[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#timewiserepair

18821 posts

TOP POSTS

Lo confieso, yo no puedo vivir sin ella 😉 ¡El regalo más deseado esta temporada de @marykayespana ! 👉 La #Mascarilla Reafirmante de Bio-Celulosa, es ESPECTACULAR 😍

#soyunafrikidelasmascarillas 😊

#UnidadMK
#AreaEtxebarrieta
#AitziberEtxebarrieta

Gente, olha o lançamento que recebi da Mary Kay, da mesma linha TimeWise Repair que já uso! Esse novo Peeling Facial é um tratamento profissional para se fazer em casa: a-m-o. Dá para notar a diferença em duas semanas! Vou usar e depois conto o resultado! ♥️ @marykaybrasil #peelingfacialrenovadoremgel #timewiserepair #escolhimarykay

Revitalização,Rejuvenescimento e Lifting em apenas 20 minutos. Nova máscara Bio Celulose Timewise Repair. Aproveitem para conhecer os lançamentos da Mary Kay com o seu Consultor de Beleza Independente da Mary Kay do Brasil! #marykaybrasil #marykay #marykayoficial #timewisemarykay #timewiserepair

Not having to put X back in the bed nine times tonight = extra pampering🙌🏻🙌🏻 #mymklife #TimewiseRepair

На календарі наче ще листопад, але по відчуттям вже справжнісінька зима! Не забувайте, що у такий холодний період обличчю як ніколи потрібен делікатний пілінг 😉


#marykay #marykay_ukraine #mkua #timewise #timewiserepair

Un nuevo día, un nuevo comienzo...¡Nueva tecnología de empaques de la línea más avanzada de #MaryKay! Vos también podés sentirte joven, por dentro y por fuera. 💜💜💜 #TimeWiseRepair #CuidadoDeLaPiel #MaryKayArgentina

Una Línea para recuperar las horas perdidas y revitalizar tu rostro. #TimeWiseRepair #MaryKay www.marykay.com.pe

Das TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel mit Glykolsäure sorgt für samtige #Haut im #Herbst. Probiert es doch mal aus! 💜 #MaryKayDeutschland #TimeWiseRepair

Miguíneas isso é um rosto ou um mapa do Brasil do esse tanto de ruga subindo e descendo? Vamos preencher isso aí pra ficar bem pleniaaniiiii 💁🏼💁🏼💅🏼 #timewise #timewiserepair #preenchedorderugas #tecnologiaavancada

MOST RECENT

Hi uolls, selamat pagi. Harini Echa nak share dgn uolls set hebat yang sentiasa jadi igauan pengguna Mary Kay. Tak lain tak bukan, set melaCEP plus 👆👆👍
.
Lately ni ramai yg order set melacep ni dgn Echa tau sebab fungsinya bestttt sgt! Selain dpda mencerahkan wajah, set ni juga dicipta khusus utk mengatasi masalah jeragat, pigmentasi, parut hitam, tekstur kulit tidak sekata dannnn berfungsi utk awet muda jugak tau. Pheww patut la ramai suka set ni 😘😘
.
Jom check fungsi setiap item:
.
🍁 NEW MALACEP PLUS+ 🍁
.
satu set terdiri drpd: .
.
💖FOAMING CLEANSER
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Tapi tak semestinya uolls kena grab full set. Ikut bajet uolls jugak tau dan keperluan skin masing-masing. Echa ni memahamiii tauu hehe. Jom kita wasap², Echa bantu awak dptkn kulit yg sihat, cantek dan bebas dpda bahan kimia berbahaya. Rugi kalau x try produk top 5 world brand ni tau. Bukan calang-calang. Jom wasap Echa cpt! 😘😘
.
.
Love 💕
Aisyah Abu Bakar
011.3223.6142
Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #MaryKayMalaysia #marykayproducts #marykaycareer #marykaycosmetics #BeautyConsultant #sayajual #igers #uitm #student #majalahremaja #majalahpengantin #gift #Timewiseskincare #timewiserepair #melacep #botanicaleffects #mkmenskincare #Clearproofskincare #skincare #SkinvigorateBrush #cleanse #kulitcantik #Beautiful #men #women #janganmengata #bazaarpaknil #skincareclass

Assalamualaikum, morning semua! Today Echa nak share rutin harian Echa setiap kali mandi / cuci muka. Sebelum ni Echa guna set timewise. Dah 7 bulan, kulit pon dah cantek alhamdulillah, so Echa bertukar ke set melacep pula utk pencerahan berpanjangan 😘
..
..
Setiap kali mandi, inilah rutin Echa. Wajib ada 2 beradik ni. Adik beradik yang bantu Echa dptkan skin yg jauh lbh bersih dpda cucian tangan dan menghasilkan kulit yg lbh cerah berseri. Bole kemurungan kalau takde dua beradik ni tau 😄
..
..
So uolls, kalau nak dptkn skin yg bersih, bebas jerawat, cerah berkilau takde lagi kekusaman, wajib grab skinvigorate brush tau. Extra cerah dgn cleanser melacep Mary Kay ni. Sure uolls akan rasa perbezaanya 👌😉
..
..
Nak bertukar ke Mary Kay? Budget? Bole je uolls. No worries. Wasap Echa ya, Echa tggu niiii 😘😘
..
..
👩🏻‍Aisyah Abu Bakar
📲 011.3223.6142
💼🌺 Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayproduct #marykaycosmetics #janganmengata #igers #skincare #koreaskin #kulitcantik #timewise #melacep #botanicaleffect #timewiserepair #timewisemiracle #kulitsihat #igers #cleanser #skinvigoratebrush #moisturizer #bazaarpaknil #uitm #hantaran #gift #majalahpengantin #maskulin #lelaki #wanita #viral

⭕TIMEWISE MIRACLE SET - ANTI AGING⭕
.
🌸Set penjagaan wajah yg mengandungi formula anti penuaan 😍
🌸Disarankan bermula pd umur 25 tahun dan keatas kita perlu memakai set utk penuaan kerana pada masa itu kulit kita sudah mula matang dan menua... 📌Cleanser 3in1
➡Bertindak sebagai pencuci , penyegar dan pelembap..
.
📌Age Fighting Moisturizer/pelembap
➡Bertindak sebagai pelembap yang dpt memberikan kelembapan berpanjangan agar wajah kelihatan sihat , Bersih dan awek muda .
📌Day Solution SPF 35
➡Adalah krim SIANG yang mengandingi SPF35 yang dpt melindungi kulit dri pancaran matahari/UV yg boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat ..juga mengandungi formula anti-penuaan 💖💖
.
📌Night Solution Vit A E C
➡Krim MALAM yang membantu memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolegen semulajadi.. kulit anda akan kelihatan muda dr usia dan sihat...😃
.
🌸☎️0195157097 SHIMA
Mary Kay Senior Beauty Consultant.
_____________________________________
#marykay
#botanical
#skincare
#lips
#timewise
#melacep
#clearproof
#masalahjerawat
#timewiserepair
#skincareselamat
#tiadabahankimia
#beautiful
#cantik
#lipstick
#flawless
#foundation
#marykayconsultant
#marykayperak
#marykaykl
#marykaypenang
#marykaykedah
#photooftheday
#photogrid
#politeknik

Assalamualaikum semua.

Ni lah wajah kesayangan anna.

Jom doa

Ya Allah, ampunilah dosa-dosaku serta kedua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil

#inimakkita
#kulitdahcantik
#makcikpakai
#timewiserepair

Pagi korang. Dah cuci muka? Rasa apa lepas cuci?
.
Kalau rasa takde perubahan, please tukar pencuci korang tu. Ini antara pencuci muka dalam skincare Mary Kay.
.
Dari kiri, yang putih tu, Botanical Effects Cleanser. Basically, sesuai untuk peringkat umur 20an.
.
Si tengah yang cantik tu, of course korang kenal kan? Sis suka update pasal dieni sebab ni lah punca kulit Sis bertambah baik & cantik. 😍 Timewise Cleanser sangat sesuai untuk yang start mengalami early again, biasanya umur 30an lah. Macam Sis. 33 dah. Tapi nampak 28 kan? 😋
.
Last sekali, Timewise Repair Cleanser. Ini of course lagi advance dari yang Miracle tu. Untuk yang 35 tahun ke atas, memang sangat recommended start pakai Timewise Repair ni. Kuasa tegangan & anjakan paradigma lebih powerful lah orang kata. 💪💪
.
Yang PENTING, kena pilih & pakai pencuci muka yang sesuai dengan JENIS & KEADAAN kulit kita. Mana boleh main bantai je. So, nak tau kulit korang sesuai pakai pencuci muka yang macam mana, meh Sis tolong. WhatsApp Sis for skin consulation. Free je.
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

True Dimension (TD) Lipstick! .
*Kelebihan TD Lipstick*
.
✅mengekalkan lembapan dengan serta-merta dengan selesa
✅Ramuan penjagaan kulit yang canggih,
Melicinkan garis-garis halus di bibir
✅bibir akan nampak penuh! Dan satin finishing. Sangat cantik .
.
*Kandungan TD Lipstick*
.
✅kompleks penentang usia - membantu penghasilan kolagen bibir kita
✅vitamin E - melindungi bibir kita dari radikal bebas
✅sunflower seed oil,jojoba, manggo butter
-melembap bibir kita dengan baik .
.
*Ciri - ciri TD Lipstick*
.
✅tiada wangian
✅sesuai untuk kulit sensitif/alahan
✅bekas lipstick yang sangat cantik dan unik! .
.
Love,
june📲0172657187
Mary Kay Beauty Consultant

#beautyconsultantmarykay #marykayuser #botanicaleffectevolution #botanicaleffect #timewisemiracle #timewiserepair #timewisemicrodermabrasionplusset #melacepplus #cccreammk #liquidfoundationmarykay #gelsemimattelipstickmarykay #cremelipstick #lipglossmarykay #truedimentionmarykay #satinlipssheabutter #cremetopowderfoundation #loosepowdermarykay #powderfoundationmarykay #presspowdermarykay #ultimatemascaramarykay #lashlovewaterproofmascara #marykayklang #marykayshahalam #marykaybanting

True Dimension (TD) Lipstick! .
✨Kelebihan TD Lipstick✨ .
.
✅mengekalkan lembapan dengan serta-merta dengan selesa
✅Ramuan penjagaan kulit yang canggih,
Melicinkan garis-garis halus di bibir
✅bibir akan nampak penuh! Dan satin finishing. Sangat cantik .
.
🌃Kandungan TD Lipstick✨
✅kompleks penentang usia - membantu penghasilan kolagen bibir kita
✅vitamin E - melindungi bibir kita dari radikal bebas
✅sunflower seed oil,jojoba, manggo butter
-melembap bibir kita dengan baik .
.
✨Ciri - ciri TD Lipstick✨
✅tiada wangian
✅sesuai untuk kulit sensitif/alahan
✅bekas lipstick yang sangat cantik dan unik! .
.
Hubungi sis sekarang 😍
☎️011-16274389
#marykaymalaysia
#makeuptutorial
#marykaybeautyconsultant
#marykaynegerisembilan
#satinlipsscrub
#truedemensions
#serummelacep
#melacepcleanser
#bakedcheekpowder
#botanicaleffectmarykay
#timewiseskincare
#timewiserepair
#melacepskincare
#jerawatteruk
#beautyconsultant
#semigellipmate

💄 *True Dimension Lipstick*
.
(1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
.
(2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'
.
(3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
.
(4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish
. . .
#decemberpromo
#marykaymalaysia
#marykaybeautyconsultant
#botanicaleffectmarykay
#timewiseskincare
#timewiserepair
#melacepskincare
#jerawatteruk
#beautyconsultant
#truedemensions
#serummelacep
#melacepcleanser
#bakedcheekpowder
#botanicaleffectmarykay
#lipstick

TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM
BENEFIT:
1️⃣ FOAMING CLEANSER
• Mengekalkan keseimbangan kelembapan
• Memulihkan keserian kulit
• Menjadikan kulit berasa lembut
• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya
.
2️⃣ LIFTING SERUM
• Menegang & mengangkat kulit
• Mengenyalkan kulit
• Memulihkan keremajaan kulit & keserian
• Memulihkan kelembutan kulit
• Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher
• Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera
.
3️⃣ EYE RENEWAL CREAM
• Menyesarkan garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur
• Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata
• Menyasarkan lipatan/ kedutan dan kulit kering
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam
• Kepala aplikator yang direka khas untuk merangsang peredaran mikro apabila mengurut dengan lembut di kawasan mata untuk mengurangkan geleberan mata
.
4️⃣ DAY CREAM WITH SPF 30
• Memulihkan ketegangan kulit
• Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam
.
5️⃣ NIGHT TREATMENT WITH RETINOL
• Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri
• Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam
.
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay hubungi saya
.
Zieha
0134804890
Your Trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayalorsetar #marykaykedah #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #titiancinta #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #uum #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #TimeWiseRepair #mua #muakedah #muamalaysia #healthyskin
#pretty #beautiful #woman #malaysia #amancentral #kedah #alorsetar

@Regranned from @marykayespana - ¿Sabes cuál es la Limpiadora que mejor se adapta a las necesidades de tu piel? Mixta, seca, con acné, con arrugas profundas… ¡Todos tenemos una!
Contactame por inbox o e-mail adelossantos22@marykay.com
#CuídateYCuéntalo #LimpiadoraFacial #LimpiezaFacial #Belleza #CuidadodeLaPiel #MaryKay #TimeWise #BotanicalEffects #MKMen #TimeWiseRepair #ClearProof #CuidateyCuentalo

Антивозрастная система TimeWise Repair 45+
Пятиступенчатая система по уходу за кожей, нацеленная на борьбу с заметными признаками старения.
👧
Запатентованный комплекс Volu-Firm поможет подтянуть, восстановить и защитить кожу лица, содержит:
✨ Трипептид-1 - биометрический пептид, стимулирует синтез фибронектина, ламинина для упругости кожи;
✨ Трипептид - стимулирует производство гиалуроновой кислоты, помогающей подтянуть кожу;
✨ стволовые клетки готу колы - помогают сохранить целостность структуры кожи.
✨✨✨
Итак, 5 ступеней к молодости (все средства содержат Volu-Firm):
🎆 Очищающая пенка - тщательно очищает, не стягивая кожу; поддерживает баланс влаги; помогает сохранять естественные липиды; делает кожу более упругой;
🎆 Лифтинг-сыворотка с экстрактом душистого горошка - способствует повышению упругости кожи, возращает здоровый вид и мгновенно увлажняет;
🎆 Дневной крем с SPF30 с антиоксидантами, экстрактами листьев цеструма, расторопши, кетоглюнотатом кальция - возращает плотность молодой кожи, выравнивает цвет, защищает от UVA/UVB-лучей, увлажняет на 12 часов;
🎆 Ночной крем с ретинолом и экстрактами граната и коры корицы - усиливает процесс обновления клеток, борется с проявлением глубоких морщин, заметно разглаживает кожу в области шеи, увлажняет на 12 часов;
🎆 Обновляющий крем для кожи вокруг глаз 👀 с витамином С, экстрактами душистого горошка, коры и цветка магнолии, грейпфрута, центеллы, эфирным маслом оливы и керамидами - сокращает глубокие морщины, борется с обвисанием и дряблостью, мешками и темными кругами.
🎆🎆🎆
Расход в среднем 2-3 месяца, что очень экономно!
Это ваша волшебная палочка!

#красота #beauty #уходзалицом #антивозрастная #молодость #timewiserepair #volufirm #морщины #marykayrussia #marykaybelgorod #marykay #мэрикэйбелгород #мэрикэй
_________________
#Beautenia
#Бьютения .
#Белгород
#Южносахалинск
#89194382650

Promo December #marykay

For those Yang suka travel ,at ni is very good for you.. WHITE TEA & CITRUS SATIN HANDS PAMPERING SET

Easy with 3steps

This set includes
A scrub
A hand cream to powered by nourishing Shea butter and scented with white tea and citrus
A fragrance-free softener

grab it now..😊😊😊 Hubungi saya:
Azmah Najjah
BC Mary Kay
01115442930

#MaryKay #ilovemaryKay #beautyconsultantmarykay #teambuilder #marykayskincare #botanicalset #timewisemiracleset #TimewiseRepair #mKmen #MelacepMaryKay #themelacepplus #marykaybotanicaleffect #oilfreehydartingge #maryKaybodycare #marykayflawless #marykaycccreamsunscreen #marykayfoundation #marykaylipstik #marykayoilfreeeyemakeupremover #marykayfragrance

Teringin nak manjakan badan tapi mahal kalau nak g spa? Skrg xyah ssh2 n kluar duit bnyk2 tok g spa pon uolss. Ckup guna set dri Mary Kay ni.
1) Loofah Body Scrub
Menanggalkan kotoran, menyegarkan dan mengembalikan keserian kulit. Sesuai digunakan setiap hari. Ade biji2 loofah yg btindak sbgai scrub tok tanggalkan daki daki kt bdn serta dpt merawat masalah jerawat badan.

2) Deo Body Spritzer Lotus & Bamboo
Menyegarkan dan menyahbau kulit pada siang dan malam. Bertindak sebagai deodaran dan body spray, yes, 2 dalam 1! Ni serious ckp, mmg hilang bau all day long

3) Nourishing Body Lotion Lotus & Bamboo
Memberi kelembutan kepada kulit dengan khasiat vitamin e untuk melindungi dari radikal bebas yang mampu merosakan kulit dan menghidratkan kulit agar kulit kekal segar dan lembut.

Azlina
019-7387865
Beauty consultant Mary Kay
.
#MaryKayMalaysia #marykayskincare #mandianbadan#MaryKaykluang #marykaykelantan#MaryKaykulai#timewiserepair

#Repost @kathy25_marykay (@get_repost)
・・・
Una piel bien cuidada siempre está de moda...
.
En esta Navidad regala belleza, regala Mary Kay...😉
.
Para más Info.contactame tenemos varias opciones de regalos..
.
#teammk #timewiserepair #timewise #cuidadodelapiel #marykayrd #santodomingo #marykay

NOVA Mascarilla Lifting de Biocelulosa🌹
Formulada amb principis Coreans i té un altissim grau d'innovació.
Es moment de mimar-te i disfrutar😋
Després d'aplicar-la notarás la pell més hidratada, tersa i lluminosa.

Ideal per regalar🎁
Proba-la sense compromís🤗

#asesoradebelleza #lifting #biocelulosamarykay #pielhidratadaysuave #timewiserepair #innovacion #tendencias #altacosmetica #felizmarykay

Mary Kay Body Care. Fragrance mist , Body Lotion & Shower Gel . Special Edition for December! Make it as present to your love 😍
.
Choose & pick your own favourite body care and enjoy every moment to dream.. believe & love..
.
Mary Kay Beauty Consultant
www.wasap.my/+60146703660
#ilovemarykay #marykaymakeup #marykaykl #marykaymalaysia #skinsolution #skincareroutine #skinvigorate #botanicaleffect #botanicalevo #timewise #timewiserepair #melacaplus #clearproof #mkmen #beautyconsultant #freeconsultation #freetrial #skincareclass #ajimaura #terapiinstagram #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #foundation #cccream #bestseller #semimattelipstick #marykaylipgloss #bodycare #letstreatyourskinwithmarykay

Set jimat lips satin.. rugi sapa yang tak grab lagi.. jom kita grab sebelum di kebas dik orang lain.. 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Love ❤️ beauty consultant 👱🏻‍♀️manja..
☎️017-5149895.. ______________________________
#marykaytaiping
#marykaykamunting
#marykayperak
#marykaymalaysia
#skincare
#cosmatik
#botanical
#timewise
#timewiserepair
#sayapakai
#sayajual
#beauty
#beautyconsultant
#nakcantik
#nakgebu
#nakcomey
#sabarituindah
#istiqomah
#insyaallah
#alhamdulillah
#berjaya
#rezeki
#serumc
#clearproof
#satinlips
#ofhg
#malacepplus
#mask
#skinvigorate

Set jimat.. rugi uollsss tak grab.. jom kita grab sebelum di kebas dik orang lain.. 💃🏻💃🏻💃🏻

Jom buat spa sndri dkt rumah💁🏼💅🏻💆🏼
.
White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set .
Protecting Softener 😍 Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan 😍 Formula bebas wangian dpt melembap & melindungi kulit, menyediakan kulit utk pengalaman spa yg mengujakan 😌😌😌
.
Refining Shea Scrub 💁🏼 Mengelupaskan kulit dgn lembut & berkesan, mhilangkan sel2 kulit mati yg kusam & kering di tgn & kaki anda 💁🏼 Mengandungi Shea butter agar kulit tampak lebih licin & lembut .
Nourishing Shea Cream 💃🏻 Menyuntikkan kelembapan ke dlm kulit dgn segera 💃🏻 Mengandungi minyak apricot, kesumba & bunga matahari kesemuanya kaya dgn vitamin A, E, dan Omega 3
.
Bukan muka je tau nk market... Tangan pon nak jgkkkkk🙆🏼🙆🏼 Bulan ni ada promo untuk gift set. Mini White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set . Nak kan kelainan.. boleh la jadikan mini set ni sebagai hadiah😍.
.
Mary Kay Beauty Consultant 👇
www.wasap.my/+60146703660
#ilovemarykay #marykaymakeup #marykaykl #marykaymalaysia #skinsolution #skincareroutine #skinvigorate #botanicaleffect #botanicalevo #timewise #timewiserepair #melacaplus #clearproof #mkmen #beautyconsultant #freeconsultation #freetrial #skincareclass #ajimaura #terapiinstagram #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #foundation #cccream #bestseller #semimattelipstick #marykaylipgloss #cleanface #letstreatyourskinwithmarykay

Rahsia kekal cantik?? Hanya gunakan 4 barang ini sahaja.
Memang Mahal orang kata tapi asalkan dapat kulit yg anda idamkan dan tak perlu topup setiap bulan pun tau. Segannya setiap set Mary Kay ni tahan sehingga 6-8bulan mengikut cara pemakaian kita 😘 🌼 TimeWise Miracle set🌸
.
Proses penuaan semula jadi kulit biasanya bermula ketika kita berusia 20an.
Apabila kulit semakin tua, kadar pembaharuan mula perlahan. kulit menjadi lebih kering, kurang tegang, kurang berseri.Faktor luaran seperti dedahan kepada stress, persekitaran seperti pencemaran selalunya memcepatkan lagi proses penuaan kulit. 💖 TIMEWISE MIRACLE SET💖
.
Setiap produk TIMEWISE dirumus khas untuk melawan sejumlah besar tanda penuaan yang berkaitan dengan penuaan kulit.
Produk ini direka untuk bertindak bersama-sama bagi membantu memaksimumkan faedah antipenuaan. . 😍 CLEANSER :- manik pembersih lembut dalam TIMEWISE cleanser menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan. Kompleks berpaten dalam timewise mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit.
.
😍 MOISTURIZER :- kompleks berpaten dalam TIMEWISE moisturizer mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit. Satu sebatian humektan impian dalam timewise Age-fighting moisturizer memastikan kulit sentiasa lembap . 😍 DAY SOLUTION :- bahan botani penuh khasiat dalam timewise day solution sunscreen SPF35, membantu mencergaskan sel kulit mati sementara, penghalang matahari UVA dan UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman matahari . 😍 NIGHT SOLUTION :- peptida antipenuaan dalam Timewise Night solution merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit
.
Set Timewise ada 2 formula:
1. normal to dry
2. combination to oily
Nak tau apa jenis kulit korang??? Free consultation
011-32196898

#marykaybeautyconsultant
#marykaymysg #twmk #timewiserepair
#timewise
#titiancinta #diatv3

Salam Maghrib❤️
.
Woww Suami sendri suggest isteri die pakai mary kay! Sweet sgt💕
.

Betul, walau hasil die lambat sikit, tp skin djamin sihat n selamat. Plus, mary kay ade 90hari customer satisfaction guaranteed. Kira Pengguna korg di jamin la. Heee. Ada waranty gittew. tp dgn syarat beli dgn beuty Consultant yg diiktiraf laa. 😊😊😊
.
Berminat nak tau pasal skin care mary kay or nak free skin consultation, boleh je whatsapp saya yee 😘
.
Husna
0146973906❤️
.
.
marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybeautyconsultant #samplemarykay #marykaykuantan #skincareclass #freeskincareclass #letscantik #pematahhati #schawalara #skincareterbaik #kilangmarykay #thebestskincare #freefacial #foundation #foundationmarykay #botanicaleffects #timewiserepair #timewisemiracle #mkmen #melacep #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush #december #yearendsale #decemberpromo #1212

Melacep Luminous System* .
Hari ni saya nk share psl products ni.. Nak cerah flawless macam org korea? Nak pudarkan jeragat? Nak muka cerah dan sekata secara sihatkan kulit? Jom pakai melacep plus dari mary kay.
.
Product ni mmg popular kat Korea. Masa launch, dalam masa 2 weeks saja dah out of stock 😱 .
satu2 nya produk mary kay yg diperbuat di Korea dengan menggunakkan teknologi canggih di sana.
.
Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
✔Kulit gelap
✔Selalu sunburn
✔Kulit kusam takde seri
✔Parut jerawat
✔Jeragat/Bintik Hitam
✔Tona kulit tak sekata
.
Love,
june📲0172657187
Mary Kay Beauty Consultant

#beautyconsultantmarykay #marykayuser #botanicaleffectevolution #botanicaleffect #timewisemiracle #timewiserepair #timewisemicrodermabrasionplusset #melacepplus #cccreammk #liquidfoundationmarykay #gelsemimattelipstickmarykay #cremelipstick #lipglossmarykay #truedimentionmarykay #satinlipssheabutter #cremetopowderfoundation #loosepowdermarykay #powderfoundationmarykay #presspowdermarykay #ultimatemascaramarykay #lashlovewaterproofmascara #marykayklang #marykayshahalam #marykaybanting

True Dimension (TD) Lipstick! .
*Kelebihan TD Lipstick*
.
✅mengekalkan lembapan dengan serta-merta dengan selesa
✅Ramuan penjagaan kulit yang canggih,
Melicinkan garis-garis halus di bibir
✅bibir akan nampak penuh! Dan satin finishing. Sangat cantik .
.
*Kandungan TD Lipstick*
.
✅kompleks penentang usia - membantu penghasilan kolagen bibir kita
✅vitamin E - melindungi bibir kita dari radikal bebas
✅sunflower seed oil,jojoba, manggo butter
-melembap bibir kita dengan baik .
.
*Ciri - ciri TD Lipstick*
.
✅tiada wangian
✅sesuai untuk kulit sensitif/alahan
✅bekas lipstick yang sangat cantik dan unik! .
.
Love,
june📲0172657187
Mary Kay Beauty Consultant

#beautyconsultantmarykay #marykayuser #botanicaleffectevolution #botanicaleffect #timewisemiracle #timewiserepair #timewisemicrodermabrasionplusset #melacepplus #cccreammk #liquidfoundationmarykay #gelsemimattelipstickmarykay #cremelipstick #lipglossmarykay #truedimentionmarykay #satinlipssheabutter #cremetopowderfoundation #loosepowdermarykay #powderfoundationmarykay #presspowdermarykay #ultimatemascaramarykay #lashlovewaterproofmascara #marykayklang #marykayshahalam #marykaybanting

Una piel bien cuidada siempre está de moda...
.
En esta Navidad regala belleza, regala Mary Kay...😉
.
Para más Info.contactame tenemos varias opciones de regalos..
.
#teammk #timewiserepair #timewise #cuidadodelapiel #marykayrd #santodomingo #marykay

Rela guna produk peeling / berbahaya demi wajah yang licin, glowing, putih gebu dan kesan sepantas 3-5 hari? Fikir semula ⚠
.
Apa yang anda nampak melalui gambar di atas? Mana lagi cantik? Sis maryam ni pernah mengalami breakout yg dasyat akibat produk berbahaya. Tengok sendiri mcm mana penangan produk bahaya lepas ditinggalkan. .
Mesti ada yg lebih rela bertahan asalkan kulit tak bertindakbalas macam ni kan? Sekali lagi Echa pesan, fikir semula ⚠.
Jangan sampai merosakkan organ dalaman & mendatangkan penyakit berbahaya baru nak timbul kesedaran. Sayangi kulit, sayangi nyawa. Jgn taksub menjadi cantik hingga mengabaikan keselamatan 😪.
.
Ubah mindset. Cantik tak semestinya putih gebu. Cantik adalah apabila anda mempunyai kulit yg sihat. Tak sensitif terhadap matahari, tak berkilat ibarat plastik pada wajah 😥😥
.
Jom jd mcm sis maryam ni, slowly menggunakan produk Mary Kay. Rawat satu² dulu masalah kulit. Step by step. Bukan terus cari produk bg kesan instant. No ! No ! 🙅
.
Hasilnya? SubhanAllah 😍. Macam orang yang tak pernah mengalami masalah kulit kan? Hebatnya Mary Kay dalam merawat. Nak bertukar ke produk Mary Kay? Jom wasap Echa skrg. Kita borak² details ek. Share je masalah kulit apa yg awak alami skrg. Echa bantu ya 😘
.
.
👩🏻‍💼 Aisyah Abu Bakar
📲 011.3223.6142
💼🌺 Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayproduct #marykaycosmetics #janganmengata #igers #skincare #koreaskin #kulitcantik #timewise #melacep #botanicaleffect #timewiserepair #timewisemiracle #kulitsihat #igers #cleanser #skinvigoratebrush #moisturizer #bazaarpaknil #uitm #hantaran #gift #majalahpengantin #maskulin #lelaki #wanita #viral

😍😍tq @rahimahabrazak
Mesti best pakai cleanser baru kan??lipstik pun x mengecewakan💋💋 #limitededition #lipstick #semimatte #awesome #timewiserepair #marykaylover #marykaymalaysia

Kulit yang sihat x perlukan mekap yang tebal untuk tutup cela.. Dap dap jer 10 minit dah siap.. nak try sms/wa 019-4586247

Tqvm @nuzulnisa_barudin rasanya barang dah sampaikan?☺️☺️ cuba repair pulak❤️ nanti bg feedback yea 😃
#timewiserepair #cccream #ilovemyskincare #perundingkecantikan #marykayterengganu

Alhamdulillah!! Mmg Puas hati menggunakan CC CREAM Mary Kay 😍❤️ ramai jatuh hati dengan produk Mary Kay apabila pertama kali mencuba based make up Mary Kay tau 😍❤️
.
Especially yang sukakan tekatur yg lembut dan ringan mcm tak pakai ape ape tpi nk berikan skin nampak lebih flawless n glowing smbil mlindungi kulit , mmg Cc Cream Mary Kay lah pilihan yg terbaik sekali! Serius!!
.
Tak percaya jom cuba!! Nk free trial? Free tester? Free consultation? Jom pm sayaa😘
.
Husna
014-6973906😘
.
.
marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybeautyconsultant #samplemarykay #marykaykuantan #skincareclass #freeskincareclass #letscantik #pematahhati #schawalara #skincareterbaik #kilangmarykay #thebestskincare #freefacial #foundation #foundationmarykay #botanicaleffects #timewiserepair #timewisemiracle #mkmen #melacep #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush #cccream #ccreammarykay #december #yearendsale #decemberpromo #1212

Dont miss out on these monthly promotions. Contact your Independent Beauty Consultant today to find out more! Atau saya jika anda masih tercari cari beauty consultant ❤️ Nak cuba dulu sbelum beli? Jom set appointment dan anda boleh cuba sebarang produk Mary Kay secara percuma! 😍
.
Husna
014-6973906
.
.
marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybeautyconsultant #samplemarykay #marykaykuantan #skincareclass #freeskincareclass #letscantik #pematahhati #schawalara #skincareterbaik #kilangmarykay #thebestskincare #freefacial #foundation #foundationmarykay #botanicaleffects #timewiserepair #timewisemiracle #mkmen #melacep #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush #december #yearendsale #decemberpromo #1212

Dont miss out on these monthly promotions. Contact your Independent Beauty Consultant today to find out more! Atau saya jika anda masih tercari cari beauty consultant ❤️ Nak cuba dulu sbelum beli? Jom set appointment dan anda boleh cuba sebarang produk Mary Kay secara percuma! 😍
.
Husna
014-6973906❤️
.
.
marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybeautyconsultant #samplemarykay #marykaykuantan #skincareclass #freeskincareclass #letscantik #pematahhati #schawalara #skincareterbaik #kilangmarykay #thebestskincare #freefacial #foundation #foundationmarykay #botanicaleffects #timewiserepair #timewisemiracle #mkmen #melacep #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush #december #yearendsale #decemberpromo #1212

Dont miss out on these monthly promotions. Contact your Independent Beauty Consultant today to find out more! Atau saya jika anda masih tercari cari beauty consultant ❤️ Nak cuba dulu sbelum beli? Jom set appointment dan anda boleh cuba sebarang produk Mary Kay secara percuma! 😍
.
Husna
014-6973906❤️
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybeautyconsultant #samplemarykay #marykaykuantan #skincareclass #freeskincareclass #letscantik #pematahhati #schawalara #skincareterbaik #kilangmarykay #thebestskincare #freefacial #foundation #foundationmarykay #botanicaleffects #timewiserepair #timewisemiracle #mkmen #melacep #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush #december #yearendsale #decemberpromo #1212

Morning beautiful 💖😁 Bila pagi dah kelam kabut nak pergi kerja tak sempat aih nak fikir make-up bagai ni. Seb baik ada #cccreammarykay.
Senang dap dap je dah peloles😱 Best sangat x block pori kulit.. Yang tak reti make up pun dah pandai lagi rajin makeup sebab senang yakmat 😍
Nak try
sms/wa 0194586247
Your Trusted Beauty Consultant since 2013

Jom meroket bersama ! I just love Mary Kay. ❤

MK MEN
Bukan perempuan je yg kena jaga muka tau. Lelaki pun sama. Tiada alasan awak tu lelaki tau. Kalau muka pun berminyak, berjerawat, takkan nak biar mcm tu aje kan?
.
So jagalah muka korang dgn range MK Men dari Mary Kay ni.
.
1)MK Men Daily Facial Wash
Membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka
.
2) MK Men Facial Toner
Memberikan kebaikan pada texture kulit wajah
.
3) MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30
Perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam. Kompleks MKMen terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan
.
4) MK Men Advanced Eye Cream
Menghidrat dengan segera dan menegangkan tampilan kulit disekitar mata. Mengurangkan tampilan lingkaran hitam
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush #skinvigoratebrush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih.
.
For more details atau nak free consultation just whatsapp ya!
.
.
❤Atikah
📲011-26384480
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#skincare#cleanser#antipenua#garishalus
#botanicaleffect#botanicaleffectevo#melacep
#timewiserepair#timewisemiracle#clearproof#mkmen
#marykaykajang#marykaybangi#classskincare#freegift#income#promo#december#2017

.
Clearproof Acne System
.
Set ini berjaya menunjukkan hasil dlm 3 hari sahaja menentang jerawat berdasarkan ujian klinikal.
.
💉Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
💉Memastikan kulit bebas dari jerawat.
💉Mengurangkan minyak berlebihan.
💉Membantu mengecilkan pori.
💉Mengurangkan kilat muka.
💉Jerawat cepat kecut.
.
Tahan 4-6 bulan. Jimat dan berbaloi.
.
.
❤Atikah
📲011-26384480
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#skincare#cleanser#antipenua#garishalus
#botanicaleffect#botanicaleffectevo#melacep
#timewiserepair#timewisemiracle#clearproof#mkmen
#marykaykajang#marykaybangi#classskincare#freegift#income#promo#december#2017

*Translucent Loose Powder*
.
.
Translucent Loose powder is the best powder ever sebab bila kita pakai je powder ni wajah akan glowing serta merta tau. Bedak ni sangat halus dan lembut, ada partikal crystal dalam dia, so bila pakai memang akan nampak shining dan flowing gitu..
.
Kelebihan Translucent loose powder ialah:
.
✅ Matching dengan semua tona kulit, takkan jadi tepung gomak punya.
✅ Memberi kemasan sheer dan jernih di muka
✅ Mengurangkan kilatan di wajah sepanjang hari
✅ Ringan dengan kemasan ala velvet di muka..part ni mmg best..macam tak pakai apa apa sangat... weightless muka kita ni..
.
Love,
june📲0172657187
Mary Kay Beauty Consultant

#beautyconsultantmarykay #marykayuser #botanicaleffectevolution #botanicaleffect #timewisemiracle #timewiserepair #timewisemicrodermabrasionplusset #melacepplus #cccreammk #liquidfoundationmarykay #gelsemimattelipstickmarykay #cremelipstick #lipglossmarykay #truedimentionmarykay #satinlipssheabutter #cremetopowderfoundation #loosepowdermarykay #powderfoundationmarykay #presspowdermarykay #ultimatemascaramarykay #lashlovewaterproofmascara #marykayklang #marykayshahalam #marykaybanting

Apa itu 'Skinvigorate Brush?
.
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi.
.
✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
.
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana
.
✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza sbb berus yg murah agak kasar pada kulit wajah.
.
Husna
014-6973906😘
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybeautyconsultant #samplemarykay #marykaykuantan #skincareclass #freeskincareclass #letscantik #pematahhati #schawalara #skincareterbaik #kilangmarykay #thebestskincare #freefacial #foundation #foundationmarykay #botanicaleffects #timewiserepair #timewisemiracle #mkmen #melacep #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush

NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.
.
Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 POPPY PLEASE
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang!
.
Love,
june📲0172657187
Mary Kay Beauty Consultant
.
#beautyconsultantmarykay #marykayuser #botanicaleffectevolution #botanicaleffect #timewisemiracle #timewiserepair #timewisemicrodermabrasionplusset #melacepplus #cccreammk #liquidfoundationmarykay #gelsemimattelipstickmarykay #cremelipstick #lipglossmarykay #truedimentionmarykay #satinlipssheabutter #cremetopowderfoundation #loosepowdermarykay #powderfoundationmarykay #presspowdermarykay #ultimatemascaramarykay #lashlovewaterproofmascara #marykayklang #marykayshahalam #marykaybanting

Mary Kay Botanical Effects Skincare 🌸 .
.
1. Merupakan rangkaian produk penjagaan asas yang sesuai bagi wanita yang ingin memulakan rejimen penjagaan kulit yang sihat untuk kali pertama. Merupakan produk penjagaan asas dari bahan berasakan mineral dan semulajadi bagi mendapatkan kulit yang sihat dan berseri2 serta sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
2. Bahan utama dalam botanical effect adalah sillymarin dan luo han guo yang melindungi kulit dari persekitaran yang merosakkan kulit dan menggalakkan kesihatan kulit.
.
3. Terdapat dalam 3 formula :
.
🌸Kulit Kering (F1)
🌸Kulit Biasa (F2)
🌸Kulit Berminyak (F3)
.
Dan setiap formula di atas mengandungi :
1. Cleanse
2. Freshen
3. Hydrate
4. Mask
.
Berminat wassup tau! .
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykaymen #sideincome #makeuplover #mua #primerfoundation #healthyskin #healthyskincare #antiagingskincare #letscantik #janganmengata #kulitsihat #kulitcantik #microdermabrasion #poreminimizer #poribesar #botanical #botanicaleffects #timewisemiracle #timewiserepair #skinvigorate #botanicalevo #pinkevo #marykaycleanser

Tiada lagi kulit kusam!!
.
Perlu untuk kita mengamalkan skincare routine yang baik! Setiap hari wajib cuci muka supaya muka bersih dan segar. Yelah bukan badan kite je kena dibersihkan selepas hari yang panjang tapi kulit muka kita juga. Pilihan saya setiap hari mestilah cuci muka menggunakan berus skinvi yang bukan sahaja membersihkan kulit jauh kedalam pori tapi turut mengurut lembut skin kita supaya peredaran darah menjadi lebih baik. Barulah glowing! And penyerapan produk pun jadi 10x ganda lebih effektif🔥
.
So, for more details on this awesome skinvigorate or free skincare class boleh whatsapp saya yaaa💋
.
Husna
014-6973906😘
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybeautyconsultant #samplemarykay #marykaykuantan #skincareclass #freeskincareclass #letscantik #pematahhati #schawalara #skincareterbaik #kilangmarykay #thebestskincare #freefacial #foundation #foundationmarykay #botanicaleffects #timewiserepair #timewisemiracle #mkmen #melacep #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush

Assalamualaikum and Morning everyonee! ❤️
.
Semoga dilimpahkan rezeki untuk kita semua hari ni dan dimudahkan segala urusan
.
Siapa yg nak tahu promosi promosi menarik dari Mary Kay bulan ni boleh scroll my ig😍
.
And Anyone yg berminat untuk tahu tentang produk Mary Kay dgn lebih lanjut, nak dapatkan produk dan consultation percuma boleh whatsapp or dm je sisss💋
.
Husna
014-6973906
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybeautyconsultant #samplemarykay #marykaykuantan #skincareclass #freeskincareclass #letscantik
#pematahhati #schawalara #skincareterbaik #kilangmarykay #thebestskincare #freefacial #foundation #foundationmarykay #botanicaleffects #timewiserepair #timewisemiracle #mkmen #melacep #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush

#felizmarykay⭐️ Descubre la gama que va con tu piel, contacta conmigo y aprovecha las demostraciones de productos de regalo para que puedas descubrir sus propiedades además de consejos de cómo hay que utilizarlo con asesoramiento personalizado 💁🏼📲📧 ~~~~ Dulces sueños🌙 #mk #marykay #timewiserepair #timewise #botanicaleffects #productos #pruebalogratis #asesoramientopersonalizado #clasedelcuidadodelapiel #dulcessueños #lunes #felizsemana #belleza

Most Popular Instagram Hashtags