#tixara

MOST RECENT

Mood raya ke 3. Baru cukup semua. Ke mana kita ney?

Ada yang cari sobella aisedo dan lipmatte letop feverglam? Jom la kita bercod raya di Tampin uolls

#raya2018 #ootdraya #Tixara #FeverGlam #Sobella #aisedo2minit #teamrayapurple #teamrayatampin ##gengkebaya #arianirtw #arianiootd

Sesi amik stok dan serahan reward Raya untuk Team mates Tixara yang berjaya achieve target πŸ’ͺ
.
.
Buat 3k bulan ni. Bulan depan 5k ya. Fightingggg πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
Nak belajar buat duit jual mekap berkualiti international? Jom jom join team Tixara sebagai agen dengan modal SERENDAH RM280 aje 😊
.
.
Wasap +60132099431
.
.
#StokisSobellaPutrajaya #sobellaputrajaya #sobellabangi #tixara #agentwanted #agentwantedmalaysia #sayajual #leeyanarahman #minaz #bangisentral #bangigetaway #putrajaya #persint15 #feverglamputrajaya #feverglambangi

Sesi amik stok dan serahan reward Raya untuk Team mates Tixara yang berjaya achieve target πŸ’ͺ
.
.
Buat 3k bulan ni. Bulan depan 5k ya. Fightingggg πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
Nak belajar buat duit jual mekap berkualiti international? Jom jom join team Tixara sebagai agen dengan modal SERENDAH RM280 aje 😊
.
.
Wasap +60132099431
.
.
#StokisSobellaPutrajaya #sobellaputrajaya #sobellabangi #tixara #agentwanted #agentwantedmalaysia #sayajual #leeyanarahman #minaz #bangisentral #bangigetaway #putrajaya #persint15 #feverglamputrajaya #feverglambangi

Alhamdulillah kongsi rezeki dengan Team. Biar sikit tapi berdesing macam cili padi. .
.
Agen untuk #Sobella dan #FeverGlam dibuka tau! Tapi Kak Ummul selective sikit. Dropship tak buka buat masa ni. Sebab prefer mereka yang serious berniaga dan tak takut laburkan sedikit modal. .
Kita bagi training, bagi reward, bagi motivasi, semua tu perlukan masa dan tenaga. Jadi apa salahnya keluarkan modal untuk dapat semua ni kan? Win win gituuu. .
Maklumlah tahun ni tahun ke 2 buat bisnes online. Kak Ummul dah tau bezakan sapa yang serious nak buat duit, sapa yang join sekadar untuk dapat diskaun beli barang tiap bulan 😢
.
.
Kalau betul nak buat duit sampingan, lelagi lepas raya, klik link wasap kat bio. .
.
Semua orang MAMPU berjaya kalau kita ada keberanian untuk cabar diri rembat peluang depan mata 😊
.
Nak buat bisnes tak mudah. TAPI ia akan jadi lebih mudah kalau kita ada leader yang bagus, team yang baik dan pelihara hubungan kita dengan Allah. .
Insya Allah. .
.

Wasap +60132099431
.
#Tixara #agentwanted #agentwantedmalaysia #sobellaputrajaya #sobellasquad #teamsobella #feverglamputrajaya #stokissobella #leaderfeverglam #sayajual #agendiperlukan

.
Uols pakai spek ke? .
Orang pakai spek selalu mata dia nampak kecik kan? .
Pastuu, selalu rasa cam mata dia tak cantik kann? .
Nak tak CikHannah bantu besarkan mata uols dalam masa 1 minit? .
Pastu mata nampak besar dan galak, cantikkk sangat sampai uols rasa macam nak tampor pipi 100 kali? .
Sampai uols rasa semangat nak pakai contact lens dan letak tepi aje spek pinky tu? .
Eyeliner lah jawapannya! .
Liquid eyeliner yang warnanya hitam pekat ni memang istimewa sebab tak mudah cair dan tanggal! .
Calitkan tebal sikit untuk bukak mata kecik tu jadi lebih besar dan galak tau.
.
Mudah nak guna. Cepat siap. Dan senang nak tanggal kalau tersalah lukis. .
Haaa. Ammacam? Nak redi nak cecantik? Ada harga #AdikBeradik bila klik link kat komen 😊
.
#Tixara
#FeverGlam

.
FEVER GLAM LIPSMATTE RAYA EDITION
.
Harga :
RM36 (1pcs)
RM66 (2pcs) [JIMAT RM6]
RM90 (3pcs) [JIMAT RM18]
.
#FGLimitedEditon
#FeverGlam #lipstick #feverglampuchong #lipstickfever
#Tixara

.
Amaigaddss! Shanteknya design Limited Edition Raya Fever Glam ni uols! .
Dah rasa macam masuk shopping kat Seporah dah ha. Kerlas sangat design. Setanding international! .
Dengar cite LE ni ada PROMO istimewa untuk repeat ode kasteme. Jimat lebihh dari kasteme baru tau. .
Harga :
RM36 (1pcs)
RM66 (2pcs) [JIMAT RM6]
RM90 (3pcs) [JIMAT RM18]
.
Berminat? Klik je link di bio IG @hsbeauty.cantik atau wasap.my/60172808050/SisNakOrder
.
#FGLimitedEditon
#FeverGlam #lipstick #feverglampuchong #lipstickfever
#Tixara

Haiii Dear 😍😍😍😍
#tixara
#sobellaloveedition
#sobellasolawa
#dearmumtaz
#ferrarossa

Sobella raya edition
Hanya datang sekali saja

#tixara
#sobellasolawa
#sobellakotamasai
#sobellajbpasirgudang

Sobella raya edition
Hanya datang sekali

#tixara
#sobellasolawa
#sobellakotamasai
#sobellajbpasirgudang

Hidup penuh warna warni
Seindah warna pelangi
Riang ria bagaikan anak kecil

Semperit rainbow by citraklasik cookies

Dm/wasap lelaju
Order last pada 30 mei 2018

#Tixara #citraklasik #kukisCK #FeverGlam #gengkebaya #lipmatte #ultimateeyelinerfeverglam #fglipmatte #mascarafeverglam #sobellalipmatte #eyeshadow2minit #serumsobella #limitededition #sobella #redkebaya #kebayaraya2018 #kebayaraya #sayajualmurah #mekaporiginal

Most Popular Instagram Hashtags