#tripofwonders2017

274 posts

TOP POSTS

2,5 hours trekking (for me) with tons of stop because I'm such a slow walker πŸšΆπŸ»β€β™€οΈafter all, the view worth every sweats!
.
And also Thank you @indtravel for make this trip happen, Super love xx
.
🌢 in frame : @craighowes
.
#tripofwonders2017 #wonderfulindonesia

Talking about Sunrise.. And this one also one of my fave Sunrise at Pergasingan Hills, πŸ“· capture by @billydjokosetio ❀

Sunrise itu selalu punya cerita, punya arti dimana selalu ada harapan.. Selalu akan ada hari baru yg lebih baik lagi..
Sunrise itu selalu datang memberi kehangatan, memberi semangat untuk melanjutkan rangkaian cerita hidup yg baru.. .
.
Sunrise itu Harapan.. menandakan "Pagi terlalu berharga jika dilewatkan hanyak dengan tertidur" kalo kata Banda Neira ❀

Dan Sunrise itu selalu bikin Bapeeerrrr πŸ˜‚πŸ˜†
.
.
@indtravel
#WonderfulIndonesia #TripOfWonders #TripOfWonders2017 #PergasinganHills #exploreindonesia #Indonesia #Lombok #wonderfullombok #sunrise

One of my fave Sunrise so far in Pergasingan Hill ❀
Its worthy for wake up early and breezy morning at that time.. Enjoy Coffee Milk and Fried Casava while the sun is coming.. what a lyfe 😘
.
.
Kalo Trekking Pergasingan, make sure sempetin bangun subuh dan jalan sekitar 30 menit untuk liat Sunrise di Buki Belakang.
Pemandangan darisana gak kalah cantik. Masuk ke hutan sedikit dan akan disambut dengan tumpukan Tai Kebo yg kadang masih fresh dan sepertinya tuh Kebo punya masalah rumah tangga karna Tai nya gak beraturan.. *eehh ga ngaruh.. Kenapa gue jadi ngomongin eek pagi-pagi πŸ€£πŸ˜‚ Pointnya adalah, elu harus bawa headlamp dan harus ekstra hati-hati kalo mau Sunrise Trekking ke tempat ini. Liat selalu kebawah jangan sampe elu menginjak tumpukan jebakan kebo πŸ˜‚

Make sure elu baca ini jangan sambil sarapan yah, takut pengen nambah nanti 😁
.
.
Have a great day pals! .
.
In Frame : Mr. Happy Ending Guacamole @ovunno 😘
.
.
@indtravel
#WonderfulIndonesia #Indonesia #wonderfullombok #TripOfWonders2017 #TripOfWonders #sunrise #PergasinganHills #Lombok

It's never what you say, but how you make it sound sincere.~
#tripofwonders2017 #wonderfulindonesia #tripofwonders @indtravel -
Gear: @nikonindonesia
Filters: @athabasca_indonesia

Beautiful sky at Pink beach, Komodo National Park
#tripofwonders2017 @indtravel #wonderfulindonesia #tripofwonders .
Gear: @nikonindonesia
Filters: @athabasca_indonesia .

We began as wonderers & wanderers we are still.
.
#tripofwonders2017 #wonderfulindonesia

Perfect moment
Padar become perfect closing for our #TripOfWonders2017
The beauty of this island finally amazed everyone here.. ❀
.
.
In frame Mr. Guacamole 😁 @ovunno .
.
.
@indtravel
#WonderfulIndonesia
#indonesia #exploreindonesia #KomodoNationalPark #TripOfWonders #PadarIsland #sunrise

Floating away to Tanjung Puting, Central Kalimantan - Indonesia
.
#TripOfWonders2017 #WonderfulIndonesia #tripofwonders by @indtravel
Friend in frame: @ninjarod
-
Shot by using my gear from @nikonindonesia

MOST RECENT

Talking about Sunrise.. And this one also one of my fave Sunrise at Pergasingan Hills, πŸ“· capture by @billydjokosetio ❀

Sunrise itu selalu punya cerita, punya arti dimana selalu ada harapan.. Selalu akan ada hari baru yg lebih baik lagi..
Sunrise itu selalu datang memberi kehangatan, memberi semangat untuk melanjutkan rangkaian cerita hidup yg baru.. .
.
Sunrise itu Harapan.. menandakan "Pagi terlalu berharga jika dilewatkan hanyak dengan tertidur" kalo kata Banda Neira ❀

Dan Sunrise itu selalu bikin Bapeeerrrr πŸ˜‚πŸ˜†
.
.
@indtravel
#WonderfulIndonesia #TripOfWonders #TripOfWonders2017 #PergasinganHills #exploreindonesia #Indonesia #Lombok #wonderfullombok #sunrise

#Repost @nala_rinaldo (@get_repost)
・・・
Happy 100th anniversary NIKON! Very happy to be part of Nikon family and I wish great success for another 100 and 100 years ahead.
A short video of Rinjani Mountain - Lombok, shot with @nikonindonesia D750 and Nikon1 J4
.
#nikon #iamindonesia #nikonindonesia #nikonasia .
Shot during my #tripofwonders2017 | #nikoniran #nikonegaresh #nikonschooliran #nikon_iran_photographers |

I'm not a sunrise chasers, probably I prefer to be a pillow chaser 😁

But in traveling especially while #TripOfWonders2017 , every single moment is precious and I won't missed it even one moment 😘
.
.
Finally got his moment while preparing his drone to fly.. Uhm.. I don't know exactly what he's doing, probably poo or pee or puke, just ignore it πŸ˜‚πŸ˜†πŸ€£
.
.
Koohh Bill, sibuk ngapain siihh? 😁
.
.
In frame : @billydjokosetio
@indtravel
#WonderfulIndonesia #TripOfWonders #PadarIsland #KomodoNationalPark #sunrise #Indonesia

2,5 hours trekking (for me) with tons of stop because I'm such a slow walker πŸšΆπŸ»β€β™€οΈafter all, the view worth every sweats!
.
And also Thank you @indtravel for make this trip happen, Super love xx
.
🌢 in frame : @craighowes
.
#tripofwonders2017 #wonderfulindonesia

One of my fave Sunrise so far in Pergasingan Hill ❀
Its worthy for wake up early and breezy morning at that time.. Enjoy Coffee Milk and Fried Casava while the sun is coming.. what a lyfe 😘
.
.
Kalo Trekking Pergasingan, make sure sempetin bangun subuh dan jalan sekitar 30 menit untuk liat Sunrise di Buki Belakang.
Pemandangan darisana gak kalah cantik. Masuk ke hutan sedikit dan akan disambut dengan tumpukan Tai Kebo yg kadang masih fresh dan sepertinya tuh Kebo punya masalah rumah tangga karna Tai nya gak beraturan.. *eehh ga ngaruh.. Kenapa gue jadi ngomongin eek pagi-pagi πŸ€£πŸ˜‚ Pointnya adalah, elu harus bawa headlamp dan harus ekstra hati-hati kalo mau Sunrise Trekking ke tempat ini. Liat selalu kebawah jangan sampe elu menginjak tumpukan jebakan kebo πŸ˜‚

Make sure elu baca ini jangan sambil sarapan yah, takut pengen nambah nanti 😁
.
.
Have a great day pals! .
.
In Frame : Mr. Happy Ending Guacamole @ovunno 😘
.
.
@indtravel
#WonderfulIndonesia #Indonesia #wonderfullombok #TripOfWonders2017 #TripOfWonders #sunrise #PergasinganHills #Lombok

YEAY!!! #TipsAlaAnakBebek IS BACK!! .
.
Good morning from the most exotic island in Komodo National Park.
Been there for sunset and now got the beautiful sunrise. Well, I think I love the sunrise more here ❀

By the way, can you spot @captain_potter there? 😁
.
.
Ps. #TipsAlaAnakBebek utk berkunjung ke Pulau Padar, cekiibbroott : .
.
1. Jangan kesana pas musim hujan, biasanya ketutup awan. May - September curah hujan sedikit, its good to go here.. .
.
2. Cobain saat sunrise, ciamik abis! .
.
3. Docking kapal jgn di Padar ombak gede, mending di Kalong abis itu jam 3 pagi sailing buat sunrise. Start trekking jam 4-5pagi biar dapet sunrise keren

4. Bawa minum dan snack yg banyak, di Padar gak ada tukang jualan gorengan kaya di Papandayan 😁

5. Bikin kenangan yg indah disini, jgn kenangan pahit. Dan mending ajak pacar sendiri daripada ajak pacar orang πŸ˜‚

6. Pake sepatu atau at least sendal yg proper, jgn pake heels juga keleus ini bukan catwalk πŸ˜‹

7. Di Padar ga ada kamar mandi, jd kalo mau fashion show pastikan bawa kain utk ganti baju
.
.
8. Jangan nyampah disini, tulisan di kertas elu tolong bawa turun lg. Oh kenangan pahit jg tolong dibawa pulang 🀣

9. Jalur nanjak dan sedikit licin butuh extra hati2, apalagi pas turun.. Jgn cari kesempatan pegangan tangan sama pacar orang.. Pegangan ajah sama guide lu, atau sama tenyom πŸ˜‚πŸ˜ .
.
10. yg terakhir, nikmatin sunrise berdua pacar sendiri di Padar itu lebih menyenangkan daripada sama pacar orang πŸ˜†πŸ€£
.
.
Sekian Tips kacrut dari gue 😘 kalo ada yg mau nambahin monggo.. 😊
#TipsAlaAnakBebek_PulauPadar
.
.
@indtravel
#WonderfulIndonesia #PadarIsland #paradise #Indonesia #KomodoNationalPark #TripOfWonders #TripOfWonders2017

Happy 100th anniversary NIKON! Very happy to be part of Nikon family and I wish great success for another 100 and 100 years ahead.
A short video of Rinjani Mountain - Lombok, shot with @nikonindonesia D750 and Nikon1 J4
.
#nikon #iamindonesia #nikonindonesia #nikonasia .
Shot during my #tripofwonders2017 #tripofwonders #wonderfulindonesia @indtravel

Perfect moment
Padar become perfect closing for our #TripOfWonders2017
The beauty of this island finally amazed everyone here.. ❀
.
.
In frame Mr. Guacamole 😁 @ovunno .
.
.
@indtravel
#WonderfulIndonesia
#indonesia #exploreindonesia #KomodoNationalPark #TripOfWonders #PadarIsland #sunrise

We began as wonderers & wanderers we are still.
.
#tripofwonders2017 #wonderfulindonesia

It's never what you say, but how you make it sound sincere.~
#tripofwonders2017 #wonderfulindonesia #tripofwonders @indtravel -
Gear: @nikonindonesia
Filters: @athabasca_indonesia

Good Morning!
Let's chill and relax for awhile because its over 😁😘 .
.
Had a super duper great time working with @indtravel to running #TripOfWonders2017 and showing #WonderfulIndonesia to all the participants.

Seconds time to Padar Island after 4 years ago, still beautiful and still have a "story" behind this island.. 😊
.
.
#TripOfWonders #Indonesia #PadarIsland #KomodoNationalPark #Flores

Most Popular Instagram Hashtags