[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#titiancinta

233589 posts

TOP POSTS

jomm tido bilik sebelah ikut aisy ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
_______
#throwback
#titiancinta
#aisy
#harris
#farahnabilah

TITIAN CINTA : BENGIS (PART 2)

Credit : @za.fanbase
tengok la puas puas muka boss berjambang tu hehehe
#zulariffin #farahnabilah #zulfawaa #mummyshark #daddyshark #titiancinta #zafanbase

Game over???? Tapi rindu kami yg blum over lagi ni mcmna haaa..... #titiancinta
#sweetpotatopie
#gerammmmm

#Repost @farahnabilahwarriors (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Daddy shark ๐Ÿฌ dodododododo
Daddy shark ๐Ÿฌ dodododododo
Daddy shark ๐Ÿฌ dodododododo
Daddy shark ๐Ÿฌ
.
Mummy shark ๐Ÿฌ dododododo
Mummy shark ๐Ÿฌ dododododo
Mummy shark ๐Ÿฌ dododododo
Mummy shark ๐Ÿฌ
#TitianCinta #aisyharris

Thank you! Eh gituuu semua mcm tak move on je lagi ni drpd #titiancinta ! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #serapunbelommoveonsebenarnya #acahacahmoveongitu
#bestnine2017

โคโคโคโคโค
sama la...kita org pun stuck dgn korang...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Credit @kn1964
#titiancinta
#umayrharris
#aisy
#throwback
#takbolehmoveon

Rindu la scene bilik sana , bilik sini. Wahai abam jambang yg dekat sana tu, senah dekat sini sentiasa menanti ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
.
.
.

@Regranned from @fawaa_dihati - jomm tido bilik sebelah ikut aisy ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
_______
#throwback
#titiancinta
#aisy
#harris
#farahnabilah - #regrann

MOST RECENT

Trudolly Memang Perfect Combination! In 1 Box ade 2 Bottles!! Each bottle ade 30 tablets!! Wow ๐Ÿ˜ฎ bleh tahan sebulan ๐Ÿ‘
.
.
Nak kurus ade Detox Pro yg melancarkan system pembuangan tanpa menyakit kan perut! smooth je! Dlm seminggu ade yg dh trun 2-3kg๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Bukan tu saje badan pun sihat.. muka pun nmpak fressh coz system penbuangan toksin berjalan lancar
.
.
Nak cantek plak ade Beauty Booster yg mampu mencerahkan, melembabkan, mengurangkan jeragat, Mengecutkan jerawat, Parut pun pudar, Rekahan kulit hilang, Eczema dh baik & lain2 lah
.
.
Best kan tak yah lah nk berbelanje lebih untuk Sihat, Kurus & Cantek Hanye RM99 Sahaje for 2 bottles!! haiisssh mane nk cari kat market harge camni ๐Ÿค”
.
.

Jom pm
Whatsapp 019-2158344โ˜Ž๐Ÿ˜™ Whatsapp 019.2158344โ˜Ž

#redvelvet #perlashine #bellezacollagen #glutacaps #aurawhite #symabeauty
#syadanvce #tatiskincare #fazura #fattzura #garambukitdelimanggun #susumaaez
#kingcoco #susumaaez #mokcun
#bellezacollagenmurah #titiancinta

Appreciation post for @zul_ariffin today.
I can say that 2017 its The Boss's year because all his film and drama has been a huge phenomena for him. Let's start with his film early this year when #JRevolusi came out his character as #JayZulkarnain a UTK officer with his sparring partner Farid Kamil, Fazura & Izara Aishah became Top 3 Box Office Film this year with RM7.14Million.
And after #JRevolusi again another Boss film the latest one is #Tombiruo his character as #Ejim without having so much dialogue and even wear mask instead became a huge phenomena with No 2 Box Office film with RM7.97Million after #JRevolusi. What a great achievement for him in both film this year. I guess there will be another trophy for him next year in ABP with this kind of achievement right ?
Ok enough with film now let's talk about his drama this year started with #MenantiFebruari with his sparring partner Fatiya Latiff also has caught his fans' attention character as Arie.
Another drama with a huge phenomena for him is #UmayrHarris in #TitianCinta with his sparring partner @farahnabilahofficial has been No 1 drama in 2017 with 11Million viewers. His character as Harris a loving husband has made every girl in this earth melts including me. ๐Ÿ˜
Towards the end of the year another drama is #MrLondonMsLangkawi eventhough only airing in Singapore channel only but also has caught his fans attention as well as they can watch on Astro On Demand and Facebook Live from one particular person. I guess with all this drama & film throughout this year he deserve an award in ASK, ABP or Festival Filem next year with his versatile character isn't it ?
And last but not least recently The Boss's Mum, Robiah Bt Nasir has passed away due to heart attack.

To our beloved Boss be strong & have faith. He won't test you with something you cant bear. There's always reason for everything that has happened. I know its gonna be hard for you. Keep sending prayers to arwah. Semoga Allah tempatkan arwah bersama orang solehah. Al-Fatihah.

You know we will always be there for you. Take as much time as you want. Do whatever you think best to feel better. We have your back always. #ZulAriffin #zafc

Thankyou dear Syafiqah support @mbh_medispa.batupahat ๐Ÿ˜Š dan buat treatment dengan kami ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Insyallah lepas dear Syafiqah buat treatment di @mbh_medispa.batupahat akan nampak perubahan yang lebih baik . ๐Ÿ˜ฝ
.
Boleh booking appointment dengan kak ita ๐Ÿ“ฒ
.
.
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
.

#mbhbatupahat#mbhmedispa#beautyinlovinghands#medispapalingdipercayai#mbhlovers#mbhbeautyfair#bisikpadalangit#dendamaurora#girlfriendakudarineraka#titiancinta#jerawat#jeragat#kulitkusam#kulitberminyak#kulitberparut#mbhlover#muamalaysia#meleTOP#dermapen#mycoffeeprince#wanitaterindah#clevergirl#fattzura#cantik#putih#makeuptutorial#naelofarhijab#awaksukasayatak#dudapujaandara#mehsandarlagi

TESTIMONI TRUDOLLY BY FAZURA

Selepas 2 bottol consume TRU DOLLY by FAZURA wajah runcing dan glowing uoollss mana tak nye
Berat badan dah turun๐Ÿ˜™

#trudollybyfazura
#trudolly
#fazura

Taip FAZURA

Whatsapp ๐ŸŒธโ˜Ž019.2158344

Jom pm
Whatsapp 019-2158344โ˜Ž๐Ÿ˜™ Whatsapp 019.2158344โ˜Ž

#redvelvet #perlashine #bellezacollagen #glutacaps #aurawhite #symabeauty
#syadanvce #tatiskincare #fazura #fattzura #garambukitdelimanggun #susumaaez
#kingcoco #susumaaez #mokcun
#bellezacollagenmurah #titiancinta

Skrub sejuk viral ni dah keluar kat HARIAN METRO tau uollssโ˜บ๏ธ uolls bila lagi nak dapatkan Green Tea Mint Face Scrub ni? Meh wasap 0194440077 untuk order atau klik link wasap di bio sahaja

Pulak dah... kenapa jadi camni,ummi!!! .
Hihihi ummi senyum je bila diaju pertanyaan tu.Mmg betul follow meal plan yg diberi...tapi bab cuit2 pinggan suami,suap anak tak sedar sambil tu suap mulut sendiri ๐Ÿ˜
.
ALHAMDULILLAH turun gak 1kg,kesilapan yg dibuat luar sedar or sedar tapi buat2 xnmpk hihihi...
.
Jadi lepas ni pastikan follow tanpa cuit aka curang pada diri apatah lg pada coach OK...
.
Coach xnmpk apa yg anda mkn...tapi scale tak Kan sorok hasil tangkapan mulut anda ๐Ÿ˜Ž
.
Bagi mereka yang pasang azam 2018 utk sihat cergas bertenaga & bonus darinya KURUS...boleh klik bio IG diatas utk detail ok.
.
#allahkuasamakhluktiadakuasa
#manfaatmudharatdariallah
#tiadayangmustahilbagiALLAH
.
Coach Ummi +60134164244
.
#teamnickhinhussien #teamummi #teamummiladyinblack #coachummi #coachonline
#beautifuldestinations
#eatclean #eathealthy
#titiancinta #zulariffin
#sitinordiana
#extravaganza2017
#gemuk #kurus
#kurussihat
#kurusberkesan
#jomkurus
#jomkurus1malaysia
#herbalife
#herbalifenutrition
#herbalifecoachmalaysia
#niqobis #coachmuslimah
#coachwanita

๐Ÿ”ŠGREENTEA MINT FACE SCRUB!!
.
๐ŸƒDah try maka terjatuh cinta!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Rasa nak pakai hari2 sebab rasa FRESH SANGAT!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐ŸƒBoleh Pakai Selang sehari!! Lepas sental tu rasa sejuk!! Segar!! dan bersih!!
๐ŸƒScrub ni 'BEST' Sebab ada biji2 badam tolong clearkan pori2 kita. ๐Ÿ˜‡

Fast response wassap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Wasap 0194440077

SEMUA PRODUK KOSMETIK / SKINCARE BOLEH DAPAT LULUSAN KKM, TAPI.. X SEMUA BOLEH DAPAT SIJIL HALAL DARI JAKIM
.
.
.
Alhamdulillah alhamdulillah.. CHARMS lain dari yg lain!
โœ… LULUSAN KKM
โœ… SIJIL HALAL JAKIM
โœ… DI UJI PAKAR SAINTIS MUSLIM DI UNIVERSITI BERTARAF APEX ( USM)

#charmsfoundation
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#starglowvitaminc
#laserscrub
#starglow
#treapluscharms
#misiviralcharms #melodi #meletop #titiancinta #bazarpaknil #tanabalan #teamterpaksacantik
#awaksukasayatak
#abanglongfadil2
#alvinchong #hilmanyong #emmamaembong #fattzura #titiankasih #tombiruo #astroria #bazaarsaurus #sapotlokal #wanitaterindah #coffeeprince
.
.

Perlu ker berSCRUB dan berMASKER?
Scrub dan masker wajib sebenarnyer untuk KULIT MUKA ๐Ÿ’† paling paling 3kali SEMINGGU

Kerana !
Kerana !
Kerana ! *Scrub* berfungsi untuk buang segala sel2 kulit mati. Kalau kulit mati tidak dibersihkan, macam mana kulit nak bernafas & daily skincare pun tak berkesan. Jadi kusam, ada blackhead, whitehead, jerawat & macam2 lagi.

#SCRUB_SEJUK Diformulasi daripada bahan-bahan semula jadi yang banyak manfaat untuk kulit. ๐ŸŒฑEXTRA GREENTEA
๐ŸŒฑEXTRA PEPPERMINT
๐ŸŒฑEXTRA WALNUT
๐ŸŒฑ EXTRA STEMCELL
๐ŸŒฑ EXTRA ARGAN

Jom hapuskan masalah kulit dengan bahan2 scrub yang semula jadi.

Retail: RM 38 sahaja postage RM 8/ SS RM 12
50 gram
Tahan 2-3 bulan

Wasap 0194440077

Masalah pori ? ๐Ÿค” .
Seawal 5 hari OPS bole bantu uolss . .
RM68 exc postage .
.
Jom wasap sis lekaih ๐Ÿค—
.
#oneporeserum #seawal5hari #poreproblems #berbaloi2 #wongiperfumedlotion #sobellasolawa #titiancinta #dendamaurora #lelakiitupemilikhatiku #bazarpaknilprodukkecantikan

Siapa yang tak tahu lagi masalah kulit korang apa ?
Berminyak ke ?
Sensitif ke ?
Kering ke ?
Normal ke ? ๐Ÿค”
Kombinasi ke ?
.
Kalau yang masih tertanya2 mehh pakat2 dengan kawan2 datang ke @mbh_medispa.batupahat untuk jalani skin analysis dan consult bersama therapys yg terlatih ๐Ÿ˜˜ .
.
Kak ita cuma nak tolong , bukan ah long ๐Ÿ˜†.
.
Boleh booking appointment dengan kak ita ๐Ÿ“ฒ
.
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
.

#mbhbatupahat#mbhmedispa#beautyinlovinghands#medispapalingdipercayai#mbhlovers#mbhbeautyfair#bisikpadalangit#dendamaurora#girlfriendakudarineraka#titiancinta#jerawat#jeragat#kulitkusam#kulitberminyak#kulitberparut#mbhlover#muamalaysia#meleTOP#dermapen#mycoffeeprince#wanitaterindah#clevergirl#fattzura#cantik#putih#makeuptutorial#naelofarhijab#awaksukasayatak#dudapujaandara#mehsandarlagi

SELAIN DARIPADA GIVE AWAY DARIPADA MBH MEDSIPA, MBH HAIRCARE PUN NAK BAGI UOLLS TAW..
.
.
Kaya la uolls, untung-untung dapat Give Away Free dari MBH Haircare just dengan share post ni kepada 3 orang kawan. Lahai senang nye la dapat..kiki
.
.
Selain daripada give away, siapa-siapa yang rasa ada masalah rambut gugur tu, boleh dapat kan rawatan segera kat MBH Haircare..dah macam kat hospital pulak kan? Ihihih
.
.
SEBAB APA CIKYAM CAKAP SEGERA?
.
.
Sebab MBH Haircare menawarkan rawatan rambut SERENDAH RM39 SAHAJA & juga
Produk homecare SERENDAH RM5 SAHAJA sempena Beauty Fair ni
.
.
Kalau nak cepat-cepat
WHATSAPP (Kak Eca) 01160850817
WHATSAPP (Kak Eca) 01160850817
WHATSAPP (Kak Eca) 01160850817
.
.
Cepat-cepat!
#mbhmedispacheras #mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih #makeuptutorial #naelofarhijab

SEJUK + Wangi + Segar !
Pilihan anak dara dan isteriii.
.
.
Ada lagi nak try #femininewashgold terbaru ni ?๏ธ
Kalau belum boleh dapatkan sekarang sebab tengah promosi ๐Ÿ˜˜
.
.
EIDA LAURA FEMININE WASH
โœ” sesuai untuk anak dara, wanita berkahwin, ibu mengandung dan dalam pantang.
โœ” mengetatkan dan merapatkan faraj kembali menawan seperti anak dara.
โœ” memulihkan luka selepas bersalin.
โœ” menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit.
โœ” mengembalikan kehangatan hubungan suami isteri.
โœ” mengurangkan keputihan dan menyegarkan faraj.
.
.
Harga beli 3 botol Murah sangat.. sebotol boleh guna sehingga 3 bulan.. share share dengan kawan2 beli lagi jimat !!
.
๐Ÿ’Ÿ FW gold, Pasti si dia jatuh cinta ๐Ÿ’Ÿ
.

PROMOSI PALAZO JEANS !!
.
.
1helai Rm52
2helai Rm100
EXCPOS
.
saiz S M L XL XXL-sold out
.
#palazobootcut
#palazolofa
#palazzo
#ootd
#titiancinta
#neelofa
#bazaarpaknil
#oufitoftheday
#culotepants
#palazomurah
#palazojeans

PROMOSI PALAZO JEANS !!
.
.
1helai Rm52
2helai Rm100
EXCPOS
.
saiz S M L XL XXL-sold out
.
#palazobootcut
#palazolofa
#palazzo
#ootd
#titiancinta
#neelofa
#bazaarpaknil
#oufitoftheday
#culotepants
#palazomurah
#palazojeans

PROMOSI PALAZO JEANS !!
.
.
1helai Rm52
2helai Rm100
EXCPOS
.
saiz S M L XL XXL-sold out
.
#palazobootcut
#palazolofa
#palazzo
#ootd
#titiancinta
#neelofa
#bazaarpaknil
#oufitoftheday
#culotepants
#palazomurah
#palazojeans

New design gaisss ๐Ÿ˜ Siapa yang tak sabar? Huhu. Untuk info lanjut, meh cepat cepat whatsapp cikya ๐Ÿ˜
.
.
Untuk detail boleh terus whatsapp Cikyaa di http://www.wasap.my/60145102086 atau nak lagi mudah dan pantas?
Direct klik link whatsapp di bio ig Cikyaa ๐Ÿ˜˜ .
.
.
Official website โคต
Www.wardatulbaydha.com
.
.
Happy shopping you guys ! ๐ŸŒธ
.
.
#wardatulbaydhahijab #teamwarda #supportwardatulbaydhahijab #newdesign #pakaianmuslimah #peplum #peplumlabuh #peplummoden #blouse #blouselabuh #blousecantik #wudhukfriendly #muslimahfashion #muslimahstyle #muslimah #shoppingonline #onlineshop #aurainsta #ootd #trusteddropship #trustedseller #bazarpaknil
#sayajualblouselabuh #instalike #instashopmalaysia #viral #titiancinta #fattzura #fattahamin

Masih tak tahu apa tu ANAS LIPCREAM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Meh sis share kat korang ๐Ÿ˜™
.
Ada berapa warna?
โœจ 6 super gorgeous shades (Warda, Aisya, Safia, Sofea, Chanela & Elena)
.
ANAS Lipcream Paraben Free?
โœจ yes! 100% sure!
.
ANAS Lipcream tiada Animal testing?
โœจ yasssss! No animal testing please! No! No! We love animals!
.
KKM APPROVED? Diluluskan KKM?
โœจ Yes! Yes! Yes! KKM APPROVED!
.
Easy to remove?
โœจ disebabkan ianya Matte Finishing, ya. Ia memerlukan makeup remover untuk hilangkan
.
Tahan lama? Mudah cakey?
โœจ Tahan lama! Tidak Cakey dan masa pakai tu it glides perfectly!
.
Meh cepat2 dm or whatsapp to purchase nowwwโคต
๐Ÿ“ฒ60135072605
๐Ÿ“ฒ60135072605
๐Ÿ“ฒ60135072605

#iwearANAS #anasism #sexylip #titiancinta #makeuplooks #dendamaurora #makeuplover #perkahwinan #dekatkanjarakkita #fattzura #weddingdress #beauty #muaindonesia #bride #muathailand #sayajual #bazarpaknil #weddingmakeup #muamalaysiamakeupartist #makeupforever #makeupfreak #bebeautywithANAS #makeupaddict #awesomewomanneedANAS #hargamampumilik #indonesia #thailand #foreverANAS #nakcantikcarisaya #muashahalam

Baru bole #moveon dah ttgk kat ig plak hahaha... @Regranned from @hey_senahhh - Rindu la scene bilik sana , bilik sini. Wahai abam jambang yg dekat sana tu, senah dekat sini sentiasa menanti ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
.
.
.

@Regranned from @fawaa_dihati - jomm tido bilik sebelah ikut aisy ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
_______
#throwback
#titiancinta
#aisy
#harris
#farahnabilah - #regrann - #regrann

Swipe untuk lihat testimoni !
.
Selepas bersalin wajib amalkan jamu tau.
Sebab urat2 dalam badan banyak menyembang, rahim kita pun dah kembang, miss v pun semestinya tak seketat anak dara dulu. ๐Ÿ˜˜
.
So amalkan jspgold selepas berpantang boleh cantikkan dalaman dan sekali luaran cantik. Suami pun makin sayangg.
Jspgold ni tak panas ya. Rasa dia cukupp sedap. Mana nak cari ubat yg sedappp kanss. ๐Ÿ˜œ
Produk #eidalaura ajaa yang sodappp ๐Ÿ“
.
#supplementkemamkemamno1

Alhamdulillah gembira hati kak nana..๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ Customer dari perak hantar gmba miangkham yg kita post..heehehe
.
Sape yg nak cuba boleh whatsapp kak nana 0129315709.
.
.
Kami ada set:
*RM15 (15 helai).
*RM35 (35 helai).
*RM55 (55 helai).
*RM100 (120 helai)
Boleh pilih nak set yg mne.
.
.
* Penghantaran hanya ada hari AHAD, ISNIN, RABU dan JUMAAT Sahaja.
*Pengambilan dirumah setiap hari kecuali sabtu.
*Sabtu cuti
*Postage- ISNIN sahaja
*Sila order DUA hari awal yew.

#miangkamputrajaya #miangkambangi #miangkamkajang #miangkamsedap #miangkam #miangkhambangi #miangkhambandarbarubangi #miangkham #bangi #putrajaya #kajang #makan #makananmurah #makanansedap #sedap #bazarpaknil #thaifood #neelofa #fazura #mycoffeeprincess #daunkadok #sayajual #makananthailand #malaysia #selangor #titiancinta #zulariffin

Siapa yg suka bunga kecik molek comel belaka MAYRA ni sangatla sesuai tau untuk awak..๐Ÿ˜˜ Glitter MAYRA chiffonflower๐Ÿ’œ
Rm 1.50/pcs
.

#bungachiffon #bungadiy #diychiffonflower #bungakain #chiffonflowers #chiffonflower #bungakain #customadeflower #ankiutischiffon #3dflower #3dchiffonflower #dekatkanjarakkita owers #titiancinta #dekatkanjarakkita

.
Siapa belum dapatkan Zaraya premium ni, meh rapat-rapat sebab sekarang ada sale tau.
.
Harga asal RM79
๐ŸŒŸ Sehelai diskaun
๐ŸŒŸ Dua helai Zaraya premium diskaun dan free pos
.
.
Lebih murah!!
Lebih berganda jimat!!
.
.
Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 012-496 3195
๐Ÿ“ฒ 012-496 3195
๐Ÿ“ฒ 012-496 3195
.
#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawls #instantshawl2muka #instantshawl2loops #instantshawltrendy #instantshawlcorak
#instantshawlprinted #instantshawlcantik #shawlcantikmalaysia #shawl #shawlcorak #shawlmurahmalaysia #instanthijabs #instanthijabprinted #tudunglabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungbidangbesar #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungmudahiron #bazarpaknilmurah #titiancinta #redvelvetdrama #dekatkanjarakkita

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) .
๐ŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
๐Ÿ‘• Size : XS-XXXL .
๐Ÿ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
๐Ÿ‘• 100% cotton .
๐Ÿ‘• Unisex .
๐Ÿ‘• Short sleeve RM25 .
๐Ÿ‘• Long sleeve RM30 .
๐Ÿ‘• HOODIES RM35 . ๐Ÿ‘• Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
๐Ÿ”Ž Screenshot gambar .
๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 .
๐Ÿฆ Details bank .
๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) .
๐ŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
๐Ÿ‘• Size : XS-XXXL .
๐Ÿ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
๐Ÿ‘• 100% cotton .
๐Ÿ‘• Unisex .
๐Ÿ‘• Short sleeve RM25 .
๐Ÿ‘• Long sleeve RM30 .
๐Ÿ‘• HOODIES RM35 . ๐Ÿ‘• Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
๐Ÿ”Ž Screenshot gambar .
๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 .
๐Ÿฆ Details bank .
๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) .
๐ŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
๐Ÿ‘• Size : XS-XXXL .
๐Ÿ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
๐Ÿ‘• 100% cotton .
๐Ÿ‘• Unisex .
๐Ÿ‘• Short sleeve RM25 .
๐Ÿ‘• Long sleeve RM30 .
๐Ÿ‘• HOODIES RM35 . ๐Ÿ‘• Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
๐Ÿ”Ž Screenshot gambar .
๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 .
๐Ÿฆ Details bank .
๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber

BARU PAKAI SEKALI RESULTNYE PASTI MENGEJUTKAN ANDA !!
.
Baru sekali pakai SUPER CARBON, gigi dah nampak putih sikit!
Tuan dia tak bagi upload lagi sebenarnya sebab tak betul2 putih lagi, tapi saya dah tak sabar nak share dengan anda semua keajaiban SUPER CARBON ni.
.
Kira ok la kan, bertahun-tahun simpan gigi kuning, sekali sental je guna SUPER CARBON terus nampak perubahan!
.
Mereka sudah. Anda bila lagi ??
.
Jom pakat order SUPER CARBON untuk dapatkan gigi putih anda.
.
.
Wsp : 0183749849 .
.
.
#sayajualkosmetik #kosmetikmurah #RZNBEAUTY #dollyvshapemaskrzn #sayajualubatpemutih #sayajualpemutihgigi #pemutihgigi #pemutihgigiarang #putihgigi #teethwhitening #charcoalteethwhitening #senyumanmanis #teeth #bazarpaknil #moodrepublic #redvelvet #surihatimrpilot #dendamaurora #lofattah #fattzura #jualmurah #promotion #white #titiancinta #awaksukasayatak #arang #charcoal #visitmyig #visitmyigmalaysia

.
Mince bantu anda ๐ŸŠbakar lemak
๐ŸŠkawal selera makan
๐ŸŠkawal kolestrol
๐ŸŠsingkir lemak
๐ŸŠbuang toksin dalam badan
.
Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang ๐Ÿ˜
.
#TeamKepuks #TK6

Tengah tengah panas ni.. Nak solat zohor.. Muka berminyak, comot.. Haihhh!

Feeling dapat cuci muka guna Deep Gel Cleanser ni lain macam!

Sejuk.. Tak berbuih.. Halus dan lembut je.

Lepas cuci muka terus rasa muka sejuk, lembap, licin, bersih, halus dan tegang!

Deep Gel Cleanser ni best seller tau.

Beribu botol terjual setiap bulan.

Sekali dah cuba. Tak tukar lain dah!

Produk dengan standard antarabangsa cuma RM55 je.

Whassap akk utk sebarang pertanyaan๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ž012-2294540
ย #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum
ย #mycoffeeprince #titiancinta #fattzura #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte๐Ÿ‘ป #elysianlipmatte #elysianfoundation #muabellaz #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin

Haii awaa, ada lagi ke nak selit order dgn harga #Promo Caliana Elegant Blouse ini? Harini last day promo taw..
.
.
Untuk pilihan warna & saiz korang blh see previous post.
.
.
WA : just click link at bio..
.
.
#bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #dress #aleenadress #viral #titiancinta #bridal #tunang #bajutunang #nikah #blousekorea #blouseturkish #blouseExclusive
#terapiinstagram #Casualblouse #turkeyblouse #ekslusifkanauratmu #calianablouse #elegantblouse

.
MEWAHNYAAA FREEGIFT DARIPADA @dyxcosmetic.products ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ”ฅ SET BASIC LADY ๐Ÿ”ฅ

Dyxy Cosmetics ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŒธ Bc cream
๐ŸŒธ Face mist
๐ŸŒธ Brush
.
.
.
STOK tersangat terhad sekarang ni awak ๐Ÿ˜ญ
.
.
Berminat?
Meh tekan link whatsapp di bio ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#masterstokisdyxy
#dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxylipstick
#dyxygreenteamineralfacemist
#produkviral
#produkkecantikanmurah
#teamfara
#terlajaklaris
#artismalaysia #titiancinta #dyxysemenyih #dyxykajang #dyxyukmbangi #breakout #flawless #cantik #FREEPOSTAGE #FREEGIFT #SALE #zulariffin #redvelvet #tumbiruo #taktuntuang #helena #meletop #semenyih #kajang #ukmbangi #bahanorganik

Bucket Bag -Ready Stock (G,V)

Price : RM40
FREE POS 1 MALAYSIA
.
Whatsapp 018 9457955 untuk oder
.
Take Noted ๐Ÿ‘‡
Item is ready stock and will be ship out within 2 - 3 working days after payment received.
.
#theernyboutique #handbagmurah #tudung #handbag #handbagmalaysia
#terapiinstagram #baju #bajumuslimah #sayajual #handbagcantik #handbags #kakitangankerajaan #wanitaterindah #Titiancinta #mangomalaysia #zulariffinfc #onlineboutique #instafamous #shaklee #dyxycream #putrajaya #shahalam #kualalumpur #bazaarpaknil #hantaran #slingbag #igshopmurah - #regrann

Sample Treaplus dah pos..sampai nanti beritahu yee ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cc:Noraini Kamaruddin,Nur Ifah, Nor Nikman

#charms
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#vitamintreaplus
#putih
#vitamins
#titiancinta
#janganpadamrindu
#janganlupabahagia
#qber
#prayforall muslim

KULIT SIHAT DAN CERAH BERSERI๐Ÿ˜

KEBAIKAN MARY JARDIN .
๐Ÿ’œ Merawat Kulit dari Dalam
๐Ÿ’œMerawat Kulit SUNBURN
๐Ÿ’œ Mengecutkan Jerawat
๐Ÿ’œ Memudarkan JERAGAT& Parut
๐Ÿ’œ Melembapkan Kulit
๐Ÿ’œ Menghilangkan Whitehead & Blackhead
๐Ÿ’œ Mencerahkan muka
๐Ÿ’œSesuai untuk Semua Jenis Kulit
(Kering, Kusam, Berminyak)

Berminat??
WHATSAPP 0139918567

[7 TIPS AWET MUDA]
.

1) Air
Minum 8 gelas air putih setiap hari. Sekurang-kurangnya 1 liter air untuk setiap 25kg berat badan .
2) Senaman
Lakukan senaman kerana ia bukan sahaja baik untuk tubuh tetapi juga dapat membantu mendapatkan kulit cantik dan sihat berseri.
.
3) Buah-buahan
Pastikan kulit anda mendapat nutrisi mencukupi menerusi khasiat buah-buahan segar terutamanya Vitamin C
.
4) Tidur Secukupnya
Pastikan anda tidur cukup dan berkualiti iaitu 8 jam sehari.
.
5) Pelembab
Gunakan pelembap wajah setiap hari. Pilih pelembap yang bebas minyak.
.
6) Tenang
Elakkan kemarahan kerana ia boleh menyebabkan kerosakan pada kulit. Sentiasa tenang dalam apa jua keadaan.
.
7) Elak makanan ringan
Berhenti pengambilan makanan ringan kerana ia boleh merosakkan kulit anda.
.

#HeejabScarf
#TipsAwetMuda

KULIT KUSAM DAH KEMBALI CERAH
.
.
Wah testimoni ikhlas hakak nie cuba women love. Kulit dah tak sekusam dulu. Cantik cerah berseri dah.
.
Tak pakai bedak pun tak pe dah. Haaa tang dalaman tak payah citer hokey. Kena cuba baru tau.
.
.
Women love
RM140 sekotak
30 sachet

KHASIAT PUERARIA MIRIFICA PADA KULIT
.
.
โœ…Menganjalkan kulit.
โœ…Menegang dan menghaluskan struktur kulit.
โœ…Mengurangkan garis-garis halus.
โœ…Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit.
โœ…Menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri.
โœ…Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak.
โœ…Melembutkan kulit.
โœ…Merawat jerawat dari dalam.
โœ…Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan.
โœ…Mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata.
โœ…Melambatkan proses penuaan secara berkesan.
.
.
Dalam suppliment women love ada pueraria Mirifica nie tau.
.
RM140 sekotak.
30 sachet.

ECZEMA DAH KURANG๐Ÿ˜
.
.
Lebih kurang 12 hari penggunaan #faceoil tanpa gagal alhamdulillah eczema kak tangan anak akak angkat Syu ni dah semakin kering dan pulih.
Syukur sangat!

Siapa yang nak grab #magicpotion ni promosi masih ada okay.
Takda promo pun dah jimat ape lagi kalau tengah promo.
Berganda kali jimat untuk dapatkan kulit yang sihat.๐Ÿ™ƒ #Maryjardin #maryjardinagent #maryjardintestimoni #testimonimaryjardin #astaceracol #facesoapmaryjardin #faceoilmaryjardin #microfibretowel #serum #serummaryjardin #detoxclaymask #claymaskmaryjardin #maryjardinselangor #maryjardinshahalam #maryjardinpinggiransubang #jerawat #jeragat #whitehead #blackhead #kulitsihat #natural #organik #hannahdelisha #mencintaimumrphotographer #dendamaurora #titiancinta #bisikpadalangit

PLUS SIZE LEGGINGS JEANS WOMEN WITH POCKETS SLIM DENIMS PANTS
Material: Acrylic imitation denim
Patterns type: solid
Waist: height
Color: Black & Blue
Saiz: S-3XL (Lihat di gambar)

Harga: RM45 SM / RM50 SS
POSTAGE:14-20hari bekerja

Jika berminat Boleh whatapp sy ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60136964657

#noorainfashionhouse #blouse #blousemurah #blousemuslimah #dressmuslimah #dress #jubahmuslimah #jubahmurah #jubah #begmurahmalaysia #begmurah #titiancinta #dendamaurora #kasutmurah #kasutcantik #kasut #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita

.
.
Ada customer kata FAYRE foundation lagi best dari foundation jenama terkenal sebab mudah di pakai dan ringan dimuka.
.
Tambah seronok lagi bila pakai ada effect glowing๐Ÿ˜.
wahh, suka sangat dengar bila cust puas hati.
.
Korang kena try foundation super duper best ni okey.
Harga?? RM27 shj.
.
#FoundationAntiKusam#SkinDetoxMesraSolat#SerumRosySkinDetox#SkincareTanpaKimiaMerbahaya#SkincareTanpaPengawet#SkincareUntukSemua#SkincareTanpaPewangi#NaturalDanBotanikal#OrganikBooster#BauHoneydew#shaklee#akasia#harimalaysia#serum#booster#clevergirl#titiancinta#anugerahskrin#MukaBreakout#MukaRosak#Sunburn#Serum#Murah#TahanLama#KulitKering#KulitBerminyak#KulitSensitif#KulitKombinasi#PutihNatural#KulitBreakout

Most Popular Instagram Hashtags