#timewiserepair

MOST RECENT

Selepas menggunakan Set Timewise Miracle Mary Kay kulit beliau semakin sihat ! Tidak berminyak seperti sebelum dan kulit tampak lebih halus dan awet muda kan 😆 ( lebih anjal ). Baru sebulan penggunaan 🤔 Kalau setahun macam mana agaknya skin beliau😍?.
.
.
Set Timewise Miracle Mary Kay juga mampu merawat
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas.
.
❤️timewise 3 in 1 cleanser ❤️iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise.
.
❤️age fighting moisturizer ❤️dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise .
.
❤️day solution sunscreen SPF 35❤️melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus .
.
❤️timewise night solution ❤️ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincare#marykaycheras#timewiserepair#marykay

Promosi Promosi Khas untuk masalah jerawat😍😍😍
.
🌻 NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM 🌻
.
Okay jom tgk apa yang best dengan skincare baru Mary Kay nii ☛
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati terkumpul
✔kawal minyak kat muka kita
.
🌺 Gel Pembersih :
☛ Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam
.
🌺 Deep Cleansing Charcoal Mask :
☛ Masker arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam
.
🌺 Toner Control Blemish :
☛ Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori.
.
🌺 Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat :
☛ Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
🌺 Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori :
☛ Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
🌺 Pelembap tanpa minyak :
☛ Menambah semula kelembapan
☛ Menyediakan penghidratan yang seimbang
☛ Menenangkan Kulit daripada iritasi
.
Ada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang Mary Kay Clearproof Acne System ? ?
.
Sebarang pertanyaan bole wassup ya, sis sedia membantu anda untuk menyihatkan & mencantikkan kulit wajah anda 😘
.
Your happy beauty consultant;
👧 mus - 011 1029 2010.

#melacepskincare #melacep #melacepplusmarykay
#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#sunprotector
#sunprotectormarykay
#cccream
#marykaycccream
#breakoutskin
#ubatjerawat
#serumjerawat
#timewiserepair
#RevealingRadianceFacialPeel
#RevealingRadiance
#clearproofacnesystem
#ClearProofSkincare
#replenishingserumc
#serumc
#liquidfoundation
#cccreamterlajaklaris
#terlajaklaris

RAHSIA BIBIR SIHAT, MUNGGIL, LEMBAB DAN BERMAYA🌺🌺🌺
.
🧚🏼‍♀️SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
🧚🏼‍♀️SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
.
HANYA PERLU SCRUB BIBIR UNTUK BUANG SEL KULIT MATI, DAN LEMBABKAN BIBIR DENGAN SHEA BUTTER BALM! .
Kini bibir tidak hitam dan mengelupas lagi! BILA PAKAI LIPSTICK PUN SMOOTH AJE! 💋
.
.

For FREE MAKEOVER, SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY:
.
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
.
Mary Kay Beauty Consultant
Nur Airien Syailla
Future Independent Sales Director
.
#marykaybyrarynn #timewise #timewiserepair #melacep #botanicaleffects #clearproof #mkmen #cccreamspf15 #mkmylife
#gelsemimattelipstick #gelsemishine #skinvigoratebrush #antiagingskincare #skingoals #healthyskin #glowandtell #malaysiabaharu #duckcosmetics #naelofarhijab #oilfreeeyemakeupremover #worldcup2018 #raya2018

🌺TERBARU dari Mary Kay®️ 🌺Perfecting Concealer diselitkan dengan antioksidan untuk membantu melindungi kulit wajah daripada radikal bebas yang merosakkan. .
Fungsi utama Concealer ... Ia dpt menutup kekurangan pada kulit wajah seperti bekas lukuk, lingkaran hitam bawah mata, parut jerawat dibahagian wajah yang terdapat noda hitam dan kemasan lukis kening agar tampak lebih rapi. .
Concealer perlu diaplikasikan sebelum sapuan foundation dan Concealer yg terbaik berbentuk stik atau cair kerana ianya tidak mengeringkan solekan wajah.
.
.
Love ❤️ beauty consultant 👱🏻‍♀️manja..
☎️017-5149895.. ______________________________
#marykaytaiping
#marykaykamunting
#marykayperak
#marykaymalaysia
#marykaysimpang
#cosmatik
#botanical
#timewise
#timewiserepair
#marykaykedah
#marykaypeneng
#muabellaz
#beautyconsultant
#ariani
#marykaykelantan
#marykayshahalam
#sabarituindah
#istiqomah
#insyaallah
#alhamdulillah
#marykayterengganu
#marykayparitbuntar
#serumc
#clearproof
#satinlips
#ofhg
#malacepplus
#mask
#skinvigorate

#hudvård #ålderstecken #timewiserepair Vårat set för tydliga ålderstecken

There’s something about cracking open a new set of your skincare before bed. #marykay #timewiserepair #aaahhh #bedtime

超棒的一瓶防嗮日霜👍🏻👍🏻👍🏻
上妆前使用,让我的妆容更加服帖,不脱妆,又保湿。
而且我个人觉得还能改善和修饰毛孔。
没使用前,带妆12小时的我每次卸妆后感觉暗淡,缺水的感觉💔...使用它后,晚上卸妆后不会感觉肌肤变粗躁和暗淡,反而使我肌肤变得有光泽😍

#marykay #timewiserepair #volufirmdaycreamwithspf30

OIL FREE EYE MAKE REMOVER !
.
.
Adakah anda memakai makeup remover dari oil?
.
.

Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni.
.
.
👉area mata byk garisan halus
👉area mata sembap
👉area mata mempunyai oil seed
.
.
Kalau anda ada semua yang diatas ni , maknanya anda dah salah pakai product.
.
.
OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE.
.
.
Nak share juga kebanyakkan yg pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan.
.
.
Best sgt . Ain recommend korang pakai ni tambah nak jalan2 pegi raya pakai make up tu taw. .
.
Ain syafinas 📲0132744885
#timewiserepair #marykayskincare #melacepserum #serummelacep #timewiserepair #botanicaleffects #marykayeyeshadow #melacep #marykayjohorbahru #botanicaleffects #lipstickmarykay #jeragatpudar #jeragatdegil #antiaging #ootd #oilyskin #marykaypeneng #marykayperlis #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysingapore #marykayipoh #marykaykedah #makeupremovermarykay #oilseeds #raya2018 #lebaran2018 #ramadhan2018 #promomarykay

OIL FREE EYE MAKE REMOVER !
.
.
Adakah anda memakai makeup remover dari oil?
.
.

Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni.
.
.
👉area mata byk garisan halus
👉area mata sembap
👉area mata mempunyai oil seed
.
.
Kalau anda ada semua yang diatas ni , maknanya anda dah salah pakai product.
.
.
OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE.
.
.
Nak share juga kebanyakkan yg pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan.
.
.
Best sgt . Ain recommend korang pakai ni .
Ain syafinas 📲0132744885
#timewiserepair #marykayskincare #melacepserum #serummelacep #timewiserepair #botanicaleffects #marykayeyeshadow #melacep #marykayjohorbahru #botanicaleffects #lipstickmarykay #jeragatpudar #jeragatdegil #antiaging #ootd #oilyskin #marykaypeneng #marykayperlis #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysingapore #marykayipoh #marykaykedah #makeupremovermarykay #oilseeds #raya2018 #lebaran2018 #ramadhan2018 #promomarykay

OIL FREE EYE MAKE REMOVER !
.
.
Adakah anda memakai makeup remover dari oil?
.
.

Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni.
.
.
👉area mata byk garisan halus
👉area mata sembap
👉area mata mempunyai oil seed
.
.
Kalau anda ada semua yang diatas ni , maknanya anda dah salah pakai product.
.
.
OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE.
.
.
Nak share juga kebanyakkan yg pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan.
.
.
Best sgt . Ain recommend korang pakai ni tambah nak jalan2 pegi raya pakai make up tu taw. .
.
Ain syafinas 📲0132744885
#timewiserepair #marykayskincare #melacepserum #serummelacep #timewiserepair #botanicaleffects #marykayeyeshadow #melacep #marykayjohorbahru #botanicaleffects #lipstickmarykay #jeragatpudar #jeragatdegil #antiaging #ootd #oilyskin #marykaypeneng #marykayperlis #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysingapore #marykayipoh #marykaykedah #makeupremovermarykay #oilseeds #raya2018 #lebaran2018 #ramadhan2018 #promomarykay

😍 Testimoni Timewise Repair 😍
Nampak tak perbezaan? Macam umur 35 tahun je kan? Haa! Inilah dia penangan daripada Timewise Repair yg hebat tu!! Mmg ohsemm!!
.
Set ni sesuai utk 35 tahun ke atas. Bila kita dah berusia dah x sesuai tau nk pkai produk yg kat kaunter yg xdek mnfaat anti aging sbb bila berusia skin kita ni dah xde kologen, xtegang, sbb tu mkin gedeber n bkedut. Taaaaapi! Kalau pkai timewise repair mmg auumm hasil dia!

Siapa yg nak nampak muda macam akk kita ni?? PM saya sekarang dan saya bantu anda.. 📱019-5116793 IBC Mary Kay Zizie

#MaryKayIpoh #IBCZizie #TimewiseRepair

Let me share with all the beautiful ladies out there✨ The most amahzing gadget 💥 THE ION MASSAGER 💥 For FREE!!!! After purchasing Timewise Repair Set❤✨ You will get back the youthful skin with faster result using this gadget with ion + and - ❤Also you can shine your face after applying serum for absorbent deep into your skin !! Highly recommended ✨✨✨ oh..pssst...it's limited edition!!! I already grabbed mine....go n grab yours 😘
.
.
.
Wanna know more click link at bio beauties
#marykaybeautyconsultant #ionmassager #youthfulskin #timewiserepair

Здоровая кожа – чистая кожа, поэтому летом уделяй особое внимание этапу очищения.💦☝ Городской воздух и активная выработка кожного сала – благоприятные условия для размножения микроорганизмов, поэтому черные точки и акне образуются гораздо быстрее, чем обычно. Приходя с улицы, смывай макияж и уличную пыль, а помогут тебе в этом: 💧очищающий гель Botanical Effects® 💧очищающее средство «3 в 1» TimeWise® 💧очищающая пенка Volu-Firm против заметных признаков старения

Протестировать, заказать 👉 ☎+7 978 002 08 09  #РычковаЛюдмила #мэрикейкерчь #макияжкерчь #консультанткерчь #marykayrussia25 #ЗдороваяКожа #BotanicalEffects
#TimeWise  #TimeWiseRepair #ухаживайанемаскируй  #рецептыкрасоты

Dapat percuma barang bernilai rm300+++
❤ TIMEWISE REPAIR❤ kalau anda 40 tahun ke atas, nak cari skincare untuk antiaging, yg boleh repair kulit, try pakai #timewiserepair ni. Memang best taw 😍
.

TimeWise REPAIR ni mengandungi ingrediant/ formula yg lebih advance dari TimeWise PLUS.. Tapi harga TimeWise REPAIR jauh lebih mampu milik.
.
.
1. CLEANSER 👍
Megandungi HYALURONIC ACID yang membantu melembabkan kulit, disamping mencuci dengan lebih efektif, juga mampu membuat kulit lebih berseri.. .
.
2. LIFTING SERUM 👍
Mampu menganjalkan semula kulit wajah, mengembalikan keremajaan kulit, dan 61% meningkatkan kelembapan kulit dengan segera.
.
.
3. DAY CREAM👍
Berfungsi sebagai sun protector dan juga mengekalkan kelembapan kulit sehingga 12jam 🕛
.
.
4. NIGHT TREATMENT👍
Membantu mengurangkan garis2 halus.
Membantu menghasilkan kolagen secara semula jadi
.
.

5. EYE RENEWAL CREAM
Mengurangkan kedutan dikawasan mata, mengurangkan dark circle, mengangkat eyelid
.
.

6. FACIAL PEEL 👍
Membantu mengyingkirkan kotoran dan kulit mati dengan lebih agresif dan jauh ke dalam lapisan epidermis.
.
.
7. DEEP WRINKLE
Mengurangkan tanda2 kedutan dan melambatkn proses penuaan kulit
.
.
Your happy beauty consultant;
☎ mus - 011 1029 2010.

#melacepskincare #melacep #melacepplusmarykay
#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#sunprotector
#sunprotectormarykay
#cccream
#marykaycccream
#breakoutskin
#ubatjerawat
#serumjerawat
#timewiserepair
#RevealingRadianceFacialPeel
#RevealingRadiance
#clearproofacnesystem
#ClearProofSkincare
#replenishingserumc
#serumc
#liquidfoundation

NAK KELIHATAN MUDA DARI USIA? NI RAHSIANYA 💛💛💛💛💛💛 FUNGSI TIMEWISE REPAIR

1. TW Repair Foaming Cleanser 🌸 Kulit kekal lembap iaitu tidak terlalu kering dan berminyak 🌸 Kulit akan cerah berseri dan sekata 🌸 Kulit rasa lembut dan sejuk🌸 Membersih secara menyeluruh hingga kulit terasa sihat 🌸 Membantu pembaharuan kulit yang kusam
2. TW Repair Lifting Serum 🌸 Menegang dan mengangkat kulit
🌸 Kulit jadi firm dan anjal 🌸 Melembutkan kulit dari dalam 🌸 Tingkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan kadar segera 🌸 Kulit glowing semulajadi hasil kulit sihat dari dalam 🌸 Pulihkan kulit dari garis halus/kedutan dan kulit nampak muda dari usia sebenar
3. TW Repair Day Cream SPF30 (Day Application) 🌸 Mengurangkan garisan halus 🌸 Memulihkan kulit supaya firm dgn sihat 🌸 Memulihkan tona kulit yang sekata
🌸 Melembapkan kulit selama 12 jam 🌸 Melindungi kulit dari rosak kerana faktor luaran 🌸 Melindungi kulit dari UVA/UVB yg akibatkan kulit cepat tua
4. TW Repair Night Cream (Night Application) 🌸 Menentang garis halus dan kedutan 🌸 Menyekatakan tona kulit
🌸 Melembapkan kulit selama 12 jam 🌸 Mengurangkan tanda penuaan secara efektif 🌸 Mempercepatkan kitaran sel untuk dapatkan kulit yang cerah berseri
Amacam? Teruja tak? Rasa nak tempek berkilo-kilo kat muka tapi jangan nak over sampai camtu sekali ye.
Skincare MK pakai sikit pun dah memadai dan ia tahan lama. Tekstur kulit jadi halus, cerah sekata, dan glowing yeay! 📞📞http://www.wasap.my/60133939752/naktimewiserepair

#timewiserepair #marykayuser #marykaylovers #marykaybymalaysia
#marykaybangi #markayselangor #marykkaykajang

Most Popular Instagram Hashtags