#todaymallulutiram

MOST RECENT

Throwback siang tadi.. thanks my sis bwak kami jln2 wlaupun sakit kaki ♥♥ #jalan2cucimata😍
#todaymallulutiram
#syukuralhamdulillah💕

Assalamualaikum share ckit ptg ni brsama admin kota tinggi baby shark katanye hehehe
@kapcaisado
@kapcaimalaya
#Repost @azam_lizam (@get_repost)
・・・
Tengah ronda ronda ternampak pulak BABY SHARK PINK,,ape lagi terus tangkap angkut bawak balik,,hahahaha

#todaymallulutiram
#dapatdarimaengameplaytoy
#babysharkpink
#inimalamkompomtidorlena

Tengah ronda ronda ternampak pulak BABY SHARK PINK,,ape lagi terus tangkap angkut bawak balik,,hahahaha

#todaymallulutiram
#dapatdarimaengameplaytoy
#babysharkpink
#inimalamkompomtidorlena

Boleh la dikatakan conjuring versi indonesia 👏👏👏
#jarangxngam#pengabdisetan#seramnakmampos#tengoksampainangissensorang#todaymallulutiram

#throwback
#aidiladha2017
bile bkumpol adik bradik,ade je xtvt nk d buat...rase x cukop mase cuti...
#payabirulokheng mkn nasi krabu,mandi,mkn lg,mandi lg
#gokart #fruitfarms
#boling #todaymallulutiram
#famillybonding ♥♥♥

5 PRINSIP RUKUN NEGARA... Rindu nk kmbali zaman nih 😆😂😀😄..
#sentiasadalamingatan #kawansahabatselamanya #form6 #batch20112012 #koir #todaymallulutiram #dlmkenangan

Tb semalam petang punya cite.........
Janji nak bawa dia pergi jalan2 dan belikan hadiah........
#todaymallulutiram
#sayanganak
#loveuson😘

Can't wait for its opening :) love the combination of wood and blue color :)) #gozenjapaneserestaurant #todaymallulutiram #upgradework #japanesestyle #japaneserestaurant

EMGRAIN at JUSCO Kulai, JB🌆👋👋👋
°
We at here.
Starting from 28th April 2017 until 30th April 2017,
Let's come
We will serve you with promotion of EMGRAIN. It's time to save your money for getting this product's benefits.

Do share this with love💞👋
°
About EMGRAIN⬇
#EMGRAIN
We are bringing this miracle near to you at Today Mall Ulu Tiram🌆

🚘Let's visit us at the mall & we will acknowledge and give you guys the extract.

EMGRAIN 'Dump your fats, Gain your Health'
✔This product helps boost metabolism and circulation
✔Contains variety of Vitamins
✔Rich in minerals
✔Reduce risk of cardiovascular disease
✔Maintaning & help to low the •Cholestrol
•High blood pressure
•Blood sugar reduction
✔Rejuvenate & Radiant
✔Sustain Skin Elaston & Moisture Level

This product❤
📍NO preservatives
📍NO coloring
📍NO trans fat

📣EFSA (European Food Safety Authority) Approved Health Claim:
🔸Oat has been shown to lower blood cholestrol. Blood cholesrtrol lowering may reduce the risk of (coronary) heart disease.

📣US FDA (US Food & Drug Administration) Approved Health Claim:
🔸Soluble fibre from oat bran, as part of a diet low in saturated fat and cholestrol, may reduce the risk of heart disease.

📣MOH (Malaysia Ministry of Health) peemitted Nutrient Function Claims:
🔸Oat soluble fibre helps to:
-lower or reduce blood cholestrol,
-lower the risk of blood glucose, provided it is not consumed together with other food.

EMGRAIN

➡EMGRAIN with Beetroot & Seaweed Collagen
➡EMGRAIN Original with Co-Q10
×
#skincare #malaysiabeautyproduct #malaysiacosmetic#kosmetikmalaysia #birdnestcream #birdnest #birdnestextract#flawlessskin #shahalamcosmetic #klangvalleybeautyskincare#antiagingserum #antiaging #batupahatskincare #emgrain#emgrainwithbeetroot #emgrainwithseaweedcollagen #emgraincoq10#healthcarebatupahat #healthcareaaffordable #todaymallulutiram #jb #j

#EMGRAIN
We are bringing this miracle near to you at Today Mall Ulu Tiram🌆

🚘Let's visit us at the mall & we will acknowledge and give you guys the extract.

EMGRAIN 'Dump your fats, Gain your Health'
✔This product helps boost metabolism and circulation
✔Contains variety of Vitamins
✔Rich in minerals
✔Reduce risk of cardiovascular disease
✔Maintaning & help to low the •Cholestrol
•High blood pressure
•Blood sugar reduction
✔Rejuvenate & Radiant
✔Sustain Skin Elaston & Moisture Level

This product❤
📍NO preservatives
📍NO coloring
📍NO trans fat

📣EFSA (European Food Safety Authority) Approved Health Claim:
🔸Oat has been shown to lower blood cholestrol. Blood cholesrtrol lowering may reduce the risk of (coronary) heart disease.

📣US FDA (US Food & Drug Administration) Approved Health Claim:
🔸Soluble fibre from oat bran, as part of a diet low in saturated fat and cholestrol, may reduce the risk of heart disease.

📣MOH (Malaysia Ministry of Health) peemitted Nutrient Function Claims:
🔸Oat soluble fibre helps to:
-lower or reduce blood cholestrol,
-lower the risk of blood glucose, provided it is not consumed together with other food.

EMGRAIN

➡EMGRAIN with Beetroot & Seaweed Collagen
➡EMGRAIN Original with Co-Q10

These two products of EMGRAIN has several different packaging such as;
➡ EMGRAIN with Beetroot & Seaweed Collagen
👉850g per bottle◽**RM78** 👉500g per bottle◽**RM50**
👉12sachets per pack◽**RM33**

➡EMGRAIN Original with Co-Q10
👉850g per bottle◽**RM78** 👉500g per bottle◽**RM50**
👉12sachets per pack◽**RM33**

All prices stated excluded postage fee📦
For postage fee:
👉850g per bottle◽**RM10** 👉500g per bottle◽**RM10**
👉12sachets per pack◽**RM7**
🚘COD fee➡**RM6** at main point (Dataran Batu Pahat)
×
For order, do TELEGRAM 📍 us at:
📞016 4514618
×
#skincare #malaysiabeautyproduct #malaysiacosmetic#kosmetikmalaysia #birdnestcream #birdnest #birdnestextract#flawlessskin #shahalamcosmetic #klangvalleybeautyskincare#antiagingserum #antiaging #batupahatskincare #emgrain#emgrainwithbeetroot #emgrainwithseaweedcollagen #emgraincoq10#healthcarebatupahat #healthcareaaffordable #todaymallulutiram #jb #johorbahru

Hye! Here is our booth. The name, ARAGON FOODS E TECH INDUSTRIES SDN BHD.
Come on!
Do ask your friend & family join thee exhibition at Today Mall Ulu Tiram
Let's go Ulu Tiram people.
EMGRAIN just near by you

Do come & visit us👋😄
...
#skincare #malaysiabeautyproduct #malaysiacosmetic #kosmetikmalaysia #birdnestcream #birdnest #birdnestextract #flawlessskin #shahalamcosmetic #klangvalleybeautyskincare #antiagingserum #antiaging #batupahatskincare #emgrain #emgrainwithbeetroot #emgrainwithseaweedcollagen #emgraincoq10 #healthcarebatupahat #healthcareaaffordable #todaymallulutiram #ulutiram #jb #johorbahru

.
Anda tengah cari PERFUME ke?
Perfume anda DAH HABIS?
.
Jom Tukar Guna Perfume DEXANDRA
Jadilah Pengguna YangBIJAK
.
Perfume DEXANDRA
.
✅ Lebih MURAH
✅ Bau kekal lebih 8 jam
✅ Insipirasi dari bau perfume jenama antarabangsa (99% sama)
✅ Semua perfume De'Xandra adalah EDP
✅ Boleh BAWA SOLAT
✅ Botol kecil 35 ml....jadi mudah bawa TRAVEL dalam HAND LUGGAGE
.
Kami ada lebih 80 jenis bau perfume
.
nak tau detail lebih lanjut boleh whatapp
.
📱018-9794020
📱018-9794020
📱018-9794020
.
Atau
click link ni anda akan direct ke Whatsapp izz tanpa save number 😨😨😨😨😨😨😨😱😱😱😱😱😱😱😱 📱http://www.wasap.my/60189794020
.
#dexandrajohor #dexandra #dexandraperfume #dexandraJb #perfume #perfumehalal #perfumemurah #viralmalaysia #wangi #pomade #cod #codjb #Tamandaya #addaheight #setiaindah #setiatropika #datoonn #angsana #bandarbaruuda #selesajaya #pasarborongpandan #stadiumhoki #tirammall #todaymallulutiram

.
KHAYAL DIPELUK DAISY
.
Jatuh cinta dengan bau ini sejak kali pertama cuba. Jangan percaya sebab tak tahu kisahnya. Ia dikhaskan untuk seorang wanita yang canggih, menggoda, dan mempesonakan, pada masa yang sama ada kesederhanaannya di dalam wangian bunga berkayu sparkly, segar serta faminin ini.
.
Daisy membuat rasa dipeluk erat dengan sempurna. Pelukan Daisy dengan nota-nota strawberi buah, aroma hijau intensif daun ungu dan berkilau limau gedang merah jambu pedas. Terasa bergetar hati berdengup disaat terasa dipeluk erat oleh Daisy yang memberi bauan bunga sutera mengkhayalkan, ungu lembut, dan kelopak melati.strawberi dan melati ,bagaikan yang dipetik segar, di bawah matahari mendung, dengan dedaun hijau segar.
.
Nota:
Strawberry, Violet Leaves, Jasmine, White Woods
.
Aroma bunga / berkayu dicampur bersama-sama benar-benar sempurna kedua-duanya menjadi satu. Walaupun Daisy adalah bau dipakai hari, ia juga edp yang sangat bagus untuk kedua-duanya, ia lebih kuat dan lebih dalam baunya untuk malam juga. Selain aroma waktu malam, Daisy ini adalah sesuai di musim panas,dengan sambil bersantai di atas lapikan selimut dan menikmati cahaya matahari dengan angin yang segar di taman membuat terasa sejuk. Losyen badan yang dipakai bersama wagian daisy, melahirkan kilauan cahaya yang membuat kulit anda kelihatan semua berkilau dan ia berbau hebat dan ia sangat mempersonakan.
.
Daisy adalah ketagihan ramai wanita dan membuat diri anda sebagai seorang canggih, menggoda, dan mempesonakan seperti di idamkan.
.
Berminat whatapp
📱www.wasap.my/60189794020
📱www.wasap.my/60189794020
📱www.wasap.my/60189794020
.
click link ni anda akan direct ke Whatsapp izz tanpa save number 😨😨😨😨😨😨😨😱😱😱😱😱😱😱😱 .
#dexandrajohor #dexandra #dexandraperfume #dexandraJb #perfume #perfumehalal #perfumemurah #viralmalaysia #wangi #pomade #cod #codjb #Tamandaya #addaheight #setiaindah #setiatropika #datoonn #angsana #bandarbaruuda #selesajaya #pasarborongpandan #stadiumhoki #tirammall #todaymallulutiram

Assalamualaikum , selamat pagi semua, nak cakap ni bukan nak sembang kencang tapi mmg De'Xandra tgh trend n popular lah skrg bau inspired branded
.
Nk beli branded mahal2 buat ape tp bau sama. Dexandra lagi best long lasting dan yg pting boleh bawak solat....
.
Meh pm segera...dah dressup cantik-cantik tu pastu sembur sikit minyak wangi De'Xandra, baru lah confident nk berjalan....kan..kan...
.
Berminat whatapp
📱  http://www.wasap.my/60189794020
📱  http://www.wasap.my/60189794020
📱  http://www.wasap.my/60189794020
.
.
#dexandrajohor #dexandra #dexandraperfume #dexandraJb #perfume #perfumehalal #perfumemurah #viralmalaysia #wangi #pomade #cod #codjb #Tamandaya #addaheight #setiaindah #setiatropika #datoonn #angsana #bandarbaruuda #selesajaya #pasarborongpandan #stadiumhoki #tirammall #todaymallulutiram

Most Popular Instagram Hashtags