#tranexamicacid

MOST RECENT

♡纽西之谜geoskincare
让美女教你怎么打水光啦
打完一遍按摩吸收
直到原液没了就可以贴上面膜啦!
在家里就能自己打水光
你get到新技能了吗.?
#geoskincare #geoskin #tranexamicacid #tranexamic #tranexamicacid500mg

Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #nanosalt #koreawhiteninginjection #soulcrystaltriplewhitening

Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #nanosalt #koreawhiteninginjection #soulcrystaltriplewhitening

Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #nanosalt #koreawhiteninginjection #soulcrystaltriplewhitening

Alhamdulillah.. sis ni pakai cindelle 3000.. baru 1x drip. Nampak x cerah tangan tu?? Baru sekali taw.. Nanti tggu drip 6x tengok macam mane plak... Mesti kesan meletop punye.. Mesti puas hati punye bila dah dpt kesan.. Customer happy shida pon happy la... Tra la laa... Thank you.. :)
.
**** Sape yang nak kultih cerah, cantik, putih, sihat, bebas jerawat.., mehla whatsap shida. +60172851571. Taknak injection kita bagi capsul pon berkesan jugak.. Terpulang nak yang mana... :) ****
.
RM230 free pos
. .
#jomcantik #letscantik #hargakasihsayang ##cindelle3000 #cindelle3000original #cindelle3000murahoriginal #cindelle3000murah #janganmengata #jangancakapakaktakpayung #dahputih #berjaya #berkesan #fattzura #kl #damansara #bangsar #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #putihgebu #beautyinjection #beautyinjection #tranexamicacid #gluta #vitamincinjection #vitaminc #jomcantik #nakcantikjangansayangduit #nakcantikcarisaya #sayajual #awakbeli #produkviral

Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah stock sampai 2-3 kali setahun ...mane yang dah ade bajet baik terus grab ..takut habis nak tunggu stock baru x tau bila lagi kan
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
Dapat pulak Mixing white yang boleh pinkish skin, soften skin, moisture and tight pore.. mixing white yang original bukan repack tau..repack tu x berapa pekat
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
Available in half set and full set only .
.
COMBO: RM 650 ( FULL SET TREN + 2 BOX MIXING WHITE )
.
COMBO: RM360 ( HALF SET TREN + 1 BOX MIXING WHITE )
.
SABAH SARAWAK ADD RM10 POSTAGE
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #cindellapremium #treninjection #complexion6 #mixingwhite #transamin250mg #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #cindellapremium #complexion6plus #nanosalt

La solució despigmentant ☄️mínimament invasiva by Mesoestetic®
.
Tran3x és un programa modul•lar i innovador que combina vàries categories de tractaments per una acció despigmentant flexible i integral que permet actuar sobre les hiperpigmentacions a vàries profunditats.
.
EL TEU TRACTAMENT ANTITAQUES✨
.
Truca’ns i demana la teva valoració facial gratuïta🔎
.
#tran3x #mesoestetic #despigmentante #taques #manchas #facial #treatment #peeling #medical #integral #acid #tranexamicacid

Alhamdulillah.. sis ni pakai cindelle 3000.. baru 1x drip. Nampak x cerah tangan tu?? Baru sekali taw.. Nanti tggu drip 6x tengok macam mane plak... Mesti kesan meletop punye.. Mesti puas hati punye bila dah dpt kesan.. Customer happy shida pon happy la... Tra la laa... Thank you.. :)
.
**** Sape yang nak kultih cerah, cantik, putih, sihat, bebas jerawat.., mehla whatsap shida. +60172851571. Taknak injection kita bagi capsul pon berkesan jugak.. Terpulang nak yang mana... :) ****
.
RM230 free pos
. .
#jomcantik #letscantik #hargakasihsayang ##cindelle3000 #cindelle3000original #cindelle3000murahoriginal #cindelle3000murah #janganmengata #jangancakapakaktakpayung #dahputih #berjaya #berkesan #fattzura #kl #damansara #bangsar #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #putihgebu #beautyinjection #beautyinjection #tranexamicacid #gluta #vitamincinjection #vitaminc #jomcantik #nakcantikjangansayangduit #nakcantikcarisaya #sayajual #awakbeli #produkviral

Forgot to post my dinner last night as was very tired and in a lot of pain aswell as having a dog with food overload🤦🏽‍♀️ Dinner last night was roast chicken, roasted potatoes, carrots and parsnip cooked in fry light, broccoli, peas, stuffing 2syns and 2 large yorkies 11syns! Was amazing😍 AND this is my breakfast this morning 1x shredded wheat HALF HEXB with strawberries and semi skimmed milk HEXA and pills☹️😢 Star week has started and my god the pain is just unbearable! Will try my hardest to stay on plan even though it’s hard when your in this sort of pain! #starweek #pain #roastdinner #chicken #veg #slimmingworld #slimming #diet #feelingundertheweather #shreddedwheat #strawberries #tramadol #mefanamicacid #paracetamol #tranexamicacid #endometriosis #adenomyosis #pcos #ifyouknowyouknow #rest #relax #transformation #betterhealth #loseweịght #feelgood

Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah stock sampai 2-3 kali setahun ...mane yang dah ade bajet baik terus grab ..takut habis nak tunggu stock baru x tau bila lagi kan
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
Dapat pulak Mixing white yang boleh pinkish skin, soften skin, moisture and tight pore.. mixing white yang original bukan repack tau..repack tu x berapa pekat
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
Available in half set and full set only .
.
COMBO: RM 650 ( FULL SET TREN + 2 BOX MIXING WHITE )
.
COMBO: RM360 ( HALF SET TREN + 1 BOX MIXING WHITE )
.
SABAH SARAWAK ADD RM10 POSTAGE
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #cindellapremium #treninjection #complexion6 #mixingwhite #transamin250mg #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #cindellapremium #complexion6plus #nanosalt

Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah stock sampai 2-3 kali setahun ...mane yang dah ade bajet baik terus grab ..takut habis nak tunggu stock baru x tau bila lagi kan
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
Dapat pulak Mixing white yang boleh pinkish skin, soften skin, moisture and tight pore.. mixing white yang original bukan repack tau..repack tu x berapa pekat
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
Available in half set and full set only .
.
COMBO: RM 650 ( FULL SET TREN + 2 BOX MIXING WHITE )
.
COMBO: RM360 ( HALF SET TREN + 1 BOX MIXING WHITE )
.
SABAH SARAWAK ADD RM10 POSTAGE
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #cindellapremium #treninjection #complexion6 #mixingwhite #transamin250mg #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #cindellapremium #complexion6plus #nanosalt

3 ampoules tu 1 set cindella tau
.
Siapa tak kenal cindella 1200mg.. yang dah lama dipasaran..tahun 2014..now banyak gila lambakan fake,repack dan cipta jenama "cindella" tapi bahan dan company x tau dari mane..lepas tu complain xde kesan..so you gais hati2 ya..biasa produk bagus mesti ramai nak tumpang nama, tumpang glamour..after beli dengan sis korang boleh check dengan company daehan ya..just email deahan..refer facebook diorang😘.. kalau yang follow up post sis ade care nak check original ke tak😎
.
Fungsi untuk whitening, hilangkan parut, jerawat dan jerawat pasir.. muka flawless dan clear after ambik cindella..untuk whitenkng honestly slow sikit..kena drip 5 kali keatas( based on feedback customer) .. tapi ade jugak customer yang sesuai sekali je dah nampak perubahan skin tone.. so good luck korang..jangan give up💪🏻
.
.
Price Cindella:
.
RM100 sm | RM110 ss | 1 SET
.
RM340 sm | RM350 ss | 5 SET
.
RM530 sm | RM540 ss | 10 SET
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #koreanskincare #complexion6 #nanosaltskincare #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #glutax75gx #glutaxdna #glutax75gs

FULL SET CINDELLA
.
.
Siapa tak kenal cindella 1200mg.. yang dah lama dipasaran..tahun 2014..now banyak gila lambakan fake,repack dan cipta jenama "cindella" tapi bahan dan company x tau dari mane..lepas tu complain xde kesan..so you gais hati2 ya..biasa produk bagus mesti ramai nak tumpang nama, tumpang glamour..after beli dengan sis korang boleh check dengan company daehan ya..just email deahan..refer facebook diorang😘.. kalau yang follow up post sis ade care nak check original ke tak😎
.
Fungsi untuk whitening, hilangkan parut, jerawat dan jerawat pasir.. muka flawless dan clear after ambik cindella..untuk whitenkng honestly slow sikit..kena drip 5 kali keatas( based on feedback customer) .. tapi ade jugak customer yang sesuai sekali je dah nampak perubahan skin tone.. so good luck korang..jangan give up💪🏻
.
.
Price Cindella:
.
RM100 sm | RM110 ss | 1 SET
.
RM340 sm | RM350 ss | 5 SET
.
RM530 sm | RM540 ss | 10 SET
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #koreanskincare #complexion6 #nanosaltskincare #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #glutax75gx #glutaxdna #glutax75gs

Siapa tak kenal cindella 1200mg.. yang dah lama dipasaran..tahun 2014..now banyak gila lambakan fake,repack dan cipta jenama "cindella" tapi bahan dan company x tau dari mane..lepas tu complain xde kesan..so you gais hati2 ya..biasa produk bagus mesti ramai nak tumpang nama, tumpang glamour..after beli dengan sis korang boleh check dengan company daehan ya..just email deahan..refer facebook diorang😘.. kalau yang follow up post sis ade care nak check original ke tak😎
.
Fungsi untuk whitening, hilangkan parut, jerawat dan jerawat pasir.. muka flawless dan clear after ambik cindella..untuk whitenkng honestly slow sikit..kena drip 5 kali keatas( based on feedback customer) .. tapi ade jugak customer yang sesuai sekali je dah nampak perubahan skin tone.. so good luck korang..jangan give up💪🏻
.
.
Price Cindella:
.
RM100 sm | RM110 ss | 1 SET
.
RM340 sm | RM350 ss | 5 SET
.
RM530 sm | RM540 ss | 10 SET
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #koreanskincare #complexion6 #nanosaltskincare #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #glutax75gx #glutaxdna #glutax75gs

10 set JAPAN PLATINUM (GREEN)
.
Siapa yang drip gluthione tapi x jadi ape2..sis suggest ambik JAPAN PLATINUM/ TREN / NANGUANG AND MIXING WHITE..mungkin body x serasi dengan gluthione...Sebab tu x jadi sangat..
.
.
Sesuai untuk putihkan kulit, glowing dan bersih..japan platinum ni memang dah lama kat pasaran dan ramai juga customer cari.. sebab menjadi kan.. so orang cari la🤣
.
.
RM140 1 SET
.
RM450 5 SET
.
RM750 10 SET
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #japanplatinum #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutax #glutaxdna #glutax75gx #koreawhiteadvance #glutapancea #glutalachel

Close up 1 set JAPAN PLATINUM (GREEN)
.
Siapa yang drip gluthione tapi x jadi ape2..sis suggest ambik JAPAN PLATINUM/ TREN / NANGUANG AND MIXING WHITE..mungkin body x serasi dengan gluthione...Sebab tu x jadi sangat..
.
.
Sesuai untuk putihkan kulit, glowing dan bersih..japan platinum ni memang dah lama kat pasaran dan ramai juga customer cari.. sebab menjadi kan.. so orang cari la🤣
.
.
RM140 1 SET
.
RM450 5 SET
.
RM750 10 SET
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #japanplatinum #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutax #glutaxdna #glutax75gx #koreawhiteadvance #glutapancea #glutalachel

JAPAN PLATINUM (GREEN)
.
Siapa yang drip gluthione tapi x jadi ape2..sis suggest ambik JAPAN PLATINUM/ TREN / NANGUANG AND MIXING WHITE..mungkin body x serasi dengan gluthione...Sebab tu x jadi sangat..
.
.
Sesuai untuk putihkan kulit, glowing dan bersih..japan platinum ni memang dah lama kat pasaran dan ramai juga customer cari.. sebab menjadi kan.. so orang cari la🤣
.
.
RM140 1 SET
.
RM450 5 SET
.
RM750 10 SET
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #japanplatinum #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutax #glutaxdna #glutax75gx #koreawhiteadvance #glutapancea #glutalachel

CLOSE UP 1 SET COMBO CINDELLA & TREN
.
The best product is Combo Cindella mix Tren untuk 10x drip. .
Lagi best dr Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 or Oriental sebab:
.
.
💉kandungan Glutathione dalam combo set ni 6x ganda tgi dr dlm Japan Platinum or Snow White set and 3x ganda lagi tgi dr Oriental, and dalam Complexion 6 pula xde glutathione. .
💉Ade tranexamic acid dalam Tren set utk anti melanin, bg putih skin.. tranexamic acid takde dalam cindella basic set and snow white set
.
.
💉Ade thioctic acid utk serap glutathione, tranexamic dan vitamin c dgn lebih cepat utk whitening. Dalam Japan Platinum xde thioctic acid tau.. Lambat glutathione, vitamin c and tranexamic nak bertukar form (nak faham bace knowledge chemistry and biology ) utk diserap darah.
.
💉walaupun bahan dalam japan platinum banyak tapi x semua fungsi utk whitening. Complexion 6 plak lebih kpda antioxidant
.
.
💉dos vitamin c dalam cindella combo Tren juga berganda2 lebih tinggi and pekat drpda Japan Platinum, Snow White, Complexion 6 dan Oriental
.
.
💉 Dalam combo set ni ada Vitamin B12. Vitamin B12 bagus utk bagi skin lebih radiant kemerahan2an, bagus utk treat sensitif skin or any masalah skin, malah cepatkan whitening juga
.
This is the best produk so far. 💕
.
High in antioxidant ingredient and sgt bagus utk skin whitening.. Dos yg selamat and sesuai dgn asian skin.. ade 10 set utk 10 kali drip selama 10 minggu. Memang berbaloi.. .
.
.
RM560 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM950 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE
.
📱WHATSAPP 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #premiumcindella1200mgmalaysia #premiumcindella1200mg #koreanskincare #miraclewhiteinjection #koreawhiteninginjection #whitejadeaid #whitejadeaidmalaysia #cindellapremium #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #nanosaltdetox #tranexamicacid500mg #transamininjection #transamin250mg

⚡Tranexamic Acid ⚡ an ingredient you will want to remember. It is slowly making its debut in the skincare industry. I have been reading alot about the benefits of this acid applied topically, some in a %5 strength. In recent studies it has showed a lightening effect/decrease in PIP ( post inflammatory pigmentation ) & Melasma etc. Only a few lines have started to incorporate this ingredient into their products. Keep your 🧐 open. It looks to me like this ingredient could be promising. Check my Fcbk for a few good reads on this acid. .
.
#tranexamicacid #skincare #skincarescience #skinscience #brighten #lighten #pigmentation #melasma #pip #esthetician #kansascityspa #kansascityesthetician #aesthetician #skincareroutine #skincareislife #healthyskin #discoloration

Most Popular Instagram Hashtags