#tironafanatics

3464 posts

TOP POSTS

City pride ☝
#tirona #tironafanatics #bardheblu ⚪️🔵💪

me kampionin e sezonit ⚪️🔵#tirona #tironafanatics #tironaime #tironakampion

@tironafanaticsofficial 97 vjet Tironë, 97 vjet superioritet! - Si sot 97 vite më parë disa nga figurat më të vlerësuara dhe më sinjifikative të kryeqytetit i dhanë frymë pikënisjes së historisë unike, që do të përcillte ndër vite breza të tërë tifozësh, djersë të palodhur lojtarësh dhe krenari pakufijë të kryeqytetit.

Sot në mënyrë simbolike tifogrupi Fanatics i dhuroi znj.Stermasi një dhuratë për të falenderuar familjen e saj për kontributin e pakursyer për ngritjen e emrin Tironë dhe përcjelljen e traditës së ekipit elitar ndër breza.
Gjithashtu për ti kujtuar të gjithë atyre që "punuan" pa u "lodhur" për të hedhur këtë mund dhjetravjecar poshtë brënda një sezoni të vetëm.
I bëjmë thirrje që siç nuk harrojmë kurrë ato që sakrifikuan gjithçka për vlerat e SK Tironës, nuk harrojmë kurrë as ato që i përdhosën emrin vlerës së vetme që i ka mbetur kryeqytetit. Megjithëse në ditët më te errëta të historisë së saj, ne, urojmë këdo që ndjen ose ndjehet i përfaqësuar nga ngjyrat e dashnisë sonë së përjetshme.
Në këtë ditë 97 vjetori, ne, zotohemi se kurrë nuk do të lejojmë të humbasim luftën pas betejës se humbur.
Do e luftojme ashtu sic dim vetëm ne.Ashtu sic e kemi traditë,ashtu siç luftuan brezat para nesh.
Asgjë nuk ka mbaruar.
Më të fortë se kurrë. TIRONA FANATICS 2006

Champions ⚪️🔵#tironabasket #tironafanatics

Nuk na ndal asgje 💪
This is tirona ⚪️🔵👍
#onecity #oneteam #onelove #tirona #tironafanatics

Meanwhile at #Tironafanatics

MOST RECENT

@tironafanaticsofficial 97 vjet Tironë, 97 vjet superioritet! - Si sot 97 vite më parë disa nga figurat më të vlerësuara dhe më sinjifikative të kryeqytetit i dhanë frymë pikënisjes së historisë unike, që do të përcillte ndër vite breza të tërë tifozësh, djersë të palodhur lojtarësh dhe krenari pakufijë të kryeqytetit.

Sot në mënyrë simbolike tifogrupi Fanatics i dhuroi znj.Stermasi një dhuratë për të falenderuar familjen e saj për kontributin e pakursyer për ngritjen e emrin Tironë dhe përcjelljen e traditës së ekipit elitar ndër breza.
Gjithashtu për ti kujtuar të gjithë atyre që "punuan" pa u "lodhur" për të hedhur këtë mund dhjetravjecar poshtë brënda një sezoni të vetëm.
I bëjmë thirrje që siç nuk harrojmë kurrë ato që sakrifikuan gjithçka për vlerat e SK Tironës, nuk harrojmë kurrë as ato që i përdhosën emrin vlerës së vetme që i ka mbetur kryeqytetit. Megjithëse në ditët më te errëta të historisë së saj, ne, urojmë këdo që ndjen ose ndjehet i përfaqësuar nga ngjyrat e dashnisë sonë së përjetshme.
Në këtë ditë 97 vjetori, ne, zotohemi se kurrë nuk do të lejojmë të humbasim luftën pas betejës se humbur.
Do e luftojme ashtu sic dim vetëm ne.Ashtu sic e kemi traditë,ashtu siç luftuan brezat para nesh.
Asgjë nuk ka mbaruar.
Më të fortë se kurrë. TIRONA FANATICS 2006

#Repost @venaliu /Bashkia e Vjetër e Tironës, ka qenë nji nga ndërtesat më të bukura, për fat të keq ajo ekziston vetëm në memorjen e njerëzve që kanë jetuar atë kohë dhe në kujtesën e fotove që ne ndajmë me ju çdo ditë.
#Tirona#tirana#tirane#bestoftheday#TironaFanatics#tf06#photooftheday#picoftheday#blue#love#ultras#Albania#football#passion#BardheBlu#instaTirona#instaTirana#

🏐🔵Katër sportistët e "Tirona Volley" Gest Kapidani #10,Indrit Haxhimali #9,Grigor Vasili #6 dhe Bledi Rama #2 pjesë e ekipit tonë përfaqësues U19,pjesëmarrës në aktivitetin Ballkanik në Leskovac,Serbi.
#Tirona#tirana#tirane#bestoftheday#TironaFanatics#tf06#photooftheday#picoftheday#blue#love#ultras#Albania#football#passion#BardheBlu#instaTirona#instaTirana#

Me duhet ta pranoj.😞Eshte realitet,realitet i merzitshem dhe i trishte.😔Sesi ne qytetin tim,e jo vetem vihet dore e ndertohet dita dites pafund e ajo pak fryme qe ka,po i merret dita dites gjithashtu.Me duhet ta pranoj qe qyteti per te cilin shpreh dashurine me te madhe,nuk eshte me si me pare.Dikur ishte nje kontrast midis ndertimeve dhe hapesirave te gjelberta pa fund.Tashme betoni ze pjesen me te madhe te atij,qytetit tone.JU LUTEM PER HIR TE ASAJ CKA TIRONA PERFAQESON PER TE GJITHE NE,BOLL E SHKATERRUAT/MUNDOHUNI TA RESPEKTONI E KUFIZOJINI BETONIZIMET VEND E PA VEND.ASGJE ME TEPER,VETEM JEPINI ATE CKA MERITON .⚪️🔵😑
#Tirona#tirana#tirane#bestoftheday#TironaFanatics#tf06#photooftheday#picoftheday#blue#love#ultras#Albania#football#passion#BardheBlu#instaTirona#instaTirana#

Most Popular Instagram Hashtags