[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#trulookmalaysia

39 posts

TOP POSTS

Love this item so much ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#trulookmalaysia @alhaalfacosmetics_hq #rosetyaraglowfoundation

fall in love with trulooks ! .
my everyday routine ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฑ017 2119614

#trulooks #trulookmalaysia #trulookstintedmoisturizer #tintedmoisturizer #codkajangbangisemenyihputrajaya

After makeup sempat window shopping dkt klcc makan2 and guess what this is after 4 hour result i'm super love makeup more glowing dan x crack lgsg makin cantik lagi ade la
LOVE LOVE LOVE
TrulooksXNuexrosli "Deja look inspired"
@trulooks_malaysia #trulookmalaysia
@nuexrosli #nuexrosli @urbandecay @fame_cosmetics @oudbeauty

Just once , i love makeup ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—#ilovetrulooks #ilovemakeup

Samada anda tersuka tanpa sengaja @ terus jatuh cinta!
Itu yg kami janjikan.
Percubaan pertama sahaja akan buat anda rasai sendiri tekstur velvet mousse dari Tinted Moisturizer Trulooks mmg soft to skin & flawless coverage.

#tintedmoisturizer #trulookmalaysia #mskeupbasetm #superlawa #calitflawless #calitcantik #malaysia

Cantiknya makeup!
The secret of amazing makeup start from the right "base". Now introduce the one and only No.1 PRIMER FOUNDATION in Malaysia Trulooks Tinted Moisturizer.

We are in PROMO LESS RM10.
Nett price RM92 exc postage
Promo RM82 exc postage

Amazingly hi demand we extended this PROMO up to 20 June 2017!
Hurry grab this hot selling item NOW while stock lasts!
PM/DM OR WHATSAPP 0149323742

#sayajual #trulook
#sayajualmakeup #izzietsoho
#sayajualcosmetic #trulookmalaysia #bazaarpaknil #malaysiaviral #malaysiainsta #onlineshop

Sentuhan @tashtouch awesome sangat2. . Make up awal tapi shoot sampai malam tahan je. Wani recommend sangat to those yang nak bertunang,nikah,photoshoot pun boleh! @tashtouch @tashtouch @tashtouch thank you umie the beautiful makeup !!! in love saangat !! ๐ŸŒน #mua # #modeling #modelsearch #pencarianmodelmuslimah #ootd #tanskinmodel #hijabmodel #modelmalaysia #modelmuslimah #trulook #trulookmalaysia #majalahhijabista #majalahremaja #majalahdara #majalahwanita #majalahgadis #majalahnona #majalahnur

Trulooks X Muabellaz @trulooks_malaysia @Muabellaz#trulooks916
Bismilahirohmanirohim.... #Sis cuba nasib ๐Ÿ’ช๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#ilovetrulooks #trulookmalaysia#makeupbybellazlovers #makeupbellaz#lovebellamakeupstyle

MOST RECENT

Cantiknya makeup!
The secret of amazing makeup start from the right "base". Now introduce the one and only No.1 PRIMER FOUNDATION in Malaysia Trulooks Tinted Moisturizer.

We are in PROMO LESS RM10.
Nett price RM92 exc postage
Promo RM82 exc postage

Amazingly hi demand we extended this PROMO up to 20 June 2017!
Hurry grab this hot selling item NOW while stock lasts!
PM/DM OR WHATSAPP 0149323742

#sayajual #trulook
#sayajualmakeup #izzietsoho
#sayajualcosmetic #trulookmalaysia #bazaarpaknil #malaysiaviral #malaysiainsta #onlineshop

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulook promo dilanjutkan hingga 20hb/6 tau...sape tak grab rugi...
Makeup tahan lame dihari raye nanti dengan spf50 lg melindungi dr cahaye matahari tak perlu risau ngan kulit muke berbelak... dah la panas sgt skrang ni kan...
.
Bukan rm92 tp rm82 jer...
Pm/dm or whatsapp 0149323742

#trulook #trulookmalaysia
#sayajualtrulook
#tintedmoisturizer #spf50 #seremban2 #seremban3 #sendayan #seluruhmalaysia #izzietsoho #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmakeup #cosmeticmalaysia #malaysiamakeup

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 016.413.7621

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 016.413.7621

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

Trulooksman Selling Fast!! Seyess best tau Trulooksman. Sapa yg kulit berminyak hampa wajib kena grab Trulooksman. Very the ringan di muka. Protect uv spf50 mmg x takut nak bejemur tgh panas da. Makeup hampa mesti maintain letop sampai ke malam taw sbb Trulooksman akan lock oil.
Hampa wasap cikAdda ye 01120698059

Sapa cepat dia SEGAK wey!

#trulooks #trulook #trulookmalaysia #trulooksmalaysia #trulooksmen #trulooksmurah

fall in love with trulooks ! .
my everyday routine ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฑ017 2119614

#trulooks #trulookmalaysia #trulookstintedmoisturizer #tintedmoisturizer #codkajangbangisemenyihputrajaya

TRU LOOKS TINTED MOISTURIZER ============================= TRU LOOKS menghasilkan produk TINTED MOISTURIZER pertama Malaysia yang mana mengambil kira kesesuaian dengan warna & jenis kulit wanita asia.

Fungsi yang sama dengan TINTED MOISTURIZER ANTARABANGSA tetapi menambah kelebihan yang berganda.

Trulooks function as:
1. Primer
2. Sunblock
3. Food skin
4. To be replace with foundation (depends on need)

Trulooks can be used:

1. With foundation (as primer)
2. Without foundation (light- medium coverage)

TRU LOOKS digunakan secara meluas & menjadi trend mua2 Malaysia kerana ia lebih dikenali sbg "makeup base/primer" + sunblock + food skin & daily makeup no foundation for natural light to medium coverage.
TINTED MOISTURIZER daripada TRU LOOKS MALAYSIA mengandungi: ๐Ÿ’„Pomegranate ekstract (for skin glowing and healthy)
๐Ÿ’„Aloe Vera (long hydration n keep skin moist)
๐Ÿ’„Vitamin C + E & B (food skin)
๐Ÿ’„SPF 50. (UVa/Uvb sunblock
๐Ÿ’„Lightweight ๐Ÿ’„1 shade yellow undertone special formulated for all skin type & colours
๐Ÿ’„Matte finishing

Wa izzie 0149323742
Or dm
#sayajual
#sayajualtrulook
#trulookmalaysia
#trulooksenawang
#trulookseremban
#bazaarpaknil
#izzietsoho
#sayajualcosmetic
#cosmeticmalaysia
#malaysia

TRULOOKS formulated by water base & 100% natural ingrediens + vit c + vit e + vit b for food skin.
Specialnya Tru Looks blh control the oil & keep skin kite for long hydration.๐Ÿ˜š so far all the testimonies mmg say YES to tru looks. Diorg siap panggil magic tube. Dlm tru looks mmg ade high anti oxidant which is kalau uollss apply daily continuously kulit uollss akn lebih brightening naturally & skin lebih cantik coz ade corrector agent dlm Tru Looks.
So we call it as magic tube in multitasking as;
1. Makeup base/primer
2. Sunblock spf50
3. Long hydration (moisturizer)
4. Skin complexion rescue ( corrector)
5. Daily use medium coverage to be replace from foundation.
The best part is for oily skin & sensitive sgt works. Tru Looks matte finish & sgt ringan.
Uollss should try thisโค

For men pulak.. just a few dots dkt muka sapukan seluruh muka utk refine skin instantly n wpon berkale tp bila apply tru looks akan trus direct ansorb dlm kulit. So x nampk la weird mcm ada cream kat muka abam-abam sado tu.

Klik To ORDER ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
=====================
http://www.wasap.my/60123072578
Fb Page: JomCanteQCanteQ
===================== โ˜˜ *HARGA PRODUK* โ˜˜
======================
โ€ข Rm92
๐Ÿ“ฎ Postage RM8 (SM)/ RM12 (SS)

#trulooks
#makeupbase #primer #sunblock #corrector
#tintedmoisturizer
#trulookmalaysia
#jomcantikcantik

Morning beautiful !
Morning mucho !

Wake up with determination.
Walau apa jua bidang yg uols dalami, Abg Nas doakan semua kuatkan semangat n buat sampai BERJAYA!
Hensem mua letop ni ๐Ÿ˜‰
Aminโค

#trulookmalaysia
#trulooksman
#syedewa

Wassap 0193029447

Most Popular Instagram Hashtags