#trulookmalaysia

MOST RECENT

Assalamualaikum 😍
.
Hi semua !! Haaa ni Sis Nak bg berita baik . Set raya #alhaalfacosmetics berkotak syantikk kegilaan ramai ni dah restock tau . Nak tau apa yg menarik? πŸ˜πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
.
.
Kalini Boss kita bg harga special . Kalau sebelum ni RM139.90 dgan set Spray yg kecil tetapi kali ni stock baru bersertakan spray yg lagi Besar Cuma perlu tambah RM10 😱😱😱😱
.
.
Kalau yg biasa beli spray btol besar mesti tahu harga dia tidak semurah set baru yg hanya perlu tambah RM10 πŸ€—πŸ˜±
.
. . RM 149.90
.
. POSTAGE RM 11 SM /17SS
.
.JOM WHATSAPP ADMIN πŸ“² +6013-5969771 πŸ€— .
.
#okayamalaysia# #okayaeyebrowgel #okayafoundation #okayamurah #okayaproduct #okayaprimer ##alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaSetraya #bibiaqbybellaz #bahamamama #bellazbeauty #trulookglammer #makeuplife #makeupmurah #makeuplife #makeupartist #makeuptutorial # #TrulookEyeshadow #trulookglammer #trulookmalaysia

Assalamualaikum 😍
.
Hi semua !! Haaa ni Sis Nak bg berita baik . Set raya #alhaalfacosmetics berkotak syantikk kegilaan ramai ni dah restock tau . Nak tau apa yg menarik? πŸ˜πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
.
.
Kalini Boss kita bg harga special . Kalau sebelum ni RM139.90 dgan set Spray yg kecil tetapi kali ni stock baru bersertakan spray yg lagi Besar Cuma perlu tambah RM10 😱😱😱😱
.
.
Kalau yg biasa beli spray btol besar mesti tahu harga dia tidak semurah set baru yg hanya perlu tambah RM10 πŸ€—πŸ˜±
.
. . RM 149.90
.
. POSTAGE RM 11 SM /17SS
.
.JOM WHATSAPP ADMIN πŸ“² +6013-5969771 πŸ€— .
.
#okayamalaysia# #okayaeyebrowgel #okayafoundation #okayamurah #okayaproduct #okayaprimer ##alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaSetraya #bibiaqbybellaz #bahamamama #bellazbeauty #trulookglammer #makeuplife #makeupmurah #makeuplife #makeupartist #makeuptutorial # #TrulookEyeshadow #trulookglammer #trulookmalaysia

Assalamualaikum 😍
.
Hi semua !! Haaa ni Sis Nak bg berita baik . Set raya #alhaalfacosmetics berkotak syantikk kegilaan ramai ni dah restock tau . Nak tau apa yg menarik? πŸ˜πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
.
.
Kalini Boss kita bg harga special . Kalau sebelum ni RM139.90 dgan set Spray yg kecil tetapi kali ni stock baru bersertakan spray yg lagi Besar Cuma perlu tambah RM10 😱😱😱😱
.
.
Kalau yg biasa beli spray btol besar mesti tahu harga dia tidak semurah set baru yg hanya perlu tambah RM10 πŸ€—πŸ˜±
.
.
Cepat-2 Grab❀️
Whatsapp Di 01128814651 βœ…
.
Selangor & KL sahaja .
.
.
#okayamalaysia #okayaeyebrowgel #okayafoundation #okayamurah #okayaproduct #okayaprimer #okayafoundationoriginal #okayaeyebrow #okayakajang #okayaSemenyih #okayabangi #okayacosmetics #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaSetraya #bibiaqbybellaz #bahamamama #bellazbeauty #trulookglammer #makeuplife #makeupmurah #makeuplife #makeupartist #makeuptutorial #suggestbyMua #TrulookEyeshadow #trulookglammer #trulookmalaysia #Trulookcosmetics

Hampa perasan dak? 2, 3 hari ni cuaca panassss yakmat rasa macam nak pitam ja. Dulu pukul 4 petang dah redup, sekarang jalan-jalan kat Bazaar Ramadhan pukul 6 pun masih panas lagi.
.
.
Sebab tulah Julia memang tak tinggai sapu Trulooks Tinted Moisturizer sebelum keluar rumah. Yang bestnya, hampa tak perlu mekap tebai-tebai tau. Pakai Trulooks Tinted Moisturizer memang ada efek glowing. Kawan-kawan ofis sure tegur muka makin berseri 😍
.
.
Dan yang syoknya, Trulooks Tinted Moisturizer ni ada lightweight coverage. Tu sebab muka hampa otomatik jadi lawa! Siap ada SPF 50 tau nak protect muka hampa dari sinaran UV yang boleh sebabkan kulit jadi rosak.
.
.
Kalau hampa jenis muka kering macam Julia, Trulooks Tinted Moisturizer ni ada ekstrak Aloe Vera dan Vitamin C untuk bantu moist kan kulit and stay hydrated sepanjang hari.
.
.
Kalau hampa nak muka FRESH walaupun busy, nampak glowing dengan mekap light. Ce komen NAKKKK πŸ™‹πŸ»β€β™€ P/s: Jangan komen nak semperit pulak 🀣
.
.
#trulooks #trulookmalaysia #trulookstintedmoisturizer #trulooksmoisturizer #sunblock #spf50 #tintedmoisturizer #trulookscheras #trulooksampang #trulookskl #trulooksman #trulookswomen #makeupartist #makeuptutorial #makeupraya #moodrepublik #raya2018

Korang dah try belum Trulooks Eyeshadow super pigmented ni?
.
.
Calit-calit sikit dah helokkkk uols.
.
.
TRU EYESHADOW
RM115 FREE POS SM | +RM5 SS
.
.
HARGA PASARAN RM119 EXCLUDE POSTAGE
.
.
KUALITI setaraf antarabangsa TAPI harga jauh lebih murah! Mmg tak menyesal uolsss! .
.
ORDER πŸ“² www.wasap.my/60177784717/makeupbycikdalun
.
.
#makeupbycikdalun #trulookmalaysia #trulooksmalaysiamurah #trulooksmurahmalaysia #trulookseyeshadow #trulookseyeshadowmurah #trulookseyeshadowmurahmalaysia #trulookseyeshadowmalaysia #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah #trulooksprimer #trulookseyebrow #trulookseyebrowmurah #eyebrowmurahmalaysia #eyebrowmalaysia #eyebrowgel #eyebrowgelmalaysia #trulooksprimer #trulooksprimermurah #primermurahmalaysia #makeupsale #makeupsalemalaysia #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualtrulooks

Korang dah try belum Trulooks Eyeshadow super pigmented ni?
.
.
Calit-calit sikit dah helokkkk uols.
.
.
TRU EYESHADOW
RM115 FREE POS SM | +RM5 SS
.
.
HARGA PASARAN RM119 EXCLUDE POSTAGE
.
.
KUALITI setaraf antarabangsa TAPI harga jauh lebih murah! Mmg tak menyesal uolsss! .
.
ORDER πŸ“² www.wasap.my/60177784717/makeupbycikdalun
.
.
#makeupbycikdalun #trulookmalaysia #trulooksmalaysiamurah #trulooksmurahmalaysia #trulookseyeshadow #trulookseyeshadowmurah #trulookseyeshadowmurahmalaysia #trulookseyeshadowmalaysia #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah #trulooksprimer #trulookseyebrow #trulookseyebrowmurah #eyebrowmurahmalaysia #eyebrowmalaysia #eyebrowgel #eyebrowgelmalaysia #trulooksprimer #trulooksprimermurah #primermurahmalaysia #makeupsale #makeupsalemalaysia #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualtrulooks

Korang dah try belum Trulooks Eyeshadow super pigmented ni? .
.
Calit-calit sikit dah helokkkk uols.
.
.
TRU EYESHADOW
RM115 FREE POS SM | +RM5 SS
.
.
HARGA PASARAN RM119 EXCLUDE POSTAGE
.
.
KUALITI setaraf antarabangsa TAPI harga jauh lebih murah! Mmg tak menyesal uolsss! .
.
ORDER πŸ“² www.wasap.my/60177784717/makeupbycikdalun
.
.
#makeupbycikdalun #trulookmalaysia #trulooksmalaysiamurah #trulooksmurahmalaysia #trulookseyeshadow #trulookseyeshadowmurah #trulookseyeshadowmurahmalaysia #trulookseyeshadowmalaysia #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah #trulooksprimer #trulookseyebrow #trulookseyebrowmurah #eyebrowmurahmalaysia #eyebrowmalaysia #eyebrowgel #eyebrowgelmalaysia #trulooksprimer #trulooksprimermurah #primermurahmalaysia #makeupsale #makeupsalemalaysia #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualtrulooks

TruConceal β„’ Instant Moisture Concealer
.
APE YG BEST SGT PASAL TRUCONCEAL ni?
=========================
Muka kusam? Eye bag berkilo? Muka sebam? Mata x bermaya? Dah makeup tapi still makeup nampak x naik seri?Jgn skip STEP BASIC yg perlu uols buat time makeup : CONCEAL YOUR UNEVEN SKIN TONE!
.
1. Concealer pertama dlm Malaysia hasil keluaran bumiputra! Trulooks Beauty Cosmetic.
2. Concealer yg bertaraf international!
3. Ade 5 shades uols boleh pilih ikut warna kulit bermula dari;
Light Shades - Scarlett (highlight)
Medium Light - Vanilla
Medium - Tafetta
Medium Dark - Amber
Dark - Caramel (corrector)
4. Concealer PERTAMA yg melembabkan kulit! Tak kesat! Tak capuk! Terus masuk dlm line2 kulit bawah mata, smile line uols!
5. Formulasi istimewa dr main active ingredient APRICOT SEED OIL yg mmg terbukti secara klinikal mampu mengurangkan mata panda! Menutup mata panda! Dan mengurangkan mata panda uols!
6. Satu-satunya concealer yg mengandungi HYDRATION yg maximum! Diperkaya oleh Argan Oil, Jojoba Oil & Vit E!
7. KKM approved!
8. Sgt mudah nak blend!
9. Sgt mudah meresap ke dlm kulit!
10. Long wear dari pagi sampai malam!
11. Approved by Malaysian Professional Makeup Artist Malaysia Nuex Syedewa, Shazreeyana shukri dan ramai lagi!
_
Nak order? Whatsapp kaktim macam biasa 0175692944 atau tekan je link kat bio instagram kaktim☺
_
#trulookmalaysia #agenttrulook #concealer #corrector #makeup

Trulooks is function as :
1. Primer
2. Sunblock
3. Food skin
4. To be a replace with foundation (depend on need)

Trulooks can be use :
1. With foundation(as primer)
2. Without foundation(light-medium coverage)

With foundation :
If sis nk make up,Trulooks sgt sesuai utk protect n hold ur makeup for hours
Apply any serum/daycream/ then bru apply Trulooks as "primer"(apply little) then top up with foundation for haevy coverage

Without foundation :
Apply any serum/daycream then Trulooks (apply more amount ) for a medium coverage + concealer + loose powder for finishing #trulookmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags