#trustedig

MOST RECENT

Herblax ni sgt sesuai utk mereka yg selalu SEMBELIT!

Bahan "buangan" yg lama lama disimpan dlm badan boleh jd toksin..sbb tu bdn jd cpt letih..byk jerawat tumbuh..asyik nak tidur je..sebabnya toksin terkumpul byk dlm usus dan badan.. So sgt dicdgkan utk korang ambil herblax utk detox..ia juga sgt membantu utk kempiskan perut.. Sebotol ada 120 biji..tahan berbulan2...sgt jimat kan...wasap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #ctdkjunior #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#shakleeeffects#shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

Herblax ni sgt sesuai utk mereka yg selalu SEMBELIT!

Bahan "buangan" yg lama lama disimpan dlm badan boleh jd toksin..sbb tu bdn jd cpt letih..byk jerawat tumbuh..asyik nak tidur je..sebabnya toksin terkumpul byk dlm usus dan badan.. So sgt dicdgkan utk korang ambil herblax utk detox..ia juga sgt membantu utk kempiskan perut.. Sebotol ada 120 biji..tahan berbulan2...sgt jimat kan...wasap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #ctdkjunior #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#shakleeeffects#shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

Herblax ni sgt sesuai utk mereka yg selalu SEMBELIT!

Bahan "buangan" yg lama lama disimpan dlm badan boleh jd toksin..sbb tu bdn jd cpt letih..byk jerawat tumbuh..asyik nak tidur je..sebabnya toksin terkumpul byk dlm usus dan badan.. So sgt dicdgkan utk korang ambil herblax utk detox..ia juga sgt membantu utk kempiskan perut.. Sebotol ada 120 biji..tahan berbulan2...sgt jimat kan...wasap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #ctdkjunior #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#shakleeeffects#shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

Herblax ni sgt sesuai utk mereka yg selalu SEMBELIT!

Bahan "buangan" yg lama lama disimpan dlm badan boleh jd toksin..sbb tu bdn jd cpt letih..byk jerawat tumbuh..asyik nak tidur je..sebabnya toksin terkumpul byk dlm usus dan badan.. So sgt dicdgkan utk korang ambil herblax utk detox..ia juga sgt membantu utk kempiskan perut.. Sebotol ada 120 biji..tahan berbulan2...sgt jimat kan...wasap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #ctdkjunior #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#shakleeeffects#shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

Herblax ni sgt sesuai utk mereka yg selalu SEMBELIT!

Bahan "buangan" yg lama lama disimpan dlm badan boleh jd toksin..sbb tu bdn jd cpt letih..byk jerawat tumbuh..asyik nak tidur je..sebabnya toksin terkumpul byk dlm usus dan badan.. So sgt dicdgkan utk korang ambil herblax utk detox..ia juga sgt membantu utk kempiskan perut.. Sebotol ada 120 biji..tahan berbulan2...sgt jimat kan...wasap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #ctdkjunior #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#shakleeeffects#shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

Herblax ni sgt sesuai utk mereka yg selalu SEMBELIT!

Bahan "buangan" yg lama lama disimpan dlm badan boleh jd toksin..sbb tu bdn jd cpt letih..byk jerawat tumbuh..asyik nak tidur je..sebabnya toksin terkumpul byk dlm usus dan badan.. So sgt dicdgkan utk korang ambil herblax utk detox..ia juga sgt membantu utk kempiskan perut.. Sebotol ada 120 biji..tahan berbulan2...sgt jimat kan...wasap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #ctdkjunior #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#shakleeeffects#shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

Cuti sekolah datang lagi💃💃💃 Ada yang bakal balik kampung,bercuti...so plzz standby anak beranak dengan

CHEWABLE-C Plus Shaklee! ✔️ Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga orang dewasa).
✔️ Mesra kunyah & boleh dihisap.
✔️ Sesuai pada mereka yang tak pandai telan tablet.
✔️ Rasa buah oren sebenar. Tanpa bahan tiruan. wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #followmyinsta

Cuti sekolah datang lagi💃💃💃 Ada yang bakal balik kampung,bercuti...so plzz standby anak beranak dengan

CHEWABLE-C Plus Shaklee! ✔️ Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga orang dewasa).
✔️ Mesra kunyah & boleh dihisap.
✔️ Sesuai pada mereka yang tak pandai telan tablet.
✔️ Rasa buah oren sebenar. Tanpa bahan tiruan. wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #followmyinsta

Cuti sekolah datang lagi💃💃💃 Ada yang bakal balik kampung,bercuti...so plzz standby anak beranak dengan

CHEWABLE-C Plus Shaklee! ✔️ Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga orang dewasa).
✔️ Mesra kunyah & boleh dihisap.
✔️ Sesuai pada mereka yang tak pandai telan tablet.
✔️ Rasa buah oren sebenar. Tanpa bahan tiruan. wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #followmyinsta

GULA-GULA SIHAT VIT C DAH KEMBALI!!
.
.
yuhuu.. chewable vitamin c plus 100mg is back!! setelah setahun keputusan stock.. ia kembali dengan formula yang lebih power😍😍 sesuai juga untuk korang yang tak suka telan vitamin berbentuk kapsul.. boleh kemam or hisap sahaja.. harga pun sgt murah dan berbaloi❤️❤️ .
.
wasap 011.10101830 utk info lanjut #shaklee #shakkeebyraihan#shakleecodjb#codshakleejb#shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleetamandaya#shakleekempas #shakleesingapore #giftreview #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #asiangames2018 #immunebooster #baazarinsta #followmyinsta

PILIH YANG MANA SUKA!
.
.
Untuk korang yang bertanya.. Vitamin c shaklee ada 2 jenis.. #sustainedreleasevitaminc 500mg

#chewablevitaminc 100mg

2,2 boleh meningkatkan imun badan.. yang nak fokus kulit better amik 500mg

yang tak suka telan vitamin,nak chew jer..amik la yang 100mg

nak info lanjut..wasap👇

wasap 011.10101830 utk info lanjut #shaklee#shakleebyraihan#shakleecodjb#codshakleejb #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleesingapore #shakleetamandaya #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #giftreview #instaseleb #baazarinsta #sustainedreleasevitac

PERUT 'MENGANDUNGI' LEMAK? .
.
Bila ditanya soalan .. 'kau pregnant ke?' .. padahal tak mengandung pun.. cuma MENGANDUNGKAN LEMAK LEBIHAN JE ! .
.
Mesti rasa stress Kan? Nak tak Yan share dengan korang Cara nak detox Dan buat perut korang tu dah tak buncit lagi..
.
.
saya ada ubatnya..mmg bleh kempis tetapi korang kena ikut tips yg saya bg kalau nak betol2 berkesan.. apa tips tu??
.
.
meh wassap 011.10101830 skrg..😊 #shaklee #shakleebyraihan#shakleejb#codshakleejb#shakleecodjb #shakleekl #shakleetamandaya #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #giftreview #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #gegarvaganza #perutbuncit #nakkempis#ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #herblax #herblaxshaklee #detox#maharajalawakmega #shakleeeffect #igers#instagram#instamood

Kenapa CINCH TEA best sgt?? Ada WHITE tea yg membantutkan pembinaan sel lemak
Ada RED tea yg mengurangkan selera mkn
Ada GREEN tea yg mengandungi antioksidan EGCG yg meningkatkan metabolisme & pembakaran lemak

tudiaa...smpi 3..putih,merah,hijau😱

patut bila minum bkn saja bleh hilangkan ngantuk..bleh kurangkan selera mkn jugak tau selain bg tenaga😊 ☎wassap➡019.7211161
#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeuitm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleemurahgile #shakleejb #shakleemurah #codshakleejb #codshakleejbnpasirgudang #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes

korang ada mslh perut buncit tak?badan kurus tp perut mcm ngandung 3 bln..yg bdn mmg dah gemuk tu lg laa...ohh bahaya..bahaya utk kesihatan dan juga keyakinan diri!

saya ada ubatnya..mmg bleh kempis tetapi korang kena ikut tips yg saya bg kalau nak betol2 berkesan.. apa tips tu?? meh wassap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #gegarvaganza #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#maharajalawakmega #shakleeeffect #shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

korang ada mslh perut buncit tak?badan kurus tp perut mcm ngandung 3 bln..yg bdn mmg dah gemuk tu lg laa...ohh bahaya..bahaya utk kesihatan dan juga keyakinan diri!

saya ada ubatnya..mmg bleh kempis tetapi korang kena ikut tips yg saya bg kalau nak betol2 berkesan.. apa tips tu?? meh wassap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #gegarvaganza #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#maharajalawakmega #shakleeeffect #shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

korang ada mslh perut buncit tak?badan kurus tp perut mcm ngandung 3 bln..yg bdn mmg dah gemuk tu lg laa...ohh bahaya..bahaya utk kesihatan dan juga keyakinan diri!

saya ada ubatnya..mmg bleh kempis tetapi korang kena ikut tips yg saya bg kalau nak betol2 berkesan.. apa tips tu?? meh wassap 0137443003 skrg..😊 #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarinsta #trustedseller #trustedig #gegarvaganza #codshakleejb #codshakleeskudai #ctdk #herblax #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #herblax #herblaxshaklee #detox#maharajalawakmega #shakleeeffect #shakleeutm#ig #igers#instagram#instamood

Untuk korang yang bertanya.. Vitamin c shaklee ada 2 jenis.. #sustainedreleasevitaminc 500mg

#chewablevitaminc 100mg

2,2 boleh meningkatkan imun badan.. yang nak fokus kulit better amik 500mg

yang tak suka telan vitamin,nak chew jer..amik la yang 100mg

nak info lanjut..wasap👇

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #sustainedreleasevitac

Untuk korang yang bertanya.. Vitamin c shaklee ada 2 jenis.. #sustainedreleasevitaminc 500mg

#chewablevitaminc 100mg

2,2 boleh meningkatkan imun badan.. yang nak fokus kulit better amik 500mg

yang tak suka telan vitamin,nak chew jer..amik la yang 100mg

nak info lanjut..wasap👇

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #sustainedreleasevitac

Untuk korang yang bertanya.. Vitamin c shaklee ada 2 jenis.. #sustainedreleasevitaminc 500mg

#chewablevitaminc 100mg

2,2 boleh meningkatkan imun badan.. yang nak fokus kulit better amik 500mg

yang tak suka telan vitamin,nak chew jer..amik la yang 100mg

nak info lanjut..wasap👇

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #sustainedreleasevitac

yuhuu.. chewable vitamin c plus 100mg is back!! setelah setahun keputusan stock.. ia kembali dengan formula yang lebih power😍😍 sesuai juga untuk korang yang tak suka telan vitamin berbentuk kapsul.. boleh kemam or hisap sahaja.. harga pun sgt murah dan berbaloi❤️❤️ wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #followmyinsta

Most Popular Instagram Hashtags