#tudungbawalprinted

9700 posts

TOP POSTS

🔍 Design terbaru dari Tia Lovely "Razia Sultan"
🌠Warna yg jelas dan terang, tambahan pula dengan taburan batu swarovski yang menyerlahkan lagi kemewahan setiap design
.
Curlasss sangat design nie 😘
.
Suka tak ??
.
#tialovely #tialover #bawallovers #bawalscaft #tudungbawalprinted

.
🌸 SPECIAL COLLECTION ❗❗❗❗ 🌸 .
Kenapa special ??
.
🌠taburan batu swarovski yang menyerlahkan lagi kemewahan setiap design
.
Bagai berada di ruang angkasa. Bintang-bintang gemerlipan lagi tu. Curlasss sangat design "Galaxy Realistic" nie 😘

Harga RM59 exc postage. Last pcs uolls . Lambat tinggal nahh 👋
.
#tialovely #tialover #bawallovers #bawalscaft #tudungbawalprinted

Lawakan design Sunnies ni 🎀🎀🎀
High quality bawal ni sangat lembut, mudah dibentuk & senang dipakai 😉😉😉 #tudungbawalprinted
#tudungkekaboo
#bawal
#hijab

AMEENA PRINTED .

Kenapa perlu memiliki Ameena Printed? . 💕 100% tak jarang
💕 Mudah bentuk
💕 Ironless!
💕 Tak mudah keronyok
💕 Boleh pakai berkali-kali .

Material : Chiffon Crepe
Price : RM 35 (excluding pos) .

Available for size 50', 55' & 60' .

#ameenaprinted
#tudungbawalprinted

Morning! Siap siap nak pergi kerja lah tu kan? Hehe sis tengah layan anak sblm pergi keje ni... sambil2 tu saja nak bagi tau setiap pembelian tudung kita ni dapat kotak tau!! Tudung duk dlm kotak, senang bak bagi hadiah kat mak raya nnti ❤️😘 Kotak ekslusif dengan tulisan bling2 ni cantik tau!!!
.
#tialovely#tialover#bawalprinted#bawalpremium#tialovely#tudungbawal#bawalexclusive#bawalsquare#tudungbawalprinted#feedbacktialovely#bawallover#bawal#bawalprinted#pucci#tudungpucci#bawalpucci#bawalpuccimalaysia#bawalpuccimurah#bawalpuccisatinsilk#bawalturki#bawalsatinbatik#bawalsatinturkey#tudungbawal#bawalmalaysia#sayajual#sayajualtudung#tudungmurah#terlajaklaris#bazarpaknil#bawalekslusif#tialover

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum

Hari ni sis pakai TUDUNG BAWAL ZAHRAA (KOD Z12) yea. Kebetulan tadi ada kawan sis datang ajak teman pi pantai katanya nak tenangkan jiwa hehe sis ikutkan je la (panas panas ni pi pantai hadoiii) Nak cepat punya pasal terus sambar je tudung bawal zahraa. Tak payah iron pun ok, sesuai sangat dengan sis yang tak berapa nak rajin ni hehe. Dan Sesuai sangat bagi siapa yang sibuk macam sis tapi nak kan sesuatu yang SIMPLE tapi LAWA SANGAT. Tudung ni bidang 50 yea, labuh berbanding dengan bawal biasa. Alhamdulillah dalam nak cepat pun kita still boleh tutup aurat dengan sempurna dan yang paling best MasyaAllah SENANG SANGAT NAK BENTUK, dan tak perlu pakai inner pun

Ramai yang tanya heavy cotton turkey ni macam mana material dia? Actually material dia lebih kurang macam pashmina tapi jangan risau yea dia xpanas macam pashmina. Sejuk je pakai kena sangat dengan cuaca sekarang.
Kalau awak berminat boleh whatapps/ telegram sis yea. Sehelai rm 35 tp kalu beli combo 4 helai rm 130 je free postage lagi.
#Tudungbawalbidang50
#tudungbawalprinted
#ootdraya
#bazarpaknil
#heroseorangcinderella

Love heart ❤❤❤❤❤
Simple design, sesuai dipakai bila-bila masa... kain cantik mudah terbentuk & tak keras... #tudungkekaboo
#tudungbawal
#tudungbawalprinted
#loveheart

Awak suka warna pink tak?

Sweet jer tengok makwe makwe pakai warna pink tau. Nampak sangat manis gittew 😚

Tapi lagi manis kalau awak beli dan pakai... Manis sangat uols 😝

Model menggayakan bawal printed gucci warna pink tau.

Boleh pilih size, ikut badan awak ha. Yang penting labuh dan menepati ciri ciri yang disebut di dalam Al Quran ❤

Ws +601136143261 utk rebut satu tudung bawal printed ni!

#tudunglabuh #tudungbawal #tudungbawalprinted #tudungbawallabuh #tudungbawalbercorak #tudungbawallabuh #bawalprinted #sisjualtudung #sisjual #shawlinstant #tudung #annurhijrati #familyannurhijrati #terapiinstagram #ukhwahti #aurainsta #aurainstabatch10 #purdah #niqab

MOST RECENT

.
Hello Ladies! Selamat tengahari!🙋
.
Anda dah ada tudung raya ke? Jom cuci mata uolls dgn tudung bawal premium by Tia Lovely yang sangat2 hot dengan design terkini untuk digayakan dihari Lebaran nanti 😘
.
FREE exclusive box! 🎁🎁 Sesuai sangat dijadikan hadiah buat yg tersayang 😘😘
.
Jangan tunggu lagi. Sekarang semua dah ready stok tau! Jangan terlepas nnt gigit jari 😁😁
.
HARGA: RM38
Postage RM8 SM/ RM12 SS
.
BERMINAT? WHATSAPP 0183528400
.
#tudungraya
#tudung #tudungbawal #tudungprinted #tudungbawalprinted #modestyme #modestymeapparel

Selain tudung bercorak2 gojes gituu, Tia Lovely juga turut mengeluarkan plain bawal ok! Material sama! Favric korean silk tau... harga berapa ye? Ok kita buat promosi nak raya RM19 sahaja sehelai! Harga asal RM25 ye 💃
.
Jom order, whatsapp sis zoti tau 0173529289
.
#tialovely#tialover#bawalprinted#bawalpremium#tialovely#tudungbawal#bawalexclusive#bawalsquare#tudungbawalprinted#feedbacktialovely#bawallover#bawal#bawalprinted#pucci#tudungpucci#bawalpucci#bawalpuccimalaysia#bawalpuccimurah#bawalpuccisatinsilk#bawalturki#bawalsatinbatik#bawalsatinturkey#tudungbawal#bawalmalaysia#sayajual#sayajualtudung#tudungmurah#terlajaklaris#bazarpaknil#bawalekslusif#tialover

Most Popular Instagram Hashtags