŸญSparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
๐ŸญDesign kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
.
๐ŸŽˆ Tudung Syria Size xs untuk anak kecil berumur 6 bulan hingga 4 tahun yang baru belajar memakai tudung supaya lebih selesa dan kemas
.
๐ŸŽˆ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya
.
โœ…Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
.
๐ŸŒธ 2 design untuk peringkat umur berbeza.
.
๐ŸŒธ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
.
๐ŸŒธ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif
.
๐ŸŒธ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar
.
๐ŸŒธ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin
.
๐ŸŒธ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang
.
๐ŸŒธ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
โœ…Saiz dan Harga
.
๐ŸŽ‰ Tudung Syria size xs untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung
.
-Labuh 14" .
๐ŸŽ‰ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
.
-Labuh 20"
.
-Bukaan muka 8"
.
๐ŸŽ‰ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
.
-Labuh 24"
.
-Bukaan muka 8.5"
.
๐ŸŽ‰ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
.
-Labuh 29"
.
-Bukaan muka 9.5"
.
โœ…JAMINAN 180 HARI
.
๐Ÿ“ฒWhatsApp 019 310 7200 (Mastura)

Tudung sarung printed! Awning boleh request any colours ๐Ÿ˜ฑ
.
.
*Preorder 5-10 hari bekerja* ๐Ÿ˜‰
Tak lama pun. Pejam celik sampai abang posmen depan pintu. Nak order boleh order awal ya ๐Ÿ˜

Untuk mengikut saiz kelabuhan yang diinginkan, digalakkan ukur dahulu sebelum pilih saiz . Saiz ketinggian budak tidak sama kan ๐Ÿค—
.
๐ŸฃSaiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci (6m-2y)
๐ŸฃSaiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci (2y-4y)
๐ŸฃSaiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci (5y-7y)
๐ŸฃSaiz XS : Labuh dari dagu - 15 inci
๐ŸฃSaiz S : labuh dari dagu - 16 inci
๐ŸฃSaiz M : labuh dari dagu - 17 inci
๐ŸฃSaiz L : labuh dari dagu - 19 inci
.
๐ŸฌSaiz 1 : RM23
๐ŸฌSaiz 2 : RM27
๐ŸฌSaiz 3 : RM31
๐ŸฌSaiz XS : RM35
๐ŸฌSaiz S - L : Rm39
.
๐ŸŽ€ Reben : RM3 (Pin sahaja)
๐ŸŒธ Bunga : RM3 (Dijahit)
.
.
Pengeposan
1-3 helai RM8 SM RM11 SS .
4 helai ke atas RM9 SM RM12 SS .
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Bestnya ada tudung sarung yang super selesa ni!!! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Warna2 yang sangat comel sesuai dengan umur mereka.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Paling best custome made tau. Pilihan warna mengikut citarasa ibu2 atau warna kesukaan anak. ๐Ÿ˜š
.
.
Material lembut dari cotton lycra taw. Serap peluh gitu.. Selesalah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Preorder 5-10 hari bekerja ๐Ÿ˜‰
Tak lama pun. Pejam celik sampai abang posmen depan pintu. Nak order boleh order awal ya ๐Ÿ˜
.
.
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci (6m-2y)
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci (2y-4y)
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci (5y-7y)
.
Harga Jualan
.
โœ…Saiz 1 RM20
โœ…Saiz 2 RM24
โœ…Saiz 3 RM28
.
Pengeposan RM8 SM RM11 SS .
.
Whatsapp terus cikzai atau klik di bio tanpa perlu save number .
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #dressbayi #ibubapa #tudungsyria #tudungpasti #littlecaliph #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungtadika #rahsiahatiperempuan #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #kekasihpaksarela #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #tudungsekolah

Bestnya ada tudung sarung yang super selesa ni!!! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Warna2 yang sangat comel sesuai dengan umur mereka.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Paling best custome made tau. Pilihan warna mengikut citarasa ibu2 atau warna kesukaan anak. ๐Ÿ˜š
.
.
Material lembut dari cotton lycra taw. Serap peluh gitu.. Selesalah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Preorder 5-10 hari bekerja ๐Ÿ˜‰
Tak lama pun. Pejam celik sampai abang posmen depan pintu. Nak order boleh order awal ya ๐Ÿ˜
.
.
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci (6m-2y)
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci (2y-4y)
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci (5y-7y)
.
Harga Jualan
.
โœ…Saiz 1 RM20
โœ…Saiz 2 RM24
โœ…Saiz 3 RM28
.
Pengeposan RM8 SM RM11 SS .
.
Whatsapp terus cikzai atau klik di bio tanpa perlu save number .
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #dressbayi #ibubapa #tudungsyria #tudungpasti #littlecaliph #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungtadika #rahsiahatiperempuan #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #kekasihpaksarela #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #tudungsekolah

Warna apa tudung sedondon kawan2? .
.
Kalau takdek jom order. Close order untuk raya 26/5 ye ๐Ÿ˜„
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

๐ŸŒธ Secret Garden ๐ŸŒธ

BELI 1 PERCUMA 1
Beli saiz dewasa percuma saiz anak. Boleh pilih saiz anak. ๐Ÿ˜Š

Material: 100% kain โ€˜cotton lycra'
.
.
๐ŸŒธ Ciri Istimewa
- Tudung instant sarung 1 saat
- Awning Lembut
- Sangat lembut dan sangat sejuk
- Boleh basuh mesin
- 5 corak warna menarik dan ceria
- 5 saiz โ€“ XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)
.
.
๐ŸŒธ Saiz (labuh dr dagu)
XS : 1-3 thn (9.5 inci)
S : 4-5 thn (11 inci)
M : 6-8 thn (13 inci)
L : 9-12 thn (15 inci)
XL : Dewasa (20 inci)
.
.
Harga Asal: RM 59
Harga Promosi: RM 49
.
.
Postage: RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
----------------------------------------
WHATSAPP 011-26397874
----------------------------------------
.
.

#tudunganakku #hijabjunior
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudungkids #tudungbaby #tudungbayi #tudunganak
#kidshijab #kidsshawl #instantshawlkanakkanak #instantshawlbudak #instantshawlanak #instantshawlkids #kidsinstantshawl #shawlbudak #shawlkanakkanak #tudunginstantbudak #tudunginstantkanakkanak #tudunginstantkids #kidsinstanthijab #tudungsarungbudak #tudungsarungkanakkanak
#tudungraya #tudungrayaanak #tudungrayabudak #tudungsedondonibuanak #tudungsedondonraya #tudungrayasedondon

๐ŸŒธ Secret Garden ๐ŸŒธ

Material: 100% kain Cotton Lycra .
.
๐ŸŒธ Ciri Istimewa
- Tudung instant sarung 1 saat
- Awning Lembut
- Sangat lembut dan sangat sejuk
- Boleh basuh mesin
- 5 corak warna menarik dan ceria
- 5 saiz โ€“ XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)
.
.
๐ŸŒธ Saiz (labuh dr dagu)
XS : 1-3 thn (9.5 inci)
S : 4-5 thn (11 inci)
M : 6-8 thn (13 inci)
L : 9-12 thn (15 inci)
XL : Dewasa (20 inci) - RM 49 percuma saiz anak
.
.
Harga Asal: RM 35
Harga Promosi: RM 25
.
.
Postage: RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
----------------------------------------
WHATSAPP 011-26397874
----------------------------------------
.
.

#tudunganakku #hijabjunior
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudungkids #tudungbaby #tudungbayi #tudunganak
#kidshijab #kidsshawl #instantshawlkanakkanak #instantshawlbudak #instantshawlanak #instantshawlkids #kidsinstantshawl #shawlbudak #shawlkanakkanak #tudunginstantbudak #tudunginstantkanakkanak #tudunginstantkids #kidsinstanthijab #tudungsarungbudak #tudungsarungkanakkanak
#tudungraya #tudungrayaanak #tudungrayabudak #tudungsedondonibuanak #tudungsedondonraya #tudungrayasedondon

๐ŸŒธ Secret Garden ๐ŸŒธ

BELI 1 PERCUMA 1
Beli saiz dewasa percuma saiz anak. Boleh pilih saiz anak. ๐Ÿ˜Š

Material: 100% kain โ€˜cotton lycra'
.
.
๐ŸŒธ Ciri Istimewa
- Tudung instant sarung 1 saat
- Awning Lembut
- Sangat lembut dan sangat sejuk
- Boleh basuh mesin
- 5 corak warna menarik dan ceria
- 5 saiz โ€“ XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)
.
.
๐ŸŒธ Saiz (labuh dr dagu)
XS : 1-3 thn (9.5 inci)
S : 4-5 thn (11 inci)
M : 6-8 thn (13 inci)
L : 9-12 thn (15 inci)
XL : Dewasa (20 inci)
.
.
Harga Asal: RM 59
Harga Promosi: RM 49
.
.
Postage: RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
----------------------------------------
WHATSAPP 011-26397874
----------------------------------------
.
.

#tudunganakku #hijabjunior
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudungkids #tudungbaby #tudungbayi #tudunganak
#kidshijab #kidsshawl #instantshawlkanakkanak #instantshawlbudak #instantshawlanak #instantshawlkids #kidsinstantshawl #shawlbudak #shawlkanakkanak #tudunginstantbudak #tudunginstantkanakkanak #tudunginstantkids #kidsinstanthijab #tudungsarungbudak #tudungsarungkanakkanak
#tudungraya #tudungrayaanak #tudungrayabudak #tudungsedondonibuanak #tudungsedondonraya #tudungrayasedondon

Susah nak cari jubah sedondon adik kakak? Sekarang tidak lagi๐Ÿ˜Š#ArakimJr memperkenalkan Jubah Aisha khas utk Newborn sehingga 4 tahun. .
.
โ‡SET JUBAH AISHA & TUDUNG

Menampilkan 8 warna menarik:
- Red
- Shocking Pink
- Soft Pink
- Peach
- Mint Green
- Baby Blue
- Lavender
- Black
.
Ciri-ciri JUBAH AISHA:
- Material 100% cotton spandex
- Tudung yang sangat selesa kerana mempunyai getah dibahagian bawah dagu supaya si manja anda tidak merasa ketat apabila memakainya
- Mempunyai 5 size dari newborn sehingga 4 tahun (XS, S, M, L, XL)
.
โ‡HARGA
RM62 (Satu set Jubah & Tudung
Pos RM8(sm)/RM12(ss)
.
JOM DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA!!,
Boleh klink link whatapps di profail atau ke 01128419457
.

Susah nak cari jubah sedondon adik kakak? Sekarang tidak lagi๐Ÿ˜Š#ArakimJr memperkenalkan Jubah Aisha khas utk Newborn sehingga 4 tahun. .
.
โ‡SET JUBAH AISHA & TUDUNG

Menampilkan 8 warna menarik:
- Red
- Shocking Pink
- Soft Pink
- Peach
- Mint Green
- Baby Blue
- Lavender
- Black
.
Ciri-ciri JUBAH AISHA:
- Material 100% cotton spandex
- Tudung yang sangat selesa kerana mempunyai getah dibahagian bawah dagu supaya si manja anda tidak merasa ketat apabila memakainya
- Mempunyai 5 size dari newborn sehingga 4 tahun (XS, S, M, L, XL)
.
โ‡HARGA
RM62 (Satu set Jubah & Tudung
Pos RM8(sm)/RM12(ss)
.
JOM DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA!!,
Boleh klink link whatapps di profail atau ke 01128419457
.

Susah nak cari jubah bayi dan tudung? Sekarang tidak lagi๐Ÿ˜Š#ArakimJr memperkenalkan Jubah Aisha khas utk Newborn sehingga 4 tahun. .
.
โ‡SET JUBAH AISHA & TUDUNG

Menampilkan 8 warna menarik:
- Red
- Shocking Pink
- Soft Pink
- Peach
- Mint Green
- Baby Blue
- Lavender
- Black
.
Ciri-ciri JUBAH AISHA:
- Material 100% cotton spandex
- Tudung yang sangat selesa kerana mempunyai getah dibahagian bawah dagu supaya si manja anda tidak merasa ketat apabila memakainya
- Mempunyai 5 size dari newborn sehingga 4 tahun (XS, S, M, L, XL)
.
โ‡HARGA
RM62 (Satu set Jubah & Tudung
Pos RM8(sm)/RM12(ss)
.
JOM DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA!!,
Boleh klink link whatapps di profail atau ke 01128419457
.

Susah nak cari jubah bayi dan tudung? Sekarang tidak lagi๐Ÿ˜Š#ArakimJr memperkenalkan Jubah Aisha khas utk Newborn sehingga 4 tahun. .
.
โ‡SET JUBAH AISHA & TUDUNG

Menampilkan 8 warna menarik:
- Red
- Shocking Pink
- Soft Pink
- Peach
- Mint Green
- Baby Blue
- Lavender
- Black
.
Ciri-ciri JUBAH AISHA:
- Material 100% cotton spandex
- Tudung yang sangat selesa kerana mempunyai getah dibahagian bawah dagu supaya si manja anda tidak merasa ketat apabila memakainya
- Mempunyai 5 size dari newborn sehingga 4 tahun (XS, S, M, L, XL)
.
โ‡HARGA
RM62 (Satu set Jubah & Tudung
Pos RM8(sm)/RM12(ss)
.
JOM DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA!!,
Boleh klink link whatapps di profail atau ke 01128419457
.

Most Popular Instagram Hashtags