#tipmenawan

268 posts

TOP POSTS

Aiii awakk😘
.
Ade tak yang sedang alami bibir kering? Mengelupas? Luka? Tak pun bila guna lipstick warna tak cantik 😂
.
Jom kin share satu tips yang mudah sebelum guna lipstick!! Kita gunakan #lipsrucb dan #lipsbalm dulu hokey. Sebab ape?? Sebab kita nak buang sel kulit mati dibibir. Bila da scrub bibir baru la bibir nampak licin, lembap dan lembut 💃
.
Hah pastu awak da bole guna lipstick kesukaan awak. Baru la comeyy ja bibir. Nak best sesuaikan dengan #gelsemimattelipstick . Lagii nampak woeeww 😘
.
. 📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Time Wise Microdermabrasion Plus Set


Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit:
😱kasar dan kering
😱bergaris halus
😱pori kulit ketara kelihatan
😱ada lubang bekas jerwat


dapatkan set MICRODERMABRASION ni tau 😉


set ini terdiri daripada👇👇👇


Micro REFINE
✅Mengurangkan tampilan garisan halus
✅Menghaluskan tekstur kulit dengan segera
✅Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 .


PORE MINIMIZER
✅Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara
✅Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat
✅Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah


Cara pakai:

1) cuci muka dgn cleanser dgn bersih
2) sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn pembut ia ada biji2 halus yang berfungsi sebagai skrub muka)
3) bilas dgn air sehingga bersih
4) sapukan pore minimizer
5) sapukan pelembap keseluruh wajah.
.
❤️Micro refine: guna 2-3x seminggu
❤️Pore minimizer: blh guna setiap hari, walaupun micro refine tak guna

Pagiii awakk !
.
Best sangatt kan bila dapat kulit muka yang sihat tanpa sebarang cela. Awak semua pastikan produk yang awak guna tu selamat Dan sesuai untuk kulit.
.
Awak yang masih tercari dan menghadapi masalah dalam pemilihan produk dan jenis kulit bole wasap kin untuk kita #sembangcantik :)
.
.
Jom awak,hargai dan sayagilah kulit awak tu .
.
. 📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Nak serikan bibir yang kering, kusam, kehitaman, luka dan kasar kita rawat bibir dengan #lipsrucb dan #lip balm 😃
.
Bibir merupakan bahagian yang sensitif dan nipis. So uols better jaga dan rawat dengan betul. Berikan warna bibir uols kembali natural. Buang segala sel kulit mati yang terpendam kat bibir tuh
.
Percaya tak uols, bila sel kulit mati da dibuang barulah bibir nampak berseri, halus dan licin. So nak pakai lipstick pun cantikkk 😍😍
.
Nakkk ke uols try free?? Meh roger kin 😉
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Tiada apa yang mustahil. Yang penting konsisten pakai and jangan mudah putus asa. .
.
Sabar itu sangat indah tau uols 😍

Gel mask ni sangat bagus tau. Bantu kecutkan jerawat. Sejuk je pakai gel mask ni. Gel Mask ni semalaman pakai sebelum tidur dan bangun pagi esok inshaAllah jerawat uolls akan kecut dan kurang kemerah- merahan 👍
.
Best sangat gel mask, ni kami akan recommend kan pada customers kami yg sedang alami masalah jerawat serius atau muka yg jadi kemerahan sebab salah pkai produk 👌😊
.
PILIHLAH YANG SELAMAT
.
❤KULIT BERSIH KULIT SIHAT DENGAN MARY KAY❤

Your Beauty Consultant,
Hafizah | +6011-19306165

Cara mudah dan selamat untuk tanggalkan make up dengan #marykay..
.
🌷Oil Free Eye Make Up Remover🌷
.
✔Mekup remover ni suatu yg penting untuk seorang wanita samada dia mekup atau tidak..
.
✔Sangat BERBALOI kerana jangkamasa penggunaannya sgt menjimatkan ( 4 - 5 bulan )
.
✔MEMUDAHKAN urusan pembersihan mekap dan kotoran dibahagian kulit yg sangat SENSITIF iaitu LINGKARAN MATA dan BIBIR
.
✔MELEMBAPKAN dan berformula anti kering kering tiada unsur alkohol yg boleh mengeringkan kulit wajah
.
✔OIL FREE / atau BEBAS MINYAK adalah satu ciri yg menyebabkan produk ini produk best seller.
.
✔ Mengandungi SILIKON yg berfungsi utk merawat kulit yg KEKUSAMAN akibat penggunaan mekap harian serta berkeupayaan MENGANJALKAN kulit .
.
✔Mampu menanggalkan mekap yg sukar dibuang dibahagian mata dengan cara yg LEMBUT tanpa TEKANAN yg kuat pd bahagian tersebut.
.
BEST KAN..??Cara yang betul, cepat dan berkesan untuk menanggalkan make up 😍Try Free sekalii jom 😉
.
.
_love 💕💕💕
.
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant .
.
#jomcantik #kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical #healthy #makeup#tipscantik#tipmenawan#rahsiaawetmuda#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#lip #mask#foundation #cccream#natural#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless#

Aiii awakk😘
.
Ade tak yang sedang alami bibir kering? Mengelupas? Luka? Tak pun bila guna lipstick warna tak cantik 😂
.
Jom kin share satu tips yang mudah sebelum guna lipstick!! Kita gunakan #lipsrucb dan #lipsbalm dulu hokey. Sebab ape?? Sebab kita nak buang sel kulit mati dibibir. Bila da scrub bibir baru la bibir nampak licin, lembap dan lembut 💃
.
Hah pastu awak da bole guna lipstick kesukaan awak. Baru la comeyy ja bibir. Nak best sesuaikan dengan #gelsemimattelipstick . Lagii nampak woeeww 😘
.
. 📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Nak tahu tak kenapa kita perlu guna mask seminggu 2-3 Kali??Pencuci muka hanya membersihkan bahagian luar muka sahaja manakala mask jauh lebih membersih sehingga kedalam pori . Jom luangkan 15 minit untuk membuang kotoran di muka :) Jom baca fungsi mask.
.
1)ATASI KULIT KUSAM.
Sel mati yg terhasil pada permukaan kulit tidak boleh tanggal sendiri. Ia perlu dibuang agar kulit tidak kusam. Penggunaan mask mampu membuang sel mati tersebut.
-
2) KULIT LEBIH BERSIH.
Mask adalah kategori 'deep cleanse'. Pencuci muka sahaja tidak mampu membuang kotoran hingga ke dalam liang pori.
-
3) MAKSIMUM KEBAIKAN PRODUK.
Rutin mask akan membantu memastikan manfaat produk sampai ke dalam kulit kerana kulit telah benar benar bersih.
-
4) AKTIFKAN SEL BARU.
Setelah kulit mati disingkirkan daripada kulit, sel baru akan aktif dihasilkan. Penggunan produk yg baik akan memaksimumkan penghasilan kulit wajah yg mulus.
-
5) KULIT LEBIH ANJAL.
Penggunaan Mask mengaktifkan fiber elastin dan juga kolagen. Justeru, ia mampu menegangkan kembali kulit dan kulit kelihatan lebih anjal.
-
-
**Hanya guna seminggu 2-3x, selama 15 minit sahaja **Mudahkan nak tampil cantik 😉 So jangan tunggu lagiii,wasap kin untuk try #free je
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

MOST RECENT

Aiii awakk😘
.
Ade tak yang sedang alami bibir kering? Mengelupas? Luka? Tak pun bila guna lipstick warna tak cantik 😂
.
Jom kin share satu tips yang mudah sebelum guna lipstick!! Kita gunakan #lipsrucb dan #lipsbalm dulu hokey. Sebab ape?? Sebab kita nak buang sel kulit mati dibibir. Bila da scrub bibir baru la bibir nampak licin, lembap dan lembut 💃
.
Hah pastu awak da bole guna lipstick kesukaan awak. Baru la comeyy ja bibir. Nak best sesuaikan dengan #gelsemimattelipstick . Lagii nampak woeeww 😘
.
. 📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Time Wise Microdermabrasion Plus Set


Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit:
😱kasar dan kering
😱bergaris halus
😱pori kulit ketara kelihatan
😱ada lubang bekas jerwat


dapatkan set MICRODERMABRASION ni tau 😉


set ini terdiri daripada👇👇👇


Micro REFINE
✅Mengurangkan tampilan garisan halus
✅Menghaluskan tekstur kulit dengan segera
✅Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 .


PORE MINIMIZER
✅Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara
✅Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat
✅Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah


Cara pakai:

1) cuci muka dgn cleanser dgn bersih
2) sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn pembut ia ada biji2 halus yang berfungsi sebagai skrub muka)
3) bilas dgn air sehingga bersih
4) sapukan pore minimizer
5) sapukan pelembap keseluruh wajah.
.
❤️Micro refine: guna 2-3x seminggu
❤️Pore minimizer: blh guna setiap hari, walaupun micro refine tak guna

Morningg !!!
.
Awak da cuci muka ke? Guna tangan eh ?? Ehhh awak tak nak ke cuci muka dengan #skinvigoratebrush nih. Tak perlu nak guna tangan lagi dah. Biar tools ajaib ni yang bantu kulit kusam,berminyak,w/head dan b/heads serta segala kotoran dalam pori tu dikeluarkan
.
Untungg sangat tau bila guna brush ni. Sebab 85% dia lebih bersih brrbanding kita cuci guna tangan. Awak bole je guna any cleanser yang awak ade. Jom invest skit tuk skin awak k. Beli sekali tapi bole guna bertahun tau.
.
Untuk consult skin,or nak try produk secara #free bole wasap kin ye :)
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Aiii awakk😘
.
Ade tak yang sedang alami bibir kering? Mengelupas? Luka? Tak pun bila guna lipstick warna tak cantik 😂
.
Jom kin share satu tips yang mudah sebelum guna lipstick!! Kita gunakan #lipsrucb dan #lipsbalm dulu hokey. Sebab ape?? Sebab kita nak buang sel kulit mati dibibir. Bila da scrub bibir baru la bibir nampak licin, lembap dan lembut 💃
.
Hah pastu awak da bole guna lipstick kesukaan awak. Baru la comeyy ja bibir. Nak best sesuaikan dengan #gelsemimattelipstick . Lagii nampak woeeww 😘
.
. 📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Pernah tak awak berfikir, bahagian mata dan bibir adalah bahagian Yang sangat nipis dari bahagian2 lain dan memerlukan penjagaan yang special? Memang mudah dan paling best bila nak bersihkan lipstick dan bahagian mata ialah dengan mengunakan #oilfreemakeupremover
.
~KENAPA BESTTT DAN MENJADI PILIHAN?? .
.
🌸Bebas minyak dan juga alkohol
🌸Lembut pada kulit dan tak perlu digosok/tenyeh
🌸Mengandungi silikon. Ianya memelihara kulit disekitar mata dan bibir nampak anjal/tegang
🌸Tidak pedih kan mata serta tidak keringkan kulit
.
.
Inilah produk yang sesuai dan selamat untuk digunakan. 😊 Mampu menjaga dan memelihara kulit dari kedutan dan juga oil seed. Rugi jika awak tak dapatkan satu untuk kegunaan sendiri 😉

Jom serlahkan kecantikan dan berkongsi tips2 hebat. Wasap/dm sekarang!! Nak Cantik bermula nya dari diri sendiri .💋
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Nak tahu tak kenapa kita perlu guna mask seminggu 2-3 Kali??Pencuci muka hanya membersihkan bahagian luar muka sahaja manakala mask jauh lebih membersih sehingga kedalam pori . Jom luangkan 15 minit untuk membuang kotoran di muka :) Jom baca fungsi mask.
.
1)ATASI KULIT KUSAM.
Sel mati yg terhasil pada permukaan kulit tidak boleh tanggal sendiri. Ia perlu dibuang agar kulit tidak kusam. Penggunaan mask mampu membuang sel mati tersebut.
-
2) KULIT LEBIH BERSIH.
Mask adalah kategori 'deep cleanse'. Pencuci muka sahaja tidak mampu membuang kotoran hingga ke dalam liang pori.
-
3) MAKSIMUM KEBAIKAN PRODUK.
Rutin mask akan membantu memastikan manfaat produk sampai ke dalam kulit kerana kulit telah benar benar bersih.
-
4) AKTIFKAN SEL BARU.
Setelah kulit mati disingkirkan daripada kulit, sel baru akan aktif dihasilkan. Penggunan produk yg baik akan memaksimumkan penghasilan kulit wajah yg mulus.
-
5) KULIT LEBIH ANJAL.
Penggunaan Mask mengaktifkan fiber elastin dan juga kolagen. Justeru, ia mampu menegangkan kembali kulit dan kulit kelihatan lebih anjal.
-
-
**Hanya guna seminggu 2-3x, selama 15 minit sahaja **Mudahkan nak tampil cantik 😉 So jangan tunggu lagiii,wasap kin untuk try #free je
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Timewise Miracle set terbaik untuk awak yang ingin tampil muda 10 tahun.Ye..sememangnya menjadi idaman wanita untuk miliki kulit yang sihat dan bersih
.
Hebat dengan #timewise !! Masalah garis halus,kulit kusam dan kering,tona tak sekata serta kulit berminyak tidak lagi menghantui awakk . Memang ohsemm. Mulakan penjagaan wajah awak dari sekarang. Kerana dirimu begitu beharga.. : )
.
Dapatkan consultation skin awak sekarang ye. Kita bole #sembangcantik .
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Pagiii awakk !
.
Best sangatt kan bila dapat kulit muka yang sihat tanpa sebarang cela. Awak semua pastikan produk yang awak guna tu selamat Dan sesuai untuk kulit.
.
Awak yang masih tercari dan menghadapi masalah dalam pemilihan produk dan jenis kulit bole wasap kin untuk kita #sembangcantik :)
.
.
Jom awak,hargai dan sayagilah kulit awak tu .
.
. 📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

MASK YANG PALING BESTTTT !!RUGI TAK CUBA ..
.
Awakk sebelum nak tido, jom layan mask kat muka jap. Tak lama pun nak dapatkan kulit yang bersih dan sihat. Awak tau tak ape fungsi mask bila kita gunakan??Mask ade macam2 sekarang kannn. Tapiii yang menjadi pilihan hati tetap #botanicaleffectmask 😍
.
1)ATASI KULIT KUSAM.
Sel mati yg terhasil pada permukaan kulit tidak boleh tanggal sendiri. Ia perlu dibuang agar kulit tidak kusam. Penggunaan mask mampu membuang sel mati tersebut.
-
2) KULIT LEBIH BERSIH.
Mask adalah kategori 'deep cleanse'. Pencuci muka sahaja tidak mampu membuang kotoran hingga ke dalam liang pori.
-
3) MAKSIMUM KEBAIKAN PRODUK.
Rutin mask akan membantu memastikan manfaat produk sampai ke dalam kulit kerana kulit telah benar benar bersih.
-
4) AKTIFKAN SEL BARU.
Setelah kulit mati disingkirkan daripada kulit, sel baru akan aktif dihasilkan. Penggunan produk yg baik akan memaksimumkan penghasilan kulit wajah yg mulus.
-
5) KULIT LEBIH ANJAL.
Penggunaan Mask mengaktifkan fiber elastin dan juga kolagen. Justeru, ia mampu menegangkan kembali kulit dan kulit kelihatan lebih anjal.
-
-
**Hanya guna seminggu 2-3x, selama 15 minit sahaja **Mudahkan nak tampil cantik 😉 So jangan tunggu lagiii,wasap kin untuk try #free je
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

KULIT KERING? MENGELUPAS? PEDIH? INTENSE MOISTURIZER CREAM BANTU AWAK..!!
.
Pelembap yang sangattt sesuai untuk yang kulit kering. Kulit yang kering perlu diberi lembapan yang secukupnya supaya kedut, jeragat dan garis halus dimuka tidak menjadi kawan baik kita tauu 😉
.
Tekstur cream yang tidak melekit dan berminyak. Cepat meresap dan mampu melembapkan kulit. Cegah dan rawat kulit uols dengan #intense supplement ni tau. Jangan nampak tua sebelum usia hokeyy 😘
.
Jom #sembangcantik sebelum kedut menyerang dimuka 😉Sure uols suka 😍
.
.
📱0126093899.
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Untuk awakk yang rasa nak simple dan natural ,kin nak suggest tuk awakk try #gelsemimattelipstick #richtruffle ni . Kaler nude yang sangattt cantikk
.
Memang lembut dan tak mengeringkan bibir walaupun ia nya #matte
.
Jom miliki satuu untuk koleksi awakk!!
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Warna #gelsemimattelipstick yang hotzz ni dah kembalii dalam pasaran . Awakk yang dulu tu pernah memendam rasa nak miliki satu ni lah waktunya.
.
Cepatt grab sebelum stock habiss!! Nak bibir merah menawan buat cik abam sayang #poppyplease lah jawapanya.
.
Jom buat special gift buat tersayang!!
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Masalah kulit jerawat,kulit berminyak dan kulit yang sensitif? Meh kita bantu pulihkan skin awak dengan #clearproof yang sangat best ni
.
Paling terbaru dalam regimen skincare #marykay .Ternyata dan terbukti ia dapat pulihkan jerawat dalam masa yang cepatt.
.
Awakk jangan tunggu je ye.Perlukan khidmat konsultasi bole terus wasap kin.
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Yang tak suka nak bermake up atau nak nampak natural je muka tu awak bole try #cccream palingg best ni 😍
.
Tekstur Yang sangat ringan bila disapu pada muka. Tak berminyak. Tak akan membuatkan pori tersumbat dan palinggg best ianya mengandungi #spf15 yang menlindungi kulit dari sinaran UV.
.
Mudah dan simple untuk awak yang kesuntukan masa tapi masih lagi bole tampil berseri. Hebatt kann 😉
.
Jom jangan tunggu jek. Wasap la kin sekarang 😘
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Pagii dan malam tak pernah lupa dengan menggunakan #skinvigoratebrush plus cleanser peberet nih
.
Ternyata lebih mudah,cepat,bersih dan yakin dengan tools yang hebatt.Kulit muka pun sihat.Yang banyak whitehead ,blackhead haruss dapatkan satu tau. Sangat recommended dan awakk akan jatuh cinta.
.
Jom feel free tuk cuba !! Wasap cepat .
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Ni Pijah nak share dengan korang cara sangat jimat bagi mereka yang kulit berminyak. .
.
mereka yang kulit muka jenis berminyak ni memang rata-ratanya akan ada jerawat dekat muka. Jerawat suka sangat la munculkan diri 😅
.
.
So, uols boleh cuba amalkan ni ye. 👇👇👇 MASKER LIDAH BUAYA UNTUK KULIT BERMINYAK DAN MUDAH BERJERAWAT
.
.
Bahan-bahan:
Daun lidah buaya, madu.

Caranya:

1) Korang rebus daun lidah buaya kedalam air, kemudian giling untuk membentuknya menjadi pasta.

2) Tambahkan madu pada pasta, dan meratakannya pada wajah selama 20 minit, kemudian bilas dengan air dingin.

Haa amalkan tau. Buat setiap minggu untuk mengubati kulit berminyak, mudah berjerawat dan untuk dapatkan kulit yang cerah.

Yang penting konsisten.
Semoga berjaya uolls. 😉
.
.
KULIT CANTIK SIHAT BERSIH .
.
Your Beauty Consultant
Hafizah | +6011-19306165

Ringan,tidak bercapuk,tidak berminyak ,tidak menyumbat pori muka !! Sangat sesuai untuk semua jenis kulit
.
Makin lama muka nampak peloles .Berpeluh?? Jangan risau ianya tak melekit di muka awak . Mana satu awak suka dan nak cuba??
.
#cccream atau #foundation menjadi pilihan hati ??
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Morning beautiful 😘
.
Awakk pagi ni kita nak offer untuk awak sesi cantik kan kulit wajah dan juga make over session by MUA Erin Omar tauu.. Sangatttt besttt tau!! Bukan dapat belajar je tapi awak akan dapat #luckydraw plus awak semua dapat join jamuan raya lagii tauu.. Best kannn 😍
.
Bila?? Ahad ni di #putrajaya. Sape orang putrajaya better awakk join. Sebab free je untuk semua. So sangat rugii lau awak lepaskan peluang ni 😀
.
Ehhh tapii awak, kin nak 3 orang yang terawal je wasap or pm kin. Jomm awakk cepatt book! 😙
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Yeayyy lagiii,dan lagii..happynyee dapat feedback tentang #lipscrub .Memang best sangat bila bibir jadi lembut,licin dan masalah bibir dapat diatasi
.
Awak yang ade bibir kering,luka,kusam dan kehitaman tu meh cepat scrub bibir tu.Jangan abaikan penjagaan bibir ye.Harga mampu milik dan berbaloi untuk awak semua!!
.
Jom try secara percuma dengan kin..
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#trustedproduct#foundation#supplement#jerawat#oilseed #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless

Most Popular Instagram Hashtags