[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tudungbawalruffle

MOST RECENT

โ€œClassy is when a woman has everything to flaunt but chooses not to show itโ€ #hijab #bruneihijabi #tudungbawalruffle

BawalRuffle Azalea code color CREAM ๐ŸŒธ
.
Warna CREAM bukan sahaja senang nak matching dengan color baju TETAPI warna cream juga sesuai dipakai ketika majlis penting seperti bertunang, nikah etc
.
Jangan risau! Tudung ni tak jarang, mudah bentuk & mudah gosok ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Untuk melihat testimoni, klik #tudungazalealovers
.
Untuk melihat details warna, klik #alwanistabawalrufflecatalogwarna
.
Berminat? WhatsApp 01111493734/ 0134461340
.
#palazokulitlaici#palazzokulitlaici#palazomurah#palazzomurah#palazomalaysia#palazzomalaysia#palazomurahmalaysia#palazzomurahmalaysia#bawal#bawalruffle#tudungbawal#tudungbawalruffle#tudungbidang48#tudungbawalbidang48#tudungbawalbidang50#tudungbawalbidang55#tudungbawalbidangbesar#tudungbawalchiffon#tudungchiffon#instantbawal

Tak pernah tak cantik kan bawal Reben nih โค sis falling in love
.
.
Order daripada cust batch yang lepas .memang meletupss warna warna yang dipilih ๐Ÿ˜
.
.
Terima kasih syg2 semua. Sudi sudi lah share feedback and tagging kami di post anda ๐Ÿ˜‰ #bawalruffle #bawalreben #tudunglabuh #tudungsarung #tudungribbon #bidang45 #bawalbidang55 #tudungbidang50 #bawalchiffon #tudungbawalruffle #chiffonvoile #tudungbawalreben #tudungchiffon #bawalchiffonmurah

Tak pernah tak cantik kan bawal Reben nih โค sis falling in love
.
.
Order daripada cust batch yang lepas .memang meletupss warna warna yang dipilih ๐Ÿ˜
.
.
Terima kasih syg2 semua. Sudi sudi lah share feedback and tagging kami di post anda ๐Ÿ˜‰ #bawalruffle #bawalreben #tudunglabuh #tudungsarung #tudungribbon #bidang45 #bawalbidang55 #tudungbidang50 #bawalchiffon #tudungbawalruffle #chiffonvoile #tudungbawalreben #tudungchiffon #bawalchiffonmurah

Plain instant
45 rm14
48 rm18
50 rm21
55 rm22

Plain Reben boleh pilih corak / plain. Random color

45 rm17
48 rm21
50 rm24
55 rm25

Benang normal
material chiffon

tak jarang
Tak tebal
Kain sejuk
Less iron

color terhad . berminat whatsapp 0176842621 ๐Ÿ˜˜ whatsapp dehh ๐Ÿ˜ #tudungbawalruffle
#tudungruffle
#bawalruffle #tudungbawal #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungchiffon #bazarpaknil #sayajualtudungmurah #sayajualtudungruffle #tudungcantik #sayajualbawalruffle #borongtudungruffle #borongtudungmurah #borongtudung #rufflemurah #tudungrufflelabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawlchiffon #bawalbidang60 #rufflesatin #satinmurah #tudungbidangbesar #tudungsatin #wideshawl #tudungmurah #bawalinstant #bawalbidangbesar #tudungbawalbidangbesar

TQ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

AZELIA RUFFLE BIG SIZE
available size 50 , 55
PRICE : ๐Ÿ‘‡
Rm 13 bdg 45
Rm17 Bdg 48
RM 20 50
RM 21 55

material chiffon

tak jarang
Tak tebal
Kain sejuk
Less iron

benang tepi boleh request kontra/normal

color terhad . berminat whatsapp 0176842621 ๐Ÿ˜˜ whatsapp dehh ๐Ÿ˜ #tudungbawalruffle
#tudungruffle
#bawalruffle #tudungbawal #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungchiffon #bazarpaknil #sayajualtudungmurah #sayajualtudungruffle #tudungcantik #sayajualbawalruffle #borongtudungruffle #borongtudungmurah #borongtudung #rufflemurah #tudungrufflelabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawlchiffon #bawalbidang60 #rufflesatin #satinmurah #tudungbidangbesar #tudungsatin #wideshawl #tudungmurah

TQ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Bawal Ruffles/Instant Plain/Instant Reben 45"
.
BACA: BR Azalea 45" dah naik harga RM1 ya โ˜บ๏ธ
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปClose order Ahad 11/02 (by payment 4pm)
๐Ÿ‘‰๐ŸปPost bermula Selasa/Rabu
.
Catalog #alwanistabawalrufflebatch263
.
BawalRuffle Azalea 45"๐ŸŒท
Harga: RM 11/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
Azalea Instant Plain 45"๐ŸŒป
Harga: RM13/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
Azalea Instant Riben 45" ๐ŸŽ€
Harga: RM19/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปMaterial Chiffon Voile
๐Ÿ‘‰๐ŸปMudah bentuk dkt muka
๐Ÿ‘‰๐ŸปFlowy (Mudah digayakan/belit2, tak keras mcm bawal crepe)
๐Ÿ‘‰๐ŸปMudah sekali sarung (Azalea Instant)
๐Ÿ‘‰๐ŸปLess ironing
๐Ÿ‘‰๐ŸปBoleh request bucu bulat/bucu tajam
๐Ÿ‘‰๐ŸปBoleh request warna benang jahit tepi sama ada NORMAL atau BLOCKING. (NORMAL (Sama warna tudung kecuali tiada benang sama) atau BLOCKING (kontra/warna benang lansung tak sama dgn tudung contoh: pink & biru))
๐Ÿ‘‰๐ŸปBidang 45 approximate 1.0 m lebar
.
Untuk melihat details warna, klik #alwanistabawalrufflecatalogwarna
.
Untuk melihat testimoni, klik #tudungazalealovers
.
Berminat? WhatsApp kami ke nom 01111493734 atau 0134461340 utk tempahan. Grab segera sebelum kehabisan kain !
.
P/s: Warna asal mungkin berbeza due to lightening/ resolution
.
#palazokulitlaici#palazzokulitlaici#palazomurah#palazzomurah#palazomalaysia#palazzomalaysia#palazomurahmalaysia#palazzomurahmalaysia#bawal#bawalruffle#tudungbawal#tudungbawalruffle#tudungbidang48#tudungbawalbidang48#tudungbawalbidang50#tudungbawalbidang55#tudungbawalbidangbesar#tudungbawalchiffon#tudungchiffon#tudungmurah#tudungbawalmurah#bawalrufflemurah#pakaianmuslimah

Bawal Ruffles/Instant Plain/Instant Reben 48"/50"/55"
.
Tanda * refer pada tahap stok yg available
.
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปClose order Ahad 11/02 (by payment 4pm)
๐Ÿ‘‰๐ŸปPost bermula Selasa/Rabu
.
.
Catalog #alwanistabawalrufflebatch263
.
BawalRuffle Azalea 48/50"๐ŸŒท
Harga: RM17/pc
BawalRuffle Azalea 55"๐ŸŒท
Harga: RM19/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
Azalea Instant Plain 48/50"๐ŸŒป
Harga: RM19/pc
Azalea Instant Plain 55"๐ŸŒป
Harga: RM21/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
Azalea Instant Reben 48/50"๐ŸŽ€
Harga: RM22/pc
Azalea Instant Reben 55"๐ŸŽ€
Harga: RM24/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปMaterial Chiffon Voile
๐Ÿ‘‰๐ŸปMudah bentuk dkt muka
๐Ÿ‘‰๐ŸปFlowy (Mudah digayakan/belit2, tak keras mcm bawal crepe)
๐Ÿ‘‰๐ŸปMudah sekali sarung (Azalea Instant)
๐Ÿ‘‰๐ŸปLess ironing
๐Ÿ‘‰๐ŸปBoleh request bucu bulat/bucu tajam
๐Ÿ‘‰๐ŸปBoleh request warna benang jahit tepi sama ada NORMAL atau BLOCKING. (NORMAL (sama warna tudung kecuali tiada benang sama) atau BLOCKING (kontra/warna benang lansung tak sama dgn tudung contoh: pink & biru))
.
Bidang 48 approximate 1.2m lebar
Bidang 50 approximate 1.25m lebar
Bidang 55 approximate 1.4m lebar
.
Untuk melihat details warna, klik #alwanistabawalrufflecatalogwarna
.
Untuk melihat testimoni, klik #tudungazalealovers
.
Berminat? WhatsApp kami ke nom 01111493734 atau 0134461340 utk tempahan. Grab segera sebelum kehabisan kain !
.
P/s: Warna asal mungkin berbeza due to lightening/ resolution
.
#palazokulitlaici#palazzokulitlaici#palazomurah#palazzomurah#palazomalaysia#palazzomalaysia#palazomurahmalaysia#palazzomurahmalaysia#bawal#bawalruffle#tudungbawal#tudungbawalruffle#tudungbidang48#tudungbawalbidang48#tudungbawalbidang50#tudungbawalbidang55#tudungbawalbidangbesar#tudungbawalchiffon#tudungchiffon#tudungmurah#tudungbawalmurah#bawalrufflemurah#pakaianmuslimah#tutupaurat

SIAPA NAK SELIT ORDER BAWAL REBEN LAGI? CEPAT PM AKAK .CLOSE ORDER RABU JAM 4 PM YAAA ๐Ÿ’–
Slide sebelah ๐Ÿ‘‰
.
.
Bidang 45 RM17
Bidang 48/50 RM22
Bidang 55 RM24
.
.
HARGA MAMPU MILIK UOLS JANGAN LA MINTAK MURAH LAGIII. NANGIS HAKAK ๐Ÿ˜ญ HUKHUK.
.
.
BERMINAT TERUS PM YE SEBAB WARNA DAH BYAK SOLD OUT ๐Ÿ’• TQ
*0146133696 OR Dm*
#bawalplain #bawalinstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstant #bawalrebenmurah #bawalbidang48 #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmalaysia #tudunglabuhmurahmalaysia #tudungbidang55 #tudungbidang50 #tudungribbonmurah #bawalmurah #tudungbawalchiffon #bawalchiffon #tudungbawallabuh #tudungbawalruffle #tudungbawalribbon

Bawal ruffle reben

Boleh pilih nak bucu curve / petak ye ๐Ÿ˜˜

Sangat sesuai untuk buat majlis .baru sedondon.cantikkk ๐Ÿ˜

Plain instant
45 rm14
48 rm18
50 rm21
55 rm22

Plain Reben boleh pilih corak / plain. Random color

45 rm17
48 rm21
50 rm24
55 rm25

Benang normal
material chiffon

tak jarang
Tak tebal
Kain sejuk
Less iron

color terhad . berminat whatsapp 0176842621 ๐Ÿ˜˜ whatsapp dehh ๐Ÿ˜ #tudungbawalruffle
#tudungruffle
#bawalruffle #tudungbawal #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungchiffon #bazarpaknil #sayajualtudungmurah #sayajualtudungruffle #tudungcantik #sayajualbawalruffle #borongtudungruffle #borongtudungmurah #borongtudung #rufflemurah #tudungrufflelabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawlchiffon #bawalbidang60 #rufflesatin #satinmurah #tudungbidangbesar #tudungsatin #wideshawl #tudungmurah #bawalinstant #bawalbidangbesar #tudungbawalbidangbesar

TQ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Teaser ๐ŸŽ‰ akan datang 7 Februari ini ๐Ÿ˜ .
Dari atas : Purple Rose, Magenta Purple, Leaf Green & Pelican โค .
.
#BenangHijau #MairaBenangHijau #tudungbawal #bawallovers #mairaruffie
#tudungbawalruffle .
For purchase, kindly dm/whatsapp me, Akilah, at 01126390233. Just click the whatsapp link at my ig bio ๐Ÿ˜„ - #regrann

AZELIA RUFFLE BIG SIZE
available size 50 , 55
PRICE : ๐Ÿ‘‡
Rm 13 bdg 45
Rm17 Bdg 48
RM 20 50
RM 21 55

material chiffon

tak jarang
Tak tebal
Kain sejuk
Less iron

benang tepi boleh request kontra/normal

color terhad . berminat whatsapp 0176842621 ๐Ÿ˜˜ whatsapp dehh ๐Ÿ˜ #tudungbawalruffle
#tudungruffle
#bawalruffle #tudungbawal #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungchiffon #bazarpaknil #sayajualtudungmurah #sayajualtudungruffle #tudungcantik #sayajualbawalruffle #borongtudungruffle #borongtudungmurah #borongtudung #rufflemurah #tudungrufflelabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawlchiffon #bawalbidang60 #rufflesatin #satinmurah #tudungbidangbesar #tudungsatin #wideshawl #tudungmurah

TQ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

OPEN ORDER!! BIDANG 45"
.
Bawal Ruffles/Instant Plain/Instant Reben 45"
.
BACA: BR Azalea 45" dah naik harga RM1 ya โ˜บ๏ธ
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปClose order Rabu 07/02 (by payment 3pm)
๐Ÿ‘‰๐ŸปPost bermula Jumaat/Sabtu
.
Catalog #alwanistabawalrufflebatch262
.
BawalRuffle Azalea 45"๐ŸŒท
Harga: RM 11/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
Azalea Instant Plain 45"๐ŸŒป
Harga: RM13/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
Azalea Instant Riben 45" ๐ŸŽ€
Harga: RM19/pc
*Harga tidak termasuk kos postage
.
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปMaterial Chiffon Voile
๐Ÿ‘‰๐ŸปMudah bentuk dkt muka
๐Ÿ‘‰๐ŸปFlowy (Mudah digayakan/belit2, tak keras mcm bawal crepe)
๐Ÿ‘‰๐ŸปMudah sekali sarung (Azalea Instant)
๐Ÿ‘‰๐ŸปLess ironing
๐Ÿ‘‰๐ŸปBoleh request bucu bulat/bucu tajam
๐Ÿ‘‰๐ŸปBoleh request warna benang jahit tepi sama ada NORMAL atau BLOCKING. (NORMAL (Sama warna tudung kecuali tiada benang sama) atau BLOCKING (kontra/warna benang lansung tak sama dgn tudung contoh: pink & biru))
๐Ÿ‘‰๐ŸปBidang 45 approximate 1.0 m lebar
.
Untuk melihat details warna, klik #alwanistabawalrufflecatalogwarna
.
Untuk melihat testimoni, klik #tudungazalealovers
.
Berminat? WhatsApp kami ke nom 01111493734 atau 0134461340 utk tempahan. Grab segera sebelum kehabisan kain !
.
P/s: Warna asal mungkin berbeza due to lightening/ resolution
.
#palazokulitlaici#palazzokulitlaici#palazomurah#palazzomurah#palazomalaysia#palazzomalaysia#palazomurahmalaysia#palazzomurahmalaysia#bawal#bawalruffle#tudungbawal#tudungbawalruffle#tudungbidang48#tudungbawalbidang48#tudungbawalbidang50#tudungbawalbidang55#tudungbawalbidangbesar#tudungbawalchiffon#tudungchiffon#tudungmurah#tudungbawalmurah#bawalrufflemurah#pakaianmuslimah

Wahhhhhhh nampak sangat menyerlah semua,cecantik & comel semuakan.

Siapa suka maroon?? Bukan nak tunjuk kain baju tu tapi kakak nak tunjuk tudung yang dayang-dayang ni pakai.
Semua sedondon menggayakan bawal ruffle by qisamni warna maroon.

Bukan kain je kakak jual sendondon,tudung pon ada sedondon okeh,tapi kena inform awal lah yer.

#BawalRuffleQisamni
#AgentQisamniPasirGudang
#bawallovers
#tudubawal
#tudung
#tudungbawalplain
#tudungbawalruffle

Most Popular Instagram Hashtags