[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tudungbawal

1048604 posts

TOP POSTS

🌼 Khimar Segiempat Wolfis 🌼
.
Bahan:
Wolvis Grade A
(Lembut, tidak panas, No Nerawang, jatuh,so easy to wear).
.
Available 4 size:
🌷Uk. 115 : 50K
🌷Uk. 120 : 55K
🌷Uk. 130 : 60K
🌷Uk. 150 : 65K
.
.
Available 57 colour:
🌼 Putih
🌼 Putih Tulang
🌼 Hitam
🌼 Abu Tua
🌼 Abu Muda
🌼 Abu Sedang
🌼 Abu Semen
🌼 Salem
🌼 Salem Tua
🌼 Orange
🌼 OrangeBata
🌼 Biru Langit
🌼 Biru Benhur
🌼 Biru turquoise
🌼 Biru Elektrik
🌼 Biru Dongker /Navy
🌼 Purple
🌼 Ungu Muda
🌼 Ungu Terasi
🌼 Ungu Terong
🌼 SoftPurple
🌼 Anggur Muda
🌼 Violet
🌼 Ungu Tua
🌼 Krem
🌼 Krem Muda / Gading
🌼 Kuning Emas
🌼 Kunyit Busuk
🌼 Kuning Kunyit
🌼 Kuning Kenari
🌼 Merah Cabe
🌼 Merah Bata
🌼 Merah Hati
🌼 Merah Maroon
🌼 BabyPink
🌼 Peach
🌼 Dusty Pink
🌼 Pink Darwin
🌼 Soft Fanta
🌼 Pink Fanta
🌼 Pink Syrup/Rose
🌼 Mocca
🌼 Mocca Lembut
🌼 Coklat susu
🌼 Coklat Polisi
🌼 Vanhouten
🌼 Coklat Tua
🌼 Hijau Alpukat
🌼 Hijau Lembut
🌼 Hijau Muda / Daun
🌼 Hijau Stabilo Muda
🌼 Hijau Stabilo
🌼 Hijau Keki/ Pemda
🌼 Hijau Botol Tua
🌼 Hijau Lumut
🌼 Hijau Toska Muda
🌼 Hijau Toska Tua
.
.
🌸 For Order & More Info
Wa :0857-2597-7591
Line : @azalia_rahma
.
.
#khimarwolfis #segiempatwolfismurah #squarewolfis #hijabsegiempat #jilbabwolfis #hijabklaten #kerudungsegiempatmurah #kerudungwolfis #supplierwolfis #jilbabsegiempatwolvis #khimarsegiempat #hijabsegiempat #segiempatwolvis #hijabmodern #hijabkantor #hijabstyle #hijabersindonesia #hijabformal #hijabpesta #hijabootd #ootdstyle #tudunglabuh #tudungbawal #tudungelite #tudung #kerudungwolvis #kerudungcantik #kerudungsyari

Thank you @anaqeenqu for the lovely bawal scarf. . ❀❀❀
#bicaracintatertangguh #shooting #tudungbawal #onset #salamHD #aaidaproduction #HuluLangat

Yeayyyy... Our new release juga sudah available di web @lazada_my Kepada peminat tegar shopping di Lazada tu haaa, jangan lepaskan peluang ni ya
_
*Fulfilled by Kekaboo X Mirabelle
_
#lazada
#kekaboo
#kekaboolovers
#hijab
#bawal
#tudungbawal

Buat apa beli bawal bidang 50 mahal2 kalau dgn bidang 45 je dah boleh tutup apa yg patut? 😁
.
βœ…Material quality heavy chiffon
βœ…Size lebar sikit drpd biasa
βœ…Tak lembik + tak perlu starch
βœ…Tak iron pun awning maintain jerr
βœ…More than 30 colours available!
.
3 helai RM55 jerr..postage biar kitorg yg tanggung..paling best untuk COD SEKSYEN 7, SHAH ALAM, kita bagi diskaun RM5 jadi RM50 je utk 3 helai! 😱
.
πŸ“±011-11122280πŸ“±
πŸ“±011-11122280πŸ“±
πŸ“±011-11122280πŸ“±
.
Nk senang pegi kt igπŸ‘‡πŸ»
.
✨@bawalisme✨
✨@bawalisme✨
✨@bawalisme✨
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #tudungbawal #tudungbawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonmalaysia #bawalchiffonviral #bawalismefeedback #bawalbidang55 #tudungbawalbidang55 #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonbidang55murah #tudungchiffon #bawalheavychiffon #tudungheavychiffon #tudungbawalheavychiffon #bawalheavychiffonbidang55 #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonmurah #codshahalam #tudungcodshahalam #uitmshahalam #bawalisme

GIVEAWAY πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Sebagai menghargai #ELangels yang tak putus putus support Kaklin selama ni, Kaklin nak pilih 3 orang yang bertuah πŸ’–
Pemenang yang bertuah nanti boleh pilih mana mana saja tudung yang berkenan di hati 😊
.
Caranya mudah je;
1. Make sure korang dah follow IG @byezlina of course.
2. Like post ni dan komen "Saya nak"
3. Tag kawan korang (terserah nak tag berapa ramai pun)
4. Be active followers (Like dan komen post lain-lain lepas ni sampailah tamat contest;iaitu Sabtu ni) . *Korang boleh komen banyak - banyak
.
Selamat berjaya korang!
Yang berusaha pasti dapat insyaAllah 😍
.
Love πŸ’–
KakLin
.
#instantshawl #instantshawls #instantshawlmalaysia #instantshawllabuh #tudungonline #tudung #tudunglabuh #syariahcompliance #shawlinstant #shawllabuh #shawl #tudungchiffon #tudungcantik #tudungbawal #tudunglabuh #bawal #bawalcrepe #bawallabuh #bawallovers #bidang60 #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungmurah

Tutorial Bawal Style Shawl πŸ˜‰. Senang je rupanya!

Tag la member korang.

Simple je. Tapi cantik dan cukup labuh 😍. Ramai sgt yg request kann. Nah utk korang!

Tasha Series masih available! Moh le order cecepat. Combo 5 helai rm100, boleh campur design lainπŸ˜†. Klik je link whatsapp di bio utk order! Sekaranggg tau
.
.
.
.
#bawallabuh #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang60 #tudunglabuhprinted #bawalturki #tudungbawal

Emm wanita yang cantik adalah wanita yang... ? πŸ€”
Ce sambung
.
.
Credit : Bomber Jacket @zamiqo.official
.
.
πŸ‡ Jom follow @abangcikgu untuk KATA2 HIKMAH | DAKWAH | AYAT2 CINTA & LAIN2.
LIKE juga PAGE facebook AbangCikgu
.
πŸ‘ Service Paid Review di buka utk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks 😊
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@lawak.amerika πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
γ…€
γ…€
γ…€

Kesian kene tinggal ngan roti πŸ˜…πŸ˜… hahaha
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
γ…€
γ…€
γ…€

Cantiknya customer ni wearing zaliya color denim Blue 😍😍 #nrlscarf #tudungbawal #bawalprinted #bawalmurah

MOST RECENT

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

*WANGIAN AURA ASHA BELLA*
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
4 haruman yang akan buat anda *BERKEYAKINAN* dan buat org jatuh cinta berkali-kali...😊 Kenapa *Asha Bella*...???
πŸ’Bau harum yg kekal lama
πŸ’Wangian 100 peratus tanpa campuran alkhohol
πŸ’Wangian yg bercampur Aura ayat suci Al-Quran yg menenangkan
πŸ’Wangian yg lembut
πŸ’*MESRA SOLAT* dan tidak perlu was was
πŸ’Tekstur yg tidak berminyak
πŸ’Wangian yg membuka seri wajah dan membuatkan wajah lebih menarik
πŸ’Bau setaraf jenama antarabangsa dgn harga mampu milik. 🎈Maklumat Penting...!!!!!🎈
πŸŒΏπŸƒπŸŒ»πŸŒΊπŸŒΈπŸŒΉπŸŒ·πŸ’πŸƒπŸŒΈπŸŒΊπŸŒΏ
==========================
βœ…Agen setiap negeri diperlukan segera.πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€πŸƒπŸ»πŸƒπŸ» βœ…Agen yg aktif akan diberi kelayakan utk menjadi stokis jika berminat🌟🌟 βœ…Agen akan dapat 50% keuntungan dari setiap hasil jualan wangian Asha Bella atau Dr NazzπŸ’°πŸ’°πŸ’° βœ…Segera join whatsapp group utk sebarang keterangan lanjut dan maklumat terkini atau bole PM terus kepada kami di H/P di bawah. Tkasih πŸ“žPengasas:-
Dr Nazz : +6 016-496 3007
Asha Bella : +6 019-666 0945 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bole juga layari Asha Bella di πŸ‘‡πŸΌ....!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
πŸ˜‰Fb 🌍 PatiWangianAuraSeriWajah
πŸ˜‰Instagram🌏 @ashabella2017

Whatsapp Group:-
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
https://chat.whatsapp.com/0dTFMiIHWqoJAYt1dPtlRz
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualjam #sayajualbag #sayajualhandbag #sayajual #sayajualjubah #sayajualtudung #sayajualkek #sayajualkasut #sayajualshwal #sayajualbaju #sayajualdress #sayajualshaklee #sayajualblouse #tudung #tudungbawal #tudungonline #igshopmurahmalysia #igshopmalaysia #igshopmurah #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #follower

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

November Collection 😍😍 .
πŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈπŸ’žπŸ€πŸŒΈ
.
Ada yang masih Available !!!😍
.
Rm 25/pc
Berminat whatsapp terus 0196902108 .
.
😘😘
.
.
#tudungbawal
#tudungkekaboo #mirabelle
#tudungkekaboogallery #kekaboopr
#kekaboolovers #mirabellas
#bawallovers
#bawalprinted #bawalno1
#naniprgaller

BAWAL RADWA FREE POSTAGE ! 😍

Rm220 sahaja untuk sekodi (20 helai)!! "sis suka beli sekodi terus , dapat harga borongπŸ˜‹ banyak warna boleh buat koleksi, n boleh jual kat kawan2 yang selebihnya" πŸ’œ

SERIUS LA DAPAT RM11 JE ?! Bawal hotselling sekarang πŸ˜‰ sebab tak perlu pakai inner n mudah bentukπŸ˜„

Nice kan bawal radwa bidang 60 ni 😍

Nampak elegant jee tudung ni πŸŽ€ sesuai sangat untuk gadis2 atau wanita yang nak nampak lembut gituu πŸ˜‰ warna pun lembut2 , n warna pastel yang menawan !
Kain material cotton embose , mudah bentuk, x mudah kedut n xjarang walaupun warna muda tau 😊

Berminat? Tekan link di ig profile ye untuk fast reply😊 #bawalturkilabuh
#bawallabuh #bawallovers #bawallabuhmurah #bawalturkimurah #bawalribbon #bawalcantik #bawalcottonembosse #bawalturki #bawalcorak #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudung #tudungbawallabuh #tudungbidang60 #tudungbawal #tudunghargamurah #bawalmudahbentuk #tudungmudahbentuk #bawalhargaborong #tudunghargaborong #bawalsaudiaborong #bawalsaudiamurah #bawalsaudialabuh #tudungsaudia #tudungsaudiamurah #bawalsaudiamalaysia

BAWAL SAUDIA FREE POSTAGE ! 😍

Rm220 sahaja untuk sekodi (20 helai)!! "sis suka beli sekodi terus , dapat harga borongπŸ˜‹ banyak warna boleh buat koleksi, n boleh jual kat kawan2 yang selebihnya" πŸ’œ

SERIUS LA DAPAT RM11 JE ?! Bawal trend sekarang πŸ˜‰ sebab tak perlu pakai inner n mudah bentukπŸ˜„

Nice kan bawal saudia bidang 60 ni 😍

Nampak soft jee tudung ni πŸŽ€ sesuai sangat untuk gadis2 atau wanita yang nak nampak lembut gituu πŸ˜‰

Kain material cotton , mudah bentuk n xjarang walaupun warna muda tau 😊

Berminat? Tekan link di ig profile ye untuk fast reply😊 #bawalturkilabuh
#bawallabuh #bawallovers #bawallabuhmurah #bawalturkimurah #bawalribbon #bawalcantik #bawalcottonembosse #bawalturki #bawalcorak #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudung #tudungbawallabuh #tudungbidang60 #tudungbawal #tudunghargamurah #bawalmudahbentuk #tudungmudahbentuk #bawalhargaborong #tudunghargaborong #bawalsaudiaborong #bawalsaudiamurah #bawalsaudialabuh #tudungsaudia #tudungsaudiamurah #bawalsaudiamalaysia

Since terrrrlalu ghamaiii yg masih tak percaya harga bawal chiffon dr @ffgallery.co so kami up besar2 harga utk sehelai bawal chiffon hanya RM7.50 sehelai tanpa min order🌸
.
Customer2 yg dalam list @ffgallery.co awal2 lg dah dapatkan gambar utk rujukan masing2πŸ€—
.
Meh la dm,whatsapp 0187894408
Stok terhad !
#bawalchiffon #bawal #neelofa #tudungneelofa #bawallover #tudungbawal #bukanikanbawal #bawalmalaysia #shawlborong #shawlkeknis #shawlchiffonborong #shawl #shawlartisi

Most Popular Instagram Hashtags