#toneexcelsetapak

811 posts

TOP POSTS

Kenapa sy memilih utk jalankan bisnes Tone Excel?

Sbb ni la..ada masa kita senang, ada masa busy gila babas dgn komitmen lain..dalam kes sy, komitemen kerja πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Tone Excel menjanjikan pasif income.. makana kata, bulan ni komisyen RM5,000, bulan depan wajib dpt RM5,000 atau lebih walaupun tanpa buat sebarang promosi, sales atau pn pendaftaran.. Nikmat passive income, Alhamdulillah ☺

Moh le kita.. bisnes simple dn santai, inshaaallah ☺☺ Website : http://bit.ly/2jGVTv8
Whatsapp : http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit #maxis #celcom #digi

Bila di tanya kerjaya, org mcm tak percaya abamSopi boleh terjebak dgn pemerdagangan simkad. Haha

Alhamdulillah syukur dipertemu dgn bisnes santai ni.. Hehe

Jom Shah alam pulak :) "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0136920654
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MANTRA
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #simkadmuntahduit

Aktiviti biasa merestok simkad.... Yg mana belum daftar te,meh upgred simkad tu...whatsaap akk yer 01118566416
#mmguia
#toneexcelsetapak
#toneexcelwangsamaju
#toneexcellembahklang

F.O.C.U.S

Teruskan usaha, sampai yg mahal jadi murah..jjyeahhh!!! Sy sediakan alternatif, nak jalan kn bisnes secara manual atau auto, terpulang pada awk. Mudah dh skrg ni.hehe :) Whatsapp sekarang
Omar
+ 201094618744

Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit #maxis #celcom #digi
#roadtobillionaire #nevergiveup
#toneexcelwow

Toneexcel bisnes untung sen sen , kita main volume .. So keypoint dia kena SABAR dan ambil sedikit masa .. Yg gagal tu mungkin sebab x sabar .. Kalau join hari ini bulan depan kaya , xde dah org miskin dalam Malaysia ni tuan2 .. 🐣

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189137 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Aku tak mampu nak buat dan mulakan bisnes modal ribuΒ²,, sbb tu aku pilih bisnes ni, walaupun modal rendah tapi mampu bagi aku ribuan ringgit tanpa henti setiap bulan.. Sbb tu aku tak ajak kau buat bisnes modal ribuΒ²,, tak perlu hutang, tak perlu pinjam sana sini, tak perlu loan bank.. Cukup sekadar yg termampu.. Modal rendah dan risiko nya pn tiada.. Yg pasti pulangan nya wajib ada πŸ˜‰

Biar handphone murah harga, tapi Jangan murah NILAI nya πŸ˜‰ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0136920654
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MANTRA
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Selain complaint, mengeluh dan merungut, apa usaha kita nak ubah hidup?
Dunia sekarang tak macam dulu, lambat bertindak memang kena tinggal lah jawab nya :) Tapi harus ingat, tak ada istilah TERLAMBAT utk mulakan sesuatu.. Tinggal lagi sedar kedudukan diri atau tak :) "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0136920654
Tone Excel Service Centre
#SimpleYetIncredible
#MANTRA
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #simkadmuntahduit

Assalamualaikum selamat pagi ;) Terbang ke mana lagi tu sopi :P

Alhamdulillah, walaupun ke mana ku terbang, duit pencen tetap masuk setiap bulan :* Best ke best? :) Dapatkan 26% komisyen setiap kali pelanggan anda topup. "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0136920654
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MANTRA
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Bermula 1 April. Cash back dinaikkan kepada 7.5% 😍😍 πŸ‘Topup RM10 dapat cash back RM0.75
πŸ‘Topup RM20 dapat cash back RM1.50
πŸ‘Topup RM30 dapat cash back RM2.25
πŸ‘Topup RM50 dapat cash back RM3.75
πŸ‘Topup RM100 dapat cash back RM7.50

Untung ke untung??? Masih belum terlambat upgrade simkad anda. ;) 0199851711 abam Raymie "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

#misiUbahHidup #misiBantuOrg
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #teamoyee #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit #maxis #celcom #digi

MOST RECENT

- Testimoni anak muda.. modal cuma sekeping simkad je tuan-tuan.. Tak perlu buat loan, tak perlu berkawan dgn along mahu pun angah.. Tak perlu risau tersont*t.. mende yg kita dok guna hari2.. #MMGUIA #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit
#onexox #tronexus #umobile #celcom #maxis

Selain complaint, mengeluh dan merungut, apa usaha kita nak ubah hidup?
Dunia sekarang tak macam dulu, lambat bertindak memang kena tinggal lah jawab nya :) Tapi harus ingat, tak ada istilah TERLAMBAT utk mulakan sesuatu.. Tinggal lagi sedar kedudukan diri atau tak :) "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0136920654
Tone Excel Service Centre
#SimpleYetIncredible
#MANTRA
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #simkadmuntahduit

Ready to fly today.. Bertemu dgn tuan baru masing2.. Hehe

Siapa nk selit, bank in sblm jam 3 ya 😘

Daftar dlm bulan ni, automatic layak berpeluang utk dpt iPhone percuma 😍

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189137 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Toneexcel bisnes untung sen sen , kita main volume .. So keypoint dia kena SABAR dan ambil sedikit masa .. Yg gagal tu mungkin sebab x sabar .. Kalau join hari ini bulan depan kaya , xde dah org miskin dalam Malaysia ni tuan2 .. 🐣

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189137 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Sampai 1 tahap, walaupun tiada pendaftaran ahli baru kita tetap akn dibayar.
Itu beza nya tone excel dgn Bisnes lain.. Dan itu yg buat TONE EXCEL ni special... Bila kita ada masa,kita pulun habis2... Bila busy dgn komitmen lain, kita X perlu risau sbb komisyen tetap Akan masuk 😍😍😍 Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Siapa yang rasa bimbang ibadah di bulan ramadhan dia tergangu kerana bisnes toneexcel, fikir fikirkan:
1) bisnes on9 shj
2) xperlu keluar rumah
3) amik masa tak sampai 5 minit untuk up status di fb
4) bukan perlu pegi keluar rumah jaja flyers
5) skrip semua dah ada,jadi explain je berdasarkan skrip

Jadi tiada alasan untuk tidak menaja ,bisnes pun ibadah jugak 😊 pandai2 lah korang manage masa. πŸ˜‰

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189137 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

JANGAN cerita rate telco ni murah,telco ni mahal..
malu betol rase.. kalau nak free,pakai je la handfon aku ni...πŸ˜† Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189137 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Serious lah??!! Haha.. πŸ˜‚

Duit Bukan segala nya, Tapi segala nya perlukan duit, walhal nak pergi kerja pn kena ada duit, kalau tak mana ghope nya nak bayo duit transport g keje. Haha

Jom sy ajar cara mudah utk buat duit extra. Hehe

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Alhamdulillah rezeki hari ni,, Tahniah bakal pengguna Hp yg akn dibayar 😊

Gaji tak dapat lagi, Tapi bil2, duit kereta semua dh settle.. Ha mcm mana tu πŸ˜‹

Jom upgrade simkad tuan πŸ˜‰

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Seminggu phone tak Igt letak mana.. Amek kau 1000 whatsapp masuk.. Haha

Maaf ya, mana2 yg send wassap kt 0108189137 nnt sy reply satu per satu ya.. πŸ˜‚

Busy sikit, nk sesuaikan dgn tempat baru. Hehe

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189137 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Buat Bisnes tone excel ni mmg takkan habis tuan, selagi Ada org masih gunakan handphone, selagi tu org akn perlukan simkad,, dan selama tu la kita akan dibayar tanpa henti πŸ˜‰

Tinggal lagi, kita Nak pecahkan mental block dan buka minda mana yg lebih menjadi keperluan, duit atau data πŸ˜„

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189137 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Assalamualaikum Selamat Pagi πŸ˜‰

Selamat bekerja buat yg bekerja, Selamat berniaga buat yg berniaga.. Selamat lah buat yg dh pencen muda πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189147 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Alhamdulillah aktiviti hujung minggu hari ni dipenuhkan dgn sesi kongsi ilmu.hehe macam2 skill baru belajar hari ni.
Hampir 2 tahun terjebak dgn Bisnes tone excel, dgn mcm2 peluang yg ditawarkan, sy tak nampak apa2 sbb utk sy stop sekarang.hehe

Jom belajar buat duit dgn Hp πŸ˜‰

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : 0108189147 @ http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit

Alhamdulillah,,,dengar cerita semalam dh gaji,,, Takziah, dengar cerita hari ni gaji dh habis,,adeihhhh

tak dan tengah bulan poket dh kering,,,,ha mana2 yg tercari2 nk buat side income bisnes santai, Jom abamSopi kenalkan bisnes yg super santai,,asal ada handphone, bisnes boleh jalan,,,hihi

cepat2 roger AbamSopi tau ;) Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit #maxis #celcom #digi

Next project berdekatan SETAPAK..tapi beribu TAPAK dari kediaman rumah..haha
.
Kalau jumpe tegur2 lah ye..nak sembang pasal Tone Excel pon boleh..TONE EXCEL dimana-mana shj..bisnes santai boh
.
"GUNA HP MCM BIASA, HASIL LUAR BIASA"
.
Whatsapp | Aizat | 0173827974
.
#ToneExcel #MMGUIA #simkadAjaib #simkadBergaji #PrepaidThatPays #RsEmpire #GSTexcel #RoadToFinancialFreedom #ToneExcelPutrajaya #ToneExcelBangi #ToneExcelNilai #toneExcelSetapak #projekmasyuk #3kaligaji #GajiMasyuk #MisiUbahHidup #misiBantuOrang

Lama x mandi babyMia ni..daki berkerak.hahaha adeihh.. Jom sembang2 buat duit guna handphone ;) Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit #maxis #celcom #digi

Handphone tolong bayar insurance n roadtax kereta.. mcm tak masuk akalkan. tapi tu la realiti nya..hehe
Alhamdulillah, alang2 komisyen dh masuk ni, kita settle dulu apa yg patut..tak sia2 bertukar ke tone excel 😁

Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit #maxis #celcom #digi

Alhamdulillah, platform yg terbaikk!!! Buat duit guna handphone!! Jom sy share cara nya ;) Website : http://bit.ly/Gaji_Masyuk
Whatsapp : http://sufiaziz.wasap.my/ "GUNA HP MCM BIASA HASIL LUAR BIASA"

Sufi Aziz 0108189137
Tone Excel Service Centre
#misiUbahHidup #misiBantuOrg #misi20k
#SimpleYetIncredible
#MantraNextLevel
#MMGUIA #GengHK #AlahSayang #RsEmpire #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelsetapak #toneexcelshahalam #toneexcelklang #toneexcelgombak #toneexcelwangsamaju #toneexcelputrajaya #toneexcelcyberjaya #simkadmuntahduit #maxis #celcom #digi

Most Popular Instagram Hashtags