#toddleractivity

134120 posts

TOP POSTS

Это просто нереальная игрушка 😍
Девочки❤, не пропустите шанс! #Розыгрыш сертификата на 5000 р. в уникальный @wizkid.ru 💪🏻
Как же я рада, что в своё время открыла его для себя! Это самая настоящая копилка развивающих материалов и игр для детей с рождения и до 10 лет!
Магазины с таким подходом и ассортиментом развивающих игр и пособий - большая редкость, поэтому от всей души рекомендую вам @wizkid.ru 😍, ведь всё, что там представлено, тщательно отобрано и проверено командой внимательных мам и их детишек!
Сколько же здесь интересного! И что главное - для всестороннего развития👦🏼👧🏼 и обучения разным навыкам и знаниям исключительно посредством игры👍🏻 Собственно, такие занятия я считаю наиболее результативными и эффективными😉 Проверено на Артёмке!
Вот эту игру Яркие искры👆🏻 мы покупали в #wizkidru 👍🏻 Была уверена, что она увлечет Артёмку надолго... и не прогадала!😍
А какой у нее потенциал👌🏻: здесь и моторика, и цвето- и формовосприятие, и усидчивость, и внимательность, и многое другое! А когда Тёма начал проявлять интерес к самостоятельному составлению узоров, стало ясно, что это еще и отличный тренажер для развития фантазии✨
60 болтов разных форм (сердце💛, восьмиугольник, звезда🌟, алмаз и клевер☘), инструкция с 12 схемами по сборке... Всё, казалось бы, просто, но очень увлекательно!
Отдельно отмечу забавную подсветку, которая реагирует на звуки и движения ребенка, а также качество деталей😻
Берите на заметку: это отличный подарок и мальчикам, и девочкам!
Ну а теперь к сюрпризу😍 Очень хочу подарить одному из вас сертификат на 5000 р. в этот магазин! Хотите❓
Нужно просто поставить лайк этому видео❤, подписаться на @wizkid.ru ✅, оставить любое количество комментариев под этим постом. Чем больше заявок - тем больше шансов на победу! Сохраняйте пост в закладки👆, чтобы не потерять пост с итогами!
Уже завтра мы объявим стоп в комментариях👇🏻 и определим счастливчика через независимый сервис givеwawation.com! Верю в победу каждого из вас!
И настоятельно советую познакомиться с @wizkid.ru всем 👍🏻 не пожалеете, однозначно!

Девочки, до скольких считают🔢 ваши детки❓ И главный вопрос: понимают ли они количество🤔
Если вы только в начале пути: сначала объясните ребенку понятия один-много, много-мало, а потом разбирайте на объектах: одно яблоко🍎, два банана🍌🍌 и т.д.
И когда с этим вы разберетесь переходите к самим цифрам🔢
Иначе этот значок (1, 2, 5) так и будет просто значком, а не цифрой, которая обозначает количество!
Такие карточки вам отправить в #smileymommies_рассылка ❓ Оле они очень понравились🤗

#smileymommies_как_подписаться_на_рассылку

It's finally here, the nursery reveal is on the blog! 🎉 It's been months of planning + late night projects, but I am so happy with the result. 🙌🏼 #linkinbio#nurserydecor#nurseryinspo

➖ABC DOMINOS➖ Well friends, Sam is officially 4 years old so I guess we have a #busypreschooler now 😂🎉 I can't believe our first Busy Toddler is 4 😭 excuse me while I type through tears and snuggle Baby Matt just a little harder 😭 I'm going to call this Sam's first real Busy Preschooler IG moment because this kids activity was AWESOME but Kate (28mos and our resident Busy Toddler) couldn't quite figure it out 😊 That's ok 🙌🏻👍🏻 I want to put together activities that are right for them and this was right for Sam 🎉 Here goes: I made Sam some Alphabet Dominos 🔠 I took a bunch of craft sticks and wrote capital & small letters on them for him to match up ✏️ The trick to this is you have to make sure the domino chain can work ✨ so as I wrote capital letters and matched them to small letters, I was also making sure the domino chain worked ⭐️ I didn't do this randomly (which is always my first instinct 😂) Sam loves these 💙 I keep them in a little Ziplock and he builds domino chains just like any other puzzle 🏃🏻It's a good little mental workout for him 💡 Looking for more ABC activities? I have a great list of 50 that I pull from all.the.time that are geared more towards the toddler crowd 👫 Direct link is in my profile or search "ABC Activities" on BusyToddler.com 😘

This fantastic quote is one of the reasons our shop was opened and why we have a tree as our logo 💖. It sums up so beautifully my approach to education and goal of play based learning for all abilities. #playbasedlearningforallabilities #inclusiveeducation #studentledlearning #notesfromahomeeducator

Muffin Tray Baby Play! 👶🏼 A quick selection of toys from around the house + a muffin tray & you've got yourself a home-made game to place & sort between each cup - surprisingly entertaining, especially when you add another element of posting with some small stacking cups!
This is also a great 'tummy time' activity for babies not yet sitting up! Tag a mumma-friend with a baby below! 👇🏼 Developing: Sensory Exploration, Fine Motor Skills, Grasping, Hand Eye Coordination, Explore Colours, Shapes & Textures & more.
Hape Peg Puzzle: @thecreativetoyshop
Age: 6 + months.
#craftyliving #craftylivingkids

Hape Rail is one of the boys latest obsessions. You can hear the excitement of watching the train move around the track and trigger each station. It is a great group play activity and keeps them engaged for ages. Swipe to see more fun ➡️. #haperail #ilovehape #trains #musicalrail #notesfromahomeeducator

{Toddler Activity: 2 ingredient Frozen snow ❄️} .
.
We did this super fun but easy activity a while ago but I've forgotten to post it! Scroll through to see all the fun! It's perfect for a warm afternoon.
.
I've made this 2 ingredient "snow" before but this time I froze it before we played this really upped the sensory aspect of this activity. It's a trifecta: messy, easy & sensory! .
.
How to: .
.
Mix together: .
❄️Shaving cream & .
❄️Baking soda (bicarb) .
.
Until you've reached a crumbly consistency. Add to a freezer proof container and freeze for an hour or two. Remove and using a fork break it up. Add to a tray and play! .
.
My boys always have to involve animals in their play so they added some snow & ice age animals. .
So much snowy fun! ❄️❄️❄️.
.
#whatsbabyeating #toddler #toddlerplay #toddleractivity #toddlerfun #invitationtoplay #messyplay #sensoryplay #funwithkids #kidsplay #preschoolactivity #kidactivity #busytoddler #learningthroughplay #imagination #imaginativeplay #sensorytub #sensoryplay

WaTEr BEAds iN MUD
Who says water beads should only be played with in water 💦 (ok, probably no one ever but humor me here folks 😆). In this super easy to set up sensory bin activity we got a little dirty making muddy ice cream cones🍦with water bead cherries 🍒. Scooping and tasting, my normally clean freak toddler actually got her hands a little dirty 👏🏾! _____________
PLaY🌈CReaTivEly
#happytoddlerplaytime
🍦
🍦
🍦
🍦
#earlylearning101 #invitationtoplay #earlylearning #totschool #playideas #montessoriathome #toddlerlearning #toddleractivities #toddlergames #sahmlife #toddlerfun #instamom #momlife #mombloggers #instablogger #mommybloggers #momblog #momsoninstagram #instatoddler #mummylife #kidsactivities #creativekids #kidscrafts #toddlercrafts #toddleractivity
#earlychildhoodeducation #etkinlikpaylasimi #okulöncesi #montessoridirumah

MOST RECENT

Yang anteng ya kalian, bunda jawab2in orderan kaos @kaosdjuren dulu 😘❤
#Aletta #Kayana #AleKay #daughter #toddler #toddlerfun #toddleractivity #motorik #coloringpage #bandung

Kumpulan last week activities. Nggak banyak, soalnya lagi sering keluar kota 😝😝
1. Puzzle. Ciel is not really into puzzle. Dia cuman mau kerjakan yang gambarnya suka aja. Dan itu jarang banget. Puzzle moana ini ada 5 gambar, dan nggak semua dikerjakan juga.
2. Main supermarket. Ini super tiring buat yang nemenin. Karena ciel berperan jadi penjual, kasir, plus ngatur pembelinya beli yang apa aja. One man show gt critanya. 😂😂😂😂 Kita yang nemenin nggak boleh ngeyel, ciel yang tentukan semua beli apa aja, jumlahnya brp. Trus dia yang ngotot juga harus masukin ke trolley. Abis gt dia balik ke meja kasir, buat itung belanjaan kita. Plus atur mana yang musti kita pura2 makan langsung, mana yang nggak usah. Trus dia juga yang atur, kita mesti bayar brp, dan selalu dibilang kita bayarnya kurang. 😐
3. Ini lupa nama mainannya apa. Sort apa gitu. Tapi dr awal beli, ciel nggak terlalu suka. Jadi cuma kerjakan 1 gambar, selesai dah 🙈
4. Maze. Yes, ciel masih belum bosen sama maze 😄
5. Baca buku 📚

#busytoddler #playmatters #toddleractivity #toddleractivities #3yo #learnthroughplay #learnthroughsenses #invitationtoplay #ayomain #gracielleemmanuellahadisurya

Alana's busy book 📓📓📓 Finally setelah hampir 3 taun akhirnya jd juga. Hehehe 😂😂😂
Kepending mulu sama cape, malas dan yasudahlah 😅 sudah hilang dan tercecer beberapa halaman hingga tersisa 9 halaman utuh ini 😝

Kepuasan batin dan kadung janji aja ini mah, da realitanya dimainin alana ngga sampai 5 menit.😂😂😂 #AlanaEve
#36monthsold
#Alanabirthdaygift
#Alanabusybook
#busybook
#activitybook
#flanel
#diy
#craft
#playidea
#learn
#preeschool
#toddlers
#toddlerworld
#toddleractivity
#mommy
#mama

Akhirnya Playmat 4in1 Workshop & bonus Laq dari @seraphinaeducationalcorner sampe jg. Senang banget bisa dpt dgn hrg diskon besar plus dpt bonus pula hehe Sering2 donk buat gini utk mainan lainnya terutama Morphun 😉😉
Sebenarnya dgn membeli Playmat ini Mamanya jd tambah banyak tugas, yaitu harus bebikinan woodcraft utk Hoinos. Soalnya Hoinos pasti blm bisa make 😂😂 Tapi Mamanya pengen Hoinos bisa ngeliatin nanti jd ada jiwa bertukangnyalah sedikit, kan anak laki2 wkwkwk
Semangaaat 💪💪💪 #SEQPHOTOCOMPETITION #SeraphinaEducationalCorner #Hoinos48Months #Hoinos4Years #InstaAnak #InstaKid #InstaKids #InstaMedan #AktivitasAnak #ToddlerActivity #KidsActivity #AktivitasDiRumah #AktivitasMontessori #MontessoriActivity #MontessoriAtHome #BelajarSambilBermain #BermainSambilBelajar #AyoMain #MainDiRumah #InvitationToPlay

She said, "I'm the teacher." I corrected her, replying, "Well in this instance, I'm teaching you so you're the student and I'm the teacher." She returned with simply a scowl. 🤷🏽‍♀️#toddlers #parentinginseattle .
.
.
.
.
#childhoodunplugged #childhood #toddlerfun #toddler #toddlergirl #toddlerlife #toddleractivity #preschooler #toddlersofinstagram #startemyoung #parenthood #parentinglife #parenting #tracing #finemotor #finemotorskills #teacher #teacherlife

Exploring Van Gogh's Seasons at the NGV. 🎨
#artgirl #ngv #melbourne #vangogh #childrensroom #skulls #art #culture #toddleractivity

This morning we went to our first session of Mainly Music, a fun interactive music group. The children got to sing a variety of songs, explore a variety of instruments and dance with scarves.
🎶
After the session there is a morning tea of fruit and biscuits and a variety of toys for the children to play with and explore.
🎶
Cost is only $5 a child per session.
🎶
#mainlymusic #music #instruments #toddlersofinstagram #toddlermusic #toddlerfun #toddleractivity #fun #childhood #childhoodunplugged #play #playmatters #playideas #playandlearn #nanny #nannying #nannylove #nannylife #nannydiaries #ausnanny #aussiekids #ausnannylife #lifeofananny #earlyyears #earlychildhood #invitationtoplay

Do you practice cutting skills with your toddler? A lot of people are scared to give younger children scissors but there are plenty of child safe versions out there. We often put out a cutting tray. I cut out pictures from magazines, catalogues and old activity books. Put out glue and paper to stick them on and let the kids cut and glue! This is so simple and always a lot of fun.
#finemotorfun #finemotorskills #finemotoractivity

my working from home #colleague" are singing loudly 😂

#flexiblework #workingmoms #toddlerfun #toddler #toddleractivity

4 hari belakangan Hoinos senang banget foto2 pake kamera ini. Kamera khusus anak2 yg kami dapatkan dari Mid Year Sale nya @elcindo Awalnya sempat ragu utk beli kamera ini tapi dgn racun gencar2an dari @miavania88 & @keysha_oktavia akhirnya mutuskan beli 😄😄 Daan happy banget krn emang beneran baguuus.
Ukurannya besar jd pas digenggam tangan anak. Ada karet pelindung yg warna hijau itu jd bisa meredam klo kameranya jatuh. Taulah gmn klo anak2 main kan, grasak grusuk hihi. Lensanya jg bisa diputar 180° jd bisa gampang klo mau selfi2an. Kameranya sih cuma 2MP tp udah lumayan lah utk anak2 😄😄 Bisa video, zoom in zoom out, edit photo, bisa langsung capture pake frame lucu2, & bisa dihubungkan ke komputer jg (ada kabel datanya).
Cocok banget utk Hoinos yg setahun belakangan suka banget foto2 pake hp Mama Papanya. Fotoin segala macam, mulai dari Mama Papanya, Hanessa, mainannya, si Bloom & anak2nya, sampe segala perabotan di rmh jg kayaknya gak ada yg luput di foto, bahkan Hoinos jg doyan selfi loh wkwk Klo hasilnya blur pasti dia ngomong, "Ih jelek kali" 😂😂
Nah dgn kamera ini jd gak ada lg alasan Hoinos utk pegang2 hp Mama krn dia udah punya gadget sendiri & dia bisa explore itu kamera sesuka hatinya 😄😄
Tuh liat gayanya yg lagi ambil foto Karonya (Nenek dlm suku Karo). Udah kayak photographer profesional aja wkwk

#Hoinos4Years #LoveELC #InstaAnak #InstaKid #InstaKids #InstaMedan #AktivitasAnak #ToddlerActivity #KidsActivity #AktivitasDiRumah #AktivitasMontessori #MontessoriActivity #MontessoriAtHome #BelajarSambilBermain #BermainSambilBelajar #AyoMain #MainDiRumah #InvitationToPlay #ReviewMainan #ReviewMainanAnak #ToysReview #KidsToysReview #iplayelc #thankstotoys

Pengen tau keistimewaan Halo Balita yg menjadi buku BEST SELLER selama lebih dari 10 tahun?

1. Bukunya banyak 26 jilid buku boardbook + bonus 3 buah boneka tangan dan 1 buku berukuran raksasa "Hello Kids" versi bahasa inggris.
Gak bakal bisa sobek. Kalau kotor tinggal dibersihkan pakai kain lap basah.. secara anak batita-balita kan kontrolnya msh kurang, pegang apa2 bawaannya rusak mulu.

2. Halo Balita dilengkapi dg e-pen. E-pen? Yup! Pulpen ndut ini bakal membuat acara baca bareng Bunda dan buah hati makin seru. Gimana nggak, bila kita menyentuhkan ujung e-pen ke gambar atau isi buku Halo Balita. Bukunya bakal bicara dan bercerita. Asiik kan?!
.
3. Belinya gimana? Bisa beli cash atau ikut arisan buku. Mudah kaaaan?

4. Halo Balita dilengkapi dengan 1 buah buku Petunjuk untuk orangtua yang memberikan gambaran tentang tujuan dari cerita yang akan disampaikan pada buku ini. Pada bagian ini, juga disajikan tips-tips praktis untuk orangtua yang dapat diterapkan dalam melakukan pendampingan kepada anak sesuai dengan tema yang disampaikan.

5. Dibagian belakang setiap buku terdapat halaman interaktif yang menyediakan bagian jilid bisa dibuka-tutup. Mengajak anak berinteraksi dengan buku, serta membantu menguatkan kesan anak terhadap cerita yang disampaikan.

6. Setiap halaman pada Halo Balita dirancang agar anak mudah menangkap informasi yang disampaikan. Cerita disampaikan dengan kalimat-kalimat pendek dan pemilihan kata yang sederhana. Gambar ditampilkan dalam bentuk dan warna yang nyaman untuk anak-anak.

7. Dus kemasan bisa dipergunakan sebagai panggung boneka. Permainan boneka ini merupakan bagian dari proses penguatan kesan anak terhadap cerita yang disampaikan

Info:
WA 081327390800
Ema/ senior book advisor
.
#halobalita #halobalitamurah #arisanhalobalitamurah #halobalitadiskon #bukustimulus #bukuedukasianak #boardbook #boardbookmurah #bukubayi #bukubalita #toddlerbook #toddleractivity #mainanedukasi #bonekatangan #epen #augmentedreality #bukuanak #bukuanamurah #jualbukuanakmurah #jualboardbookmurah #1000bukuindonesiamontessori #montessori #montessoridirumah #yukbacakanbuku #BOOKADVISORituKeren #TUJUH #BPteams

Trolls mask, anyone? #poppy #trollsparty #artparty

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags