#tipmenawan

MOST RECENT

Hepy lunchhh awakk!!
.
.
Sambil lunch jom intai2 liptik baru ni !! Sangatt cantik dan menawan tauu kaler dia. Gel semi shine ada 9 warna.
.
.
Ada yang nak try free kat bibir takkk ?? Jom kita tengok yang mana sesuai dengan awak ;)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Hepy lunchhh awakk!!
.
.
Sambil lunch jom intai2 liptik baru ni !! Sangatt cantik dan menawan tauu kaler dia. Gel semi shine ada 9 warna.
.
.
Ada yang nak try free kat bibir takkk ?? Jom kita tengok yang mana sesuai dengan awak ;)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Hepy lunchhh awakk!!
.
.
Sambil lunch jom intai2 liptik baru ni !! Sangatt cantik dan menawan tauu kaler dia. Gel semi shine ada 9 warna.
.
.
Ada yang nak try free kat bibir takkk ?? Jom kita tengok yang mana sesuai dengan awak ;)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Sekadar perkongsian untuk semua jelitawan !!
.
.
Jadi bijak dan cerdik ye sayang2 smua dalam pemilihan skincare. Fikir jangka masa panjang .Cantik kita biarlah lambat tapi selamat :)
.
.
Sebarang pertanyaan untuk skin consultation,produk dan juga class bole wasap kin ye !
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Yeayyy!! Done order untuk customers tersayang ;)
.
.

Set brush limited edition pepel yang super best dannnnn juga liptik terbaruuu ;) Gel semi shine lipstick !! Ade yang xciteddd nak Cuba free dakkk???
.
.

Mehhh roger2 sis nah !
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Sape geram dengan Cik pepel nih ???
.
.
Ishhh kin lagi geram lau awak tak grab ;) LIMITED EDITION hokey !!!
.
.

Dah lah baguih tuk cuci muka .Mudah,senang Dan kulit bersih helok jaa ..Jangan ingat cuci pakai tangan da bersih tau ! Mai kita test tengok dengan brush ajaib ni ;)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Jangan lupa tau untuk bersihkan make up sebelum tido ! Penting untuk pastikan kulit bersih . Sebab kita tak nak muncul masalah kulit seperti jerawat,jeragat Dan sebagainya :)
.
.
Pilihan ramai untuk bersihkan muka sebelum mencuci ialah oil free make remover !! Selesa dimuka ,tidak berminyak !
.
.
Nak try atau nak info lanjut bole terus wasap kin ;)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Salaam Jumaat !
.
.
Salah satu cara dalam menjemput rezeki ;) Alhamdulillah,terima kasih atas perkongsian :)
.
.
.
Moga bermanfaat pada anda juga ..
.
.
.
Regrann from @ustaztido - 1 amaln yang ramai tak tahu atau tak buat.. Rupanya ini cara kalau nak Allah luaskan rezeki kita.. Share jika bermanfaat.
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Nahhh feedback panas ditengahari sis lanje !!!
.
.
Panas ke idokk?? Make up lebih tahan lama dengan #finishingspray yang best iteww ! Uols da try belum ??
.
.
Nak try percuma ?? Mehla wasap sis sekarang ;)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Nahhh feedback panas ditengahari sis lanje !!!
.
.
Panas ke idokk?? Make up lebih tahan lama dengan #finishingspray yang best iteww ! Uols da try belum ??
.
.
Nak try percuma ?? Mehla wasap sis sekarang ;)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

New lipstick from Marykay ladies !!
.
.
Gel semi shine lipstick yang sangatt cantik untuk awak try!! Ada 9 warna baru yang menawan ..
.
.
Jom pilih dan hadiahkan pada tersayang :) #happywomensday .
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#beautytip#sephora

Siapa punya pulak Kali nih !!!
.
.
Loyal customer yang slalu grab promo2 hebat every month !! Kalau tak grab memang rugii la sangatt.. Jom cantik bersama #marykay :)
.
.
Very trusted product ! More info direct wasap kin hokey.
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora

Pernah alami masalah kulit macam ni?? Jerawat,kemerahan,berminyak dan pedih !!!
.
.
Sakit dan teramat sakit kalau tersalah pilih produk kann. Jom kin bantu awak :)
.
.
Bole terus wasap kin tuk sebarang pertanyaan ye.
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora

Morninggg Cik pepel !!
.
.
Dah try? Nak try free?? Best ke tak bila Cik pepel mengurut dan membersihkan muka dalam satu masa yang sama !!
.
.
Yesss memang terbukti best Dan sangat berbaloi untuk memilikinya ;) Nak tahu lebih lanjut jom tanya kin.
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora

Siapa Yang da pernah try si cute nih ??? Cer bagitau best ke sangattt best !! Jom tengok apa si cute ni bole tolong awak ;)
.
.
. ✅Dapat haluskan garisan2 halus & kedutan pd wajah kita
✅Bantu kecilkan Liang2 pori
✅Bersihkan ke dalam pori supaya pori x tersumbat, so jerawat pun segan nak singgah kan.
✅Semua fungsi ni kita x dapat dgn hanya gunakan tangan sahaja
✅So SkinV brush sangat2 membantu dlm membersihkan kulit wajah termasuk kulit sensitif & kulit jerawat.
.
.
.
Wahhh patutla menjadi rebutan kann.Tambah plak bulan ni limited edition tuk Cik pepel . Dahh jom grab sekarang :)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora

Jom join sis !! .
.
Jom cantik bengkel pada hujung bulan ni di buat secara percuma demi uols yang nak belajar cara up confident diri .
.
.
Cantik tu subjektif kan ! Tak cantik bukan nya tak lawa :) So sis nak ajak ramaiii2 join dan kita sama2 bole jadi cantik !! Suka tak ???
.
.
Sape suka ,jom wasap sis ;)
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #mask #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora

Jom pos barang #marykay yeayyy !!!
.
.
Serum yang super best tuk mantapkan lagi skin lebih glowing,primer foundation dan juga mascara ;) Siapa punya ??
.
.
Biar lambat asal selamat untuk kulit kita k. Sabar,konsisten dan perlu la invest tuk skin kita yang satu ni!
.
.
Tak percaya ?? Rugiii tau ;) Jom #sembangcantik dengan kin !
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora

*Apa Benefit Skinvigirate Cleansing Brush ni?*
Antara MANFAATNYA :-
.
.
✅Membersihkan 85% lebih baik daripada dengan menggunakan tangan, meskipun di saat anda tidak mengenakan sebarang solekan. ✅Menambahbaikkan tampilan kulit dengan segera (melancarkan perjalanan darah di wajah) ✅Membantu membuang sel sel kulit mati yang lembut. Kulit akan lebih kurang kusam berbanding menggunakan pencuci semata mata ✅Ia meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah penjagaan kulit anda yang seterusnya (bila sel kulit mati dah dibersihkan, baru lah segala serum yg u alls pakai trus serap kat wajah..)
✅Menawarkan fungsi membersih dan mengurut kulit dalam satu langkah yang mudah sahaja (lebih bersih dari guna tangan dan dapat anjalkan kulit muka)
.
.
. ......*Kenapa kena grab sekarang?*.....
.
.
Sebab ianya murah berbanding biasa dan warnanya menarik. Jom try !
.
.
.
📱011 36113899
Ashikin Kamarudin
.
.
.
#kulitsihat#belofa#tudungbawal #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora

Most Popular Instagram Hashtags