[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tixara

1403 posts

TOP POSTS

::Hai semua!! I am official dropship for MERVE. All of you can be pretty and gorgeous with MERVE product 😍

Anything contact me. 😊
U can drop your number below, I will ASAP contact you 😉

MS075 1269DS
#mervecosmetic #tixara
#joyrevfa #merve

Dalam banyak-banyakkk foundation, foundation mana yang organik, ada halal, kkm, boleh merawat kulit, tak mudah cair tapi mesra wudhuk, bau wangi macam nak makan, ade banyak ekstrak buah dan tahan lama?
Ada ke foundation macam ni?
Jawapannya ada.

Foundation Merve dengan Superfruits! Makin pakai makin gojes tauu. Sekali beli tahan hingga 6 bulan. Jimat sangat.
#FullCoverageFoundation
#TiXara
#AgentWanted

Kenangan mengusik jiwa.

Hahahah, Kakten sendiri nak tergelak tengok gambar-gambar lama, masa kecik, masa sekolah rendah, sekolah menengah, zaman U.
Ni masa balik raya haritu, saja la lepak-lepak dengan mak, abah, adik, tengok album lama. Feeling sangat.

Gambar ni masa Kakten darjah 6 kalau tak salah (2001). Mak oi, dah 16 tahun berlalu.
Kakten aktif dulu masa sekolah. Yang bola baling la, bola jaring, wakil sekolah kuiz sana sini. Boria pon masuk. Hahaha!

Cuba teka Kakten mana satu? Yang bulat, yang gelap tu. Kakten yang dulu tak sama dengan Kakten sekarang tau.
Masa pertandingan boria ni, ada tema iaitu 'anti dadah'. Yelah, nak bagi kesedaran bahayanya dadah. Kitorang lawan dekat dewan SMK Syed Hassan, Kangar, Perlis.

Kakten tak ingat la menang ke kalah waktu ni. Hehehe, rinduuuuu sangat kat kawan-kawan SK Sena. Ada yang masih contact, ada jugak yang lost. Harapnya dapatla kita bertemu kembali. Boleh nyanyi boria lagi. Kuikuikui.

#memorikakten #sksena #boria #TiXara #TiXaraT4

Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat . Salam menjemput rezeki . Syukur Alhamdulillah ke hadrat Ilahi kerana diberikan peluang dan kesempatan untuk bernyawa di atas muka bumi-Nya ini 🌞 "Barangsiapa yang dilapangkan rezekinya dan dipanjangkan umurnya, hendaklah ia menghubungkan tali silaturahim. (HR. Bukhari)"
- Kata Mutiara Islami -

#tixara

Siapakah gadis ini? Cantik berseri kan?.
Tahu tak berapa umurnya?.
.
40 tahun.
.
Ya, ini adalah Noor Yante, ibu kepada 2 cahaya mata yang baru consume 1 kotak Gorgeous Juice. Lihat wajahnya,dapat tak rasakan, apa yang dia rasakan...
... Rasa Cantik?.
.
Ya, bila anda rasa Cantik, jadi Cantik!
Nak tahu apa rahsia sis ini Gorgeous,
Jom Whatsapp > 0193287260. .
#Gorgeousjuice
#MerveCosmetic
#MerveGorgeousJuice
#TiXara

Morning uolss!

Nak cantik macam Sariyanti? Macam Neelofa? Macam Amira Rosli?
Cuba tengok berapa banyak dorang spend untuk barang kecantikan.
Jadi, nak cantik gojes floles jangan kedekut tau 😘

#MerveCosmetics
#TiXara
#sayajual
#produkkecantikan

MOST RECENT

Salam 1Muharram 1439H

Waalaikumussalam. Selamat pagi . Salam pagi khamis yang ceria. Moga murah rezeki selalu 🌹🌹 #salam#muharram#indah#alhamdulillah#tixara#rezeki#bisnes#makanantambahanmajujaya

Susah tau nak cari mekap yang buat hati kita puas. Yelah orang perempuan. Cuba gi Sephora berapa ramai yang dok cuba tester kat situ? .
Try ni tak kena.
Try tu tak kena. .
So beli online ni, boleh caye ke? .
Hihi don wori uolss. Barangan Merve ni insya Allah menepati citarasa tau. Produk tempatan setanding jenama antarabangsa lagi. Kerlass giteww 😘
.
Assalamualaikum, miliki produk Merve Cosmetic impian anda dgn saya 😃
.
#MS075029AG
#merveteamTixara
💝Clear stock
💝Free gift setiap pembelian satu produk dari saya
📮Postage everyday
🚘 COD AVAILABLE
✔ Bukit Payong ✔ Kuala Terengganu✔Giant @Mydin ✔Padang Midin✔️Kawasan sekitarnya
.
🌸Instagram: nurulaimi_95
📲Dm or Whatsapp sis 😊
📲 wasap.my+601110037292
.
#produkviralMerveCosmetic by #Joyrefva
#TiXara #clearstok #kulitsihatdalamluar

Susah tau nak cari mekap yang buat hati kita puas. Yelah orang perempuan. Cuba gi Sephora berapa ramai yang dok cuba tester kat situ? .
.

Try ni tak kena.
Try tu tak kena. .
.

So beli online ni, boleh caye ke?
Hihi don wori uolss. Barangan Merve ni insya Allah menepati citarasa tau. Produk tempatan setanding jenama antarabangsa lagi. Kerlass giteww 😘
.

#MerveCosmetic
#PS0751233DS
#TiXara

MERVE Info Produk:
Full Coverage Foundation

Foundation Merve ni teksturnya ringan dan tak berminyak walaupun jenis cream. Full coverage pulak tu so memang boleh cover parut atau eyebag dengan teknik yang betul.
Foundation ni memang menarik sebab diperkaya dengan superfruits dan modern formula yang selalunya kita jumpa dalam vitamin atau supplemen tau! Hah magik betul foundation ni.

Selain bertindak sebagai mekap untuk buat uols nampak cantik, foundation ni jugak merawat dan mencerahkan kulit!
Tak perlu takut keluar tengah panas sebab foundation ni ada spf50, tak mudah cair dan bercapuk.

Ada 3 kod warna: light/medium/dark. Berat 20g dan tahan hingga 6 bulan ke atas.
http://www.wasap.my/60174983397
Ms0751225ds
#tixara

Formulasi yang terdapat dalam foundation merve ini memang terbaik . Dengan Super Fruits yang #superpower dalam menyelesaikan masalah wajah gadis-gadis.

PSST !!! Promo Combo still ON dampai esok je tau . Bila promo dah tamat , no more harga #superjimat ini .

Jangan terlepas tau . Wasap yunn sekarang yntuk dapatkan harga #superjimat #superpower ini .
014-5028432

Memang #supernatural la 👍

#tixara#tixarateams#tixaraladies#mervecoametic#mervelovers#makeuplivers#beauty#flawless#glowing#skinhealth#health#princess#fairytale#malaysia#kelantan#kualalumpur#foundation#serum#superfruits#sayapakai#sayajual#promocombo

MANA LAGI PENTING? SERUM ATAU PELEMBAP?

Okeyy. Jangan kompius.
Serum dan pelembap ialah dua benda yang berbeza. Serum selalunya dalam bentuk cecair atau gel. Pelembap pulak, selalunya dalam bentuk krim. .
.
Serum ni kalau uols nak tau, diciptakan khas untuk tembusss sampai ke lapisan kulit paling dalam. Kulit kita ada 3 lapisan tau. .
.

Jadi, molekul dia lebih kecik kalau nak dibandingkan dengan pelembap.
Sebab molekul dia kecik, dia boleh tembus dan bawa masuk "makanan extra" untuk kulit kita yang pelembap biasa tak boleh buat. .
.

Serum jugak sangat membantu penghasilan sel kulit baru. Sebab tu rata-rata orang yang guna serum, muka dorang floles dan ceria. Langsung tak nampak kusam. .
.

Jerawat cepat kering. Parut cepat hilang. Muka pun nampak tegang. Jeragat punnn boleh lari lintang pukang. .
.
Sebab? Sel yang dah tua dan tak larat tu cepat-cepat digantikan dengan sel baru yang freshhh segar bugar! Tak sempat dia nak menempek dah cepat-cepat kena kick out. Hihihii. .
.

Pelembap pulak, molekul dia lebih besar. Jadi dia cuma bertindak kat sel kulit bahagian luar aje. Ia cuma pelembapkan kulit bahagian luar dan tak mampu nak lindung kulit bahagian dalam. .
.

Pelembap yang ada SPF boleh lindungi kulit kita dari sinaran matahari. Tapiii. Tak boleh lindungi hingga lapisan ke 2 atau ke 3. Sebab tu walaupun dah cuci muka dan pakai pelembap, jerawat dan jeragat tetap jugak boleh naik.

So. Mana lagi penting? Serum atau pelembap? .
.
Pada Ummul, serum lebih penting. Sebab serum ada banyak kelebihan EXTRA yang pelembap biasa tak boleh buat. Tambah pulak serum yang Halal dan natural 😉

#Tixara
#FairyTearsPotion
#MultivitaminSerum
#MerveCosmetics #serum #multivitamin #merve #mervestokist #putrajaya #bangi #merveputrajaya #mervebangi #sayajual

Kagum kan bila tengok iklan atau pape je pasal mekap yang susah nak tanggal ni. Ambik tisu ,basahkan dan dap kat muka .Wah tak tertanggal la . Best bila mekap tak mudah tanggal . Yela takperlu susah-susah nak touchup balik kan . Mekap tu akan still glowing mowing je even pakai berjam-jam pon.

Tapi tapi tapi , uolls tau tak yang mekap susah sangat nak tanggal nie ada keburukannya. Memang ada mekap removal tapi bila u pakai mekap removal pon still u kene tonyoh-tonyoh muka tu nak kasi hilang bebetul kan . And guess what ? Bila dah tonyoh teteruk camtu , muka u akan jadi mudah berkedut dan kusam tau .
Macam mana tak kedut kalau dah u tonyoh macam nak tanggalkan kotoran kat kain. Kulit akan tertarik dan kendur dan sel-sel kulit pon mati . Sebab tu ia akan nampakkan u lebih tua atau berusia dari umur.

Jadi apa penyelasaiannya?

U kena cari produk kosmetik yang senang cuci atau lebih spesifiknye water-based. Sebab apa ? Supaya u tak perlu nak tonyoh kat muka tu kuat kuat. Basahkan tisu dan terus lap. Mekap senang cuci, muka pon terjaga.

Biarla kena touchup berulang kali asal muka tak rosak .

Apa kata anda?
Ada silikon atau bebas silikon ? Pilihan di tangan anda. 😉

#tixara#cantikselalu#mervecosmetics#siliconsiliconfree

Most Popular Instagram Hashtags