[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tixara

2045 posts

TOP POSTS

Bila tengok kita berniaga, kawan pun mesej kata nak join.
Dia cakap seronoknya, takyah susah-susah kan? Post kat FB order masuk eh. Kaching-kaching gitu.

Tapi bila Pet cakap ada bayaran RM20 untuk join dropship, terus RIJEK!
Terus tanya eh kenapa kena bayar ek? Produk lain takpayah pun. ๐Ÿ˜ช

Kawan, ketahui lah sesungguhnya :
1) RM20 tu untuk dapatkan ID dari HQ tau. Bukan Pet yang ambil masuk poket pergi beli burger. ID ni untuk elakkan orang ingat awak scammer, dan mudahkan awak gain trust orang.

2) RM20 tu as a sign yang awak komited nak buat duit dengan produk ni. Kalau RM20 pun awak fikir lima puluh tujuh kali, macan mana awak nak buat yang empat angka?

3) RM20 ni awak letak sebagai penanda aras awak. Dari mula awak hanya keluarkan modal banyak ni, then kemudian berjaya kembangkan jadi kepuk-kepuk macam awan nano. Berjaya capai IMPIAN awak dengan hanya RM20. Tak nak ke?

Hmm, tak pelah kalau taknak, saya buka peluang ni pada orang yang nak buat sesuatu yang LUAR BIASA dalam hidup dia!
#SalamSentap
#SalamSayonara
#TiXara

::Hai semua!! I am official dropship for MERVE. All of you can be pretty and gorgeous with MERVE product ๐Ÿ˜

Anything contact me. ๐Ÿ˜Š
U can drop your number below, I will ASAP contact you ๐Ÿ˜‰

MS075 1269DS
#mervecosmetic #tixara
#joyrevfa #merve

ฮณฯฮฑฯ†ฮตฮฏฮฟ ฮฑฯฯฮนฮฟ! #tixara ๐Ÿค”

Rebutlah peluang sementara ianya masih Ada.. Good morning my friends
#tixara #Mervecosmetic
#sambalterletak
#yearendsales

Makeup Class Every Saturday
Murah je yuran
Tapi Dapat Ilmu yang sangat MAHAL!!! #TIXARA
#mervecosmetics

Istimewa untuk uols yang dah masuk usia 30-an, Moisturizer Merve ni memang sesuai untuk uols
.
Dicipta khas dengan formula rahsia Birds Nest dan 24k gold yang terbukti berkesan mencerah, menegang dan menghalang kedutan halus yang baru nak up tu
.
Tekstur yang ringan dan tak melekit, buat uols rasa selesaaa sangat sepanjang hari!
.
Harga #diskaun sempena Year End Sales ada di komen pertama. Jom dapatkan segera dengan klik link wasap ni ๐Ÿ˜Š
.

#MoisturizerMerve
#MerveCosmetics
#Tixara

Dalam banyak-banyakkk foundation, foundation mana yang organik, ada halal, kkm,ย  boleh merawat kulit, tak mudah cair tapi mesra wudhuk,ย  bau wangi macam nak makan, ade banyak ekstrak buah dan tahan lama?
Ada ke foundation macam ni?
Jawapannya ada.

Foundation Merve dengan Superfruits! Makin pakai makin gojes tauu. Sekali beli tahan hingga 6 bulan. Jimat sangat.
#FullCoverageFoundation
#TiXara
#mervecosmetics

MOST RECENT

*CINDEREVFA Blue Magic Lipstick*

Keistimewaan : ๐Ÿ’„ Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher ๐Ÿ’„ Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy . ๐Ÿ’„ Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel lagi . ๐Ÿ’„Pelbagai fungsi
Lip Primer, Lip Tint, Lip Balm, Lip Repair, Lip Plumper dan Pemerah pipi. ๐Ÿ’„ Wudhu-friendy
Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau. ๐Ÿ’„Bau wangi dan sedap . ๐Ÿ’„UV Protection . ๐Ÿ’„๏ธ7 in 1 Benefits : - Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper

#Cinderevfa
#MerveCosmetics
#Yearendsale
#TiXara
#PS001066AG

Booth MERVE akan berada di sini..!!!! ๐Ÿ’•
Booth MERVE akan berada di sini..!!!! ๐Ÿ’•
Booth MERVE akan berada di sini..!!!! ๐Ÿ’•
Daftar Agent disana terus!!
.
OMG ! KL YES FEST KEMBALI LAGI ! INI LAH PESTA SHOPPING AKHRI TAHUN NOMBOR SATU ASIA ! INILAH FESTIVAL FESYEN & KECANTIKAN NOMBOR SATU MALAYSIA ! .
.
WARGA KLANG VALLEY ! WARGA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! SIAP SEDIA STAMINA , JIWA RAGA UTK RERAMAI PENGSAN BERIRAMA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป SHOPPING SAMPAI LEBAM DI PESTA JUALAN AKHIR TAHUN PALING DI NANTI NANTI SELURUH RAKYAT MALAYSIA ! .
.
NERVOUSSSS NYE LAHHH ! ARE YOU READY โ‰๏ธ.
.
๐Ÿ’ƒ 97 SELEBRITI paling Meletoppp ! .
.
๐ŸŽช 397 USAHAWAN paling Popular ! .
.
๐Ÿ’ธ RM 50 000 HUJAN DUIT CASH pada OPENING CAREMONY JUMAAT , 10 PAGI , 22 DEC , PENTAS UTAMA PWTC .
.
๐Ÿš˜ SHOP & WIN CONTEST 2017 . Menangi 1 x Brand New MINI COOPER S worth RM 230 000 + 30 x RM 1000 CASH ! Cabutan pada FINAL DAY , AHAD , 10 MALAM , 24 DEC , PENTAS UTAMA PWTC .
.
๐ŸŽ๐Ÿ› 100 000 GOODIE Bags Eksklusif PERCUMA untuK 100 000 pengunjung TERAWAL ! .
.
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 1 JUTA STOK PERLU DI HABISKAN ! .
.
DEBARAN kian terasa ,
HATI makin membara ,
JIWA TAK TERTAHAN BERGELORA ! .
.
OMG !
.
SAVE THE DATE ๐Ÿ“…
SAVE THE MONEY ๐Ÿ’ฐ
.
Bila tewwww ??! .
.
============================.
.
๐ŸŽช KL Y.E.S FEST ยฎ๏ธ 2017 .
.
๐Ÿ—“ Tarikh: 22 , 23 & 24 Disember 2017 (Jumaat , Sabtu & Ahad) .
.
๐Ÿ“… Masa: 10 pg - 12 mlm .
.
๐Ÿ“ Lokasi: PUTRA WORLD TRADE CENTRE (PWTC) , KUALA LUMPUR .
.
============================.
.
WAJIB SNAP SCREEN DAN TEKAN REMINDER SERTA BLAST KE WHATSAPP GROUP NOW ! .
.
Cecepat TAG kawan kawan, adik beradik, SNAP SCREEN & SHARE post ni ke whatsapp group sekarang juga ! .
.
Make sure uolsss dtg awal sebab QUEUE dh START Khamis mlm 21 DIS pkl 8 malam okeyyy !.
.
SEE YOU THERE ๐Ÿ˜˜.
.
#pwtc
#klyesfest
#klyesfest2017
#moodrepublik
#festivalfesyenterbaikmalaysia
#festivalfesyennomborsatumalayisia
#festivalfesyendankecantikannomborsatumalaysia
#tixara

Booth MERVE akan berada di sini..!!!! ๐Ÿ’•
Booth MERVE akan berada di sini..!!!! ๐Ÿ’•
Booth MERVE akan berada di sini..!!!! ๐Ÿ’•
.
OMG ! KL YES FEST KEMBALI LAGI ! INI LAH PESTA SHOPPING AKHRI TAHUN NOMBOR SATU ASIA ! INILAH FESTIVAL FESYEN & KECANTIKAN NOMBOR SATU MALAYSIA ! .
.
WARGA KLANG VALLEY ! WARGA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! SIAP SEDIA STAMINA , JIWA RAGA UTK RERAMAI PENGSAN BERIRAMA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป SHOPPING SAMPAI LEBAM DI PESTA JUALAN AKHIR TAHUN PALING DI NANTI NANTI SELURUH RAKYAT MALAYSIA ! .
.
NERVOUSSSS NYE LAHHH ! ARE YOU READY โ‰๏ธ.
.
๐Ÿ’ƒ 97 SELEBRITI paling Meletoppp ! .
.
๐ŸŽช 397 USAHAWAN paling Popular ! .
.
๐Ÿ’ธ RM 50 000 HUJAN DUIT CASH pada OPENING CAREMONY JUMAAT , 10 PAGI , 22 DEC , PENTAS UTAMA PWTC .
.
๐Ÿš˜ SHOP & WIN CONTEST 2017 . Menangi 1 x Brand New MINI COOPER S worth RM 230 000 + 30 x RM 1000 CASH ! Cabutan pada FINAL DAY , AHAD , 10 MALAM , 24 DEC , PENTAS UTAMA PWTC .
.
๐ŸŽ๐Ÿ› 100 000 GOODIE Bags Eksklusif PERCUMA untuK 100 000 pengunjung TERAWAL ! .
.
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 1 JUTA STOK PERLU DI HABISKAN ! .
.
DEBARAN kian terasa ,
HATI makin membara ,
JIWA TAK TERTAHAN BERGELORA ! .
.
OMG !
.
SAVE THE DATE ๐Ÿ“…
SAVE THE MONEY ๐Ÿ’ฐ
.
Bila tewwww ??! .
.
============================.
.
๐ŸŽช KL Y.E.S FEST ยฎ๏ธ 2017 .
.
๐Ÿ—“ Tarikh: 22 , 23 & 24 Disember 2017 (Jumaat , Sabtu & Ahad) .
.
๐Ÿ“… Masa: 10 pg - 12 mlm .
.
๐Ÿ“ Lokasi: PUTRA WORLD TRADE CENTRE (PWTC) , KUALA LUMPUR .
.
============================.
.
WAJIB SNAP SCREEN DAN TEKAN REMINDER SERTA BLAST KE WHATSAPP GROUP NOW ! .
.
Cecepat TAG kawan kawan, adik beradik, SNAP SCREEN & SHARE post ni ke whatsapp group sekarang juga ! .
.
Make sure uolsss dtg awal sebab QUEUE dh START Khamis mlm 21 DIS pkl 8 malam okeyyy !.
.
SEE YOU THERE ๐Ÿ˜˜.
.
#pwtc
#klyesfest
#klyesfest2017
#moodrepublik
#festivalfesyenterbaikmalaysia
#festivalfesyennomborsatumalayisia
#festivalfesyendankecantikannomborsatumalaysia
#tixara

Harini masuk makeup kelas dgn team #tixara kat hq #MERVE Vista Alam Shah Alam. Memang best lahhh dpt jumpa founder MERVE Cik joy dan ibunya โคโคโค

Makeup Class Every Saturday
Murah je yuran
Tapi Dapat Ilmu yang sangat MAHAL!!! #TIXARA
#mervecosmetics

Malam tadi tido guna Serum Fairy Tears Potion ni. Alhamdulillah bangun pagi kulit rasa lembut halus macam baby. Ehh lama tak pegang baby! Hihi

Tapi takpelah. Sekarang dah boleh rasa kulit baby hari-hari ๐Ÿ˜‰

#FairyTearsPotion
#TiXara

Malam tadi tido guna Serum Fairy Tears Potion ni. Alhamdulillah bangun pagi kulit rasa lembut halus macam baby. Ehh lama tak pegang baby! Hihi

Tapi takpelah. Sekarang dah boleh rasa kulit baby hari-hari ๐Ÿ˜‰

#FairyTearsPotion
#TiXara

Malam tadi tido guna Serum Fairy Tears Potion ni. Alhamdulillah bangun pagi kulit rasa lembut halus macam baby. Ehh lama tak pegang baby! Hihi
.
Tapi takpelah. Sekarang dah boleh rasa kulit baby hari-hari ๐Ÿ˜‰
.
#FairyTearsPotion
#TiXara

Dengan setiap pembelian rm75 dan ke atas, uolls berpeluang memiliki shawl AJ!! Comei tu, gambar hello kitty lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cepat tau selagi stok masih ada.
Mai cpt roger zura๐Ÿ“ฒ
016.626.4941
#MerveCosmetics
#Yearendsale
#TiXara
#PS001066AG

Assalamualaikum dan selamat pagi sayangs semua!โค .
Sebelum keluar rumah jangan lupa pakai protection yer lagi baik kalau yang ada SPF . Biar kulit kita sihat dan takde jeragat okay ๐Ÿ˜Š .
.
#Tixara
#FullCoverageFoundation
#TiXara
#AgentWanted
#joyrevfa #MERVECosmetics #merve #tutorialmakeup #makeupmurah #tutorialtudung #tudungbawal #titiancinta #redvelvet #tudungorganza #peplum #dropshipwanted #foundationmurahmalaysia #fattzura #coffeprince #muaklangvalley #muakl

Nak cara mudah mencerahkan bibir gelap dan kering? Ummul ada rahsianya!
Dengan hanya RM45 sebatang, bersamaan RM9 sebulan, uols boleh memiliki bibir merah merekah bak delima Mesir. Lembut dan seksi bagai bibir Angelina Jolie. Bau pun wangi dan manis bagai gula kapas!

Cuma sapu lipstik biru magik ni yang dihasilkan dengan 4 bahan istimewa yang berkesan mencerah dan merawat bibir uols ๐Ÿ’‹

Babai bibir gelap, kusam dan menggelupas!

Nak cuba? Klik link wasap:
www.wasap.my/60122832916/Cinderevfa

Ada FREE gift ekslusif KHAS untuk uols โค

#Tixara
#MerveCosmetics
#Cinderevfa

Kenapa Dila sarankan semua wanita diluar sana pakai Full Coverage Foundation ni?
First of all, FCF ni ada perlindungan matahari iaitu SPF50. So boleh lindungi kulit kita daripada sunburn dan kulit kusam. Ia juga ringan dan kulit akan jadi sekata serta mejadikan makeup tahan lama

Pastu bau foundation ni pun wangi je, dengan ekstrak Super Fruits. Buah yang diketegorikan sebagai " Super " oleh saintis pemakanan adalah buah-buahan yang kaya dengan antioksidan, serat, vitamin, mineral dan lain-lain nutrien yang memberi khasiat pada kulit, kelihatan lebih cantik, sempurna dan juga mencegah dari penyakit kulit

Ia juga merupakan produk WUDHUK FRIENDLY 100% organik tulen dan bebas silikon yang boleh dibawa solat tanpa was-was.
Sebenarnya ada banyak lagi kelebihan produk ni. Nak tahu lebih lanjut? Meh kita chit chat sebelum YEAR END SALE tamat..Dila tak tanggung tau kalau korang menyesal sebab tak grab MERVE ni time promo ni..hehehe

#MERVE
#TIXARA
#DS0011485DS#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #kosmetik#makeuptutorial #makeup

*CINDEREVFA Blue Magic Lipstick*

Keistimewaan : ๐Ÿ’„ Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher
.
๐Ÿ’„ Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy .
.
๐Ÿ’„ Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel .
๐Ÿ’„Pelbagai fungsi
Lip Primer, Lip Tint, Lip Balm, Lip Repair, Lip Plumper dan Pemerah .
๐Ÿ’„ Wudhu-friendy
Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau. .
๐Ÿ’„Bau wangi dan sedap .
.
๐Ÿ’„UV Protection .
.
๐Ÿ’„๏ธ7 in 1 Benefits : - Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper
#TIXARA
#MERVE
#PS0011485DS
#sayajual #makeuptutorial #makeup #bazaarpaknil

NAK KULIT TEGANG & AWET MUDA?? Birds Nest Moisturising Cream jawapannya๐Ÿ˜ ๐ŸฆDiperkaya dengan 24K Gold dan Peptide Complex. ๐Ÿฆ24K Gold bertindak menghasilkan kulit yang sihat dan sempurna tanpa cela. ๐ŸฆPeptide Complex pula bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan dan garis halus. ๐ŸฆKrim pelembap ini menghasilkan kulit yang cerah bersinar. ๐ŸฆMenjadikan kulit anda bermaya ke tahap tertinggi. ๐ŸฆMeningkatkan keanjalan kulit. ๐ŸฆMelawan kedutan.
๐ŸฆKulit semakin hari cerah berkilau dengan penggunaan teratur!

Kenapa tunggu lagi? Jangan biarkan kulit anda lebih tua dari usia๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Dengan Merve, cantik bukan lagi fantasi.
It's reality!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #birdsnestmoisturizercream
#MerveCosmetics
#Yearendsale
#TiXara
#PS001066AG

Sebenarnya orang perempuan ni kita ada satu otak tapi macam seploh ๐Ÿ˜…

Dia punya multitasking tu, perghh! Orang laki tak leh buat beb. Siyes. Ni memang kelebihan orang perempuan yang orang laki tak mungkin sampai bila-bila boleh paham. Haha

Sambil masak sambil dodoi anak. Sambil tumbuk sambal sambil balas sms. Sambil lipat baju sambil susukan anak.
Terer kan? Ya. Memang wanita ni dilahirkan terer. Haaa ammacam?
Tetapiii

Ada masanya kita rebah jugak. Kita sakit jugak. Kita penat jugak. Pukul 10 kalau tak tido nanti tak boleh bangun esok pagi.
Habis tu nape biarkan diri sentiasa penat? Amiklah energy booster. Boleh boost tenaga siang sampai malam.

Keje siap. Makan siap. Anak siap. Katil pun siap untuk asben. Ha untung kan?
#GorgeousJuiceMerve
#Yearendsale
#TiXara
#PS001066AG

๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Lipstick #cinderevfa ni susah nk hilang walaupun minum air ... masih merah lg tp MESRA WUDUK & SOLAT taw .. jgn risau.. .
.
Jom grab rm45 shj harga berbaloi-baloi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sebelum nk tenyeh lipstik kene tenyeh dulu #cinderevfa ni spy lipstick yg dipakai tahan lama, Dpt jg bibir agar tidak hitam , kering & menggelupas ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Memg byk sb knp Kita sapu #cinderevfa ni ... Jom try grab 1 dulu pasti akan jatuh cinta nanti ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธโค๏ธโค๏ธ.
.
.
Klik link bio tuk order
.
.
#perfectmattepowdermerve
#perfectmattepowder
#cinderevfa#bluemagiclipstick
#lipstickuntukbibirgelap
#fullcoveragefoundation
#gorgeousjuice
#supplemensedap
#mervecosmetics
#joyrevfa
#fairytearspotion
#jomcantikberjemaah
#trustedseller
#trustedshop
#trustedonlineshop
#teamtixara
#tixara
#yearendsalepromo

โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Wahhh semkin ramai yg order #cinderevfa sempena promosi hujung tahun dh nak hbisss .
Jom ladies lelaju tekan link bio tuk order lipstik #cinderevfa yg magic nih ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จselagi masih ada promo ... .
.
Harga rm45
Harga asal rm55
.
.
#perfectmattepowdermerve
#perfectmattepowder
#cinderevfa#bluemagiclipstick
#lipstickuntukbibirgelap
#fullcoveragefoundation
#gorgeousjuice
#supplemensedap
#mervecosmetics
#joyrevfa
#fairytearspotion
#jomcantikberjemaah
#trustedseller
#trustedshop
#trustedonlineshop
#teamtixara
#tixara
#yearendsalepromo

Rutin harian aku semestinya dengan Merve!

Cepat+jimat+cantik!! Aaa.. Jangan ingat skin aku tak do jrawat ๐Ÿ™Šsmua trrrrcover dgn foundation Merve tau,kan foundation Merve full coverage.. dala ringan Ada pula uv protection,paling best Merve nii m'cantikan kulit +merawat

Nak matikan jrawat?boleh!kompom cepat kecut, guna jer ftp Merve.ftp ni semua pun boleh sebab tu dgelar serum pari-pari sunblock,Primer & serum.

Kenapa aku pilih Merve? Sebab utama Merve ๐Ÿ’ฏorganic +๐Ÿ’ฏbuah-buahan,in love dengan semua 3 item ni uolss.. tergodaaaa dgn ingredient Merve amat2.keberkesanan Kat skin aku wow sangat ๐Ÿ˜˜

Wangi!wangi!wangi!

Lipstick Merve pula,hu!tak tau mau bilang apa pakai sikitttttt sahaja da boleh cover full bibir. dapat wrna pinkish2 wangi & long lasting boleh letak Kat pp juga tau
Hihihi wajib teraiii sebab Merve Mmg best lagi2 sekarang harga Merve murah dari harga asal tau ๐Ÿ˜ฑ

#tixara
#cantikbukanlagifantasi
#readystock
#sayagunasayajual

http://www.wasap.my/60142157883

JOM BERJIMAT
.
Tapi macam mana nak jimat kalau nak cantik? .. senang je, MERVE kan hado๐Ÿ™†๐Ÿป
.
Dengan adanya FAIRY TEARS POTION by MERVE ni korang dah boleh berjimat plus pulak tengah ada YEAR END SALE sekarang ni, lagi lah boleh berjimat.
.
Kenapa saya kata boleh berjimat dengan FTP ni? .
Sebab Produk Fairy Tears Potion ni mempunyai 5 fungsi dalam satu.
โค๏ธMoisturizer โค๏ธMakeup Primer โค๏ธSkin Repair Serum โค๏ธScars Treatment โค๏ธSunblock.. ha, hebat tak?? Jimat pun jimat kan. Tak payah nak tepek sampai 5 benda. Sekali sapu, terus dapat 5 kesan.
#merve #TIXARA #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil

FAIRY TEARS POTION?? Ape tuu??
.
Itu la nama pangilan Manje serum merve cosmectic yang tengah hot sekarang ni taw!
.
Serum #fairytearspotion merve bukan saja dekat muka je boleh sapu, dekat lutut, buku lali, siku, ha yg ade strechmark pun boleh sapu. Senang cite satu badan la boleh pakai.hehe
.
Paling bestnye walaupun guna banyak, tapi sangat tahan lama sampai 3-4 bulan tau. best sangat! dan paling penting ia ORGANIK!! Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Ha! dah tahu kan ape #fairytearspotion?
tak nak ke risik-risik harga tengah hot selling ni sampai hujung bulan ni saje. nanti dah abis sale jangan minta harga sale ye sebab hakakk dah habaq awai-awai dah korang yang jual mahal ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #TIXARA #bazaarpaknil #makeup #makeuptutorial #kosmetikmurah #nakcantik

RUGINYA TAK BELI !!!
.
Ibaratkan bulan jatuh keriba ni..Banyak sangat MERVE nak bagi dekat lover-lover dia sekarang nii nih.. Dah la semua produk dengan harga kasih sayang, ni nak tambah lagi free gift shawl by AJ..OMG OMG.
.
Rugi bak hang kalau tak grab sekarang.. Limited untuk 10 orang terawal je tau free gift shawl by AJ ni.. Rugi ngat-ngat kalau tak beli sekarang ..
.
Untuk setiap pembelian RM75 ke atas layak untuk memiliki shawl by AJ ni..TETAPI untuk 10 orang yang terawal je tau..Tunggu ape lagi, meh roger sis cepat-cepat.

#MERVE
#TIXARA
#YEARENDSALE #sayajual #sayajualmurah #makeuptutorial #makeup #bazaar #bazaarpaknil

MERVE Info Produk:
Perfect Matte Powder:
.
Perfect Matte Powder ni bedak 2 way yang teksturnya sangat halus dan ringan. Sekali sapu, wajah terus nampak gebu. Medium coverage so boleh cover sket apa yang tak patut dan buat muka floles dari pagi sampai petang!
.
Bedak ni luarr biasa sebab boleh merawat dan mencerahkan kulit dengan 3 kandungan utama iaitu: rosehip oil, glutathione dan collagen.
.
Jangan risau bedak ni ada 3 kod warna: fair/ medium/olive so senang nak match ngan warna kulit. .
Bau bedak ni sangat wangi dan harum semerbak sampai kalau pakai tu, orang sebelah mesti tegur. Hihihi
.
Berat 15g dan tahan hingga 6 bulan ke atas ikut penggunaan.

#mervecosmetics
#TIXARA
#sayajual #sayajualmurah2 #bazaarpaknil #kosmetik #makeuptutorial

๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Calit sekali ja dh merah.. calit 2x lg merah tp merah neutral ikut darah masing2 ๐Ÿ˜.. .
.
Bila sapu kat bibir terasa ringan , dan meresap kedalm bibir... kita xrs mcm melekit bila pakai #cinderevfa .
.
Of coz jatuh cinta ...& harga tengah PROMO Sekrng rm45 exc pos .. Jom ORDER ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
Klik link bio tuk order ๐Ÿ˜.
.
.
#perfectmattepowdermerve
#perfectmattepowder
#cinderevfa#bluemagiclipstick
#lipstickuntukbibirgelap
#fullcoveragefoundation
#gorgeousjuice
#supplemensedap
#mervecosmetics
#joyrevfa
#fairytearspotion
#jomcantikberjemaah
#trustedseller
#trustedshop
#trustedonlineshop
#teamtixara
#tixara
#yearendsalepromo

๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Calit sekali ja dh merah.. calit 2x lg merah tp merah neutral ikut darah masing2 ๐Ÿ˜.. .
.
Bila sapu kat bibir terasa ringan , dan meresap kedalm bibir... kita xrs mcm melekit bila pakai #cinderevfa .
.
Of coz jatuh cinta ...& harga tengah PROMO Sekrng rm45 exc pos .. Jom ORDER ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
Klik link bio tuk order ๐Ÿ˜.
.
.
#perfectmattepowdermerve
#perfectmattepowder
#cinderevfa#bluemagiclipstick
#lipstickuntukbibirgelap
#fullcoveragefoundation
#gorgeousjuice
#supplemensedap
#mervecosmetics
#joyrevfa
#fairytearspotion
#jomcantikberjemaah
#trustedseller
#trustedshop
#trustedonlineshop
#teamtixara
#tixara
#yearendsalepromo

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
YEAR END SALE MERVE
SAH SEHINGGA 31.12.2017 SAHAJA..CEPAT GRAB HARGA TENGAH RUNTUH

#yearendsalemalaysia
#yearendsale
#tixara
#mervecosmetics

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
YEAR END SALE MERVE
SAH SEHINGGA 31.12.2017 SAHAJA..CEPAT GRAB HARGA TENGAH RUNTUH

#yearendsalemalaysia
#yearendsale
#tixara
#mervecosmetics

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
YEAR END SALE MERVE
SAH SEHINGGA 31.12.2017 SAHAJA..CEPAT GRAB HARGA TENGAH RUNTUH

#yearendsalemalaysia
#yearendsale
#tixara
#mervecosmetics

โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Cod kat customer ..
.
Ramai rupanyer yg sk pakai #mervecosmetic kerana MESRA solat & WUDUK ... sennag nk cuci katanyer.. produk pun berkualiti ... so xpayah pikir dh memg SELAMAT & HALAL sb pengasasnyer pun @joyrevfa ๐Ÿค—๐Ÿค— org Muslim ...
.
Berminat klik link bio tuk order ye ๐Ÿ˜˜
.
.
#perfectmattepowdermerve
#perfectmattepowder
#cinderevfa#bluemagiclipstick
#lipstickuntukbibirgelap
#fullcoveragefoundation
#gorgeousjuice
#supplemensedap
#mervecosmetics
#joyrevfa
#fairytearspotion
#jomcantikberjemaah
#trustedseller
#trustedshop
#trustedonlineshop
#teamtixara
#tixara
#yearendsalepromo

โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Cod kat customer ..
.
Ramai rupanyer yg sk pakai #mervecosmetic kerana MESRA solat & WUDUK ... sennag nk cuci katanyer.. produk pun berkualiti ... so xpayah pikir dh memg SELAMAT & HALAL sb pengasasnyer pun @joyrevfa ๐Ÿค—๐Ÿค— org Muslim ...
.
Berminat klik link bio tuk order ye ๐Ÿ˜˜
.
.
#perfectmattepowdermerve
#perfectmattepowder
#cinderevfa#bluemagiclipstick
#lipstickuntukbibirgelap
#fullcoveragefoundation
#gorgeousjuice
#supplemensedap
#mervecosmetics
#joyrevfa
#fairytearspotion
#jomcantikberjemaah
#trustedseller
#trustedshop
#trustedonlineshop
#teamtixara
#tixara
#yearendsalepromo

Full Coverage Foundation

LIGHT Skin Tones =================
Kulit : Putih Kemerahan atau Putih Pucat
Undertones : COOL

Contoh kulit Artis LIGHT Skin Tones :
Taylor Swift / Nicole Kidman / Kristen Stewart / Siti Saleha / Adira / Diana Yusoff

Kulit putih pucat lebih nampak flawless & glow kalau pakai foundation, concealer & powder khas dari MERVE COSMETIC ๐Ÿ˜

MEDIUM Skin Tones ==================
Kulit : Kuning langsat atau Kulit Melayu
Undertones : WARM

Contoh kulit Artis MEDIUM Skin Tones :
Angelina Jolie / Jessica Alba / Penelope Cruz / Erra Fazira / Cik Ta / Maya Karin

Kulit kemelayuan anda itu nampak lebih berdimensi & sexy kalau pakai foundation, concealer & powder khas dari MERVE COSMETIC ๐Ÿ˜

DARK Skin Tones ================
Kulit : Hitam manis atau Sawo Matang
Undertones : OLIVE
Contoh kulit Artis Dark Skin Tones :
Jennifer Lopez / Beyonce / Kim Kardashian /
Dayang Nurfaizah / Ziana Zain / Mizz Nina
Wajah u all yang hitam manis tu sgt super duper bold & sharp kalau pakai foundation, concealer & powder khas dari MERVE COSMETIC ๐Ÿ˜

#tixara #mervecosmetic

Dalam banyak-banyakkk foundation, foundation mana yang organik, ada halal, kkm,ย  boleh merawat kulit, tak mudah cair tapi mesra wudhuk,ย  bau wangi macam nak makan, ade banyak ekstrak buah dan tahan lama?
Ada ke foundation macam ni?
Jawapannya ada.

Foundation Merve dengan Superfruits! Makin pakai makin gojes tauu. Sekali beli tahan hingga 6 bulan. Jimat sangat.
#FullCoverageFoundation
#TiXara
#mervecosmetics

FAIRY TEARS POTION

Kehebatan Fairy Tears Potion (Multivitamin Primer Serum)
1. Bau yang harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat
.

2. Disifatkan sebagai serum pencerah yang berkesan yang membuat kulit kelihatan lebih putih merah jambu dan mulus
.

3. Mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar secara efektif dan cepat
.

4. Diperkaya dengan formula & ekstrak Istimewa seperti : .

Peptide ( Anti Penuaan )
Rosehip Seed Oil ( Memudarkan Parut )
Green Tea ( Anti Oksida )
Vitamin C ( Pore Tightening )
Lico Rice ( Mengurangkan Kulit Radang )
Arbutin ( Mencerahkan )
Aloe Vera ( Melembutkan )
Pumpkin ( Memperbaharui Kulit )
Dewberry Extract ( Kulit lebih sihat )
Chamomile Extract ( Pemulihan Kulit )
.

5. Menegangkan kulit yang kendur serta merta juga merawat supaya kulit lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri
.

6. Mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat
.

7. Memudarkan bekas parut jerawat dengan cepat & berkesan
.

8. Serum yang cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit
.

9. Sangat terbaik untuk kulit berminyak/kulit kombinasi kerana ianya dapat menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
.

10. Ianya 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai :
.
a. Moisturizer ( Pelembab )
.
b. Makeup Primer ( Alas Makeup )
.
c. Skin Repair Serum ( Pemulihan Kulit )
.
d. Scars Treatment ( Rawatan Parut )
.
e. Sunblock ( Perlindungan Matahari )

#FairyTearsPotion
#MerveCosmetics
#Yearendsale
#TiXara
#PS001066AG

โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Illusion Creamy Concealer (Dark Spot Eraser)
.
Ia mengandungi antioxidant, rosehip seed oil, vitamin C & E yang membantu melenyapkan kesan cela selamanya ๐Ÿ˜
.
Keistimewaan : .
โœ”๏ธ HD Flawless Finish
โœ”๏ธ Easy to blend
โœ”๏ธ Creamy lightweight
โœ”๏ธ Lasts all day
โœ”๏ธ Hide large pores
โœ”๏ธ Coverage for All Skins
โœ”๏ธ Halal with Natural Ingridients
โœ”๏ธ Cover up pigmentation & acne
โœ”๏ธ Hide dark undereye circles
โœ”๏ธ SPF 50 UV Protection
โœ”๏ธ Covers blemishes & scars
โœ”๏ธ Clinically tested
โœ”๏ธ KKM approval
โœ”๏ธ On-the-go touch ups
โœ”๏ธ Remove dark spot fast & permanently
โœ”๏ธ Available in 3 shades (Fair Skin, Medium Skin & Olive Skin) .
.
#perfectmattepowdermerve
#perfectmattepowder
#cinderevfa#bluemagiclipstick
#lipstickuntukbibirgelap
#fullcoveragefoundation
#gorgeousjuice
#supplemensedap
#mervecosmetics
#joyrevfa
#fairytearspotion
#jomcantikberjemaah
#trustedseller
#trustedshop
#trustedonlineshop
#teamtixara
#tixara
#yearendsalepromo

Susah tau nak cari mekap yang buat hati kita puas. Yelah orang perempuan. Cuba gi #Sephora berapa ramai yang dok cuba tester kat situ? .

Try ni tak kena.
Try tu tak kena. .

So beli #online ni, boleh caye ke? .

Hihi don wori uolss. Barangan Merve ni insya Allah menepati citarasa tau. Produk tempatan setanding jenama antarabangsa lagi. Kerlass giteww ๐Ÿ˜˜

BETULL..TAK SUNGGUH SAYA TAK CITER TAU.. Saya dah start pakai Merve Cosmetic terutama Full Coverage Foundation sejak November 2016, sejak tu memang dah x heran dgn jenama antarabangsa sebab Saya dapati result pakai Merve jauhhh sgt lebih baik berbanding product2 yg Saya pernah pakai dulu.... Tambah pulak bola blend Foundation tu dengan Minyak Argan Emas iFlawless...wahhh..memang saya puas hati...
.
#MerveCosmetic
#TiXara
#iFlawless

WhatsApp #yarnyusof di 012-2832916 utk pembelian semua product merve SEGERA sebelum Year End Sales berakhir 31 December 2017 ni.

Yang nak risik2 jadi agent pun boleh ye.

www.wasap.com.my/60122832916/merve

The Beauty Spells "storybook" ๐Ÿ“š GORGEOUS JUICE yang meROKET-ROKET..!! ๐Ÿš€ Ramai yang keliru & tanya, ni Buku ke??? ๐Ÿ˜‚ Itulah istimewanya Gorgeous Juice ni.. Bila u all buka je "storybook" ni, u all akan dapat 25 sachets Gorgeous Juice yg ajaib untuk di minum setiap hari ๐Ÿ˜
.
Produk Gorgeous Juice adalah produk yang sangat membanggakan sejak tahun 2015 kerana bukan saja dapat mencantikkan kulit wajah, menurunkan berat badan dan memberi tenaga dari dalam tetapi juga sangat sangat membantu dari segi kesihatan dalaman yang mana Gorgeous Juice dapat memperbetulkan masalah sukar hamil & kesihatan dalaman wanita untuk kebahagiaan rumahtangga. Tidak hairan lah kerana isi kandungan Gorgeous Juice ini juga adalah dari makanan Sunnah. Selama 8 bulan banyak testimoni-testimoni yang membuat ramai yang terharu dan berpuas hati. Terlalu bersyukur rasanya pada Allah swt kerana dengan produk ini juga dapat membantu ramai suri rumah-suri rumah & ibu2 tunggal menambah pendapatan dari rumah. Hebat! MERVE mmg sangat HEBAT! Membantu & menyumbang kepada ramai orang. Insyallah, MERVE sentiasa ingin berkongsi rezeki dengan anda semua.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi โค
.
Dapatkan produk-produk impian anda sekarang.

Atau daftar sebagai agent / Dropship team #TiXara merve.

HUBUNGI #yarnyusof (PS001 071 AG) di 012-2832916.

DM or Whatsapp๐Ÿ“ฒ juga dialu-alukan...

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
YEAR END SALE MERVE
SAH SEHINGGA 31.12.2017 SAHAJA..CEPAT GRAB HARGA TENGAH RUNTUH

#yearendsalemalaysia
#yearendsale
#tixara
#mervecosmetics

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
YEAR END SALE MERVE
SAH SEHINGGA 31.12.2017 SAHAJA..CEPAT GRAB HARGA TENGAH RUNTUH

#yearendsalemalaysia
#yearendsale
#tixara
#mervecosmetics

Most Popular Instagram Hashtags