[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#trulooks

8507 posts

TOP POSTS

happy deewali
look nak pergi beraya
tutorial makeup boleh tengok dekat facebook i
by @shaari_amin
#shaariamin
#makeupforevermy #bobbibrownmy #sephoramy #amouracosmetic #trulooks #kaylalashes #maccosmeticmalaysia

ASSALAMUALAIKUM. Alhamdulillah atas
permintaan dan support dari customer yang sentiasa dihati, jisma kasih hair salon beroperasi semula. Semoga dipermudahkan urusan kali ini, bole buat appointment untuk booked treatment dan promotion 10% off untuk 10 yang terawal ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ .
.

DM for booking appointment/
Whatsapp only 012-2740174 .
.

#jismakasih #jismakasihmakeupclass #jismakasihmakeupartist #muamanjung #muataiping #muaipoh #muapenang #muatapah #muamalaysia #muakl #muaperak #narsmalaysia #hudabeauty #nrccosmetics #hermosabybelinda #ferrarossaeyeshadow #trulooksmalaysia #jismakasihsalon #hydracalmexclusiveeditionbyjismakasih #malayweddingguide #amouracosmetics #sephoramyhauls #sephoramy #makeupartistmalaysia #makeupartistperak #makeuplover #trulooks #muajohor #nafura #vdbbyayra

MUA SYAFINAZ UTAGHA
Guna TRULOOKS MEN as MAKEUP PRIMER.
.
.
apa beza trulooks man n women?
- trulooks men sesuai utk mereka yg kulit berminyak
- memberi lebih kelembapan pada kulit.jangan tak tau kulit berminyak tu sebenarnya KERING!!!! Penghasilan minyak oleh kulit utk cover kekeringan tersebut .
Keistimewaan lain
- TRULOOKS ada SPF. Melindungi kulit dari cahaya matahari jahat.
- tinted mosturizer. Ada light coverage yg ssma ratakan kulit yg tona tidak sekata
.
Harga RM92 ( tahan 2-3 bulan)
.
Whatsapp 01129027594
.
#agensah #trulooks #honeybee #iflawless

Natural Daytime Look
Nak jumpa orang jangan la keluaq dengan muka "jemuan" sangat kan. Kita calit sikit pap pap pap haaaaa sedap sikit rasa orang tengok kita, pastu confident kita pun meningkat 40%. Bila kita confident automatically kita nampak lagi segak, ampa caya dak? Tapi jangan over confident dok cakap besaq pulak na tu macam lebih sesuai kena baling teloq kemaruk. Ewww bau ammonia!
.
Products used:
1)Nadine Refreshing Rose Mist from @shazreeyanashukridotcom
2)Wow Skin Day Serum @wowskinhq
3)True Island Alaska Moisturizer @shazreeyanashukridotcom
4)Trulooks Tinted Moisturizer @shazreeyanashukridotcom
5)Maybelline Fit Me Foundation @maybelline
6)Maybelline Age Rewind Concealer @maybelline
#makeuptutorial #shazreeyanashukricottonangelpowder #shazreeyanashukri #shazreeyanamua #shazreeyanashukridotcom #trulooks #nadinerosemist #wowskin

Open preorder
TruEyeshadow RM119
Harga preorder shja!lepas ni harga lain tau.
ETA 3weeks.
5 org terawal saya bagi FREE POSTAGE!!!! Whatsapp http://www.wasap.my/60199323061

#trueyeshadow #trulooks #preorder #muabellaz #eyeshadowpalette

Apa tu? โคโค trulooks lah uols! Tinted moisturizer with spf 50 best sgt! Ia mengawal pembiakan minyak pada wajah anda ehhee mana yg slalu complaint kata mekap xlekat lah apa la sbb muka oily kn?
Nahh ni makanan diaโœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค siapa yg dah try trulooks pasti suka n trus jatuh hati๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Thia jual trulooks naa.. rm92 exclude postage๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #trulooksmalaysia #trulooks
#tintedmoisturizer

Tinted Moisturiser ๐Ÿค—
.
The best flawless makeup start up with Trulooks HOT selling Tinted Moisturizer No 1 in Malaysia
.
Enhance your makeup look like no makeup with it โ™ฅ๏ธ
.
Skip foundation routine? Yes only with Trulooks Tinted Moisturizer it will save your time ๐Ÿ˜‰
.
Grab yours now while stocks last!
.
WhatsApp 017-9790399 or log on to
.
www.cloverush.com.my
.
#cloverushbeautyhouse #trulooksmalaysia #trulooks #tintedmoisturizer

Trulooks eyeshadow

Pre order RM 119 per pallete ๐Ÿ˜

Ada 9 color dalam 1 pallete. Very pigmented.

Mua bellaz, mua kak love pun dah cuba tau

Nak order whatsapp 0162975387 or click link dekat profile

No cod
#trulooks #trulookseyeshadow

MOST RECENT

Uiishhhh barang baik lahhh.. !! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข #Trulooks punya eyeshadow.!! #TruEyeshadow #TruPalette #EyeshadowPalette #GlammerPalette #DramaQueenPalette
Ada dua palette kod #Glammer #DramaQueen ๐Ÿ‘‘ Nak tau pigment ke tak pigment? Baik korang sambar cepat sebelum regret... Pigment gila haihhh rasa2 macam dah jumpa palette yang dicari-cari... Meh pre-order untuk dapatkan palette love nii ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Wasap : 017-7993648
Harga satu palette :- RM 119 + ๐Ÿ“ฎ(RM8/12)

#LynBeautyShop @lyn_beauty_shop
Cepat cepat cepat..!! Laku laris barang baikk ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

HAIRAN KENAPA MUKA STILL TAK FLAWLESS ? ๐Ÿ˜จ
-
Korang tertinggal ni dalam koleksi Makeup korang tulaa makeup tak flawless habis ๐Ÿ˜…

Trulooks Magic Tube taw ๐Ÿ˜ kenapa saya cakap macam tu ?? baca bawah ni ๐Ÿ’•

Trulooks boleh sebagai Moisturizer ( Pelembab Muka ) , Foundation , Sunblock dari sinaran Uv yang berbahaya , Food Skin ๐Ÿ˜

Dari sini korang tak rugi pape sebab tak perlu beli banyak barang ~ nak pakai itu ini , rimasnya nak kena calit itu calit ini ๐Ÿ˜ข

Tapi makeup still cepat cair & crack ๐Ÿ˜ญ jangan risau lagi ๐ŸŒธ Trulooks akan bantu merawat , me'flawlesskan , mengurangkan kulit kusam & menyegarkan kembali muka korang ๐Ÿ™ˆ

Berminat jom whatsapp saya ๐ŸŒน

01124300091

#trulooks #trulooksmalaysia #trulooksman #trulookswomen #trulookstintedmoisturizer #trulooksofficialagent #trulookstrustedseller #trustedseller #officialagent #flawlessmakeup #makeupmuamalaysia #makeuptutorial #makeup #makeupflawlessmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka #sifucilik #akademiinsta

Do u โค๏ธโค๏ธโค๏ธ my makeup? ๐Ÿ˜‰ @ferra_rossa eyeshadow has been my current fav ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. I'm using tiramisu on her crease, sorbet on her eyelids and eclair on her outer v. Does'nt it look effortlessly beautiful?? .
.
Whatsapp me if u're interested to get their beautiful eyeshadows
.
#makeupbydrtasha #muapenang #muapulaupinang #muaseberangperai #muautara #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupartistpenang #makeupservicemurah #makeupdinner #makeupnikah #makeupsanding #kerjakahwin #makeupbajet #makeupmanis2 #naturalmakeup #makeuptunang #muakedah #makeupbyme #muakulim #naturalmakeup #nars #mac #famecosmetics #nrcosmetics #usmstudents #usmpenang #trulooks #ferrarossabeauty

Hope x terlambat kite nak wish Happy Deepavali to all kwan2 and customers yg beragama Hindu, have prosperous diwali!! , nak beli fame cosmetics, trulooks etc..kite open je๐Ÿ˜€
.
#famecosmeticsmy #trulooks #diwali #benanghijau

HAIRAN KENAPA MUKA STILL TAK FLAWLESS ? ๐Ÿ˜จ
-
Korang tertinggal ni dalam koleksi Makeup korang tulaa makeup tak flawless habis ๐Ÿ˜…

Trulooks Magic Tube taw ๐Ÿ˜ kenapa saya cakap macam tu ?? baca bawah ni ๐Ÿ’•

Trulooks boleh sebagai Moisturizer ( Pelembab Muka ) , Foundation , Sunblock dari sinaran Uv yang berbahaya , Food Skin ๐Ÿ˜

Dari sini korang tak rugi pape sebab tak perlu beli banyak barang ~ nak pakai itu ini , rimasnya nak kena calit itu calit ini ๐Ÿ˜ข

Tapi makeup still cepat cair & crack ๐Ÿ˜ญ jangan risau lagi ๐ŸŒธ Trulooks akan bantu merawat , me'flawlesskan , mengurangkan kulit kusam & menyegarkan kembali muka korang ๐Ÿ™ˆ

Berminat jom whatsapp saya ๐ŸŒน

01124300091

#trulooks #trulooksmalaysia #trulooksman #trulookswomen #trulookstintedmoisturizer #trulooksofficialagent #trulookstrustedseller #trustedseller #officialagent #flawlessmakeup #makeupmuamalaysia #makeuptutorial #makeup #makeupflawlessmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka #sifucilik #akademiinsta

happy deewali
look nak pergi beraya
tutorial makeup boleh tengok dekat facebook i
by @shaari_amin
#shaariamin
#makeupforevermy #bobbibrownmy #sephoramy #amouracosmetic #trulooks #kaylalashes #maccosmeticmalaysia

Selalu kena panas.? Kerja berdepan dengan matahari je habis berbelang hitam.? Suka travel.? Suka pergi pantai tapi risau tangan/ badan sunburn.? Ha inilah penyelesaiannya losyen ajaib Riffa/ dikenali sebgai sunblock spf60. Lepas ni xda lagi maslaah sunburn ๐Ÿ˜Ž
.
Lotionriffa viral favorite @muabellaz.
Siapa nak putih dlam 5saat gosok2 terus putih gebu tau n losyen riffaa mmg xmelekit lngsung n terus meresap dalm kulit ๐Ÿ˜ syukur2 sgt2 ramai yg memilih magic losyen by riffa kerana losyen ini lain pada lain membuatkan hampa bila pkai sgt2 berpuas hati...ramai yg repeat oder.
.
๐ŸŒธKELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’š Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen.
๐Ÿ’› Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60 (Ada spf selamatlah tangan hampa dari sunburn. Xde dah isu muka putih tngan hitam).
๐Ÿ’™ Mengekalkan haruman sepanjang hari
๐Ÿ’œ Ramuan extrac bunga lily.
๐Ÿ’š Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
๐Ÿ’› Kesan seawal 7 hari.
๐Ÿ’™ yang penting ada logo halal.
๐Ÿ’œ keluaran bumiputra
๐Ÿ’š Perubahan kekal.
๐Ÿ’™ Tidak melekit
.
Rm69 tahan lama. Macam mana nak order, pergi at bio kami klik link wassp tu/ boleh dm/ nah wassp laju2 cik.syu ni: (013-3564341)
.
Sebelum tu kan meh follow IG pertama kami juga @ashifakasih.com.my, IG Emas kami yang baru dibuka xda upah & gst tau @gold_ashifakasih.com.my & IG ikan bilis kami fresh from sabah @ikanbilis_ashifakasih.com.my
.

P/s: More productยฒ mua bellaz, viral/ hot uolls boleh dapatkan at ig kami nah. Boleh refer list produk di bio ig kami. Happy shopping ๐Ÿ˜˜
.
#yarramoisturizer
#trulooks
#vevious
#suikone
#iflawless
#sutrabellafoundation
#serummalyeqa
#okaya
#rosetyarafoundation
#eyebrowcpg
#bedakcpg
#alisapowder
#lotionriffa
#ferrarossaeyeshadow
#nrcfoundation
#totallyclean
#kashkremi
#manniqueen
#1minutemiraclemascara
#honeybeevenom
#nsismascara
#hopegirl
#iols
#lipsmatteridzskin
#glamroseflawlessspray
#muabellaz
#perfumeparadise
#makeupbybellaz
#Lenore
#riffadhati

Selalu kena panas.? Kerja berdepan dengan matahari je habis berbelang hitam.? Suka travel.? Suka pergi pantai tapi risau tangan/ badan sunburn.? Ha inilah penyelesaiannya losyen ajaib Riffa/ dikenali sebgai sunblock spf60. Lepas ni xda lagi maslaah sunburn ๐Ÿ˜Ž
.
Lotionriffa viral favorite @muabellaz.
Siapa nak putih dlam 5saat gosok2 terus putih gebu tau n losyen riffaa mmg xmelekit lngsung n terus meresap dalm kulit ๐Ÿ˜ syukur2 sgt2 ramai yg memilih magic losyen by riffa kerana losyen ini lain pada lain membuatkan hampa bila pkai sgt2 berpuas hati...ramai yg repeat oder.
.
๐ŸŒธKELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’š Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen.
๐Ÿ’› Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60 (Ada spf selamatlah tangan hampa dari sunburn. Xde dah isu muka putih tngan hitam).
๐Ÿ’™ Mengekalkan haruman sepanjang hari
๐Ÿ’œ Ramuan extrac bunga lily.
๐Ÿ’š Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
๐Ÿ’› Kesan seawal 7 hari.
๐Ÿ’™ yang penting ada logo halal.
๐Ÿ’œ keluaran bumiputra
๐Ÿ’š Perubahan kekal.
๐Ÿ’™ Tidak melekit
.
Rm69 tahan lama. Macam mana nak order, pergi at bio kami klik link wassp tu/ boleh dm/ nah wassp laju2 cik.syu ni: (013-3564341)
.
Sebelum tu kan meh follow IG pertama kami juga @ashifakasih.com.my, IG Emas kami yang baru dibuka xda upah & gst tau @gold_ashifakasih.com.my & IG ikan bilis kami fresh from sabah @ikanbilis_ashifakasih.com.my
.

P/s: More productยฒ mua bellaz, viral/ hot uolls boleh dapatkan at ig kami nah. Boleh refer list produk di bio ig kami. Happy shopping ๐Ÿ˜˜
.
#yarramoisturizer
#trulooks
#vevious
#suikone
#iflawless
#sutrabellafoundation
#serummalyeqa
#okaya
#rosetyarafoundation
#eyebrowcpg
#bedakcpg
#alisapowder
#lotionriffa
#ferrarossaeyeshadow
#nrcfoundation
#totallyclean
#kashkremi
#manniqueen
#1minutemiraclemascara
#honeybeevenom
#nsismascara
#hopegirl
#iols
#lipsmatteridzskin
#glamroseflawlessspray
#muabellaz
#perfumeparadise
#makeupbybellaz
#Lenore
#riffadhati

Selalu kena panas.? Kerja berdepan dengan matahari je habis berbelang hitam.? Suka travel.? Suka pergi pantai tapi risau tangan/ badan sunburn.? Ha inilah penyelesaiannya losyen ajaib Riffa/ dikenali sebgai sunblock spf60. Lepas ni xda lagi maslaah sunburn ๐Ÿ˜Ž
.
Lotionriffa viral favorite @muabellaz.
Siapa nak putih dlam 5saat gosok2 terus putih gebu tau n losyen riffaa mmg xmelekit lngsung n terus meresap dalm kulit ๐Ÿ˜ syukur2 sgt2 ramai yg memilih magic losyen by riffa kerana losyen ini lain pada lain membuatkan hampa bila pkai sgt2 berpuas hati...ramai yg repeat oder.
.
๐ŸŒธKELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’š Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen.
๐Ÿ’› Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60 (Ada spf selamatlah tangan hampa dari sunburn. Xde dah isu muka putih tngan hitam).
๐Ÿ’™ Mengekalkan haruman sepanjang hari
๐Ÿ’œ Ramuan extrac bunga lily.
๐Ÿ’š Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
๐Ÿ’› Kesan seawal 7 hari.
๐Ÿ’™ yang penting ada logo halal.
๐Ÿ’œ keluaran bumiputra
๐Ÿ’š Perubahan kekal.
๐Ÿ’™ Tidak melekit
.
Rm69 tahan lama. Macam mana nak order, pergi at bio kami klik link wassp tu/ boleh dm/ nah wassp laju2 cik.syu ni: (013-3564341)
.
Sebelum tu kan meh follow IG pertama kami juga @ashifakasih.com.my, IG Emas kami yang baru dibuka xda upah & gst tau @gold_ashifakasih.com.my & IG ikan bilis kami fresh from sabah @ikanbilis_ashifakasih.com.my
.

P/s: More productยฒ mua bellaz, viral/ hot uolls boleh dapatkan at ig kami nah. Boleh refer list produk di bio ig kami. Happy shopping ๐Ÿ˜˜
.
#yarramoisturizer
#trulooks
#vevious
#suikone
#iflawless
#sutrabellafoundation
#serummalyeqa
#okaya
#rosetyarafoundation
#eyebrowcpg
#bedakcpg
#alisapowder
#lotionriffa
#ferrarossaeyeshadow
#nrcfoundation
#totallyclean
#kashkremi
#manniqueen
#1minutemiraclemascara
#honeybeevenom
#nsismascara
#hopegirl
#iols
#lipsmatteridzskin
#glamroseflawlessspray
#muabellaz
#perfumeparadise
#makeupbybellaz
#Lenore
#riffadhati

Selalu kena panas.? Kerja berdepan dengan matahari je habis berbelang hitam.? Suka travel.? Suka pergi pantai tapi risau tangan/ badan sunburn.? Ha inilah penyelesaiannya losyen ajaib Riffa/ dikenali sebgai sunblock spf60. Lepas ni xda lagi maslaah sunburn ๐Ÿ˜Ž
.
Lotionriffa viral favorite @muabellaz.
Siapa nak putih dlam 5saat gosok2 terus putih gebu tau n losyen riffaa mmg xmelekit lngsung n terus meresap dalm kulit ๐Ÿ˜ syukur2 sgt2 ramai yg memilih magic losyen by riffa kerana losyen ini lain pada lain membuatkan hampa bila pkai sgt2 berpuas hati...ramai yg repeat oder.
.
๐ŸŒธKELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’š Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen.
๐Ÿ’› Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60 (Ada spf selamatlah tangan hampa dari sunburn. Xde dah isu muka putih tngan hitam).
๐Ÿ’™ Mengekalkan haruman sepanjang hari
๐Ÿ’œ Ramuan extrac bunga lily.
๐Ÿ’š Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
๐Ÿ’› Kesan seawal 7 hari.
๐Ÿ’™ yang penting ada logo halal.
๐Ÿ’œ keluaran bumiputra
๐Ÿ’š Perubahan kekal.
๐Ÿ’™ Tidak melekit
.
Rm69 tahan lama. Macam mana nak order, pergi at bio kami klik link wassp tu/ boleh dm/ nah wassp laju2 cik.syu ni: (013-3564341)
.
Sebelum tu kan meh follow IG pertama kami juga @ashifakasih.com.my, IG Emas kami yang baru dibuka xda upah & gst tau @gold_ashifakasih.com.my & IG ikan bilis kami fresh from sabah @ikanbilis_ashifakasih.com.my
.

P/s: More productยฒ mua bellaz, viral/ hot uolls boleh dapatkan at ig kami nah. Boleh refer list produk di bio ig kami. Happy shopping ๐Ÿ˜˜
.
#yarramoisturizer
#trulooks
#vevious
#suikone
#iflawless
#sutrabellafoundation
#serummalyeqa
#okaya
#rosetyarafoundation
#eyebrowcpg
#bedakcpg
#alisapowder
#lotionriffa
#ferrarossaeyeshadow
#nrcfoundation
#totallyclean
#kashkremi
#manniqueen
#1minutemiraclemascara
#honeybeevenom
#nsismascara
#hopegirl
#iols
#lipsmatteridzskin
#glamroseflawlessspray
#muabellaz
#perfumeparadise
#makeupbybellaz
#Lenore
#riffadhati

Soft Matte Lip Cream
by FAME Cosmetics
.
Code : Rusty
.
Antara Matte Lip Cream yang menjadi pilihan pencinta lip cream
.
๐Ÿ Beli 5 Lip Cream akan dapat free postage dari kami
.
Macam Mana Nak Order???
.
WhatsApp .
๐Ÿ“ฑ http://www.wasap.my/601110734047
.
๐Ÿ FREE COD - Ampang / KL Golden Triangle
๐Ÿšš POSTAGE KE Seluruh Malaysia Setiap Hari
.
RM8 SM / RM12 SS
.
AGENT / DROPSHIP Diperlukan
.
Nama Syarikat :-
.
Faith By Imaan Enterprise
Alamat : Taman Ampang Indah Ampang, Selangor
.
No. Pendaftaran Syarikat (SSM)
002538517-M
.
#famecosmetics
#mattelipcream
#mattelipcreammalaysia
#famecosmeticseyeliner
#famecosmeticsmascara
#famecosmeticslipcream
#famecosmeticsbbcushion
#famecosmeticscushionblusher
#famecometicsmakeupbag
#famecosmeticspocketmirror
#famecosmeticsagent
#nrcosmetics
#nrfoundation
#nrfacemist
#suikonemalaysia
#suikone
#trulooks
#trulooksmalaysia
#ferrarossa
#ferrarossaeyeshadow
#eyeshadow
#makeuppengantin
#muamalaysia #shoppingonline
#malaysianwedding #onlineshopping
#lipstickmurah #makeupmurah
#percuma

#TRULOOKS tinted moisturizer ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข black tube (trulooks man) for oily skin
brown tube (trulooks) for normal skin ***right or left..?? both are perfect choice for ur daily routine ๐Ÿ˜‰
www.wassap.my/+60133257406 for more details ๐Ÿ˜˜
#trulooks #trulooksman #tintedmoisturizer #ilovemakeup #makeupismypassion

Trulooks Tinted Moisturizer SPF 50
.
๐Ÿ’ŸTiub Hitam-utk kulit berminyak dan cepat berpeluh
๐Ÿ’ŸTiub Beige - utk normal to combination
.
Setiap daripada fungsi bahan aktif utama memberikan :
๐Ÿ”ธPencerahan semulajadi.
๐Ÿ”ธMelembabkan kulit.
๐Ÿ”ธMengawal minyak.
๐Ÿ”ธMenghapus jerawat juga jeragat.
๐Ÿ”ธMemberikan kulit wajah yg sihat.
๐Ÿ”ธAnti Aging

Kelebihan penggunaan TINTED MOISTURIZER DARI TRU LOOKS dapat menyelesaikan masalah:
๐Ÿ”นKulit kering & kusam.
๐Ÿ”นTona kulit tak sekata.
๐Ÿ”นJerawat.
๐Ÿ”นJeragat.
๐Ÿ”นKedutan (sekitar mata dan mulut)
.
Price RM 92 exc postage
.
Whatapps Yanie ๐Ÿ‘‰ 0126692842
.
#trulooksmalaysia
#readystock
#tintedmosturizer
#sublock
#spf50
#trulooks
#muakl
#coddamansara
#codttdi
#codthecurve
#trustedseller
#coddataranmaybank
#codjalandungun
#selfpickupttdi
#makeupbybellaz
#bella
#makeupviral
#makeupbytyenathirah
#muakl
#makeubytakeup
#sayajualmakeup

Tinted Moisturizer
by Trulooks Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Antara moisturizer yang sangat di rekomen oleh MUA2 terkenal. Mimie Zamree, Nuex Rosli, Syed Dewa, Aizat Abdul Razak selalu gunakan trulooks dalam LIVE Make Up Tutorial diaorang. Digunakan sebagai PRIMER sebelum apply Foundation supaya make up tahan lama.

Kami sendiri dah jual Trulooks ni banyak tube dah. Baik yang brown tube atau black tube. Dua minggu sekali mesti restok. Kat HQ pun black tube dah habis. Kena tunggu hujung October baru ada. Kami sendiri ada 11 tube je tinggal.

Harga RM92 sangat berbaloi sebab boleh tahan sampai 6 ke 8 bulan

Macam Mana Nak Order??? WhatsApp ๐Ÿ“ฑ http://www.wasap.my/60166796080 ๐Ÿ FREE COD - Sentul,Jln Ipoh,Segambut,Hkl,Central Market.
. ๐Ÿšš POSTAGE KE Seluruh Malaysia Setiap Hari

RM8 SM / RM12 SS

#famecosmetics
#mattelipcream
#mattelipcreammalaysia
#famecosmeticseyeliner
#famecosmeticsmascara
#famecosmeticslipcream
#famecosmeticsbbcushion
#famecosmeticscushionblusher
#famecometicsmakeupbag
#famecosmeticspocketmirror
#famecosmeticsagent
#nrcosmetics
#nrfoundation
#nrfacemist
#suikonemalaysia
#suikone
#trulooks
#trulooksmalaysia
#ferrarossa
#ferrarossaeyeshadow
#eyeshadow
#makeuppengantin
#muamalaysia #shoppingonline
#malaysianwedding #onlineshopping
#lipstickmurah #makeupmurah
#percuma #free

Most Popular Instagram Hashtags