#titianhasrat

MOST RECENT

buat ape yg kita suka
ikhlaskan setiap perbuatan kita
sorry la klau hancor sikit..😜😉
#titianhasrat #malaysiancover #cover #lagend #rockleleh #90an #covermalaysia #cover

He did the best cover to this song! Lagu favourite zaman bebudak dulu...hehehe..
#usop #mentormillenia #favourite #titianhasrat #samudera #cover

Titian hasrat cover by putera fiq at langkawi
#titianhasrat
#samudera

#TITiANHASRAT 🤘🤘
@i.qyym
Comment

Bersama kumplan samudera... #SalamSejahtera
#TitianHasrat

Update #06042018: TITIAN HASRAT by @usopofficial7 | Minda | Kuala Terengganu .
Tak penah tak nice boss nyanyi lagu ni. Outfit pun ngamm serba putih. Thank you fans yg datang even hujan sanggup terjah. Cenggini arrr 👍
.
Full video #TitianHasrat by Usop on FB page: Usop Lovers
.
Credit 🎥: IGLIVE Mr. PA @hazim_kechik . Thank you. Esok boleh la buat live lagi heheh😅
.
#usopofficial7 #NamaTerindah #manseppp #ULStandTogetherWithUsop #Minda #NegarakuDigital

Titian Hasrat. Hasrat nak ke mana tu boss 🙈 One of the killer songs yang buat fans terpaku time Usop nyanyi di mentor dlu smpai la sekarang 😂
.
Throwback show @usopofficial7 #KarnivalHidupTanpaDadah di Kulim, Kedah. .
Credit 📹 @usoplovers . Full song di page FB: Usop Lovers .
#usopofficial7 #NamaTerindah #ingtbesabesa #manseppp #titianhasrat

Sempena Boss @usopofficial7 diacara Karnival Hidup Tanpa Dadah ni, Admin pun nak seru juga lah.
Dari kita tewas di tangan Dadah, lebih baik kita mendengar lagu lagu dari Boss. Hihihihihi!
Jom layan lagu Titian Hasrat ni. Tak jemu jemu Admin dengar lagu yang di dendangkan oleh Boss. Lagu ni lah juga yang membuat Admin selalu teringat akan Boss. 😊 Bagaimana dengan anda semua, UKFO? 😁
#titianhasrat

Test sore kit
#jiwang
#TitianHasrat

Tb mlm berinai...#titianhasrat
@rieyn_awin

Update #02032018 : Assalamualaikum dan Selamat Malam 💕 All the ladies and gentleman .

Mlm2 ni ajomm la lyn boss payung suara😎 . Nah boss belanja lagu #titianhasrat siap pakai kopiah lagi 👳

Hampa jangan tak tido pulak malam nihh sbb kena pukau dengan boss
.
Jangan lupa request lagu #NamaTerindah by @usopofficial7 di corong² radio
.
#ULstandtogetherwithUsop#manseppp
.
📸 : @usopofficial7

Most Popular Instagram Hashtags