#tshirtprintingmurahmalaysia

322 posts

TOP POSTS

• DESIGN : THE QUEEN KOTAK • SIZE : XS - 5XL • HARGA DI GAMBAR • ORDER 2 HELAI FREE POSTAGE
NAK ORDER / NAK TAHU DETAIL PM WHATSAPP 01112948060

#tshirtprintingmurahmalaysia #printingmurah #tshirtrandom #tshirtprinting

.
Tshirt printing 😍 👆 .

Rm30 Short sleeve👕
rm35 Long sleeve 👕.
.
-Can mix design ✔
-Size dari Xs hingga XXL ✔
-Ada banyak pilihan warna ✔
.
postage add on
Rm8SM / Rm11Ss .

Berminat? Pm 😊

#tshirtpring2u #tshirtprintingmurahmalaysia #tshirtdesign #tshirtdress #bajukelas #designbyme #tshirtmurah

From Healthcare Technical Services (HTS) Team Building! Done!

Perkhidmatan tshirt printing? Whatsapp je 0148047974..😁 #tshirt #printing #tshirtprintingmurahmalaysia #tshirtsulam #tshirtsulammurah #embroidery #scstudio #scstudiokl

21.05.17.......alhamdulillah done tempahan dari akak Azlina......
#hablaraprinting
0189735346
#makeyourowndesign
#familyday
#tshirtprintingmurahmalaysia
#hargaterbaikuntukanda

Nak print t-shirt dgn hrga yg murah, berpatutan dan kualiti tip top? 🤓 nak order, meh whatsapp tepi 🙌 iolls menerima tmpahan t-shirt seperti t-shirt family day, t-shirt event , t-shirt kelab dan persatuan, t-shirt kelas, t-shirt couple dan sebagainya .. 🐒request design
🐒saiz bermula dari XS-5XL
🐒warna boleh request 🐒kualiti baju 100% cotton (kain elok, tidak panas, wrna tidak luntur, wrna cntik) 🐒dijamin puas hati
🐒 Ada lngan pnjg dan pendek
.
 ➡berminat nak order,bole whatsapp +60174185817(no dm) .
#tshirtprinting #tshirtprinted #printingtshirtmurah #smkbsp #bazaarpaknil #bajumuslimah #bajumurahrm20 #bajumurahmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #murah

❤ TSHIRT COUPLE❤ ✔Kain 100% cotton
✔Tebal 170 gsm
✔Boleh request warna tshirt
✔Boleh request warna printing
✔Boleh request lengan panjang

Harga RM50 sahaja sepasang(2 helai)

Sebarang order dan pertanyaan boleh whatsapp kaksya 0145180504 😁

Design : @kaksyacatalog

#tshirtcouplekaksyaclothes
#kaksya_clothes.co

#tshirtmurah #tshirt #tshirts #hipster #sayajual #promosi #baju #tshirtcouple #tshirtprinting #tshirtcouplemurah #printing #printingtshirt #printingmurah #printingmurahmalaysia #printingbaju #printingmug #bajurewang #hipster #vscocam #selfie #bajuprinting #baju #bajucouple #bajucouplemurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtcouplemalaysia #tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia

Selesai Tshirt even mencandat sotong ! Terengganu cust kita ni . Mari siapa lagi nak cetak baju . Boleh terus whatsapp saya 01139592959 . Mnimum 5 helai dgn 1 colour . 😁
#cetakbajumurah #cetakbajukelas #cetakbaju #cetakbajuenterprise #cetakbajumalaysia #tshirts #tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurah #tshirtprintingmurah_ #tshirtprintingmurahmalaysia #tshirt #kedaicetakbajumurah #kedaicetakbaju #kedaiprintbaju #kedaiprinting

MOST RECENT

SEAGAMES KUALA LUMPUR 2017 COLLECTION .
Full Sublimation Printing Service .

Any inquiry : . .
☎️Call/SMS/Whatsapp (Please refer link from bio) .
📧Email us at normzenterprise@gmail.com (24hours) ✔️DM us on instagram

#seagames2017 #bangkitbersama2017 #kitajuara #teammas #teammsia #teammalaysia #atletmalaysia #akunegaraku #aimforgold #majulahsukanuntuknegara #bajumurah #instashopmalaysia #love #cantik #bajukelas #visitmyig #tshirtprintingmurahmalaysia #like4like #uitm #upm #ukm #utm #uthm #politeknik #cetakbajumurah #printingbaju #tshirt #tshirtmurahmalaysia #sayajualmurah #bangkitbersama

Tempahan dari Student USIM ke Krabi pula. Jika berminat untuk menempah tshirt dgn harga kasih sayang 💕jgn malu jgn segan wasap lah ke ambo 013 355 0983 atau tekan link di bio. #tshirtprintingmurahmalaysia #cotton #microfibre #design #tshirtcustom #muslimahcustom #muslimah #jersey #journey #silkscreenprinting #copbajumurah #USIM #GISO #gukkacik #gukkacikprinting #rubberdye #2colour #graphicdesign #printtshirtmurah

.
Tshirt printing 😍 👆 .

Rm30 Short sleeve👕
rm35 Long sleeve 👕.
.
-Can mix design ✔
-Size dari Xs hingga XXL ✔
-Ada banyak pilihan warna ✔
.
postage add on
Rm8SM / Rm11Ss .

Berminat? Pm 😊

#tshirtpring2u #tshirtprintingmurahmalaysia #tshirtdesign #tshirtdress #bajukelas #designbyme #tshirtmurah

Baju lepas siap printing kami packing satu satu takde tinggal. Lipat penuh kasih sayang macam mak2 korang lipatkan baju hehe
Terima kasih kerana memilih Daddy Printing 🤗
Jom whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran dan design PERCUMA tau 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia #coupletshirtmurah #coupletshirt

Pakai tshirt kami waktu terima delivery kami di depan pintu kedai 😚 Setianya customer kami ni. Puas hati sangat la tu dengan servis Daddy Printing 👍🏻👍🏻
Terima kasih kerana memilih Daddy Printing 🤗
mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA tau 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia #coupletshirtmurah #coupletshirt

Tak susah pun nak dapatkan tshirt idaman korang tu. Meh kami ajar howww... semudah 3 langkah!
1️⃣Whatsapp kami 012.389.3697.. Discuss design yang korang nak. Conteng2 atas kertas pun ok dah.

2️⃣Duduk tunggu order kami sampai depan pintu 😍

3️⃣Dah boleh pakai pegi holiday ngan member 😁

See. Senang kann 😆

Terima kasih kerana memilih Daddy Printing 🤗
mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA tau 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia #coupletshirtmurah #coupletshirt

Update stock tshirt. Tengah fikir nak susun mcm mana dalam kereta 🤔 Dah tiba masa upgrade kete syarikat yang besar ni kot boss 🙈
Terima kasih kerana memilih Daddy Printing 🤗
mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA tau 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia #coupletshirtmurah #coupletshirt

Hai korang. Jom main game dengan kitorang. Cuba cari ade beza x design dengan baju real?? 😆
Terima kasih kerana memilih Daddy Printing 🤗
mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA tau 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia #coupletshirtmurah #coupletshirt

Ni uniform kerja. Customer request nak tambah poket kat lengan, senang pen dah takkan hilang lepas ni. Request je nak baju mcm mana, Daddy akan tolong anda! Takkan la xnk pakai baju idaman kot 👀
Terima kasih kerana memilih Daddy Printing 🤗
mai whatsapp kami di daddy printing 012.389.3697 penghantaran pun PERCUMA tau 😁

#askdaddy
#tshirtprinting
#tshirtprintingmurah
#tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurahmalaysia #coupletshirt #tshirt #sayajual #tshirtrewang #tshirtrewangmurah #tshirtkelas #tshirtkelasmurah #tshirtfamilyday #tshirtfamilydaymurah #tshirtkonvoi #tshirtkonvoimurah #printingservice #printingservicemalaysia #printingservicemurahmalaysia #coupletshirtmurah #coupletshirt

Most Popular Instagram Hashtags