#tudung

1510845 posts

TOP POSTS

Orang yang menasihati kita bukan bermakna dia sempurna, tidak melakukan kesilapan. Jangan anggap dia seperti malaikat kerana dia juga manusia biasa yang mempunyai iman turun dan naik. Pandanglah pada sisi positif iaitu dia dihantar Allah untuk menegur kesilapan kita.
Bersyukurlah masih ada yang menyayangi kita, menyelamatkan kita dari lautan maksiat. Andai dia yang menegur melakukan kesilapan, jagalah aib itu, nasihati kembali dengan berhikmah bukan menjaja kesilapan itu. Saling menasihati dan dinasihati itulah yang terbaik dalam sebuah ukhuwah.. @shareilmu_
@shareilmu_
@shareilmu_ .
Ukhty :@aisyah.ntsha . .
Ayo tag sahabatmu 😘😘 . . .
#niqab #niqabis #niqabista #hijab #hijaber #hijabers #hijabersindonesia #ppmurah #paidpromote #paidpromotemurah #jilbab #kerudung #khimar #burqa #tudung #books #endorse #endorsement #endorsemurah #paytren #santriwati #muslimah #muslim #santriputrihits #galerisantri #gallery ##catatanmuslimah

Jika rindu harus berujung temu.
Maka aku takut untuk bertemu denganmu.
Sebab, rinduku, takkan berkurang, namun bertambah sesak memenuhi kalbuku.
.
Bila waktu belum mengizinkanku denganmu.
Maka akan ku biarkan kamu berkelana menimba Ilmu.
Dan ku jaga hati dan diriku, sampai kamu datang menjemputku.
.
Selama aku dan kamu belum mampu.
Biar ku simpan saja rindu ini dalam bisu, biar ku pendam dalam pilu.
Kemudian ku ceritakan kepada Allah ku.
Di tiap sujud istikharah cintaku.
💔💙
.

@sharemanfaat_
@sharemanfaat_
@sharemanfaat_
.

Ukhty : @aliyyaadlinalloh - .
.
Ayo tag sahabatmu 😘😘😉
. .
#syairtentangrinduku #kamu? #siapakamu? #jilbab #kerudung #khimar #burqa #tudung #books #endorse #endorsement #endorsemurah #paytren #santriwati #bidadarieshijrah #usrahhijrah #teamusrahhijrah #familyuh #love #lovequotes #loveu #cinta #cintadanrahasia #catatanmuslimah #gamis #gamisset #gamiskatun #gamismurah #ppmurah

jangan lupa makan siang ya, biar tetep setroooong 💪🏼😄 #toba #tudung #happylunch

Chat personal admin ya kak buat order :
Whatapps / telegram
Admin
Ecer: 081517893700 / 5F1102BD

Trima kasih dan sukses selalu.. Silakan cek Ig @skr_textile dan fanpage @skrtextile juga ya.. #realtestimoni
#gamis #dress #jualkain #textileprinting #printing #lyravirnasyari #famtex #crepepremium #ootdhijabsyari #jualecer #jualkainecer #tudung #tudunglabuh #tudungonline #khimar #hijab #jilbab #bergo

Gorgeous wedding dress by @sharul_aaron_ 😊😍 Do visit @sharul_aaron_ insta profile untuk tengok lebih banyak dress2 cantik😁💕
.
.
.
Feel free to tag your friends😁
.
.
Jgn lupa hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl dekat gambar yang uols nk sis repost yer😊😊😊
_________________________________________
#repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer
_________________________________________

#tumblr #like4like #countingdays #tudung #makeupnikah #muabridal #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #inspirasiperkahwinan #makeupkahwin #duckscarves #malaypretty #creativeshot #terlajaklaris #tiedtheknot #malayvideographer #iphoneonly #pelamin2017

Inner Syari Classic
IDR 75.000

Inner syari classic ini cocok untuk Kakak yang tidak suka bagian leher mengetat, dipakainya nyaman, longgar dan lebar. Bisa digunakan sebagai daily hijab. Ada talinya jadi bisa disesuaikan dengan kenyamanan Kakak.

Inner Syari Kualitas Eksport
√ Bahan Spandek Premium √ Tidak mudah lecek
√ Tidak akan pudar warnanya √ Tidak akan berbulu/buluk
√ Mudah menyerap keringat dan cepat kering
√ Elastis dan sangat aman
√ Mengikuti bentuk wajah
√ Panjang bagian depan menutup dada
√ Ada tali di bagian dalam, fungsinya untuk mengatur kekencangan bentuk wajah
√ Panjang bagian depan 36 cm
√ Panjang bagian belakang 67 cm

GARANSI UANG KEMBALI 100%

Tersedia 50 PILIHAN WARNA

SEKALI COBA PASTI BIKIN NAGIH 😍😍😍 Inner SMART pilihan Muslimah SMART

Informasi dan pemesanan
WhatsApp +62-8122-122-5663
Pin Bbm 5BEDA577
atau klik http://www.pin.bbm.com/5BEDA577
Line @epw8601i (pakai @ ya)
atau klik https://line.me/R/ti/p/%40epw8601i

#innerninja #inner #innersyari #ciputsyari #syariclassic #innersyariclassic #innerhijab #hijab #ciputjilbab #dalamanjilbab #dalamankerudung #ciput #ciputarab #ciputmaroko #ciputsilang #innerninjaantem #innerciput #ninjaantem #innerjilbab #innerhijabrazha #innerhijabantem #ciputristy #innerciput #innerantem #innerkerudung #tudung #innersilang #ciputkerut #innerrazha #razha #ciputrazha

MOST RECENT

*PREORDER DELUXE LEBARAN By Escarves™*
.
💎 Material : Korean Chiffon + Soft Cotton Lycra (Awning Attached)
.
💎 Design/ Colours : 5 Colours Available (Black , Rosewood , Grey , Pool Blue , Flamingo Fuschia)
.
💎 Exclusively Emblishment With 20pcs Original Swarovski (size 12) on every pieces of Deluxe Lebaran.
.
💎 Come with Limited Box & TQ Card (Deluxe Lebaran Collection)
.
💎 Availabe on 2 sizes only
L 2.0x 0.80m
XL 2.2 x 0.80m
.
. *HARGA FOR DELUXE LEBARAN 10% OFF - Sehingga 29 Mei 2017*
.
Harga Asal:
Saiz L: RM89
Saiz XL: RM99
.
Harga Annivesary Sale:
Saiz L: RM80
Saiz XL: RM89
.
Stok akan dipos pada 11 June. ---
Order>>>whatsapp: +60134768359
.
#rzrstore #sayajual #scarve #tudung #shawl #instantshawl #instanttudung #escarves #tudunglabuh #tudung

*PREORDER DELUXE LEBARAN By Escarves™*
.
💎 Material : Korean Chiffon + Soft Cotton Lycra (Awning Attached)
.
💎 Design/ Colours : 5 Colours Available (Black , Rosewood , Grey , Pool Blue , Flamingo Fuschia)
.
💎 Exclusively Emblishment With 20pcs Original Swarovski (size 12) on every pieces of Deluxe Lebaran.
.
💎 Come with Limited Box & TQ Card (Deluxe Lebaran Collection)
.
💎 Availabe on 2 sizes only
L 2.0x 0.80m
XL 2.2 x 0.80m
.
. *HARGA FOR DELUXE LEBARAN 10% OFF - Sehingga 29 Mei 2017*
.
Harga Asal:
Saiz L: RM89
Saiz XL: RM99
.
Harga Annivesary Sale:
Saiz L: RM80
Saiz XL: RM89
.
Stok akan dipos pada 11 June. ---
Order>>>whatsapp: +60134768359
.
#rzrstore #sayajual #scarve #tudung #shawl #instantshawl #instanttudung #escarves #tudunglabuh #tudung

*PREORDER DELUXE LEBARAN By Escarves™*
.
💎 Material : Korean Chiffon + Soft Cotton Lycra (Awning Attached)
.
💎 Design/ Colours : 5 Colours Available (Black , Rosewood , Grey , Pool Blue , Flamingo Fuschia)
.
💎 Exclusively Emblishment With 20pcs Original Swarovski (size 12) on every pieces of Deluxe Lebaran.
.
💎 Come with Limited Box & TQ Card (Deluxe Lebaran Collection)
.
💎 Availabe on 2 sizes only
L 2.0x 0.80m
XL 2.2 x 0.80m
.
. *HARGA FOR DELUXE LEBARAN 10% OFF - Sehingga 29 Mei 2017*
.
Harga Asal:
Saiz L: RM89
Saiz XL: RM99
.
Harga Annivesary Sale:
Saiz L: RM80
Saiz XL: RM89
.
Stok akan dipos pada 11 June. ---
Order>>>whatsapp: +60134768359
.
#rzrstore #sayajual #scarve #tudung #shawl #instantshawl #instanttudung #escarves #tudunglabuh #tudung

*PREORDER DELUXE LEBARAN By Escarves™*
.
💎 Material : Korean Chiffon + Soft Cotton Lycra (Awning Attached)
.
💎 Design/ Colours : 5 Colours Available (Black , Rosewood , Grey , Pool Blue , Flamingo Fuschia)
.
💎 Exclusively Emblishment With 20pcs Original Swarovski (size 12) on every pieces of Deluxe Lebaran.
.
💎 Come with Limited Box & TQ Card (Deluxe Lebaran Collection)
.
💎 Availabe on 2 sizes only
L 2.0x 0.80m
XL 2.2 x 0.80m
.
. *HARGA FOR DELUXE LEBARAN 10% OFF - Sehingga 29 Mei 2017*
.
Harga Asal:
Saiz L: RM89
Saiz XL: RM99
.
Harga Annivesary Sale:
Saiz L: RM80
Saiz XL: RM89
.
Stok akan dipos pada 11 June. ---
Order>>>whatsapp: +60134768359
.
#rzrstore #sayajual #scarve #tudung #shawl #instantshawl #instanttudung #escarves #tudunglabuh #tudung

*PREORDER DELUXE LEBARAN By Escarves™*
.
💎 Material : Korean Chiffon + Soft Cotton Lycra (Awning Attached)
.
💎 Design/ Colours : 5 Colours Available (Black , Rosewood , Grey , Pool Blue , Flamingo Fuschia)
.
💎 Exclusively Emblishment With 20pcs Original Swarovski (size 12) on every pieces of Deluxe Lebaran.
.
💎 Come with Limited Box & TQ Card (Deluxe Lebaran Collection)
.
💎 Availabe on 2 sizes only
L 2.0x 0.80m
XL 2.2 x 0.80m
.
. *HARGA FOR DELUXE LEBARAN 10% OFF - Sehingga 29 Mei 2017*
.
Harga Asal:
Saiz L: RM89
Saiz XL: RM99
.
Harga Annivesary Sale:
Saiz L: RM80
Saiz XL: RM89
.
Stok akan dipos pada 11 June. ---
Order>>>whatsapp: +60134768359
.
#rzrstore #sayajual #scarve #tudung #shawl #instantshawl #instanttudung #escarves #tudunglabuh #tudung

HAI AWAK 😜
.
.
Nak tau dakk, Material shawl FUKUHARA CHIFFON untuk #QayllaWideShawl ni konfirm buat hampa rasa jatuh cinta dengan shawl rasa taknak buang rasa macam princesss easa macam eeeee geram cantikk sangat shawl...gituwwww😝
.
Eh seriusss ah memang best sangat pakai warna pun cantek² nauuu, ni atas ni @ciknur_te pakai warna Maroon🌸
.
Paling terukkk purdah siap sama warna dengan shawl tau,ada 3 style pulak tuhh DIAMOND,RUFFLE & PLAIN BLA BLA BLAAA 😱😱
.
PALING BEST PURDAH BOLEH TRANSFORM KE NIQOB😎 BIAR BETUL???YA BETULL!! MEMANG RUGI TAK TRY SEHELAI NIH 😌
.
Apa tunggu lagi,pegi scroll gambar² kat ig @ciknur_te,kalau rasa macam nak jadi princess apatah lagi time raya nih jum order 😍
.
Model @ciknur_te comeyy 😆😆😆😆
.
PSTTTTT - 👑HEADBAND PUN ADAA
Dm/Whatsapp .
+60134920425
+60134920425
+60134920425

#ciknur#shawllabuh#wideshawl#shawl#tudunglabuh#tudung#aurat#muslimah#pakaianmuslimah#niqob#niqobis#purdah#shawlmurah#sayajualshawl#shawllawa#ruffleshawl#ruffleniqob#niqobbeadlace#beadlace#shawllawamurah#sayajualshawl#muslimah#muslimahawesome#shawlpengantin#shawltunang

*PREORDER DELUXE LEBARAN By Escarves™*
.
💎 Material : Korean Chiffon + Soft Cotton Lycra (Awning Attached)
.
💎 Design/ Colours : 5 Colours Available (Black , Rosewood , Grey , Pool Blue , Flamingo Fuschia)
.
💎 Exclusively Emblishment With 20pcs Original Swarovski (size 12) on every pieces of Deluxe Lebaran.
.
💎 Come with Limited Box & TQ Card (Deluxe Lebaran Collection)
.
💎 Availabe on 2 sizes only
L 2.0x 0.80m
XL 2.2 x 0.80m
.
. *HARGA FOR DELUXE LEBARAN 10% OFF - Sehingga 29 Mei 2017*
.
Harga Asal:
Saiz L: RM89
Saiz XL: RM99
.
Harga Annivesary Sale:
Saiz L: RM80
Saiz XL: RM89
.
Stok akan dipos pada 11 June. ---
Order>>>whatsapp: +60134768359
.
#rzrstore #sayajual #scarve #tudung #shawl #instantshawl #instanttudung #escarves #tudunglabuh #tudung

Resipi Sihat Bulan Ramadan
Untuk yang nak turun berat di bulan Ramadan secara sihat
Berbuka pun kena lah makan sihat juga jika makan kuih dan lauk bazaar ramadhan semeja . Hmm jawabnya bulan puasa pun boleh naik berat. Lagipun raya nanti pun nak enjoy makan lagi
.
Orang bujang pun boleh buat campak campak je. . 😊Bahan bahan:
. ⏺️Ikan tongkol seekor
⏺️3 ulas bawang putih ⏺️1 biji kunyit
⏺️7 biji cili padi (ikut nak pedas ke tak) ⏺️1 inci lengkuas
⏺️5 keping asam gelugur ⏺️1 biji tomato(optional) ⏺️Air 4 cawan
⏺️Garam secukup rasa
⏺️Sedikit gula jika nak letak. .
Malam lepas balik terawih pun boleh makan ratah ikan dan sayur. .
Hiris bawang putih kunyit, lengkuas dan cili just ketok je. .
Campak semua bahan sekali dalam air mendidih. .
Dalam 15 ke 20 minit in syaa Allah masak. .
Cabaran turun berat badan intake Jun sudah Dibuka. SLOT ADALAH TERHAD .
Resipi & Meal plan bulan Puasa akan diberikan kepada peserta weight Loss Challenge online. Personal dan Group coaching. .
Coach fridajeb 0124157571 .
#weightlosschallenge #turunberat #makansihat #loseweight #cabaranturunberat #coachherbalife #hitfat #fitmalaysia #jomkurus #jk1m #jubahbesar #mua #tudung #bajubesar #raya #raya2017 #ramadhan #senamkurus #kuihraya

Zivana J10
SEGI EMPAT TURKEY
Matt : Satin silk premium
Size : 113X113CM
Idr 35.000

NO HIT N RUN
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
FORMAT ORDER :
NAMA:
ALAMAT LENGKAP :
NO HP:
ORDER :
KIRIM KE KONTAK YG ADA DI BIO!! HAPPY SHOPPING!! #pohijab #patternsquare #jilbabsegiempat #kerudung #hijabbaru #squarehijab #aceh #depok #medan #jakarta #tudung #aisyahniahijab #jualjilbab #fashionhijab #squareveil #instahijab #hijabmurah #hijabsegiempat #hijabsegiempatmurah #likeforlike #followtofollow #bandung #jilbabturki #turkeysquarescarf

Zivana J9
SEGI EMPAT TURKEY
Matt : Satin silk premium
Size : 113X113CM
Idr 35.000

NO HIT N RUN
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
FORMAT ORDER :
NAMA:
ALAMAT LENGKAP :
NO HP:
ORDER :
KIRIM KE KONTAK YG ADA DI BIO!! HAPPY SHOPPING!! #pohijab #patternsquare #jilbabsegiempat #kerudung #hijabbaru #squarehijab #aceh #depok #medan #jakarta #tudung #aisyahniahijab #jualjilbab #fashionhijab #squareveil #instahijab #hijabmurah #hijabsegiempat #hijabsegiempatmurah #likeforlike #followtofollow #bandung #jilbabturki #turkeysquarescarf

Zivana J8
SEGI EMPAT TURKEY
Matt : Satin silk premium
Size : 113X113CM
Idr 35.000

NO HIT N RUN
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
FORMAT ORDER :
NAMA:
ALAMAT LENGKAP :
NO HP:
ORDER :
KIRIM KE KONTAK YG ADA DI BIO!! HAPPY SHOPPING!! #pohijab #patternsquare #jilbabsegiempat #kerudung #hijabbaru #squarehijab #aceh #depok #medan #jakarta #tudung #aisyahniahijab #jualjilbab #fashionhijab #squareveil #instahijab #hijabmurah #hijabsegiempat #hijabsegiempatmurah #likeforlike #followtofollow #bandung #jilbabturki #turkeysquarescarf

Cek harga dan produk-produk kami di
Web
http://yanharkerudung.blogspot.com
Phone
082310332010
08569938900
Pin
5eaa34d1
D98C2BD5
E-mail
gusnieyanro@gmail.com
FB fanpage yanhar kerudung
NB:prihalpilihan warna konfirmasi
Alamat toko
Pasar tanah abang blok b lt 5 Los D No. 95-96 Jakarta.
*Gratis Ongkos Kirim Jakarta, Bogor, Depok, Tangerang, Bekasi.pembelian 3pcs untuk semua model.
Kerudung fashion terkini dengan harga murah dan qualitas terbaik.

#online #tanahabangblokb #tanahabangbloka #kerudung #khimar #pashmina #gamis #mukenah #fashion #mode #grosir #kerudungonline #kerudungolshop #shop #shopping #muslimah #gamiskerenmurah #gamiskerudung #mukenah #telekong #tudung #tiyung #syari

Most Popular Instagram Hashtags