[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tudungbawalprinted

16093 posts

TOP POSTS

Morning sunshine 🙌
Breakfast ape tu korang ? Miss Tia breakfast roti canai telur satuuuu ! 😀😀
-
#selamatpagi #squarescarves
#tudungbawalprinted
#bawalshawl #bawalpremiumTiaLovely

Untuk Tudung Daneen, dah boleh rujuk @elsajida.catalogue untuk pilihan warna ya. Sehelai RM35 tapi ada less lagi kalau beli 3 helai ke atas. Jom order terus kat website. Cepat & mudah tanpa perlu create account atau ada online banking. 😁
.
.

#tudungDaneenElsajida #tudungbidang60 #tudungBawalPrinted #sayaJualTudungLabuh

DESIGN JE CANTIK TAPI KUALITI KAIN.... Ramai yang cakap
"Ala design je cantik kualiti kain mesti xbagus macam kain satin kilat mesti panas kalau pakai"
Tudung bawal ni mesti singkat punye nampak dada i "
Jangan macam tu.. Jom!! Kami tunjuk kenapa tudung bawal kami berbeza dari tudung bawal biasa

Fabric Korean Silk Premium
=======================
Tudung bawal pertama mengunakan Fabric Korean Silk. Material yang sangat2 berkualiti korean silk yang mempunyai struktur benang halus selembut sutera. Sejuk pada kulit. Tidak jarang dan berbulu.

Fabric ini juga senang dijaga tidak mempunyai kesan apabila dipin dan tidak perlu selalu di iron.

Fabric ini cantik terletak di kepala dan tidak keras seperti bawal biasa . "awning" di atas kepala senang dibentuk dan tidak jatuh

Design Xclusive dan Limited
=======================
Setiap design adalah direka oleh fashion designer profesional kami. Perincian setiap design seperti realistic sangat sehingga anda boleh nampak urat2 daun itu dan setiap design dikeluarkan sangat terhad supaya tidak terjadi bila anda keluar nanti ade orang memakai design yg sama seperti anda 😋

Xclusive With Korean Crystal
========================
Semua tudung bawal kami di padankan dengan kristal korean yg cantik berkilau untuk mendapatkan effect mewah apabila anda memakainya.
Jahitan
======
Setiap tudung Tia Lovely dijahit "baby seam" seperti shawl supaya nampak lebih kemas dan exclusive

Saiz
===
Saiz tudung bawal kami adalah bidang 45 yang besar dan menutup dada, juga boleh di adjust mengikut saiz yang anda mahu

Jadi tudung Bawal Tia Lovely sangat sesuai bagi uolls untuk pergi ke event2, shopping atau kemana sahaja dengan yakin & tampak elegent.
Harga mahal ke ??
Dengan harga PROMO RM38.00 sekarang dari harga asal RM59.00 korang rasa berbaloi tak ?
Terbaik untuk anda dari kami 💗
We Love Uolls 😘
.
#tudungbawalprinted #tudungbawal #squareprinted #bawalpremiumTiaLovely
#bawallovers💋

Do you miss us? Alhamdulillah we're back. Soon to release our new Maejestica Printed.

#Maejestica #MaejesticaPrinted2017
#tudungbawalprinted

Tudung Bawal bidang 45
New Arrival
Border printed

#bawalmurah
#tudungbawalprinted
#tudungbawalbidang45

Heart to Heart ❤️ Design letops ni uolls. Konfem lagi cantik bila uolls pakai. Ada Korean Crystal lagi 😃

Material kain daripada fabrik Korean Silk. Sangat selesa dipakai, senang dibentuk, tidak jarang dan yang penting selesa. 😊

Bidang 45. Boleh digayakan seperti shawl dan bawal. Terpulang pada taste masing2 la kan ✌🏻Boleh adjust nak labuh mana.

Harga? RM38 je. Tengah promosi lagi ni. Normal Price RM59 uolls. 😱

Nak order?
Whatsapp aje 0136415687 atau click link Whatsapp di Bio 😉

#tialovely #tudung #tudungbawal #bawal #bawalprinted #bawalmurah #squarebawal #squarescarf #tudungmurah #sayajual #bawalpremium #bawalekslusif #shawl #tudungbawalprinted

Before sleep😴 .
Tutorial bawal Raisyaa Bidang 60, .
Boleh try untuk pakai esok pergi kerja, kelas, atau jalan2. .
Yang penting, tutup aurat dengan sempurna:)
.
Good night, 
Al mulk dulu ye
Assalamualaikum💖
#tudungbawalraisya
#healoveness
#dropshipapplescarf 
#tudungbawalprinted
#tutorialtudungbawallabuh
#tudungbawaltakkjarang
#tudungbawalbesar
#simpletutorialtudungbawal
#tudungbawalmudahdibentuk

Maejestica Printed Series | Last Series of 2017.
_

Code:
Material: Heavy Chiffon Nasigi (Ironless & Tak Jarang)
Price: RM40 (bidang 60") , RM38 (bidang 50").
_

Special Combo Price:
Buy 3 pieces bidang 60, RM38 per piece (exc pos)
_

Buy 3 pieces bidang 50, RM35 per piece (exc pos)
_

To purchase, kindly whatsapp us at +60148433085
_
#tudunglabuh #bawalbidang60 #bawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #bawalprinted #bawalbidang50 #tudungbawallabuh #tudungbawalprinted #tudungbawalprintedlabuh #printedlabuh #bawalbidangbesar #bawalbesar
#TudungLabuhMaejestica #BawalPrintedMaejestica

Maejestica Printed Series | Last Series of 2017.
.

Material: Heavy Chiffon Nasigi (Ironless)
Price: RM40 (bidang 60") , RM38 (bidang 50").
.

Special Combo Price:
Buy 3 pieces bidang 60, RM38 per piece (exc pos)
Buy 3 pieces bidang 50, RM35 per piece (exc pos)
.

To purchase, kindly whatsapp us at 01126478061 🙂. .
.
#tudungbidang60 #tudungbawallabuh #tudungbawalprinted #tudungbawal #tudunglabuh #tudungchiffon #tudungchiffonlabuh #tudung4segi

MOST RECENT

.
💕Spray Mrs.iron yang serbaguna untuk :
.
.
✔Tudung awning patah atau kemek
✔Tudung bawal lembik
✔Shawl melekat kat dahi
✔Uniform, seluar dan kolar baju pun sesuai
.
.
Sembur sembur, iron dan terus menjadi tudung korang. Jom cuba sebotol, confirm repeat order wokey🤩

.
💕Spray Mrs.iron yang serbaguna untuk :
.
.
✔Tudung awning patah atau kemek
✔Tudung bawal lembik
✔Shawl melekat kat dahi
✔Uniform, seluar dan kolar baju pun sesuai
.
.
Sembur sembur, iron dan terus menjadi tudung korang. Jom cuba sebotol, confirm repeat order wokey🤩

.
💕Spray Mrs.iron yang serbaguna untuk :
.
.
✔Tudung awning patah atau kemek
✔Tudung bawal lembik
✔Shawl melekat kat dahi
✔Uniform, seluar dan kolar baju pun sesuai
.
.
Sembur sembur, iron dan terus menjadi tudung korang. Jom cuba sebotol, confirm repeat order wokey🤩

Assalammualaikum,
.
Sesiapa yang masih tak dapat/tak ada #oyascarvesbawal collection July & August, boleh order dgn saya.
.
✅Klik katalog 👇
#oyajuly2017
#oyaaugust2017
.
✅July & August Collection
🔹Ayra
🔹Adresia
🔹Zenia
🔹Salsabila
🔹Belezza
🔹Hibiscus
.
🔹Boleh DM atau WA+60122629090
www.wasap.my/60122629090
.
🔹Harga:
Rm35 sehelai
Pos Rm8(sm)/Rm11(ss)
1-5 helai
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

Assalammualaikum,
.
Sesiapa yang masih tak dapat/tak ada #oyascarvesbawal collection July & August, boleh order dgn saya.
.
✅Klik katalog 👇
#oyajuly2017
#oyaaugust2017
.
✅July & August Collection
🔹Ayra
🔹Adresia
🔹Zenia
🔹Salsabila
🔹Belezza
🔹Hibiscus
.
🔹Boleh DM atau WA+60122629090
www.wasap.my/60122629090
.
🔹Harga:
Rm35 sehelai
Pos Rm8(sm)/Rm11(ss)
1-5 helai
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

Sale sale sale
3 helai rm 100 only
3 helai rm 100 only
3 helai rm 100 only
Normal price rm 54 (Harga tidak termasuk postage)l
--------------------------------------------------------
•••••••• Normal price rm 54
Harga tidak termasuk postage
.
.
KOLEKSI TERBARU PROMO MELETOP KEBABOM😱
•••••••••
- ❤️LANA INSTANT
Full catalogue click here👇👇👇
#lanainstantnabilaheejab 🍓 Instant Bawal
🍓 Measurement:
Depan (dari bawah dagu): 52cm
Belakang: 100cm
Bukaan muka: 55 cm
🍓 Material: Chiffon
🍓 Easily shaped
🍓 Adjustable length
🍓 Attached ribbon and piping
🍓 Rm56
-
❤️Clover Premium
Full catalogue click here👇👇👇
#cloverpremiumnabilaheejab
🍓 Square Bawal
🍓 Non Instant
🍓 Measurement: 1.3m * 1.3m (Bidang 52')
🍓 💯 Opaque
🍓 Material: Rose peach
🍓 Easily shaped
🍓 Adjustable length
🍓 With cute piping 🍓 Can style many styles
🍓 Rm54

Nak order?
Senang je, Click Bawah ni
Whatsapp COMBO RAYA PROMO ke 013 2119250 👉 www.wasap.my/60132119250
👉 www.wasap.my/60132119250
👉 www.wasap.my/60132119250
.
.
#tudungbawalbasic
#tudungbawal
#basicbyph
#tudungbawallabuh
#bawal
#bawalscarf
#bawalbidang50
#bawalbidang55
#tudungbawalmalaysia
#tudungbawalprinted
#tudungbawalplain
#tudungbawalviral
#hafizhamidun
#joyrevfa
#helizahelmi
#instantshawl
#instantbawal
#dsproperhijab
#instantbawalviral
#fattzura
#fattahamin
#fazura
#nabilarazali

Sale sale sale
3 helai rm 100 only
3 helai rm 100 only
3 helai rm 100 only
Normal price rm 54 (Harga tidak termasuk postage)l
--------------------------------------------------------
•••••••• Normal price rm 54
Harga tidak termasuk postage
.
.
KOLEKSI TERBARU PROMO MELETOP KEBABOM😱
•••••••••
- ❤️LANA INSTANT
Full catalogue click here👇👇👇
#lanainstantnabilaheejab 🍓 Instant Bawal
🍓 Measurement:
Depan (dari bawah dagu): 52cm
Belakang: 100cm
Bukaan muka: 55 cm
🍓 Material: Chiffon
🍓 Easily shaped
🍓 Adjustable length
🍓 Attached ribbon and piping
🍓 Rm56
-
❤️Clover Premium
Full catalogue click here👇👇👇
#cloverpremiumnabilaheejab
🍓 Square Bawal
🍓 Non Instant
🍓 Measurement: 1.3m * 1.3m (Bidang 52')
🍓 💯 Opaque
🍓 Material: Rose peach
🍓 Easily shaped
🍓 Adjustable length
🍓 With cute piping 🍓 Can style many styles
🍓 Rm54

Nak order?
Senang je, Click Bawah ni
Whatsapp COMBO RAYA PROMO ke 013 2119250 👉 www.wasap.my/60132119250
👉 www.wasap.my/60132119250
👉 www.wasap.my/60132119250
.
.
#tudungbawalbasic
#tudungbawal
#basicbyph
#tudungbawallabuh
#bawal
#bawalscarf
#bawalbidang50
#bawalbidang55
#tudungbawalmalaysia
#tudungbawalprinted
#tudungbawalplain
#tudungbawalviral
#hafizhamidun
#joyrevfa
#helizahelmi
#instantshawl
#instantbawal
#dsproperhijab
#instantbawalviral
#fattzura
#fattahamin
#fazura
#nabilarazali

Assalammualaikum,
.
Sesiapa yang masih tak dapat/tak ada #oyascarvesbawal collection July & August, boleh order dgn saya.
.
✅Klik katalog 👇
#oyajuly2017
#oyaaugust2017
.
✅July & August Collection
🔹Ayra
🔹Adresia
🔹Zenia
🔹Salsabila
🔹Belezza
🔹Hibiscus
.
🔹Boleh DM atau WA+60122629090
www.wasap.my/60122629090
.
🔹Harga:
Rm35 sehelai
Pos Rm8(sm)/Rm11(ss)
1-5 helai
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

Assalammualaikum,
.
Sesiapa yang masih tak dapat/tak ada #oyascarvesbawal collection July & August, boleh order dgn saya.
.
✅Klik katalog 👇
#oyajuly2017
#oyaaugust2017
.
✅July & August Collection
🔹Ayra
🔹Adresia
🔹Zenia
🔹Salsabila
🔹Belezza
🔹Hibiscus
.
🔹Boleh DM atau WA+60122629090
www.wasap.my/60122629090
.
🔹Harga:
Rm35 sehelai
Pos Rm8(sm)/Rm11(ss)
1-5 helai
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

Assalammualaikum,
.
Sesiapa yang masih tak dapat/tak ada #oyascarvesbawal collection July & August, boleh order dgn saya.
.
✅Klik katalog 👇
#oyajuly2017
#oyaaugust2017
.
✅July & August Collection
🔹Ayra
🔹Adresia
🔹Zenia
🔹Salsabila
🔹Belezza
🔹Hibiscus
.
🔹Boleh DM atau WA+60122629090
www.wasap.my/60122629090
.
🔹Harga:
Rm35 sehelai
Pos Rm8(sm)/Rm11(ss)
1-5 helai
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

Assalammualaikum,
.
Sesiapa yang masih tak dapat/tak ada #oyascarvesbawal collection July & August, boleh order dgn saya.
.
✅Klik katalog 👇
#oyajuly2017
#oyaaugust2017
.
✅July & August Collection
🔹Ayra
🔹Adresia
🔹Zenia
🔹Salsabila
🔹Belezza
🔹Hibiscus
.
🔹Boleh DM atau WA+60122629090
www.wasap.my/60122629090
.
🔹Harga:
Rm35 sehelai
Pos Rm8(sm)/Rm11(ss)
1-5 helai
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

Maejestica Printed Series | Last Series of 2017.
.

Material: Heavy Chiffon Nasigi (Ironless)
Price: RM40 (bidang 60") , RM38 (bidang 50").
.

Special Combo Price:
Buy 3 pieces bidang 60, RM38 per piece (exc pos)
Buy 3 pieces bidang 50, RM35 per piece (exc pos)
.

To purchase, kindly whatsapp us at 01126478061 🙂. .
.
#tudungbidang60 #tudungbawallabuh #tudungbawalprinted #tudungbawal #tudunglabuh #tudungchiffon #tudungchiffonlabuh #tudung4segi

Maejestica Printed Series | Last Series of 2017.
.

Material: Heavy Chiffon Nasigi (Ironless)
Price: RM40 (bidang 60") , RM38 (bidang 50").
.

Special Combo Price:
Buy 3 pieces bidang 60, RM38 per piece (exc pos)
Buy 3 pieces bidang 50, RM35 per piece (exc pos)
.

To purchase, kindly whatsapp us at 01126478061 🙂. .

#tudungbidang60 #tudungbawallabuh #tudungbawal #tudungchiffon #tudunglabuh #tudungcantik #tudungbawalprinted

ME AMOR❤️
.
Berbunga2 hati bila sis bila menggayakan Khimar Me Amor ni.
.
Cun dan rare sangat. Uols bila lagi?
.
Promo RM100 shj.
Harga asal RM109. Exc postage.
.
Berminat nak order?
Whatsapp ke 013-3007519
Whatsapp ke 013-3007519
Whatsapp ke 013-3007519

Nak shawl yg ada design sendiri ???. Kami boleh realisasikan harapan anda 😁. Yg penting HARGA MASIH AFFORDABLE !!.
.
📍 Motif bunga, cartoon dsbgnya.
📍 Printed nama sendiri.
📍 Tudung sedondon utk majlis / events.
📍 Printed gambar anda sendiri atas tudung 😱.
📍 Tudung hadiah birthday utk tersayang pon ada.
.
Pendek kata anda pilih anda custom sendiri 😍.
.
💥 7 hari siap waktu bekerja untuk tmpahan. Awal siap awal kita post 😘👌.
. 🎀 Tempahan pukal / lebih 10 pcs kita bagi diskaun best tau 😍.
.
👇👇👇.
💌 01110765571/ dm/ klik direct wa ☝.
.

#tudung #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawal #bawalinstant #bawalinstantmurah #tudungraya #tudungonline #tudungcantik #tudungcorak #tudungmurahmalaysia #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungplain #tudungterkini #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbidang50 #tudungbawalprinted #tudunglabuhmalaysia #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #shawlinstantbidang50 #shawlinstantbidang60 #sayajualtudung

| Asyik pakai bawal biasa ja
Apa kata cuba bawal shawl pulak 😉
Mana tahu awak kelihatan lebih comel gitteww... hihi 🙈
.
Jom menyelam dgn color2 Adora 💕
.
Details:
1️⃣Instant bawal 2 muka khas buat peminat bawal yg bosan pakai jenis square
2️⃣Color2 yang cantik
3️⃣Material : Premium Rose Chiffon - lembut tapi tebal , flowy & jatuh tapi opaque 80%
4️⃣Measurement : 2.0m x 0.7m
5️⃣Labuh adjustable. Boleh labuhkan utk cover chest
6️⃣Jenis: INSTANT DOUBLE LOOP , sarung dua kali terus jadi !

PRICE : NORMAL RM39/ each
🎉Nowww RM29 (Diskaun 26%)
Postage add rm 7 sm / Rm 10 ss

Berita gembira ! Ats permintaan ramai kita extend COMBO JIMAT. Bestnya sis boleh tukar tudung baru hari2 yayy😍
.
Nak grab byk wrna? Kawan2 nak beli jugak?
COMBO JIMAT
5 HELAI RM 100 (rm39x5 = RM 100) Save RM96😱
.
.
Cara order
WHTSPP 📲017 4211614
.
#bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantmurah #bawalinstantshawl #bawalinstantmalaysia #bawalinstantchiffon #bawalinstantcantik #bawalinstantprinted #bawalinstantduamuka #bawalinstantplain #bawalinstantlabuhmurah #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalcrepe #tudungbawalpucci #tudungbawalsatin #tudungbawalcorak #tudungbawalinstant #tudungbawalcantik #tudungbawalsaudia #tudungbawalshawl #tudungbawalonline #tudungbawalchiffon #tudungbawalmalaysia #tudungbawalprinted #tudungbawalbidang45 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbidang50

6th Teaser Oyascarves
Coming soon...
#oyadec2017
.
InshaAllah ada 10 design akan datang.
.
Bagi customers yg bertanya,
.
Belum open order lagi. Saya akan open order December Collection Oyascarves bila pihak HQ @oyascarves beritahu - READY STOCK
.
Dah ada/sampai stock baru saya akan ambil/open order. Ini bertujuan mengelakkan masalah yg akan datang kemudian hari terutama kepada #fussybuyer.
.
Saya sentiasa cuba sebaik mungkin memberi servis yg terbaik kpd customers saya yang tersayang.
.
Peace ✌😉
🔹Cikinamin Resources🔹
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

5th Teaser Oyascarves
Coming soon...
#oyadec2017
.
InshaAllah ada 10 design akan datang.
.
Bagi customers yg bertanya,
.
Belum open order lagi. Saya akan open order December Collection Oyascarves bila pihak HQ @oyascarves beritahu - READY STOCK
.
Dah ada/sampai stock baru saya akan ambil/open order. Ini bertujuan mengelakkan masalah yg akan datang kemudian hari terutama kepada #fussybuyer.
.
Saya sentiasa cuba sebaik mungkin memberi servis yg terbaik kpd customers saya yang tersayang.
.
Peace ✌😉
🔹Cikinamin Resources🔹
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

4th Teaser Oyascarves
Coming soon...
#oyadec2017
.
InshaAllah ada 10 design akan datang.
.
Bagi customers yg bertanya,
.
Belum open order lagi. Saya akan open order December Collection Oyascarves bila pihak HQ @oyascarves beritahu - READY STOCK
.
Dah ada/sampai stock baru saya akan ambil/open order. Ini bertujuan mengelakkan masalah yg akan datang kemudian hari terutama kepada #fussybuyer.
.
Saya sentiasa cuba sebaik mungkin memberi servis yg terbaik kpd customers saya yang tersayang.
.
Peace ✌😉
🔹Cikinamin Resources🔹
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

Meh tengok real size melati printed melshijab ni .
Hello! BAWAL MELATI END SALE RM19/pc!! .
Sape belum try custom made Melati Square Scarf by melshijab ni. Mari lah try dulu:

Design: bawal/empat segi sama
Measurement: 1.15m x 115m approx (tidak singkat)
Material: high quality italian silk
Jahitan: tepi halus 🍁 100% tidak jarang
🍁 tak mudah kedut
🍁mudah dibentuk
🍁yang penting look gorgeous dan trendy

Color might be slightly different due to lighting/editing

Normal Price: RM35 exclude post
Promotion: RM19/pc
Postage: RM6 SM, RM9 SS

Whatsapp 0124604588.

#tudungbawal#bawalsatin#squarescarf#melatiprintedmelshijab#sayajualmurah #sayajualshawl #tudungbawalprinted#bawalprinted#bawalmurah#tudungbawalmurah#tudungbawalsatin#tudungsatinprinted#satinprinted#bawalitalian#squarescarfprinted#printedsquare #kajang#bangi#ukm#upm#selangor#sayajualtudung#tudungmurah #tutorialmelshijab

Hello! BAWAL MELATI END SALE RM19/pc!! .
Sape belum try custom made Melati Square Scarf by melshijab ni. Mari lah try dulu:

Design: bawal/empat segi sama
Measurement: 1.15m x 115m approx (tidak singkat)
Material: high quality italian silk
Jahitan: tepi halus 🍁 100% tidak jarang
🍁 tak mudah kedut
🍁mudah dibentuk
🍁yang penting look gorgeous dan trendy

Color might be slightly different due to lighting/editing

Normal Price: RM35 exclude post
Promotion: RM19/pc
Postage: RM6 SM, RM9 SS

Whatsapp 0124604588.

#tudungbawal#bawalsatin#squarescarf#melatiprintedmelshijab#sayajualmurah #sayajualshawl #tudungbawalprinted#bawalprinted#bawalmurah#tudungbawalmurah#tudungbawalsatin#tudungsatinprinted#satinprinted#bawalitalian#squarescarfprinted#printedsquare #kajang#bangi#ukm#upm#selangor#sayajualtudung#tudungmurah

TUDUNG BAWAL SEGERA. PROMO RM44 SHJ🎊
.
✔️Material : CHIFFON NAMI
✔️Mudah BENTUK. ✔️BIDANG 55 shj
✔️Exc postage
✔️Jimat RM5 dari harga asal RM49
.
Berminat nak order?
Jom whatsapp ke 013-3007519
Jom whatsapp ke 013-3007519
Jom whatsapp ke 013-3007519
.
P/s : pilihan WARNA lain jom klik, #kataloghauralumierelawa

👑
Assalamualaikum Wanita Solehah😃
.
SYAHADAH Dengan Design Baru Untuk Para Solehah & Tetamu Tetamu Allah, Untuk DiPakai Harian Dan Beribadah. Nyaman Dan Selesa Tanpa Perlu Iron😃
.
Tudung Denim Soft Awning Berdagu SYAHADAH Di Inspirasihana🎊
.
♥️Material : Denim
.
♥️Ciri2 :
▫️Soft Awning Double Stitch Berdagu. Terletak Elok Dan Bahagian Muka Yang Flexible😍
▫️Design Layer Yang Cantik
▫️Tidak Melekap Di Tubuh
▫️Tidak Perlu Iron
▫️Nyaman & Selesa DiPakai Harian & Beribadah
▫️Jahitan Kemas Kualiti Butik
▫️Ready To Solat
.
♥️Warna :
▫️Pink Belacan
▫️Hijau Emerald
▫️Kelabu
▫️Ungu
▫️Hijau Lumut
▫️Mustard
▫️Biru Turquoise
.
♥️Size : XL; XXL Dan XXXL
.
.
🚚FREE POSTAGE DiSepanjang Bulan Umrah Dari Oktober Sehingga Disember 2017, Selagi Stock Masih Ada😘
.
Ibadah Menjadi Lebih Mudah, Tenang Dan Selesa!
.
Anggun Bersyariat!
.
.
#tudungbaru #theinspiresyahadah #tudungdenim #tudungtravel #tudungbawalturki #tudungbawal #bawallabuh #tudungbawalbidang60 #tudungbawalprinted #tudunglabuh #tudungumrah #tudungumrahhaji #tudungberdagu #tudungtelekung #shawlinstantlabuh #shawlinstantpucci #shawlberdagu #shawlinstantpelangi #tudungtelekungmedina #telekungsolat #telekung #inspirasihanalover #inspirasihana #sayajual #readytosolat #solat #hijrah #bertudungkeranaAllah

.
🌸12/12/2027 Selasa
.
.
📮Done pos
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
@pijah_mohamad🙋‍♀️New Customer
.
.
🚙Done cod di Damansara, Intan
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
Diana🙋‍♀️Regular customer
.
.
.
PERHATIAN KEPADA WANITA BERHIJAB!!!
.
.
📌Anda mengalami masalah ketika ingin mengenakan tudung?
📌Gosok sana sini tapi tudung tidak nampak kemas?
📌Tudung awning beli mahal basuh dalam mesin lepastu rosak?
📌Baju sukar nak di gosok dengan kemas? Seluar pun sama?
.
.
Relaks... relaks...☺️
Mak, kakak, adik jangan risau😀
Nindiaa memperkenalkan produk ajaib lagi luar biasa🔮
.
.
Nak tahu???
.
.
💎Spray Mrs.iron merupakan spray yang membantu anda dalam masalah berpakain.
✅Kembali kemas dan cantik ketika berhijab
✅Kembalikan tudung yang rosak dan kembali menjadi baru
✅Mengemaskan pakaian anda agar kelihatan cantik dan segak
.
.
Apa tunggu lagi, jom dapatkan spray Mrs.iron yang ajaib lagi luar biasa💕
whatsapp📲018-3580200
whatsapp📲018-3580200
whatsapp📲018-3580200

.
🌸12/12/2027 Selasa
.
.
📮Done pos
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
@pijah_mohamad🙋‍♀️New Customer
.
.
🚙Done cod di Damansara, Intan
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
Diana🙋‍♀️Regular customer
.
.
.
PERHATIAN KEPADA WANITA BERHIJAB!!!
.
.
📌Anda mengalami masalah ketika ingin mengenakan tudung?
📌Gosok sana sini tapi tudung tidak nampak kemas?
📌Tudung awning beli mahal basuh dalam mesin lepastu rosak?
📌Baju sukar nak di gosok dengan kemas? Seluar pun sama?
.
.
Relaks... relaks...☺️
Mak, kakak, adik jangan risau😀
Nindiaa memperkenalkan produk ajaib lagi luar biasa🔮
.
.
Nak tahu???
.
.
💎Spray Mrs.iron merupakan spray yang membantu anda dalam masalah berpakain.
✅Kembali kemas dan cantik ketika berhijab
✅Kembalikan tudung yang rosak dan kembali menjadi baru
✅Mengemaskan pakaian anda agar kelihatan cantik dan segak
.
.
Apa tunggu lagi, jom dapatkan spray Mrs.iron yang ajaib lagi luar biasa💕
whatsapp📲018-3580200
whatsapp📲018-3580200
whatsapp📲018-3580200

.
🌸12/12/2027 Selasa
.
.
📮Done pos
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
@pijah_mohamad🙋‍♀️New Customer
.
.
🚙Done cod di Damansara, Intan
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
Diana🙋‍♀️Regular customer
.
.
.
PERHATIAN KEPADA WANITA BERHIJAB!!!
.
.
📌Anda mengalami masalah ketika ingin mengenakan tudung?
📌Gosok sana sini tapi tudung tidak nampak kemas?
📌Tudung awning beli mahal basuh dalam mesin lepastu rosak?
📌Baju sukar nak di gosok dengan kemas? Seluar pun sama?
.
.
Relaks... relaks...☺️
Mak, kakak, adik jangan risau😀
Nindiaa memperkenalkan produk ajaib lagi luar biasa🔮
.
.
Nak tahu???
.
.
💎Spray Mrs.iron merupakan spray yang membantu anda dalam masalah berpakain.
✅Kembali kemas dan cantik ketika berhijab
✅Kembalikan tudung yang rosak dan kembali menjadi baru
✅Mengemaskan pakaian anda agar kelihatan cantik dan segak
.
.
Apa tunggu lagi, jom dapatkan spray Mrs.iron yang ajaib lagi luar biasa💕
whatsapp📲018-3580200
whatsapp📲018-3580200
whatsapp📲018-3580200

Tudung Bawal bidang 45
New Arrival
Border printed

#bawalmurah
#tudungbawalprinted
#tudungbawalbidang45

3rd Teaser Oyascarves
Coming soon...
#oyadec2017
.
InshaAllah ada 10 design yang baru.
.
Bagi customers yg bertanya,
.
Belum open order lagi. Saya akan open order December Collection Oyascarves bila pihak HQ @oyascarves beritahu - READY STOCK
.
Dah ada/sampai stock baru saya akan ambil/open order. Ini bertujuan mengelakkan masalah yg akan datang kemudian hari terutama kepada #fussybuyer.
.
Saya sentiasa cuba sebaik mungkin memberi servis yg terbaik kpd customers saya yang tersayang.
.
Peace ✌😉
🔹Cikinamin Resources🔹
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

2nd Teaser Oyascarves
Coming soon...
#oyadec2017
.
InshaAllah ada 10 design yang baru.
.
Bagi customers yg bertanya,
.
Belum open order lagi. Saya akan open order December Collection Oyascarves bila pihak HQ @oyascarves beritahu - READY STOCK
.
Dah ada/sampai stock baru saya akan ambil/open order. Ini bertujuan mengelakkan masalah yg akan datang kemudian hari terutama kepada #fussybuyer.
.
Saya sentiasa cuba sebaik mungkin memberi servis yg terbaik kpd customers saya yang tersayang.
.
Peace ✌😉
🔹Cikinamin Resources🔹
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

1st Teaser Oyascarves
Coming soon...
#oyadec2017
.
InshaAllah ada 10 design yang baru.
.
Bagi customers yg bertanya,
.
Belum open order lagi. Saya akan open order December Collection Oyascarves bila pihak HQ @oyascarves beritahu - READY STOCK
.
Dah ada/sampai stock baru saya akan ambil/open order. Ini bertujuan mengelakkan masalah yg akan datang kemudian hari terutama kepada #fussybuyer.
.
Saya sentiasa cuba sebaik mungkin memberi servis yg terbaik kpd customers saya yang tersayang.
.
Peace ✌😉
🔹Cikinamin Resources🔹
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil

Tq for shopping with us💕
.
@shawl.cahayayati
📱013-3007519

.
Bila dapat customer yang suka pecah RAHSIA!!
.
.
Ni feedback dari salah sorang customer Mrs.iron. Sukaa sangat teroka pasal spray ajaib ni.
.
.
Bila hati dah seronok dan boleh senyum sampai ke telinga bila tengok semua tudung senang nak bentuk, ni mangsa seterusnya.
.
.
Uniform kerja yang kedut seribu ni tiba tiba jadi elokk je bila spray sikit Mrs.iron sebelum menggosok. Permukaan jadi lebih licinnn. Jimat masa nak berlama lama dengan seterika. Hehe🤩

.
Bila dapat customer yang suka pecah RAHSIA!!
.
.
Ni feedback dari salah sorang customer Mrs.iron. Sukaa sangat teroka pasal spray ajaib ni.
.
.
Bila hati dah seronok dan boleh senyum sampai ke telinga bila tengok semua tudung senang nak bentuk, ni mangsa seterusnya.
.
.
Uniform kerja yang kedut seribu ni tiba tiba jadi elokk je bila spray sikit Mrs.iron sebelum menggosok. Permukaan jadi lebih licinnn. Jimat masa nak berlama lama dengan seterika. Hehe🤩

.
Bila dapat customer yang suka pecah RAHSIA!!
.
.
Ni feedback dari salah sorang customer Mrs.iron. Sukaa sangat teroka pasal spray ajaib ni.
.
.
Bila hati dah seronok dan boleh senyum sampai ke telinga bila tengok semua tudung senang nak bentuk, ni mangsa seterusnya.
.
.
Uniform kerja yang kedut seribu ni tiba tiba jadi elokk je bila spray sikit Mrs.iron sebelum menggosok. Permukaan jadi lebih licinnn. Jimat masa nak berlama lama dengan seterika. Hehe🤩

CLEARANCE RM15 je uolss!!
.
Melati Printed at @melshijab15 now

Normal price: RM35
Clearance SALE : RM15 ONLY!
Saving RM20 uolss!!
Buy 10pcs free postage SM!

Design: bawal/empat segi sama
Measurement: 110cm x 110cm approx
Material: high quality italian silk
Jahitan: tepi halus 🍁 100% tidak jarang
🍁 tak mudah kedut
🍁mudah dibentuk
🍁yang penting look gorgeous dan trendy

Color might be slightly different due to lighting/editing

Postage : SM RM6, SS RM9

Whatsapp 0124604588.

#tudungbawal#bawalsatin#squarescarf#melatiprintedmelshijab#sayajualmurah #sayajualshawl #tudungbawalprinted#bawalprinted#bawalmurah#tudungbawalmurah#tudungbawalsatin#tudungsatinprinted#satinprinted#bawalitalian#squarescarfprinted#printedsquare #kajang#bangi#ukm#upm#selangor#sayajualtudung#tudungmurah

#tudungruffle is here 😘 #begmurahkorea is here 😘 and insyaallah sis akan keluarkan product baru which is #bungatelur dgn harga #palingmurah 😘 utk tahu harga paling murah tu berapa... stay tuned semua 🐾
...
#tudungkahwinbajet #tudungkahwincantik #trprincess #tudungexclusive #tudungbawalprinted #tialovely #rufflecrochet #rufflecrochetswarovski #chicnones #chicnonesdiament #begmurahmalaysia #totebag #slingbag #travelbags #pursemurah

.
.
.
Kakak Misi Bagi Teatimoni
Tudung misi lebih kemas dengan Mrs.Iron
Tengkiu kakak misi .
.
Nak cantik & kemas
Jom Guna Mrs.Iron
.

TUDUNG SARUNG PRINTED.
.
Kitty bawal ni SARUNG je dah gojes. Awak boleh PILIH nak pakai AWNING atau pun nak.
.
Awning pon kami BAGI SEKALI tauu.
.
Jom Pakat ajak kawan kawan beli. PROMO 1 HELAI RM50 jer.
.
Kalau nak tgk corak lain, klik kat sini tau,#tutokittycomel.
.
Kalau nak order,
Whatsapp ke 013-3007519
Whatsapp ke 013-3007519
Whatsapp ke 013-3007519

Alma shawl in Golden Glow
Perfect for daily wear, formal or any occasion. .
🌸Measurement = 175 x 68 cm
🌸Material = Satin Silk
🌸Buttonscarves laser cut hem details
🌸Gold Buttonscarves charm
🌸Completely opaque
🌸Not slippery and easy to style
🌸Price = RM 80 .
📲 Kindly whatapps to order | 013-7944938
.
.
📬 POSLAJU » (SM) RM8, (SS) RM 10 [for order more than 1 pcs will be advice upon ordering]
.
#buttonscarves #buttonscarvesmalaysia #ootdhijab #hijabmy #hijabista #shawl #jualtudung #tudungmurah #tudungsatin #satinsilk #printedshawl
#titiancinta #squarehijab #shawlcollection #shawl #tudungbawalprinted #sale #yearendsale #fattzura #mycoffeeprince

Alma shawl in Sugar Cookies
Perfect for daily wear, formal or any occasion. .
🌸Measurement = 175 x 68 cm
🌸Material = Satin Silk
🌸Buttonscarves laser cut hem details
🌸Gold Buttonscarves charm
🌸Completely opaque
🌸Not slippery and easy to style
🌸Price = RM 80 .
📲 Kindly whatapps to order | 013-7944938
.
.
📬 POSLAJU » (SM) RM8, (SS) RM 10 [for order more than 1 pcs will be advice upon ordering]
.
#buttonscarves #buttonscarvesmalaysia #ootdhijab #hijabmy #hijabista #shawl #jualtudung #tudungmurah #tudungsatin #satinsilk #printedshawl
#titiancinta #squarehijab #shawlcollection #shawl #tudungbawalprinted #sale #yearendsale #fattzura #mycoffeeprince

Alma shawl in Mint
Perfect for daily wear, formal or any occasion. .
🌸Measurement = 175 x 68 cm
🌸Material = Satin Silk
🌸Buttonscarves laser cut hem details
🌸Gold Buttonscarves charm
🌸Completely opaque
🌸Not slippery and easy to style
🌸Price = RM 80 .
📲 Kindly whatapps to order | 013-7944938
.
.
📬 POSLAJU » (SM) RM8, (SS) RM 10 [for order more than 1 pcs will be advice upon ordering]
.
#buttonscarves #buttonscarvesmalaysia #ootdhijab #hijabmy #hijabista #shawl #jualtudung #tudungmurah #tudungsatin #satinsilk #printedshawl
#titiancinta #squarehijab #shawlcollection #shawl #tudungbawalprinted #sale #yearendsale #fattzura #mycoffeeprince

.
🌸11/12/2017 Isnin
📮Done pos
.
.
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
@syazwanie0512🙋‍♀️New Customer
@ieyka_samat🙋‍♀️New Customer
Nurul Nadja Jalaluddin🙋‍♀️New Customer
.
.
Istilah KANSER TUDUNG bagi perempuan ialah:
.
.
Tudung kemek, tudung senget benget, awning tudung patah, tudung bawal gelembong sini sana, shawl lembik susah nak bentuk. Yang paling rare, guna kotak keras sumbat bahagian dalam untuk maintain kan bentuk tudung. Memang terdesak sangat dah tu.😂
.
.
Pendek kata perempuan memang akan bertukar mood daripada ok terus jadi 'angin monsun' kalau TUDUNG TAK JADI.
.
.
Betul tak gegadis sekalian??🙌
.
.
Jom bahagiakan diri anda dengan memakai pelbagai jenis tudung dengan semburan ajaib "Spray Mrs.iron”🌹
.
.
✅Tudung mudah terbentuk
✅Awning lama nampak baru
✅Cepat dan berkesan
✅Superb
✅Yang dah guna pasti jatuh hati

.
🌸11/12/2017 Isnin
📮Done pos
.
.
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
@syazwanie0512🙋‍♀️New Customer
@ieyka_samat🙋‍♀️New Customer
Nurul Nadja Jalaluddin🙋‍♀️New Customer
.
.
Istilah KANSER TUDUNG bagi perempuan ialah:
.
.
Tudung kemek, tudung senget benget, awning tudung patah, tudung bawal gelembong sini sana, shawl lembik susah nak bentuk. Yang paling rare, guna kotak keras sumbat bahagian dalam untuk maintain kan bentuk tudung. Memang terdesak sangat dah tu.😂
.
.
Pendek kata perempuan memang akan bertukar mood daripada ok terus jadi 'angin monsun' kalau TUDUNG TAK JADI.
.
.
Betul tak gegadis sekalian??🙌
.
.
Jom bahagiakan diri anda dengan memakai pelbagai jenis tudung dengan semburan ajaib "Spray Mrs.iron”🌹
.
.
✅Tudung mudah terbentuk
✅Awning lama nampak baru
✅Cepat dan berkesan
✅Superb
✅Yang dah guna pasti jatuh hati

.
🌸11/12/2017 Isnin
📮Done pos
.
.
Terima kasih dear. Nak tudung cantik dan senang dibentuk gunalah spray magic Mrs.iron.🤩
@syazwanie0512🙋‍♀️New Customer
@ieyka_samat🙋‍♀️New Customer
Nurul Nadja Jalaluddin🙋‍♀️New Customer
.
.
Istilah KANSER TUDUNG bagi perempuan ialah:
.
.
Tudung kemek, tudung senget benget, awning tudung patah, tudung bawal gelembong sini sana, shawl lembik susah nak bentuk. Yang paling rare, guna kotak keras sumbat bahagian dalam untuk maintain kan bentuk tudung. Memang terdesak sangat dah tu.😂
.
.
Pendek kata perempuan memang akan bertukar mood daripada ok terus jadi 'angin monsun' kalau TUDUNG TAK JADI.
.
.
Betul tak gegadis sekalian??🙌
.
.
Jom bahagiakan diri anda dengan memakai pelbagai jenis tudung dengan semburan ajaib "Spray Mrs.iron”🌹
.
.
✅Tudung mudah terbentuk
✅Awning lama nampak baru
✅Cepat dan berkesan
✅Superb
✅Yang dah guna pasti jatuh hati

👑
Assalamualaikum Ibu & Anak Solehah😃
.
Musim Persekolahan Akan Bermula Tak Lama Lagi. Anak Anak Comel Mesti Dah Tak Sabar Nak Ke Sekolah Dengan Semangat Baru!
.
Untuk Lebih Bersemangat Lagi Mesti Anak Solehah Nak Baju, Kasut, Beg Dan Juga Tudung Baru🤩
.
Sebagaimana Kami Menitikberatkan Tudung Tudung Muslimah Dewasa, Begitulah Juga Penilitian Kami Pada Tudung Anak Solehah👍🏼
.
Jom Dapatkan HannaKids School Sekarang!!
.
🎊TUDUNG SEKOLAH SOFT AWNING ‘HANNAKIDS SCHOOL’🎊
.
🎒MATERIAL : High Quality Lycra
.
🎒CIRI2 :
▫️Ironless
▫️Selesa & Nyaman DiPakai Seharian
▫️Jahitan Soft Awning Double Stitch
.
🎒WARNA : PUTIH NILA; PURPLE;
COLOR HITAM; PINK PUTERI ISLAM & BIRU NILA
.
🎒SAIZ & HARGA
.
💥SAIZ S - UNTUK TADIKA HINGGA DARJAH 3
UKURAN LABUH : 23cm
1 Helai RM23
3 Helai Ke Atas Dengan Harga RM20 Sehelai
▪️
💥SAIZ M - UNTUK DARJAH 4 HINGGA DARJAH 6
UKURAN LABUH : 25.5cm
1 Helai RM25
3 Helai Ke Atas Dengan Harga RM23 Sehelai
.
Anak2 Solehah Dah Tak Perlu Susah Susah Nak Betulkan Tudung Banyak Kali Sebab Tudung Ini Dah Siap Jahit Dengan Awning Yang Flexible Pada Wajah😍
.
Anak Anak Akan Lebih Bersemangat Dan Confident Ke Sekolah Tanpa Perlu Risau Tudung Senget Benget..☺️
.
Ibu2 Dah Boleh Jimat Masa Dengan HannaKids! Tak Sampai 3 Saat Dah Siap!👏🏼
.
Cepat Dapatkan Hannakids Sekarang!!
.
Whatsapp📲019.346.2572 Untuk Sebarang Tudung/Shawl Inspirasihana Dengan Respon Pantas😃
.
.
Anggun Bersyariat!
.
.
#tudungbaru #tudungsekolah #tudungsekolahawninglembut #theinspirehannakids #theinspiresyahadah #tudungtravel #tudungbawalturki #tudungbawal #bawallabuh #tudungbawalbidang60 #tudungbawalprinted #tudunglabuh #tudungumrahhaji #tudungberdagu #tudungtelekung #shawlinstantlabuh #shawlinstantpucci #shawlberdagu #shawlinstantpelangi #tudungtelekungmedina #telekungsolat #telekung #inspirasihanalover #inspirasihana #sayajual #readytosolat #solat #hijrah #bertudungkeranaAllah

TUDUNG BAWAL PRINTED.
.
Why KITTY 🐱 INSTANT?
.
✔️Promo RM50 only ( NP : RM59)
✔️Tak perlu IRON
✔️Mudah bentuk
✔️Tak perlu pin
✔️Travel friendly
✔️Labuh bidang 55
.
Jom grab sebeum licin.
.
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
.
Tutorial & pilihan corak klik #tutokittycomel

.
.
[ KINI DILANCARKAN ] -
Terciptanya DESIGN #BawalRossy ini adalah kerana kami di Escarves memahami dan mengerti kehendak dan keperluan anda yang memerlukan koleksi yang MINIMAL NAMUN TETAP SELESA DAN BERGAYA
.
Didatangkan KHAS SIAP INNER DI DALAM tanpa perlu lagi anda merisaukan isu INNER yang sentiasa GHAIB dan tidak sesuai untuk dipakai bersama “tudung bawal” anda. #BawalRossy siap kita bawakan kepada anda, INNER YANG LABUH, SELESA & TIDAK MENCEKIK leher anda, namun sebaliknya akan memberikan keselesaan kepada si pemakai BawalRossy ini ❤
.
Dengan menggunakan MATERIAL yang LESS IRONING, dan KELABUHAN YANG ADJUSTABLE & SESUAI untuk semua SIZE BADAN dan PERINGKAT UMUR ianya pasti lebih MEMUDAHKAN anda untuk memakainya sepanjang hari tanpa perlu bersusah payah bazirkan masa anda yang bernilai hanya kerana sehelai tudung.
.
Untuk 1ST KOLEKSI BAWAL ROSSY ini, kami datangkan KHAS & SPECIAL KEPADA ANDA :
.
👉🏻 3 SIZE YANG AVAILABLE iaitu M / L / XL
👉🏻 SIZE M (Bidang 45”) / SIZE L (Bidang 50”) / SIZE XL (Bidang 55”)
👉🏻 HARGA YANG MEMANG MAMPU MILIK (RM49 - M / RM59 - L / RM69 - XL)
👉🏻 POTONGAN CURVE 👉🏻 MATERIAL LESS IRONING - SAKURA CHIFFON 👉🏻 INNER LABUH DIBAWAH DADA (Inner siap attached dengan Tudung Bawal)
👉🏻 10 PILIHAN WARNA yang PASTI MEMUKAU MATA DAN POKET ANDA.
.
.
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699

👑
Assalamualaikum Ibu & Anak Solehah😃
.
Musim Persekolahan Akan Bermula Tak Lama Lagi. Anak Anak Comel Mesti Dah Tak Sabar Nak Ke Sekolah Dengan Semangat Baru!
.
Untuk Lebih Bersemangat Lagi Mesti Anak Solehah Nak Baju, Kasut, Beg Dan Juga Tudung Baru🤩
.
Sebagaimana Kami Menitikberatkan Tudung Tudung Muslimah Dewasa, Begitulah Juga Penilitian Kami Pada Tudung Anak Solehah 👍🏼
.
Jom Dapatkan HannaKids School Sekarang!!
.
🎊TUDUNG SEKOLAH SOFT AWNING ‘HANNAKIDS SCHOOL’🎊
.
🎒MATERIAL : High Quality Lycra
.
🎒CIRI2 :
▫️Ironless
▫️Selesa & Nyaman DiPakai Seharian
▫️Jahitan Soft Awning Double Stitch
.
🎒WARNA : PUTIH NILA; PURPLE;
COLOR HITAM; PINK PUTERI ISLAM & BIRU NILA
.
🎒SAIZ & HARGA
.
💥SAIZ S - UNTUK TADIKA HINGGA DARJAH 3
UKURAN LABUH : 23cm
1 Helai RM23
3 Helai Ke Atas Dengan Harga RM20 Sehelai
▪️
💥SAIZ M - UNTUK DARJAH 4 HINGGA DARJAH 6
UKURAN LABUH : 25.5cm
1 Helai RM25
3 Helai Ke Atas Dengan Harga RM23 Sehelai
.
Anak2 Solehah Dah Tak Perlu Susah Susah Nak Betulkan Tudung Banyak Kali Sebab Tudung Ini Dah Siap Jahit Dengan Awning Yang Flexible Pada Wajah😍
.
Anak Anak Akan Lebih Bersemangat Dan Confident Ke Sekolah Tanpa Perlu Risau Tudung Senget Benget..☺️
.
Ibu2 Dah Boleh Jimat Masa Dengan HannaKids! Tak Sampai 3 Saat Dah Siap!👏🏼
.
Cepat Dapatkan Hannakids Sekarang!!
.
Whatsapp📲019.346.2572 Untuk Sebarang Tudung/Shawl Inspirasihana Dengan Respon Pantas😃
.
.
Anggun Bersyariat!
.
.
#tudungbaru #tudungsekolah #tudungsekolahawninglembut #theinspirehannakids #theinspiresyahadah #tudungtravel #tudungbawalturki #tudungbawal #bawallabuh #tudungbawalbidang60 #tudungbawalprinted #tudunglabuh #tudungumrahhaji #tudungberdagu #tudungtelekung #shawlinstantlabuh #shawlinstantpucci #shawlberdagu #shawlinstantpelangi #tudungtelekungmedina #telekungsolat #telekung #inspirasihanalover #inspirasihana #sayajual #readytosolat #solat #hijrah #bertudungkeranaAllah

Most Popular Instagram Hashtags