#tipskurus

MOST RECENT

Korang tengok lah ladyboss kite ni, walaupun lepas bersalin tapi badan macam anak dara uolsz 😍
.
.

Nak tahu apa rahsia mommy asya kekal slim ? #OhMyChocolate lah jawapannya uols. Mommy asya always amalkan OMC ni haa, sebelum mkn nasi, mommy asya akan kunya 1 tablet OMC dlu haa. Thats why mommy asya stay slim mcm anak daraaaa
.
.

Whatsapp 011-37286508 utk order ♥

#loveliee #lovelieecosmetics #lovelieekedah #lovelieeagent #lovelieebyasyalliee #lovelieebeauty #hellopeachplease #omc #tipskurus #jomkurus #asyallieahmad #ohmychocolate #asyallie #sungaipetani #LUVBabes #LUVliees #kedah #amanjayamall #kuruscepat #kurusbadan #kurussihat

Tak payah susah2 cari duit beribu2 nak buang lemak dlm badan tu..
Beli set combo RM40 je pun blh loss smpai 15kilo tau..
Teh kurus kami trbukti brkesan dgn beribu feedback dri custmer.

To order
Whatsapp 0109564629
Nak cepat tekan link dekat bio👆

SLIMMING DETOX TEA RM 15.00
KAKI CANTIQ(SLIM LEGS) RM25
postage add RM 8
order set combo hanya RM48 je😉

#medinadesirekotakinabalu #fitnesssabah
#medinadesiresabah n #fitness
#slimmingdetoxtea #kakicantiqtea
#nakkurus #kuruskuantan #fit
#kurus #slim #organic #healthy
#tipskurus #fitnessmalaysia #syjual #baazarpaknil
#tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #detoxteasemporna #detoxteasandakan #detoxteasabah #detoxteakotabelud #igers #detoxteatawau #detoxtearanau #detoxteasabah #detoxteatuaran #slimtea #detox

KATA NAK #KebayaRaya 😍
.
DA MULA MISI KURUS SEBELUM RAYA 2018? Bagi yg sudah bermula misi kurus sebelum raya, tahniah! By now da berjaya turunkan 3-10kg da
.
Bagi yg belum dan baru nak bermula, belum terlambat! InsyaAllah sempat nak turun 3-10kg sebelum raya #MisiKurusPagiRaya insyaAllah #KebayaRaya kita nanti ye
.
Haaa. Kejap je da masuk puasa. Pejam celik, pejam celik nanti da raya pula
.
#YouCanLoseWeightFromHome cara terbaik utk anda turun berat 3-10kg seminggu dengan baik tanpa perlu berlapar. Tak perlu fikir nak makan apa. Ikut je program
.
.
✅ Diet tanpa berlapar. Kita makan 5 kali sehari
✅ Setiap peserta akan dapat contestant kit meal replacement
✅ Mudah, fleksibel janji boleh whatsapp je
✅ 100% online
✅ Group support terbaik yg aktif
✅ Coaching terbaik dari coach-coach yg memang terbukti ada result yg mana coach-coach juga berasal sebagai peserta program pernah gemuk, berjaya kurus & maintain dengan baik. Alhamdullilah
✅ Premium online group coaching yg awesome
✅ Meal plan lengkap terbaik
✅ Program nutrisi lengkap & seimbang
✅ Boleh makan nasi
✅ info & topik berkaitan dengan pemakanan & diet sihat
✅ Flow program 21hari IBC + 3hari booster cleansing + 2hari cheat day
.
.
Normally peserta lose weight 3-10kg seminggu (boleh refer post tentang result week by week)
.
Rekod tertinggi buat masa ni 5-12kg seminggu
.
Hasil tak sama bagi setiap individu bergantung pada usaha masing-masing
.
.
Boleh klik link di bio utk details tentang program terbaik utk bantu kuruskan badan, turun berat & reshape badan dengan baik
.
Bagi yang dah booking slot, sabar ye. 3hb kita masuk group 💪🏻 insyaAllah sempat nak turun 3-10kg sebelum raya 🤩
.
.
#DietingAndWeightLossCoach
#CoachDyAzman
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796
.
.
#TipsDiet #TipsKurus #NakDiet #NakKurus #TipsCantik #HealthyLifestyle #DietAtkins #Obese #HerbalifeDiet #TipsPerutBuncit #CaraDiet #TeamNickhinHussien #MisiMengecil #CoachKurus #DietingAndWeightLossCoach #SlimmingTips #TipsKurusCoachDy #JomKurusSecaraOnline #TipsKecilkanPeha #CoachDyAzman

.
SEMUA ORANG CANTIK, CUMA YANG MEMBEZAKAN ADALAH MASALAH KULIT KITA
.
Untuk pengatahuan korang, badan kita ni tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian dan akan keluar melalui air kencing kita tu

Badan kita sangat-sangat memerlukan Vitamin c nie?
Kenapa??
.
✅ Membantu menghasilkan kolagen dalam
badan
✅ Perlindungan daripada sinar UV
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Membantu mencegah masalah jerawat degil
✅ Tona kulit menjadi lebih sekata
✅ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
✅ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
✅ Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir
✅ Mengurangkan kedutan & tanda
penuaan
.
Trusted SID & LeaderSince 2013
Sharifah | 012-6412248

#ajlegacy #shaklee #shakleeeffects 
#shakleemalaysia #landmarkstudy
#kulitlicin #detox #antiaging
#kulitflawless #tipskurus #tipskulitcantik
#setkecantikan #sayajualmurah 
#shakleemurah #shakleepromo
#agentshaklee #jutawanshaklee 
#codmelaka #uitm #vitamincantik
#vitamincshaklee #shakleemelaka #shakleemelakatengah
#shakleekrubong#shakleecheng 
#shakleesungaiudang #ctdkfans  #ctdk 
#melaka #setpuasashaklee

Kelebihan Slimming Detox Tea by Medina Desire
. 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT
🍵 Membuang Lemak yg DEGIL
🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI
🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT
🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL
🍵 Membuang ANGIN dalam badan
🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
🍵 1 pack ada 15 sachet.
🍵 1 sachet bole guna 2 kali
🍵 Minum malam sehari sekali
🍵 Tidak cirit birit
*Boleh diminum oleh sapa-sapa sahaja KECUALI IBU MENGANDUNG 🚫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kelebihan Kaki Chanteq Tea by Medina Desire
🍵 Mengecilkan peha
🍵 Mengecilkan lengan
🍵 Mengurangkan air berlebihan dalam badan
🍵 Melawaskan kencing
🍵 Mengurangkan selera makan
🍵 Cepat kenyang
🍵 1 pack ada 15 sachet
🍵 1 sachet boleh guna 2 kali
🍵 Minum pagi sehari sekali
🍵 Tidak cirit birit

TO ORDER
WHATSAPP 0109564629
NAK CEPAT TEKAN LINK DEKAT BIO☝

#medinadesirekotakinabalu #fitnesssabah
#medinadesiresabah n #fitness
#slimmingdetoxtea #kakicantiqtea
#nakkurus #kuruskuantan #fit
#kurus #slim #organic #healthy
#tipskurus #fitnessmalaysia #syjual #baazarpaknil
#tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #detoxteasemporna #detoxteasandakan #detoxteasabah #detoxteakotabelud #igers #detoxteatawau #detoxtearanau #detoxteasabah #detoxteatuaran #slimtea #detox

WAHH‼️ PROMO DATANG LAGI😍😍😍
.
Cepat2 sapa nak kulit cantik, flawless time raya tu, boleh dapatkan produk Seri Beauty sekarang😘
.
Free gift pun dpt utk setiap botol 😊
.
WA Effa ke 📲+6013 582 0374.

🔥DULU 78KG KINI 70KG🔥
.
3 KOTAK LOSE 8KG, MASIH REPEAT ORDER
.
Yeaayyy hasil consume #Demica dengan konsisten membuahkan hasil. Alhamdulillah dalam masa 1 bulan lebih akak ni berjaya hilang 8KG uolss.
.
Sebelum ni susah sangat nak turunkan berat, yelah bila usia meningkat metabolisme pn jadi rendah. Sampai sekarang masih repeat order sebab taknak skip.
.
Nak kurus dengan #Demica ??
Whatsapp 📲0175419501 now!❤️
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

Beli banyak-banyak lebih murah dan lebih JIMAT !! 💃
.
.
Sempena Ulang Tahun LadyBoss Kami @nad.zainal kami adakan tawaran Istimewa sempena Hari Lahir Beliau ‼️😍😍
.
.
Seronoknyaaa uolsss , dah la birthday Nanad , korang dapat Hadiah pulak harga promosi letops2 nie ! 🤨
Dah la dapat PROMO , dapat FREEGIFT lagi !! 😱
Jelesss iolssss !
.
.
Nak tau info lanjut tentang Tawaran Istimewa kami ??
Tinggalkan no tel anda , wakil kami akan contact uols secepat mungkin !! 😘
.
.
#audelalovers #audelabynadzainal #promosihebat #tipskurus #kurusputihserentak

JIKA ADA YG TAK KENA.. 5 perkara ini tanda mmg anda sedang "MEMBESAR" takziah..😅
.
PAKAIAN SEMUA JADI KETAT DAN TAK MUAT.... ini petanda awal , kalau anda dh lama tak timbang .. mcm rimas jer pakai baju yg feveret nampak semacam .. ulat gogok tepi pinggang semua keluar .. itu tanda jelas .
.
KENA TEGUR DENGAN FAMILY OR KAWAN .....nampak berisi , eh bulat kau sekarang ni.. or wah makin temban .. haa sentap kita😂.. yer kawan lama tak jumpa mmg depa akan perasan perubahan kita ... mmg kita kena lose weight kalau kawan mula menegur .
.
EH TAHNIAH MENGANDUNG BERAPA BULAN ? ATAU NAIK LRT, MRT ORANG PASS KERUSI.. .. balik nanti terus cari coach or design meal plan yer ..ini mmg ketara kalau sampai orang ingat kita mengandung.
.
CEPAT LELAH DAN MENGAH .. itu petanda badan berada dlm keadaan stress dan perlu bertindak .. all sistem metabosma menurun dan lepas ni lagi menjadi2 berat senang naik.
.
KATA HATI BILA BERDIRI DEPAN CERMIN ...part ini mmg betul badan mula berbisik dan bagi signal pada kita.. so turunlah dan pergi cari timbang dan lihat berapa kg yg dah lebih..
.
.
Pre-registration utk sesi ke 34 YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME !! Fokus 1-3 bulan. Go for your target!! . Click link utk direct whatsapp coach ya. .
.
#coachizan_din
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien.
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#harimaumalaya #dendamaurora #wanitahariini #afmegastar #dudapujaandara #perempuanpalingbahagia #titiancinta #bangkitbersama #negaraku #teammalaysia #ootd #dietatkins #atkinsdiet #dietatkinsmalaysia #gadgetmurah #iphonecasemurah #iphonemurah #jomkurus1malaysia #jomkahwin #risingtogether #diet #tipskurus #tipssihat #tipskesihatan #tipsdiet #titiancinta #teammalaysia

.
PROMO VITAMIN C SEHINGGA 31 MEI NI SAHAJA .
✅ Tahan sehingga 6 bulan penggunaan
✅ Harga RMxx.00 sahaja
.
Anda mempunyai masalah KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT, SUNBURN, JERAGAT dan lain2 lagi? Jangan risau, insyaAllah Ain akan bantu anda yang mempunyai masalah2 tersebut.
-
Dulu Illi juga mempunyai masalah antara yang diatas. Alhamdulillah, dengan pengambilan VITAMIN C selama 6 BULAN, dapat menyelesaikan masalah tersebut.
-
Tubuh kita memerlukan pengambilan vitamin C setiap hari kerana sifat vitamin C yang mudah larut dalam air menyebabkan badan tidak boleh menyimpan vitamin C. Vitamin C hanya ada dalam darah manusia selama 12 jam dan dalam tempoh waktu tersebut Vitamin C 'bekerja' dengan sel-sel tubuh untuk meningkatkan keimunan dan juga meningkatkan fungsi-fungsi sel di bahagian tubuh yang lain.
-
Kelebihan VITAMIN C pula:
-
🔸Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
🔸Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🔸Melindungi dan membaiki kulit.
🔸Bahan utama dalam sintesis kolagen.
🔸Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
🔸Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
🔸Perlindungan sinar UV
🔸Mengurangkan kesan SUNBURN
🔸Membantu masalah kulit berminyak
🔸Tona kulit yang sekata
🔸Mencerahkan kulit secara semulajadi
.
Trusted SID & Leader
Illi | 019-491 1342

#ajlegacy #shaklee #shakleeeffects 
#shakleemalaysia #landmarkstudy
#kulitlicin #detox #antiaging
#kulitflawless #tipskurus #tipskulitcantik
#setkecantikan #sayajualmurah 
#shakleemurah #shakleepromo
#agentshaklee #jutawanshaklee 
#uitm #shakleealorsetar
#shakleeuum #shakleekedah
#shakleesintok #ctdkfans  #ctdk 
#uum #kedah #setpuasashaklee #unimap

Panggilan untuk PENDAFTARAN Program #youcanloseweightfromhome Season 34: JUNE 2018. Daftar sekarang dan TERPAKSA KURUS di Hari Raya 💃😉.
.
Insyaallahh untuk season depan, plan & strategy untuk kurus dan maintain kurus ketika hari² terakhir puasa dan ketika Raya lebih awesome 💃.. Sebabnya, anda boleh enjoy Raya dan open house tanpa risau berat badan naik malah boleh turun lagi😎.
.
Yang best Season 34 ni sgt² jarang berlaku sbb ada season puasa dan season Raya! Kita enjoy puasa, enjoy rendang time Raya tapinya boleh kurus dan kurus 😎.
.
Kenapa program #youcanloseweightfromhome ?.
.
✓Pelan Pemakanan selama 30 hari yang terancang dan terbukti berkesan sepanjang (2tahun 8bulan).
✓Personal Dan Group coaching (guide satu² dr bangun tidur sampailah nak tidur semula)..kita buat sama² sampai kurus Insyaallahh 💪.
✓Group Support yg sangat sporting, supportive and fun 💃🤗💃🤗💃.
✓Diberi NUTRISI LENGKAP untuk Sarapan (sahur) dan Makan Malam selama semusim program.
✓Class-Topic setiap malam (macam² ilmu dapat di sini yg boleh digunakan sepanjang umur).
✓Diajar untuk LOCK BERAT IDEAL Seumur Hidup 😘.
✓LIVE STREAMING HOMEWORKOUT oleh Certified Professional Personal Trainer.
✓REWARDS untuk pemenang.
.
Whatsapp link di bio ig ☝🏼
.
#coachayutinie
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #nakkurus #gemokisawesome #misimengecil

Beli banyak-banyak lebih murah dan lebih JIMAT !! 💃
.
.
Sempena Ulang Tahun LadyBoss Kami @nad.zainal kami adakan tawaran Istimewa sempena Hari Lahir Beliau ‼️😍😍
.
.
Seronoknyaaa uolsss , dah la birthday Nanad , korang dapat Hadiah pulak harga promosi letops2 nie ! 🤨
Dah la dapat PROMO , dapat FREEGIFT lagi !! 😱
Jelesss iolssss !
.
.
Nak tau info lanjut tentang Tawaran Istimewa kami ??
Tinggalkan no tel anda , wakil kami akan contact uols secepat mungkin !! 😘
.
.
#audelalovers #audelabynadzainal #promosihebat #tipskurus #kurusputihserentak

Apa ni ????😲😲
Hah inilah produk terbaru dari MEDINA DESIRE !!😘😘
.
Selama ni uolss minum tea je kan..?
Jadi kali ni kita keluarkan produk utk penggemar KOPI !!!
Nindia KOPI KURUS VIRALLLL !!!!
.
Nak info lebih lanjut ??
Mai sini whatsapp 0166602507
.

KELEBIHAN BENGKUNG GOLD; MEMPUNYAI 16 TULANG ELASTIK + EXTRA INFRAMERAH‼️
.
.
Fungsi inframerah dengan 16 Tetulang elastik dapat memperbaiki Sistem Sirkulasi Mikro tubuh manusia, dapat membantu membakar lemak berlebihan dengan melangsingkan si pengguna serta menjaga kesihatan. Lets bengkung sangat membantu menyokong tulang belakang. Tambah2 yang mempunyai masalah tulang belakang belakang sangat digalakkan memakai Lets Bengkung. .
whatapp 011-12506519 ieda
.
#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #setpantang #setbersalin #tipspantang #tipsramping #tipskurus

Rafathar semakin tumbuh dewasa mirip sekali sama ayahnya Rafi Ahmad 😍 sama-sama cakep niihh 😎😎
@raffinagita1717 -
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn 🙏🙏
-
Jangan lupa follow IG kami

@Bidan_aisyahh.amd.keb
@Bidan_aisyahh.amd.keb
@Bidan_aisyahh.amd.keb
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM free (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 087761551730
📲 Call: 082324661117
-
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

MUDAHNYA KURUS GUNA HERBALiFE .
.
Bagaimana puasa kawan-kawan semua? Puasa dah turun berapa kilo ye? .
.
.
Pastikan penurunan berat seiring dengan penurunan inci. Kalu berat je turun tapi inci tak turun, kita mungkin hilang otot bukan lemak. .
.
Bila turun otot, berat takkan kekal lama. Ia akan naik semula. .
.
#herbalifemalaysia #herbalifemalaysia

KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG.
.
.
‼️Membuang angin di dalam badan.
.
‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut.
.
‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh.
.
‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
.
‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’.
.
‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin.
.
‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh.
.
‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil.
.
‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin.
.
‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.
.
‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal.
.
‼️Memecahkan lemak dan selulit.
.
‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan.
.
‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan.
.
‼️Sembuhkan Sakit pinggang.
.
Harga : RM110 shj TERMASUK POSTAGE .
#letsbengkunggold #bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperbut #pinggangkerengga #pinggangsaloma

Salam 7 Ramadhan semua🧕🏻.
.
❗️Tips consume Demica pada bulan puasa❗️
.
Okay pagi ni sis nak share Tips consume Demica pada bulan puasa. Memandangkan bulan puasa kita hanya ada waktu sahur & berbuka je utk consume #Demica , so korang hanya boleh consume 2 sachet sehari.
.
1️⃣ sachet Semasa sahur:
•minum Demica selepas makan sahur dan minum 2 gelas air kosong sebelum habis sahur.
.
1️⃣ sachet Semasa berbuka:
•minum air kosong 1 gelas, makan berbuka, selepas makan terus minum Demica.
.
P/s: Utk kesan kenyang yg lebih lama, sebelum makan bancuh Demica siap2, lepas makan terus minum Demica (masa tu Demica dah mengembang macam jelly)😘
.
Sila Whatsapp 📲017-3210533 utk info lanjut.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

DS 14 - KL 1 MED
Lagi2 testimoni panas2..stock sangat2 laju shima xtipu yer real testimoni

www.wasap.my/0126408458

KLUBNA LALEH:
Medinadesire Tea K: SOALAN :- MINUM KLUBNA&LALEH BERKESAN KE?

JAWAPAN:- BERGANTUNG PADA
1)UMUR
2)HORMON
3)METABOLISMA
SOALAN:- KENA PANTANG MAKAN X?

JAWAPAN:- YES!NAK KURUS KENA JAGA MAKAN 100% CLEAN FOOD .
#kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #putih #putihgebu #putihkulit #putihcepat #putihbersih #tinggibadan #tipskurus #tipskuruscepat #cepatkurus #klubnalaleh #klubnalalehhq #jenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetik #medinadesire #kulitputih #boosterwhitening #greencoffee #greencoffeemurah #fibre #kulitcerah

Most Popular Instagram Hashtags