#titaniumcircle

608 posts

TOP POSTS

Ada orang yang hendak sangat berjumpa saya,
ingin mengenali saya lebih dekat.

Mungkin kerana ada sesuatu yang mereka suka pada saya.

Sebenarnya perkara itu bukan ada pada saya.
Tetapi ada dalam diri mereka sendiri.

Sebab kita suka seseorang itu kerana
orang itu ada persamaan dengan kita.

Mungkin kisah jatuh bangun yang sama?
Mungkin mencari hal yang sama?
Mungkin merasakan yang sama?

Bila melihat orang cantik,
sesungguhnya andalah yang cantik.
Bila melihat orang baik,
sesungguhnya andalah yang baik.
Bila melihat orang hebat,
sesungguhnya andalah yang hebat.

Cuba mungkin belum 'sedar' atau belum 'berani' untuk mengakuinya.

What you seek, is seeking you.
And it is inside you.

Be silence. ask. hear the answer.
.
~ Diyana Tahir

#repost3thnLalu #ehati #ajarihatiku #titaniumcircle

Rahsia Kuasa Minda Jutawan with @justjerryrizal #titaniumcircle

Sebak nya berada dalam majlis ilmu macam ni bersama orang2 yang sangat berjaya dalam bussiness kiri dan kanan. Siang bercerita tentang business and making more money. Malam pulak dengan tazkirah dan qasidah yang sangat merdu memuji Allah dan Rasul. Subhannallah. Amazing experience. #TitaniumCircle

Minggu ini saya akan menuntut ilmu dgn sifu saya Dr Azizan Osman, Total Leadership Mastery.
Jika saya rasa diri ini dah hebat dan banyak duit sangat (walaupun lite-lite je!) saya akan hadir kursus-kursus my mentor ni.
Terasa rendah diri bila satu kelas dgn super jutawan-jutawan dan ahli perniagaan juga mentor terkenal dan hebat. #cutecarry #azizanosman @sifufbads @najibasaddok @cutecarry #titaniumcircle #perundingimej #perundingimejbertauliah

Young Entrepreneur of Year.
Tak sangka iols dipilih untuk terima Award ni. Alhamdulillah ❤
.
.
Thank you @drazizanosman , @justjerryrizal for all the knowledge 😊
.
.
#IraSado
#TitaniumCircle
#ICMLangkawi2017

Ada ni haaa dekat Shah Alam teman laki datang class Dr. Azizan , gali gali gali ilmu 😜
.
Jangan menunggu setrika panas baru anda menyetrika. Tapi, buatlah setrika itu panas dengan menyetrika
#titaniumcircle #richworks

Selamat Pagi, Mulakan pagi ini dgn bersyukurr kerana masih diberi nafas. Alhamdulillah. 😊
.
#intensifmagnetkekayaandankejayaan
#AzizanOsmanTitaniumCircle
#TitaniumCircle
#BETABusinessClub

Life is too short to hang out with people who are not resourceful. But remember sometimes you are at the top, sometimes you are at the bottom. Never stop being grateful to Allah who has given everything. #thebillionairesclub #billionaireboysclub #titaniumcircle

MOST RECENT

Alhamdullillah....
Selesai sesi video shooting #resulttestimonials AYAQ WORLD SDN BHD...
.
Tq Team #Richworks #DrAzizanOsman 4 this opportunity!!!
Semoga perkongsian sedikit kejayaan kecil kami memberi inspirasi pada usahawan2 baru di luar sana....
.
Doa kan kami supaya terus #berjayabersama !!!
.
#ayaqmanggabybonda #ayaqworldsdnbhd #ayaqmanggaviral #pekatlikatmelekat #businesswoman #retirerichretireyoung #lifestyle #resultmatters #DAO #titaniumcircle

Alhamdullillah....
Selesai sesi video shooting #resulttestimonials AYAQ WORLD SDN BHD...
.
Tq Team #Richworks #DrAzizanOsman 4 this opportunity!!!
Semoga perkongsian sedikit kejayaan kecil kami memberi inspirasi pada usahawan2 baru di luar sana....
.
Doa kan kami supaya terus #berjayabersama !!!
.
#ayaqmanggabybonda #ayaqworldsdnbhd #ayaqmanggaviral #pekatlikatmelekat #businesswoman #retirerichretireyoung #lifestyle #resultmatters #DAO #titaniumcircle

Alhamdullillah....
Selesai sesi video shooting #resulttestimonials AYAQ WORLD SDN BHD...
.
Tq Team #Richworks #DrAzizanOsman 4 this opportunity!!!
Semoga perkongsian sedikit kejayaan kecil kami memberi inspirasi pada usahawan2 baru di luar sana....
.
Doa kan kami supaya terus #berjayabersama !!!
.
#ayaqmanggabybonda #ayaqworldsdnbhd #ayaqmanggaviral #pekatlikatmelekat #businesswoman #retirerichretireyoung #lifestyle #resultmatters #DAO #titaniumcircle

Latihan pagi ni sebelum buka Pusat Terapi.

Reflexology/Bekam/Urutaromaterapi/Terapi Tulang Belakang/Homeopati/ionterapi/Akupunktur/TerapiResdung

http://bekamoden.blogspot.my

Utk Temujanji Hubungi :
==========
0139277952 Nizam
0179117946 Abd Hadi
0199867952 Kak Dah
========== #byondsuccess
#imkkApril2017
#instagood
#superbmind
#paka
#dungun
#ganukite
#terengganu
#kerteh
#kemaman
#ibnsinawellness
#ibnsinabekam
#wanitahariini
#health
#uptowndungun
#malaysia
#SihatBaruMacho
#icantwait
#telekung
#tudung
#Repost
#pintarkahanda
#Titaniumcircle
#Betabusinessclub
#otakcantikotakcerdik
#stailokeidok
#sayajual
#sejutarahsia
#tahunmelawatterengganu

Selesai Kelas Reflexology hari ini.

Reflexology/Bekam/Urutaromaterapi/Terapi Tulang Belakang/Homeopati/ionterapi/Akupunktur/TerapiResdung

http://bekamoden.blogspot.my

Utk Temujanji Hubungi :
==========
0139277952 Nizam
0179117946 Abd Hadi
0199867952 Kak Dah
========== #byondsuccess
#imkkApril2017
#instagood
#superbmind
#paka
#dungun
#ganukite
#terengganu
#kerteh
#kemaman
#ibnsinawellness
#ibnsinabekam
#wanitahariini
#health
#uptowndungun
#malaysia
#SihatBaruMacho
#icantwait
#telekung
#tudung
#Repost
#pintarkahanda
#Titaniumcircle
#Betabusinessclub
#otakcantikotakcerdik
#stailokeidok
#sayajual
#sejutarahsia
#tahunmelawatterengganu

Aktiviti riadah di pagi hari. Terapi memanah. Latihan fokus Hati dan Màta. Mata Hati setàjam mata panah.
Reflexology/Bekam/Urutaromaterapi/Terapi Tulang Belakang/Homeopati/ionterapi/Akupunktur/TerapiResdung

http://bekamoden.blogspot.my

Utk Temujanji Hubungi :
==========
0139277952 Nizam
0179117946 Abd Hadi
0199867952 Kak Dah
========== #byondsuccess
#imkkApril2017
#instagood
#superbmind
#paka
#dungun
#ganukite
#terengganu
#kerteh
#kemaman
#ibnsinawellness
#ibnsinabekam
#wanitahariini
#health
#uptowndungun
#malaysia
#SihatBaruMacho
#icantwait
#telekung
#tudung
#Repost
#pintarkahanda
#Titaniumcircle
#Betabusinessclub
#otakcantikotakcerdik
#stailokeidok
#sayajual
#sejutarahsia
#tahunmelawatterengganu

Puteraku sedang berlatih memanah.

Reflexology/Bekam/Urutaromaterapi/Terapi Tulang Belakang/Homeopati/ionterapi/Akupunktur/TerapiResdung

http://bekamoden.blogspot.my

Utk Temujanji Hubungi :
==========
0139277952 Nizam
0179117946 Abd Hadi
0199867952 Kak Dah
========== #byondsuccess
#imkkApril2017
#instagood
#superbmind
#paka
#dungun
#ganukite
#terengganu
#kerteh
#kemaman
#ibnsinawellness
#ibnsinabekam
#wanitahariini
#health
#uptowndungun
#malaysia
#SihatBaruMacho
#icantwait
#telekung
#tudung
#Repost
#pintarkahanda
#Titaniumcircle
#Betabusinessclub
#otakcantikotakcerdik
#stailokeidok
#sayajual
#sejutarahsia
#tahunmelawatterengganu

Owner @brunei_satayhouse.. so amaze with ths young man, very business minded .. see you in #titaniumcircle soon. Amin!
.
Day 2 #imkkborneoogos2017 .
.
.

#ironladysecurido
#securitycantik
#securidoteam
#imkk
#IMKKBorneo2017

Most Popular Instagram Hashtags