[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#titaniumcircle

731 posts

TOP POSTS

Minggu ini saya akan menuntut ilmu dgn sifu saya Dr Azizan Osman, Total Leadership Mastery.
Jika saya rasa diri ini dah hebat dan banyak duit sangat (walaupun lite-lite je!) saya akan hadir kursus-kursus my mentor ni.
Terasa rendah diri bila satu kelas dgn super jutawan-jutawan dan ahli perniagaan juga mentor terkenal dan hebat. #cutecarry #azizanosman @sifufbads @najibasaddok @cutecarry #titaniumcircle #perundingimej #perundingimejbertauliah

With our #sexyaccountant @justjerryrizal ok xboleh dinafikan..hitam itu menawan kannn...πŸ˜πŸ˜‰
#jamuanraya
#titaniumcircle
#azizanosmantitaniumcircle
#alhamdulillah

Excuse the background please ! πŸ˜ͺ. Bai nak keluar makan ! β€οΈπŸ’Ž#Escarves #eydasukiman #ladyboss #efpjune2017 #titaniumcircle

Ada orang yang hendak sangat berjumpa saya,
ingin mengenali saya lebih dekat.

Mungkin kerana ada sesuatu yang mereka suka pada saya.

Sebenarnya perkara itu bukan ada pada saya.
Tetapi ada dalam diri mereka sendiri.

Sebab kita suka seseorang itu kerana
orang itu ada persamaan dengan kita.

Mungkin kisah jatuh bangun yang sama?
Mungkin mencari hal yang sama?
Mungkin merasakan yang sama?

Bila melihat orang cantik,
sesungguhnya andalah yang cantik.
Bila melihat orang baik,
sesungguhnya andalah yang baik.
Bila melihat orang hebat,
sesungguhnya andalah yang hebat.

Cuba mungkin belum 'sedar' atau belum 'berani' untuk mengakuinya.

What you seek, is seeking you.
And it is inside you.

Be silence. ask. hear the answer.
.
~ Diyana Tahir

#repost3thnLalu #ehati #ajarihatiku #titaniumcircle

Rahsia Kuasa Minda Jutawan with @justjerryrizal #titaniumcircle

Sesi FB Live tertutup hampir 2-jam bersama #titaniumcircle sampaikan persediaan selepas Raya untuk grow business mereka! Jangan "honeymoon" lama sangat nanti bisnes "honey" habis tinggal "moon" jer....... #Repost @najibasaddok (@get_repost)
・・・
Best pagi2 ni dpt refresh semangat n ilmu dari mentor Dr @azizanosmanofficial secara live di fb group... byk perkara saya belajar pagi2 ni.. ptg ni saya buat nota n post kat page ya

Ada ni haaa dekat Shah Alam teman laki datang class Dr. Azizan , gali gali gali ilmu 😜
.
Jangan menunggu setrika panas baru anda menyetrika. Tapi, buatlah setrika itu panas dengan menyetrika
#titaniumcircle #richworks

QUE HAIDAR KONONNYA
Jangan hairan Sis Bell mmg romantik πŸ‘„

Sis Bell suka #lotionpocong tapi Sis Bell suka husband kulit kopi kopi πŸ˜‚

#icmBali #ICMBaliSept2017 #titaniumcircle #pocongcantikdiBali

MOST RECENT

Cabaran ramai hari ini di dalam mencapai sesuatu impian adalah cabaran untuk FOKUS buat sesuatu terbaik sehingga habis!
1/ Terlalu banyak distraction keliling kita yang cuba menarik perhatian kita
2/ Kita juga tidak benar-benar KOMITED dan FOKUS dengan sasaran kita
3/ Kita sendiri benarkan diri kita β€œterganggu” dan diganggu kerana kita sentiasa rasa apa yang kita sedang lakukan tidak cukup bagus sedangkan kita belum buat habis bagus.
You know what? The hardest part bukanlah nak mulakan sesuatu for some people but the hardest part adalah stick to it, committed to it, do the very best and focus till the end and till we get the highest result that we want!
Itu challenge dalam growing your business and improving your live!
Tell me about it!
#EydaSukiman
#EscarvesGroup
#TitaniumCircle
#AzizanOsman

Alhamdulillah syukur Ya Allah 😍😍😍😍
Doc @azizanosmanofficial Kami dapat award.. #azizanosman #titaniumcircle #anakdidikdrazizanosman

Salam jumaat penghulu segala hari,
Selamat pagi.

Alhamdulillah, ilmu itu juga rezeki, Jangan lepaskan peluang menuntut ilmu.

#icmBali #ICMBaliSept2017 #titaniumcircle #pocongcantikdiBali

Throwback #icmbalisept2017
Jangan takut melakar impian kerana dr impian lah kau mula mengukirnya perlahan2 menjadi kenyataan..
#titaniumcircle
#iamtitanazizanosman
#chentawatiescarf
#intercontinentalhotelbali

Throwback #icmbalisept2017
Nak berniaga mmg mudah..nk mengekalkannya tu yg bukan mudah..apa yg kau buat adalah cari ILMU & MENTOR yg betul

#titaniumcircle
#iamtitanazizanosman
#chentawatiescarf
#intercontinentalhotelbali

Alhamdulillah dah selesai bertungkus lumus 5-hari kelas bermula seawal 8pagi dan habis jam 2pagi tiap2 hari bersama usahawan-usahawan #titaniumpremier #titaniumcircle untuk #icmseptbali2017 Penat gila-gila sebenar benarnya tapi kepuasan melihat peningkatan Result mereka.... Syukur kepadaNya.....

Ayam Betutu 😍😍 Ya Allah sedap giler ☝🏻😫😫. #titaniumcircle #bali #indonesiancuisine #makananindonesia #escarves

Tadi bapaknya, sekarang ibuknya pula ya ❀️. Oh yaaa Z nya udah hilang ditelan 🀣🀣. #titaniumcircle #bali #eydasukiman #escarves

Suke lettewwwww . Sekali borongg 3 hah. 3 je πŸ˜‚πŸ™ˆ. Xpelahh bukan sokmo kan. ❀️ #titaniumcircle #bali #hardrockbali

My date ❀️. #titaniumcircle #bali #ladyboss #escarves

WE ARE TITANIUM ❀️ #titaniumcircle #bali #ladyboss #eydasukiman #escarves

Secara jujurnya Inner Circle Meeting kali ni mmg buat Sis Bell berdebar sebab sebelum ni ramai kawan dari Sabah. Kali ni tak ramai.
Tapi kali ni Sis Bell cabar diri untuk tak duduk semeja dengan rakan rakan Titans Sabah, Sis Bell bawa diri ke meja yg Sis Bell tak pernah kenal. Alhamdulillah berjaya misi ICM kali ni!
Of coz akan rindukan rakan Titans ni walaupun beberapa hari kami spend masa sama sama tapi dah rasa sangat erat.

#icmBali #ICMBaliSept2017 #titaniumcircle #pocongcantikdiBali

When you're not ready yet, but then he said "Okey done" . πŸ˜ͺπŸ˜ͺ. Percubaan breakthrough untuk jadi retis 🀣🀣.
#titaniumcircle #ladyboss #eydasukiman #escarves

Most Popular Instagram Hashtags