#tshirtprintingmurahmalaysia

286 posts

TOP POSTS

Ni warna stardust gold, silkscreen printing method. Emas dengan hitam memang soulmate sbb mmg sepadan dorg ni 😁
mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA guyss 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia

From Healthcare Technical Services (HTS) Team Building! Done!

Perkhidmatan tshirt printing? Whatsapp je 0148047974..😁 #tshirt #printing #tshirtprintingmurahmalaysia #tshirtsulam #tshirtsulammurah #embroidery #scstudio #scstudiokl

21.05.17.......alhamdulillah done tempahan dari akak Azlina......
#hablaraprinting
0189735346
#makeyourowndesign
#familyday
#tshirtprintingmurahmalaysia
#hargaterbaikuntukanda

β€’ DESIGN : THE QUEEN KOTAK β€’ SIZE : XS - 5XL β€’ HARGA DI GAMBAR β€’ ORDER 2 HELAI FREE POSTAGE
NAK ORDER / NAK TAHU DETAIL PM WHATSAPP 01112948060

#tshirtprintingmurahmalaysia #printingmurah #tshirtrandom #tshirtprinting

Pinn pinn tumpang laluu

GOOD NEWS OUR NEW DESIGN!! #focusNFilters yang tengah trend sekarang nii

Anda boleh design sendiri n jadikan sebagai design tshirt anda😍😍 Macam mana cara nak order?? Whatsapp dulu kaksya 0145180504 nanti akak akan terangkn okayπŸ˜‰ βœ”Kain 100% cotton
βœ”Tebal 170 gsm
βœ”Boleh request warna tshirt
βœ”Boleh request warna printing
βœ”Boleh request lengan panjang

Harga RM40 SEHELAI EXCLUDE POSTAGE!! Sebarang order dan pertanyaan boleh whatsapp kaksya 0145180504 😁

Design : @kaksyacatalog

#tshirtcouplekaksyaclothes
#kaksya_clothes.co

#tshirtmurah #tshirt #tshirts #hipster #sayajual #promosi #baju #tshirtcouple #tshirtprinting #tshirtcouplemurah #printing #printingtshirt #printingmurah #printingmurahmalaysia #printingbaju #printingmug #bajurewang #hipster #vscocam #selfie #bajuprinting #baju #bajucouple #bajucouplemurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtcouplemalaysia #tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia

Nak print t-shirt dgn hrga yg murah, berpatutan dan kualiti tip top? πŸ€“ nak order, meh whatsapp tepi πŸ™Œ iolls menerima tmpahan t-shirt seperti t-shirt family day, t-shirt event , t-shirt kelab dan persatuan, t-shirt kelas, t-shirt couple dan sebagainya .. πŸ’request design
πŸ’saiz bermula dari XS-5XL
πŸ’warna boleh request πŸ’kualiti baju 100% cotton (kain elok, tidak panas, wrna tidak luntur, wrna cntik) πŸ’dijamin puas hati
πŸ’ Ada lngan pnjg dan pendek
.
ξŒ” ➑berminat nak order,bole whatsapp +60174185817(no dm) .
#tshirtprinting #tshirtprinted #printingtshirtmurah #smkbsp #bazaarpaknil #bajumuslimah #bajumurahrm20 #bajumurahmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #murah

Jersey for students SMK Dusun Nanding✌️ Thanks for choosing us.

For any enquiries & order,kindly visit/contact us:

Address: (1st Floor) No 37-1,Jln Seri Mas 1,Taman Seri Mas,43100 Hulu Langat,Selangor.

Landmark: Sebaris Secret Recipe, Ar-Rahnu/ Di Atas Klinik Veterinar Cat Care

Waze: Iq Print Shop Hulu Langat

Opening Hours
Mon - Fri. : 10.00am - 6.30pm
Sat. : 10.00am - 2.30 pm
Sun & Public Hol : Closed

Facebook: Iq Print Shop

Instagram: @iqprintshop

Email: iqprintshoppe@gmail.com

Mobile: 012- 4300 430 / 010-760 7211
#iqprintshop #printing #iqstudio #kedaiprintingmurahkl #kedaiprintingmurahhululangat #kedaiprintingmurahmalaysia #printingmurahselangor #merchandise #corporategift #pricetag #corporategiftmurahmaysia #hululangat #tshirtprintingmurahmalaysia #jerseyprintingmurahmalaysia

MOST RECENT

Ni warna stardust gold, silkscreen printing method. Emas dengan hitam memang soulmate sbb mmg sepadan dorg ni 😁
mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA guyss 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia

Ohh nak seragam untuk hari guru rupenye 😁 kan cikgu bertambah syg tgk anak2 murid semangat mcm ni hehe. Terima kasih kerana memilih Daddy Printing.

Mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA guyss 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia

Regular customer kami. Dari warna oren sampailah warna warni mmg order kat kami. Sebab puas hati la tu πŸ˜†

mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA guyss 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia

21.05.17.......alhamdulillah done tempahan dari akak Azlina......
#hablaraprinting
0189735346
#makeyourowndesign
#familyday
#tshirtprintingmurahmalaysia
#hargaterbaikuntukanda

Biasanya org order tshirt kami ni untuk seragam pakaian dgn team. Yela kalau seragam baru nmpk event gempak ye dakk. Jgn risau, design kami blh tlg buatkn secara PERCUMA hanya dr lakaran kasar korang πŸ˜‰βœ¨ mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA guyss 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia

Hilang pening kepala customer ni fikir design untuk family day dorang sebab kami πŸ’―% bantu hasilkan Tshirt hanya dari imaginasi dorang. Haa magic kan Daddy Printing punya power πŸ˜‚

mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags