#tohpuandotcoarmy

MOST RECENT

Jelingan mu mendebarkan
Tau laa pakai Leyana 2.0 yang cun tu. 🎵🎶Matanya lirik-lirik selalu, rupanya manis-manis ayu.🎶🎵🎤 Ecewah. Sapa ingat lagu ni?? Si gadis dan bunga kan tajuknya.
Terus teringat kat Leyana 2.0 maasa dengar lagu ni tadi.
Ye laa Leyana 2.0 kan instant shawl yang ada hiasan bunga di tepi kepala tu.
Bahkan bukan hanya untuk gegadis je, untuk isteri dan mommies pun sesuai di pakai.

Dah le cantik, labuh lebar, solat friendly, warna mengancam kalbu plak tu.
Harga pun RM 65 je sehelai.
Nak jimat lagi meh beli 3 helai sekaligus, ai kasi lagi diskaun RM 5. Valid tawaran ni sampai esok je tau!

Sila tap link untuk whatsapp ye.
Www.wasap.my/60122603689/leyana

Nah I belanja testimoni cun Leyana 2.0.

Jangan cakap akak tak payung ok. 😘

#leyana2
#instantshawl
#tohpuandotco
#tohpuandotcoarmy
#teamkajolmuslimah

LEYANA 2.0 READY FOR RELEASE 🎉🎉 Nantikan kemunculannya pada 24 Januari 2018 okey! 💃💃 Nak dapatkan koleksi terbaru ini boleh klik link dibawah 🤗🤗 ⤵️⤵️⤵️ WWW.WASAP.MY/60102006247
.

#leyanatwopointzero
#missrapunzel
#tohpuandotcoarmy

LEYANA 2.0 READY FOR RELEASE 🎉🎉 Nantikan kemunculannya pada 24 Januari 2018 okey! 💃💃 Nak dapatkan koleksi terbaru ini boleh klik link dibawah 🤗🤗 ⤵️⤵️⤵️ WWW.WASAP.MY/60102006247
.

#leyanatwopointzero
#missrapunzel
#tohpuandotcoarmy

LEYANA 2.0 READY FOR RELEASE 🎉🎉 Nantikan kemunculannya pada 24 Januari 2018 okey! 💃💃 Nak dapatkan koleksi terbaru ini boleh klik link dibawah 🤗🤗 ⤵️⤵️⤵️ WWW.WASAP.MY/60102006247
.

#leyanatwopointzero
#missrapunzel
#tohpuandotcoarmy

Green Coral and tomato salad,
Vege egg fritata,and Pan Grilled Rosemary Chicken Breast.. Still not well,still got to cook,what... #ouratkinsdiet
#sisRF
#tohpuandotcolovers
#tohpuandotcoarmy
#coveraurah
#hijablovers
#tudunglabuh
#dolceamour
#ladyjuliette
#missameenah 
#missamanda
#melinna
#floralprinted
#flare
#curlyhandsock
#teamhijabeezstyle
#dexandra
#perfume

Most Popular Instagram Hashtags