[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tipmenawan

468 posts

TOP POSTS

Sangat berbeza kan uollsss. Hasil kesabaran dengan #marykay. Ini lah hasilnya. ❀️ Your Mary Kay Beauty Consultant
πŸ™Pijah Omei
☎️+6011-19306165

#tb sabtu pagi pulok !! Baru de masa nak up pic ;) bizi nauuu ..hihi
.
.
Pagi2 kita berbeauty workshop untuk bantu awak2 Jaga kulit dengan betul !!
.
.
Seronokkk tau wakkk ;)
.
. ~~ Love what you do,do what you love ~~
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Hari ni sempat berkongsi tips dan cara penjagaan wajah dengan #timewiseskincare yang tengah hot !! Hot la sebab promo yang gila hebatt bulan ni ;)
.
.
Timewise skincare sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kusam,kering,berminyak, jerawat dan penuaan bole di ceriakan dengan set ohsem ni!!
.
.
Besttt ke sangat best!! Jom bermiracle dengan timewise .Try and feel dulu ;)
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

#tb last friday night !!
.
.
Seronok ber unit meeting malam tadiii . Belajar dan terus belajar !! Lagi banyak ilmu lagi banyak yang saya bole kongsi dengan awak2 .
.
.
Nak tahu tips/teknik / ilmu ,jom tanya kin!! Share free je tau ;)
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Cc cream memang besttt kan!
β€’
β€’
Terus muka kusam,kering kembali ceria bertenaga. Segaqq segakkk dia pas calit cc cream Yang super best in ;)
β€’
β€’
Ramai da cuba dan memilih #cccream tuk perlindungan yang selamat tuk skin. Ampa ada nak cuba ka ? Mai la nak bagi try free ja pun :)
β€’
β€’
β€’
Jom #sembangcantik dengan kin !
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#prestigebutterfly #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Antara kelebihan cc cream dari marykay !!
.
.
Satu tiub pelbagai manfaat yang awak akan dapat . Berbaloi dan selamat untuk skin awak. Tak payah risau. Ni top five global skincare tauu ;)
.
.
Item yang selalu ada dalam handbag . Lelaki pun guna ye awakk. Sangat mudah .Jom kin mudahkan awak nak ?? Wasap kin sekaranggg !
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

The best protection skin !!
.
.
Tak perlu lagi nak gelabah bila kita nak cepat dan tak cukup masa nak bersiap. Cc cream ni penyelamat ,perlindung dan selamat tuk kegunaan harian .
.
.
Perlindungan dari sinaran UV yang bole merosakan kulit,radikal bebas yang bole menyumbatkan pori! Kulit lebih sekata,peloles dan gebu bila guna tau ;)
.
.
Bole tahan berbulan dengan top five global skincare ni. Mehh nak cuba produk yang selamat dan hosts wasap kin ;)
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Last aktiviti semalam!!
.
.
Sesi intebiu tuk new consultant baru. Teruja dengan kerjaya part time yang penuh dengan reward/culture/platform yang hebat dari #marykayash
.
.
Misi memperkayakan wanita diteruskan . Jommmm kenali kerjaya hebat ni ;)
.
.
~~ Love what you do,do what you love ~~
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Pagiii dengan berlipstickan #gelsemimattelipstick yang super ohsem ni.
.
.
Lembut ,mewah dan tak kering pada bibir. Cantikk sangatt ! Lapan warna untuk dibuat koleksi . Yang mana menjadi idaman hati ??
.
.
Jom serlahkan keayuaan dan kelainan dengan warna2 dari marykay . Gila #sumpahcantik tauu ;) Meh wasap kin!
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

MOST RECENT

Antara kelebihan cc cream dari marykay !!
.
.
Satu tiub pelbagai manfaat yang awak akan dapat . Berbaloi dan selamat untuk skin awak. Tak payah risau. Ni top five global skincare tauu ;)
.
.
Item yang selalu ada dalam handbag . Lelaki pun guna ye awakk. Sangat mudah .Jom kin mudahkan awak nak ?? Wasap kin sekaranggg !
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Cc cream memang besttt kan!
β€’
β€’
Terus muka kusam,kering kembali ceria bertenaga. Segaqq segakkk dia pas calit cc cream Yang super best in ;)
β€’
β€’
Ramai da cuba dan memilih #cccream tuk perlindungan yang selamat tuk skin. Ampa ada nak cuba ka ? Mai la nak bagi try free ja pun :)
β€’
β€’
β€’
Jom #sembangcantik dengan kin !
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#prestigebutterfly #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Pagiii dengan berlipstickan #gelsemimattelipstick yang super ohsem ni.
.
.
Lembut ,mewah dan tak kering pada bibir. Cantikk sangatt ! Lapan warna untuk dibuat koleksi . Yang mana menjadi idaman hati ??
.
.
Jom serlahkan keayuaan dan kelainan dengan warna2 dari marykay . Gila #sumpahcantik tauu ;) Meh wasap kin!
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Hari ni sempat berkongsi tips dan cara penjagaan wajah dengan #timewiseskincare yang tengah hot !! Hot la sebab promo yang gila hebatt bulan ni ;)
.
.
Timewise skincare sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kusam,kering,berminyak, jerawat dan penuaan bole di ceriakan dengan set ohsem ni!!
.
.
Besttt ke sangat best!! Jom bermiracle dengan timewise .Try and feel dulu ;)
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Meh calit2 #gelsemimattelipstick lepas awak lunch ! Bagi fresh hari awak selepas tghari . Tak mo lemau2 deh ;)
.
.
Lapan warna tuk awak pilih. Mana yang awak suka tu?? Meh pilih ! Best tak kering bibir tau. Lembut dan mewah dibibir .
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

The best protection skin !!
.
.
Tak perlu lagi nak gelabah bila kita nak cepat dan tak cukup masa nak bersiap. Cc cream ni penyelamat ,perlindung dan selamat tuk kegunaan harian .
.
.
Perlindungan dari sinaran UV yang bole merosakan kulit,radikal bebas yang bole menyumbatkan pori! Kulit lebih sekata,peloles dan gebu bila guna tau ;)
.
.
Bole tahan berbulan dengan top five global skincare ni. Mehh nak cuba produk yang selamat dan hosts wasap kin ;)
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Last aktiviti semalam!!
.
.
Sesi intebiu tuk new consultant baru. Teruja dengan kerjaya part time yang penuh dengan reward/culture/platform yang hebat dari #marykayash
.
.
Misi memperkayakan wanita diteruskan . Jommmm kenali kerjaya hebat ni ;)
.
.
~~ Love what you do,do what you love ~~
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

#tb sabtu pagi pulok !! Baru de masa nak up pic ;) bizi nauuu ..hihi
.
.
Pagi2 kita berbeauty workshop untuk bantu awak2 Jaga kulit dengan betul !!
.
.
Seronokkk tau wakkk ;)
.
. ~~ Love what you do,do what you love ~~
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

#tb last friday night !!
.
.
Seronok ber unit meeting malam tadiii . Belajar dan terus belajar !! Lagi banyak ilmu lagi banyak yang saya bole kongsi dengan awak2 .
.
.
Nak tahu tips/teknik / ilmu ,jom tanya kin!! Share free je tau ;)
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Set timewise miracle complete untuk awak yang berusia 23- 39 tahun. Formulanya lembut,halus untuk skin aging .
.
.
Melambatkan proses penuaan,kedutan !Kulit jadi lebih anjal.Banyakkk lagi yang besttt tentang miracle set . Mengandungi empat item :-
.
.
* Cleanser
* Moisturizers
* Day Solution
* Night Solution
.
.
Lagi best bulan ni ,awak akan dapat softener dan limited edition pouch Mary Kay !! Best ke sangat besttt ;)
.
.
Jom ask me all about Mary Kay skincare,cosmetic and career !!! Im so exciteddd to share !
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Nak join cara penjagaan wajah dan make up secara PERCUMA?? β€’
β€’
Jom dating sabtu ni !! Tak perlu bawa apa2 .Semua disediakan :)
β€’
β€’
Sharing tentang tips/teknik dengan betul jaga muka . Save duit awak tau,tak yah g spa :)
β€’
β€’
β€’
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Kecik tapi power dan padu nih !! Awak masih bersihkan muka guna tangan ke ?? Emmm apa kata awak beralih ke #skinvigoratebrush yang comeyy ni ;)
.
.
Mampu membersih 85% dari kita guna tangan. Bila guna brush ianya mampu membersih ke liang pori dan memang terbukti kulit lebih bersih,segar dan halus.
.
.
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.Senang nak dibawa kemana saja. Tiada alasan untuk mendapatkan kulit yang sihat dan bersih. Sangat berbaloi dan jimat duit kerana tak perlu lagi ke spa setiap bulan.. Yeayyy !!
.
.
Ada nak cuba free ?? Jom kin bagi try,just wasap kin ye :)
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Jom kin nak hajak awak untuk main make up hujung minggu ni ??Simple make tapi look gojess sangatt nanti !!
.
.
Nak berkongsi tips dan ilmu dengan awak ni .Jangan risau ,percuma je. Hanya perlu set temujanji dan bawa diri je . Mudah sangat nak cantikk tau ;)
.
.
Jom book slot sekarang!!
.
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Akak comel kita ni memang da tak nak pandang yang len dah. Kulit kering,mengelupas dan kusam dah bye2 ..
β€’
β€’
So hai2 kulit lembut,halus,sekata dan anjall . :)
Awakk tengok je ke ? Tak nak ke skin yang lebih sihat dengan #timewisemiracle
β€’
β€’
Nak consultation tentang kulit/produk , tak ada lagi beauty consultant yang guide ,meh kin sedia jadi consultant awak !!
β€’
β€’
β€’
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Tak nak ke kulit yang kusam jadi sekata,kulit yang kering jadi lembap,kulit yang kedut jadi anjal dan kulit yang berjerawat dapat dirawat dengan set #timewisemiracle ni ??
.
.
Pastinya setiap item mempunyai keistimewaan dan formula yang sangat sesuai untuk kulit. Teruji,diuji dan diyakini selamat. Bebas bahan yang bole menyebabkan kerosakan pada kulit ;)
.
.
Ramai yang mengakui bestnya produk ni .Jom start jaga dari sekarang !! Grab promo hebat untuk set yang superb ni. Rugiii tauu .
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Morning beautiful!!
.
.
Nak cepat tapi dalam masa yang sama nak tampil muka yang manis dan kemas, tiga item ni memudahkan awak k.
.
.
Sepuluh minit bole siap ! Set ni paling digemari sebab senang nak guna dan simpan. Cc cream melindungi kulit dari radikal bebas,Sinaran UV. Lipstick dan eye shadow ni fall/winter limited edition koleksi so memang sangat cantik warna dia. Percuma pouch limited edition tuk set ni tau ;) Awak tak nak ke? Harga mampu milik. Student suka ni tau ;)
.
.
Jom grab sebelum habiss !
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Morning beautiful !!
.
.
Cantikkknya lahaiii warna #gelsemimattelipstick nih ..Lapan warna untuk dimiliki buat si #lipsticklovers !!
.
.
Satu hari satu warna. Tampilkan kelainan buat si pemakai. Serlah kan keayunan dan senyuman manis dengan marykay lipstick .
.
.
Ada yang nak Cuba?? Free try je ;) Wasap kin untuk sebarang pertanyaan .
.
.
πŸ“±011 36113899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#makansedap

Most Popular Instagram Hashtags