#tudung

1453181 posts

TOP POSTS

Yuk yang mau take all

Chat personal admin ya
Whatapps / telegram
Admin
Ecer: 081517893700 / 5F1102BD
Grosir: 081317778150

Trima kasih dan sukses selalu.. Silakan cek Ig @skr_textile dan fanpage @skrtextile juga ya.. #realtestimoni
#gamis #dress #jualkain #textileprinting #printing #lyravirnasyari #famtex #crepepremium #ootdhijabsyari #jualecer #jualkainecer #tudung #tudunglabuh #tudungonline #khimar #hijab #jilbab #bergo #deanarasyari #tokokainonlie #likeforlike #jakartaolshop #onlineshop #jualbahanmurah #jawharasyari #printingcrepe

Tiap2 weekend nampak org post gambar cmni. Uols prepare je lah untuk angkat best friends uols nanti okay 😂 Pengantin ok la diet untuk ringankan badan, bridesmaids kna makan banyak untuk tambah tenaga nk angkat2 cmni hehehe
.
Actually admin nk share semua set baju bridesmaids ni harga rm250 only tau😱 @theweddingaffairkl cakap yg harga rm150 pun ade 😁😁👌 Terbaik sgt untuk uols yg tgh nak kawin and nak ambik gambar cantik dgn besties uols nanti😁😊 Tag kawan2 you yg nak kawin tu yer.
.
.
Photo credit @theweddingaffairkl
.
.
Feel free to tag your friends😁 Help them find great outfit 💕💕 thank you
.
You minat follow instagram ni lah.☺️
@theweddingaffairkl
@theweddingaffairkl
@theweddingaffairkl
.
.
Jgn lupa hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl dekat gambar yang uols nk sis repost yer😊😊😊
_________________________________________
#repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer
_________________________________________

#tumblr #like4like #countingdays #tudung #makeupnikah #muabridal #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #inspirasiperkahwinan #makeupkahwin #jurugambarperkahwinan #malaypretty #creativeshot #terlajaklaris #tiedtheknot #malayvideographer #iphoneonly #pelamin2017

MUSLIM YANG MENGALAHKAN PERANCIS SEORANG DIRI

Namanya Rasyid Nikaz, seorang pengusaha perancis (keturunan AlJazair) yang dengan ringannya membayar denda bagi muslimah yang becadar di Perancis dan Belgia. Sebagaimana kita tahu perancis menerapkan larangan mengenakan cadar di tempat umum sebagai reaksi pemerintah Perancis atas berduyun-duyunnya kaum wanita Perancis mengenakan cadar, dan bagi muslimah yang tertangkap petugas memakainya maka akan dikenakan denda.

Maka sejak Perancis memberlakukan undang-undang tersebut, Rasyid Nikaz menyediakan dana 1 juta Euro dikhususkan untuk membayar denda bagi muslimah bercadar. Seolah dengan tindakannya itu dia mengatakan kepada wanita muslimah Perancis yang hendak bercadar: “Pakai cadarlah sesuka kalian, jika terkena denda sayalah yang akan membayarnya”. Beberapa media melansir foto milyarder yang istrinya juga mengenakan cadar ini keluar dari kantor polisi dengan menegakkan kepala (jauh dari kerendahan) seusai membayarkan denda bagi 2 muslimah yang terkena denda. Atas perannya ini, Syekh Al-Khuwainy mengibaratkannya sebagai “Satu orang yang mengalahkan satu Negara”. Sekarang Kita Usaha Buat kayakan diri sendiri...
Padahal Harta kita sesungguh nya Bola kita Hantar kan untuk di jalan Allah... Sedekah,Membantu Sodara, dan lain nya.. Kita Bisa Bicara Ikromul Muslimin...
Tapi Hakekat Ikromul Muslimin sesungguh nya Hanya terlihat Dengan Amal perbuatan.. BUKAN ucapan... Semoga Allah Ta’ala merahmati Rasyid Nikaz dan hartanya di Dunia-akherat. .
By : @dai_dakwahwatabligh - . . .
@sharemanfaat_
@sharemanfaat_
@sharemanfaat_
. . .
Ayo tag sahabatmu 🙋🙋🙋
. . . .
#niqab #niqabis #perancis #prancis #france #hijab #hijaber #gamis #ppmurah #jubah #jubahmurah #jubahdress #hijabmodis #eropa #europe #euro #hijabinstan #hijabi #hijabsyari #hijabmurah #hijabmurahbanget #muslimah #jilbab #kerudung #khimar #burqa #tudung #ninja #bawal #cadartalimurah

MOST RECENT

BAWAL Chiffon
RM10 sahaja

Giler murah

Kami berada di Uptown Shah Alam
Operation hour 8.30pm sampai 3am setiap hari
COD area Shah Alam juga

Yang jauh2 kite bole pos...mai whatsapp 0173137512

www.wasap.my/60173137512
www.wasap.my/60173137512

#shawl #bawal #selendang #tudung #murah #uptown #bazar #carbootsale #sayajual #sayajualmurah #pasar #sayajualtudung #onlineshop #igshop

3helai rm100
Giler murah

Kami berada di Uptown Shah Alam
Operation hour 8.30pm sampai 3am setiap hari
COD area Shah Alam juga

Yang jauh2 kite bole pos...mai whatsapp 0173137512

www.wasap.my/60173137512
www.wasap.my/60173137512

#shawl #selendang #tudung #blouse #murah #uptown #bazar #carbootsale #sayajual #sayajualmurah #pasar #sayajualtudung #onlineshop #igshop

#Repost @zoeya.hq with @repostapp
・・・
Warga Singapura,Jom jumpe mase event emel..@melindalooi..
pada tarikh 6&7 hb Mei 2017 minggu depan je ni..😱😱
@zoeya.hq & @zoeya.sg
bersama2 nak jumpe u olls semua..
Kita ade buat sesi demo simple makeup menggunakan Zoeya Foundation utk u olls❤️.
#bazaarpaknil #bazaarsingapore #singaporehijab #singapore #jubah #tudung #muasingapore #muslimah #igshopsingapore #zoeyaperfume #zoeyaglowingfoundation #zoeyaskincare #zoeyamattelippot #muajohor #event

Shawl Chiffon
RM8 sahaja

Giler murah

Kami berada di Uptown Shah Alam
Operation hour 8.30pm sampai 3am setiap hari
COD area Shah Alam juga

Yang jauh2 kite bole pos...mai whatsapp 0173137512

www.wasap.my/60173137512
www.wasap.my/60173137512

#shawl #selendang #tudung #murah #uptown #bazar #carbootsale #sayajual #sayajualmurah #pasar #sayajualtudung #onlineshop #igshop

Shawl Chiffon
RM8 sahaja

Giler murah

Kami berada di Uptown Shah Alam
Operation hour 8.30pm sampai 3am setiap hari
COD area Shah Alam juga

Yang jauh2 kite bole pos...mai whatsapp 0173137512

www.wasap.my/60173137512
www.wasap.my/60173137512

#shawl #selendang #tudung #murah #uptown #bazar #carbootsale #sayajual #sayajualmurah #pasar #sayajualtudung #onlineshop #igshop

Warga Singapura,Jom jumpe mase event emel..@melindalooi..
pada tarikh 6&7 hb Mei 2017 minggu depan je ni..😱😱
@zoeya.hq & @zoeya.sg
bersama2 nak jumpe u olls semua..
Kita ade buat sesi demo simple makeup menggunakan Zoeya Foundation utk u olls❤️.
#bazaarpaknil #bazaarsingapore #singaporehijab #singapore #jubah #tudung #muasingapore #muslimah #igshopsingapore #zoeyaperfume #zoeyaglowingfoundation #zoeyaskincare #zoeyamattelippot #muajohor #event

Warga Singapura,Jom jumpe mase event emel..@melindalooi..
pada tarikh 6&7 hb Mei 2017 minggu depan je ni..😱😱
@zoeya.hq & @zoeya.sg
bersama2 nak jumpe u olls semua..
Kita ade buat sesi demo simple makeup menggunakan Zoeya Foundation utk u olls❤️.
#bazaarpaknil #bazaarsingapore #singaporehijab #singapore #jubah #tudung #muasingapore #muslimah #igshopsingapore #zoeyaperfume #zoeyaglowingfoundation #zoeyaskincare #zoeyamattelippot #muajohor #event

Warga Singapura,Jom jumpe mase event emel..@melindalooi..
pada tarikh 6&7 hb Mei 2017 minggu depan je ni..😱😱
@zoeya.hq & @zoeya.sg
bersama2 nak jumpe u olls semua..
Kita ade buat sesi demo simple makeup menggunakan Zoeya Foundation utk u olls❤️.
#bazaarpaknil #bazaarsingapore #singaporehijab #singapore #jubah #tudung #muasingapore #muslimah #igshopsingapore #zoeyaperfume #zoeyaglowingfoundation #zoeyaskincare #zoeyamattelippot #muajohor #event

#Repost @tudung_labuh_bidang60_rm35 with @repostapp
・・・
FREE GiFt AWAY APRIL 2017!!!!
Ikut je 3 syarat2 tu.. Pling tepat n paling banyak repost menang tauuuuu. .
Mudahhhh sangat2. anytime kak mira annouce pemenang tau. Jgn lupa RePOST!
.
#bamshijab #tudunglabuhmurah #uia #uitm #upm #upnm #ukm #um #tudung #murah #bawallabuh #bawalmurah

New Arrival
Korea Premium Brooch
Brooch Bahu
Retail : RM15

Borong : RM9
Borong minimum 4pcs/Mix design
Post RM8 sm; RM12 ss

Sebarang pertanyaan/order:
PM 019.5299251
PM 019.5299251
PM 019.5299251

#broochuniq #brooch #broochkorea #broochmurah #keronsang #keronsangmurah #pinshawl #borongbrooch #borongkeronsang #borong #bawal #shawl #tudung #instantshawl #borongbrooch #borongkeronsang #bawalpucci #bawalsatin #bawalmurah #bawalcrepe

UPII Skincare essence Sakura 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌟Apakah itu DNA FACIAL TREATMENT? 📍Gabungan Sains dan Teknologi memperkenalkan skin care yg berupaya MERAWAT elastin dan collagen yg hilang akibat penuaan dan gaya hidup yg tidak sihat. Tekstur halus ekstrak bunga sakura mampu meresap terus ke dalam DNA kulit manusia dan seterusnya mengembalikan KEANJALAN kulit serta KEREMAJAAN kulit
.
.
📍Teknologi terkini merupakan FORMULASI yg mampu untuk mengekalkan AWET MUDA kulit
.
.
✔Kini anda semua berpeluang untuk merasai RAWATAN DNA FACIAL .
.
Book Slot AWET MUDA bersama @Lavoguelady_homefacial
.
.
#marissehomefacial #sayajualservis #beautiful #facial #facialspa #weightloss #diet #collagen #skincare #zumba #muslimah #wedding #kahwin #jerawat #airasia #kurus #makeup #muslimah #tudung #murah #hijabstyle #cantik #elysyle #spa #homefacial #mobilefacial

Hai.. Sayang2 semua..BAWAL CHIFFON NEW TREND in da house UUOLZ😍😍
Come and grab it at affordable price👍👍 .Sure nak repeat order😌..sbb sgt cantik bila letak atas Kepala..😎 Ada 30 warna pilihan..quality dijamin tebaik..😇 ⚜
⚜.
.

Price : Rm 17 exclude postage ⚜
Postage : RM8 sem, RM10 ss
⚜Material ; Chiffon .
.Whatsapp us : 0179842562
.
taknak ke nmpak cantik dgan tudung yg menarik di kepala 😍 okey mari dpatkann sebab free snow cap utk pembelian 3 tdung ke atas !! p/s : before 30 April tau 😅
#bawalchiffon #tudung murah #bawalbidang45 #readystock #lofattah #mentormilenia #bawalmurah

💄BLOUSE FATEEN PLAIN 💄 💝Material Peach Heavy Koshibo yang sangat lembut, sejuk dan mudah di iron 💝Ditambahi pula dengan Zip sorok di dada untuk memudahkan si ibu menyusukan si kecil
💝Hujung lengan bergetah untuk memudahkan para muslimah berwuduk
💝Dihiasi pula dengan kocek disisimu
💝Tersangat istimewa dengan potongan curve yg super duper elegant

Yang paling-paling ter istimewa tentulah kerana harga mu yang sangat-sangat berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua penggemarmu. 💰Hanya
RM45 SM / RM50 SS
📪Percuma pos seluruh Malaysia🇲🇾 😱😱Wow murah sangat-sangatkan 🤗🤗 Nak lagi murah ??? 😘😘
Jom ajak kawan-kawan beli borong dengan harga hanya 💰RM40 SM / RM45 SS
(Minima 12lai)
Apa tunggu lagi takkan nak tengok je sayang-sayang semua 👸 (ala2 DSV gitu) 👑

Jom wassap laju no yang tertera
Klik sini trus👇

http://www.wasap.my/60192774287/Pn.Linda

Atau
0192774287 Pn. Linda

#JubahMenutupaurat
#PakaianSolat #tunic #tudungmurah #kurta #shawl#Fesyen #artis #handbag #makeup #jubahAcut #bajuborong #blouse #jubahwudhufriendly #tudung #jubahsaizbesar #jubahmudahiron #jubahtakpanas #bajuperempuan #jubahmuslimah#tunicmuslimah #jubahmenyusu #igshopmalaysia
#bazarpaknil #moodrepublik

💄BLOUSE FATEEN PLAIN 💄 💝Material Peach Heavy Koshibo yang sangat lembut, sejuk dan mudah di iron 💝Ditambahi pula dengan Zip sorok di dada untuk memudahkan si ibu menyusukan si kecil
💝Hujung lengan bergetah untuk memudahkan para muslimah berwuduk
💝Dihiasi pula dengan kocek disisimu
💝Tersangat istimewa dengan potongan curve yg super duper elegant

Yang paling-paling ter istimewa tentulah kerana harga mu yang sangat-sangat berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua penggemarmu. 💰Hanya
RM45 SM / RM50 SS
📪Percuma pos seluruh Malaysia🇲🇾 😱😱Wow murah sangat-sangatkan 🤗🤗 Nak lagi murah ??? 😘😘
Jom ajak kawan-kawan beli borong dengan harga hanya 💰RM40 SM / RM45 SS
(Minima 12lai)
Apa tunggu lagi takkan nak tengok je sayang-sayang semua 👸 (ala2 DSV gitu) 👑

Jom wassap laju no yang tertera
Klik sini trus👇

http://www.wasap.my/60192774287/Pn.Linda

Atau
0192774287 Pn. Linda

#JubahMenutupaurat
#PakaianSolat #tunic #tudungmurah #kurta #shawl#Fesyen #artis #handbag #makeup #jubahAcut #bajuborong #blouse #jubahwudhufriendly #tudung #jubahsaizbesar #jubahmudahiron #jubahtakpanas #bajuperempuan #jubahmuslimah#tunicmuslimah #jubahmenyusu #igshopmalaysia
#bazarpaknil #moodrepublik

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags