[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#toddible

MOST RECENT

Selamat pagi sabtu uols 😘
Kalau Ummi open kutu baby food nak join tak?
Terutama mom yang busy tapi nak bagi baby makan yg berkhasiat.
.
Kita buat RM 10/seminggu ke ok tak? Dalam I0 orang pun dah ok. Semestinya boleh pilih baby food apa yang sesuai dengan bayi anda. Kalau ada yang berminat komen ya.
.
Ini cara Ummi nak bantu anda utk beri yang terbaik untuk si manja.. #UmmiBabyShoppe
#KeperluanIbudanAnak
#babyfood #toddlerfood #healthybabyandtoddlerfood #bebj #mummyrq #toddible 🔹 like & follow : Ummi & Baby Shoppe https://www.facebook.com/ummibabyshoppe
🔹Whatsapp : http://www.wasap.my/60172249451/babyfood
🔹ig : @ummibabyshoppe https://www.instagram.com/ummibabyshoppe

Jangan lupa join contest kami ya!

Siapa suka baby macam @pama ni wajib join contest kami

Ikut steps ini:
1) post gambar bayi anda seperti gambar ni dengan #baby_comel_toddible
2) isi borang di link di bio kami
3) tag 3 kawan anda dalam post ini

Jangan lupa ya

#toddible
#toddiblemalaysia
#toddiblecontest

Experience stress-free travel with toddible's ready to eat nutritious baby food

Mixed with real fruit

Eat it anytime, anywhere

#toddible
#toddiblemalaysia
#travelseries
#bananaforbaby
#strawberry

Share sikit la feedback dari mummy aidan ni. Alhamdulillah baby aidan suka dengan Toddible 😍
Boleh la slalu berjalan-jalan lepas ni, dah ada food yang senang nak bawak untuk travel hehe. Mummy aidan try mini quickgrains dengan travel series.
#toddible
#toddiblewithju
#babyfood
#healthybabyfood
#instantbabyfood
#travelseries
#quickgrains

Mama was my greatest teacher, a teacher of compassion, love and fearlessness. If love is sweet as a flower, then my mother is that sweet flower of love

Stevie Wonder

#toddible
#parentingtip

Cekodok pishyang moo moo

Pisang lenyek
#ToddibleBrownRice
Tepung gandum
Secubit garam

Kalau yang tak reti agak agak bancuhan cekodok ni, ikut sukat 1:1:1. Sesenduk pisang, sesenduk tepung beras perang, sesenduk tepung gandum.

Wallah, crunchy diluar, lembut didalam.

Mami Lina sediakan cekodok ni tuk toddler sorang ni, masa bancuh bau brown rice tu pun dia dah Nak Nak Nak.

Mummy lain pun kena cuba tau, dah la sedap, natural manis, berkhasiat + kenyang anak-anak makan. Berlumba adik kakak makan.
#Toddible baby food.
Mengapa Toddible??? No added sugar&salt, No preservatives, No colouring.
100% Natural.
Mummy busy inilah pilihan anda.

#ToddibleBabyFoodAgentJohor
#ToddibleMudahkanKerjaMama
#MakananMenjadiJiwa

Dapatkan free doodle board dengan setiap.pembelian rm100 ke atas

Tekan link di bio untuk pembelian *sementara stok masih ada

#friday
#toddible
#doodle

go to the link to shop with us at shopee And get free doodle board with every purchase of rm100 and above

#toddible

It is a wise father that knows his own child

William Shakespeare

#toddible
#babyquote

Most Popular Instagram Hashtags