#titaniumcircle

580 posts

TOP POSTS

Minggu ini saya akan menuntut ilmu dgn sifu saya Dr Azizan Osman, Total Leadership Mastery.
Jika saya rasa diri ini dah hebat dan banyak duit sangat (walaupun lite-lite je!) saya akan hadir kursus-kursus my mentor ni.
Terasa rendah diri bila satu kelas dgn super jutawan-jutawan dan ahli perniagaan juga mentor terkenal dan hebat. #cutecarry #azizanosman @sifufbads @najibasaddok @cutecarry #titaniumcircle #perundingimej #perundingimejbertauliah

Ada orang yang hendak sangat berjumpa saya,
ingin mengenali saya lebih dekat.

Mungkin kerana ada sesuatu yang mereka suka pada saya.

Sebenarnya perkara itu bukan ada pada saya.
Tetapi ada dalam diri mereka sendiri.

Sebab kita suka seseorang itu kerana
orang itu ada persamaan dengan kita.

Mungkin kisah jatuh bangun yang sama?
Mungkin mencari hal yang sama?
Mungkin merasakan yang sama?

Bila melihat orang cantik,
sesungguhnya andalah yang cantik.
Bila melihat orang baik,
sesungguhnya andalah yang baik.
Bila melihat orang hebat,
sesungguhnya andalah yang hebat.

Cuba mungkin belum 'sedar' atau belum 'berani' untuk mengakuinya.

What you seek, is seeking you.
And it is inside you.

Be silence. ask. hear the answer.
.
~ Diyana Tahir

#repost3thnLalu #ehati #ajarihatiku #titaniumcircle

Rahsia Kuasa Minda Jutawan with @justjerryrizal #titaniumcircle

Young Entrepreneur of Year.
Tak sangka iols dipilih untuk terima Award ni. Alhamdulillah ❀
.
.
Thank you @drazizanosman , @justjerryrizal for all the knowledge 😊
.
.
#IraSado
#TitaniumCircle
#ICMLangkawi2017

Bersama kawan2 #TitaniumCircle Dr. Azizan Osman dalam program berbuka puasa bersama anak2 safiyya.

Alhamdulillah seronok review anak didik #TitaniumCircle hari ini. Ada yang selepas di coach jualannya setahun meningkat dari RM100 ribu lebih tahun lepas 2015 meningkat kepada hampir RM4.5 juta tahun ini! Dan ini baru tahun yang pertama bisnes! Pentingnya mentor, ilmu & sistem dan pastinya di sertai KUASA TINDAKAN atas izinNya! #azizanosman

'Allah takkan beri rezeki kepada orang yang tak layak. Jadi, anda perlu layakkan diri'. Alhamdulillah! Berpeluang duduk bersama group Titanium IMKK @drazizanosman untuk menuntut ilmu keusahawanan #IMKK #TitaniumCircle #JutawanMuda

The living legend, @akuamysearch!!! Thank you for making us happy.
Tak sangka @rozitachewan1 pandai head banging ekk... But last nite was truly amazing. A magic moment!

#magicmoment
#titaniumcircle
#titaniumpremier

MOST RECENT

Tq adik2 😍😍
Throwback Sedekah Ramadhan. Tq @homemadeiman for ordering IKAT. seronok budak2 kat sini dapat @aiskrimikat. Check out page @homemadeiman utk makanan / caterer yg reliable & sedapπŸ‘πŸ»Harga sangat berpatutan.
#iftar2017 #aiskrimikat #aiskrimmalaysia #ikat #aiskrim #icecream #aiskrimmalaysiakl #frozentreat #wearetitanium #titaniumcircle
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikat #halalfood #icepops #supplieraiskrimmalaysia #catererselangor #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer

Tq adik2 😍😍
Throwback Sedekah Ramadhan. Tq @homemadeiman for ordering IKAT. seronok budak2 kat sini dapat @aiskrimikat. Check out page @homemadeiman utk makanan / caterer yg reliable & sedapπŸ‘πŸ»Harga sangat berpatutan.
#iftar2017 #aiskrimikat #aiskrimmalaysia #ikat #aiskrim #icecream #aiskrimmalaysiakl #frozentreat #wearetitanium #titaniumcircle
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikat #halalfood #icepops #supplieraiskrimmalaysia #catererselangor #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer

Tq adik2 😍😍
Throwback Sedekah Ramadhan. Tq @homemadeiman for ordering IKAT. seronok budak2 kat sini dapat @aiskrimikat. Check out page @homemadeiman utk makanan / caterer yg reliable & sedapπŸ‘πŸ»Harga sangat berpatutan.
#iftar2017 #aiskrimikat #aiskrimmalaysia #ikat #aiskrim #icecream #aiskrimmalaysiakl #frozentreat #wearetitanium #titaniumcircle
#aiskrimmalaysiaselangor #cateringaiskrim #kateringaiskrim #ikat #halalfood #icepops #supplieraiskrimmalaysia #catererselangor #homemadepopsicles #malaysiandesserts #sapotlokal #halal #juniorprenuer

bg can mommy upload pic sikit, asyik gmbr aiskrim jeπŸ’πŸ» Ni la di antara kwn2 Titanium yg slalu disuruh CEo, CMo & CFO contohi. Kena usaha jadi mcm diorg ni @ayuyusofbee @rubychewan & @nuthrazak
#titaniumcircle #putihajaibbyrcw #cataberrinacollagendrinks #ivetpetcare #leghaoil #makeawishevent

Ok mmg mak CEO fail la snap pic ni.. haha
Aaisyah @aaisyahdhiarana111 terpegun tak lps pandang ke hairan tengok Aunty sbb i told her nak belanja @aiskrimikat πŸ˜‚. haha
@therealzainsaidin & @rozitachewan1 princess korang mmg comel. 😘
#titaniumcircle #ex-titanla.dahgrad #wearetitans #serikeningauopenhouse #aiskrimikat #aiskrimmalaysia @makeawishevent

Ada ni haaa masih lagi meeting, kesian Rayqal 2/3pagi tak tidur lagi sebab kena teman mommy daddy meeting
.
Takpe la sayang, boleh belajar bisnes sesama, sabar taw semua ni untuk Rayqal dan adik adik. Kita bersusah susah dahulu, senang senang kemudian. Hokay? Goodboy 😘
#syahjunior #6monthsold #titaniumcircle #richworks

Sesi FB Live tertutup hampir 2-jam bersama #titaniumcircle sampaikan persediaan selepas Raya untuk grow business mereka! Jangan "honeymoon" lama sangat nanti bisnes "honey" habis tinggal "moon" jer....... #Repost @najibasaddok (@get_repost)
・・・
Best pagi2 ni dpt refresh semangat n ilmu dari mentor Dr @azizanosmanofficial secara live di fb group... byk perkara saya belajar pagi2 ni.. ptg ni saya buat nota n post kat page ya

Only dead fish go with the flow. I just can't wait to see the light at the end of the tunnel. #thebillionairesclub #billionaireboysclub #titaniumcircle

Bila hadir program begini, you will realise so many young entrepreneur with so much of money πŸ’²πŸ’²πŸ˜…
.
.
#titaniumcircle
#latepost #day3 #11062017
#ramadhanke16
#entrepreneurfoundationprogram
#EFPIDCCJun2017
#IDCC
#SecuridoIronLady
#securidorich
#securidoguardservices
#shahalam

MasyaAllah terubat rindu untuk Majlis Mawlid 😭😭😭😭😭
.
Semoga asbab majlis malam tadi, akan dapat lagi peluang dan rezeki untuk hadir lebih banyak majlis-majlis selawat ❀️
.
Thank You Dr @azizanosmanofficial , @richworks.goc @pertubuhan.kebajikan.richwell for organising this special event and invited my family and I.
.
My wife @yuliyassin also very happy dapat begambar dengan The Humble and Friendly Puan @dianaazizan .
Thank You very much πŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌ
.
.
#richwell #titaniumcircle #syedyassin #alyahanayassin #alyahana

Sebak nya berada dalam majlis ilmu macam ni bersama orang2 yang sangat berjaya dalam bussiness kiri dan kanan. Siang bercerita tentang business and making more money. Malam pulak dengan tazkirah dan qasidah yang sangat merdu memuji Allah dan Rasul. Subhannallah. Amazing experience. #TitaniumCircle

Most Popular Instagram Hashtags