#trulooks

MOST RECENT

Mulakan dengan lafaz bismillah🤗

Jika kita fikir baik, maka yang baiklah datang. Jika kita fikir buruk, maka yang buruklah akan datang. Doa yang baik-baik untuk kehidupan💗

Assalamualaikum. Selamat pagi sahabat hebat😍💪 #sobella #omgmascaraaddicted #freshlovebykekrah
#misscumicumi #ferrarossa #trulooks #mossmayra
#auralens

TRULOOK EYESHADOW
.
[ VIRAL ] - FENOMENA FORMULASI TERHEBAT TRUEYESHADOW PALETTE PLG PIGMENTED, PLG MOST WANTED, PLG VIRAL DI MALAYSIA! .
.
SATU-SATUNYA TRUeyeshadow palette di Malaysia berpigmentasi tinggi setaraf brand international!😲. Sgt mudah utk apply hanya dgn satu calitan manja2 dgn jari dah blh melekat TERANG dan hasil memukau bak profesional makeup artist! .
Formulasi powder teknologi TERKINI membuatkan TRUeyeshadow sgt pigmented! Creamy! Buttery! Tak berhabuk! memudahkan utk dipakai. Size palette yg senang utk bawa travel! .
Apa yang best sangat dgn TRUEyeshadow palette ni sampaikan HQ terpaksa RESTOCK kali ke-3??
================================
.
📌Palette paling MOST wanted oleh semua golongan! Mua2 profesional Malaysia! Newbie makeup! Wanita bekerjaya! Kalau sis x pandai makeup pon x jd masalah! Palette ni sgtlah sesuai utk beginner makeup sbb sekali calit je dah blh bersiap mata cantik mcm dab pro!
.
KENAPA UOLS WAJIB ADA PALETTE TRUEYESHADOW NI?
.
.
[+] TEKSTUR SANGAT PIGMENTED
Formulasi PERTAMA palette eyeshadow setanding jenama antarabangsa! Hanya dgn sekali calitan dah blh buat mata korang bundar bulat cantik persis mata Mua Bellaz! Naik terus seri mata! Tak perlu calit banyak kali sampai pecah eyeshadow sbb warna palette Trueyeshadow ni mmg super pigmented! Sgt creamy! Sgt buttery!
.
.
[+] MATTE & SHIMMER DLM 1 PALETTE
Save duit cik abg! Fuyoooo! Mmg save! 1 palette ade siap2 matte & shimmer! So korang blh create mcm2 look hanya dgn 1 palette! Besiap lah sampai lebam!
.
.
[+] PILIHAN WAJIB MUA2 MALAYSIA
Kalu sebut je eyeshadow palette x de yg lain diorg akan sebut! Palette wajib Mua2 Malaysia : Mua Bellaz, Nuex Rosli, Shazreeyana Shukri, Ferra Rossa, Syedewa (makeup artist nelofa) & ramai lagi! So korang bygkan sendiri mua2 hebat ni pon x blh move on dgn Trueyeshadow.. so uols bila lgi!? .
.

RM119.00 EXCLUDE Postage
Postage Rm8 sm / Rm12 ss
.
Klik Link In Bio For Purchase!
.
.
#trulooks #trulooksmalaysia #trulookseyeshadow #eyeshadow #trialpackoriginal #makeuporiginal #makeupmurah #setkening #beauty #malaysia

💟TRULOOKS EYESHADOW💟
Eyeshadow tgh viral sekarang uollss Mua Bella pon pakai!!😍😍 .
..
. 💥Glammer Edition💞💞
.
KENAPA UOLS PERLU ADA TRU- eyeshadow dlm setiap bag makeup korang? .
❤Kemewahan tekstur setaraf antarabgsa!.
❤Kualiti antarabangsa HARGA mampu milik! .
❤Sgt "buttery"!.
❤Sgt "creamy" .
❤1 palette combine (matte + shimmer) jimat uols! .
❤Calit sikit je kaler pigment dia mak oi memang tersangat melampau! .
❤Tak berhabuk! .
❤Kaler2 yg trending! .
❤Palette wajib Mua Bellaz & Nuex Rosli.
❤Senang nak "remove"! .
❤Tahan lama tanpa perlu touchup!
.
.
RM119.00 EXC Postage
Postage Rm8 sm / Rm12 ss .
Klik Link In Bio For Purchase!
.
#trulooksmalaysia #trulookskuantan#trulooks #sayajualprodukkecantikan  #trulooksoriginal #trulookseyeshadow #trulookseyeshadowdramaqueenedit

Rahsia makeup tahan lama mestilah dr asas atau basic. Asas/basic bermula dr pemilihan pelembab atau makeup base. Diperkaya dgn ingredient asli Aloe Vera, Tru Looks merupakan agent pelembab yg mampu memberikan kelembapan yg lama utk kulit. Baru la kulit tak kering wpon suka makeup!
.
.
[+] Primer
Sgt sesuai dijadikan makeup base utk hold foundation atau makeup lebih dr 10jam! [+] Moisturizer/ Pelembab
.
[+] Sunblock Spf50
Nak makeup lawa2 tapi x da perlindungan sinaran UV?
Trulooks mengandungi Spf 50 yg mampu melindungi dr sinaran UVa/ UVb yg terik yg akan menyebabkan radiasi bebas yg blh merosakkan kulit & terjadinya pembentukkan jeragat + kulit kusam + sunburn.
So sbb tu Trulooks very high recommended by mua2 Malaysia. Wajib ada SUNBLOCK dik non oi b4 start makeup!
.
[+] Complexion Rescue Skin Treatment
Kenapa brand international wajib ada Tinted Moisturizer? Sbb - nak jaga kulit muka supaya sentiasa cukup nutrien & vitamin utk yg suka makeup atau bukan kaki makeup.
Diperkaya dgn pelbagai vitamin & ingredients yg natural, trulooks dikenali sbg FOOD SKIN!
.
*POMEGRANATE (Ektrak Delima)
Terbukti secara klinikal ekstrak delima mempunyai anti oxida yg sgt tinggi & sgt baik utk kulit.
.
*VIT B (New Formulation)
Memberikan kelembapan yg cukup pd kulit. (Anti- aging, pore minimizer, menghilangkan kedutan, memudarkan jeragat, mengecutkan jerawat, membaiki sel2 kulit mati & merawat EKZEMA)
*VIT C & E
Melindungi kulit dr radikal bebas & anti oxida yg tinggi utk kulit kekal cantik.
(Meningkatkan sel2 kolagen, mencerahkan kulit, mengurangkan dark spot)
.
RM77
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
#Trulooks #TrulooksMurah
#TrulooksTintedMoisturizer
#TrulooksTintedMoisturizerMurah
#TrueLooksTintedMoisturiser
#TrueLooksTintedMoisturiserMurah
#TrulooksWoman
#TrulooksWomanMurah
#TrulooksMan
#TrulooksManMurah

❤️M jus in love reallyy in love oppss never not Love this @makeupbyteynathirah Makeup😍😍😍 thank you baby teyn! Sbb makeup deja lawa sgt lawa ari ni😍😍🔥🔥🔥 best nya class makeup teyn! Semua sporting😂😂😝😝 #cikdeja #model #femalemodel #asianmodel #asian #tannedskin #product #productshoot #trulooks #trulooksmalaysia #life #modellife #makeup #mua #teynathirah #photoshoot #tvc #kualalumpur #malaysia #fashion #fashionmodel #fashionlover #love

🌸VEVIOUS - ULTRA CORRECTION🌸 🔱Serum yang dirumus khas untuk merawat masalah Jerawat KRONIK, Kesan Parut serta Merawat Masalah Jeragat . 🔱Kesan dapat dilihat seawal 24JAM 🔱Produk dari Beezskin TM, Yang berstatus ,
- ⚜BUMIPUTERA (MALAYSIA)
- ⚜KILANG BERTARAF GMP
- ⚜HALAL & MESRA SOLAT
- ⚜100% SELAMAT
- ⚜BEBAS DARI BAHAN KIMIA - ⚜KKM

KELEBIHAN VEVIOUS 📍Sesuai dijadikan Base Mekap
📍Moisturizer
📍Menghilangkan & mengecilkan Pori2
📍Menegangkan Kulit & Menghilangkan kedutan
📍Menghilangkan Eyebag / Lingkaran bawah mata
📍Merawat masalah jerawat KRONIK
📍 Membaiki sel-sel kulit Mati
📍Merawat kulit melecur ( pastikan melecur dah kering)
📍 Merawat EKZEMA

SESUAI UNTUK 🔎 semua peringkat umur LELAKI & WANITA
🔎 WARGA EMAS
🔎 Pesakit EKZEMA
🔎Pesakit KULIT yang KRONIK 📲 To order pm/whatsapp 👇
+60135969771 😍
.
. #vevious
#veviousprimer
#primerokaya
#1mm
#alhaalfa
#trueyeshadow
#trulooks
#okayafoundation
#rosetyarafoundation

KELEBIHAN TRULOOKS ( Fungsi & Ingredients)
-Kenapa makeup artist Malaysia selalu guna?
1 tube sgt jimat! All In 1 tube! Magic tube! .
[+] Primer
Sgt sesuai dijadikan makeup base utk hold foundation atau makeup lebih dr 10jam! Blh refer mua: @mafarikha @shazreeyanashukri [+] Moisturizer/ Pelembab
Rahsia makeup tahan lama mestilah dr asas atau basic. Asas/basic bermula dr pemilihan pelembab atau makeup base. Diperkaya dgn ingredient asli Aloe Vera, Tru Looks merupakan agent pelembab yg mampu memberikan kelembapan yg lama utk kulit. Baru la kulit tak kering wpon suka makeup! [+] Sunblock 🌞 Spf50
Nak makeup lawa2 tapi x da perlindungan sinaran UV?
Trulooks mengandungi Spf 50 yg mampu melindungi dr sinaran UVa/ UVb yg terik yg akan menyebabkan radiasi bebas yg blh merosakkan kulit & terjadinya pembentukkan jeragat + kulit kusam + sunburn.
So sbb tu Trulooks very high recommended by mua2 Malaysia. Wajib ada SUNBLOCK dik non oi b4 start makeup! [+] Complexion Rescue 💊 Skin Treatment
Kenapa brand international wajib ada Tinted Moisturizer? Sbb - nak jaga kulit muka supaya sentiasa cukup nutrien & vitamin utk yg suka makeup atau bukan kaki makeup.
Diperkaya dgn pelbagai vitamin & ingredients yg natural, trulooks dikenali sbg FOOD SKIN! ❤POMEGRANATE (Ektrak Delima)
Terbukti secara klinikal ekstrak delima mempunyai anti oxida yg sgt tinggi & sgt baik utk kulit. ❤VIT B (New Formulation)
Memberikan kelembapan yg cukup pd kulit. (Anti- aging, pore minimizer, menghilangkan kedutan, memudarkan jeragat, mengecutkan jerawat, membaiki sel2 kulit mati & merawat EKZEMA) ❤ VIT C & E
Melindungi kulit dr radikal bebas & anti oxida yg tinggi utk kulit kekal cantik. (Meningkatkan sel2 kolagen, mencerahkan kulit, mengurangkan dark spot)
DM me for more info
#trulooksmalaysia #trulooks

All code ready stock. Saja nak cakap produk viral ni selalu habes? So korang jangan lepaskan peluang utk dapatkan produk produk #trulookstintedmoisturizer ni sekarang!
.
Nak beli set combo? Boleh pm tepi😘.
Untuk order whatsapp cat +60172478537
#trulooks #trulooksmalaysia #trulookeyeshadows #trulookstintedmoisturizer #trulooksmurah #dramaqueenmakeup #trulooksglammer #trulooksdramaqueeneyeshadow #trulookswomen #trulooksman #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupviral

Gaisss TRULOOKS CONCEALER IS HERE !!!
.
.
Concealer paling best, paling flawless, paling viral, paling kegilaan ramai 😍😍
.
.
❤️CODE CAREMAL ❤️CODE AMBER ❤️CODE TAFFETA ❤️CODE VANILLA .
.
Price RM60 exc postage
.
.
Nak order? Click je link kat bio. Tak perlu save number 😘
.
.
#makeuptrialpack #makeuporiginalmalaysia #originalmakeuptrial #makeuptrialmalaysia #originalmakeupmalaysia #trulooks #trulooksconcealer

TRULOOKS TINTED MOISTURIZER -----------------------------------------.
🌸TRULOOKS MEN/WOMEN🌸

TINTED MOISTURIZER NO.1 MALAYSIA
💄HALAL
💄MESRA WUDHUK
💄BEBAS BAHAN KIMIA

TAK SUKA MAKEUP TEBAL? TRULOOKS TERBAIK!
Kenapa makeup artist Malaysia selalu guna? All In 1 tube! JIMAT 😊 🌷Primer
Sgt sesuai dijadikan makeup base utk hold foundation atau makeup lebih dr 10jam.
.
🌷Moisturizer/ Pelembab
Rahsia makeup tahan lama. Diperkaya dgn ingredient asli Aloe Vera, Tru Looks merupakan agent pelembab. Baru la kulit tak kering.
.
🌷Sunblock 🌞 Spf50
Nak makeup lawa2 tapi x da perlindungan sinaran UV?
Trulooks mengandungi Spf 50 yg mampu melindungi dr sinaran UV.
.
🌷Merawat Kulit
Ada vitc B , C dan E tau. Disertakan ekstrak delima utk mencerahkan kulit dan kurangkan dark spot kat muka.
.
BESTNYA! Patutlah laku habis TRULOOKS ni 😍
✅Trulooks man - utk kulit oily.
.
Untuk order whatsapp cat +60172478537
#trulooks #trulooksmalaysia #trulookeyeshadows #trulookstintedmoisturizer #trulooksmurah #dramaqueenmakeup #trulooksglammer #trulooksdramaqueeneyeshadow #trulookswomen #trulooksman #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupviral

TRULOOKS TINTED MOISTURIZER -----------------------------------------.
🌸TRULOOKS MEN/WOMEN🌸

TINTED MOISTURIZER NO.1 MALAYSIA
💄HALAL
💄MESRA WUDHUK
💄BEBAS BAHAN KIMIA

TAK SUKA MAKEUP TEBAL? TRULOOKS TERBAIK!
Kenapa makeup artist Malaysia selalu guna? All In 1 tube! JIMAT 😊 🌷Primer
Sgt sesuai dijadikan makeup base utk hold foundation atau makeup lebih dr 10jam.
.
🌷Moisturizer/ Pelembab
Rahsia makeup tahan lama. Diperkaya dgn ingredient asli Aloe Vera, Tru Looks merupakan agent pelembab. Baru la kulit tak kering.
.
🌷Sunblock 🌞 Spf50
Nak makeup lawa2 tapi x da perlindungan sinaran UV?
Trulooks mengandungi Spf 50 yg mampu melindungi dr sinaran UV.
.
🌷Merawat Kulit
Ada vitc B , C dan E tau. Disertakan ekstrak delima utk mencerahkan kulit dan kurangkan dark spot kat muka.
.
BESTNYA! Patutlah laku habis TRULOOKS ni 😍
✅Trulooks women - utk kulit kering/normal.
.
Untuk order whatsapp cat +60172478537
#trulooks #trulooksmalaysia #trulookeyeshadows #trulookstintedmoisturizer #trulooksmurah #dramaqueenmakeup #trulooksglammer #trulooksdramaqueeneyeshadow #trulookswomen #trulooksman #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupviral

[TRULOOKS PREMIUM EYESHADOW PALETTE BERPIGMENTASI TINGGI PERTAMA DI MALAYSIA BAKAL MENJADI FENOMENA TERBESAR DUNIA KOSMETIK! ]
.
.
Trulooks Beauty Cosmetic iatu PREMIUM HIGH PIGMENTED EYESHADOW PALETTE setaraf brand international! .
.
TRU- Eyeshadow Premium High Pigmented Palatte didatangkan KHAS bersama 2 EDISI yg berlainan; .
💋Drama Queen Edition
- Pilihan warna di dlm palet ini sgt memberikan mood berbeza! Ladies2 gojez mesti akan teruja dgn edisi yg sgt membawa watak "ladyboss" like "hello world i am the dramaqueen"😉 "who run the world" dan jawapannya mestilah "girl" kan! Setiap warna memberikan impak ekspresi mood yg berlainan! Woww tak sabar kan? .
💋Glammer Edition
- Pilihan warna yg lebih bold & warm sgt sesuai bg ladies2 yg berekspresikan mood "glamour" like plz watch me i'm here!😙 Efek warna yg akan memberikan "sesuatu" pd seseorang. Bak kata ladies2 gojez uols, cinta jatuh pd pandangan pertama gitew! .
.
❤Matte & Shimmer dlm 1 palette
❤Ada 9 color dlm 1 palette (1color =RM13.++ ja!) ❤Limited edition!
❤Mudah nak blend!
❤Long lasting!
❤Pilihan wajib Mua2 terkenal Malaysia (Mua Bellaz, Nuex Rosli, Shazreeyana Shukri, Syedewa, Nur Syafinaz Utagha, Fie Ramat, Aizat Abdul Razak dan ramai lagi!!)
❤Color berpigmentasi tinggi!
❤Kemewahan tekstur setaraf brand antarabagsa!
❤Kualiti antarabangsa HARGA mampu milik! ❤Sgt "buttery"!
❤Sgt "creamy" ❤1 palette combine (matte + shimmer) jimat uols! ❤Calit sikit je kaler pigment dia mak oi memang tersangat melampau!
❤Tak berhabuk! ❤Kaler2 yg trending! ❤Palette wajib Mua Bellaz & Nuex Rosli
❤Senang nak "remove"! ❤Tahan lama tanpa perlu touchup! .
.
1 -RM110
2 -RM200
FREEPOS SM
+RM5 POS SBH/SRWK
.
❤HARGA TERMASUK POS SM
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +60173441378 .
.
#Trulooks #TrulooksMurah
#TrulooksEyeshadow
#TrulooksEyeshadowMurah
#TrulooksEyeshadowOriginalMurah
#TrueLooksTrueEyeshadow
#TrueLooksTrueEyeshadowMurah
#EyeshadowTruelooks #EyeshadowTruelooksMurah
#EyeshadowTruelooksOriginal
#GlammerTruEyeShadow
#DramaQueenTruEyeshadow

Most Popular Instagram Hashtags