#tjcodklangparade

108 posts

TOP POSTS

The Junni Mayla ini dibuat khas untuk The Junni Lovers yang tersayang!! Terlalu BANYAK kelebihan The Junni Mayla ni uols! Dengan keberkesanan 5 KALI GANDA, anda tidak perlu risau lagi! Kulit anda pasti akan flawless! 😍😍 Apa lagi yang anda mahu? Semuanya ada dengan The Junni MAYLA! Mai la beliiiii πŸ˜™πŸ’• -
-
-

Dapatkan sekarang! Mekna yakin korang semua takkan menyesal! Sebab Mekna sendiri pun dah cuba! πŸ˜˜πŸ’• -

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna The Junni Skincare telah dikumpul @thejunni_testimoni
Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

The Junni Skincare sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut πŸ€— -

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

The Junni MAYLA Advance ni tak mahal pun uols, RM100 sahaja include Day Cream, Night Cream & Gel Soap 😍 Murah tak semestinya tak bagus tau! Murah sbb Founder Mekna nak uols semua dapat cantik dengan jimat. Kenapa perlu bayar mahal jika ada yang murah kan? πŸ˜‰ -
-

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

MURAH TAK SEMESTINYA TAK BAGUS‼️ -

Mentaliti orang melayu kita ni kalau nampak skincare mahal dia akan kata "Ish mahalnya! Harga cekik darah! Sampai bebila pun aku tak beli sbb tak mampu"
Bila nampak skincare murah pula, orang kata "Murah sangat ni mesti tak elok. Nanti habis muka rosak. Ish jangan beli. BOIKOT BOIKOT!" -

Hello, murah tak semestinya tak elok ye. The Junni Skincare murah, mampu milik tapi hasilnya TIP TOP! 😍 Ramai dah cuba memang semuanya puas hati! -

Founder kami letak harga mampu milik semuanya khas untuk #TheJunniLovers yang nak cantik dengan jimat. Mana yang belum cuba, chuols memang patut cuba sekarang! Dah cantik nnt jangan lupa kasi feedback pada Mekna yah! 😘😘😘
- ❀️ To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

The Junni Mayla boleh mencerahkan kulit uols 5 kali ganda dari yang sekarang ni! 😱 so korang tak perlu risau lagi dah kalau kulit kena sunburn ke, atau kulit uols memang gelap. Uols boleh putih flawless semudah ABC & tanpa sakit 😘 -
-

Ramai pengguna The Junni memang dh berjaya dengan Mayla set ni tau uols! Boleh check testimoni dekat @TheJunni_testimoni ya! 😍 -
-

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

The Junni MAYLA Advance ni tak mahal pun uols, RM100 sahaja include Day Cream, Night Cream & Gel Soap 😍 Murah tak semestinya tak bagus tau! Murah sbb Founder Mekna nak uols semua dapat cantik dengan jimat. Kenapa perlu bayar mahal jika ada yang murah kan? πŸ˜‰ -
-

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

-
Siapa ada masalah muka berjerawat yang bernanah? Mesti seksa kan 😞 Nak cover pakai makeup pun takut sebab pedih sangat, takda keyakinan langsung nak berjumpa dengan orang ramai. Jangan tunggu lagi, ambil peluang untuk pakai The Junni. InshaAllah kulit uols akan kembali cantik, bersih & glowing. Whatsapp beauty consultant kami untuk minta nasihat okay? Jangan risau, kami akan membantu anda sedaya upaya kami 🌹
-
To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-
-
#thejunninormalset #thejunni #tj #thejunnipinkishwhite #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #tjcodklangparade #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda

-
Lotion Whitening ajaib ni memang kegemaran kami! Sebab ianya memang tak sama dengan lotion kat luar sana. Satu badan putih on the spot uols, seawal satu minggu dah nampak kesan kekal 😍 kalau nak tahu betul ke tak, kena sendiri cuba okay? πŸ˜‰
-
To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-
-
#thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #tj #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #tjcodbukitkuda #tjcodklangparade #tjcodbandarbaruklang #glowing #flawless #pinkish #putih #cerah #cantik #nomercury #naturalproduct

MOST RECENT

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna The Junni Skincare telah dikumpul @thejunni_testimoni
Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

The Junni Skincare sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut πŸ€— -

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

MURAH TAK SEMESTINYA TAK BAGUS‼️ -

Mentaliti orang melayu kita ni kalau nampak skincare mahal dia akan kata "Ish mahalnya! Harga cekik darah! Sampai bebila pun aku tak beli sbb tak mampu"
Bila nampak skincare murah pula, orang kata "Murah sangat ni mesti tak elok. Nanti habis muka rosak. Ish jangan beli. BOIKOT BOIKOT!" -

Hello, murah tak semestinya tak elok ye. The Junni Skincare murah, mampu milik tapi hasilnya TIP TOP! 😍 Ramai dah cuba memang semuanya puas hati! -

Founder kami letak harga mampu milik semuanya khas untuk #TheJunniLovers yang nak cantik dengan jimat. Mana yang belum cuba, chuols memang patut cuba sekarang! Dah cantik nnt jangan lupa kasi feedback pada Mekna yah! 😘😘😘
- ❀️ To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

The Junni MAYLA Advance ni tak mahal pun uols, RM100 sahaja include Day Cream, Night Cream & Gel Soap 😍 Murah tak semestinya tak bagus tau! Murah sbb Founder Mekna nak uols semua dapat cantik dengan jimat. Kenapa perlu bayar mahal jika ada yang murah kan? πŸ˜‰ -
-

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

The Junni MAYLA Advance ni tak mahal pun uols, RM100 sahaja include Day Cream, Night Cream & Gel Soap 😍 Murah tak semestinya tak bagus tau! Murah sbb Founder Mekna nak uols semua dapat cantik dengan jimat. Kenapa perlu bayar mahal jika ada yang murah kan? πŸ˜‰ -
-

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

The Junni Mayla ini dibuat khas untuk The Junni Lovers yang tersayang!! Terlalu BANYAK kelebihan The Junni Mayla ni uols! Dengan keberkesanan 5 KALI GANDA, anda tidak perlu risau lagi! Kulit anda pasti akan flawless! 😍😍 Apa lagi yang anda mahu? Semuanya ada dengan The Junni MAYLA! Mai la beliiiii πŸ˜™πŸ’• -
-
-

Dapatkan sekarang! Mekna yakin korang semua takkan menyesal! Sebab Mekna sendiri pun dah cuba! πŸ˜˜πŸ’• -

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

The Junni Mayla boleh mencerahkan kulit uols 5 kali ganda dari yang sekarang ni! 😱 so korang tak perlu risau lagi dah kalau kulit kena sunburn ke, atau kulit uols memang gelap. Uols boleh putih flawless semudah ABC & tanpa sakit 😘 -
-

Ramai pengguna The Junni memang dh berjaya dengan Mayla set ni tau uols! Boleh check testimoni dekat @TheJunni_testimoni ya! 😍 -
-

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

Don't worry honey, We Ship Everyday just for you! ❀️ Kepakaran kami adalah untuk membantu remaja remaja di luar sana yang tengah mengalami masalah kulit jerawat, jeragat, kusam, kering, berminyak dan sebagainya! Apa tunggu lagi? Whatsapp beauty consultant kami sekarang! Kami sedia membantu anda 😘 -

To Order:-
πŸ“² DM | Whatsapp : +60103073056
🌹 #tjcodbandarbaruklang
-
#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #nomercury #noinjection #cantik #gebu #halalproduk #produkkecantikan #tjcodklangparade

Lagi beberapa minggu je nak RAYA πŸŽ‰ hehe tashabarnyaa πŸ˜‚
-
Sebab tu, kita nak belanja awak FREE POSTAGE . BELI SATU, DUA, TIGA SET. semuanya FREE POSTAGE πŸ˜™
-
Wuhuuu! Seronoknya hehe πŸ˜€ sempat lagi untuk cantik gebu gebas sebelum raya πŸ˜„
-
FREE POSTAGE sehingga ESOK (12AM). Ruginya lahai kalau tak grab πŸ˜…
-
FREE GIFT + FREE POSTAGE 😍
πŸ“² whatsapp : +60103073056
-

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnilovers #thejunnishahalam #thejunniselangor #thejunniklang #freepostage #inikanraya2017 #nakcantik #naturalproduct #tjcodklangparade #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda

Siapa ada masalah muka berjerawat yang bernanah? Mesti seksa kan 😞 Nak cover pakai makeup pun takut sebab pedih sangat, takda keyakinan langsung nak berjumpa dengan orang ramai. Jangan tunggu lagi, ambil peluang untuk pakai The Junni. InshaAllah kulit uols akan kembali cantik, bersih & glowing. Whatsapp beauty consultant kami untuk minta nasihat okay? Jangan risau, kami akan membantu anda sedaya upaya kami 🌹
-
To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-
-
#thejunninormalset #thejunni #tj #thejunnipinkishwhite #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #tjcodklangparade #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda

-
Siapa ada masalah muka berjerawat yang bernanah? Mesti seksa kan 😞 Nak cover pakai makeup pun takut sebab pedih sangat, takda keyakinan langsung nak berjumpa dengan orang ramai. Jangan tunggu lagi, ambil peluang untuk pakai The Junni. InshaAllah kulit uols akan kembali cantik, bersih & glowing. Whatsapp beauty consultant kami untuk minta nasihat okay? Jangan risau, kami akan membantu anda sedaya upaya kami 🌹
-
To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-
-
#thejunninormalset #thejunni #tj #thejunnipinkishwhite #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #tjcodklangparade #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda

[ Sunburn Yang Melampau Sampai Kulit Kering ]
-
Bila kulit kita sunburn, pilih lah produk yang sesuai. Terutama sekali, yang palinnngggg selamat digunakan. Kenapa benda ni penting? Sebab ramai yang whatsapp admin & kata produk yang mereka pakai sebeluk ni buat kulit bertambah teruk. Sampai mengelupas!
-
Bila kulit kita mengelupas, kulit kita akan bertambah nipis sebab pakai produk yang ada bahan kimia. Bahaya tauuuuuu sayang sayangku. Kalau anda sayang kulit anda, pilih lah The Junni Pinkish White kerana produk The Junni tiada bahan merkuri ya! 😘
-

To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-

#thejunniskincare #thejunnilotion #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunniklang #thejunniselangor #tjcodklangparade #tjcodklang #tjcodbandarbaruklang #glowing #flawless #pinkish #putih #cerah #normalset #basicset #acneset #nomercury #tanpamerkuri

Muka dah putih, uols tak nak ke satu badan putih sekali? Hehe kalau muslim okay lah orang tak nampak sebab semuanya tertutup kan. Tapi muka je, mesti lah nak satu badan putih sekali kan. Nasib baik ada lotion ni. Sekarang satu badan Mekna dah putih dah. Takda malu dekat orang lain lagi πŸ™Œ Jangan lupa dapatkan Lotion Whitening The Junni ni naaa. Baru lah putih gebu gebas macam kami hehe
-

Order / Q&a
πŸ“© Dm | Whatsapp : +60103073056
-
#thejunniskincare #thejunni #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #tjcodbukitkuda #tjcodbandarbaruklang #tjcodklangparade #naklawa #nakcantik #tanpamerkuri #tanpamakeup #tanpapengelupasan #noinjection #glowing #flawless #Pinkish #cantik #gebu #putih #cerah #pinkishsoap #maylaadvance #maylaskincare #pinkishcream

[ KENAPA ANDA WAJIB BELI THE JUNNI PINKISH WHITE? ]
-

Kenapa wajib? Haaaa mestilah wajib kalau nak muka glowing berseri seri. Kulit bersih, kita happy, orang sekeliling pun happy sejuk je mata memandang kita. The Junni Set baru RM60 uols! Bukan setakat jimat, tapi BERBALOI! InsyaAllah awak semua akan dapat kulit idaman awak kalau ikut 100% cara cara yang admin ajar okay! -

Order / Q&a
πŸ“© Dm | Whatsapp : +60103073056
-
#thejunniskincare #thejunni #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #tjcodbukitkuda #tjcodbandarbaruklang #tjcodklangparade #naklawa #nakcantik #tanpamerkuri #tanpamakeup #tanpapengelupasan #noinjection #glowing #flawless #Pinkish #cantik #gebu #putih #cerah #pinkishsoap #maylaadvance #maylaskincare #pinkishcream

-
Bila sebut je nama lotion mesti orang fikir untuk pakai dekat tangan je kan? Salah tu awak! 😱 Lotion Whitening The Junni ni boleh memutihkan seluruh badan awak dengan sekelip mata tau! Kesan yang kekal pun nampak seawal satu minggu sahaja. Tinggal sapu sapu terus putih 😍 Nak berkulit putih? Order cepat okay! πŸ˜˜πŸ‘‡
-
To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-
-
#thejunniskincare #thejunni #thejunnipinkishwhite #tj #tjcodklangparade #tjcodbukitkuda #tjcodbandarbaruklang #glowing #flawless #pinkish #Lotion #putih #cerah #cantik #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #dropshipdiperlukan

-
[ LOTION AJAIB KEGILAAN RAMAI ❀ ]
-
Lotion ajaib? Apa yang ajaib sangat Lotion The Junni ni? Ini bukan sebarang lotion tau! Inilah lotion Whitening yang boleh memutihkan badan & tangan uols secara kekal! Seminggu dah nampak perubahan tau uols! Tak sama dengan lotion lain okeh! Produk laku kerasssssss! 😍
-
Jangan malu malu untuk Whatsapp Beauty Consultant kami ya lovelies.. Share your problem with us! We will help you solve your skin problems πŸ’—
-
To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-
-
#thejunni #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #tj #tjcodklangparade #thejunnilotion #Whitening #Lotion #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #tjcodbandarbaruklang #tjcodbukitkuda #glowing #flawless #pinkish #pink #putih #cerah #cantik #lawa

[ KENAPA ANDA WAJIB BELI THE JUNNI PINKISH WHITE? ]
-

Kenapa wajib? Haaaa mestilah wajib kalau nak muka glowing berseri seri. Kulit bersih, kita happy, orang sekeliling pun happy sejuk je mata memandang kita. The Junni Set baru RM60 uols! Bukan setakat jimat, tapi BERBALOI! InsyaAllah awak semua akan dapat kulit idaman awak kalau ikut 100% cara cara yang admin ajar okay! -

Order / Q&a
πŸ“© Dm | Whatsapp : +60103073056
-
#thejunniskincare #thejunni #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #tjcodbukitkuda #tjcodbandarbaruklang #tjcodklangparade #naklawa #nakcantik #tanpamerkuri #tanpamakeup #tanpapengelupasan #noinjection #glowing #flawless #Pinkish #cantik #gebu #putih #cerah #pinkishsoap #maylaadvance #maylaskincare #pinkishcream

[ Sunburn Yang Melampau Sampai Kulit Kering ]
-
Bila kulit kita sunburn, pilih lah produk yang sesuai. Terutama sekali, yang palinnngggg selamat digunakan. Kenapa benda ni penting? Sebab ramai yang whatsapp admin & kata produk yang mereka pakai sebeluk ni buat kulit bertambah teruk. Sampai mengelupas!
-
Bila kulit kita mengelupas, kulit kita akan bertambah nipis sebab pakai produk yang ada bahan kimia. Bahaya tauuuuuu sayang sayangku. Kalau anda sayang kulit anda, pilih lah The Junni Pinkish White kerana produk The Junni tiada bahan merkuri ya! 😘
-

To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-

#thejunniskincare #thejunnilotion #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunniklang #thejunniselangor #tjcodklangparade #tjcodklang #tjcodbandarbaruklang #glowing #flawless #pinkish #putih #cerah #normalset #basicset #acneset #nomercury #tanpamerkuri

-
TESTIMONI #thejunniMAYLA
-

Alhamdulillah, di atas keizinan Allah swt, asbab menggunakan #thejunniMAYLA telah membuatkan mereka yang mempunyai masalah kulit miliki kulit idaman mereka.
-

KKM APPROVED
PRODUK TANPA MERKURI DAN MAMPU MERAWAT KULIT ANDA DAN PENCERAHAN 5X GANDA.
-

100% tanpa bahan merkuri
Sesuai untuk lelaki dan perempuan
seawal umur 15 tahun dan keatas
-

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Mayla Skincare : RM70
Mayla Advance : RM100
Lotion : RM35
-

To order
Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-

#thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #tanpamerkuri #thejunni #thejunniklang #tjcodklang #glowing #pinkish #flawless #tjcodbandarbaruklang #tjcodklangparade #cantik #cerah #putih #tanpapengelupasan #tanpamerkuri
#thejunniLOVER #thejunniMAYLA #thejunnihq #tanpapengelupasan #NOMERCURY #thejunnipinkishwhite

Most Popular Instagram Hashtags