#trulookmalaysia

26 posts

TOP POSTS

fall in love with trulooks ! .
my everyday routine ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฑ017 2119614

#trulooks #trulookmalaysia #trulookstintedmoisturizer #tintedmoisturizer #codkajangbangisemenyihputrajaya

Love this item so much ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#trulookmalaysia @alhaalfacosmetics_hq #rosetyaraglowfoundation

After makeup sempat window shopping dkt klcc makan2 and guess what this is after 4 hour result i'm super love makeup more glowing dan x crack lgsg makin cantik lagi ade la
LOVE LOVE LOVE
TrulooksXNuexrosli "Deja look inspired"
@trulooks_malaysia #trulookmalaysia
@nuexrosli #nuexrosli @urbandecay @fame_cosmetics @oudbeauty

Just once , i love makeup ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—#ilovetrulooks #ilovemakeup

Samada anda tersuka tanpa sengaja @ terus jatuh cinta!
Itu yg kami janjikan.
Percubaan pertama sahaja akan buat anda rasai sendiri tekstur velvet mousse dari Tinted Moisturizer Trulooks mmg soft to skin & flawless coverage.

#tintedmoisturizer #trulookmalaysia #mskeupbasetm #superlawa #calitflawless #calitcantik #malaysia

Sentuhan @tashtouch awesome sangat2. . Make up awal tapi shoot sampai malam tahan je. Wani recommend sangat to those yang nak bertunang,nikah,photoshoot pun boleh! @tashtouch @tashtouch @tashtouch thank you umie the beautiful makeup !!! in love saangat !! ๐ŸŒน #mua # #modeling #modelsearch #pencarianmodelmuslimah #ootd #tanskinmodel #hijabmodel #modelmalaysia #modelmuslimah #trulook #trulookmalaysia #majalahhijabista #majalahremaja #majalahdara #majalahwanita #majalahgadis #majalahnona #majalahnur

SHOOT FOR TRULOOK

Picture from Tam (Hair retouch by Me)
Gorgeous makeup by @_susieross_ (from Deja look inspired by NuexRosli)

#photoshootmakeup #photoshoot #trulookmalaysia #makeuplover #makeup #beauty #model #mood #pose #inaamalinawork

Trulooks X Muabellaz @trulooks_malaysia @Muabellaz#trulooks916
Bismilahirohmanirohim.... #Sis cuba nasib ๐Ÿ’ช๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#ilovetrulooks #trulookmalaysia#makeupbybellazlovers #makeupbellaz#lovebellamakeupstyle

MOST RECENT

fall in love with trulooks ! .
my everyday routine ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฑ017 2119614

#trulooks #trulookmalaysia #trulookstintedmoisturizer #tintedmoisturizer #codkajangbangisemenyihputrajaya

TRU LOOKS TINTED MOISTURIZER ============================= TRU LOOKS menghasilkan produk TINTED MOISTURIZER pertama Malaysia yang mana mengambil kira kesesuaian dengan warna & jenis kulit wanita asia.

Fungsi yang sama dengan TINTED MOISTURIZER ANTARABANGSA tetapi menambah kelebihan yang berganda.

Trulooks function as:
1. Primer
2. Sunblock
3. Food skin
4. To be replace with foundation (depends on need)

Trulooks can be used:

1. With foundation (as primer)
2. Without foundation (light- medium coverage)

TRU LOOKS digunakan secara meluas & menjadi trend mua2 Malaysia kerana ia lebih dikenali sbg "makeup base/primer" + sunblock + food skin & daily makeup no foundation for natural light to medium coverage.
TINTED MOISTURIZER daripada TRU LOOKS MALAYSIA mengandungi: ๐Ÿ’„Pomegranate ekstract (for skin glowing and healthy)
๐Ÿ’„Aloe Vera (long hydration n keep skin moist)
๐Ÿ’„Vitamin C + E & B (food skin)
๐Ÿ’„SPF 50. (UVa/Uvb sunblock
๐Ÿ’„Lightweight ๐Ÿ’„1 shade yellow undertone special formulated for all skin type & colours
๐Ÿ’„Matte finishing

Wa izzie 0149323742
Or dm
#sayajual
#sayajualtrulook
#trulookmalaysia
#trulooksenawang
#trulookseremban
#bazaarpaknil
#izzietsoho
#sayajualcosmetic
#cosmeticmalaysia
#malaysia

TRULOOKS formulated by water base & 100% natural ingrediens + vit c + vit e + vit b for food skin.
Specialnya Tru Looks blh control the oil & keep skin kite for long hydration.๐Ÿ˜š so far all the testimonies mmg say YES to tru looks. Diorg siap panggil magic tube. Dlm tru looks mmg ade high anti oxidant which is kalau uollss apply daily continuously kulit uollss akn lebih brightening naturally & skin lebih cantik coz ade corrector agent dlm Tru Looks.
So we call it as magic tube in multitasking as;
1. Makeup base/primer
2. Sunblock spf50
3. Long hydration (moisturizer)
4. Skin complexion rescue ( corrector)
5. Daily use medium coverage to be replace from foundation.
The best part is for oily skin & sensitive sgt works. Tru Looks matte finish & sgt ringan.
Uollss should try thisโค

For men pulak.. just a few dots dkt muka sapukan seluruh muka utk refine skin instantly n wpon berkale tp bila apply tru looks akan trus direct ansorb dlm kulit. So x nampk la weird mcm ada cream kat muka abam-abam sado tu.

Klik To ORDER ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
=====================
http://www.wasap.my/60123072578
Fb Page: JomCanteQCanteQ
===================== โ˜˜ *HARGA PRODUK* โ˜˜
======================
โ€ข Rm92
๐Ÿ“ฎ Postage RM8 (SM)/ RM12 (SS)

#trulooks
#makeupbase #primer #sunblock #corrector
#tintedmoisturizer
#trulookmalaysia
#jomcantikcantik

Morning beautiful !
Morning mucho !

Wake up with determination.
Walau apa jua bidang yg uols dalami, Abg Nas doakan semua kuatkan semangat n buat sampai BERJAYA!
Hensem mua letop ni ๐Ÿ˜‰
Aminโค

#trulookmalaysia
#trulooksman
#syedewa

Wassap 0193029447

Hasil Make Up sesuka.... Just a simple make up routine....
Pls watch my 1st n 2nd video at My FB for more information....10Q guys..!!๐Ÿ˜š๐Ÿ˜™
#jgnmengata
#marykayeyeshadow
#marykayeyeprimer
#kateVonDe
#lauramercier
#arganoil
#trulookmalaysia
#marcjacobcosmetics
#makeupgeekeyeshadows
#narscosmetics
#maccosmetic
#chanelmakeup
#nyx
#makeupartist
#muamalaysia
#mua

Love this item so much ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#trulookmalaysia @alhaalfacosmetics_hq #rosetyaraglowfoundation

Just once , i love makeup ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—#ilovetrulooks #ilovemakeup

SHOOT FOR TRULOOK

Picture from Tam (Hair retouch by Me)
Gorgeous makeup by @_susieross_ (from Deja look inspired by NuexRosli)

#photoshootmakeup #photoshoot #trulookmalaysia #makeuplover #makeup #beauty #model #mood #pose #inaamalinawork

Most Popular Instagram Hashtags