#tipmenawan

324 posts

TOP POSTS

Nak habaqq nah,#cccream yang kin guna ni tekstur very light tau. Dia tak macam foundation, bb cream yang agak pekat . So memang sangat digalakan untuk awak guna sebagai pelengkap rutin skin care.
.
.
Bestnyaaa cc cream ni dia de SPF15,#noncomedogenic ,tak berminyak dan dapat melindungi kulit .Memang harian kin akan guna cc cream.Kita banyak terdedah pada radikal bebas dan sinaran UV. So memang selamat dan yakin bila kulit dilindungi :)
.
.
Bila kin tunjuk baru jelass kann. So harap dapat membantu awakk semua. Yang nak #sembangcantik boleh terus wasap kin.
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

I love you!!
.
Untuk awak yang teristimewa. Bahagia dan gembiranya bila dapat surprise gift kann. Lagii2 dari #marykay ;)
.
.
Ade yang nak bg gift pada yang tersayang? Jom make them feel important dalam life awakk. Sesekali awak romantik dan tunjukan lah kasih sayang tuu. Perempuan dan kecantikan berpisah tiada ..ececehhh
.
.
Jangann segan silu nak #sembangcantik hokey..Tiga gelsemimatte telah dipos !!
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Morningggg awakk!!
.
Hahh pepagii meh nak up skit bila muka guna #foundation dengan tak guna foundation. Slalu up pic je kannn. Tak nampak pun best ke idok bila guna . Kin try hokey! Pestime buat oii. #siscuba #jangankecam . Walaupun video tak habis,awakk bole nampak kan sebelah muka yang guna dengan yang tak. Totally sangat berbeza!! Meh muda 10 tahun dengan MK
.
.
Seriously memang full coverage,ringan ,tak melekit,tak bercapuk, dan senang tuk yang nak simple tapi tetap look muda giteww
.
.
Terasaaa nak cuba kat muka sendiri,awak bole terus zup zasss wasap kin na !
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Mudah, ringan, memelihara kulit dan kulit lebih peloles dengan #cccream.
.
.
Jimat dan berbaloi untuk awak yang suka bermekap. 😍 Nak try secara percuma untuk produk yang #topfiveglobalskincare ni, jemput #sembangcantik dengan kin 😘
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Cantikkk model semalam untuk beauty event #barbiedollook . 100% guna #marykay produk k.
.
Sweet dan peloles jek. Produk topfiveglobal tauu. So memang awesome !!
.
Nak tahu tentang produk yang best ni meh wasap kin untuk #sembangcantik .
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Yeahhhh #tb beauty event semalam . Sangattt happening dan we have a lot of fun n sharing beauty tips
.
Sangattt teruja bila bercakap tentang kecantikan .Semuaaa nak cantik kan. Semua guest yang datang pulang dengan senyum lebar :)
.
Disamaping ilmu diaorg juga dapat freegift . Sukaaa kann. Masa dipenuhi dengan aktiviti yang berfaedah. Awakk nak join untuk next event tak ??
.
Nanti kin update ye. Yang nak #sembangcantik dengan kin bole terus wasap hokeyy :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Kejadianya..done untuk kuar g amik anak sekolah Dan juga nak g pos barang..hihi
.
.
Simple jek dengan #cccream #tranlucentloosepowder #crushedberry lipstick !! Cepattt jek siap kan.
.
.
Nak #sembangcantik dengan kin just wasap nah :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Tiada apa yang mustahil. Yang penting konsisten pakai and jangan mudah putus asa. .
.
Sabar itu sangat indah tau uols 😍

#tb RETREAT TO SUCCESS semalamm!! Segala kemeriahan, kekuatan, semangat dikumpul dibawah Butterfly Unit Yang sangatttt hebatt.
.
.
Sangat teruja bersama #sisterhood Yang lain.. Alhamdulillah,diberi peluang Dan kesempatan. Need to work 200%πŸ’ͺπŸ’ͺ For my BIG WHY, yes thats d point!!
.
. ~~ " DONT WORRIES ABOUT FAILURES, WORRY ABOUT THE CHANCES YOU MISS WHEN YOU DIDN'T EVEN TRY" ~~ .
.
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– SPREAD L.O. V. E πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

MOST RECENT

Mudah, ringan, memelihara kulit dan kulit lebih peloles dengan #cccream.
.
.
Jimat dan berbaloi untuk awak yang suka bermekap. 😍 Nak try secara percuma untuk produk yang #topfiveglobalskincare ni, jemput #sembangcantik dengan kin 😘
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

I love you!!
.
Untuk awak yang teristimewa. Bahagia dan gembiranya bila dapat surprise gift kann. Lagii2 dari #marykay ;)
.
.
Ade yang nak bg gift pada yang tersayang? Jom make them feel important dalam life awakk. Sesekali awak romantik dan tunjukan lah kasih sayang tuu. Perempuan dan kecantikan berpisah tiada ..ececehhh
.
.
Jangann segan silu nak #sembangcantik hokey..Tiga gelsemimatte telah dipos !!
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Kejadianya..done untuk kuar g amik anak sekolah Dan juga nak g pos barang..hihi
.
.
Simple jek dengan #cccream #tranlucentloosepowder #crushedberry lipstick !! Cepattt jek siap kan.
.
.
Nak #sembangcantik dengan kin just wasap nah :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Nak habaqq nah,#cccream yang kin guna ni tekstur very light tau. Dia tak macam foundation, bb cream yang agak pekat . So memang sangat digalakan untuk awak guna sebagai pelengkap rutin skin care.
.
.
Bestnyaaa cc cream ni dia de SPF15,#noncomedogenic ,tak berminyak dan dapat melindungi kulit .Memang harian kin akan guna cc cream.Kita banyak terdedah pada radikal bebas dan sinaran UV. So memang selamat dan yakin bila kulit dilindungi :)
.
.
Bila kin tunjuk baru jelass kann. So harap dapat membantu awakk semua. Yang nak #sembangcantik boleh terus wasap kin.
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Aiii ... :)
.
Okeyy ni adalah foundation dari #marykay . Sebelum ni kin da up video yang kin guna foundation kannn. De yang tanya macam mana nak tahu wane yang sesuai.
.
.
Awak bole pilih warna yang seakaan atau warna yang lebih kurang dengan kulit awak. Jangan terlalu terang dan jangan terlalu gelap .
.
Foundation #marykay de a few kaler. So pilih dengan betul k. Jangan lupa ikut jenis kulit awak ye. Awakk akan jatuh hati bila guna foundation ni tauu.
.
.
Ianya selamat,#noncomedogenic . Sangat ringan,tidak berminyak ,dan mudah nak guna.Peloless lah lau awakk guna :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Morningggg awakk!!
.
Hahh pepagii meh nak up skit bila muka guna #foundation dengan tak guna foundation. Slalu up pic je kannn. Tak nampak pun best ke idok bila guna . Kin try hokey! Pestime buat oii. #siscuba #jangankecam . Walaupun video tak habis,awakk bole nampak kan sebelah muka yang guna dengan yang tak. Totally sangat berbeza!! Meh muda 10 tahun dengan MK
.
.
Seriously memang full coverage,ringan ,tak melekit,tak bercapuk, dan senang tuk yang nak simple tapi tetap look muda giteww
.
.
Terasaaa nak cuba kat muka sendiri,awak bole terus zup zasss wasap kin na !
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Setelah tujuh bulan ( 7 bulan ),inilah hasilnya !! SABAR & KONSISTEN perlu ada kepada pengguna #marykay . Boleh?
.
Mestila bole pada awak yang nak berimpian tuk dapatkan kulit yang sihat. Impian je tanpa tindakan tak jadi ye sayang2. Nak kulit sihat ,bebas cela kenala ikut rutin . Nak diet pun awak kena de rutin kann.
.
Salah seoarang beauty consultant dan juga team dibawah kin yang dulunya kulit berjerawat,berminyak,kusam . Dah macam2 produk dia guna,peeling produk jangan cakapla kann. Nak cepat cantik. Tapii akhirnya bila stop guna peeling produk,kulit makin teruk dan muka naik jerawat. Sampai satu hari kin offer tuk #sembangcantik . Dan dia ambil langkah bijak untuk terus join bersama kin sambil merawat kulit dia.
.
Dalam tempoh 7 bulan,de masa dia give up tuk teruskan . Tapi alang2 dia da guna ,dia beri tempoh tuk lihat perubahan kulit .Alhamdulillah,kulit dia makin sihat . Semakin hari de yang tegur kulit dia makin cantik. Keyakinan diri dia mula bertambah. Suami juga turut berikan pujian :)
.
Sekarang tak perlu nak make up tebal bila kulit da sihat. Seronok bila dapat membantu wanita lain yang mengalami masalah jerawat. Itulah misi kami,ingin memperkayakan wanita!! Awak yang perlukan bantuan dalam skin consultation dan produk bole wasap kin ye..
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Ade yang tanya warna ape palinggg best !! Haha..semua kaler pun kin suka.Sebab ikut mood awak la macam mana kann. Ade orang nak match dengan baju,tudung kan. :)
.
Warna hosts panas berapi slalu diaorang akan pilih mauve moment,rich truffle,poppy please,crushed berry dan always apricot. Selera berbeza kannn !!
.
Soo lebih best awakk try dulu. Nak try ,just wasap kin ye
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Ape yang awak guna untuk protect skin awak selepas gunakan pelembap?? Nak senang awak bole guna #cccream yang superb best ni
.
Mempunyai SPF 15 yang melindungi kulit dari mentahari. Bukan saja menutup cela dan tampil peloles malah menghalang radikal bebas terus masuk kedalam pori .Wahhh memang besttttt!!
.
Memang bagus untuk kita yang nak tampil berseri tapi padat dengan maanfaat tuk kulit
.
.
Nak #sembangcantik dengan kin bole terus wasap kin ye :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Cantikkk model semalam untuk beauty event #barbiedollook . 100% guna #marykay produk k.
.
Sweet dan peloles jek. Produk topfiveglobal tauu. So memang awesome !!
.
Nak tahu tentang produk yang best ni meh wasap kin untuk #sembangcantik .
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Yeahhhh #tb beauty event semalam . Sangattt happening dan we have a lot of fun n sharing beauty tips
.
Sangattt teruja bila bercakap tentang kecantikan .Semuaaa nak cantik kan. Semua guest yang datang pulang dengan senyum lebar :)
.
Disamaping ilmu diaorg juga dapat freegift . Sukaaa kann. Masa dipenuhi dengan aktiviti yang berfaedah. Awakk nak join untuk next event tak ??
.
Nanti kin update ye. Yang nak #sembangcantik dengan kin bole terus wasap hokeyy :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Morninggg monyayy!!
.
Monday blues ke awakk :p .
Meh serlahkan wajah manis awak dan bangkitkan mood ceria dengan secalit #gelsemimattelipstick . Mesti awakk dapat terus semangatt tau !!
.
.
Warna yang tahan lama dan tidak keringkan bibir. Sukaaa sangat lau awak cuba dulu dan kita meet up. Meh wasap kin k :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Sangattt hebat dibawah company yang kukuh. Tak perlu diragui. The besttt company ever!! .
.
Bukan MLM ye sayang2. Nak tahu pe yang best dibawah Marykay ,awak bole #sembangcantik Dan #sembangkerjaya dengan kin.
.
.
Buka peluang untuk diri jomm . Its all about beauty:)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Taraaaa..hahh ni la dia #lipgloss yang cantikk itew. Seriously yang tak suka nak guna lipstick ,awak bole guna lipgloss. .
.
De lima kaler terbaru yang pasti letopss bila awak guna. Bibir lembut dan lembap. De shine2 dan tak melekit pun.
.
.
Awak nak try,bole wasap kin. :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Tetiba suka pulak kin guna lip glos #marykay ni..Cantik ,sweet je kaler dia. Yang tak suka lipstick bole try #lipgloss ni .
.
.
Nak tahu glos pe yang kin guna, nanti kin share hokeyy. Sememangnya awesome dari yang terbaikkk :) .
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Morninggg ladies !!
.
Da ready nak gi kerja. Sebelum tu capai dan oles skit #gelsemimattelipstick ni tau. Lembut dan tak keringkan bibir
.
.
Nak lawa ,ceria sepanjang hari warna kan bibir awak juga .Pasti lebih ayu bersama senyuman manismu.
.
.
Tergoda?Bole wasap/pm kin !!
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Sangat berbeza kan uollsss. Hasil kesabaran dengan #marykay. Ini lah hasilnya. ❀️ Your Mary Kay Beauty Consultant
πŸ™Pijah Omei
☎️+6011-19306165

My lovely mum yang juga pengguna tegar #timewiseskincare . Nak kulit lembap,tona sekata,kurangkan garis halus macam my mum jom mula jaga muka dari sekarang.
.
.
Nak kulit sihat tak bole malas ye. Mesti konsisten guna dan sabar. Dengan sapuan #cccream nipis saja da bole tampil berseri sebab ianya bermula dari penjagaan wajah. Tak perlu tepek tebal2 foundation dah.
.
.
Macam mana nak dapatkan kulit yang sihat?? Nak tahu tips dan penjagaan yang betul ,bole wasap kin :)
.
.
πŸ“±0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan
#kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak
#kulitkering#beautyclass#trustedproduct
#foundation
#jerawat#oilseed#beautylife#nofilter #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #spa #shawl#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial

Most Popular Instagram Hashtags