[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tudungbawalprinted

10346 posts

TOP POSTS

Hai3... sikit je admin nk bgtau.. nie new design ye. design lace. ada 3 color. PURPLE, BLUE N PINK.. ohsemmm kaler kami beri.. 😍😘😉
.
dan.. dan... dan... stock xbyk dh.. cepat2 order.. 😉😊😊 🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆
#lacedesign #bawalcantikmalaysia #tudungbawalprinted #bawallover #jgnnangistepibucukatil

Love heart ❤❤❤❤❤
Simple design, sesuai dipakai bila-bila masa... kain cantik mudah terbentuk & tak keras... #tudungkekaboo
#tudungbawal
#tudungbawalprinted
#loveheart

Untuk Tudung Daneen, dah boleh rujuk @elsajida.catalogue untuk pilihan warna ya. Sehelai RM35 tapi ada less lagi kalau beli 3 helai ke atas. Jom order terus kat website. Cepat & mudah tanpa perlu create account atau ada online banking. 😁
.
.

#tudungDaneenElsajida #tudungbidang60 #tudungBawalPrinted #sayaJualTudungLabuh

.
🌸 SPECIAL COLLECTION ❗❗❗❗ 🌸 .
Kenapa special ??
.
🌠taburan batu swarovski yang menyerlahkan lagi kemewahan setiap design
.
Bagai berada di ruang angkasa. Bintang-bintang gemerlipan lagi tu. Curlasss sangat design "Galaxy Realistic" nie 😘

Harga RM59 exc postage. Last pcs uolls . Lambat tinggal nahh 👋
.
#tialovely #tialover #bawallovers #bawalscaft #tudungbawalprinted

Hai3 gorgeous 😉
Design lace ada 3 color tau
PURPLE 💜, BLUE 💙 and PINK ❤

dan.. dan... dan... stock xbyk dh.. cepat2 order.. 😉😊😊 Meh ws 01111487428

#lacedesign #bawalcantikmalaysia #tudungbawalprinted #bawallover #jgnnangistepibucukatil

🌷 Tudung Bawal Plain 🌷

Material : Nasiji

Labuh, dan mudah dibentuk.

Ws +601136143261 😃

Before sleep😴 .
Tutorial bawal Raisyaa Bidang 60, .
Boleh try untuk pakai esok pergi kerja, kelas, atau jalan2. .
Yang penting, tutup aurat dengan sempurna:)
.
Good night, 
Al mulk dulu ye
Assalamualaikum💖
#tudungbawalraisya
#healoveness
#dropshipapplescarf 
#tudungbawalprinted
#tutorialtudungbawallabuh
#tudungbawaltakkjarang
#tudungbawalbesar
#simpletutorialtudungbawal
#tudungbawalmudahdibentuk

Untuk Tudung Daneen, Sehelai RM35 tapi ada less lagi kalau beli 3 helai ke atas. Jom order terus dengan saya. WhatsApp 013 978 0024 😁
.
.
ps: Tudung Bella dah restock!
#tudungDaneenElsajida #tudungbidang60 #tudungBawalPrinted #sayaJualTudungLabuh

🔍 Design terbaru dari Tia Lovely "Razia Sultan"
🌠Warna yg jelas dan terang, tambahan pula dengan taburan batu swarovski yang menyerlahkan lagi kemewahan setiap design
.
Curlasss sangat design nie 😘
.
Suka tak ??
.
#tialovely #tialover #bawallovers #bawalscaft #tudungbawalprinted

MOST RECENT

🌷 Tudung Bawal Plain 🌷

Material : Nasiji

Labuh, dan mudah dibentuk.

Ws +601136143261 😃

Ok tak tak, ni belum SOLD OUT 😙 Code: Bleu #LandscapeEditionHeadOH masih available untuk raya ni.
.

TAPI jangan senang hati sangat ehhh, sbb stock sangat LIMITED tauuu. Jom cepat DM/Whatsapp sis (010-8646001|| 019-2692302) 📲
.
.

#teaser
#projekrayaheadoh
#tudungbawalprinted
#exclusivebawalprinted
#bawalprinted
#aidilfitri2017
#heroseorangcinderella
#tudungraya
#bawalmurah
#HeadOverHeels
#tudungalorsetar

Ni pun dah SOLD OUT 😲 Sorry pada yang baru bercita-cita nak beli
Code: Vert #LandscapeEditionHeadOH untuk raya.
.

So janji ehhh lepas ni jangan tunggu lama-lama sangat tauuu, kalau dah berkenan tu apa kata terus DM/Whatsapp kami okayyy. 😙 Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama dia di ambil orang 🙅
.
.

#teaser
#projekrayaheadoh
#tudungbawalprinted
#exclusivebawalprinted
#bawalprinted
#aidilfitri2017
#heroseorangcinderella
#tudungraya
#bawalmurah
#HeadOverHeels
#tudungalorsetar

Dah SOLD OUT 😲 Sorry pada yang baru bercita-cita nak beli
Code: Noir #LandscapeEditionHeadOH untuk raya, sebab semua stock dh licin la sayang 😔 .
.

Lepas ni jangan tunggu lama-lama sangat tauuu, kalau dah berkenan tu apa kata terus DM/Whatsapp kami okayyy. 😙 Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama dia di ambil orang 🙅
.
.

#teaser
#projekrayaheadoh
#tudungbawalprinted
#exclusivebawalprinted
#bawalprinted
#aidilfitri2017
#heroseorangcinderella
#tudungraya
#bawalmurah
#HeadOverHeels
#tudungalorsetar

Alhamdulillah all out for COD last night! Thank you dear customers 😙 Don't forget to share your raya picture with the hashtag #HeadOhRaya 👠 .
.

Ada yg still takdak tudung raya ka tu? Kalau duduk area Aloq Staq ni nak COD harini lagi pun tkdak hal 😎 So cepat! mai la ushaaa tudung-tudung cantik kami 🙆
.

1 for RM25
2 for RM45
3 for RM67
(FREE POSTAGE)
.
.

#teaser
#projekrayaheadoh
#tudungbawalprinted
#exclusivebawalprinted
#bawalprinted
#aidilfitri2017
#heroseorangcinderella
#tudungraya
#bawalmurah
#HeadOverHeels
#tudungalorsetar

Ready for COD in Alor Setar today!
.

VERY LIMITED STOCKS ARE AVAILABLE 😎 .

So quick! Whatsapp or DM us now!! Sapa yang takdak tudung raya lagi tu, mai la jenguk-jenguk @head.oh (010-8646001) (019-2692302) 📲
.
.

1 for RM25
2 for RM45
3 for RM67
(FREE POSTAGE)
.
.

COD: Alor Setar, Cyberjaya, Kelana Jaya & Putrajaya.
.

#teaser
#projekrayaheadoh
#tudungbawalprinted
#exclusivebawalprinted
#bawalprinted
#aidilfitri2017
#heroseorangcinderella
#tudungraya
#bawalmurah
#HeadOverHeels

Assalamualaikum 🌷

Ada yang baru nak balik kampung? Hehe

Saya baru nak balik ni, doakan semoga perjalanan lancar dan selamat ya, insyaAllah 😊

Hati hati yang balik kampung hari ni ❤

Saya akan update tudung juga cuma order akan diproses selepas 2 July tau! 😄

Yes it's a satin square, but it is super easy to wear! 😍
.

VERY LIMITED STOCKS ARE AVAILABLE 😎 .

So quick! Whatsapp or DM us now!!
(010-8646001) (019-2692302) 📲
.
.

1 for RM25
2 for RM45
3 for RM67
(FREE POSTAGE)
.
.

COD: Alor Setar, Cyberjaya, Kelana Jaya & Putrajaya.
.

#teaser
#projekrayaheadoh
#tudungbawalprinted
#exclusivebawalprinted
#bawalprinted
#aidilfitri2017
#heroseorangcinderella
#tudungraya
#bawalmurah
#HeadOverHeels

Alyascarves™ Limited Edition

100PCS ONLY
50PCS - Pastel Sakura
50PCS - Splash Sky

Included: Packaging box, Thank you card, Pin tudung, Sticker, Label tag & Receipt 😂

Price: RM109
Promotional price: RM69 ONLY!

This is customade scarf you'll never get at any outlet or kedai kedai. Go get your scarf now untuk tergolong dalam golongan yang "limited edition" 😎 .

@alyascarves.co & @alyascarves.hq .

#tudungbawal #printudung #tudungbawalprinted #limitededitionbawal #bawallimitededition #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #alyascarves #splashsky #pastelsakura #tudungbawalchiffon #jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #shawlmalaysiamurah

Alyascarves™ Limited Edition

100PCS ONLY
50PCS - Pastel Sakura
50PCS - Splash Sky

Included: Packaging box, Thank you card, Pin tudung, Sticker, Label tag & Receipt 😂

Price: RM109
Promotional price: RM69 ONLY!

This is customade scarf you'll never get at any outlet or kedai kedai. Go get your scarf now untuk tergolong dalam golongan yang "limited edition" 😎 .

@alyascarves.co & @alyascarves.hq .

#tudungbawal #printudung #tudungbawalprinted #limitededitionbawal #bawallimitededition #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #alyascarves #splashsky #pastelsakura #tudungbawalchiffon #jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #shawlmalaysiamurah

Alyascarves™ Limited Edition

100PCS ONLY
50PCS - Pastel Sakura
50PCS - Splash Sky

Included: Packaging box, Thank you card, Pin tudung, Sticker, Label tag & Receipt 😂

Price: RM109
Promotional price: RM69 ONLY!

This is customade scarf you'll never get at any outlet or kedai kedai. Go get your scarf now untuk tergolong dalam golongan yang "limited edition" 😎 .

@alyascarves.co & @alyascarves.hq .

#tudungbawal #printudung #tudungbawalprinted #limitededitionbawal #bawallimitededition #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #alyascarves #splashsky #pastelsakura #tudungbawalchiffon #jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #shawlmalaysiamurah

Alyascarves™ Limited Edition

100PCS ONLY
50PCS - Pastel Sakura
50PCS - Splash Sky

Included: Packaging box, Thank you card, Pin tudung, Sticker, Label tag & Receipt 😂

Price: RM109
Promotional price: RM69 ONLY!

This is customade scarf you'll never get at any outlet or kedai kedai. Go get your scarf now untuk tergolong dalam golongan yang "limited edition" 😎 .

@alyascarves.co & @alyascarves.hq .

#tudungbawal #printudung #tudungbawalprinted #limitededitionbawal #bawallimitededition #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #alyascarves #splashsky #pastelsakura #tudungbawalchiffon #jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #shawlmalaysiamurah

Alyascarves™ Limited Edition

100PCS ONLY
50PCS - Pastel Sakura
50PCS - Splash Sky

Included: Packaging box, Thank you card, Pin tudung, Sticker, Label tag & Receipt 😂

Price: RM109
Promotional price: RM69 ONLY!

This is customade scarf you'll never get at any outlet or kedai kedai. Go get your scarf now untuk tergolong dalam golongan yang "limited edition" 😎 .

@alyascarves.co & @alyascarves.hq .

#tudungbawal #printudung #tudungbawalprinted #limitededitionbawal #bawallimitededition #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #alyascarves #splashsky #pastelsakura #tudungbawalchiffon #jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #shawlmalaysiamurah

Alyascarves™ Limited Edition

100PCS ONLY
50PCS - Pastel Sakura
50PCS - Splash Sky

Included: Packaging box, Thank you card, Pin tudung, Sticker, Label tag & Receipt 😂

Price: RM109
Promotional price: RM69 ONLY!

This is customade scarf you'll never get at any outlet or kedai kedai. Go get your scarf now untuk tergolong dalam golongan yang "limited edition" 😎 .

@alyascarves.co & @alyascarves.hq .

#tudungbawal #printudung #tudungbawalprinted #limitededitionbawal #bawallimitededition #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #alyascarves #splashsky #pastelsakura #tudungbawalchiffon #jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #shawlmalaysiamurah

Alyascarves™ Limited Edition

100PCS ONLY
50PCS - Pastel Sakura
50PCS - Splash Sky

Included: Packaging box, Thank you card, Pin tudung, Sticker, Label tag & Receipt 😂

Price: RM109
Promotional price: RM69 ONLY!

This is customade scarf you'll never get at any outlet or kedai kedai. Go get your scarf now untuk tergolong dalam golongan yang "limited edition" 😎 .

@alyascarves.co & @alyascarves.hq .

#tudungbawal #printudung #tudungbawalprinted #limitededitionbawal #bawallimitededition #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #alyascarves #splashsky #pastelsakura #tudungbawalchiffon #jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #shawlmalaysiamurah

Lagi beberapa hari je nak raya, maknanya lagi beberapa hari ramadhan akan berlalu pergi.
Macam mana ramadhan kali ni?

Semoga kita mendapat manfaat yang sangat banyak di ramadhan kali ni. Semoga target ramadhan tahun ni tercapai. Amiin

Selamat pulang ke kampung bagi yang sudah dan akan pulang 🌷

#tudung #tudungbawalplain #tudungbawalprinted #bawalmurah #bawalnasiji #bawallabuh #bawal #bawalcurve #bawalprinted #bawallabuh #perak #penang #terengganu #kedah #usm #ootd #kitagunani #aurainsta #aurainstabatch10 #terapiinstagram #sisjualtudung #sisjual #instagram #bidang60

First of all, sorry in advance to all Bawal Lovers, because these are specially customed for SHAWL LOVERS, yayyy! .
.

Available in 4 soft & pastel colours. Refer to the photos, for the corresponding codes! .

Material: CREPE
Codes: 01, 02, 03 & 04.
.

VERY LIMITED STOCKS ARE AVAILABLE to keep it exclusive & fresh 😎 .

So quick! Whatsapp or DM us now!!
(010-8646001) (019-2692302) 📲
.
.

1 for RM25
2 for RM45
3 for RM67
(FREE POSTAGE)
.
.

COD: Alor Setar, Cyberjaya, Kelana Jaya & Putrajaya.
.

#teaser
#projekrayaheadoh
#tudungbawalprinted
#exclusivebawalprinted
#bawalprinted
#aidilfitri2017
#heroseorangcinderella
#tudungraya
#bawalmurah
#HeadOverHeels

Most Popular Instagram Hashtags