[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#toddlerpillow

2268 posts

TOP POSTS

Mau sharing dikit nih para momma.. kata dokter tidur berkualitas itu sangat penting untuk perkembangan anak.. salah satu pendukung nyanyaknya tidur adalah kenyamanan dr penggunaan bantal.. Dulu, sempet galau dan bingung milih bantal buat svarga.. bukan karna lebay paniknya, tapi karna svarga sempet kena flat head syndrome (bisa di cek di google selengkapnya).. terkesan sepele, padahal efeknya bs kemana2.. bs ketelinga, mata, dll.. jd svarga sempet pake bantal khusus.. naah sekarang makin gede, karna svarga tidurnya sama momma dia sering rebutan bantal sama momma kl tidur.. mungkin karna ukuran bantalnya udah kekecilan buat dia 😂😂.. tp skrg akhirnya menemukan solusi ada bantal buat toddler dr Clevamamma.. selain nyaman, aman dr flat head syndrome karna ada rongga udaranya,, ukurannya jg besar.. jd ga rebutan bantal lagi deh kalo tidur 😂😂.. nah toddler pillow ini bisa di dapet jg di @babiesandeverything #clevamamaindonesia #toddlerpillow

ขอบคุณรีวิวน่ารักๆจากคุณพลอยค่า
นอนสบายกันแน่ๆเด็กๆ #Clevamama #clevafoam #babypillow #toddlerpillow
สนใจสั่งเบ้ยยยย มีทุกช่วงวัยแรกเกิดยันตัวโต๊โต
รีบส่งน้า ของจะหมดแล้วค่า
Line:-temsiri-

Malam Bunda, untuk si Kecil yang sudah siap untuk tidur, Bunda bisa menyiapkan toddler pillow yang nyaman untuk mensupport kepalanya sehingga dapat tidur dengan nyenyak.

#clevamama
#clevamamaindonesia
#clevafoam #toddlerpillow #supportpillow

Nook Sleep Pebble Junior toddler and child pillow is now in store at The Little Kidz Closet.
Made with a organic kapok inside (similar to cotton) and the nook organic pebble cover on the outside, it is a great height and size for toddlers and small children. My little one is 5 and she still sleeps on hers. It's a great pillow.

MOST RECENT

😍😍😍
The mail came !! Thanks @spoonflower 👌😉
I'm so excited to get started on all of this sewing !!
Stay tuned for some adorable kids pillows !! 😘.
Available soon in our etsy shop.
.
.
.
.
.
#nb #whiteblossomdecors #moncton #spoonflower #sewing #handmade #newbrunswick #smallbusiness #kidspillow #kids #babypillows #bedroomdecor #cribs #toddlerlife #toddlerpillow #pillowanimalshape #etsy #etsyshop #etsyseller #etsyfinds #holidaypillows #babyshower #gift #adorable #nurserydecor

🍃🚀

Happy girl with her pillow! 💕⭐️

BABY PILLOW (8" x 13")
CUSTOM MADE ONLY
NO READY STOCK
.
Tempahan bantal baby siap dengan sarung. Isian kekabu asli. 😊
.
Boleh request nak design simple macam ni atau nak tambah lace atau nak kain minky gebu² tu ke, semua boleh. Harga bermula dari RM15 dan ke atas (bergantung kepada saiz & design). 😘
.
Berminat nak tempah? Jom roger akak laju² 👉👉👉 014-8474785 atau klik je link dekat bawah ni. 👇👇👇
.
http://kedaiummiyeto.wasap.my
.
Feedback customer akak boleh tengok sini tao. 😚👇👇👇
.
http://goo.gl/iXnHa6
.
Nak tengok hasil kerja akak yang lain? Tekan je link ni. ☺👇
.
http://instagram.com/ummiyeto
.
#kedaiummiyeto #kuypillow #bantal #bantalkekabu #bantalbaby #bantalbayi #bantalbusuk #bantalkaripap #bantalnewborn #dimplepillow #bantalsulam #bantalnama #bantalbudak #bantalcustommade #customizedpillow #babypillow #toddlerpillow #custommade #handmade #babynestmalaysia #babynestmurah #babynestmurahmalaysia #babynestkekabu #hadiahbaby #makersmalaysia #makersmalaysiaworkshop #madeinmalaysia

-SOLD OUT-
.
OFFER READY STOCK!!
Baby Pillow 9" x 13"
RM8/pc (exclude postage)
(*Normal price RM10)
.
*Isian kekabu asli (kapok filling)
*High quality cotton
*Tanpa sarung
*Sesuai untuk travel/bantal busuk
.
Untuk sebarang pertanyaan, wasap akak 014-8474785 atau follow je link di bawah. ☺
👉 http://kedaiummiyeto.wasap.my
.
Feedback customer boleh tengok di sini. 😉👌
👉 http://goo.gl/iXnHa6
.
#kedaiummiyeto #kuypillow #bantal #bantalkekabu #bantalbaby #bantalbayi #bantalbusuk #bantalkaripap #bantalnewborn #dimplepillow #bantalsulam #bantalnama #bantalbudak #bantalcustommade #customizedpillow #babypillow #toddlerpillow #custommade #handmade #babynestmalaysia #babynestmurah #babynestmurahmalaysia #babynestkekabu #hadiahbaby #makersmalaysia #makersmalaysiaworkshop #madeinmalaysia

🎃🎃🎃🎃🎃🍂🍃

Have you checked out our new Organic Pillowcases? If not, go purchase yours today! Available on Amazon and on our website! You won’t regret it! Join our LSH Insider’s Club directly on our website to be in the know of new product announcements, promotions and more! ⭐️🌾🍃🍂

Most Popular Instagram Hashtags