[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#trustedig

MOST RECENT

KENAPA COLLAGEN SHAKLEE TERLALU ISTIMEWA ?
Ada 6 ramuan utama dalam Collagen.

1.Collagen dari sisik ikan merah-kadar penyerapan yang tinggi pada tubuh

2.Ekstrak biji camelia Japonica-Membantu melembapkan kulit

3.Ekstrak Pfaffia-Membantu kulit menjadi lebih lembut dan licin

4.Vit C & B- Membantu melindungi kulit kita dan membantu penghasilan kolagen dalam sel.

5.Ekstrak kekerang- Membantu membekalkan pelincir kepada sendi2

6.Lactobacillus acidophilus- Membantu membina semula sistem usu yang sihat dan membantu meningkatkan penyerapan collagen.

Semuanya rmuan exclusive!! Sebab tu satu kotak sebulan anda bolehh dapat kulit yg halus gebus mulus😃

belanja testimoni 1! ☎wasap➡ 0197211161 utk info lanjut
#shakleebandarbaruudajb #shakleejb #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemurah #shakleesingapore #shakleejohorbahru #shakleemalaysia #espshaklee #baazarpaknil #ctdk #shakleejohorbahru #shakleejohor #instagood #sakitlutut #igiklan #shakleetampin #codshakleejb #codbandarbaruudajb #hotfm #followmyig #trustedig #igiklan #shakleeutm #shakleeeffects#shakleejb #instamood#followforfollow#glowing#shakleemurahmalaysia#shakleecollagenpowder

sebenarnya korang tau tak cinch tea tu utk siapa?ok meh nak explain skit🤗

Cinch tea ni sangat bagus untuk mereka yang memandu jauh

Cinch tea bagus untuk student yang tengah study

Cinch tea bagus untuk mereka yang mahu kesegaran sepanjang hari

Cinch tea bagus untuk beri tenaga buat mereka yang kurang sihat

Cinch tea bagus untuk mereka yang sibuk... Cinch tea bgus untuk mereka yg selalu letih dan lemau di tempat kerja

Cinch tea bgus untuk mereka yg nak tenaga

Cinch tea bgus untuk mereka yg nak kurangkan selera makan(haaa yg ni sgt best😝) Selain itu bonus lagi dpt bakar lemak,tingkatkan metabolisme,tingkatkan energy,tingkatkan fokus,anti kanser

byk sgt manfaatnya...so tau dah kan kenapa cinch tea ni adalah minuman wajib saya setiap hari😊

wasap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #shakleemutiararini #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes

🍀SUPPLEMENT YANG MENJIMATKAN POKET ANDA 😱
.
WHY ?!!
.
Sebabnya sebotol *vitamin-C Shaklee* ni boleh bertahan selama 6 bulan tau. Ada 180 biji dan bersifat sustained released. So, badan kita akan supply vitamin C untuk kesejahteraan tubuh badan kita. 😅
.
Jom tengok apa kebaikan #vitamincshaklee ni:
.
✅ mencerahkan & menggebukan kulit
✅ membantu penyembuhan luka
✅ melindungi mata
✅ kulit lebih tegang & anjal
✅ memudarkan whitehead & blackhead
✅ mengurangkan sunburn
✅ meningkatkan immune system
.
Haa,, apa tunggu lagi ? Cepat whatsapp 0129384962 @ klik je link pada bio😉
Nak survey2 dulu pon boleh😅😅 #vitamincshaklee #vitaminc #shaklee #shakleelover #shakleemalaysia #gebugebas #flawless #trustedig

Lagi testimoni kasut putih dengan pencuci magic #shaklee aka #basicH!

ibu,mama,mummy,umi,mak semua... wajib tau standby sorang sebotol basic H kat rumah korang... baru la mencuci kasut sekolah semudah ABC! ☎wasap 019.7211161 utk info lanjut #trustedig #followmyig #igiklan #baazarinsta #baazarpaknil #shakleebandarbaruudajb #shakleeeffects #shakleemurah #shakleejb #shakleeutm #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleemurah #codjb #basich#basichshaklee #pencuciserbaguna #ctdk #codshakleejb #baazarpaknil #baazarinsta #igiklan #codbandarbaruudajb #codjohorbahru #codshakleejbnpasirgudang #codshakleekulai

sebenarnya korang tau tak cinch tea tu utk siapa?ok meh nak explain skit🤗

Cinch tea ni sangat bagus untuk mereka yang memandu jauh

Cinch tea bagus untuk student yang tengah study

Cinch tea bagus untuk mereka yang mahu kesegaran sepanjang hari

Cinch tea bagus untuk beri tenaga buat mereka yang kurang sihat

Cinch tea bagus untuk mereka yang sibuk... Cinch tea bgus untuk mereka yg selalu letih dan lemau di tempat kerja

Cinch tea bgus untuk mereka yg nak tenaga

Cinch tea bgus untuk mereka yg nak kurangkan selera makan(haaa yg ni sgt best😝) Selain itu bonus lagi dpt bakar lemak,tingkatkan metabolisme,tingkatkan energy,tingkatkan fokus,anti kanser

byk sgt manfaatnya...so tau dah kan kenapa cinch tea ni adalah minuman wajib saya setiap hari😊

wasap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #shakleemutiararini #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes

sebenarnya korang tau tak cinch tea tu utk siapa?ok meh nak explain skit🤗

Cinch tea ni sangat bagus untuk mereka yang memandu jauh

Cinch tea bagus untuk student yang tengah study

Cinch tea bagus untuk mereka yang mahu kesegaran sepanjang hari

Cinch tea bagus untuk beri tenaga buat mereka yang kurang sihat

Cinch tea bagus untuk mereka yang sibuk... Cinch tea bgus untuk mereka yg selalu letih dan lemau di tempat kerja

Cinch tea bgus untuk mereka yg nak tenaga

Cinch tea bgus untuk mereka yg nak kurangkan selera makan(haaa yg ni sgt best😝) Selain itu bonus lagi dpt bakar lemak,tingkatkan metabolisme,tingkatkan energy,tingkatkan fokus,anti kanser

byk sgt manfaatnya...so tau dah kan kenapa cinch tea ni adalah minuman wajib saya setiap hari😊

wasap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #shakleemutiararini #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes

Ibu yg menyusukan bayi memerlukan tenaga secara berterusan untuk kecergasan diri sendiri juga untuk hasilkan air susu yang mencukupi untuk keperluan bayi anda.

Jadi mulakan dengan pemakanan yang sihat juga keperluan nutrisi yang lebih mantap.

Gaya hidup yang sibuk sudah tentu menyebabkan pelbagai nutrisi penting tidak sempat diambil

Jadi apa kata cuba amalkan set PENYUSUAN shaklee

BONUS TAMBAHAN ibu menyusui akan dapat ini jika amalkan secara konsisten 🎀KULIT menjadi LEBIH CERAH dan GEBU
🎀PERJALANAN DARAH menjadi lebih LANCAR
🎀LEBIH SIHAT DAN BERTENAGA
KUKU LEBIH BERSINAR
🎀RAMBUT LEBIH LEBAT dan KURANG GUGUR

pm/sms/whatsap 0137443003 utk info lanjut#shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeutm #shakleeskudai #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleepalingmurah #espmurah #espshaklee #espshakleemurah #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #followmyig #trustedig #igiklan #baazarmalaysia #milkbooster #alfalfashaklee#setmenyusushaklee#shakleeeffects #ig #instagram #igersmalaysia#alfalfamurah

Ibu yg menyusukan bayi memerlukan tenaga secara berterusan untuk kecergasan diri sendiri juga untuk hasilkan air susu yang mencukupi untuk keperluan bayi anda.

Jadi mulakan dengan pemakanan yang sihat juga keperluan nutrisi yang lebih mantap.

Gaya hidup yang sibuk sudah tentu menyebabkan pelbagai nutrisi penting tidak sempat diambil

Jadi apa kata cuba amalkan set PENYUSUAN shaklee

BONUS TAMBAHAN ibu menyusui akan dapat ini jika amalkan secara konsisten 🎀KULIT menjadi LEBIH CERAH dan GEBU
🎀PERJALANAN DARAH menjadi lebih LANCAR
🎀LEBIH SIHAT DAN BERTENAGA
KUKU LEBIH BERSINAR
🎀RAMBUT LEBIH LEBAT dan KURANG GUGUR

pm/sms/whatsap 0137443003 utk info lanjut#shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeutm #shakleeskudai #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleepalingmurah #espmurah #espshaklee #espshakleemurah #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #followmyig #trustedig #igiklan #baazarmalaysia #milkbooster #alfalfashaklee#setmenyusushaklee#shakleeeffects #ig #instagram #igersmalaysia#alfalfamurah

Ibu yg menyusukan bayi memerlukan tenaga secara berterusan untuk kecergasan diri sendiri juga untuk hasilkan air susu yang mencukupi untuk keperluan bayi anda.

Jadi mulakan dengan pemakanan yang sihat juga keperluan nutrisi yang lebih mantap.

Gaya hidup yang sibuk sudah tentu menyebabkan pelbagai nutrisi penting tidak sempat diambil

Jadi apa kata cuba amalkan set PENYUSUAN shaklee

BONUS TAMBAHAN ibu menyusui akan dapat ini jika amalkan secara konsisten 🎀KULIT menjadi LEBIH CERAH dan GEBU
🎀PERJALANAN DARAH menjadi lebih LANCAR
🎀LEBIH SIHAT DAN BERTENAGA
KUKU LEBIH BERSINAR
🎀RAMBUT LEBIH LEBAT dan KURANG GUGUR

pm/sms/whatsap 0137443003 utk info lanjut#shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeutm #shakleeskudai #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleepalingmurah #espmurah #espshaklee #espshakleemurah #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #followmyig #trustedig #igiklan #baazarmalaysia #milkbooster #alfalfashaklee#setmenyusushaklee#shakleeeffects #ig #instagram #igersmalaysia#alfalfamurah

alfalfa ni kalau terlupa makan rasa lemau jeee. apa yg best bila amik alfalfa? rasa "ringan" badan. tak letih2.
For those yang dah ambil #ostematrix tapi stil rasa lenguh badan ,cuba ambil #alfalfacomplex jugak ,mungkin badan tu perlukan detox dulu tau .

Plus ,alfalfa ni padat dgn nutrient dan mineral. buang angin2 dalam badan. hilangkan rasa sengal2. kalau untuk orang perempuan elok jaga tut. takde keputihan.
wasap 0137097415 skrg..😊 #shaklee #shakleebyraihan#shakleecodjb #shakleekl #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemurah #shakleemalaysia #followmyig #fareeda #baazarinsta #baazarmalaysia #trustedseller #trustedig #bintangbersamabintang#codshakleejb #shakleeskudai #ctdk #herblaxshaklee#shakleejohorbahru #shakleepalingmurah #shakleeutm #detox#shakleeeffects#shakleeutm#ig#shakleelarkin #igers#instagram#instamood

cinch tea mix..campur lemon..campur madu..yummy!! kenapa ye saya suka sgt share pasal cinch tea ni...sbb ianya bkn sekadar teh..kalau minum, ngantuk semua hilang..energy pun mari💪💪💪 dan bonus lg kalau minum secara konsisten korang bleh kurus sbb kalori juga akan dibakar😍wassap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #shakleemutiararini #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes

cinch tea mix..campur lemon..campur madu..yummy!! kenapa ye saya suka sgt share pasal cinch tea ni...sbb ianya bkn sekadar teh..kalau minum, ngantuk semua hilang..energy pun mari💪💪💪 dan bonus lg kalau minum secara konsisten korang bleh kurus sbb kalori juga akan dibakar😍wassap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #shakleemutiararini #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes

cinch tea mix..campur lemon..campur madu..yummy!! kenapa ye saya suka sgt share pasal cinch tea ni...sbb ianya bkn sekadar teh..kalau minum, ngantuk semua hilang..energy pun mari💪💪💪 dan bonus lg kalau minum secara konsisten korang bleh kurus sbb kalori juga akan dibakar😍wassap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #shakleemutiararini #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes

mudahnya mencuci kasut sekolah anak2..tanpa merosakkan kulit...anak2 pun boleh basuh sendiri... caranya?
1.rendam setengah jam dgn basic H
2.berus2 manja
3.siap utk dijemur.. jom setiap rumah standby basic H sorg sebotol..😄 wasap 019.7211161 utk info lanjut #trustedig #followmyig #igiklan #baazarinsta #baazarpaknil #shaklee#shakleeeffects #shakleebandarbaruudajb #shakleejb #shakleeutm #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleemurah #basich#basichshaklee #pencuciserbaguna #ctdk #codshakleejb #baazarpaknil #baazarinsta #igiklan #followmyig #baazarmalaysia#baazarig#igers #ig #naelofar #instagram#cucikasutsekolah #kekasihpaksarela #instagood #codbandarbaruudajb #basichmurah

🔥 HOT ITEM & BEST SELLER 🔥
.
Kenapa *ESP SHAKLEE* ni tersangatlah famous dalam family shaklee? Apa kebaikan #espshaklee ni?
Banyak sebenarnya kebaikan ESP SHAKLEE ni 😍. ESP mempunyai sumber protein yang diperlukan oleh tubuh badan kita. ESP akan memberi tenaga seharian untuk kita. So, takde asyik nak rasa letih dan lemau je kan..
.
Jom tengok apa lagi kebaikan *ESP SHAKLEE* ni😅 🌸 Kawal kolesterol
🌸 Payudara anjal
🌸 Diet yang mengenyangkan
🌸 Merawat gastrik
🌸 Membantu memekatkan dan perbanyakkan susu ibu
🌸 Untuk menurunkan berat badan
🌸 Baik untuk hormon
🌸 Baik untuk prostat
🌸 Anti penuaan
🌸 Mencegah migrain
.
Nak tahu lebih lanjut 😍 boleh whatsapp 0129384962 @ tekan je link di bio tu😉
.
#espshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleelover #shakleesihat #shakleepromo #CNY#uitmdungun #uitmkualaterengganu #uitmdihatiku #politeknik #pms #psmza #gapoever #trustedig

Most Popular Instagram Hashtags