#toneexcel

MOST RECENT

Alhamdulillah harini borong 550 keping simkad lageyyy. Hampir Rm50k jugak harganya 😍. Dalam bulan ramadhan ni pun ramai yang lapar simkad , boleh dah korang kurangkan sikit buka pose makan simkad πŸ˜‹

Alhamdulillah sekarang ramai dah nampak keistimewaan bisnes ni, jual sekali untung berkali2, komisyen dapat setiap bulan, siap boleh diwarisi lagi . Anda bila lagi ?? πŸ˜‰
Nak ke nak? πŸ˜ƒ
www.toneexcel.biz/1378802

http://www.gajimasyuk.com/user/faizkoh

saya.berminat

#ToneExcel
#PrepaidThatPays
#PassiveIncome
#SyukurSelalu

KEGELAPAN YG MEMBAWA SERIBU ERTI...
πŸ˜΄πŸ™‚πŸ˜ŒπŸ˜ŽπŸ˜˜πŸ˜—πŸ˜™πŸ˜πŸ˜–πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜” βŒšπŸš—
#simkadtoneexcel
#theguard
#theforce
#gshock
#ksshock
#ksshoppe
#khalishsusukambing
#toneexcel
#gshockmurah
whatsapp/call
0199026896@
0105233210@

πŸ™Œ Rm49, 756.63 spend for prestoke for today .
Sekarang ada 550 stoke dah, jadi sesiapa yg nak beli, terus contact saya ya. .
.
Anda akan automatic jadi partner sy iaitu agent , dan anda akan dapat segala faedah dari pusat.
Ini merupakan satu-satunya simkad ajaib ya, dimana telah diprogramkan khas utk org yg berminat utk menjana pendapatan pasif hanya menggunakan handphone sahaja. . .
Jadi jangan sampai terlepas ya.
Tidak ada unsur penipuan!πŸ™‚
DIJAMIN.
#TONEEXCEL

NEW MODELS IN STOCK! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Vivo V7
Vivo V7 Plus
Samsung S9
Samsung S9 Plus
.
Whatsapp +60179693769 to place your order! πŸ™†β€β™€οΈ #aliscasing #customcase #vivo #samsung

Any wording on any case 😎
.
Whatsapp +60179693769 to place your order!
.
#aliscasing #alis_newdesign #customcase #initialcase

It's the #rubbercase you've been looking for! 😍
.
Translucent sides, glossy finishing. Pretty as can be 🎁
.
#aliscasing #alis_newdesign #marble

Selamat berpuasa kepada semua. Harini dah masuk hari ke enam.
.
Mesti semua dah berpusu2 ke pasar ramadhan, tapi ada satu yang mungkin korang terlepas pandang. Ramai jutawan2 yang meniaga disitu.
.
Ramai yang mencari rezki pada sebulan Ramadhan ini, ada yang mempunyai lebih dari 10, 20 tapak pasar Ramadhan dan mereka tidak berniaga pada hari2 lain kecuali Ramadhan dimana pendapatan sebulan untuk bulan Ramadhan ini bole menampung setahun pendapatan mereka. Ramai juga yang berstatus jutawan.
.
Tak percaya? Cuba la try tanya2 peniaga disitu. Moga2 dapat memberi inspirasi kepada kita.
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #bazaarpaknil #belajarinstagram #usahawanmuda #freedom #semuabolehduit #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #toneplus #simkadbuatduit #testimoni #jsd #eusahawan #erezeki #usahawan #bisnesonline #buatduitonline #bisnesparttime #azizanosman #irfankhairi #syukurselalu #pasarramadhan

Guna handphone dapat pasif income ..
Takkan tiap2 bulan asyik nak income keluarkan duit je ..
Sampai bila ????
Taknak ke handphone buatkan poket dan akaun bank anda penuh ...
Mudah sangat ..
Saya akan ajar dapatkan plan diatas ^^ whatsapp saya 0162528819
#toneexcelmampumengubahnya
#toneexcel
#jomjanapendapatan
#simkaddahsyat

Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘 Mau tau rahasia cepat hamil terbukti 95% sampai 99% keberhasilan dengan waktu yang relatif singkat langsung saja
Follow:
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ” contact person πŸ“±BBM: DD49481A πŸ“±WA: 082247196263 ️ ️

Promosi mengejut!
.
Promo Vita-C sehingga 31mei2018.
.
Jangan lepaskan promosi harga jimat untuk cantik raya. 😊
.
KEBAIKAN VITA-C:
βœ“ Mencerahkan dan melembutkan kulit
βœ“ Menjadikan tona kulit lebih sekata
βœ“ Mengatasi masalah sunburn
βœ“ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
βœ“ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigiq,
βœ“ Menguatkan imunisasi tubuh badan
βœ“ Mengatasi masalah jerawat
βœ“ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Your most wanted Shaklee Distributor πŸ˜‰
Umi Nazrah
πŸ“² 019-4320059

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat... #regrann

Follow:
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ” contact person :
οΈπŸ“² BBM:E3107CAF
πŸ“²WA:081328442631 WA:087856048594

Goodnight...otw To Sleep

Goodnight From Dilan
#dilan #dilan1990

Alhamdulillah harini borong 550 keping simkad lageyyy. Hampir Rm50k jugak harganya 😍. Dalam bulan ramadhan ni pun ramai yang lapar simkad , boleh dah korang kurangkan sikit buka pose makan simkad πŸ˜‹

Alhamdulillah sekarang ramai dah nampak keistimewaan bisnes ni, jual sekali untung berkali2, komisyen dapat setiap bulan, siap boleh diwarisi lagi . Anda bila lagi ?? πŸ˜‰
Nak ke nak? πŸ˜ƒ
www.toneexcel.biz/1454304

http://www.wasap.my/+60105347610/saya.berminat

#ToneExcel
#PrepaidThatPays
#PassiveIncome
#SyukurSelalu

Ada 2 pilihan ... Mau abis waktu mikir ini mikir itu , takut begini atau begitu trus waktu bergulir terus gak kerasa usia udah tua , ataukah tawakalkan niatnya, ikut promilnya dan jadi Hamil beneran ...
γ…€γ…€
Yuk segera konsultasi ke kami
πŸ“²Whatsapp: 085812587391

Simkad :TONE EXCEL πŸ’³
Telco : Celcom πŸ“²
Reload : Tune Talk πŸ’·
.
.
1. Setiap bulan ada cabutan tiket bertuah 4k.
2. Insurance personal 50k hanya utk ahli sahaja mengikut syarat dan terma .
3. Paling jimat kredit kalau dibandingkan dengan simkad yg lain .
4. Dapat bayaran balik setelah top up.
5. Insentif diberi setiap bulan.
6. Komisyen diberi sekiranya ada yg berminat membeli simkad melalui anda.
7. Dapat redeem free flights, hotel, barang kemas guna big point yg terkumpul melalui top up anda.
8. Komisyen terkumpul diberi 3 kali sebulan. .
.
Dan banyak lagi... Sy akan terangkan next after sy habis final exam . Nak fokus dlu. Apapun yg penting simkad sentiasa berfungsi dan πŸ’Έ in my bank. Bye πŸ‘‹
Jgn segan tanya sy ye.. Sy akan layan

#toneexcel

Dear All Tone Group Branches, Service Centres and Junior Centres (PSC / P.Branch - Tone Excel),
.
Please be informed, starting 1st June 2018 there will be changes as below:
.
1. RM29 top up based data plan will be replace to top up deno RM30 (5GB + 100 minutes on net) - 30 days
2. RM30 can be done through all channels include TT channels. This include preload RM30 new registration.
3. Top up freebies for RM30 (4GB) & RM50 (8GB) will be terminated.
.
.
.
Kepada semua Tone Group Branch, Service Centre dan Junior Center (PSC / P.Branch - Tone Excel),
.
Adalah dimaklumkan, mulai 1 Jun 2018 terdapat perubahan seperti berikut :
.
1. Pelan data RM29 akan digantikan dengan tambah nilai RM30 (5GB + 100 minutes on net) - 30 hari
2. Tambah nilai RM30 boleh dilakukan melalui semua saluran termasuk saluran Tune talk. Ini termasuk preload pendaftaran RM30.
3. Freebies untuk Tambah nilai RM30 (4GB) & RM50 (8GB) akan ditamatkan.
.
.
.
Thank you.
.
Regards,
Mardiana Binti Bahruddin
Careline : 010-5000969 |
Fax : +603-9055 3824
.
TONE GROUP HQ, Sri Petaling, KL.
.
#fastactionfastresult #muladarisekarang #toneexcel #mmguia #trustedseller #menikmatiSimkadToneExcel #financialfreedom #syukurselalu

SAYA PAKAI SIMKAD TONE EXCEL,SAYA JUAL SIMKAD TONE EXCEL.

Paling jimat,paling berbaloi..tukar sekarang dan nikmati kelebihan tone excel kami dengan kerjasama yang mantap TUNE TALK dan CELCOM
.
.
Rangkaian internet yang meluas dengan data internet percuma sebanyak 4gb setiap kali anda tambah nilai rm30
.
.
Nak tahu lebih lanjut?? Ws sy 0179615629 @ click link di bio sy dan anda akan direct ke ws sy tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajual #simkadajaib #simkadmurah #toneexcel #toneexcelmalaysia #toneexcelwow #toneexcelmurah #izhartoneexcel

Jom tempah #banner dengan kami . Sekaki RM1.50 .. Kualiti dijamin.. design tiptop.. osem lagi πŸ˜†πŸ˜†
.
Tempahan Banner @scph.aor #pusakahanafi #kedah πŸ˜†πŸ˜†
β€’β€’
Material: Outdoor tarpauline
β€’β€’
==.
Boleh tengok contoh2 lain di bawah ni..πŸ‘‡
#mrlprint #bannermrl
.
πŸ’Nak Admin bantu?
πŸ“± Sila Tekan wasap link di Bio.
.
Tq tauu πŸ‘ŒπŸ‘Œ 😚😚
.
#terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris #banner #bannermurah #meletop #janganmengata #toneexcel #design #printworks #printing #cetakmurah #jomcetak #tv3 #astro #kedaiprinting #alorsetar #aor #shahalam #bangi #kedahseratarata #hijaukuning #aor #thisisdarulaman #anakkedah #scphaor #scphkedah

Semoga menjadi anak yg selalu di berkahi Allah SWT . AAMIIN πŸ˜‡πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ™πŸ™πŸ™ __________________________________

Keguguran merupakan suatu kondisi dimana janin keluar sebelum waktunya dan gagal untuk hidup. Risiko ibu hamil untuk mengalami keguguran cukup besar, yaitu sekitar 1540 Dan sekitar 6075keguguran terjadi pada usia kehamilan kurang dari 3 bulan atau pada trimester pertama. Ada berbagai faktot yang bisa menyebabkan terjadinya keguguran. Penyebab keguguran hamil muda diantaranya yaitu karena kelainan pada sistem hormonal calon ibu. Kelainan itu biasanya berupa hormon prolaktin yang terlalu tinggi atau hormon progesteron yang terlalu rendah. Adanya kelainan dalam rahim juga bisa menjadi penyebab keguguran, yang paling sering yaitu adanya miom yang dapat mengganggu pertumbuhan embrio... #regrann

Follow:
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ” contact person :
οΈπŸ“² BBM:E3107CAF
πŸ“²WA:081328442631 WA:087856048594

Most Popular Instagram Hashtags