[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tudungbawalprinted

13359 posts

TOP POSTS

Untuk Tudung Daneen, dah boleh rujuk @elsajida.catalogue untuk pilihan warna ya. Sehelai RM35 tapi ada less lagi kalau beli 3 helai ke atas. Jom order terus kat website. Cepat & mudah tanpa perlu create account atau ada online banking. 😁
.
.

#tudungDaneenElsajida #tudungbidang60 #tudungBawalPrinted #sayaJualTudungLabuh

Hai3... sikit je admin nk bgtau.. nie new design ye. design lace. ada 3 color. PURPLE, BLUE N PINK.. ohsemmm kaler kami beri.. 😍😘😉
.
dan.. dan... dan... stock xbyk dh.. cepat2 order.. 😉😊😊 🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆
#lacedesign #bawalcantikmalaysia #tudungbawalprinted #bawallover #jgnnangistepibucukatil

Larnie scarves🦋

#tudungbawalprinted #tudungbawal ✅0175442113

Korang tengah mencari bawal printed yang mudah bentuk, tak jarang dan labuh? Haa dengar sini maz nak bagitahu ni, insyaAllah pada 18/9/2017 which is esok @almarimaz akan release produk baru iaitu Medina Hijab dan Exclusive Khadijah Hijab.
.
.
Kenapa Exclusive Khadijah Hijab? Sebab material yang lain dari yang lain. Sebelum ni material High Quality Chiffon. Kain yang agak nipis dan ada setengah kata senang bentuk dan ada yang kata susah bentuk. .
.
Kami dah upgrade material Khadijah kalini jadi kami namakan dia Exclusive Khadijah Hijab.
.
.
Siapa nak tahu dengan lebih detail boleh buka insta @almarimaz sekarang taw!
.
.
Jom follow
@almarimaz
@almarimaz
@almarimaz
.
.
#paidreviewbywawa
#KhadijahHijab #MedinaHijab #BawalPrinted #bawalprintedlabuh #tudungbawalprinted #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbawal #tudungbawallabuh #ajimaura #terapiinstagram #daiTV3 #Almarimaz

Test ! Test !
Woww 😱 coming soon design. Sweet² gitu dah macam ais krim paddle pop admin tengok 🍦🍭
Dengan padanan warna pastel dan material farbric yg sama korean silk. Pasti banyak mata yg melirik memandang uolls nanti 😍
.
#bawalhijab #tialover #tudungbawalprinted #bawalscarf

UPDATED STOCK UNTUK TUDUNG DANEEN: semua Masih available KECUALI Snowy Black & Golden Emerald. Untuk katalog; click @elsajida.catalogue. Sehelai RM35 sahaja. Stok sangat limited. WhatsApp 010 224 2204 atau terus ke ELSAJIDA.COM. .
.

#tudungbidang60 #tudungDaneenElsajida #tudungBawalLabuh #tudungBawalPrinted #sayaJualTudungLabuh

☔MORNING DEW (READY STOK) - Design yang sangat berbeza dari sebelum ini dengan bertemakan bunga di awal subuh pagi.. Uolls boleh nampak titisan-titisan air ditambah dengan Kilauan Swarovski dan Korean Kristal, pasti sesiapa nampak tergoda 😍
.
.
Kemasan : Bertatahkan Batu Swarovski dan Korean yang bersinar
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : Bidang 45"
​.
===========
KENAPA ANDA PERLU PILIH TUDUNG BAWAL TIA LOVELY?
===========
.
✔ Design tudung Tia Lovely adalah LIMITED EDITION & Terhad. Siapa cepat dia dapat 😂
.
✔ Kain Lembut & tidak terlalu jarang - in shaa Allah takkan nampak leher 👍
.
✔ Terletak & Senang dibentuk - Tak amik masa lama untuk bersiap
.
✔ Material Kain yg sejuk - Tak perlu bimbang kepanasan rimas kalau nak pakai daripada pagi sampai malam💃
.
✔ Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa - Tia Lovely sangatt Exclusive dengan harga mampu milik 😍
.
✔Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
.
✔ Warna setiap bawal printed Tia Lovely adalah terang dan jelas
.
✔ MADE IN MALAYSIA - Dari potong ✂ kain sampai la dihantar kepada semua #TiaLovelyLovers dibuat di Malaysia oleh kepakaran anak tempatan sendiri😄💪
.
==========
HARGA (Normal Price RM59) :
RM38.00 exc pos
.
(Postage RM 8 SEM / RM12 SS)
==========
.
.
Nak Oder ?
Whatsapp : +6019.923.5758 (Yana)
Instagram : @SaquraSopink
.
.
.
#BawalTiaLovely #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalprinted #tudungbawalprinted #tudungbawalprintedmurah #fesyentudungterkini #tudungbawalbidang45 #squarescarves #tudungraya2017 #squareprinted #tudungbawalcorak #tudungcorak

.
==============================
Apa yang BEST tentang BAWAL SAKURA ni?
==============================
.
.
🌹 Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
🌹️ Tidak JARANG.
🌹️ Senang nak bentuk. Tak perlu pakai starch.
🌹️ Minimal iron.
🌹️ Berat yang ideal. Jatuh terletak beralun je bila pakai.
🌹️ Sejuk dan selesa sangat!
🌹 Tudung bawal empat segi BUCU BULAT.
🌹️ Ada 17 warna yg wajib grab.
🌹 Ada bidang 50 dan 60.
🌹️ Boleh digayakan pelbagai cara.
🌹️ Kain TAK MUDAH rosak bila pakai keronsang.
.
.
HARGA (tidak termasuk postage)

Sehelai
Bidang 50 : RM 35
Bidang 55 : RM 40
.
.
HARGA COMBO JIMAT
.
Bidang 50
Empat helai: RM 130 (JIMAT RM 10)
Bidang 55
Empat helai: RM 150 (JIMAT RM 10)
.

Untuk belian COMBO, FREE POSTAGE SATU MALAYSIA.

Rate postage:
1-3 helai
SM RM8/SS RM12

Add on
SM RM3/SS RM5

Whatsapp 0178754292 or DM @nurulxyz.co now 😉

#tudung #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawal #bawalinstant #bawalinstantmurah #tudungraya #tudungonline #tudungcantik #tudungcorak #tudungmurahmalaysia #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungplain #tudungterkini #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbidang50 #tudungbawalprinted #tudunglabuhmalaysia #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #shawlinstantbidang50 #shawlinstantbidang60 #sayajualtudung #tudungbawallabuh #shawlplainlabuh #tudungawning

MOST RECENT

" Don’t announce your problems to the world looking for sympathy. Most don’t care, many don’t want to hear them and some are glad you have them. Address your concerns to Allah, HE’s always there and only HE can help." - Dr. Bilal Philips

Let's spread positive vibes and kindness 😊 .
.
#QausarGalleria #HauraInstant #tudung #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawal #bawalinstant #bawalinstantmurah #tudungraya #tudungonline #tudungcantik #tudungcorak #tudungmurahmalaysia #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungplain #tudungterkini #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbidang50 #tudungbawalprinted #tudunglabuhmalaysia #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #shawlinstantbidang50 #shawlinstantbidang60 #tudungbawallabuh #tudungawning

Tq sis..sbr menunggu tudung Qasrina ni..cantekk sgt 😍😍😘😘 Jom wasap sy cpt utk order..Qasrina dh ready stock ye kwn2.. RM35
Postage : RM8 sm/RM11 ss

Material : Cotton Paris Voile
Bidang : 45
Ukuran : 114cm x 114cm
Jahitan : Piko Halus

Dm atau wasap www.wasap.my/+60123813952

#cantiktudungcantiksipemakai
#reselleroyascaves
#reselleroyascarvesselangor
#reselleroyascarvesklang
#reselleroyascarvesshahalam
#tudungbawaloyascarves
#tudungbawalprinted
#tudungbawal
#oyascarveslovers
#bawal
#bawalprinted
#bawallovers

Ada sape2 cari saiz kanak2 ..😊
Tinggal 2 warna ni je.. 😂
Terhad tau sbb harga jauh beze dengan harga asal.. 😀

#tudung #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawal #bawalinstant #bawalinstantmurah #tudungraya #tudungonline #tudungcantik #tudungcorak #tudungmurahmalaysia #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungplain #tudungterkini #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbidang50 #tudungbawalprinted #tudunglabuhmalaysia #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #shawlinstantbidang50 #shawlinstantbidang60 #sayajualtudung #tudungbawallabuh #shawlplainlabuh #tudungawning : *Instant luna* Material : Chiffon Korean Crepe

Size : Free Size ( Adjustable )
Bidang : 60
Sarung & Siap ! Sepentas 5 Saat.
Sesuai dipakai untuk semua bentuk muka

Dijahit kemas dengan piping dibahagian muka

Ironless

Pinless

Terlajak labuh ( XL)

Material yang lembut / Tidak panas

Ready solah

Slim - Cutting

Jimat masa

Tak perlu pakai inner

Size L : 2.5 m * 0.7 m

Size XL : 2.75 m * 0.8 *Tudung Bonda*

Material : Chiffon Italian Bubble

Size : L & XL
Bidang : 60 " Sekali sarung dan siap ! "

Ironless

Pinless

Potongan Ekslusif

Tak jarang

Mudah dibentuk dibahagian muka

Ready solah
Tidak perlu pakai inner dan starch
Material susah kedut

Sesuai untuk dibawa travel
Size L : Depan 32" - 33", Belakang 43"

Size XL : Depan 35" - 36", Belakang 46" - 47"

Kod: Harimau Malaya
Price: RM38 exclude postage 🌸 dengan pembelian 3 helai tudung tia lovely uolls akan dapat 1 free gift.. Haaa dapat apa tu?
Uolls akan dapat 1 crystal ring brooch by Tia lovely.. Boleh tgk kt gambar ye 😊😃 #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalsquare #bawal #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalplain #hijabstyle #premiumhijab #bawalpremium #bawalpremiumtialovely #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted

Kod: Peony in love
Price: RM38 exclude postage 🌸 dengan pembelian 3 helai tudung tia lovely uolls akan dapat 1 free gift.. Haaa dapat apa tu?
Uolls akan dapat 1 crystal ring brooch by Tia lovely.. Boleh tgk kt gambar ye 😊😃 #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalsquare #bawal #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalplain #hijabstyle #premiumhijab #bawalpremium #bawalpremiumtialovely #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted

Kod: Purple Roses
Price: RM38 exclude postage 🌸 dengan pembelian 3 helai tudung tia lovely uolls akan dapat 1 free gift.. Haaa dapat apa tu?
Uolls akan dapat 1 crystal ring brooch by Tia lovely.. Boleh tgk kt gambar ye 😊😃 #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalsquare #bawal #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalplain #hijabstyle #premiumhijab #bawalpremium #bawalpremiumtialovely #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted

Kod: Night Love
Price: RM38 exclude postage 🌸 dengan pembelian 3 helai tudung tia lovely uolls akan dapat 1 free gift.. Haaa dapat apa tu?
Uolls akan dapat 1 crystal ring brooch by Tia lovely.. Boleh tgk kt gambar ye 😊😃 #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalsquare #bawal #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalplain #hijabstyle #premiumhijab #bawalpremium #bawalpremiumtialovely #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted

Kod: Sweet Frutti
Price: RM38 exclude postage 🌸 dengan pembelian 3 helai tudung tia lovely uolls akan dapat 1 free gift.. Haaa dapat apa tu?
Uolls akan dapat 1 crystal ring brooch by Tia lovely.. Boleh tgk kt gambar he 😊😃 #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalsquare #bawal #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalplain #hijabstyle #premiumhijab #bawalpremium #bawalpremiumtialovely #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted

Most Popular Instagram Hashtags