#tipsejashafeie

MOST RECENT

.
Tips mata sihat..!
.
*TIPS KECANTIKAN STEA*
.
STEA yang dah di guna tu, jangan di buang, masuk dalam bekas kedap udara, letak dalam peti sejuk. Bila nak pakai tinggal amik je.
.
Sebelum tidur sambil baring tu tutup mata, then letak uncang atas dua mata, Selama 10-20 minit. .
In shaa allah Lebam hitam bawah mata "Eyebag" boleh hilang tau!
.
Segar dan cantik je mata tu nanti!
Aaumm!
Selanat mencuba.
.
#stokiststea#tipsejashafeie #kakakstea #kakaksipenjualtehhijau #steapower #matcha #sihatsecaraalami #puregreentea

.
Tips mata sihat..!
.
*TIPS KECANTIKAN STEA*
.
STEA yang dah di guna tu, jangan di buang, masuk dalam bekas kedap udara, letak dalam peti sejuk. Bila nak pakai tinggal amik je.
.
Sebelum tidur sambil baring tu tutup mata, then letak uncang atas dua mata, Selama 10-20 minit. .
In shaa allah Lebam hitam bawah mata "Eyebag" boleh hilang tau!
.
Segar dan cantik je mata tu nanti!
Aaumm!
Selanat mencuba.
.
#stokiststea#tipsejashafeie #kakakstea #kakaksipenjualtehhijau #steapower #matcha #sihatsecaraalami #puregreentea

.
Tips mata sihat..!
*TIPS KECANTIKAN STEA*
.
STEA yang dah di guna tu, jangan di buang, masuk dalam bekas kedap udara, letak dalam peti sejuk. Bila nak pakai tinggal amik je.
sebelum tido sambil baring tu tutup mata, then letak uncang tu atas dua mata. Selama beberapa 10-20 minit. .
In shaa allah Lebam hitam bawah mata "Eyebag" boleh hilang tau! Segar dan cantik ja mata tu nanti!
Aaumm!
selamat mencuba.
.
#stokiststea#tipsejashafeie #kakakstea #slimteamy #steapower #sihatsecaraalami #puregreentea

.
Dengan STEA tak perlu diet ketat2.
Cukup 3kali sminggu di selang seli dengan workout dan zumba bagi mempercepatkan pebakaran lemak berlaku.
.
.
JOM TRY TEATOX MAGIC STEA SUPER POWER NIE!!!
.
Selepas nie Takde lagi masalah:-
.
๐Ÿ“Œ perut buncit
๐Ÿ“Œ lemak berlebihan
๐Ÿ“Œ Nak Buang air pun lancar
.
In Shaa Allah Toksin merbahaya dalam perut pun hilang ๐Ÿ˜š
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ us for more info:-
+60137229688 +60137229688 +60137229688
.
#tipsejashafeie#stokiststea#stloversss#slimteamy
#stea#stloversss#tehhijauJER

.
Kenapa Supplement Tidak Berkesan?
.
๐Ÿ“Œ Kurang munum air masak
๐Ÿ“Œ Usus yang kotor
๐Ÿ“Œ Tidak konsisten
.
๐Ÿ”ด Kerana itulah sesi detox sangatlah PENTING sebelum mengambil apa-apa supplement.
.
JOM TRY TEATOX MAGIC STEA SUPER POWER NIE!!!
.
Selepas nie Takde lagi masalah:-
.
๐Ÿ“Œ perut buncit
๐Ÿ“Œ lemak berlebihan
๐Ÿ“Œ Nak Buang air pun lancar
.
In Shaa Allah Toksin merbahaya dalam perut pun hilang ๐Ÿ˜š
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ us for more info:-
+60137229688 +60137229688 +60137229688
.
#tipsejashafeie#stokiststea#stloversss#slimteamy

.
Done pengeposan utk hari ini...
.
TEATOX MAGIC STEA SUPER POWER NIE!!!
.
Selepas nie Takde lagi masalah:-
.
๐Ÿ“Œ perut buncit
๐Ÿ“Œ lemak berlebihan
๐Ÿ“Œ Nak Buang air pun lancar
.
In Shaa Allah Toksin merbahaya dalam perut pun hilang ๐Ÿ˜š
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ us for more info:-
+60137229688 +60137229688 +60137229688
.
#tipsejashafeie#stokiststea#stloversss#slimteamy
#stea#stloversss#slimtea

.
Dengan STEA tak perlu diet ketat2.
Cukup 3kali sminggu di selang seli dengan workout dan zumba bagi mempercepatkan pebakaran lemak berlaku.
.
.
JOM TRY TEATOX MAGIC STEA SUPER POWER NIE!!!
.
Selepas nie Takde lagi masalah:-
.
๐Ÿ“Œ perut buncit
๐Ÿ“Œ lemak berlebihan
๐Ÿ“Œ Nak Buang air pun lancar
.
In Shaa Allah Toksin merbahaya dalam perut pun hilang ๐Ÿ˜š
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ us for more info:-
+60137229688 +60137229688 +60137229688
.
#tipsejashafeie#stokiststea#stloversss#slimteamy
#stea#stloversss#slimtea

.
Kenapa Supplement Tidak Berkesan?
.
๐Ÿ“Œ Kurang munum air masak
๐Ÿ“Œ Usus yang kotor
๐Ÿ“Œ Tidak konsisten
.
๐Ÿ”ด Kerana itulah sesi detox sangatlah PENTING sebelum mengambil apa-apa supplement.
.
JOM TRY TEATOX MAGIC STEA SUPER POWER NIE!!!
.
Selepas nie Takde lagi masalah:-
.
๐Ÿ“Œ perut buncit
๐Ÿ“Œ lemak berlebihan
๐Ÿ“Œ Nak Buang air pun lancar
.
In Shaa Allah Toksin merbahaya dalam perut pun hilang ๐Ÿ˜š
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ us for more info:-
+60137229688 +60137229688 +60137229688
.
#tipsejashafeie#stokiststea#stloversss#slimteamy

.
SIS boleh ke minum green tea dalam botol macam ni?
.
Tolong elakkan ye stloverssss๐Ÿ˜˜
Kandungan gula dalam green tea botol ni lebih banyak dan takde khasiat!
.
Better meh minum STEA๐Ÿตlagi
banyak manafaatnya๐Ÿ˜‰
.

STEA Rasa sedap โฌ‡๏ธ
.
โŒpayau
.
โŒbau busuk
.
โŒmeloyakan
.
SELEPAS minum STEA CONFIRM
AKAN BERPELUH2 โฌ‡๏ธ
.
Abis terbakar semua
lemak2 degil tu.
.
To Oder or detail product
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ
.
WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688
.
.
#steapower #slimteamy #stlovers
#japanesegreentea #sihat #kurus
#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
Pernah tak kena macam ni?
.
Kebiasaan mmng berlaku kepada
kebanyakkan para wanita yang
dah beranak pinak, & anak dara badan macam mak2 org๐Ÿ™Š.
.
Biasa dpt soalan cepu emas cam gini ,kalau betul takpalah kan!!
.
"eh..pregnant berapa bulan?"
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜
.
Hmmm malunya...
Mesti benggang kan?
Last2 Baru sedar diri kejap...
yang ANDA sebenarnya mmng GEMUK!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ
.
Its hokay hakak akn tolong
selesaikan masalah awak!!!
.
Jom detox untuk singkirkan toksin2 dalam badan.
.
Nak sihat nak kurus secara semulajadi harus cuba STEA... Yang dah ada tu jgn lupa minum STEA๐Ÿ˜Š
.
WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688
.
.
#steapower #slimteamy #stlovers #japanesegreentea #sihat #kurus
#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
Perut buncit tanda berpenyakit. Awas.
.
Siapa kat sini ada masalah perut buncit?
.
๐Ÿ“Œ Pakai baju sendat di perut
.
๐Ÿ“Œ Drees malu sebab nampak perut buncittttt.
.
Jom detox kasi buang semua lelemak comel tu.
.
Nak sihat nak kurus secara semulajadi harus cuba STEA... Yang dah ada tu jgn lupa minum STEA๐Ÿ˜Š
.
WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688
.
.
#steapower #slimteamy #stlovers #japanesegreentea #sihat #kurus#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
Ini Antara contoh kesilapan dalam proses diet seharian,mengapa berat badan tidak turun.
===========================================
.
Elakkan makanan di โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธJika anda boleh lakukan , anda pasti akan dapat lihat kesan terbaik dalam diet seharian...
.
Tak percaya?
Cuba lah!
.
.
Nak sihat nak kurus secara semulajadi harus cuba STEA...
Yang dah ada tu jgn lupa minum STEA๐Ÿ˜Š
.
.
WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688
.

#testibyejashafeie #steapower #slimteamy #stlovers #japanesegreentea #sihat #kurus
#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
Ini Antara contoh kesilapan dalam proses diet seharian,mengapa berat badan tidak turun.
===========================================
.
Elakkan makanan di โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธJika anda boleh lakukan , anda pasti akan dapat lihat kesan terbaik dalam diet seharian...
.
Tak percaya?
Cuba lah!
.
.
Nak sihat nak kurus secara semulajadi harus cuba STEA...
Yang dah ada tu jgn lupa minum STEA๐Ÿ˜Š
.
.
WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688
.

#testibyejashafeie #steapower #slimteamy #stlovers #japanesegreentea #sihat #kurus
#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
Ini Antara contoh kesilapan dalam proses diet seharian,mengapa berat badan tidak turun.
===========================================
.
Elakkan makanan di โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธJika anda boleh lakukan , anda pasti akan dapat lihat kesan terbaik dalam diet seharian...
.
Tak percaya?
Cuba lah!
.
.
Nak sihat nak kurus secara semulajadi harus cuba STEA...
Yang dah ada tu jgn lupa minum STEA๐Ÿ˜Š
.
.
WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688
.

#testibyejashafeie #steapower #slimteamy #stlovers #japanesegreentea #sihat #kurus
#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
Ini Antara contoh kesilapan dalam proses diet seharian,mengapa berat badan tidak turun.
===========================================
.
Elakkan makanan di โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธJika anda boleh lakukan , anda pasti akan dapat lihat kesan terbaik dalam diet seharian...
.
Tak percaya?
Cuba lah!
.
.
Nak sihat nak kurus secara semulajadi harus cuba STEA...
Yang dah ada tu jgn lupa minum STEA๐Ÿ˜Š
.
.
WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688
.

#testibyejashafeie #steapower #slimteamy #stlovers #japanesegreentea #sihat #kurus
#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
Ini Antara contoh kesilapan dalam proses diet seharian,mengapa berat badan tidak turun.
===========================================
.
Elakkan makanan di โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธJika anda boleh lakukan , anda pasti akan dapat lihat kesan terbaik dalam diet seharian...
.
Tak percaya?
Cuba lah!
.
.
Nak sihat nak kurus secara semulajadi harus cuba STEA...
Yang dah ada tu jgn lupa minum STEA๐Ÿ˜Š
.
.
WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688

WhatsApp +60137229688
.

#testibyejashafeie #steapower #slimteamy #stlovers #japanesegreentea #sihat #kurus
#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
.
10 TIPS ATASI MASALAH PERUT BUNCIT...
Untuk hilangkan masalah perut buncit bukanlah dgn memakai korset, menyapu krim panas, sit up tapi dengan MEMBAIKI PEMAKANAN DAN GAYA HIDUP ANDA.
.
.
Tips ini terbukti berkesan.
.
1. Berhenti minum air manis

2. Minum air masak 3-5liter sehari

3. Kurangkan makanan mengandungi gula yang tinggi seperti kueh, aiskrim dan kek.

4. Makan sedikit tapi kerap

5. Jangan skip sarapan pagi

6. Jangan tidur selepas makan

7. Makan malam awal, sekurangnya 4 jam sebelum tidur

8. Jangan minum air bersulam makan. Minum air sedikit sebelum makan dan habiskan selebihnya 30min selepas makan.

9. Lakukan senaman kardio seperti jogging, zumba, aerobik kemudian baru di ikuti dengan senaman crunch dan plank.
.
10. Elakkan makanan bergoreng, bersantan dan berlemak.
Jika anda boleh lakukan 5dari tips di atas, anda pasti akan dapat lihat kesannya dalam 7hari.
.
.
Yang penting jgn lupa minum STEA๐Ÿ˜Š
.
.
Tak percaya?
Cuba lah!
.
.
#testibyejashafeie #steapower #slimteamy #stlovers #japanesegreentea #sihat #kurus
#sayaminumsayajual#tipsejashafeie

.
GOOD MORNING....
Today's Tip :-
Diet people kalau nak minum any juice yang beli kat supermarket, I suggest beli Marigold Peel Fresh (NO SUGAR ADDED), kadang kadang orang yang nak kurus ni salah tafsir, konon minum juice semua sihat. Tapi tak semua ya. WAJIB NO SUGAR. Kalau makan dekat kedai pun jangan lah order orange juice atau ke apple juice ke. Sbb tu semua gula. Melainkan kalau mintak no sugar... Lepas tu, biskut. Biskut jangan makan yang berkrim dengan tengah2 tu. Tu semua lemak, manis dan gemuk.
Suggestion terbaik is Jacob Weetameal. Pilih biskut yang wheat...โœŒโœŒโœŒ
#tipsejashafeie

.
Tahukah anda??
STRESS juga buat ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ korang CEPAT TUA dan SUSAH KURUS... Atasi masalah STRESS korang dengan pengambilan makanan berkhasiat, banyakan minum air atleast 3L-4L sehari...sentiasalah positifkan fikiran korang.๐Ÿ˜‰ ianya juga mampu mengatasi masalah stress dan sentiasa membuatkan korang sentiasa awetmuda...
so jangan stress2 ye๐Ÿ˜˜...
#testibyejashafeie
#tipsejashafeie
#slimteamybyeja
#ruangrezekihanania

.
Tahukah anda??
STRESS juga buat korang CEPAT TUA dan SUSAH KURUS...
Atasi masalah STRESS korang dengan pengambilan makanan berkhasiat,
banyakan minum air atleast 3L-4L sehari...
sentiasalah positifkan fikiran korang.๐Ÿ˜‰ ianya juga mampu mengatasi masalah stress dan sentiasa membuatkan korang sentiasa awetmuda...
so jangan stress2 ye๐Ÿ˜˜...
#testibyejashafeie
#tipsejashafeie
#slimteamybyeja

Most Popular Instagram Hashtags